Jul / Nyår

Ja, det har ju inte blivit så mycket bloggning nu.. men det varnade jag ju för också.. Men jag har jobbar varenda dag sen jag fick lov så det har inte funnits så mycket tid och inte heller så mycket intressant att skriva om. Jag försökte dock logga in på julafton och berätta om världens bästa julklapp som jag fick men då funkade det inte så klart.. Så himla typiskt.. Men jag skriver lite här nu i alla fall så ni vet att jag fortfarande finns. :) Sen kan jag passa på att berätta att jag ska försöka stila om lite här i bloggen, är inte riktigt nöjd.. även det en liten anledning till att det inte är så kul att skriva.

Men.. vi hörs väl snart, efter nyår kanske? GOTT NYTT ÅR PÅ ER ISF! :D


<3  J.F

Smink

Blev jättenöjd med min sminkning idag. Tyvärr syns det inte så bra på bild men.. nästan :p





<3 J.F

Hektiskt

Nu är jag hemma från mormor igen men tyvärr kommer inte det innebära mer bloggning för min del. För ju jobbar jag varje dag fram till jul med undantag för idag. Men idag ska jag på julshowen i min gamla skola och träffa alla från min gamla klass så det blir en sen kväll i alla fall. Kul som fan ska det bli! Kul att träffa alla igen!

Ni får ha världens bästa jul så hörs vi efter det!


<3 J.F


Tisdag

Tjingeling allihopa

Dålig uppdatering igen.. i know. Men jag flyttade till mormor i söndags så det är lite därför. Är där även nu och ska flytta hem imorrn. Den här veckan har varit den bästa veckan nånsin!

Jag hade bästa helgen tillsammans med min bästa Danne! :D Och nu bor jag här med min älskade kusin som jag har saknat bajsmycket. Och dessutom köpte jag världens snyggaste nyårsklänning igår och även ett par superfina nyårsskor! Skoja om jag är lycklig just nu! Danne ska komma hit ikväll också så det blir mys. :)

Något som däremot inte gör mig särskillt lycklig är situationen i skolan. Det känns som jag har missat fucking halva terminen och det är fan inte kul nånstans! Jag är tillochmed efter i webbdesignen vilket jag aldrig är.. Så nu ska jag sätta mig och göra tre veckors arbete samt en inlämningsuppgift.. kul.. ? Nej! Men jag får tänka på allt roligt som kommer sen så kanske jag står ut... Men jag tror vi hörs imorrn. Om jag kommer ihåg att skriva i skolan.. ;)


<3 J.F

Fredag

God morgon

Skulle ju åkt till hudläkaren idag.. men icke. De ringde mig vid halv åtta och sa att han blivit sjuk så vi får ta det på måndag i stället. Lite irriterande.. Men det blir till att åka till stan med Jossan, Alex och Sofie i stället och kolla på julisar och även lite skor till nyår! Wihoo!! Jag är verkligen taggad till hundra inför det här nyåret men jag känner att det förmodligen kommer floppa.. Men jag håller humöret uppe och fortsätter hoppas, tänk positivt! :p

Nu ska jag plugga lite kemi som jag inte fattar något av eftersom jag vart borta från skolan i en månad. Men tror ni man får nån hjälp då? Icke... Ibland blir jag såå trött på Olle..

<3 J.F

God natt

Ja, tänkte bara att jag skulle säga god natt om det är nån nattuggla som jag som fortfarande sitter och nördar sig vid datorn. Imorgon blir det ännu en dag fylld med läkarbesök.
  • Skola 9.30-10.30
  • Besök hos hudläkare på sös 10.15
  • Läkarbesök på vårdcentralen i Dalen 13.45
Forhoppningsvis ska jag väl då få reda på vad fan det är jag har. Och hudläkaren kanske kan göra nåt så att jag äntligen blir av med den här jävla acknen, fan inte kul asså. Speciellt inte nu när nyår kommer och man vill vara sitt allra snyggaste.. Men men.. skönhet kommer inifrån? I hope... :P

Men vi hörs nog mer i morgon tror jag om mina planer och så. :) Kisses!

<3 J.F

Jag är världens bästa barn!

Ja, det var precis vad jag sa till mormor när jag ringde henne efter sjukhuset. Jag skulle ju ta prover där. Och ni som känne mig vet hur rädd jag är. Att extremt(!) rädd med betoning på extremt. Men jag gick in där, tog av mig min tröja, la mig i stolen, pluggade in lurarna i öronen, tog pappas hand och sen smällde det. Sen gick jag därifrån. Var så jävla bra!! Det tog typ en minut! Sist tog det en och en halv timma.... för att jag var så jävla rädd, vägrade låta dom komma nära ens. Knasigt det där. Jag har kommit fram till att pappa är mitt bästa sällskap. <3 Och mp3n såklart. Idag blev det Details in the fabric med Jason Mraz. Den börjar ju så bra.. Calm down, deep breaths. Passande va? :P




Ne, nu ska jag kolla lite film med pappa och Felix och käka lite after eight som jag fick efter konserten igår av mormor.

<3 J.F

Internetshopping

Var inne och kollade runt på Nelly.com igår. Jag har ju aldrig riktigt vart inne på såna där internetsidor. Förutom H&M dåra.. men det räknas inte riktigt. Men fan va fina saker de hade! Ingen nyhet kanske.. man iaf.

Hittade i alla fall hur jag skulle vilja se ut på nyår. Men självklart är slut.. så himla typiskt. Men på måndag blir det shopping med mamma så jag hoppas jag hittar nåt då!


Irriterande billigt är det också. Klänning 299 och skor 349. VARFÖR ÄR DE SLUT!?

Nu ska jag åka till sjukan och ta prover.. igen! De vet fortfarande inte vad det är och jag börjar bli jävligt trött på det. Jag vill inte vara sjuk på jul och nyår!!! Det skulle ju typ vara döden... Hemska tanke.. Jaja, nu ska jag dra men vi hörs väl.

<3 J.F

Såå smart!

Bli medläm här och få pengar tillbaka när du handlar! Ja, det är helt sant. Så jävla smart. Du shoppar loss. Och sen när du shoppat en del får du pengar tillbaka. I kontanter!

<3 J.F

Failure

Planerna för gårdagen gick visst inte så bra. Det blev skola (sov sista lektionen dock), åka hem, sova, träffa Danne. Alltså - inget plugg, ingen cello och ingen blogg. Dåligt..

Dagen idag har inte varit allt för bra heller. Vaknade för sent. Gick upp, kände mig heelt slut så jag gick och la mig igen. Jag fattar inte vad det är jag har! Nu har jag fått massa konstig verk också.. Fattar ingenting. Imorrn ska jag i alla fall till läkaren. Hoppas jag får några svar då. Mamma tvingar mig att tvinga dom ta prover också... Får se hur det går..... BAJS! Nu ska jag kolla på julkalendern, sen sova. Bye!

<3 J.F

Grupp 6


Bästaste brudarna i bästaste gänget - Grupp 6
<3 J.F

Dagens


Jason Mraz - Details in the fabric

<3 J.F

Mysdag

Bio med Danne idag som sagt, mys! Det blev nya bondfilmen.. ingen höjdare kanske. Tyckte inte Danne heller, sa ju de! Men men. Det är ju sällskapet som räknas och det ägde ;) Sen följde han med hit och åt lite mat och hämtade sina kläder som jag köpte på julklappskvällen. Nu har han gått hem och jag ska kolla på Andra avenyn!!! WIIIH!

Imorrn är det skola sen hem, spela cello, plugga, träffa Danne. Kanske lite blogg nån gång därimellan. Vi hörs!

<3 J.F

GRATTIS!!

Idag fyller "Alexandra den bästa i skolan" Aka. Bögen 17 år så ett STORT grattis till dig bajsi!! Synd att vi inte kunde fira.. :/ Men det kommer! I promise! :D


Och så här glad är hon att ha mig som vän. Ingen orsak bögis! :D <3
<3 J.F

Fuck it

Nee, nu går det sådär dåligt igen. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Men jag tror så här. Vi släpper alla krav och så kommer mina inlägg när dom kommer helt enkelt. Jag måste ju ändå ha nåt vettigt att skriva om. Annars blire bara massa såna här urdumma inlägg. Och det vill vi ju inte veta av. Am I right? ;)

Igår kom jag hem jättesent och var jättetrött efter vårt så kallade lan. Det blev inte så mkt tvspel om jag ska vara ärlig. Mer pingis och twister. Fy FAN vad roligt vi hade! Tack tjejer, det var länge sen jag skrattade så mycket. Så jävla skönt och vara lite normal ett tag. Inte ett jävla sjukt äckel som ligger instängd i sitt hus och luktar illa. Usch, inget mer sånt!

Idag var det jobb, imorrn mer jobb sen bio med Danne :D Haha, fortfarande i chock av att vi ska göra nåt annat än att vara hemma :P Haha. Ska bli mys som fan. Och wo knows. Ni kanske får höra om det sen. Om inte jag fuckar ur igen vill säga. Tills nästa gång vi hörs, ciao!

<3 J.F

Dagens


Sugarplum Fairy - Escapoligist

<3 J.F

It's alive!

Nej, nu tycker jag att den här bloggen har varit död alldeles för länge. Men jag har liksom inte haft något att berätta.. Mer än att jag började skolan igen. Fast igår och idag fick jag vara hemma för jag blev sjuk igen... Suck! Fast ikväll ska jag ut i alla fall för det bokades för länge sen. Jag och brudarna ska lana heela natten lång. Hahaa. Vi ska alltså spela TV-spel hela natten. Guitar hero, singstar, mariocart wii, wii fit och massa mer. Wiiih! Ska bli så jävla kul. Så jag borde gör mig i ordning nu om jag ska komma iväg. För jag kan inte åka som jag ser ut nu direkt. Då lär de dö av en chock. Haha.

Kanske skriver innan jag åker. Bye!

<3 J.F

RSS 2.0