Jag har sett äkta vänskap

Hejsan, lite sent för ett första inlägg?

Jag försökte blogga när jag vaknade men då funkade det inte att logga in. Och sen har jag inte haft något intressant att skriva om. Jag har heller inte gjort något kul idag. Bara sovit extra länge och sen halvsovit i soffan. Nej, nu ljög jag. Jag har vart ute och matat och lekt med kaninen Felix som jag är kaninvakt åt den här veckan. Så himla söt är den! Skulle kunnat ta ett kort om jag haft en kamera.. Fan, man kanske borde satsa lite pengar på en laddare?

Jag har ännu inte fått bilderna från igår heller så dom kan jag inte heller dela med mig av. Så vad ska jag då berätta för kul? Jo, jag kan berätta om två jättesöta tanter som jag och Alex träffade i förra veckan. Det var när vi skulle åka in till stan för att shoppa med Carro. När vi kommer till busshållsplatsen som ligger framför ett äldreboende sitter det två tanter i busskuren. De började genast fnittra, flyttade ihop sig åt ena hållet och sa att vi kunde få sitta på bänken brevid dom så vi gjorde det. De fortsatte sitta och prata och fnittra med varann och jag och Alexandra kunde inte göra annat än att le mot de gamla damerna.

Sen när vi har suttit där ett tag kommer en sjuksyster eller vad man kallar dom från ålderdomshemmet. Hon har tydligen letat efter den ena tanten som inte alls får gå sådär långt bort. Hon vet ju att hon bara får gå runt på området! Då börjar tanterna fnittra ännu mer och jag och Alex kan nästan inte hålla oss för skratt heller. Sen iaf efter mycket om och med lyckas sköterskan få mig sig tanten tillbaka. Men innan hon gå pekar hon på tanten som sitter kvar och säger; Det där är min bästis!

Och då smälte både jag och Alex. Så himla gulligt. Det är äkta vänskap det! Det måste väl ändå vara drömmen. Att bli sådär gammal men ändå ha vänner kvar. Det är ju nästan en lyx. Många äldre har inte många av sina vänner kvar och släktningar kanske inte heller orkar komma och hälsa på så ofta. Det blir ju till ett litet projekt när de bor på ett hem och så. Man såg iaf kärleken mellan de där två tanterna och det var så himla härligt att se! Hon som skulle gå klappade också sin bästis på knät och tackade henne så hemskt mycket för att hon kommit och hälsat på och berättade att hon var såå glad för det. Tänk vad så små saker kan göra. Tänk på det!

<3 J.F

Viva españa & Fernando Torres

Nu var man då hemma efter ännu en hellyckad kväll. Fan va gött, det känns verkligen att det här är 08ornas år. Den här sommaren har vart grym ända sen den började, känns så jävla najs! :D

Middagen var skitgod! Det var nästan så jag rullade därifrån för att jag var så mätt. Det var helt sjukt, magen typ svällde upp som en jävla boll! Såg typ höggravid ut. Men fan, är man matvrak så är man ^^ Sen efter middagen hade vi ingen lust att åka hem så jag, Carro och Alex gick till Kungsan för att kolla på matchen. Väl där träffade vi några från skolan så vi var ett litet gäng som stod där och hejade på Spanien tillsammans. Skitkul! Även fast jag hatar fotboll var det riktigt trevligt. Och efteråt när Spanien vunnit blev det värsta draget med musik och allt. Vi stod där och dansade och skrek som fan. Inte förvånad om jag är hes imorrn ^^

Det fotades en hel del under kvällen dock inte med min kamera eftersom den är stendöd. Så jag har inte bilderna än men jag kan lägga ut dom så fort jag får dom. Känner mig inte helstolt dock eftersom jag håller på och kör utan smink. Känner att min hy verkligen behöver det om den någonsin ska bli normal igen. Det känns jävligt skönt men samtidigt jävligt jobbigt närman träffar folk och så. Stötet på nån snygg kille på stan eller träffar nån man inte sett på länge. Ja, då blir det nästan lite skämmigt. Men jag försöker vänja mig vid det och det går bättre och bättre. Kommer vara glad sen när min hy har blivit bra.

Men nu måste jag verkligen sova. Vi hörs i morgon när jag vaknar.

<3 J.F

::

Det har blivit en riktig jobbardag idag. Eller.. jag kanske inte har jobbat så mycket men de andra har jobbat flitigt. Vi ska göra om vår grusgång upp till huset så det har rensats ogräs och fixats grejer till soptunnorna och sånt. Riktigt fint kommer det bli när det är klart! Min nya storasyster Pernilla har varit här och hjälpt till idag här igen. Mys!

Nu har jag gjort mig i ordning för att åka iväg och träffa tjejerna igen. Vi ska gå ut och käka på restaurant. Världens godaste! Det är en kinesisk restaurant där de serverar mongolisk bbq och det är så gott så man smäller av! Om man tar buffén får man äta hur mycket man vill och så får man äta sushi då också så det ska jag göra, världsklass! Får se om jag lyckas få några bilder. Min kamera håller på och dör och jag har ju ingen laddare som ni vet..

Så här tänkte jag iaf se ut när jag ska ut och käka.



<3 J.F

Söndag

Hello sunshines!

Just nu ligger jag ute och steker på vår nya altan. Solen bara bränner överallt och man blir varm hela kroppen, så himla skönt! Det här är verkligen livet! Igår blev jag avundsjuk på Jossan som bor i lägenhet och har en balkong. Men när jag ligger här på min altar och har det gött måste jag säga att det känns lite lyxigare. Lite finare, lite bättre helt enkelt. Jag skulle nog inte vilja byta bort det här till en lägenhet med balkong när det kommer till kritan. Då har jag nog det bättre här. Nu ska jag fortsätta steka. Hare gött!

<3 J.F

Home

Yes, jag åkte hem istället eftersom jag inte mådde så bra. Det känns bättre att veta att man är hemma och jag vaknar upp och mår sådär pissigt i morgon bitti. Så det känns som att jag gjorde ett smart val där. Blir nästan imponerad av mig själv ;) Haha.

Det blev i alla fall en helmysig kväll. Vi kollade på filmen På smällen och åt en massa chips och godis. Eller... jag åt en massa chips och godis ^^ Filmen var rolig och helt okej. Jättesöt i slutet. Men det blev liksom långrandig sista halvtimmen. Man bara väntade på att den skulle ta slut ungefär. Ja, den var för lång. De skulle tagit bort ungefär en halvtimme så hade den känts mycket bättre. Men nu blev den långtråkig och det drar ner betyget en hel del måste jag säga.



Men nu är jag så trött att ögonen går i kors. Men i morgon lägger jag ut lite roliga bilder som jag tog. Om dom inte blev allt för galna vill säga. Vi i vårat lilla udda gäng kan flumma loss ganska ordentligt om man säger så och det syns nog på bilderna också. Så vi får se imorrn hur mycket jag känner för att skämma ut mina kära vänner ;) Höhö.

<3 J.F

Brudarna

Ja, det är precis dom jag ska iväg och träffa nu. Det är jag, Alex, Carro och Lotta som ska hem till Jossan och kolla på film. Helmysigt. :D Vi skulle först festat men det känns skönt med ändrade planer. Mår inte riktigt hundra idag och det ska bli ganska skönt att bara få vara hemma och mysa och rå om varandra. Yes, trevligt är vad det ska bli. Och jag har fixat en påse chips och en sprite som jag ska ha med också så det bli görbra ;)

Nu måste jag kolla upp en buss och sen dra om jag ska komma fram nån gång. Vi hörs i morgon när jag kommit hem. För jag sover förmodligen kvar där. Puss

<3 J.F

Sillunch

Nu har vi precis ätit en helt fantastisk sillunch i solskenet. Låter det inte liite idylliskt? ;) Asmysigt var det iaf. Min nya storasyster Pernilla (mammas bästis) och hennes kompis och även min mormor svängde förbi här och våldgästade med lite sill. Skittrevligt! För er sillälskare som jag måste jag bara rekomendera en skitgod sillsort som har kommit att bli favoriten. Delad förstaplats med senapssill vill säga. Och den godingen är willys rödbetssill. Skitgo verkligen! Lite söt sådär, helgött.

Nu ska jag spela lite The sims 2 hade jag tänkt. För det har jag bara i min ena bärbara och just den ska Pernilla få låna över sommaren så jag kommer inte kunna spela det. Fuck! Ska se om jag kan lyckas fixa det till min nya bärbara också men vi får se hur det blir med den saken. Ni kan ju hålla alla tummar ni har för att det går bra för mig och mitt nördiga intresse ;)



<3 J.F

Vi hade polisbesök i natt



God morgon

Jag vaknade för en stund sen tröttare än på länge. Jag somnade nämligen inte förns ungefär fyra i morse och det var inte av egen vilja kan jag ju säga. Vi hade ett riktigt spännande äventyr här i natt vill jag lova.

Det började med att det som vanligt strömmade förbi ungdomar från någon fest i området som självklart plockat på sig lite sparkcyklar och leksaker ifrån grannarnas tomter. Så då var mamma och pappa ute direkt och plockade av dom allting. Lite snopna blev dom nog. "Fan vilka grannar det var på den här gatan.." Hörde mamma att en sa när de gick.

Sen fortsatte de komma i olika grupper och de plockades av fler grejer men dom gjorde liksom inget mer dumt.

Men sen närjag hade gått och lagt mnig. Klockan var väl runt ett ungefär. Då hör jag att det kommer någon på gatan så jag kollar ut. Då är det ännu en kille på sparkcykel som liksom åker lite slalom. Ni kan ju gissa anledningen till det.. ? Höhö. Men jag orkade inte göra något så han fick åka förbi. Men sen hörde jag en moppe ungefär en timme senare. Sen hörde jag att den svängde in på vår gata så jag sprang fram till fönstret på en gång för att kolla vem eller vilka det var och vad de skulle göra här. Men dom körde bara ner på gatan och kom inte upp igen.. Konstigt tänkte jag. För det bor ingen i vår ålder nere på gatan så de kan inte ha nåt där att göra. Så jag stod kvar i fönstret och kollade för att se om dom kom upp igen eller om de höll på med nåt dumt.

Då ser jag de komma upp för gatan. De drar på sog sina svarta luvor och stannar vid vår uppfart. Då springer jag ut till pappa som sitter vid datorn så han rusar in i mitt rum för att se vad de håller på med. Då går jag till fönstret igen och ser att den ena killen står vid våra bilar och det ser ut som han filmar eller något. "Pappa, de gör nåt med våra bilar" Då springer pappa till andra fönstret där man ser in i carporten. Då ser han att de håller på med våra moppar. Så han öppnat fönstret och skriker på dem att de ska ge sig iväg och ge fan i våra saker. Så de drar iväg.

Men dom kommer aldrig tillbaks med den där moppen som jag vet att de hade med sig ner. Så varken jag, mamma eller pappa vågade riktigt gå och lägga oss. Så vi gick ut på gatan. Pappa gick ner mot vändplanen för att kolla om han kunde se några där nere men det gjorde han inte. Men efter ett tag började det köra en moppe fram och tillbaka och det verkade som han hämtade folk från ett ställe till ett annat. Har körde förbi vår gata liksom uppe på gatan i typ 100. Och när han kört fram och tillbaks ungefär 3 gånger i 100 km/h ringde vi polisen och berättade vad de höll på med.

När mamma sen lagt på luren med polisen åkte hon och pappa iväg med bilen för att kolla läget lite runt omkring. Då åkte de förbi huset där jag sett att de hade nån slags "fest" tidigare på kvällen. Och där stod det tre killar brevid sina moppar. Så ser dom att dom lämnar sina moppar där och börjar gå upp mot vår gata. Så mamma och pappa åker en bit bort för att vända bilen och sen när de åker tillbaka ser de att de sitter i trappen som går upp till vår gata. Så de åker runt allt och in på vår gata igen. Sen åker de ner på gatan och åker runt vändplanen. Då ser de att de tagit sog upp där och ligger i gräset. Vet inte om de försökte gömma sig eller se ut som att de vilade eller nåt men något gjorde de iaf.

Men de åker hem till mig iaf och parkerar bilen och går ut. Sen sitter de i vår hamock bakom huset och "spanar" om det kommer några fler gående på gatan eller fler som håller på med nåt lurt. Men det kommer inga på ett långt tag så vi går in och sätter oss i köket. För vid det laget hade vi piggnat till lite och dessutom ville vi ha lite mer koll.

Sen ser vi att det kommer en bil på gatan. Eller, vi ser starka lysen. Då är det värsta pikébussen med poliser som stannar utanför vårt hus och ut rasslar typ sex poliser med skottsäkra västar och hela skiten. Där står jag i trosor och tröja liksom ^^ Haha. "Är det här det är festen eller" "Nej, men det var vi som ringde" "Ja, vi tyckte det såg lite lugnt ut. Men det här var den enda adressen vi fick" Så vi berättade hela historien om att som hänt under kvällen och så så de åkte iväg sen och spanade i området dom också. Så vi gick något lugnare upp och la oss igen och jag hörde inga komma tillbaka. Låg med fönstret öppet så jag skulle höra om någon kom. Jag är en liten gatuspion fan. Håller koll så det inte kommer några och dummar sig.

Men det är bra, grannsamverkan fungerar i alla fall. Det har hus nummer 6 på gatan bevisat inatt. Fan vad arg jag hade blivit om de gjort något med min eller pappas moppe.

Det är i alla fall så min natt såg ut. jag släckte lampan för att somna när klockan var halv 4 sen somnade jag väl ungefär prick. Hoppas ni haft det lite lugnare. Eller ni kanske rent av tillhör den där jävla skaran som var här och jävlades. I så fall vill jag be er att aldrig komma tillbaks! Då kommer pappa ut med vår groteskt stora skiftnyckel (ca. 70 cem lång och tung som fan!) och dänger den i huvudet på er alla. Det vill jag lova ;)

<3 J.F

Bada bada

Nu har jag badat. Jag gjorde det! :D Jag är bäst tralalalalaa. Och det var inte såå hemskt heller. Bara i början. Men sen var det faktiskt riktigt skönt! Men för att ni ska tro mig kommer här lite bevis. ;)







Bild 4 & 5 är på min lillebror som badar. Han är ett riktigt blötdjur. Det vill jag lova ;)

<3 J.F

Första gången i år

Yes, första gången jag ska bada i år. Det blir med min lillebror nere vid bryggan där vi bor. Åh, närvöst! Det kanske är jättekallt.. Jag kanske ångrar mig.. ? Nej, jag får inte va en sån kärring nu. Det är bara att hoppa i! Yeah right... ;)

<3 J.F

Fredag

God morgon, god morgon!


Nu har jag vaknat. Lite tidigare för en gångs skull ;) Och det ser ut att vara jättehärligt väder också! :D Så jag ska bara duscha lite nu. Sen blir det på med bikinin och ut i solen. Fan va najs! Det är typ livet. Ni borde göra detsamma. ;)

<3 J.F

Kvällen

Det blev en promenix med Johanna idag igen. Det börjar bli en liten vana nu. Men en ganska bra sådan faktiskt. Det är så himla mysigt att bara komma ut en stund på kvällen med en kompis och snacka med lite saker som hänt och så. Skitmysigt! Findus fick följa med också så han låg där nere och åt på pinnar och var uttråkad medans vi satt och snackade massa skit. Men han tycker nog det är ganska mysigt också. Det är iaf vad jag försöker intala mig. Höhö.





Jag vet att jag har sagt det förut men fan vad jag älskar att bo här på sommarn! Kolla bara på solnedgången. Den får ju vem som helst att smälta. Eller så är det bara jag som är lite känslig ^^ Mihii.


Nu har jag städat mitt rum också. :) Så det är fint tills i morgon när Magnus ska komma hem till mig första gången. Man vill ju ge ett bra intryck liksom ;)

<3 J.F

Presenter

Fick två produkter när jag var hos frisören sist. Har inte provat någon av dem än men de verkar skitbra! :D



Till vänster; En hårinpackning som är bra för hår som blivit skadat av färgning, plattning, permanent eller liknande. Ger håret nytt liv.

Till höger; En kräm man har i håret innan man fönar eller plattar. Så att håret inte blir så slitet. Det är värmeskyddande i också.

<3 J.F

Shopaholic



Svart Collegejacka; Beyond Retro




Lila prasseljacka med stjärnor; H&M



Blommig volangklänning; H&M



Vit kofta; Bik Bok



Jeansshorts; Bik Bok
Går att ha både upp- och nervikta. Jättefina vilket som :D



Två små axelväskor; E-style (Liten udda väskaffär på Götgatan)

<3 J.F

Hola!

Nu är jag hemma efter en underbar dag med mina fina vänner. Det blev en skitmysig dag med en jävla massa shopping. Haha. Och jag som inte hade några pengar... Ops! Men så gör jag alltid.. Bara för att jag är så jävla snål. Jag har en massa pengar men jag vill typ inte använda dom för jag vill inte att dom ska ta slut. Och så tänker jag alltid att jag ska hitta något bättre. Men idag bestämde jag mig för att inte vara snål. Och det kan man verkligen inte säga att jag var heller. Shoppade mest av alla ^^ Och jag är nöjd.

Ni ska få se allt jag köpt snart. Måste bara fota allt och lägga upp bildena. Och det tar ju en jävla tid så ni får vänta lite. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;)

<3 J.F

Kläder för dagen



Klänning som jag drog upp till längre linne; Gina
Shorts; Savann
Halsband; H&M

<3 J.F

Lite bilder och planer

Först lite bilder på när jag och Alex inviger vårt nya "soldäck". Haha.


Sen till dagens planer då. Dom är som följer; Jag, Alex och Carro ska åka in till stan för en heldags shopping. Ska bli skittrevligt även om varken jag eller Alex har särskillt mkt pengar. Men fa, fönstershopping är lika kul ;) Sen får vi se om Alex eller Carro eller båda hänger med hit igen. Eller om vi åker någon annan stans. Vi får helt enkelt se vad som händer. Kul kommer det nog bli iaf. :D

<3 J.F



Torsdag

Goodmorning sunshines!

Nu har vi vaknat. Alldeles för sent igen. Fan asså. Jag ville ju inte sova bort ett sommarlov till! Men men.. Det är iaf superskönt väder ute ser det ut som så det blir nog en mysig frukost ute på altanen skulle jag tro. Mm, jag ska äta hallonkräm med mjölk. Fan va gott! Hahaa.

Jag skriver senare och berättar om planen för idag, mina kläder och lite produkter som jag fick hos frisören när jag var där.

<3 J.F

Tjolahopp

Det blev inget badande för mig och Alex.. Solen gick ju i moln ungefär lagom tills hon kom hit. Så det sög.

Så vi har ätiti korv, kollat på tv. Sen gick vi ner till klippan och satt där och åt godis och snackade skit. Sen gick vi hem åt tjockpannkaka och nu ska vi kolla färdigt på filmen vi somnade till sist hon var här. Mys! See yaaaah ;)

<3 J.F

Yey! :D

Nu är det sommarväder, Alex är på väg med badkläder, altanen är klar så man kan ligga där i solen o sola.

 Yey! Sommarlovet har börjat på riktigt. Wiiihooo :D
<3 J.F

::

Haha, vill ni veta nåt skojigt som hände mig nyss? Jag höll på och försökte få tag i Alexandra för jag ville leka med henne idag. Men hon svarade inte fast jag ringde typ 5 gånger. Sen ringde hon typ 5 minuter senare. Då hade hon tänkte samma sak. Haha. Hon hade tänkt ringa mig för att leka också. Även om jag inte hade ringt henne. Det är så skumt när sånt där händer. Ödet typ? Om man tror på sånt. Gör ni? Jag vet inte riktigt..

Så hon ska iaf komma hit och leka med mej idag :) Hon skulle ta med sej badkläder också om det här varma vädret verkar hålla i sig. Isf blir det årets första dopp :D Tycker jag skulle vara kul iaf.

<3 J.F

Kläder för dagen (tisdag)



Svarta byxor från Vero Moda
Världens mysigaste kofta från Gina
Långärmad brun tröja från Stadium
Halsband, ingen aning

Sen hade jag mittbena igår för en gångs skull. Trodde inte jag kunde ha det längre nu när min lugg har blivit kortare. Men jag kunde det :D Det kom jag och Johanna på när hon var här. Så då blev jag glad.

<3 J.F

Onsdag

God morgon allihopa

Nu har jag tvingat mig upp ur sängen.. Jag vet inte vad det är med mig. Jag hade ju slutat sova så här länge. Men nu blir det så nästan varje dag. Är det så bara för att det är sommarlov? Jaja, det lär jag väl aldrig få svar på men nu är jag vaken iaf!

Det blev lite ändrade planer för gårkvällen. När jag var påväg hem från frisören kände jag att jag inte allt hade någon lust att åka hem. Så jag hänkade med Fanny, Veronica och Michelle som skulle åka och fika på Café 60. Skitmysigt var det och snyggaste killarna ser man alltid där! I alla fall jag ocg Veronica verkar det som. Haha. Så det var skitmysigt.

Fikan med Petter var också skittrevlig. Kul att träffa honom också. Han och jag brukar ju inte direkt umgås så han är en sån person som man typ inte träffar på hela sommarlovet och jag tycker det känns så himla tråkigt! Och när vi var på väg till fiket så träffade vi Max också. Helt otippat det med. Men det var kul att se honom också. :)

Nu ska jag gå ner och äta frukost. Eller.. brunch eller vad ska kallas vid den här tiden.. ? Haha.. Senare idag lägger jag ut gårdagens kläder och resultatet av min nya hårfärg :D

<3 J.F

Tisdag

God morgon

Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag göra nåt jättespännande! Eller.. det är det för mig i alla fall. Jag ska åka och klippa mig och slinga håret. Jag blir alltid närvös när jag ska göra nåt med mitt hår. Skittöntigt jag vet men jag typ älskar mitt hår och är jätteräädd att det ska bli fel och jag inte ska bli nöjd. Men det blir säkert bra. Min favoritfrisör är tillbaka från London :D Vad ska jag göra då? Jo, jag ska bara toppa det så det blir ingen ändring av frillan. Sen ska jag lägga lite ljusa slingor. Så det blir bort från det mörka jag haft ett tag nu. Skönt med ljust på sommaren :)

Och innan frissan så ska jag träffa Petter och fika också, mys. :) Så ska jag få tillbaka min skinnjacka jag glömde hos honom också. Känns bra att få ha den hemma igen. Har saknat den som fan. Speciellt eftersom det regnat så mkt. Har inte så många jackor som pallar regn. :P Men nu måste jag kila om jag ska hinna med bussen. Hare bäst!

<3 J.F

Planer

Nu ska jag ner och äta smarrig kladdkaka. Sen blir det en promenad med Johanna. Känns kul att vi börjat bli kompisar igen faktiskt. :) Och det är jävligt kul nu i början också. Allt vi gör är att prata massa minnen. Haha, vi har gjort en hel del sjuk grejer tillsammans faktiskt. Kul, kul.


Jonna och Johanna. Från Barbie till fylla. Eller hur var det? ;)

<3 J.F

Proppmätt

.. ännu en gång.. Jag fattar inte att man aldrig lärt sig. Tar man en jättepotion blir man jättemätt. Det spelar ingen roll hur gott det är. Man får ont i magen i alla fall. Men det där lär nog ta ett tag för mig att lära mig fan. Jag fick ju som sagt inga middagsgäster men mammam bästa kompis Pernilla kom iaf så det blev trevligt. Vi åt risoni och jättegod kyckling och när de kommer tillbaks med hunden ska vi äta kladdkaka med grädd också. Mumsfilllibabba! :D Och sen efter det blir det godis. Så om jag har ont i magen nu kan ni ju tänka er hur jag kommer må sen... Haha. Men jag tänker inte tacka nej! O nej. Det går bara inte. Det är jag alldeles för glupsk för ;)

Vet ni vad jag såg på tv idag då så jag blev så glad. Ni vet, jag är ju största tv-nörden. Jag skulle kunna titta på tv 24/7. Haha. Men iaf. Det jag blev glad för är att de ska köra en ny sesong Project Runway. Det är ju skitkul att kolla på :D På onsdag är det har ja för mig... Och senare på kvällen, 22:00 så kommer ett nytt program. Crowned. Det är ett program där mor-och-dotter-par tävlar mot varandra om att bli det vackraste mor-och-dotter-paret. Tror jag. Det verkade iaf ganska skojigt det med. Får väl se efter på onsdag.

<3 J.F

Äntligen

Yes, nu fungerar internet äntligen. Jag tror att jag försökt typ fem gånger idag. Mamma drog nämligen ut alla sladdar i natt när det var värtsa åskovädret. Sen blev det knas efter det. Men nu funkar det. :D Haha, tänk att det alltid blir så. Varje gång jag är hemma och kan blogga hela dagen, då skiter sig något. Men men, nu fukar det iaf så det är inget att hänga läpp över.

Vad har ni gjort idag då? Jag har inte gjort mycket alls. Kollar på Pappa och Felix när de håller på och bygger vår nya altan som ska vara på framsidan av huset. Sen har jag lagat lunch åt dom och mig. Och nu har jag precis vikt in alla mina rena kläder. Helt stört mycket! Det tog typ 40 minuter :S

Magnus och Carro kanske skulle kommit på middag ikväll också. Men nu verkar det som att ingen kommer.. :/ Skittråkigt.. Magnus måste upp typ astidigt i morgon bitti eftersom han jobbar som jävla snickare.. Och Carro ska också upp och jobba. Och båda jobbar idag också så de kan inte komma hit förns ganska sent så då hinner de inte stanna så länge och då blir det nästan ingen idé. Synd tycker jag men men.. Mange skulle nog komma hit på fredag ist. :) Så det ska bli skoojjigt ;) Och Carro får jag väl leka med nån dag snart också. Eller hur katten? ^^

Nu måste jag gå in och städa badrummet som jag lovat mor min. Hare!

<3 J.F

Ärlig film

Innan jag spelade Guitar hero kollade jag på Why I wore lipstick to my mastectomy. En jättebra film som jag absolut rekomenderar alla att se. Speciellt ni som känner någon som haft eller har cancer. Filmen handlar om en ung tjej som får veta att hon har bröstcancer. Sen handlar det om hennes tankar och rädslor och livet som cancersjuk. Det är ingen sån där tung seriös film. Det är en lite chic skön film som samtidigt berör en jättemycket. I alla fall mig. Jag kanske ska göra ännu ett tillkännagivande här i bloggen. Min mamma hade cacer för några år sedan. Och så fort jag läser eller ser något som har med det att göra kommer alla de känslorna jag hade tillbaka. Så även denna gång. Samtidigt som det är ganska jobbigt är det ändå ganska häftigt på något sätt. På något sätt käns det ganska skönt att bli påmind. Det är ändå en stor del av mitt liv och uppväxt och det kommer speglas i min personlighet hela livet.


När man ser den här filmen inser man även att ens personliga töntproblem är ganska små. Typ ha en dålig hårdag. Hallå, tjejen tappar sitt hår. Hon har bara några utspridda testar på huvudet. Det ger en perspektiv på tillvaron. Absolut sevärd film som får en att tänka efter!

<3 J.F

Once in a lifetime

Jag spelade precis Guitar hero alldeles för mig själv för jag hade så tråkigt. Men jag var så trött så jag orkade inte anstränga mig så jag bestämde mig för att spela lite på easy istället för hard som jag spelar på annars. För jag är SÅ grym! Hahaaa. :P Not. Men i alla fall. Till det roliga! Jag fick 100% Visst, jag spelade på det lättaste som finns men det kändes ändå fett coolt. Att jag spelade låter helt perfekt. Helgött var det i alla fall. Och vet ni vad som fick mig att klara av det? Släpp alla krav! Jag har verklieg kommit på det nu. Det fungerar så mycket bättre. Jag har alltid haft omänskligt höga krav på mig själv. Allt under ett MVG är ett misslyckande! Jag tänker inte testa nåt jag inte är bäst på när andra ser på. Jag kan ju vara sämre än nån annan :O Såna absurda tankar har snurrat i mitt huvud. Men nu tar jag allt mer med en nypa salt. Äh, skit samma. Det blir som det blir. Jag gör det jag kan och sen ser vi hur det går. Vad är det man säger? Allt man inte dör av gör en starkare. och jag tror fullt ut på det nu. Man ska inte vara rädd för att prova på något nytt. Kasta sig ut på okänd mark och göra något annorlunda. Man lär ju inte ha nåt kul liv att kolla tillbaks på när man blir gammal om man bara tagit den lätta vägen hela tiden. Man behöver utmaningar och man behöver göra bort sig lite då och då. Det tror jag helt och fullt på!

Jag mår så himla mycket bättre nu också! Förut var jag bara stressat och orolig och mådde dåligt hela tiden. Men nu är det som en stor sten släppt från mitt bröst och det känns så himla bra! Jag känner verkligen att jag landat i mig själv. Jag vågar ha en egen personlighet och stil. Vågar ha min egen humor. Vågar prova på saker jag inte gjort innan. Jag vågar tycka om killar som ingen annan tycker om. Jag vågar stå för min åsikt. Jag vågar vara Jonna! Jag har blivit en helt annan person. Och allt detta för att jag sänkt mina krav och slutat se gravallvarligt på allt. Jag tar dagen som den kommer med ett leende på läpparna. Prova det någon gång, det känns så sjukt bra måste jag säga!

Här kommer i alla fall bildbevis på hur fantastiskt bra jag är! Och allt tack vare den nya Jonna - Den nya jag! En ny mycket bättre.


<3 J.F

Söndag

Tjolahoppsan och tjenixen!

Nu är jag hemma från ännu en tuff arbetsdags. Det var så mycket kunder idag att det var helt stört! Jag fattar inte varför alla prompt skulle handla idag. På en söndag innan lön liksom. Ja, folk är underliga. :P Men det var ju bra för oss i alla fall. Mycket pengar åt Stadium. Och åt mig också för den delen eftersom vi var tvugna att stanna 45 minuter efter stängning för att städa. Det blir en halvtimme efter arbetstiden = en timme betalt eftersom det är 100% OB på helger. Fan vad jag älskar handels avtal! Hahaa. I alla fall för de som jobbar extra. För de andra är de väl mindre bra kanske.. Men det berör inte mig. ^^

Och när jag kom ifrån jobbet och kollade på min mobil så blev jag såå glad. För då hade jag fått sms av CarroCat som sa att hon ville leka med mig SNART. Så, vi kanske ska ta det imorrn missen? ;)

Nu är mormor och Lennart här och ska käka middag så jag ska väl alldeles strax gå ner och vara lite social och trevlig. Kände bara att jag var tvungen att socialisera mig med datorn lite också.. Höhö.

<3 J.F

Planer

Ja, planen för i morgon är att jag ska åka hemifrån vid halv 10 för att jobba för att sen komma hem vid ungefär 6 på kvällen. Så det blir ingen blogg i morgon på dagen alltså. Det är det jag försöker få fram.. :P

Och planen för nu då? Jo, den är på det viset att jag ska sova omedelbums (!) så jag kan orka upp till det där jobbet i morgon. Och jag måste hinna duscha och sånt också. Måste ju i alla fall försöka låtsas att jag är pigg och fräsch. Fast egentligen skulle jag nog bara vilja ligga hemma under täcket och hosta så mycket att den förhoppningsvis tar slut. Men det verkar tyvärr inte fungera så.. Fan också!

<3 J.F

Bra skit

Tips på bra musik enligt mig. Just nu är jag inne i en mysperiod. Så allt jag lyssnar på är sån musik som man vill sitta nere vid vattnet med nån man tycker om under en filt och lyssna på. Låter det inte myysigt? :D

En låt jag starkt rekommenderar er att lyssna på är Maja Gullstrands Imma på rutan. Den är så himla mysig. Like it a lot! Tyvärr fanns den inte att hitta på youtube.. Men försök hitta den på annat sätt!

En annan låt som inte heller finns på youtube är Anna Järvinens låt Kolstrast. Även den en rikig myspyslåt.



Maia Hirasawa - Gothenburg


Adele - Hometown glory



Kings of convenience - Toxic girl
<3 J.F

::

Hemma från mormor ungefär 10 kilo tyngre och uppsvälld som en höggravid. Nej, nu
ljög jag! Men nästan i alla fall. Vi fick supergod mat så det var svårt att hålla sig. Till förrätt blev det sill och potatis. Till huvudrätt var det kokta primörer - rödbetor, lökar, morötter mm. Och sen var det glass, jordgubbar och grädde till efterrätt. Mums! Så nu behöver jag inte äta mer på en vecka!

Nu har jag gått upp på mitt rum för att kolla på Disneychannel medans min familj kollar på den där jävla fotbollsmatchen. Jag förstår ärligt inte det roliga med det där. Dom bara springer fram och tillbaka. Skittråkigt.

<3 J.F

Nej ni..

.. små knattar. Nu håller jag på att hungra ihjäl. Så nu ska jag gå ner och ta mig något att käka. Sen ska vi åka till mormor om typ 2 timmar. Så jag tror nog inte vi hörs med förns ikväll. Hare gött!

Vart tog det fina vädret vägen?
<3 J.F

Lördag

Hej hopp. Pigga och glada idag?

Det är jag iaf. Kom hem för kanske en halvtimme eller nåt. Ganska skönt att komma hem så tidigt faktiskt. :) Sen ska jag ju på middag hos mormor sen också och det vill man inte missa! Blev det en lyckad kväll igår då? Våran blev hellyckad. Skitkul och astrevliga människor. Jag fick beröm för mina gula byxor fan vad coolt! Inte många som har gula! och så fick jag jättemtcket beröm för att jag var så trevlig. Och det känns ju skönt att veta. Att man inte är som alla de där andra dryga brudarna som var där. Ärligt, det är det värsta jag vet. Jävla brudar. Som inte kan vara trevliga mot andra tjejer. Så himla töntigt! Jag hälsar på alla och försöker vara trevlig så får man en spydig blick tillbaka och så sitter dom och viskar om en så fort man säger nåt. Vilket välkomnande va? ;)

Och lite sömn fick vi också faktiskt. Helskönt! Fast jag ville inte sova när de andra ville det. Då blev jag typ hyperaktiv och ville leka och typ ha kul. Men fan Jonna, gå och dö nånstans för fan! Dom tyckte inte jag var lika trevlig då tror jag ^^ Moahahaa. Men det är sånt man får stå ut med om man ska umgås med mig. Det ingår liksom ;)

Sämst var bara att jag inte tog några bilder. Jag hade liksom med mig kameran! Skitdåligt. Jag och Alex satt liksom och snackade om att vi skulle fota och att det var så jävla bra att jag hade med mig kameran. Men det sket sig ju totalt kan man säga. Men men, shit happens. Det blir väl en ny midsommar? :P

Känns som en jävligt bra start på sommarlovet det här. Redan tre superlyckade fester! Sommaren 2008 kommer att äga! :D I just know it!

<3 J.F

Midsommar

Glad midsommar allihopa! :D

Nu har jag precis vaknat och hostan är värre än värst. Fan också. Men det ska inte stoppa mig från att ha kul ikväll i alla fall. Mamma köpte massa halstabletter till mig igår så jag får knarka dom hela kvällen ^^ Så vad ska ni göra ikväll då? Jag ska i alla fall åka lång bort åt helvete. Haha. Jag och Alexandra ska hänga med Muums och Magnus till deras kompis Rasmus som bor skitlångt bort. Där ska vi typ grilla och mysa och så. Och så kommer det en massa folk dit också så det ska bli skittrevligt. Problemet är bara att det inte går att ta sig därifrån på kvällen så det blir till att parta hela natten och sen åka därifrån dagen efter.

Och i morgon ska jag då antagligen åka direkt hem till mormor för jag hinner nog inte hem i mellan. Där ska det vara födelsedagsmiddag eftersom hon fyllde år o onsdags. :) Asmysigt det också. Hon gör alltid världens godaste mat! :D



Hoppas eran dag blir bäst! Och så kan ni väl hålla tummarna för att min hosta går över liiite iaf? ^^ PUSS

<3 J.F

Smycken

Tänkte visa lite smycken som jag har gjort. Det är ett armband och ett par örhängen. Gjorde dom för ganska länge sen men tycker om dom jättemycket! :D



Armbandet är väldigt simpelt med ändå ganska sött. Det är en silverkedja med svarta och vita pärlor hängandes. Sen är det även ett hänglås med en nyckel som hänger och ett litet hjärta som avslut på kedjan. Jättefint att ha om man vill ha någon enkelt. Like it a lot.

Örhängena är även dom väldigt enkla. Men det är så jag gillar det. Det är fyra päslor som hänger i en klunga på en guldring. Det är två lila, en vit och en o glas med "silvriga sprickor" i. Sämst skärpa dock men men. Råkade ta lite för nära ^^

<3 J.F

Kläder för dagen

Detta har jag haft på mig dagen till ära. Perfekt jag-ska-och-jobba-är-lite-sjuk-outfit. Tyckte jag iaf. Och till det hade jag mammas vita Converse. Fan vad snygg jag var ;) Grr!


Jag bjuder på den otroligt sexiga bilden till vänster ;) Det är sån jag är bara. Take it or leave it ;)

Och det här var vad jag hade på mig innan jag bytte om för att gå ner till klippan med Johanna och folket. Lägg märke till min fina fläta jag hade i håret. Älskar flätor!


<3 J.F

Tjolahoppsan

Nu är jag hemma igen efter en tung arbetsdag. Jag jobbade bara fyra timmar men kändes som minst dubbelt så många. Det är äckligt mycket folk inne och handlar nu alltså. Men det är ju så vi vill ha det när det är rea så det är skitbra. :D Men det är ganska tungt att ta emot allt.

Jag köpte de där två sakerna som jag pratade om! :D Båda blev helt perfa! Ska ha båda två i morgon tror jag när vi ska iväg och parta.



Linnet är från Encore och kostade 199 på rea.
Väskan är Stadiums egna och kostade 249. Perfekt att ha till stranden och så när man vill ha med sej en massa grejer för den är grymt stor. Löööv it! :D

Det ni ser på vänstra bilden. Det är det som jag ska ha på mig imorrn. Vad tycks? ;) Jag tycker det blir görbra iaf ^^

<3 J.F

Fan.

Dom lyckades inte få in någon ist för mig så nu måste jag åka in iaf. Tycker synd om dom som får handla av mig.. nerhostade liksom. Men jag får väl köpa massa halstabletter och knarka hela dan. Det löser sig säkert.. Vi hörs väl sen när jag kommer hem. Då säger jag hur det gick och så kan jag visa mina nya shoppinfynd! :D Hoppas ni är friska och krya iaf.

<3 J.F

Shoppingtips

Stadium började sin sommarrea igår och det finns jättemycket superfina saker att hitta där. Så mitt tips är att ni pallrar er dit för en liten koll. Man tror att det bara är en tråkig sportaffär men jag lovar, det finns flera godbitar att hitta! Som tex två saker som jag lagt undan till mig. Mamma ska köpa hem dom till mig idag eftersom jag inte kan. Så då får ni se dom ikväll :D Lite osäker på den ena bara. Vet inte om modellen passar mig. Men jag håller tummarna för det ;)



Jag vill shoppa!!
<3 J.F

Torsdag

God morgon

Eller, inte så god faktiskt. Jag vaknade upp med värsta hostan och kunde inte andas för att jag var så förkyld. Kul va? Eller inte kanske.. Jag hatar sommarförkylningar. För grejen med dom är att dom inte går över på hela sommaren och det suger! Och jag skulle ju jobbat idag som jag sa med jag vet inte om det känns så fräscht att stå där och hosta på alla kunder som vill handla. Står jag där och representerar hälsosamma Stadium med att hosta ner folk. Nej, inte så bra kanske. Jag har ringt in och sagt att jag inte mår så bra och att jag nog inte kan jobba idag så de skulle försöka få in någon annan. Men det är inte så lätt direkt så vi får se hur det blir. Annars får jag väl åka in och jobba iaf. Det är ju ändå bara 4 timmar, tur det.

Vad ska ni göra för något idag? Ska ni hitta på något kul? :)

<3 J.F

Nattinana

Nu är det nog alldeles lagom för mig att gå och lägga mig. Jag ska ju faktiskt jobba och så imorgon. Som tur är börjar jag inte förns klockan 3 vilket känns otroligt skönt! :D Så det bli kanske ett litet inlägg i morgon innan jag åker. Men jag lovar inte. För jag är ju, som ni vet, bra på att lova liite för mycket. Och det är ju även allmänt kännt att jag är oerhört morgontrött och lätt skulle kunna sova till typ halv 2 och sen springa iväg till bussen för att hinna. Men, sån är jag. Och jag har ju klarat mig ganksa bra hittils. Och kul har jag haft också. :D

God natt i alla fall. Ha det bäst! Vi hörs när vi hörs, det kan jag iaf lova. Helt säkert!

<3 J.F

Sommar

Nu är det sommar igen och då åker sommarmusiken fram. Så himla härligt! Just nu sitter jag och lyssnar på Fibes, oh fibes. Båda deras album är bäst sommarmusik. Och det går inte ens att säga viken låt som är bäst. Eller vilka två eller tre eller ens fyra bästa. Alla är bara ursköna och bäst allihopa! Löööv them! Skulle åkt o sett dom i Putte i parken tänkte jag men det blev ju inte av såklart... :P Men men, what to do?

<3 J.F

Onsdag

Hej hopp!

Vad har ni gjort idag? Jag kan ju säga att min dag inte riktigt blev som jag planerat den iaf. Snarare raka motsatsen! Jag berättade ju igår att jag och Berta skulle åka till mormor imorse och väcka henne. Och det gjorde vi också, precis som planerat. Jag hämtade upp henne med moppen vid halv 9 och så åkte vi hem till tanten, smög in, dukade fram frukost och gick sen upp och sjöng för henne. Hon blev jätteglad. :D Men sen var ju min plan att jag skulle åka hem och typ somna om igen eller i alla fall åka hem och börja duscha och sånt då. För det orkade jag ju inte göra på morgonen för att åka till mormor en timme eller två. Så jag hade mjukisdressen på, halvskitig i håret och inte sminkad eller nåt. Alltså inte direkt förberedd på att presenteras offentligt. Men Berta däremot, hon hade piffat upp sig och var fin som vanligt för hon skulle åka in till stan efter och träffa en kompis. Och min mormor skulle också in till stan för hon skulle fika med Maria, min moster, Bertas mamma. Och Berta bestämde sig då för att följa med dom. Och då ville de ju klart ha med mig. Men jag sa strongt nej. För som sagt var jag inte i mitt fräschaste tillstånd så att säga. Men sen efter mycket om och men lyckades de få med mig. Jag körde en raggardusch med Bertas deo, satte upp håret i en tofs och sminkade på lite mascara så jag inte såg alldeles död ut. Sen var det bara att ta sig in till staden. Väl där hade vi det gott och trevligt så det är i stort sett det jag gjort hela dagen. Gått i roliga affärer med Berta, ätit glass, snackat skit och lite sånt. Sen åkte jag med hem till dom för att käka middag. Sen fick jag skjuts hem till mormor där moppen stod och sen moppade jag hem hit för att direkt sätta mig och skriva dett fantastiska blogginlägg. Är det inte wunderfull? ;)

Så har min dag sett ut iaf. Helt okej kan man säga. Dock något oplanerad. Men det är ju trots allt såna dagar som brukar sluta som bäst. När man liksom bara tar dagen som den kommer. Precis som jag gjort idag ^^

<3 J:F

Herrejävlar vad coolt!

Måste bara berätta om nåt supercoolt som jag precis fick reda på. Libresse och Gina Tricot har gått ihop i ett sammarbete för att göra en tävling. Och den tävlingen går ut på att man ska designa den coolaste T-shirten. Och nu till det coolaste! Den som vinner får se sin T-shirt säljar på Gina Tricotbutiker i Norden. Asså fatta vad ballt. Att folk går och köper nåt man själv designat! Übercoolt tycker jag iaf. Och just Gina också där typ alla i hela Stockholm iaf handlar. Åååh, tänk om man kunde vinna. Men det tror jag tyvärr inte. Jag är inte tillräckligt påhittig för sånt där. Men men.

Men om någon utav er känner att ni är väldigt konstnärligt lagda eller så så kan ni ju klicka in er på den här länken och vara med och tävla. Och så önskar jag er ett stort lycka till! Och jag lovar att jag ska köpa tröjan när den släpps ;) Good luck!


<3 J.F

<3

Nu ska jag berätta hur fantastiska jag och min kusin är. I morgon fyller vår älskade älsklingsmormor som för övrigt är världens bästa (!) år. Hon fyller hela 66 år tanten. Så jag och Rebecca tänkte då åka dit tidigt halv 9, ta med oss frukost och göra en fin frukost till henne och väcka henne. Åh, hon kommer bli så himlans glad. Skulle inte förvåna mig om hon fäller en tår. För sån är hon min älskade mormor. Lite blödig men världens bästa! Så nu fick jag alltså extra brottom att gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt som attan imorrn. Men det är det värt! Den är HON värd framför allt.

Grattis älskling i förskott! <3
<3 J.F

:D:D:D:D:D:D

Min älskade Alexandra talade just om för mig att Moulin Rouge går på tv nu :D:D Jag sa till henne senast igår att jag velat se den jättelänge. Men det har inte gått för min den DVDn är hemma hos Berta. Men nu slår min önskan in! :D JIPPIE! Halva har typ gått iof. Men vafan. Det är ju i slutet man bölar satan! Så nu måste jag springa med hunden så jag inte missar ännu mer. PUSS


<3 J.F

Tisdag

Hejsan hoppsan och tjenaremors för fan!

Nu är jag tillbaka här på nätet igen efter en hel lång arbetsdag. En riktigt jävlig sådan också, det ska jag be och få tala om! Hela dagen har bara varit riktigt seg. Det har helt enkelt inte varit tillräckligt mycket action för min smak. Haha. Nej men, skämt åsido. Den har kännts ovanligt lång, seg och jobbig och jag har bara längtat hem till min varma, stora, mjuka, underbara säng! ^^

Allting började ju imorse med att jag absolut inte orkade gå upp. Och typ inte Alexandra heller. Men vi kämpade oss upp iaf ungefär 40 minuter innan vi skulle gå hemifrån. Så det blev ingen duschning eller sminkning eller nåt. På med första bästa kläderna och sen ner till frullen. Och när jag öppnade kylen och brödburken såg jag att det var redan länsat. Det fanns inte ett skit att äta. Alex åt iof mammas müsli och fil men jag ville inte ha det. Jag åt en äcklig yoghurt. Sen fick det bli en macka från Pressbyrån. Älskade Pressbyrån och Sleven. Dom finns alltid där när man behöver dom!

Och sen har jag dessutom blivit sjuk nu så det suger självklart. Jag är snorig och jävlig och hostar gör jag också. Ingen direkt jättemysig person att vara nära helt enkelt. Men men.. jag rullar vidare som jag precis sa till Fanny. Rullande Jonna ftw!

Vad ska ni hitta på nu då? Något kul kanske? Jag ska i alla fall ta en liten svänom med Findus och sen blir det nog varm choklad och en film i världend skönaste säng! :D Halleluja!

<3 J.F

Planer för kvällen

Nu har vi äntligen bestämt något att göra ikväll. Jag och Johanna tyckte det var så mysigt nere vid klipporna att vi bestämde oss för att vi ville fortsätta vara där. Så nu har vi dragit ihop ett litet tappert gäng som hänkar på ner dit ikväll. Däribland Alexandra och Johan. Sen efter det ska Alex sova hos mig. Hon vågade det även fast hon blir uppkörd klockan 10 imorrn för att jag ska upp och jobba. Men det är skönt att det är nära hem ikväll iaf. 5 minuters promenad, inte helt fel kanske. Så då kan man ju stanna länge utan att man kommer i säng typ 3 timmar senare. Haha. Så det är vad vi tänkte hitta på. Hoppas ni också gör nåt skoj ;)

<3 J.F

Kläder för dagen

Helt slapp dag idag.. Så jag klädde bara på mig lite snabbt för att träffa Johanna. Därav den sjukt imponerande outfiten ;)


Hahahaa, fint att man ser ut som man har ölmage på första bilden. Men fuck, den bjussar jag på ;)

<3 J.F

I'm back

Yes, nu är jag hemma igen efter en liten mysstund med Johanna nere vid klipporna där vi bor. Det var asskönt även om det kom lite kalla brisar då och då. Hatar sånt väder.. Först är det stekvarmt ett tag så man typ vill ta av sig alla kläder och sen nåra minuter senare blire svinkallt så man nästan vill gå hem. Men sen bor vi ju i Sverige också.. Vad gör man? :P

Men det var trevligt att träffa henne igen iaf. Vi har inte umgåtts på hur länge som helst som sagt. Men det är lite sådär. Jag har lite sommarkompisar här i Trånkan som jag bara är med på sommrarna. Sen på hösten och vintern pratar vi inte alls... Helknasigt.. Men det är väl som jag och Johanna konstaterade idag. Det är bara roligt i Trånkan på sommrarna. För då kan vi vara nere vid vattnet och grilla och bada och sånt. Men på vintern och hösten är det bara jobbigt, tråkigt och långt bort. Men nu jävlar, nu är det sommar 2008 på ingång och den ska bli så jävla bäst! Är ni med mig?




Tog lite bilder på Findus som var med också. Och lite på området. Fan vad jag älskar att bo här på sommaren :D

Juste.. När vi kom höll de på med en fotografering på stranden. Jag lyckades bara ta ett kort dock. Vågade inte när de höll på i vattnet och så.. Då skulle de ju sett oss. :P Hahaa. *Fegis*

<3 J.F

Något att göra

Det blir en promenix med min granne Johanna. Vi har inte umgåtts på typ hundra år. Dags att ge den gamla vänskapen en ny chans? Annars är det ett bra promenadsällskap för idag iaf ^^ See yah!

<3 J.F

SKITKUL

Jag vet inte om det bara är jag och mina nördkompisar som har dålig humor eller nåt men det här är grymt kul! Vi såg den när vi skulle hem till Magnus i Kungsängen. Fan vad vi garvade asså. Tänkte skicka in den här till Tjuvtittat också ^^ Nördigt men kul.


½ + ½ ... Blir inte det en hel? Hahaa.
<3 J.F

Model nästa?

Måste visa lite roliga bilder på min bror som jag och Berta tog när vi var hemma hos dom på kalas. De har en jättestor ek som dom byggt en altan runt så det är jättelätt att klättra upp i det. Och då är det ju klart att vi brudar tar tillfället i akt och skickar upp Felix där för att leka lite modell. Men jag vet inte riktigt om det känns som en kariär för honom efter att ha sett resultaten. Hahaa. Vi försökte få honom att göra lite sexiga poser men han såg mest dum och klumpig ut. Men kul vart det iaf. Så det var absolut lyckat ;) Hahaa. Se själva.


<3 J.F

Shopping

Kom på att jag fortfarande inte visat årets nya bikinisar. Så jag tänkte att jag gör det nu. Känns ju som lite halvonödiga köp bara eftersom sommaren dog samtidigt som sommarlovet kom. Varför blir det alltid så? Jävla skitsverige asså. GE MIG SOMMAR!




Alltihop är från Stadium - konstigt va.. ? ;) Grymt fina bikinisar har dom där. Jag råder er alla att absolut gå dit och kolla läget. Och det är inte alls dyrt heller. 99 spänn kan man få en fin för och de lite finare med mönster och så kostar typ 149. Hellgrajjt alltså.

<3 J.F


Pics

Hittade lite bilder från avsutningen och Haga som andra kisar har tagit. Man ser inte jättebra kanske men det är alltid något :)


Världens fulaste hållning tyvärr och det ser ut som jag har typ brun utan sol eller nåt. Men som sagt. Alltid något. Man ser lite av min älsklingsklänning :D


Senare på kvällen i Hagaparken. Felicia och Isabelle fick va med på ett hörn också ^^
<3 J.F

Måndag

God morgon

Det blev ingen utgång igår. När mina kompisar väl kom igång för att ses var det alldeles för sent så jag kunde inte följa med. Tyvärr.. Det är vid såna tidpunkter man önskade att man bodde i stan. Typ gå en promenix på fem minuter och så är man där. Och sen kan man gå hem när det är slut också. Inga bussar att passa, ingen jävla traffik som slutar gå. Nee, des skulle va gött det!

Så jag satt bara hemma och kollade på TV igår alltså. Men det var ganska skönt det med. Jag hade ju en rivstart på sommarlovet så jag känner att jag kan unna mig en dags vila ;)

Nu har jag precis vaknat, klätt på mig och målat naglarna. Ska nog gå ner och äta lite frulle och sen ska jag se vad jag ska ta mig för idag. Blir nå skoj måntro? ^^

<3 J.F

Dagens låt


Duffy - Mercy
<3 J.F

Sommarfräscht

Det har kommit jättefina nya sommarsmycken till Cocoo.se som ni absolut borde spana in! Jag vet iaf att jag skulle vilja ha en hel del av det. Kolla bara på bilden nedan. Visst ser det sommrigt och gulligt ut? Me like :D


<3 J.F

Sommarplaner

Ska ni hitta på något roligt i sommar? Har ni några superplaner? Jag hade några riktigt bra men nu verkar det inte riktigt bli som jag hade tänkt mig. Allt går åt helvete. Det var två saker jag verkligen ville göra den här sommaren..

1. Åka på Peace and love festivalen. Biljetterna tog slut och jag vet inte om jag vågar köpa från privatpersoner. Stor risk att de är fejk tyvärr..
2. Åka och hälsa på Isabelle i London Jag jobbar i princip varje dag under den tiden hon är där och jag kommer verkligen inte kunna ta ledigt. Dels för att ingen vill jobba då och dels för att jag verkligen behöver dom pengarna. det blir en jävla massa pengar jag går miste om om jag tar ledigt typ 4 dagar.

Som ni ser är det redan kört för mig. Helvete! Och familjeplanerna om att vi skulle åka utomlands V. 29 verkar inte heller bli av då det hela tiden verkar rulla in nya utgifter vi inte riktigt räknat med. Som att hunden blev sjuk till exempel. Förresten glömde jag säga hur det blev med det. Han mår bra. Har fått massa (dyra) tabletter som han ska käka och han behöver en massa motion. Men han är inte jättealvarligt sjuk iaf vilket känns otroligt sjuk. Han är bara gammal och börjar förlora sina muskler och bli stel i lederna och så. Tråkigt.. :/

Hoppas era planer går bättre än mina. Varför är det alltid jag som fuckar upp allt. Varför kan det aldrig gå som jag vill? Jag hatar den här skiten. Men jag är ju alltid positiv... Yeah right...

<3 J.F

Söndag

Long time no see..

Jag har helt enkelt inte varit vid en dator på heela tiden. Känns lite småskumt måste jag säga.. Och inga bilder lyckades jag ta på min klänning heller.. :( Det var sämst faktiskt. Och inte på min sminkning som jag blev såå nöjd med heller. Men men, vad gör man? Det kommer fler fina klänningar och sminkningar. Det får vi hoppas iaf ^^

I onsdags åkte jag först hem till Magnus en stund efter skolan. Eller.. till hans brorsa rättare sagt. Sen efter det åkte jag hem till Carro i Viksjö där vi spelade spel och var med hennes übersöta katt. Visst ägde jag på Wii Carro? Hahaa. WIIIII

I torsdags var det ju skolavslutning som ni vet. Och bara det borde väl vara en ursäkt för att inte blogga? Hahaa. Men iaf. Efter vi var klara i kyrkan och allt så gick jag, Emma och Isabelle och mötte upp Ida (+ nån till?). Sen gick vi (minus "nån till") och käkade pizza till lunch / tidig middag. När vi satt där på pizzerian så kom även Martin för att träffa oss en stund. Sen när pizorna var uppätna gick vi till vår helt tomma skola en stund. Dels för att säga hej då till dej eftersom vi ska flytta och dels för att jag skulle fråga Peter lite saker som jag glömt innan och för att jag skulle hämta ett paraply. Och sen, efter det så åkte vi alla hem till Ida i kärrtorp. Alla utom Martin iaf som åkte hem till sig. Hemma hos Ida stannade vi ganska länge. Vi drack te, myste lite och piffade till oss lite till inför kvällen. Sen bar det iväg till Hagaparken där vi stannade alldeles för länge. Eller hur Emma? ;)

Det blev iaf en hellyckad om än liite väl spårad kväll. Men jag var helt klart nöjd med skolavslutningen trots det dåliga vädret. Men vem klagar? :P

I Fredags vaknade jag då först upp hemma hos Emma vid typ.. 2? Jag sov nämligen där efter Haga. Sen åt vi lite nudlar till frukost samtidigt som vi kollade på Simpsons the movie. Sen duschade vi och fixade till oss och lite så. Efter det åkte Emma till en grillfest hos Issa och jag åkte hem. Väl hemma hos mig städade jag undan lite och plockade upp alla grejer jag haft med mig. Sen kom Alex, Jossan och Carro hem till mig för att äta middag innan vi skulle vidare till Petter på ett litet party. Så jävla kul. Kvällen var hellyckad innan vi ens kommit hem till honom. Mamma körde oss dit samtidigt som vi fick vägbeskrivning av Petter. Till historien hör att Petter på ute på landet. Seriöst.. Han har en lada, en hästhage och en mulltoa. Jag menar, det säger väl allt? Hahaa. I alla fall fick vi en superbeskrivning av honom Ser ni en äng på vänster sida? Varpå vi svarar: Öhh, vi har ängar på alla sidor? Hahahaa. Det var fan bara ängar och lador och skog där. Skitkul var det iaf.

Och hemma hos Petter var det också kul :D Inte så mycket folk som vi trott dock.. Det var mest Petters kompisar. Inte så många från METG. Men det gjorde inget. Dom var heltrevliga och mysiga och allt så det blev en hellyckad kväll iaf :D Det måste absolut göras om ;)

Och i lördags då? Alltså igår. Jo, igår var inte lika skoj kanske. Alex och Carro sov hos min från fredagen till lördagen så vi vaknade upp tillsammans, alldeles för tidigt om vi hade fått välja! Sen åkte vi iväg vid ungefär 11 på morgonen för att jag skulle iväg och jobba. Skoja om jag var sliten då! Haha. Jag jobbade iaf till klockan 6. Sen åkte jag hem, åt lite överbliven pizza och sen somnade jag på köksgolvet. Ja, det är sant! Så trött var jag alltså. Helt stört.

Och idag har jag inte gjort så mycket än så länge. Ätit lite och varit äckligt trött. Men vi hörs väl senare när jag vet vad jag ska ta mig för. Tills dess, hare gött!

<3 J.F

Sista för dagen

Japp, nu är det dags för det sista inlägget idag. Det har vart en helt okej dag idag faktiskt. Gick upp ganska bra i tid, hade en skön dag i skolan, träffade Alexandra efter och mös i stan. Vi shoppade lite och åt lite glass och så. Sen åkte jag hem till Älta, åt middag och umgicks lite med min "lillasyster". Sen var det roligaste danslektionen på LÄNGE. Fy fan vad kul det var! Så jävla grymt. Det är såna här lektioner man förstår varför man lever och dör för dansen. Linda du är bäst! :D

Nu har jag alltså kommit hem, duschat och så orkar inte göra det i morgon bitti känner jag. Och så har jag varit lite snäll mot min älskade och städat hennes rum. Det är såna ryck jag får ibland när jag tycker väldigt mycket om någon. Precis som det är med min Berta för hon är bäst i hela vida världen! :D Skulle nog inte klara mig utan henne tror jag. Puss på dig älskling! <3

Väldigt mycket kärlek och lycka i det här inlägget känner jag men nu ska det tyvärr bli ändrig på det.. I morgon ska jag upp extra tidigt för jag ska åka till veterinären men min älskade Findus. Han har blivit gammal och stel så han kan knappt gå stackarn.. Så i morgon bitti klockan 8.45 ska jag och mamma ta honom till en ortoped som ska undersöka hans skelett och leder och se om man kan hjälpa honom må lite bättre. Det skulle vara så skönt för jag mår så dåligt varje gång jag ser honom ha ont. Han är ändå som mitt lilla barn och jag älskar honom som mitt eget barn också. Så därför vill jag själklart att han ska må bra och definitivt inte ha ont. Så jag hoppas att han kan få bra hjälp i morgon. Håll tummarna allihopa!

Nu ska jag gå upp och ta ett stort glas vatten, blev helt utmattad på dansen. Körde gärnet och svättedes som en galning. Det är precis så det ska va'! :D Sen ska jag krypa ner i sängen och sova sött. Så god natt på er så hörs vi i morgon. Förhoppningsvid har jag då väldigt goda nyheter om lille Findus.

Juste... jag kommer inte kunna blogga imorgon förns jag kommit hem för jag har ingen laddare i skolan och alla andra har tagit hem sina. Vi städade nämligen i skolan idag men eftersom jag inte skulle hem är mina saker kvar. Men de andras är alltså hemma så alltså ingen laddare att sno och därmed inget bloggande. Men ni kommer klara er finfint ;) Hahaa.


<3 J.F

Planer

Nu har jag lite planer på G :D Jag ska nu åka och träffa Alexandra som precis kom hem. Haha. Men hon ska åka tillbaka till stan för att leka med mig för hon är en liten toffel ;) Men det är så det ska vara. Alla gör allt för mig för jag är typ Gud! Moahaha.

Så vi ska väl gå runt lite i stan eller så kanske vi sitter nånstans i stan. Ja, nåt ska vi göra inne i stan i alla fall. Det är ett som är säkert. ;) Sen ska jag hem till min kära extrafamilj och äta middag sen blir det dans och sen blir det hem till dom igen för att sova. Även fast min bästaste inte är hemma. Haha, najs att ha en extrafamilj sådär! Man har ju nyckeln och allt ;) Oh yes!

<3 J.F

Ny favvo


Veronica Maggio - Måndagsbarn
<3 J.F

.

Mätt som en liten sate och ska precis repa inför skolavslutningen. Bra att sjunga närman har typ kramp och ont i magen. Bra där Jonna! Nån annan brilljant idé på intågande? :P

SUNRISE - NORAH JONES
<3 J.F

Tosdag

God morgon

Hur är det med er idag? Själv är jag ganska trött måste jag säga.. Det måste vara det här med att man vet att man snart är ledig så i huvet är man redan det. Man har liksom redan släppt all motivation och kraft. Därför blir man så jävla trött. Det suger helt enkelt. Men nu är jag här i skolan och vi ska på städa och passa grejer inför flytten. Fan vad kul! Jippie!! :D Se ironin..

Vad ska ni göra idag då? Jag vet ju att jag sa att jag skulle dansa och sova med Berta. Men sen när jag vaknade idag kom jag på att det kanske inte alls blir så. För hon har skolavslutning idag. Och jag vet ju vad jag planerat göra på min skolavslutning. Och inte är det att hänga med min kusin i alla fall. Jag ska ut med skolan och paarty paarty! ;) Antar att hon planerat desamma. Så vi får se hur det blir med min kväll och natt.

Och det där med att jag skulle leka med någon. Det suger ju att det regnar! Jag hade ju tänkt typ sitta ute någonstans i solen och mysa eller äta glass eller nåt. Men icke, det är inget man blir jättesugen på idag kanske..

Och det där med regn också. Fan vad konstigt det kändes med regn i morse. Det blev liksom helt fel. Man har varit inställd på sol så länge nu att det bara blev fel. Jag började skrika om att jag inte hade någon jacka och inte några skor som passade i regn i morse. Men hur skulle jag då klarat hösten? Min kära mor kom i alla fall på att jag kunde ha min skinjacka och hennes Läs mina svarta skor. Så det blev ganska bra till slut i alla fall. Najs!

Nu ska jag hjälpa till och städa. Ni ska väl göra nåt annat skoj ;)

<3 J.F

Tack och god natt

Ja, som rubriken talar om väldigt bra är det dags för mig att gå och lägga mig. Har spelat The sims 2 i alldeles för många timmar nu ^^ Jag har ju inte, som de flesta av er, fått sommarlov än så i morgon är det skolan som gäller igen.. Suck! Men men, jag får också lov tids nog. På torsdag faktiskt. Fan vad skönt det ska bli att inte behöva gå runt och tänka på den där skiten mer. Fast jag kommer sakna klassen som fan.. :/ Man säger ju alltid att man ska ses ofta och så. Men sen är man sämst på att komma ihåg det. I alla fall vet jag att jag är det... :P Hur är ni?

Men vi hörs väl i morgon antar jag. :) Imorgon är det först skola som gäller och sen på kvällen är det salsa med min älskling och sen ska jag sova där också, antar jag i alla fall.. har inte pratat med henne om det än. Och därimellan tänkte jag försöka träffa någon skojig liten prick för att hitta på något. Får se vem som blir den lycklige ;)

<3 J.F

Hallu

Nu är jag hemma igen. Blev ingen bloggning från skolan eftersom ingen kunde låna ut en laddare och jag inte hade nån egen.. Men men, så kan det gå.

Vad har nu gjort sen sist då? Jag åkte i alla fall och träffade Magnus efter skolan som jag sa, skittrevligt var det. Eller.. vi satt på Donken typ två timmar.. Haha. Men det var kul att träffa honom i alla fall :D

Haha, så får man typ utskällning när man kommer hem också. Av en viss killes kompis. Asså jag förstår mig inte på allas jävla problem. Varför tror alla hela tiden att jag är kär i dom. Och varför blir det alltid ett bråk? Nej, jag fattar inte riktigt det där. Blir typ utskälld för att jag smsat och frågat om vi ska träffas. Skulle de vara taskigt på nåt sätt? Haha. Det är väl hans problem om inte han vill vara med o ha kul. Hans förlust. Jag och mina kompisar hade jävligt kul i alla fall! Riktigt lyckad kväll! Samma sak den 12. Det är spikat! :D

Nu ska jag gå ner och fixa lite med maten. Vi hörs senare.

<3 J.F

Måndag

God morgon

Det blev en liten sovmorgon idag. Skitskönt. Vi skulle haft kemi och biologi på morgonen men eftersom vi är klara med allt och inte fått någon annan info så tyckte jag inte att det var tillräckligt viktigt. :P Men jag ska åka till skolan snart i alla fall och lyssna på matteredovisningar. Sen efter skolan kanske jag ska träffa Magnus! :D

Nu ska jag fortsätta äta min soppa och sen blir det dusch och sånt så att jag kan åka till skolan utan att skämmas allt för mycket ;) Haha. Hare' så hörs vi sen!

<3 J.F

God natt

.. och sov så gott! Nu måste jag sova för jag är såå trött. Vi hörs i morgon :D

<3 J.F

Kläder för dagen

.. några dagar tillbaka..

Här kommer mina kläder från i onsdags. Mina nya ääälskade shorts! :D



Fint att jag Alexandra bara tog när jag inte var med på det så att jag ser sådär riktigt snygg ut ;) Haha. Men vafan. Jag bjuder på den ;)

<3 J.F

Hemma igen

Nu har jag kommit hem efter helgens andra kalas. Har ni haft det bra idag? Jag har haft det skitbra i alla fall måste jag säga. Jag är mätt och belåten. Eller.. PROPPmätt. Jag ser ut som att jag är gravid ungefär. Haha.

Eftersom jag inte kunnat blogga så mycket de senaste dagarna så har jag fotat för att kunna lägga in i bloggen på kvällen. Men sen har jag glömt det varje dag. Men idag har jag kommit ihåg det. Så jag tänkte att jag skulle visa er vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Här kommer det:

30 maj



Var på teater med mormor och lillebror. Såg Peter Pan med Enskedespelet. Världens sötaste tjej på bilden till höger. Blev smått förälskad i henne måste jag säga!

31 maj



Personalfest på Vindhem m/s. Min mamma tillvänster på den högra bilden. :)

4 juni


Solmys vid Bågen i Medis. Manda och Emma till vänster, Alex i mitten och mina fötter och älskade skor till höger.

5 juni


Mys med Kinesen i Obsan. Provade en jättegod ny mer och Fanny ritade jättefins på mitt lår med min eyeliner och rouge. Hon är så begåvad den där tjejen alltså!

8 juni / idag


Tvättade altanen. Det är pappsen som synd på bilden där. - Sen fick Findus lite tjejbesök. - Min bror Felix försökte leka stark men lyckades inte.. - Findus var rädd att bli lämnad ensam så han satt och väntade utanför bilen. - Han har blivit lite gammal och trött så Felix fick hjälpa han in i bilen.



Fredrica fick godis i present av mig och Felix. 116 kronor godis. Flipp chill! - Maria moster hade gjort supersmarrigt fika som vanligt! - Fredrika fick en likadan Sverigebikini som jag redan har. - Vi blev bjudna på asgod hemmagjord pizza. De hade gjort tre stycken. Konstigt att jag blev mätt....

<3 J.F

Kalas

Nu åker jag iväg på Fredricas femtonårskalas. Vi hörs senare ikväll. Hare' gött!

<3 J.F

Söndag

Godmorgon i efterskott igen..

Jag vet inte vad som har hänt med mig.. Jag har inte sovit så här länge på hur länge som helst. Jag brukar ju vakna runt typ 10 den senaste tiden. Men nu har jag vaknar vid 1-2 två dagar i rad. Fattar nada!

Vad har ni gjort för trevligt idag då? Själv har jag varit ute och arbetat hårt. Jag har nämligen tvättat altanen med högtryckstvätten. Det är typ askul men samtidigt så jävla jobbigt. För man måste hålla in den där "knappen" hela tiden så att det sprutar vatten. Och man får typ kramp i underarmen till slut. Så nu är mamma ute och sliter en stund. Jag ska väl byta av snart. Måste bara vila lite ;) Haha.

Och skönt väder är det också! Som fan! Men vet ni vad jag märkte i morse!? Jag har ju bränt mig på axlarna.. Och i morse såg jag att jag fjällar på hela jävla axeln. Skit! Då var den solbrännan borta liksom. Kul med en jävla rosa fläck på axeln. Inte så mycket sexy mama över det inte. Nej, I don't like.

Om ungefär en timme ska vi på kalas hos min kusin som fyller 15. Det är fan stort! ;) Byxmyndig och allt. Haha. Ska nog ta med mig badkläder dit så vi kan bada. De har en badplats typ 10 meter från sitt hus så det är jävligt najs ;) Hoppas ni gör detsamma. :P

Nej, nu måste jag gå och hjälpa mamma så hon inte jobbar ihjäl sig ;) PUSS

<3 J.F

Lördag

God morgon i efterskott! ^^

Jag vaknade för ungefär en timme sen och om cirka 10 minuter ska vi åka till Norrtälje på 70årskalas. Ska nog bli ganska trevligt. Hoppas det i alla fall. Det jobbiga är bara att det tar sån jävla tid att ta sig dit. Och min klänning kommer bli skrynklig i bilen! :( Jag som har strukit den som en idiot för att den ska bli perfekt. Ni ska få se den sen. Världens finaste! Men det kommer dröja ett tag för jag ska ha samma på skolavslutningen och då är det inge kul om alla sett den innnan. :P Tönt som man är liksom.

Det blir alltså ingen blogg idag heller. Men jag tror ni klarar er själva. Ut i solen och stek! Får se hur sent vi kommer hem. Om jag orkar skriva godnatt eller inte. Haha. Tror det blir ganska sent faktiskt.

<3 J.F

Tips!

Kan lägga ut ett tips förresten nu när jag har så tråkigt ^^



Typ världens skönaste hudkräm! Den luktar fräscht utan att vara överparfymerad, går i lätt i huden och man blir sådär silkeslen på en gång. Världsklass helt enkelt. Och den är inte alls dyr heller. Typ 50 kronor eller något sånt när jag köpte min på Åhléns. Så go and get it! ;)

<3 J.F

Segt

Fan vad jag hatar att alla är så himla sega.. Nu blir det inget ikväll heller. Bajs. Alltid när jag vill göra nåt är det ingen annan som vill. Vad har alla emot mig!? Haha. Ne, det blir väl en myskväll hemma ensam och övergiven. Om inte ett mirakel sker och nån ringer snart och vill att jag ska komma. *Hoppas* Moahah, vad jag känner mig patetisk just nu.

Nee, fan. Hoppas ni har jävligt roligt i alla fall. Mer kul än att sitta vid datorn och nörda. Ja! Det ska jag göra! Jag ska spela The sims 2. Ska man nörda får man fan göra det ordentligt. Puss på er peeps!

<3 J.F

Fredag

Tjolahopp! Nationaldag och allt. Hur känns det? Heja Sverige!

Och jag har ju självklart jobbat som den lilla arbetsmyran jag är ^^ Hoppas ni haft det betydligt roligare och att ni har varit mycket ute i värmen. Det hade i alla fall jag gjort om jag vart ledig. Helt klart!

Nu är jag i alla fall hemma igen som ni kanske förstår. Håller på och samlar ihop ett litet gäng för att göra något ikväll men det går lite segt måste jag säga.. Svårt när man bara har en massa utspridda kompisar. Vad lätt det skulle vara om man bara var ett stort gäng som alltid umgicks. Som gamla bastutiden. Hahaa. De var tider ^^ Vi träffades fan varje lördag. Kul, kul!

Lägger snart in bilderna från igår och förrgår. Tyvärr glömde jag bort att ta bilder igår under grillningen. Men det var andra som gjorde det så det kanske kommer ut en och annan i alla fall. Håll ögonen öppna säger jag bara. ;)

<3 J.F

Värme

Jag blir så himla lycklig av det här vädret. Det är som om den bara laddar en med nya krafter varje gång man känner värmen från solen. Det måste fan vara det bästa som finns. Den känslan när man ligger ute. Solen värmen sådär så man blir varm ända in i benet. Och man bara liger där och blundar och blir alldeles varm och lugn. Ja, det måste fan vara det bästa.

Och jag har fått sån energi också. Nu, på knappt två dagar har jag gjort allt som jag kämpat med under typ hela terminen. Så stört. Helt plötsligt är allt helt klart. Och det känns så bra!

Nu ska jag ut och må ännu mer bra. Jag ska först träffa Kinesen. Sen ska vi två möta upp Flickvännen och sen blir det fika på Espresso house på Sturelplan. Ja, jag vet. Helt sämst att sitta på det jävla stället en sån här skön sommardag. Men det tycker tydligen inte dom. Jag försökte dra mina argument för att övertala dom men det gick inte så bra uppenbarligen ^^

Sen efter det är det som sagt (hundra gånger) grillning i Hagaparken. Ska bli skitmysigt. Samma sak där. Bara kunna slapna av. Ingen stress från all jävla skola. Bara chilla gaalet med puuularna och ha det gött. Hoppas ni gör detsamma ikväll. Tar det lugnt, är ute och myser och bara slappnar av. Det är så man ska göra nu på sommaren. Glömma stressen och slapna av! So, do it! It will be awsome!

<3 J.F

Torsdag

Godmorgon folket!


Först en bekännelse; jag glömde USB-sladden hemma så jag kan inte lägga in bilderna nu heller.. Och ikväll ska jag som sagt ut på grillavslutning med skolan så det får tyvärr bli i morgon.. Men men, skitsamma.

Nu har jag skrivit spanskanationella i alla fall. Jag kommer fi IG. YES! :D

Och i morse på mammas jobb skrev jag readinglogen till engelskan och gjorde musikuppsatsen. Fan vad jag är bra!! :D:D

Nu ska vi snart repa med bandet inför skolavslutningen. Det måste bli bäst! Men vi hörs senare. Just nu har jag inget mer intressant att säga. ^^

<3 J.F

Skit

Jag glömde helt bort bloggen där. Jag som skulle lägga in alla fina bilder och allt! Jaja, jag lovar att göra det i morgon!

Sen sist har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag har försökt mig på att rita. Jag vill verkligen vara bra på det men det går bara inte.. Vissa har tur! Sen har jag ätit middag - grillade ute igen! Vi har gjort det flera dagar i rad nu! :D SOMMAR! Sen har jag kollat på Girlicious och Sex and the city. Onsdagar är mina bästa tv-kvällar! Lööv it very much!

Nu måste jag sova. Jag och mamma ska ju åka hemifrån vid 6 i morgon bitti... Suck! Bara för att jag aldrig orkar gå till skolan om inte hon hjälper mig. Jag vet, asbarsligt. Men jag är bara inte tillräckligt intresserad av skolan för att orka ta mig dit. Där för långt och för jobbigt helt enkelt.. Så så är det med det.

Och hur gick det med min musikuppsats då? Jo, det gick åt helvete kan man säga. Jag ritade i stället (A) Ops! Men jag ska nog skriva den på mammas jobb i morgon innan skolan. Har kommit på vad jag ska skriva OM nu i alla fall. Tänkte göra något lite annorlunda. Hoppas hon tycker det är okej bara. Annars blir det liite jobbigt.. Sen har jag jävla spanskanationella första lektionen. Men efter det hörs vi nog :D Puss och god natt på er så länge sötsnören. (Som Magnus säger. Fan vad fult ord. Förlåt Magnus :P)

<3 J.F

AWSOME!

HALELUJA! Nu är jag änligen färdig med min novell. Haha, komiskt egentligen. Jag har kämpat i flera månader och inte kunnat fått fram ett ord. Nu skrev jag klart hela på knappt en timme. Lustigt det där, bara man får tillräckligt brottom (att terminen snart är slut och betygen måste sättas) går allt som på löpande band.

Nu ska jag bara skriva min musikuppsats också. Hoppas den går lika fort! Puss på rumpan så länge.

<3 J.F

Hemma

Hej mina älsklingar!

Nu är jag hemma igen. Det blev lite mys i stan i alla fall. Kulglass vid bågen, mys! Och de som gjorde mig sällis var Alexandra, Emma och Manda. Coolaste tjejgänget ;) Och vill ni höra något konstigt? Jag ringde ju runt frenetiskt efter folk som ville mysa med mig. Tyvärr utan någon framgång eftersom alla pluggade eller redan låg hemma och solade och hade det skönt. I alla fall så var Berta en utav dom som jag ringde. Fast hon svarade inte. Men då när vi sitter där vid bågen och solar allihopa så ringer hon. Hej, hej, du hade ringt mig vad ville du? Då berättade jag hur det låg till. Att jag velat mysa med henne och så men att jag nu hade hittar några andra. Men då frågade jag vad hon gjorde för något trevligt i stället. Varpå hon svarar; Nee, jag är i Medis med Anna och solar. Medis, det var ju precis där jag var också. Så jag sa det till henne. Så sa jag vart också. Och tror ni inte hon sitter lite snett framför mig? Typ hundra meter bort.. Haha, ofta sånt händer.. ? Helknasigt.

Så då fick vi i alla fall två tjejer till i vårt coola gäng. Sen satt vi där och solade och hade det mysigt några timmar och nu är jag som sagt hemma igen. Sitter och skriver på min jävla svenskanovell som aldrig blir färdig... Suck! Men nu är det i alla fall på G. Känns som jag har en ganska klar bild om hur allt ska bli. Vad som ska hända och hur jag ska skriva det och så vidare.. Det ska jag alltså fortsätta med nu då så vi hörs senare. Då blir det lite bilduppdatering  också. Från myset och från min übersnygga outfit idag ;) Moahaha.

<3 J.F

Onsdag

Shoo bree people ;)

Nu ska jag gå från skolan. Ja, jag vet. Brukar skriva när jag kommer till skolan men idag blir det lite baklänges ^^ Vi har precis haft examination i HLR (Hjärt & Lung Räddning) Jag var skitbra! Så om ni blir medvetslösa, tappar andning och puls någon gång - ring mig så kommer jag springande!

Nu ska jag nog försöka få tag i någon som vill leka lite med mig i solen. Man har ju ingen lust att åka hem ensam och sitta inne och tråka när det är så här härligt väder ute. Då vill man vara ute och få lite sol på sig.

Förresten.. jag har inte visat alla nya grejer jag shoppade i helgen! Men jag ta bilder sen och visa när jag kommer hem. Jättefina och sommriga saker. Bikinis och shorts och sånt mysigt.

Nej, ut i solen och njut!

<3 J.F

Äntligen

Äntligen har jag förstått mig på det här. Jag har försökt logga in hela dagen för att blogga men det har inte funkat.

Men nu fattade jag. Tidigare idag regestrerade jag mig för bloggflytten så då skulle jag tydligen logga in på ett annat ställe. Men det fattade inte jag förns nu när jag hittade den länken. Haha, är det inte typiskt. Den dagen då jag verklien kan blogga hela dagen lyckas jag fixa till det så att jag inte kan blogga alls. Eller tydligen kunde jag ju det. Det vara bara det att jag var för dum för att fatta. Haha.

Jag kan i alla fall meddela er att jag skrivot klart min book report idag :D Nu har jag bara novellen, labbrapporten & datprover kvar. Visst, ganska mycket men i alla fall en sak mindre. Strålande!

Brun som fan har jag blivit också! Känns så jävla bra. Man känner sig så himla mycket fräschare när man fått lite färg på hyn. Eller hur? Det gör i alla fall jag, snygg och fräsch ;)

Nu ska jag lyssna lite på Pippi som godnattsaga. Sen ska jag slumra in i en helt fantastisk skönhetssömn. Märks det att jag är på bra humör idag eller? Hahaa.

Tack & godnatt!

<3 J.F

Ett steg närmare målet

YES! Nu har jag äntligen läst ut min engelskabok!! :D:D Nu ska jag bara skriva en 'bookreport' också. Men det ska nog inte bli så svårt. Den ska ju inte vara så lång. Fan vad skönt det känns att äntligen vara på väg. Jag kanske hinner färdigt iaf. Jag kan iaf känna att jag gjort mitt bästa för att göra det. Och det känns jävligt skönt!

Låg ute i solen hela tiden när jag läste. Vilket är 2,45 timmar. Så nu har jag nog fått lite mer färg också. (Blev skitbrun igår med!)

Åh, vad jag älskar att må så här bra! Hoppas ni alla andra också mår så här bra idag. Det är så det borde vara nu innan sommarlovet och allt. Och i det här fantastiska vädret! Ut och njut mina vänner! Njut av solen!

<3 J.F

Tisdag

God morgon

Nu var det ett tag sen igen..

Igår hade vi idrottsdag ute på Ekerö. Kärsön närmare bestämt. Vi spelade fotboll, basket, volleyboll, brännboll och till sist hade vi en dragkamp. Vårat lag var sämst. Vi vann inte en enda jävla grej. Jo, dragkampen.. Brännbollen förlorade vi med 109-28. Asså, sånt händer inte! Det blir inte så! De brände inne HELA vårat lag! Och det ger 10 poäng. Fan vad vi är sämst! :P Hahaa

Det som var lite kul var att Bernadotteskolan var där också. Så deras lärare kom fram och frågade om inte vi kunde köra en dragkamp skolorna i mellan. Så det gjorde vi. OCH VI VANN :D:D Fan vad skönt det var! Pinsamt om vi hade förlorat. Och dom började direkt efter skylla ifrån sig på en massa grejer. Typ Dom var många fler än oss! Så himla töntigt!

Sen efter den där idrottsdagen iaf så hade jag avslutningskonsert med cellon. Det gick väl helt okej kan man säga. Gjorde bort mig lite men.. Fan, nån måste ju göra det också. Jag tar det med ett leende bara. Bara töntigt och hänga upp sig på såna saker. Det är bara att bruda på sig själv. Ta dagen som den kommer liksom. Det finns viktigare saker att oroa sig för. Det tycker jag iaf. ^^

Idag då.. Jo, jag försov mig. Och sen när jag väl vaknade var jag så trött så jag knappt visste vad jag hette. Så idag är jag hemma.. Men jag tror att det kan vara bra på ett sätt också. Jag har ju typ 1000 grejer att plugga ikapp. Och jag ska verkligen försöka hinna med det mesta idag! Jag måste det... Så jag ska inte gå på dansen idag heller... :( Då förstår ni hur mycket plugg det är. Jag skulle ALDRIG missa dansen. Det är liksom det BÄSTA jag vet. Och dessutom innebär det att jag få träffa min ÄLSKADE kusin :D:D <3 Men så blir det inte idag alltså. Ett plus är väl att jag kan blogga lite mer än andra tisdagar. Jag får väl se det så.. Haha.

Nu ska jag käka lite frulle och sen ska jag ut i solen och pluggish. Ha de gött i sommarvärmen :D

<3 J.F

<3

Hej mina kära vänner! Nu kom jag då hem från personalfesten på Vindhem m/s. Det var skitroligt! En hellyckad kväll med Stadiumfamiljen från Hamngatan :D

Nu har jag duschat av mig all svett jag lyckades producera på dansgolvet och ska nu krypa ner och lägga mig.

I morgon är det jobb jobb jobb som gäller igen. Alltså ingen blogg i morgon heller.. Fan, det här känns inget vidare måste jag säga! Känns skitrisigt att inte blogga på tre dagar! Jag har faktiskt försökt busa på jobbet och blogga därifrån på lunchen. Men det funkar inte tyvärr. Det går inte att gå in på alla sidor.. Bajs.

Men men, vi kan höras när jag kommer hem från jobber. Slutar 5. PUSS PUSS PUSS

<3 J.F

RSS 2.0