Dagens

«Inspired by Jonna.»
<3 J.F

Vad gör man?

Jag har haft sån lust att skriva igen enda sen mitt förra inlägg. Då jag sa att jag inte skulle skriva förns om ungefär en vecka. Tydligen lyckades det inte. Men saken är bara den att jag fortfarande inte riktigt vet vad jag vill skriva om. Jag vet inte vad jag vill med den här bloggen. Jag är dessutom rädd att falla tillbaks i gamla mönster igen. Börja skriva tråkigt och fult alltså.

Det är konstigt egentligen hur stor skillnad språker kan göra. Man kan stå och prata om någonting jättesmart. Men bara man använder ett språk som inte är "vuxet" alltså att man säger; asså, typ & lixom som vartannat ord så låter man helt blåst och som att man inte har en aning om vad man snackar om. Det är iaf så jag känner att det har blivit i min blogg. Jag skriver så mycket talspråk och konstiga, intärna uttryck att det inte blir något kul att läsa.

Nej, jag måste verkligen ta mig i kragen och "rusta upp" den här bloggen innan jag kör den helt i botten. Men det kommer nog innebära att jag inte kommer skriva så mycket nu. Jag vet att jag sa det förra gången också utan att hålla det så det är kanske inget att lita helt och fullt på. Men, jag kan ju iaf säga att det inte kommer vara som förut. Jag måste fundera lite till och tänka ut vad jag vill skriva om.

Inte helt intressant inlägg kanske. Kanske sitter jag bara häroch skriver för att jag inte har något bättre för mig såhär på natten när jag inte kan sova. Kan det vara så? Eller är det så att jag helt enkelt inte kan hålla mig. Lusten att skriva blir så stor att det inte går att hålla emot. Ja, det känns ganska bra iaf. Oavsätt vilken okänd anledning som ligger bakom.

<3 J.F

Skrivkramp

Ja, jag har helt klart fått skrivkramp. Jag känner att jag den senaste tiden bara skrivit för skrivandets skull. Och det har utan tvekan gått ut över kvalitén i min blogg. Det känns jättetråkigt för jag vet ju att jag kan skriva så mycket bättre. Jag har bara inte haft något tillräckligt roligt att skriva om.. Jag känner att jag bara skrivit och tråkiga och helt ointressanta saken den senaste tiden. Och jag har dessutom skrivit det på ett tråkigt sätt med ett väldigt fult språk. Väldigt många typ & liksom m.m.


Jag vet inte riktigt vad som har orsakat denna plötsliga skrivkramp. Jag älskar ju fortfarande att skriva och jag vill självklart ha kvar min blogg. Men då måste jag börja skriva lite bra först. För det jag skrivit hitills är inget jag är stolt över och heller inget som kommer få någon läsare att komma tillbaka. Och det är ju tråkigt. Hela meningen med att ha en blogg är ju att man vill att folk ska läsa den. Annars kan man lika gärna gå tillbaka till dagboken hemma som bara man själv läser.


Så jag har nu bestämt mig från att ta en paus från bloggen ett tag. Det kommer nog inte bli jättelänge, en vecka kanske. Bara så att jag får tillbaks den där lusten igen. Och så kan jag även fundera på mitt språk som jag använder. Hur kan jag förbättra min skrivarkvalitét.


Så hej då då så länge till ni få som faktiskt läser denna blogg. Vi hörs snart, lita på det. ;)


<3 J.F


SOMMAR :D

Det är typ värsta sommarvädret ute! Jag har precis legat utanför skolan i solen i bara min topp. Och det bara brände och värmde i hela kroppen. Det är nu man blir helt lycklig! Det är konstigt egentligen hur  mkt ljuset kan påverka hur man mår och känner sig! Det kanske var därför jag var så trött och deprimerad och ledsen i höstas och vintras.. Jag saknade ljuset, där har vi svaret ;)

image280

  

Nu ska jag leta upp min grupp och kolla vad vi ska göra för världens miljö. Om vi har kommit fram till några smarta lösningar på världens miljöproblem. Jag vet inte riktigt hur vi små jävlar ska komma på det när inte hela världens politiker lyckas. Men men, det är säkert jättebra. ^^

<3 J.F

DAGENS SMARTASTE LÖSNING

Vi skickar ut all skit i rymden så blir allt på jorden rent och bra. :D Fan va smart ;)

<3 J.F

Tisdag

God morgon

Hur är det med er idag? Med mig är det bra. Även fast jag kom till skolan en timme för tidigt ^^ Haha. Det kommer nog bli en riktigt varm dag idag med. :D Men gårdagens middag tog priset! Vi grillade korv utomhus :D:D Fan vad jag har saknat det! Grilla ute, det blir en helt annan smak än att typ steka det. Nej, det är bäst ;)

Jag sitter nu och försöker kolla upp vad Sverige säger i olika miljöfrågor men det går inge bra. Jag vet liksom inte vart jag ska leta... :/

<3 J.F

HEMMA

Yes, nu är jag hemma igen :) Så jävla skönt att komma hem så här tidigt. Det känns typ som o man är ledig eller nåt. Skönt som fan! Det blev ingen focaccia på Nocos. Men det blev en ost&skinkpaj ;) Den var skitgod (!) men tyvärr ganska liten så man blev inte direkt jättemätt..

Det är väl det enda som är bra med den här temaveckan. Att man börjar sent och slutar tidigt. :D

<3 J.F

Måndag

God morgon/förmiddag

Visst är det härligt väder idag :D Just nu sitter jag i fönstret och solar fejset ;) Det är så jävla skönt. Och vill ni veta en sak? Jag tig ingen jacka idag ^^ Tog bara min lila adidaströja. Kändes så jävla befriande! :D

Idag har vi börjat med ett projektarbete i skolan. Model UN heter det. Vi håller på och ska kolla upp vad olika länder gör för miljön. Hur de ställer sig till olika frågor och en massa annat sånt där som jag inte förstår mig på.. ^^ Och självklart blev min grupp Sverige... Lagom Sverige. Så jävla tråkigt, Sv gör ju ingenting. Kunde jag ine blivit typ USA? Dom gör iaf nåt. Sverige vågar ju inte säga nåt. Vi är bara neutrala och tråkiga.. Suck.

Nu ska jag och Alex gå o äta vår nya favorit. :D Kycklingfocaccia på Café Noco! MUMS! :D

<3 J.F


BARA EN SISTA...

... sak som jag måste berätta. Det kanske inte är übercoolt men ändå ^^ Vet ni vem min ststa kund var idag? ;) Fredrik och Filippa Reinfeldt ;) Coolt va. De hade även med sig två små barn. En kille o en tjej. Och så hade dom två bodyguards också. Med såna där hörsnäckor och allt. Ja, det var tunga grejer det asså ;) Hahaa. Ville bara skryta om det lite ^^

image278image279


<3 J.F


LÖRDAG

Älckligt dålig uppdatering, jag vet. Och jag ber om ursäkt så hemskt mkt ^^

Så vad har jag gjort som var så jävla viktigt då? :P

Jo, i torsdags sa jag ju att jag skulle göra lite smycken och det gjorde jag också. Väldigt lite, ett par örhängen ^^ Haha. Sen orkade jag inte mer. Och så kom mamma hem och sånt där. Sen somnade hon iaf och jag började bli hungrig. Och eftersom min mamma inte går att få liv i när hon somnat sådär så lagade jag maten ist. Det blev en svamppanna med kyckling och ris. Riktigt gott faktiskt. Snabbt och smidigt. Det rekomenderar jag starkt. ;)




Sen efter middagen. Då var jag helt slutkörd så jag gick och la lig på en gång :S Jag fattar inte. Det var som om all luft bara gick ur mig. Jag tvärdog alltså. Därav ingen uppdastering den kvällen.


I fredags då? Jo, då försov jag mig först på morgonen. Så jag kom till lunchen ist. Jag och Alexandra gick för ovanlighetens skulle inte till Cesannas. ;) Vi vågade oss faktiskt ända till Café Noco där vi provade deras kycklingfocaccia. Den var riktigt god faktiskt! :) Inte sådär "svampig" som den brukade vara på Freddos. Brödet var alldeles krispigt och smarrigt ^^ Mums!

Iaf så hade jag inte med mig datorn till skolan den dagen eftersom det kändes onödigt att släpa den fram och tillbaka när jag antagligen inte ens skulle behöva den på engelskan. Och det gjorde jag inte heller så tur att jag inte släpade ;) Den är så jävla tung den där skiten.. Får ryggskott bara jag tänker på det ^^ Haha.

Sen efter skolan skulle jag åka och jobba. Det gick helt okej. :) Isabelle och Johan kom och hälsade på en snabbis också. :) Kul kul. Efter jobbet var det egentligen meningen att tjejorna skulle hittat på nåt. Men eftersom vi som vanligt är så jävla sent ute så hittade vi inget att göra. Och det blev ingen fika heller eftersom vi är luspanka ^^ Det är tufft att vara student asså :P Haha. Så då åkte jag hem till min älskade mormor ist iaf där jag blev bjuden på makaronipudding!!! Mormors egna, min favorit!! Sen var jag där och möt med henne, Lennart o katten hela kvällen. Sen kom jag hem, somnade till kvällens avsnitt av Morden i Midsommer. Och det var den fredagen.. Ingen tid åt bloggande alltså.


Och så idag då, lördag. Idag har jag också jobbat. Var på jobbet redan klockan 8 i morse. Åkte in lite tidigare med mamma eftersom hon börjar då. Men det var bara bra egentligen. Då kunde jag passa på att läsa min engelskabok i 2 timmar. Det behövdes så jag kanske kommer nån vart i den där nån gång :P

Sen efter jobbet åkte vi på födelsedagsmiddag hemma hos min kusin Melina som fyllde 13 igår. Tonåring och allt, det är stort fan! Köpte ett par korta rosa frotéhotpants från jobbet som hon kan ha i sommar. :) Glömde tyvärr fota dom. ^^

Och nu sitter jag här. Ensam och övergiven och funderar på att släcka lampan och somna in i min skönhetssömn ^^ Kände bara attt det var dags för en uppdatering först eftersom det förmodligen inte blir någon på hela dagen imorrn heller.. För då jobbar jag också. Kommer väl hem vod 6 typ. Och då måste jag plugga.. :/ Skit också. Men då kan jag nog iaf skriva en snabbis. Typ berätta hur det gick på jobbet om det är nån som bryr sej ;) Hahaa.

<3 J.F

SVERIGE NÄR DET ÄR SOM BÄST

Fan vad underbart det är ute idag! Det är sånt här väder som gör en riktigt lycklig! Jag tror nog att det var det som var anledningen till min lycka i morse. Även om det var kallt och jävligt då så tror jag ändå att det är något med luften de dagarna det ska bli varmt. Det liksom känns i hela kroppen. ^^

Det är såna här dagar som man inte klagar på den där biten att gå hem från bussen, det är bara skönt. Man går och kollar på alla träd och buskar som har fått gröna knoppar, blir alldeles pigg och glad av allt solljus. Ja fan, såna här dagar är Sverige underbart. Ett litet minus dock är att det blåser så jävligt.. Riktigt kalla vindar.. Det är mindre najs.

Nu tror jag att jag ska sätta på lite bra musik och sätta ihop några smycken ^^

 <3 J.F

GÅRDAGEN

La habana blev en flopp igår.. :/ Det var så packat med folk så man inte kunde röra sig typ. Och än mindre dansa, så det sög. :/ Så jag och Berta åkte hem vid 11.. Lagom kul? :P Vi var iaf hemma tidigt vilket var skönt eftersom jag hade nationella första lektonen idag och dessutom var jag så trött så att jag bara gäspade hela kvällen, mindre kul :/

Nu har jag iaf slutat skolan så det har blivit dags att ringa upp kusinen för vi ska åka och hälsa på vår kära mormor :D Ska bli skitmysigt eftersom det var så länge sen vi sågs.. :/

Vi hörs senare, Emma slår mig om jag skriver en bokstav till ^^

<3 J.F

TORSDAG

Tjolahopp och godmorgon :D

Idag är jag på jättebra humör. Jag vet inte riktigt, men jag vaknade på ett stråålande humör i morse. Jag har varit glad och pigg hela dagen. Visserligen har vi kanske inte kommit så långt på denna dag men fan, bra börjar iaf. Det är ju alltid najjs ;)

Nationella skrivdelen i Engelska A i morse.. det gick helt okej. Jag skrev om vår klassresa till Sälen. Jag tycker jag skrev ganska bra så det är jag nöjd med. Men däremot blev det inte så långt och det känns lite mindre bra.. Skrev bara knappt två sidor. Men men, ingen idé att oroa sig över det nu, vi får se sen när jag får tillbaka det. Det är bara att hålla tummarna ^^

<3 J.F

.

Tjenixen!

Hänt nåt kul sen sist? Jag har hunnit med att äta, sluta skolan, åka till Rebeccas skola och sen åka hem till henne.

Lite kul att komme till hennes skola faktiskt (Walters i Nacka) , jag har ju aldrig varit där innan. Dom skulle typ kolla på nån tråkig  film om typ nåra fiskare i Tanzania. Vad nu det skulle vara bra för ^^ Men iaf.. då kommer vi in där i klassrummet och det är typ bara killar! Asså, för mig som bara gått i killfattiga skolor kan inte fatta hur det kan vara så många killar i en skola. Jag skojar inte, lika många killar som det var i hennes klass går det typ i hela min skola! Iof är vi bara ettor men ändå! :O Och det var typ fler killar där än i mina förra skola. I min klass på Kulurama hade vi 4 killar. Alltså typ inga alls. :P

Men men, nu är vi iaf här hemma hos Rebecca. Hon håller på och hänger in sina kläder i garderoben och jag sitter här och är osocial ^^ Jag kom på den smarta idén idag att vi borde göra en kopia av hennes nyckel till mig. Jag menar, jag är ju ändå här ganska ofta. Och det blir ganska skönt för då behöver inte hon hålla på och gömma nycklar ute o så om jag ska komma hem innan henne. Hon nappade direkt på den idén så det får vi ordna. Får ta det efter lönen bara för just nu har jag noll pengar. Vilket suger. :/

Vet inte om jag berättat det men jag o Berta ska till La Habana ikväll :D Det är därför jag är här nu. Vi ska fixa iordning oss och så tillsammans innan vi drar. :) Det skabli så himla kul. Älskar det där stället asså, så himla mysigt. :P Och att "salsagänget" är där gör ju inte det hela mindre mysigt heller. Dom är typ bäst! ;) Sköna snubbar det där.

Nej, nu orkar jag inte sitta här och vara nördig mer ^^ Nu ska vi nog ta och gå upp och fylla våra kurrande magar med lite käk tror jag. Är typ ashungrig! Och Berta med, så det blir perfa. Får se om det blir nåt mer inlägg.


.

Nu går jag på lunch. Dagen till ära blir det indiskt på Flavour of India. Så jävla länge sen jag åt där.. Men det är riktigt gott. Och man blir mätt som en liten sate också. ^^ Enda nackdelen är att den ligger långt bort men fan, lite motion har ju ingen dött av ;)

Vi hörs sen ^^

<3 J.F

SLOGANS

Emma - «Emma on the outside, tasty on the inside.»

Jonna - «My Jonna beats everything.»

Alexandra - «Break through with Alexandra.»

Isabelle - «You better get inside Isabelle.»

Rebecca - «Rebecca - a safe place in an unsafe world!»

Gå in på Sloganizer.net och gör din egen slogan. Hahaa. ;) Skitkul.

<3 J.F

Onsdag

God morgon

Hur är det med er idag? Med mig är det bra. Något trött möjligen ^^ Men jag kom i tid till skolan iaf.

Anledningen till att det inte blev nåt "godnattinlägg" igår var för att jag var så jäävla trött så jag gick och la mig tidigt, klockan 11 faktiskt ;) Kanske inte är så tidigt för några andra.. men för mig är det tidigt så det kändes bra. Men egentligen skulle jag nog behöva gå och lägga mig ännu tidigare. Typ 8-9. (?) 

Nu ska jag ha svenskalektion så, bye bye ^^ 

<3 J.F 

Bland det FINASTE jag har sett!


<3 J.F

VARFÖR, ÅH VARFÖR GÅR JAG INTE EN ESTETLINJE!?


<3 J.F

TJENARE

Haha, jag ljög visst lite. Det blev ännu ett inlägg ^^ Jag snodde nåns laddare här i skolan. Haha. Sitter nu och lyssnar på en grymt fin sång. Finns det någon som inte blir alldeles varm i hjärtat av den här sången. Jag älskar den iaf. Får nästan en liten tår i ögat varje gång jag hör den..


<3 J.F

DAGENS GAMLA BILD

image271
Saknar den tiden, Krüger och mitt hår.. :P

<3 J.F

Planer

Helluu, nu har jag precis slutat skolan, skönt! Jag sov hela sista lektionen ^^ Men fan, Åsa läste från nån bok när jag låg i Alex knä. Vem fan håller sig vaken då? :P Hahaa.

Vad ska ni göra i eftermiddag då? Nåt skoj? Jag vet inte om jag berättade att jag skulle träffat Fanny idag igen för att fika med henne (?) men nu ska jag iaf inte göra det.. Hon kunde inte förns ikväll och då har ju jag dans. Hon tyckte att jag skulle hoppa över den men det kan jag fan inte ^^ Förra gången gick så jävla bra så jag måste gå idag! Och dessutom är det Habana imorrn så jag måste värma upp lite ;)

Nu håller mitt batteri i datorn på och dör så det blir inget mer bloggande förns jag är hemme ikväll. Vilket är ganska sent.. Typ 9.. :/

Ikväll börjar Desperate houswifes! Var bara tvungen att säga det ^^

<3 J.F

Lunch

Sho bree!
Nu är jag tillbaka från lunchen. Fläsk med löksås på Cesannas. Men det var inte så gott som jag hoppats.. Det smakade typ ingenting.. :/ Hatar sånt, mat ska vra välkryddad!

<3 J.F

DÅLIGT JONNA

Ja, det där med att vara delaktig i grupparbetet gick inte så bra. Iof vet jag inte riktigt hur mkt de andra två gör heller.. Jag har iaf hittat en hel del bra fakta. Så det så! Sug på den du ;)

Men sen har jag ju såklart gjort lite annat också.. ^^ Man kan ju inte bara hålla på med tråkigt skolarbete på lektionen. Jag har iaf kollat runt på lite internetshopsidor och hittat en hel del godbitar ;)


image266
Glitzy.se 500kr

image265
Glitzy.se 450kr

image267
Nuknuk 299kr

image268
Stajl.nu 495kr Vet inte om jag skulle ha dom på mig själ men man måste erkänna att dom är grymt coola :P

image269
Cocoo.se 165kr Finns även i vitt, svart, gultoch blått.

image270
Cocoo.se 85kr Finns i vitt


<3 J.F

REGNSKOG

image263

<3 J.F

TISDAG

God morgon

Jag kom i tid till skolan idag! YES! Det känns jävligt bra faktiskt. Det som däremot känns mindre bra är att jag inte skrivit nånting i vårt grupparbete som jag skulle skrivit klart till för en vecka sen. Ops! Och jag har Angelica i min grupp som är typ överseriös. Så jag är lite smårädd för att hon ska slå mej nu.. Speciellt eftersom hon säkert redan har en bild av mig som en som aldrig gör nånting. Skulle ju vara lite dumt att få det bekräftat.

Nej, nu ska jag vara med i gruppsnacket och låtsas som att  jag gjort liite iaf ^^


<3 J.F

Sovdags

Nu har det blivit dags för mig att gå och lägga mig. Har suttit och fixat med det där musikprogrammet och försökt bygga upp en låt. Men fan vad svårt det är! Jag fatttar inte vart man hittar alla ljuden.. det är det. Jag får en idé om hur jag vill att det  ska låta. Men sen ska man hitta det jävla ljudet också.. Njee, de e svårt det där. Men det är väl som med allt annat Övning ger färdighet.

Nej, nu är det mars i säng! För er också ;)

<3 J.F


Hemma igen

Fy fan vad irriterande! Allt har precis gått heelt fel!

Jag och Alexandra hade bestämt oss för att åka hem till Isabelle efter skolan och överraska henne eftersom det är hennes födelsedag idag. Eller.. båda hade bestämt sig för det på varsit håll. Jag vill göra det för jag inte ville att hon skulle va ensam på födelsedagen och Alex skulle göra det för att lämna sin present som hon köpt. Men iaf, vi skulle åka dit tillsammans efter skolan. Och då hade jag tänkt att jag skulle köpa med mig en Snapplejuice till Isabelle eftersom jag vet att hon älskar dom och för att det är lite tråkigt att komma tomhänt till nån när den fyller år.
Så jag och Alex skyndade oss till Sandy's för att köpa en Snapple. Vi fick springa dit för att vi skulle hinna innan tunnelbanan gick. Men när vi kommer in där ser vi att det inte finns en enda jävla Snapple i kylen! Så vi frågar och de svarade att de var slut.. Lyckat! Så det blev helt enkelt ingen Snapple för Isabelle. Sorry!

Sen när vi kommer till Gullmars för att ta bussen mot Tyresö där Isabelle bor. Då upptäcker jag att jag glömt mobiljäveln i skolan. Det är typ det värsta som finns. Jag vet inte.. men jag känner mig helt handikappad utan mobilen. Varje gång jag ät utan kommer jag på en massa viktiga samtal som jag måste ringa. Men men, vi lyckades ringa till Johan som var kvar i skolan så han såg till att den kom i säkerhet ^^ Jag får tillbaks den imorrn.

Och sen när varit hos Isabelle i typ 45 minuter så är det dags för mig att åka igen eftersom jag skulle ha cello. Så jag o Alex springer till bussen, vi höll ju självklart på att missa den också, och så börjar resan mot Gullmars. Väl där fick jag springa vidare till bussen mot Farsta och sen hoppa av i Farsta strand. Därifrån skulle jag sen ta pendeln till Skogås där jag har cellolektion. Men självklart snurrar jag till det helt så jag tar pendeln åt fel håll. Och då måste jag säga att även om jag tagit pendeln åt rätt håll så hade jag kommit liite försent iaf.

Men iaf, jag hamnar då i Älvsjö så jag får vända och åka tillbaka.

Sen när jag går av i Skogås och börjar gå mot Edboskolan där jag har lektion, då kommer jag på att jag hade ju fan inte lektion den här veckan. Det var ju idag som det var uppehåll... FAN! Men eftersom jag inte har nån mobil så kan jag inte ringa och säga det till mamma som skulle hämta mig efter lektionen. Så jag får sitta där och vänta i en kvart på att hon ska komma. Men när klockan blivit 20 i vet jag att hon inte kommer. Då måste jag ta bussen ist. Men den hade precis gått så jag fick vänta ytterligare en kvart.

Och sen när jag äntligen kommer hem så berättar mamma att hon åkt o letat efter mig för att ge mig skjuts. Hon hade alltså kommit till Edbo typ en minut efter jag åkt. Och sen åkte hon vägen från bussen och trodde då att jag skulle gå där nånstans. Men nej, det är klart som fan att jag just idag bestämt mig för att åka till en annan busshållsplats och gå därifrån ist.


Nej fy fan, den här dagen har inte varit någe bra. Hoppas ni haft en betydligt bättre!

<3 J.F

SKÖÖNT!

Så, då var matteprovet avklarat. Fan vad skönt! Jag kom en kvart försent och ändå blev jag klar först ^^ Haha. Fast iof hade jag ett annat prov än alla andra. :P Mitt var 4 frågor medans de andras va typ.. 11 (?) Men det var ju för att jag var sjuk när de gick igen om den andra delen.. Så jag får plugga in den nu och göra provet lite senare. Känns bra att ha en del avklarad iaf. :)

Och så var jag ute o träffade Fanny också :D Fan, jag har saknat henne. Lilla kinesen ;) Hon var då anledningen till att jag kom försent.. Ops! Men fan, man måste leva livet lite

EFTERMIDDAGSPLANER

Nu efter skolan ska jag ju åka och spela cello. Så vi hörs sen när jag kommer hem typ runt 6.. Om jag inte ska åka och leka med Alex efter, då blir de lite senare. ^^ Smart va ;)

<3 J.F


Dagens gamla bild; tog fram bilderna från min gamla dator igår. FY FAN!

image262

Fast vi hade jävligt kul på den tiden.. Eller hur Alexandra? :) Men.. vi kanske inte var så snygga. Men det är väl sånt som vi alla måste gå igenom. Det är iaf det jag vill tro ^^ (Bilden är från typ.. 2006 lr. 2005)

Fanniiiiie

Jag ska träffa Fanny nu på lunchen :D Åh vad jag har saknat henne! Känns som det var år o dar sen sist.. :/ Hon ska komma hit till Odenplan innan skolan. Den jäveln börjar! Grr...

<3 J.F

Måndag

God morgon

Hur är läget med er idag? Med mig är det bra men trött.. Jag hare nig inte hunnit vakna än. Försov mig såklart så jag blev typ 20 minuter sen. Jag missade iaf inte hela lektionen ^^ Det är ett plus. ;) Och dessusom hann jag duscha och packa med mig alla grejer och sånt.


Nu ska jag lyssna lite på Peter som snackar om Oxidationstal. :P

<3 J.F

GOD NATT

Vi hörs imorgon. Hare' så länge ^^

<3 J.F

ISABELLE 17 ÅR

JA MÅ HON LEVA,
JA MÅ HON LEVA,
JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!
JA VISST SKA HON LEVA,
JA VISST SKA HON LEVA,
JA VISST SKA HON VELA UTI HUNDRADE ÅR!

Ett fyrfaldigt leve för Isabelle som fyller 17 idag. Hon leve, hipp hipp;
HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!

Grattis älskling :D

<3 J.F

Städning

Har ni också undrat hur rummet lyckas bli sådär jävla stökigt fast man tycker att mannyss städat kliniskt. Eller är det bara jag.. ? Det kan ju iof bero på hur mkt man skitar ner. Och jag kanske är en sån där person som helt enkelt inte kan hålla koll på mina grejer. Det måste ju vara så? För jag städar jättefint hela tiden tycker jag. Men sen efter nåra dagar så går det knappt att komma in genom dörren för att golvet är fyllt med kläder och sånt. Nej fan, jag måste nog skärpa till mig. Det är ju skönare att plocka undan lite hela tiden, varje dag än att städa upp en jävla massa ibland. Då blir man ju bara deprimerad över hur mkt det är. Och då behöver man aldrig skämmas när man ska ta hem folk heller. :P Nu måste jag tänka mig för innan jag tar hem nån. Har jag städat.. ?


Nej usch. Det här kanske inte var vad ni ville veta om mej? ^^

<3 J.F

Pluggpaus

Ja, det är faktiskt sant. För en gångs skull ägnar jag en liten stund åt plugget. Tro't eller ej ;) Haha. Och inte en så liten stund heller faktiskt. Nu har jag nog suttit en timme tror jag. Jag har ju trots allt matteprov imorgon och det måste gå jättebra! Annars kommer jag bli så jävla besviken. Men såhär mkt som jag pluggat o förberett mig för det har provet har jag aldrig gjort inför något annat matteprov. Jag brukar typ skita i det och lita på det jag kan. Inte världens smartaste strategi kanske.. Så nu blir det ändring på det ;)

Vad har ni andra för er då? Ni lär ju iaf inte vara ute och njuta av det fina vädret ^^ Fan va jag hatar det här asså. Igår var det ju bäst väder typ. Och idag är det jävla äckelregn. Skit!

Nej, nu ärkladdkakan uppäten och energin påfylld så nu är det dags att återgå till mattepluggandet. Hoppas ni får en bäst dag och att ni vilar upp er inför den nya skolveckan som börjar imorrn.


<3 J.F

Söndag

God morgon!

Nu är jag vaken. Det var inte så lätt att gå upp ur sängen idag kan jag säga. Jag var grymt trött. Och då kom jag ändå inte hem så sent igår. Jag var hemma vid 12 faktiskt. Ganska skaplig tid. ;)

Vi hade iaf jättetrevligt igår. Jag bjöd Isabelle på middagen, det blev hennes present. Av Alexandra fick hon en top hon önskat sig och av Carro fick hon ett jättefint armband och hennes favoritmelongodisar. Jag tror hon blev ganska nöjd med firandet. Middagen var grymt god, som alltid. Asså, ni måste verkligen gå dit! Och det är inte så dyrt heller. Vi var ju där på en lördag så då var det lite dyrare. Men annars är det mkt billigare.

Efter middagen försökte vi hitta någon annan stans att dra till men det gick inge vidare. Därav min tidiga hemkomsttid. :P Men det gjorde inget. För vi hade jättekul ändå. :D

<3 J.F

Moppen & kvällens planer

Jag har precis vart ute och fixat lite med moppen. Fan vad skönt, den går som smort! Den är grym den där asså! Har stått stilla och kall hela vintern men nu jävlar, nu går gamla Bettan igen. Så nu kan ni lita på att jag ska ut och köra. Fast inte idag..

För ikväll ska jag gå ut och käka med tjejorna för Isabelle fyller på på måndag. Hon blir då en stor kikka ;) Vi ska gå till No 8. (Grev Turegatan 8)Det är en mongolisk och kinesisk restaurant med GRYM man! Till alla er som inte ätit mongolisk barbeque; GÖR DET!

Vi ska mötas vid kvart över sju vid östermalmstorg så jag borde nog börja göra mig iordning för att åka nu tror ja ;)


<3 J.F

Promenixat färdigt

Så, då var man hemma igen. Det var riktigt skönt promenadväder faktiskt. Sådär lagom varmt så man varken svettas eller fryser. Lite mysigt att komma ut med två föräldrar som är sams och snälla mot varandra också. Eller, det började iaf så. Sen mot slutet spårade det såklart ur, som vanligt.. Och vem är det som alltid hamnar i mitten då? Om inte jag.. Mamma e så på pappa och berättar hur dum han är och pappa är sur på mamma och tycker att hon är dum och orättvis. Och vad ska jag säga då? Det är ju inte så att jag kan välja sida direkt.. Jag får bara gå där och svälja allt och agera öron åt någon som behöver spy ut sin ilska. Men det känns inte direkt som att jag är rätt person att prata med direkt.. Dom borde prata med någon opartisk, utomstående person. För annars hamnar personen dom pratar med i ett ganska tufft dilemma, det blir en olustig situation helt enkelt.

Så vad var det då dom bråkade om? Jo, självklart var det den där jävla farmorn. Fan, måste hon förstöra vår familj heeela hela tiden? Den här gången var det att pappa ville åka och hälsa på henne eftersom hon är sjuk. Och det är ju trots allt hans mamma, hur hemsk och elak hon än är. Så, då kan man ju kanske förstå att han vill hälsa på henne. Hans brorsa ska dessutom åka dit idag, så då får dom sällskap av varandra.

Men då blir mamma så klart sur för att han ska åka dit. Och det förstår jag också. För han har redan varit där två gånger. Och om han åker idag också så blir det tre. Och när mamma var cansersjuk och låg inlagd på sjukhus var pappa där en gång. Och det var typ för att lämna hennes kläder. Och då förstår jag att hon känner sig lite.. mindre värd på något sätt. Eftersom det verkar som att Gunnel är värd att hälsas på medans mamma inte är det.

Men då kan det ju också vara lite skillnad på vem som är sjuk.. Nu vet inte jag om det här är sant. Men det är såhär jag tänker mig att det kan vara.. Mamma är ju en person som pappa älskar och som han faktiskt har en väldigt stark relation till. De bor tillsammans, träffas varje dag, har två barn tillsammans. Det är klart att det är jobbigt som in i helvete att inse att den personen faktiskt håller på att dö. Det väcker ju så oerhört många andra tankar. Vad händer med barnen? Kommer jag klara mig ensam? Vad fan gör jag om hon dör nu? Kommer jag klara av att stötta barnen när jag går under i min egen sorg? Jag menar, det är ganska jobbiga grejer att tänka på. Och då är det ju mycket lättare att skita i att tänka på det. Låtsas att allt bara är bra. Hon är inte alls sjuk, hon kommer inte dö. Men om man då åker till ett sjukhus där man faktiskt ser att personen är dödssjuk. Då blir man ju påminnd om det där man försökt förtränga. Och visst är det oerhört själviskt. Men ja, ingen kan ju säga vad som är rätt eller fel reaktion i sådana situationer.

Men Gunnel då. Hon är en person som han faktiskt inte har nån relation till allt. Förutom deras blodsband.. Så den situationen är en helt annan. Även om det känns lie hemskt att säga så kanske det är så att det är inte liksom jobbigt för pappa att se henne dö. Dels för att hon redan är gammal och kanske dör om några år ändå. Och dels för att han faktiskt inte har en relation till henne. Och så kanske det dessutom är så att han fortfarande har ett litet hopp om att få någon sorts bekräftelse av sin mamma. Att dom kanske ska få nån sorts normal mor-och-son-relation. Fast jag har ju ganska svårt att tro att det skulle bli så nu. Min åsikt är att det är försent. Men det är ju jag det. Pappa får ju känna och tycka som han vill. Även om jag och mamma inte alltid håller med. Och sen får mamma tycka och känna som hon vill fast inte jag och pappa håller med. Ja, ni kanske fattar vart jag vill komma.. Ibland får man respektera andras åsikter och känslor. Men sen kan man älska dom personerna iaf.

Fan, det är svårt sånt här. Och jag är ju faktiskt bara ett litet barn. Jag borde inte behöva bekymra mig om såna här jobbiga och alvarliga saker. Kan inte jag bara få leva i en liten bubbla utan problem och bara slippa all skiten. Skulle inte det vara bra? Det tycker jag iaf!

<3 J.F


Började skriva dett inlägg vid typ kvart över ett. Men som alltid tar det lite tid innan det är färdigskrivet och innan det publiceras. Men nu kommer det iaf. Bättre sent än aldrig? 

<3 J.F

Lördag

God morgon! 

Jag somnade som en liten gris igår, med smink och allt på. Då är det illa. Men jag bara dog... :S Idag fick jag iaf bästa uppvaknandet! Pappa kommer in och väcker mig lite fint och berättar att han har bakat scones. Finns det något bättre? :) Så nu har jag suttit och smaskat på nybakta scones med marmelad på. Och några med jordgubbsylt! ^^ MUMS!

Och nu ska vi vara lite hurtiga och gå ut och ta en lördagspromenad. Ska bli jätteskönt! Det ser att vara ett skönt promenadväder ute faktiskt. Det borde man egentligen göra varje lördag. Då får man liksom ett skönt uppvaknande. Ist för att ligga och sega i soffan hela dagen som jag brukar göra.. Då blir man ju bara ännu tröttare.. Även om det är jävligt skönt ^^

Vi hörs senare efter promenixen.

<3 J.F

.

Nu ska jag ha omprov i datorkunskap om tio minuter, önska mig lycka till! ^^

<3 J.F

Skolan

Hej igen! Nu är jag i skolan, har precis ätit lunch. - Kyckling och potatissallad - Och gissa vem som var där om inte det där äcklet som försökte tränga sog förut.. Och han försökte kolla på mig och typ skratta. Men jag blev bara irriterad. Stör mig fortfarande på att försökte kaxa och spela så jävla cool.. NÖRD!



Nu har vi jävla engelskalektion.. So good by my friends!

<3 J.F


Fredag

God morgon!

Jag har försovit mig idag igen.. Så just nu sitter jag alltså hemma. Börjar skolan om fem minuter och det tar ungefär en timme för mig att ta mig dit.. Så det är mindre bra kan man säga.. Men men, nu är det såhär.

Ska ni göra nåt kul idag/ikväll då? Själv har jag inga planer alls. Känns väl lite halvtråkigt men samtidigt skulle det vara så jävla skönt att bara åka hem och sova efter skolan. Men jag vet inte riktigt, jag får väl se vad som händer. :)

Idag har jag omprov i datakunskap. Jag var sjuk på det förra, fan också! Kom på det nu. Och jag som hade tänkt lämna datorn hemma och allt, sluppit bära! Skit! Och dessutom får jag inte sluta två som vanligt.. Jag får sluta mycket senare. Bajs!

<3 J.F

Torsdag

Tjenare hoppsan!

Hur är läget med er idag? Med mig är det jättebra. Jag packade aldrig upp datorn i skolan idag, därför har det inte blivit några tidigare inlägg. Men fan, man måste väl göra liite annat här i livet också? :P Typ köpa sina älsklingsskor!! :D

Ni vet dom där skorna jag visade igår. Jag köpte dom idag!! :D:D:D:D Ååh, jag är helt lycklig ^^

Vad har jag gjort mer idag då? Hmm, inte så mycket faktiskt.. Varit i skolan, gått runt lite i stan med Alexandra. Sen åkte jag tillbaks till skolan för att vara  med på matteresurstimmen. Sen efter det åkte jag och mötte upp mamma och mormor som varit och spelat badminton. Så jag fick skjuts hem och nu har vi precis ätit pappas ugnspannkaka. MUMS! 

Och nu måste jag sluta skriva för att ge full uppmärksamhet till So you think you can dance Scandinavia. Fan vad jag blir avundsjuk på dom jävlarna när dom är så bra.. Usch! Jag vill också vara sådär bra och cool! Hahaa.

<3 J.F

Vändpunkt...

... LYCKA
<3 J.F

Gamla sår

Det är så jobbigt när man blir påminnd om gamla jobbiga saker. Saker som gjort en ledsen. Som att mista en jävligt bra vän till exempel. Säkert många som vet vem jag snackar om.. Läste precis mina tidigare inlägg till och om honom.. Det låter verkligen som jag är besatt men det är inte riktigt sant.. Saknar bara relationen vi hade. Iaf den vi hade i början. Den i slutet var väl ingen höjdare direkt. Men det kanske är så att vissa personer ska man inte träffa på riktigt. Vi kanske skulle fortsatt vara msnkompiar. Då kanske vi fortfarande hade varit kompisar iaf.

Åh, jag blir så irriterad på allt det här! Var det tvunget att bli såhär? Kan inte låta bli att fundera på vad jag gjort för fel. Kunde jag gjort något annorlunda så han hade stannat? Man slutar ju inte bara prata med en person utan anledning.. Eller? Då måste det ju betyda att jag gjort något. Eller så kanske det bara är hela mig han inte tycker om. Det kanske är så att han trodde att jag var nån annan. Men sen när han började känna Jonna utanför msn upptäckte han att jag inte alls var nå kul. Att jag inte alls är någon han vill umgås med. Men kan han inte bara säga det ist?

Fan, vet knappt vad jag vill eller ens vad jag snackar om.. Men jag saknar honom så mycket bara. Och då menar jag som vän. Jag tyckte verkligen om att ha honom som en bra vän.. Och det är det jag saknar som fan! Vad gör man? Ska jag fortsätta vara ledsen och försöka träffa honom. Eller ska han raderas så att jag bara glömmer allt? FUCK! Hatar sån här jävla skit. Kan man inte bara bli kompisar och sen fortsätta med det? Måste allt alltid ha ett slut.. ? :/

<3 J.F 


Tidigare inlägg:
1.
2.

Han kan verkligen göra intryck. Tre jävla aslååånga inlägg.. :P Speciell kille?

SKOOOR

Hittade skitfina skor idag. Eller, nu ljög jag. Har faktiskt provat dom två gånger tidigare ^^ Men jag är inte helt säker på om jag ska köpa dom.. Vad tycker ni? Hiss eller diss? :P

  

299 kronor på Din Sko

<3 J.F

Pärlehuset

Jag och Alexandra var ju på Pärlehuset idag. Asså fy faan (!) det var som att komma till himlen! Jag har nog aldrig varit på ett mer fantastisk ställe. Det var liksom lite orgasmvarning på hela grejen. Ååh, dit ska jag gå varje gång jag känner mig lite ledsen tror jag. Och jag vet att jag inte kommer behöva gå ensam heller ^^ Alexandra blev också helt förälskad i stället.

Jag smygfotade lite in genom fönstret ^^

 

Man ser inte hur fantastiskt det var. Men man kan ju se att dom har en heeel deeel pärlor där inne!

<3 J.F

Världens finaste Adidasjacka

Jag köpte ju som sagt en Adidasjacka idag. Satan vad fin jag tycker att den är!! Det är säkert jättemånga som inte alls håller med mig eftersom den har lite specielle färget. Men det ger jag blanka faan i. För jag tycker den är helt grym! Klockren helt enkel. Löööv it!


599 kronor på Stadium. Helt underbar ^^

<3 J.F

Hemma

Hej igen allihopa!

Nu är jag hemma igen, som ni kanske förstår ;) Vi har pecis ätit upp pyttipannan så jag är alldeles mätt och belåten.

Som jag sagt flera gånger tidigare idag så var jag och fikade med bruudarna. Det blev Espressohouse på Stureplan som väntat. Skitmysigt! Vad så himla kul o träffa dom igen. Var väl typ.. 2-3 månader sen. Med andra ord alldeles för länge sen! Vi blev dock lite fler än väntat men det var bara positivt. Förutom Amanda och Simone som jag planerat med var Gustav där också. En kille från min gamla klass. Jätteroligt att träffa honom igen! Han är en sån person som jag verkligen är imponerad av. Han har verkligen en egen stil och kör den fullt ut. Han skiter att folk kanske kollar lite snett och konstigt. Ja, åh vad jag gillar sånna människor. Önskar att jag också hade en sån där riktigt egen och speciell stil. Men jag är alldeles för mångsidig och velig för det.. :P Jag kan inte bara hålla mig till en stil. Jag kör alla typ.. varvar lite från dag till dag ^^

Och sen var Amandas kompis Lisa med också. Jättegullig tjej! Det är så kul när man träffar nya människor som man verkligen trivs med. :) Hon och jag satt tillochmed kvar där ensamma och snackade en timme till efter att de andra hade gått. Astrevligt! Hon är sen sån där människa som är lätt att snacka med. Och dessutom var hon rolig. Haha, kyyl kyyl ;)

<3 J.F

Och jag trodde jag var dålig på engelska.. ?

<3 J.F

Låten som spelats i mitt huvud heela dagen lång...





Colbie Caillat - Bobbly
<3 J.F

Slut på skoldagen

Nu är skoldagen äntligen över, skönt! Nu ska jag och Alexandra gå till Pärlhuset på Tegnérgatan och dreggla lite. Både hon och jag är typ.. pärlkåta (?). Skulle kunna stå där inne hur länge som helst och bara drömma mig bort. Det är livet!

Och sen efter det ska vi dra in till Stadium där jag ska köpa världens fiinaste adidaströja. Ni får se den när jag kommer hem! Den e GÖRfin! ^^

Sen vid halv fem ska jag som sagt fika med gamla brudgänget. Ska bli skittrevligt det me. Tror det här kan bli en uunderbar dag! ;)

<3 J.F

Äckeljävlar

Är någon förvånad, ska Jonna klaga lite till? VA!?

Vi hade precis lunch i skolan, Cesannas som vanligt. Det var fisk, potatis och nån sås. Helt okej faktiskt om man bortser från att potatisen var lite vattning och att fisken inte smakade så mycket. Det är fett synd, Cesannas blir bara sämre och sämre. I början var dom bäst.

Men det var inte det jag skulle prata om.. Det var grymt mycket folk idag på Cesannas så vi fick stå i kö i 40 minuter. Och bara det är väl irriterande i sig.. Men så när vi äntligen kommit nästan längst fram så kommer det tre jävla killar och tränger sig! Fy fan vad sur jag blev! Och Carrro lackade satan, haha, så jävla klockren! Och grejen var att dom blev ägda men ville inte erkänna det. Usch, jävla nördar!!

Fan vad fult inlägg det blev. Man skriver verkligen inge bra ibland.. Knas dedär.

<3 J.F

Onsdag

God morgon!

Nu kom jag till skolan.. alltså en & en halv timme försent.. Men men, det blir ju så ibland.. Alla försover sig. (?)

Hur är det med er idag då? Med mig är det faktiskt väldigt bra, trots att jag är skithungrig.. :P Jag tror faktiskt att det kan ha att göra med att jag fick sova en timme längre. Jag känner mig skönt utvilad! Pigg & Fräsch ;)

Jag är även lite uppspelt och glad idag för jag ska göra nåt jätteroligt och mysigt. Jag ska nämligen fika med Amanda och Simone. Jag har inte träffat dom på flera månader.. Det ska bli så himla mysigt! Jag tror nog att vi ska gå till Espressohouse på Stureplan. Gamla stammisstället på kvällarna..

Men nu måste jag nog börja jobba lite engelska tror jag.. Vi håller på och förbereder oss för nationella. Och det kan ju vara lite viktigt.. ^^

<3 J.F

Till sist ville jag bara önska er alla...

... EN RIKTIGT GOD NATT MED MÅNGA FINA DRÖMMAR!

<3 J.F

Jävla internet

I'm back on the net..

Jo, jag vet. Jag har fått lite små klagomål om att jag hatar för mycket och det är nig tyvärr sant. Jag irriterar mig och stör mig på oerhört mycket. Onödigt många onödiga saker faktiskt. Men, det är ingen ovana jag har lust att jobba med nu för just nu måste jag berätta hur mycket jag stör mig på en sak till ^^ Moahahaa.

Och den saken är när jävla internet inte fungerar. Jag menar, hur irriterad blir man inte. När man börjar med att ha en bra bloggdag. Man har lite fler läsare än vanligt, skriver ganska många inlägg på inte så lång tid. Alltså man måste inte sitta o fundera i 100 år.. Nej, då helt plötsligt så fuckar internet ur. Men men.. nu är det iaf tillbaka :D Halleluja moment typ ;)

Så vad har jag gjort den tiden jag inte försökt komma in på nätet? Jo, det ska jag tala om. Jag har vart hop Bup, som jag sa igår. Dagens samtal kändes inte riktigt lika givande som det förra. Det känns inte riktigt som att de förstår mina problem. Att jag har mått dåligt har inget min min jävla (ex)farmor att göra. Jag bryr mig inte ett skit om henne. Hon kan dö bäst hon vill. Jag måste faktiskt helt ärligt och kallhjärtat säga att jag don't give damn. Och det låter jättehemskt och ja.. allt möjligt. Men om ni hade henne som farmor skulle ni förstå, tro mig. Hon är en ond och hemsk människa som försöker kontrollera alla i sin omgivning som små marionetter. Nej du, den gubben går inte här inte. Nog är jag väl liite smartare än så! (?)

Sen efter det iaf så hämtade pappa upp mig. Och då åkte vi och fikade på Café Gatau(?) i Sockenplan tillsammans. Så himla mysigt! Var typ 100 år sen jag umgicks med min pappa. Pratar knappt med honom faktiskt. Och ändå bor vi i under samma tak 24/7. Kans sånt där.. Sist vi gjorde nåt tillsammans var nog när vi var på Rentpremiären. På bio då alltså. Och hur länge sen var det inte den gick?? Jag var fan tillsammans med Christoffer då liksom. Och det var 2 år sen vi gjorde slut. :S Knas!

  
Pappa tog en rabarberfocaccia(?). Det var som nån slags bulle med rabarber i. God var den iaf! Och jag tog en morotsmuffin. Alltså typ en morotskaka i muffinsform. Den var grymt god faktiskt! Krämen var typ.. himmelsk! ^^ Till det tog vi också självklart en varsin latte. Vad annars? ;)


Sen efter det åkte vi hem iaf och pappa och jag fick umgås lite till. Han lärde mig äntligen hur musikprogrammet i datorn fungerar så att jag ska kunna göra lite låtar. Jag kan iaf försöka börja lära mig :) Lär väl inte bli nåra superhits direkt. Hahaa. Men det ska bli kul att prova på :D

Efter den lilla "kursen" var det dags för mig att åka iväg till danslektionen. Som vanligt på tisdagar hade jag salsa. Det gick så jävla bra idag! Jag var grym! Den känslan måste fan vara den bästa som finns! (?) När man känner att man verkligen presterat sitt bästa. Att man är på topp! Åh, härligt härligt.

Sen kom jag hem, åt middag, visade nya koreografin för mamma o pappa, kollade lite på tv. Och nu, nu jävlar, nu är det dags för sängen! Kanske ett liitet Andra avenynavsnitt bara. Jag har ju bara ett kvar.. (A) Men säg inget till nån bara!! ;)

<3 J.F

Till er som undrar vem min bästa vän är..

VÄRLDENS FINASTE ISABELLE
image248
| JONNA ♥ ISABELLE | SUSHI ♥ USHI |

<3 J.F


Solglajjer

Tänke visa lite bilder på mína coola brillor. Mamma tog dom från min gammelmorfars lägenhet när han dog. Och jag har inte vågat använda dom förns nu för att de typ är lite halvfula.. Men nu har jag kommit fram till att jag nog tycker de är ganska coola. Och dessutom är det YSL, alltså svindyra. Om de är äkta vill säga..


Observera de ironiska poserna på bilderna. Killen är min älskade klassvän Falk ;)


<3 J.F


Lunch

Nu är jag tillbaka från lunchen. Det var makaronipudding på cesannas! Smarre! Ni vet ju hur jag äälskar makaronipudding. Fast det ska ju helst vara mormors.. Det är den bästa! Men det var ändå smarrebarre! Me like a lot.

Men nu ska vi ha svenskalektion. Fan, vi ska typ fortsätta skriva på novellerna. Alltså, den novellen jag inte ens börjat på.. Det känns inte så bra. Men grejen är att jag är sämst  på att skriva på beställning.. Man måste ju ha en bra idé och lite inspiration för att kunna börja. Och sen när man väl börjat flyter det bara på och då är det ju inget problem. Men innan dess, ja då suger det! Någon bra idé på vad jag ska skriva om? Blir väl antagligen nån chic-lit kärleksnovell. Det är lättast.. ^^

<3 J.F

Matematik

Vi hade precis en diagnos i matteavstinnet algebra och ickelinjära funktioner. Och då slog det mig att jag bara jobbat med algebra med helt missat den ickelinjära delen. Så det kan inte jag över huvud taget. Och provet är egentligen på måndag. Vilket innebär att jag skulle vara såå körd. Men nu är det så att vi har världens bästa mattelärare så jag får göra ett speciellt prov på måndag som bara innehåller algebra. Så får jag öva mer på den andra delen. För jag var ju sjuk jättemycket förut. Så jag missade alla genomgångar på just det avsnittet. Så det jag hunnit jobba in nu är algebradelen. Men den andra hann jag inte med.

Men det känns skönt nu iaf. Skönt att ha en lärare som förstår en som lite omväxling. Inte som alla andra lärare jaha, vad du sjuk? Spelar väl ingen roll. Du får skylla dej själv. Du får väl plugga lite hemma. Men det funkar ju inte riktigt så..

<3 J.F

Dagens uttalande

Jag hatar regnskogar!
<3 J.F

Tisdag

God morgon!

Då var det dags för en ny skoldag igen då. Vad tror ni? Blir det en skön dag eller en sån där jobbig dag då allt gå fel, precis som min dag igår... Den började iaf ganska bra. Jag kom i tid, íngen hade tagit min plats i klassrummet. Och dessutom var Angelica sjuk så det var ingen som slog mig för att jag inte gjort klart min del av grupparbetet. Men fan.. det var inte mitt fel. Jag hittade fan ingen info. Suck!

Men nu måste jag gå iväg och jobba med Marcus, min andra gruppkompis. Vi får väl försöka hitta nån info tillsammans. Kanske kan låna nån trevlig bok av Peter? Jaja We'll se. Puss sålänge ^^

<3 J.F

Ett sista bara..

Kollade mailen och såg att jag hade missat ett mail från Cocoo.se. Det var ett utskick med de nya smyckena som ska komma. Jag kollade precis igenom dom & jag kan lova er att det är en hel del godbitar! Bland annat några sjukt söta halsband som jag blev helt förälskad i. Och sen kommer det lite nya snygga budskapsarmband också. Vet inte om ni sett de förra? De lite bredare o skin (?) som det står olika budskap på.

Jag ber er hålla utkik iaf. För man vet ju aldrig om det tar slut liksom! Jag kommer nog iaf försöka knipa nåt utav dedär söta halsbanden :D

<3 J.F

Sova!

Nu önskar jag er alla en riktigt god natt! Hoppas ni somnar fort och bra och att ni får en riktigt härlig dag i morgon! Det hoppas jag iaf att jag får.

Kanske lite jobbigt. Jag ska ju till Bup imorgon igen. Det kan ju bli lite blandade känslor. Samtidigt som det är jävligt skönt att komma dit och prata med någon som lyssnar och förstår än så kan det ju bli lite känsligt och jobbigt. Man pratar ju ändå om saker som berör en väldigt djupt och som det säkert kommer komma lite tårar utav. Lita på det!

Men nog om tråk! GOD NATT :D

<3 J.F

Mat & Mys

Jag vet att det är många som har svårt för att äta frukost och så. Tro mig, jag är en av dem! Jag får en sorts spykänsla bara jag tänker på mat på morgonen. Men.. de få gånger jag faktiskt lyckas äta nånting så känns det jävligt bra.

Men mitt problem är lite att jag inte riktigt vet vad jag ska äta. Det vanligaste är ju att man tar några mackor o så. Men jag tycker inte om bröd så mycket. Och speciellt inte på morgonen.. Jag har provat och äta gröt och så men.. det tar så jävla lång tid att laga o hålla på. Eller, det går rätt fort men, det blir så omständigt på nåt sätt. På morgonen vill man bara att allt ska bli färdigt på en gång. Så är det bra med müsli. Men där är ist problemet att det är svårt att hitta nån müsli som är god och dessutom inte inne håller en massa socker.

Men då har jag dagens tips här till er. Gör er egen müsli! Det är lätt, gott och går skitfort att göra. Dessutom får man välja alldeles själv vad man vill ha i. Det är bara den egna fantasin som sätter gränser. :P Hahaa. Så gör den och smarra på ;)

Hur gör man då? Jo, först måste man gå till mataffären och handla in lite ingredienser. Lita nyttiga saker som typ.. Linfrön, boveteflingor, hirsflingor, vetekli, rågkli. Ja, all möjlig sån där hästmat kan man köpa :p Hahaa. Man kan ju kolla, på vissa står det typ Passar bra i müsli. Kolla runt bara, det blir nog bra.

Sen kan man köpa lite goda nötter; mandel, hasselnötter, walnötter, cashewnötter, pistage. Ja, samma där. Fantasin och den egna smaken är det som sätter gränser.

Och för att få den där extra goda smaken köper man lite goda torkade frukter man vill ha i; russin, aprikoser, bananchips, mago. Ja, det finns ju typ alla sorters torkad frukt. Bara nåt man har i för att få lite sötare och roligare smak. Annars blire ju bara hästmat. ^^ Haha.

Så här gjorde vi vår müsli iaf:

image232
Ingredienserna vi köpte; Grynblandning, hirsflingor, boveteflingor, hasselnötter, russin, honung, linfrön & solrosfrön.


Till att börja med blandade vi ihop alla sorters gryn. Så att de blir till en enda blandning. Sen blandade vi ihop linfröolja (man kan ha typ vilken olja man vill men linfröolja är bra för magen ;) ) och honung. När det var ihopblandat slog vi ihop alltihopa. Alltså den torra och den blöta blandningen. När det var ihoprört hällde vi ut det i en långpanna. Efter det skulle det in i ugnen och rostas på 220 grader o 20 minuter.




Man får blanda runt det lite då och då när det står där inne i ugen så att det inte blir bränt. Sen tror jag att vi hade inne den lite längre. Men det får man väl känna av. Den ska ju inte bli bränd men samtidigt ska den bli ordentligt rostad och inte vara kladdig.

image238


Sen när man tagit ut den ur ugnen så häller man på linfröna och sen ska den stå och svalna. Sen när det har svalnat ska vi hälla i russinen. Sen i morgon bitti får vi se hur smarrigt det blir. Eller inte blir...

Tips på vad man kan ha i (men som min mamma inte tycker om..)

Lite kanel kan man ha i för att liva upp smaken. Då blir det lite roligare. Kanske har man i lite äppelbitar då också? Äpple och kanel är ju en klassiker som alltid fungerar.

Lite kokos är också sånt som blir en smakförhöjare. Smarrigt! Om du frågar mig..

Hoppas ni gör lite smarriga frukostar nu ;) Ni kanske kan tipsa om nåt smarrigt som ni haft i? :)


Nu till myset jag ägnat mig åt ikväll.

image239
Chili con carne till middag. Mums!


  
Vi kände lite ljus och mös framför American Idol. Fan vad jag älskar det programmet. Hahaa! :P

<3 J.F

Hemma & Plugg

Nu är jag hemma igen :) Skönt som fan! Fast tyvärr innebär det att jag måste plugga nu.. Har ju lovat mina gruppkompisar att jag ska ha gjort färdigt min del av arbetet till i morgon. Så det är väl bara att sätta igång..

Någon som är expert på klimatet i regnskogen?
<3 J.F

What's next?

Jo, det ska jag tala om. CELLOLEKTION

Ciao! ;) Hörs senare när jag kommer hem.

<3 J.F

Måndag, jävla måndag

Den här jävla dagen kunde jag lika gärna hoppas över känns det som. Den började som skit bokstavligt talat då en jävla fågeljävel bestämde sig för att dumpa sin avföring på min jacka! Tack så jävla mycket! Och sen har den här dagen bara vart allmänt irriterande och jobbigt. Det har väl inte hänt något mer konkret jobbigt men bara hela känslan den här dagen har varit - j o b b i g - men vem klagar?

Jo, jag måste klaga lite till.. Jag hade en stor jävla idomintub i väskan. Och vad tror ni inte jag märker när jag ska packa väskan idag om inte att idominjäveln bestämt sig för att läcka ut i väskan! Fy fan! Så nu har jag en stor jävla idominklump i väskan. Än en gång, tack!

Och så en grej till. När vi slytade sista lektionen idag så satte Lotta och Jossan på lite musik och så. Och hela stämningen i klassrummet var asskön och glad. Så det kändes verklugen som fredag. Och jag blev då asglad och typ lättad för att den här jävla veckan äntligen var över.


Men sen slog det mig att det här tyvärr bara var början.
Nej, usch! Måndag, jävla måndag!

<3 J.F


Helgens bravader

God morgon! Då var man tillbaks på bloggen då. Har ni saknat mig? Kanske inte.. :P Jag har faktiskt haft så roligt att jag inte haft tid för bloggen. Sorry! ;)

Så vad har jag sysslat med? Jo, jag var på kryssning med bästa tjejerna! Jag hade tänkt skriva ett hejdåinlägg innan jag åkte men jag typ sov jättelänge för att ladda upp inför kvällen. Och sen blev det lite stressigt när jag skulle göra mig iordning och packa och allt sånt. Men..det är ju tanken som räknas? ;)

image227

Vi samlades iaf allihopa vid korvmojen utanför Birka Paradiseterminalen klockan 17.15. Väl där var det dags att ladda upp med en varsin korv så att vi skulle stå oss till middagen som inte var först klockan nio! Sen gick vi in för att hämta biljetter och allt sånt. Och till slut var det äntligen dags att gå på båten :D

Väl på båten hade vi inte så mycket att göra. Vi gick ner och kollade in hytten som kanske inte var något att hänga i julgran ^^ Men fan, man åker ju inte kryssning för att sitta o häcka i hytten! Sen gick vi iaf runt och nördade oss och väntade på att det skulle bli middag. 

Sen, när det äntligen var dags för middag fick vi vänta en och en halv (!) timme på den jävla maten. Asså, jag menar. Det är inte okej!? Jag höll på att döö av hunger när maten väl kom. Men sen var den ju jäävligt god också. Tur det, annars hade jag typ dödat kocken eller nåt. :P Men det var skiiitgott! Helstekt oxfillé med råstekt potatis och vitlökssmör.

image229

Efter middagen var det tid att gå ner i hytten, sätta på sig snyggkläderna och piffa upp sig lite för att dra upp till da disco. Självklart var det en hel del fulla, fula, feta medelålders gubbjävlar som stötte på en. Men vafan, nån gång ska väl det hända också? Haha, nej men.. det var skoj. Vi dansade gärnet. Mest jag och Isabelle kanske men iaf. Som vanligt fuckade jag ur på dansgolvet, sjöng med fult som fan i alla låtar och typ.. var allmänt nördig ^^

Nej, nu känner jag att jag börjar skriva mer och mer fult och osammanhängande så det är lika bra att jag ger mig nu.

image228

Sammanfattande var vi uppe heela natten lång, dansade gärnet. Drev med fulla killar/gubbar och hade allmänt jävligt roligt! I'm looking forward to the next one giiiirlzzz ;)

<3 J.F



image230
image231


<3

Jag har en bästa vän, hon heter Isabelle. <3 J.F

Nattis

Hej folket!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering idag.. Men jag har helt enkelt glömt bort det. Jag har varit allmänt vimsig hela dagen faktiskt. Beror väl antagligen på nattens bestyr :P Hahaa.

Jag har iaf haft en hyfsat bra dag. Lugn och skön om inte annat. Hoppas eran dag varit detsamma. Och att ni har varit ute och njutit av det härliga vårvädret. Det gjorde iaf jag, Alexandra och Emma. Vi tog tillfället i akt och satt ute på utecerveringen på Sandy's idag på lunchen ;) Det var lite kyligt men fan.. sånt får man ta. Det var iaf soligt! Och känslan av att kunna sitta ute en lång stund utan att riskera att blodet fryser till is. Ja, det kändes bra måste jag säga. Haha.

Nu ska jag iaf sova. Och det borde ni också göra om ni är uppe vid den här tiden. Haha. Så mars pannkaka! Hopp i säng!

<3 J.F

Torsdag

God morgon

Fan vad kul vi hade igår! Både på smyckeskursen och på La Habana. Det var verkligen en grym kväll. Visserligen var jag skittrött och dansade inte en enda gång.. Men det var ändå kul. Det var skönt att vara tillbaka i svängen liksom. Hahaa. Jag har ju inte varit där på jättelänge..

Lovade ju att ta lite bilder på Rebeccas födelsedagspresent från mig. Och klart håller jag mina löften. ;) Iaf ibland..

   

Sen tog jag lite bilder under smyckeskvällen också.




Bild 1, 5, 6 & 8 är mitt halsband. | Bild 2 & 4 är Beccas halsband. | Bild 9 & 10 är Beccas örhängen | Bild 7 är Alexandras halsband

Sen gjorde jag även ett armband som var en silverkedja med svarta och vita pärlor. Kan försöka fota det nån gång om jag får tag på en lite bättre kamera än min. För den suger. Alexandra gjorde också ett armband. Hon gjorde det av sötvattenspärlor i olika rärger.

Och slutligen tre bilder från Bertas första utekväll som 18åring! :D Tyvärr var hon inte lika mycket linslus igår som hon brukar vara så hon höll för ansiktet. Dåligt!

   


<3 J.F

Slut på skoldagen..

..och antagligen slut på dagens bloggande. För nu ska ju jag dra iväg och göra en massa skojiga grejer. Alltså, ingen tid för bloggande. Och framförallt ingen tid framför en dator. Och dessutom inget trådläst nätverk. För det har jag ju bara hemma och i skolan. Jag vill verkligen ha ett sånt där från Tre eller nåt.. Skönt ju, då kan man gå in på nätet vart som helst. Det är typ... grajjt!

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Det är dags att åka hem till Rebecca och duscha och sånt. Och sen skulle jag ju försöka hinna med lite matte eller engelska också..

<3 J.F


Mikael Elias Teoretiska Gymnasium

Vi älskar vår skola :D (?)

image209

<3 J.F

Biologi

Jahapp, då var det dags för en liten promenix till Vanadisparken. Fuck, jag hatar att gå? (!) Men Olle, vår lärare, tycker tydligen att det är jättebra v'der idag och att vi behöver komma ut lite. Och vi ska tydligen börja göra sånt här oftare.. Varför? What's the point liksom? Vi ska ha biologireovisning i en park? Vi kan ju ha den innomhus på sköna stolar? Men nej nej, så kul ska vi inte få ha det. Jaa, see det positivt ska man göra har jag hört. Jag får lite frisk luft och nästan liite motion.

Hörs sen!

<3 J.F

Planer för dagen

Vill ni veta vad jag ska ha för mig idag? Inte? Hepp, skiter jag i. Jag tänker berätta det ändå ^^

Efter skolan ska jag åka direkt hem till Rebecca där jag antagligen får vänta på henne ett tag.. Sen ska jag nog plugga en liiten stund. Berta ska troligen få hjälpa mig med en del grejer. Sen ska vi göra oss iordning, piffa till oss ordentligt för att förbereda oss på en utekväll.

Sen efter det är det dags att åka till Gamla stan där vi möter upp Alex för att gå till ett café där vi ska ha smyckeskkurs med min faster. Det var min födelsedagspresent från henne. Hon är smyckesdesigner.. om jag inte sagt det förut? :P Det ska bli asmysigt. Vi får lite middag där och så också. Och så kommer vi få göra en massa fina smycken. Kanske kan ha på mig nåt redan ikväll? ;)

Så var är det då vi piffat upp oss för? Jo, efter smyckeskvällen ska vi dra vidare till salsaklubben La Habana på Sveavägen där vi möter upp hela salsagänget ^^ Sen ska vi fira Rebecca där och så och dansa hela natten lång. Åh, längtar som fan. Var så länge sen jág var där också. Jag har lyckats vara sjuk eller upptagen varje gång det vart en utekväll. Men nu jävlar, I'm back! Nu jävla ska de få se ;)

Nu ska jag nog ringa Isabelle och fråga vart fan hon har tagit vägen ^^ Borde vart här för en timme sen.. Den jäveln!



<3 J.F


Onsdag

Hej igen! Det var ett tag sen...

Skönt att jävla bloggen äntligen fungerar igen! Jag vet att jag kanske inte alltid bloggar varje dag men när det inte går att blogga. Då blir jag sjukt irriterad. Haha. Man vill alltid ha det man inte kan få.. Eller hur är det man säger?

Så vad har ni haft för er under de här dagarna då? Jag har gjort en del kul och lite.. inget alls  ^^ 

I lördags jobbade jag hela dagen, precis som jag nämnde förut. Och sen efter det hade jag ju en massa planer som jag räknade upp.. Men det slutade ändå med att jag var helt mobbad och åkte hem ist. Haha. Det var den lördagen.. För antingen blev dom sjuka eller så var det avstängda mobiler eller bortglömda middagar hos farmor. Så det sket sig ganska rejält kan man säga. Haha. Men fan, det var ganska skönt iaf. Jag fick åka hem och äta pappas hemmagjorda ASGODA pizza och mysa framför tvn och gå och lägga mig tidigt. Jag skulle ju trots allt upp tidigt och jobba dagen efter också.

I söndags var det först jobb som gällde. 10.45-17.15. Det börjar gå riktigt bra nu fakstiskt. :) I söndags hade jag hand om kassorna nere. Coolt va? ;) Jag kände mig liits stolt iaf ^^

Sen efter arbetsdagen var det dags att åka direkt hem till Berta för att fira hennes födelsedag. Visserligen en dag för tidigt men vem fan kalasar på en måndag? :P Det var iaf jättemysigt på kalaset. Det var en buffé till middag och sen efter det blev det pannkakstårta och kakor och annat smarrigt. Man var ju ganska mätt efter det iaf ^^ Fast det hindrade ju inte mig och Rebecca från att käka upp hennes chokladhjärtan som hon fått i present klockan två på natten. Fan, är man hungrig så är man? Och man orkar ju inte gå upp en trappa för att hämta 'riktig' mat.. Är man lat så är man ;)

Måste säga att hon blev jätteglad för min present också :D:D Det var en väska i skin. GRYMT snygg faktiskt. Kan försöka fota den nån gång så ni kan se :) Den var iaf från Åhléns city.

I måndags hände det inget speciellt roligt alls. Dagen började iof med att vi blev väckta eftersom det var Rebeccas tiktiga födelsedag. Så hon fick frukost på sängen och en liten present. Mys! Sen åkte jag till skolan, något sent dock.. Men jag hade verkligen ingen lust att gå dit, över huvut taget! Men nu har jag iaf bestämt mig för att jag gå kvar i skolan. Har haft lite fler samtal med Peter och så så nu känns det bättre. :)

I tisdags / igår var det en helt vanlig, tråkig skoldag som även den började med att jag kom försent. Jag fattar inte, jag var så sjuuukt trött igår. Det var helt stört. Jag var liksom hlet utmattad i hela kroppen. Kändes som jag hade narkolepsi eller nåt hahaa.. För så fort jag satte mig ner somnade jag typ.. :P Sjukt var det.. Sen efter skolan stannade jag och Isabelle kvar i skolan för att plugga matte och ha lite skoj. Efter det gick vi till Sleven och delade på en brownie och en vaniljmunk. Mums! Sen var det självklart salsadags eftersom det var tisdag. Var extra kul igår eftersom kusinen var med. :) Bara för att hon missade sin lektion i måndags.. så då tog hon igen den igår ist. Men miiig :D

Juste, jag träffade Gustav från min förra klass igår också :D Så himla kul att träffa folk från gamla skolan.. Folk som känner en och som man upplevt massa saker tillsammans med. Även om kanske inte jag och Gustav var bästa kompisar i skolan så har vi ändå gått där tillsammans. Det är så skönt och kul att prata gamla minnen ibland. Jag blir så glad av det. Man kan tänka tillbaks på gamla tiden och låssas att man fortfarande är där.. Fan va skönt det skulle vara! Allt var så mycket lättare då.. Men iaf, jag ich Gustav pratade om att vi skulle ha en liten återträff med klassen snart. Jag har och tänkt på det.. sen vli slutade faktiskt.. Skulle vara skitkul! Även om det bara var ett år sen så har säkert alla förändrats en hel del. Jag vet iaf att jag har det.. Så det blir väl nån grillkväll i Sickla eller Luma. Precis som på gamla goda tiden :D Måste kanske bara bli lite varmare först. ^^

<3 J.F

RSS 2.0