baktrött

Ja, bakfull känner jag mig inte. Har iof aldrig kännt mig bakis men ändå.. Men baktrött är jag däremot, man känner av att det var en låång dag igår, men jävligt kul! Var först uppe tidigt för att släppa in Annie som skulle hämta katten över dagen, sen åkte jag in till stan och shoppade nya kläder, var såå snygg igårkväll! Eller.. nu tog jag i.. Men det blev okej iaf. :P

Sen var det hem och duscha och packa för att sen åka hem till Sara och göra mig iodning och käka middag, asgott! Sen åkte vi i panik till bygdegården och fan va snabbt jag blandade drinkarna.. superstressad. :P

Kvällen blev lyckad även fast det var lite spyor, konstiga fyllor och jobbiga känslor.. Hannes var ju där och ja, det slutade väl inte jättebra tyvärr..

Muums var där också! Det var nog bland det bästa på hela kvällen tror jag, fan vad glad jag blev när han kom! Sprang och hoppade upp på honom och kramade honom så ja trodde han skulle gå sönder nästan. fan, jag har saknat honom så jävla mycket! Vi var ju riktigt bra kompisar där ett tag. Jag var väl lite mer än så men.. det är en annan femma. Men igår kände jag verkligen HUR mycket jag saknat honom. Nej, det var ren lycka det. Tack älskling för att du kom! Hoppas det kan bli som det var förut. <3

Idag har jag först städat, nio imorse.... -.- Sen åkte jag hem till mmama och pappa igen. Fick scones till frulle! Sen sov jag i soffan halva dagen. Och resten av halvan spelade jag trummor på GH, så jävla kul asså. Jag borde blivit trummis ist. Så jävla ballt. Och snyggt ;)

Nu; fortsätta sleva i min Nutella med sked, så jävla gott ;)



Foton: Jag
<3 J.F

fredag

Shuliluululuu

Fortfarande ingen skrivarinspiration. Men jag kan ju berätta vad jag gjort, för det är ju så himlans intressant att veta! Jag var först i skolan, riktigt trevligt. Förutom att jag kände mig sämst igen för att jag ligger så långt efter, hatar det! Det är det värsta jag vet att ligga efter. Men ändå är det min bästa gren.. varför? Blev skolk från gympan idag, inte bra. Men vi hittade inte på någon bra vinteraktivitet. Jävligt dålig fantasi ^^ Tog ju griller förra veckan lixx.

Sen från skolan åkte jag hem till mig.. vilade lite, käkade lite mellis. Sen till jobbet, sen till restaurang med familjen. Mamma och pappa firade nämligen 15årig bröllopsdag igår! Det är fan huur lång tid som helst. Imponerad fan. Mitt längsta förhållande är 3 månader. Eller jag och Danne var väl kanske med varandra länge. Men 3 månader "officiellt".

Nu måste jag städa lägenheten. Imorn kommer Annie, hon jag hyr av, och ska hämta Viggo! :'( För hon kommer till Sverige inatt. Så då måste det ju se bra ut här. Måste imponera lite fan ;) Så det blir till att dammsuga och torka golven nu. Skura köket.. Verkigen sugen ;) Undrar om mina grannar uppskattar dammsugarljud vid 11 på kvällen? ^^ Who gives a fuck?

Imorn är det PARTY! Är verkigen taggad till tusen, tror det kommer bli en jävligt bra kväll! Jag har iaf riktigt höga förväntningar. Verkar även som den kommer få världens bästa avslut, med min bästa sovkompis ^^ Bäst, somnar på en sekund då. Eller.. det kanske inte är bra förresten? Men skönt..

Nej, nu måste jag ta mig i kragen och städa lite.. suck.. imorn ska jag upp tidigt för att ta emot Annie, kul! Eller... ?


Gillar den här bilden starkt. Fast jag ver inte riktigt varför. Lite för att det ser ut som två bilder ihopklippta fast det bara är en.. Tog den i Skåne i sommras.

<3 J.F

torsdag

Jag har ingen inspiration till att skriva längre. Vet inte om det är för att allt är jävligt bra just nu? Det är ju lättare att klaga och skriva om saker som är jobbiga lixx. Men jag vet inte. Kanske bara har lite vanlig skrivkramp. Känner liksom inte att jag har något vettigt att säga. Hej idag var jag i skolan, spelade cello, tränade, åt mat, nu bloggar jag. Hur intressant kan det bli lixx?

Gymmet var i alla fal jäävligt kul. Det var Floorstrip idag, lööv it! Är det fel av att njuta av att vara så porrig och sexg? Jag gör i alla fall det, det står jag för. Önskar vi fick visa upp det nånstans. Men det kanske också är fel att göra?

Nu; Film + prata med min bästa på msn. <3


Foto: Jag

<3 J.F

besöksdag

Dagen idag har varit så jävla bäst hitills och ikväll kommer sen bli ännu bättre tror jag. I morse kom min älskade pappa hit och hälsade på, tog med sig semlor också som jag och Emma ska mumsa på ikväll. Har saknat honom de senaste dagarna så det var skönt att få pussa o krama lite på honom idag. Pappas flicka, helt klart.

Sen när han hade gått hoppade jag in i duschen för att fräscha till mig inför nästa besök - Simon. Men idioten ringer precis när jag duschat färdigt och säger att han är här om två minuter. Så där står jag, nyduschat, helt nudas och ska ha besök av Simon inom två minuter, det kan inte sluta bra.. Röck fram närmaste underkläderna, slängde på mig en T-shirt, plockade snabbt som fan undan ett par grejer som inte behövde ligga framme. Sen gick jag och öppnade dörren i trosor och T-shirt, smutt.

Men jag tror inte att det gjorde något för honom iof ^^ Men jag hade ju tänkt att jag skulle se lite snygg och fräsch ut när han kom, misslyckades totalt.. Men vi hade supermysigt iaf. Garvade lite åt min otroligt blandade spellista på Spotify och mös i soffan och kollade TV. Kan inte bli bättre än så va? Eller... jo.

Sen om typ en halvtimme - timme nånting ska Emma komma hit också och käka dedär semlorna som jag nämnde tidigare. Supermysigt! Älskar att hon och jag börjat umgås med igen. Hon är verkligen en riktigt bra vän. En vän som jag tror jag kommer ha hela livet. Älskar dig Nisse!





Inte alltid de vackraste men jävligt bra ändå!

<3 J.F

 



;

Sitter nu med en stoor kopp, den största jag har, chaite och en riktigt god macka med philadelphia och skinka och kollar mina nya favvoserie Secret diary os a call girl. Hur bra kan en tisdagkväll bli lixx?

Det blir en bra låt på det. Simon skickade den för nån dag sen. Tror jag har lyssnat på den 15 gånger idag. Varning! den fastnar. :P


<3 J.F

åååååååååååååh

Kom precis från gymmet. Var på en klass som heter Contemporary earth moves som är typ modern dans. Det var såå skönt att få dansa igen, ni fattar inte känslan asså. Hur najs om helst! Har verkligen saknar den känslan och idag kom den tillbaks. Instruktören frågade efter du har dansat mkt va? svar: Ja, 15 år. OM det kändes bra. ;) Ååh, kommer må mycket bättre nu flera dagar. Känns typ som att en tyngd släppt från brösten. Ren lycka!

<3 J.F

music

<3 J.F


ännu en oskuld

tagen!

precis löst mitt första "riktiga" korsord. Gårdagens sportkryss i DN, känner mig grymt smart! Ska fan lösa dagens nu också ;)

<3  J.F

grounded

Det är så man känner sig när Sl inte fungerar som det ska. Men nu verkar det faktiskt va lite igång igen, har sett flera tunnelbanon här utanför fönstret, najs! Det betyder att jag kommer kunna ta mig till tränngen ikväll, uppskattas mycket!

Har varit hemma från skolan idag alltså. Dels blev det liite väl sent för mig igår och dessutom orkade jag verkligen inte ge mig ut och jaga bussar imorse, kändes alldeles för tröttsamt. Så blir hemma idag. Ska försöka läsa 100 sidor min engelskabok.... Och kanake något annat vettigt? Får se hur det blir med den saken..

<3 J.F

knas?

Det verkar vara nååt fel på blogg.se så antagligen kommer det inte ens synas att jag skrivot det här.. Men om det gör det kan jag meddela att jag hatar SL ännu mer för nu går ju fan ingenting, ens på dagen, så jag kommer inte till skolan... Och sen kan jag även meddela att jag nyss kom hem från operan som jag var på med mormor, vi såg Läderlappen. Men tyvärr var både Loa Falkman och Lena Nordin sjuka så det var inhoppare.. Jävligt synd, det var ju lite Loa man ville se. Jan Malmsjö var iaf med, fan gammal snubbe dedär ;) Riktigt mysig dag med mormor iaf. Vägde upp att Simon var tvungen att ställa in för fjärde dagen i rad...

<3 J.F

kär på nytt

Jag blev kär på nytt igår, fick med mig en dagisbild hem på Simon, jag dog!


Shit asså. Dör varje gång ^^ Kul att vi satt brevid varann redan på dagis. :P

<3 J.F

alla som hatar sl klappar nu

*klapp klapp*

Känner inte mina ben, är hungrig och vill dö..

Jag var hemma hos Simone ikväll för hon fyllde år. Hon bor alltså i Skarpnäck. Sen när vi skulle åka därifrån har tåget går fyra minuter för tidigt så vi missar det.. Och då bestämmer sl sig för att de ska ställa in tåget som står där på stationen. De har alltså ett jävla tåg med en chaffuör, redo att köra, men det får hon inte. Är inte det ett jävla slöseri med tunnelbanor eller vad? Tåg är till för att köras, kör bara för fan. Sitter där med ett jävla tuggumi med smak av gamla blommor, fabulous..

Sen när det äntligen kommer ett tåg går det till Gullmars. Väl där är ALLA tåg inställda. Det går ingenting alls. Så min enda utväg blir att gå från Gullmars och hem till Enskede gård. Vilket jävla liv man har... därav min dödslängtan.

Nu är jag i alla fall hemma, känns jävligt skönt. Ska dricka massa varmt te nu tror jag så jag kanske får tillbaks känseln i kroppen.

Och mitt i kylan skriver simon jag vill ha dig i min säng. Hur snällt är det på en skala. Skulle gjort allt för en varm skön säng med en grabb brevid som kan värma en.. Jävla liv. Då skulle min telepatimaskin suttit jävligt fint. Måste uppfinna den snart känner jag..

Nu; nån jävla Bfilm på trean, fab

<3 J.F

I remember when i cought your eye

you gave me rainbows and butterflies

Idag var vi och åkte skridskor i skolan. Enda "lektionen" jag var på idag. Det var jag, Linus, Billy och Danne, hur kul som helst. :) Har verkligen velat åka skridskor jättelänge. Vi körde lite "hockeymatch" också, fan vad bra jag var ^^ ehm... Ramlade två gånger, sista gången gjorde riktigt ont.. :/

Först vill jag säga att Simon är fan den sötaste nånsin. Ibland dör ja nästan ^^ Men.. nu ska jag berätta det sjukaste. Han och jag gick på samma dagis i sköndal!! :O Hur fan går det till? Han och jag var tydligen polare när vi var små och våra föräldrar var bra polare också. Hans föräldrar var typ de enda som mina föräldrar umgicks med från dagis. Heeeelt sinnessjukt! Simon letade upp en gammal bild hemma när han har kalas. Och vem sitter brevid honom, skitnöjd och käkar tårtar om inte Jonna 4 bast. Haha, hur cp som helst. Så nästa gång jag är hos mina föräldrar ska jag leta efter dagisbilder på Simon.

Det här är verkligen typ det sjukaste jag hört. Kan inte släppa det. Har tänkt på det sen han sa det. Fan vad världen är liten asså!

Förövrigt ska han kanske komma hit ikväll efter att ha varit på kalas hos nån tjej. Hoppas verkligen på det. :) Knäppt.. saknar honom när jag gått från skolan redan. 10 min borde man väl klara lixx? Knas dedär.

Nu; Alexander på TV4 film

<3 J.F

fredag

Mådde inte bra idag heller så jag är fortfarande hemma.. Men om typ en halvtimme kommer pappa och hämtar mig så ska han köra mig till skolan för jag ska åka skridskor. Jag vet, kanske inte det smartaste om man är sjuk men jag vill imponera lite på gympalärarn så jag kanske kan få nåt betyg.. Det är ju inte så många gånger kvar nu lixx.. 

Musik
Klicka här för bra låt nummer 1
Klicka här för bra låt nummer 2
Klicka här för bra låt nummer 3
Klicka här för bra låt nummer 4
Klicka här för bra låt nummer 5

Haha, jag älskar verkligen blandningen i min låtlista. Det bästa av allt helt enkelt ^^ Precis som jag själv. Yeah

<3 J.F

middagstid

Just nu har jag en pannkanssmet som står i kylen och gottar till sig, najs! Ska steka till den om ett tag ska bli supersmarrigt. Var hemma hela dagen idag, gick inte ens på cellon.. tråkigt eftersom det var sista gången med min älskade vikare.. Istället har jag legat i soffan hela dagen. Letat runt på Spotify och lyssnar musik, kollat tv och kollat film. Skön dag men jättedålig. Hade massa saker att göra egentligen.. men jag orkade inte helt enkelt. Har fixat ledigt från jobbet imorn också så jag ska försöka somna tidigt. Får se hur det blir med den saken... <3 J.F

dagens låt

<3 J.F


tired as hell

Idah är jag hemma från skolan och är sjuk.. Tror att hälften beror på trötthet men jag har fortfarande ont i huvdet.. Not najs. Igår var jag hemma hos Simon efter skolan och det blev alldeles för sent sm vanligt. Kan jag inte lära mig att gå hem i tid som normalt folk? Men jag vill ju va med honom så mkt som möjligt... (A)

Nu ligger jag och katten här i sängen och väntar på att one tree hill ska bli klart så vi kan kolla på det. Sen tänkte jag göra smoothie och plugga lite. Nån nytta måste man väl göra när man är hemma.. Måste spela cello också. Har lektion idag och har inte övat.. inte bra!


Galen tjej..

<3 J.F

100217

Idag var jag uppe klockan 6, gick hemifrån halv 8, bra gjort! Duschade, åt frukost och läste tidningen igen, så jävla bra.

Nu är jag i skolan i tid, på Patriks lektion också så det kan inte bli bättre. Känner att här dagen kan bli bästa på länge. :) Den har alla förutsättningar.

<3 J.F


klarspråk

Inga fler mysterier nu. Nu vet jag

<333333333333333333 J.F

<3

Att få höra de orden från dig betyder allt. Har inte gett upp än..

<3 J.F

awesomeness

Att bo ensam är verkligen guld värt. Man kan göra som man vill. Nu har jag lagat sjukt god mat!! (som min mamma inte tål, räkor) Medans det var inne i ugnen tvättade jag bort sminket och klädde av mig så jag är nästan färdig att sova sen. Så här sitter jag i soffan utan kläder och käkar middag och kollar på tv och bloggar samtidigt. Inget man skulle kunna göra hemma hos päronen alltså ;)

<3 J.F

skuula

Åkte till sklolan idag iaf. Hade egentligen inte tänkt det eftersom jag mådde skit. Tror jag fick feber igårkväll. Men jag skippade de två första lektionerna men åkte till samhällen, riktigt nöjd med mig själv!

Nu har jag en timmes håltimme och sen är det matte C. Efter det ska jag åka till slussen och möta Veronica för att få biljetten till hennes skiva, har inte sett henne på hur länge som helst. Så det ska bli skitkul.

<3 J.F


romme 2010

Försökte lägga in igår men blogg.se funkade inte...







<3 J.F

.


Simon


Egopic ;)



Blev lite konstigt inlägg. Var meningen att jag skulle bloggat igår kväll (14/2) hos mina föräldrar men jag glömde det så det var bara bilderna som kom in. Lite dåligt..

Det jag skulle skrivit igår var iaf att jag åkte till simon i lördags efter jobbet. Vi kollade film, jag somnade som vanligt. Men för en gångs skull sov jag faktiskt kvar ist för att åka hem vid 5 på mrogonen. :P Jävligt najs var det. :)

Sen idag har vi varit i Romme hela dagen, hur kul som helst! Och jag var skitduktig!! :D Började med att jag fick ångest och sa att jag inte vågade och att jag ville åka hem. Men det visade sig att jag var rädd i onödan för jag var grym i backen ;) Kommer bilder i ett till inlägg.

Gjorde två jätteförsök. Men de verkade ge motsatt effekt. Snart ger jag upp..

<3 J:F

Å andra sidan

ett riktigt jävla.. ja det skulle sitta finfint det. Kan vi snabbspola nu kanske, tack?

<3 J.F

En ny Jonna

Något har hänt. Jag är förändrad. Min tidigare favoritsysselsättning är som bortblåst. Det som jag älskar oavsett om jag haft pojkvän eller inte. Det är liksom min natur.

Jag har slutat ragga! :S

Fattar ingenting. Var på Harrys idag, var typ 5 som raggade på mig. 2 var faktiskt snygga och i normala fall hade jag flirtat och skrattat och töntat mig. Men nu.. nej jag ville bara att de skulle gå. Jag var inte alls intresserad. Och jag har kännt av det här lite innan idag också. Jag tycker inte att det är kul längre. För de är liksom inte intressanta för mig. Det här måste ju ändå betyda något? Det ser jag det som iaf..

<3 J.F

Älsk

Sluta fundera så jävligt. Och skippa frustrationen. Det kommer falla naturligt om det är meningen.. Annars är det inte ens nåt att fundera eller analysera. Du e bäst oavsett.


<3 J.F

Thank god it's friday

Sitter i soffan, helt slutkörd.. Skulle vilja vara hemma och sova hela kvällen. Men så kommer det inte att bli. Om en timme eller så ska jag börja röra mig mot Emma för att hjälpa henne att förbereda mat och sånt för hon ska ha middagen där ikväll eftersom hon glömde boka hard rock.. GG emma ^^ haha.

Sitter i alla fall här nu och laddar upp med en hallon-mago-banan-vanilj-smoothie och ett glas apelsinjuice, riktigt gött. Ska väl slagga en haltimme eller så också så man pallar med kvällen. Sen är det upp och jobba imorn som gäller. Skittaggad! ;)

Försök nummer två idag. Vet inte om det var smart eller inte men nu blev det så. Mer olidlig väntan nu.. Men jag tror jag känner av en liten skillnad. Eller så är det jag som är mer öppen? Det är frågan..

<3 J.F

I will be the one who loves you the most

I skolan. Pigg, mätt och glad. Gillar den här nya trenden jag börjat med. Upp i tid, ingen stress. Känner att det är starten på något stort. Och jävligt bra. ;)



<3 J.F


100212;06:30

Dagen så jag var uppe två timmar jag ska gå till skolan. Det är den dag som är idag det. Jävligt bra känns det. Jag har redan duschat, ätiti frulle, läst ut DN, mailat Marit, smsat diverse sms till folk som jag behövde informera in lite olika.

Och nu sitter jag här i morgonrock och har gott om tid att blogga. När hände det senast lixx? det har väl fan inte hänt sen Jesus gick i kortbrallor. Nej fan, kors i taket säger jag.

Hörs i skolan sen babes ;) Känner på mig att dagen blir grym.

Fråga inte mer. Du är den enda det berör. Allt måste komma från dig, det är det enda rätta. Jag har gjort allt jag kan nu..

<3 J.F

Hur ballt som helst lixx

<3 J.F

Hurra hurra hurra

Precis hemmkommen från Sara fullproppad med tårta och kakor. Hon fyllde 19 idag GRATTIS! så jag, Sandra och Elin var hemma hos henne och fikade och grattade och gav henne hennes prelle. Dag på centralbadet, massage och ansiktsbehandlig till henne, hur skönt som helst! Så nu har jag alltså precis kommit hem. Vart hemifrån sen halv nio i morse... Och jag har inte ätit mat sen typ halv elva(?) i skolan idag. Min mage mår alltså inte som bäst nu direkt.. Ska värma spagetti och köttbullar i min fiina micro tror jag och smälla i mig såhär innan jag ska sova, säkert jättebra... Not.

Hände ingenting idag. Eller.. lite ändring kanske det var. eller.. ne jag vet inte förresten. Känner att det här kommer bli jobbiga dagar. I väntan på lixx... Hard times.


Foto: Jag | Titta det snöjar!
<3 J.F

blä

Jag hatar Bloggesse!

</3 J.F


Bäst dag!

Den här dagen har varit så jävla bra hela dagen! Först vaknade jag i tid, en timme innan jag skulle åka, så jag åt frukost, drack kaffe, läste tidningen och hann sminka mig fint för en gångs skull. Ingen SLtraffik var inställd eller försenad och Simon och grabbarna var på bussen. Ringde och berättade för mamma att jag kommit på vad jag ska göra för projektarbete, något som känns jävligt skönt! Har haft lite ångest för detdär.. Ja, ni som känner mig vet ju hur jag håller på och töntar och oroar mig, till överdrift många gånger.

Sen har dagen i skolan gått väldigt bra. Jag gjorde det jag skulle och det var ingenting tråkigt, skolmaten var tilloch med god. Sen gick det väl lite neråt när jag, Simon o Makkan åkte till Huddinge för då började jag må lite illa och få ont i magen så då var jag väl lite olycklig ett tag. Men sen väl hemma hos Simon var det ju najs som vanligt. Och när man är med Makkan så kan man inte ha tråkigt, inte idag heller. Haha, han var så rolig att jag höll på att dö av skratt. Hur länge sen som helst jag skrattade så. Bara skrattade och skrattade och kunde inte sluta, fast jag fick mer och mer kramp i magen.. Hur skönt som helst, eller oskönt som helst.. beror väl på hur man ser det ^^

Sen på teatern som kanske också var en besvikelse iof men den var jävligt rolig och det var mysigt där så det var väldigt kul i alla fall. Även om jag inte fick ut så mycket av själva teatern.

Sen var jag jävligt nöjd med mig själv idag;

Tog mod till mig och bara gjorde det. Så jävla skönt det kändes! Nu är det bara att vänta på gensvar..
vilket lär bli ännu jobbigare..

Nu ska jag kela vidare med katten framför tvn. Han måste ha saknat mig massor idag för han är verkligen all over the place. Fast egentligen klagar jag ju inte (A)


Foto: Jag | Trädet utanför mitt fönster.
<3 J.F

Gör mig gravid!

Ida och Emma gick precis hem från att ha varit här och hälsat på. Vi hade värsta bullkalaset, flera olika kakor och te på det, hur mysigt får det bli lixx? Ida har ju bara 6 veckor kvar på graviditeten nu och hon är såå fin. Klappade och pussade på hennes mage typ hela tiden. Så himla avundsjuk. Gravidmage är bland det finaste och vackraste jag vet! Så gör mig på smällen någon! ^^


Nu ska jag duscha och fantisera om hur jag skulle se ut som en höggravid kvinna. Sen blir det sova. Imorn; komma i tid igen. Inte försova mig. Äta frukost. Vara med Simon heela dagen! :D Wihoo. Ska vara med honom efter skolan sen ska vi på teater med klassen och den slutar vid typ halv tio så det blir en heldag med mysen, helt OK lixx!

Update; Simon är bäst. ^^

<3 J.F

blä

Simon är dum!

</3 J.F

statistik


18 unika läsare idag, som ni ser har det ökat rejält de senaste dagarna. Vilka är ni alla? Lämna gärna en kommentar. :P

<3 J.F

Utmattad..

Usch, idag var det riktigt tungt att träna. Kände verkligen av att jag inte ätit och sovit ordentligt på länge. Måste fan ändra på dedär. Börja äta mat regelbundet och sova normal tid på kvällen. Inget mer gå och lägga sig vid ett på natten.. Och mer satsning på träningen. Jag ska få ut så mycket av det här som möjligt och jag ska bli jävla fit och snygg! I sommar är det jag och Berta som joggar i korta Nikeshorts och sportbh på stranden, målet med allt! Sen ska min hy bli super nu också med superkuren hos Cilla. Rengöring och serum varje dag, ansiktsbehandling hos Cilla en gång i veckan. Och så ska en hårfärg funderas ut och lite nya snygga vårkläder inhandlas. Sen kommer jag vara snyggaste bruden sommaren 2010. Låter som en plan va? ;)

<3 J.F

STRIPP!

Ikväll är det dags! :D:D:D:D:D:D:D

J.F
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NjHCJyhMgYE&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NjHCJyhMgYE&hl=sv_SE&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object><3 J.F

Jag är kär i dig

<3 J.F

Nyttig dag

Idag försov jag mig. Har varit vääldigt mycket sånt på senaste tiden. Varje vecka "bestämmer" jag mig för att det ska vara slut med det. Att jag ska börja vara i tid. Men jag failar redan på måndagen så jag kan lika gärna sluta lova. Man ska inte lova sånt man inte kan hålla, det var väl en av de första sakerna man lärde sig som liten. Men jag har fått lite wake-up-call. Jag har insett att jag inte gjort nånting på hela tvåan nästan och jag är påväg mot samma öde som mitt förra försök på årskurs två. Och jag vägrar gå om igen, jag vägrar gå ett fjärde år. Jag vägrar misslyckas ännu en gång. Den här gången ska gå bättre. Sen om det inte bli så bra som det hade kunnat bli så ska det fanimej inte bli dåligt iaf!

Så idag har jag gjort 5 uppgifter här hemma. Jag kom inte iväg till skolan det var ett stor minus. Men jag har fått massor gjort, stort plus!


Foto: Jag | Klicka på bilden för en bra låt

<3 J.F

Kaos

Det var det i heela mitt kök under tiden jag lagade mat. Fan asså, det är jobbigt att inte ha riktiga arbetsytor i köket. Alla saker, disk, mat och annat tjafs vad fan över allt. Ost i diskstället. Köksinredning på spisen. Ingredienser på köksbordet. Fan.. ge mig ett stoort kök!

Nu har jag i alla fall ätit min smarriga pizza, den blev jävligt god. Ingen snål fyllning direkt heller. Den var nästan överfylld snarare.. Spider man 3 om 40 minuter. Ska nog se den, såg ju tvåan igår hos Simon.


Smidiga tjejen ;)

<3 J.F

död

Fan, det blev aldeles för sent igår. Somnade hos Simon as usual så jag vart inte hemma förns 6 i morse.. Sov sen till 2 så nu är den här helgen ockås förstörd, grejt! Nu ska jag iväg hem till Cilla för att få en ansiktsbehandling (Haha, hör ni hur lyxigt det låter!) Sen ska jag hem, baka pizza (Om jag hinner det nu :S), städa och plugga. Vill spela lite cello också men jag vet inte om jag hinner det... Och sen om jag får ytterligare tid över ska Ida komma hit också. Hoppas det blir så för vi har inte setts på hur länge som helst och hon är hur gravid som helst nu! Vill se och känna på magen!

Måste kila nu. Ciao!


<3 J.F

Lördagskväll

Spenderas hemma hos Simon. Han ligger och spelar COD och jag underhåller mig vid datorn med ljudet av Makkan som smaskar på en godis i Skype. Kan det bli bättre? Nej, tror fan inte det. Hörs imorn. Tror jag lägger upp lite fler bilder från när jag och Fredrica fotade idag då. Inga snygga bilder direkt men vi hade jävligt kul när vi tog dom ^^
Ciao! Nu måste jag hitta på nåt nytt att göra.. :P
<3 J.F

Kyss mig!




<3 J.F

When I say jump, you jump!

<3 J.F

The day after the evening before

Igår vad Fredric med mig på jobbet för att lära sig lite mer och bli mer säker i kassan så att hon ska kunna jobba ensam sen varannan fredag istället för mig, good plan ;) Sen efter jobbet så åkte vi hem till mig, gjorde hemmagjorda hamburgare som vi tryckte i oss (som om vi aldrig sett mat förr) sen åt vi chips, dipp, naturgodis, lättdryck och vindruvor, yummy! Kollade på Finding neverland, en utav mina absoluta favvofilmer! Sen låg vi bara i sängen och snackade om ditten och datten, med grabbar dock. Bästa samtalsämnet två tjejer emellan.

Nu ska vi göra äggochbacon mackor var tanken. Men först - ta tag i diskberget... Tur att vi har bra musik som kan få oss på bra humör under tiden. Ciao!

<3 J.F

Different faces

Såhär kul kan man ha med en webkamera



Sista bilderna är tagna alldeles nyssens. Så då började jag kolla igenom webcamalbumet. Haha, fan vad kul man kan ha när man är ensam med en kamera asså. Och shit vad många bilder det finns när jag försöker se söt ut.. men såklart misslyckas... Det är då de här bilder kommer till. När jag insett att jag faktiskt inte är söt, man kan lika gärna ge upp och se så ful ut som möjligt. Putande läppar är ett återkommande tema i dehär bilderna ser jag. Tror tydligen att jag ser rolig ut då? hmm...

Emma gick precis hem, min älskade älskade vän. Vi pratade ännu en gång om hur bra vår vänskap är. Vi behöver inte ses på månader. Kanske inte ens höras av. Men vi kommer alltid vara lika bra vänner ändå och vi vet att vi alltid finns där för varann om det skulle vara nåt. En sån vän man kommer ha livet ut. Och det känstiga är att då har vi bara kännt varandra i 3 år :S Konstigt det där hur man bara klickar med vissa och passar så jävla bra ihop.

<3 J.F

Hemma

Har precis blivit av med min yogaoskuld. Känns bra. Det var jävligt annorlunda och man kände sig lite konstigt men det var samtidigt väldigt skönt! Har gjort solhälsning, krigardans, uppåtgående hund och alla möjliga övningar man inte visste fanns.

Nu sitter jag helt avslappnad här i soffan och alla tankar i huvudet är rensade, det är faktiskt sant. Ska kolla Roomservice, kela med katten och käka makaronipudding, yummy!


Stående hund

<3 J.F

Tuben




<3 J.F

Vuxenpoäng till mig

Kom precis hem nu efter att ha varit och storhandlat en massa mat. Fan vad bra det kändes! Förutom att det rök 430 kronor från kortet.. surt. Juste, det där vuxenpoänget. Lilla Jonna har idag införskaffat sig ett ICAkort. Hur vuxet är inte det på en skala? :P

Och nu har jag dessutom precis slängt in två maskiner tvätt, riktigt grymt. Skönt att ha lite rena strumpor och trosor som inte är gamla och fula. :P No more prickiga strumpor med volanger. :P hahaaa.


Full kyl och frys känns jävligt najs! ;)

<3 J.F

 


Moments

1. Trappen från tunnelbanan. 2. Istappar 3. Min port

<3 J.F

Fail

Idag gjorde jag bort mig totalt.. Skulle ju träna med Suzi klockan 7, ett danspass. Så vi kommer dit typ kvart i och ska anmäla oss. Nej tjejer det passet har vi missat för länge sen. Va? :S Ja, det var klockan 6. Jaha.... Så det blev inget för oss. :P Men vi powerwalkade lite på löpband och sen körde vi lite ofokuserat och flummigt i gymmet. Inte den mest givande träningen kanske men vi körde ändå ett tag och så hade vi jävligt kul så.. helt värdelöst var det väl inte. Fast lite dåligt var det för jag lämnade mys med Simon för att åka och träna. Så lite surt kändes det när det var liite i onödan. Men, vi ses fler gånger så det blir bra ;)

Nu; SYTYCD! Wihooo. Simons favvoprogram ;)


<3 J.F

Tuesday

Vaken. Fast egentligen ska jag inte åka förns typ halv 12. Det blir ingen skola för mig idag, inga viktiga lektioner och de som är värda att gå på är inställda. Men jag ska åka och käka lunch med grabbsen på pizzerian och sen ska jag hem till Simon och mysa. Sen ikväll ska jag till Balanve och träna igen. Jag och Suzi ska gå på ett pass som verkar skitkul. Det låter som att det ska vara typ som modern dans, GREAT!

Nu ska jag fortsätta kolla tv och göra inget vettigt alls, skönt ;) Lägger in lite bilder senare som jag tog på vägen hem igår.

<3 J.F

Väggdekoration

Lite sneakpeaks på min inredning ;) Måste fan fota ordentligt nån gång också så ni får se hur jag och min man har det här.
<3 J.F

ÄNTLIGEN!

<3 J.F

Monday fucking monday

Idag var jag i tid till skolan! Först på plats, yeaah ;)

Och dessutom har jag äntligen kommit igång med mitt jävla bokomslag till Grafen. Har fått en novel Moa skrivit och den ska jag göra en bok av. Framsidan är på g nu. Sen är det baksida med baksidetext och sen inlagan, mycket jobb...

Idag är det stripp!!! Can't wait! Hörs när jag kommit hem.

<3 J.F


RSS 2.0