En bra och en dålig nyhet

.. vilken vill ni höra först? Okej, jag börjar med den bra ;

Magnus ska flytta till Skåne. Han har velat det ett tag och nu har har äntligen fått ett erbjudande om att bo hos en familj där. Och väl nere ska ha leta jobb. Är så himla glad för hans skull (!) , han vill verkligen det här. Tror han kommer må bra av en nystart.

Och sen till den dåliga då ;

Magnus ska flytta till Skåne. Ja, jag kan ju inte riktigt låta bli att vara liite självisk. Kommer sakna honom otroligt mycket. Han har trots allt kommit att bli en av dom jag tycker allra mest om. Och det på en väldigt kort tid. Ett halvår? Visst, vi kan hälsa på varann. Men det kommer inte vara lika enkelt. Skit, nu grinar jag också.. Var väl inte så manlig som jag trodde trots allt.

Förlåt för att jag låter så sur om din flytt hela tiden. Är faktiskt jätteglad för din skull egentligen. Verkligen! Det är bara det att jag kommer sakna dig så otroligt mycket. Och förlåt igen för att jag inte säger det här till dig på riktigt. Jag vet inte varför men jag är alltid bättre på att skriva saker och ting. Det var samma sak när jag var liten och hade bråkat med mamma. Då skrev jag långa förlåtbrev. Kan faktiskt göra det fortfarande om vi bråkat riktigt mycket. Töntlgt kan tyckas men det är mitt sätt att uttrycka mig.. "Live" blir jag så närvös och generad och nördig så jag vågar aldrig säga nåt.

Men jag kan säga här och nu att jag tycker om dig grymt mycket, är jätteglad för din skulle och kommer sakna dig enormt. Men jag lovar att hälsa på, om jag är välkommen vill säga..

<3 J.F

Choklad och mormors hallon

Det blev en riktigt härlig dag idag med två av mina allra bästa vänner, tack älsklingar! Först var vi och badade. Ja, Magnus kom några timmar senare.. Vi var där flera timmar till sen ändå så det gjorde inte så mycket. Jag är bara glad att han kom. Sen när vi kom hem märkte vi att vi var utelåsta så jag fick gå och låna nyckel av grannen. För typ hundrade gången.. Sen kollade vi på Disneychannel, sen gick vi med hunden, sen åt vi tacos och sen kollade vi på PS. I love you. Så jävla härlig film. Ni måste verkligen se den! Lova! Den var så jävla mysig. Man grät och skrattade hela tiden. Den var så sorglig men samtidigt så söt och rolig att man skrattade. En riktig tiopoängare helt enkelt!


Choklad och mormors hallon. Bästa sommarpicknicken ;)


Min sötnos i plurret

Känner mig så kärleksfull idag. Vad kan det bero på? Bra känns det iaf!

<3 J.F

Nejfan..

.. nu orkar jag inte vänta mer. Nu skiter jag i honom. Han får väl ringa sen nån gång men nu orkar jag inte vara hemma och vänta mer. Så jag har ringt hit Alex ist så vi ska ner och bada nu. Mys! :D

Ännu en vacker bild från Göta kanal. Fotograf; Jag

<3 J.F

Onsdag

Tjenare mors!

Idag har jag en ledig härlig dag. Så skönt! Och dessutom strålande väder, kan det bli bättre? Tror fan inte det. Elle jo, det skulle bli lite bättre om sömntutan Magnus kunde vakna nån gång så han kunde ringa och sen pallra sig hit. Jag har nämligen varit uppe sen 9 i morse. Så nu börjar det bli tråkigt att vänta. Haha. Har redan städat mitt rum och allt. Nu har jag liksom inget mer att göra. Det får bli till att dra på sig bikinin och gå ut och sola. Jag kan ju lika gärna vänta där. ;)


Fick ryck och hängde upp en tröja på väggen i mitt rum. Köpte den på Magnus Ugglas konsert. Citat från låten "Pärlor åt svin"!


Fanns ingen musikvideo med Mange själv så det får bli den här. Haha.

<3 J.F

Sanning.

Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig..

<3 J.F

Sommardag

Idag blev det ännu en mysdag med familjen. En väldigt lyckad sådan dessutom! Det var jag, mamma, Felix, Maria, Fredrica, Melina, Sören, Nellie, Ylva och mormor som var ute tillsammans. Hela tjocka släkten alltså.

Det hela började med att jag gick upp klockan 6 imorse för att duscha och äta frukost och sånt. Vilken ledig dag va? ;) Höhö. Sen satte vi oss i bilen och det bar iväg mot Motala. Väl framme så åkte vi Göta kanal fram till Borensberg, så jävla vacker väg! Och så jävla mysigt. Tänk, det var gassande sol, skitvarmt och vi var på en båt på en kanal och bara mös och hade det allmänt trevligt. Så jävla härlig dag. Så har vi planer på att göra en utflykt rekomenderar jag det starkt! Det var helt underbart, utan att överdriva. På vägen får man ju åka genom 12 slussar och bara det var värt hur mycket som helst. Jag och de andra tjejerna stod längst fram i fören och skrek som småtjejer hela tiden, så jävla roligt! Sen fick vi äta mat där på båten också. Den var tyvärr inte så himla god men fan.. det var absolut värt det!


Mina söta kusiner Fredrica & Melina


Mami <3


Nästan hela släkten. Mamma, mormor, Maria, Sören Ylva och en halv Fredrica. (Mormor sötnosen ser ut som en liten tönt. Pluttlitet huvud? Haha. Lovar, hon är världens finaste!)


En av broarna vi åkte under


Det var som en trappa av slussar vi var tvugna att åka ner för. Fem trappsteg, tre meter på varje. De fick alltså tömma ut massa vatten så man kommer i nivå med nästa "trappsteg". Sen kunde slussen öppnas och man kan åka igenom. Coolt!


När vattnet forsar ut.


Sen var det dags att åka uppför. Bland det häftigaste jag vart med om!!!


Då skulle vattnet in istället.



Nej, nu får det nog räcka med bilder för idag. Har en massa vackra landskapsbilder också men dom får komma en annan dag. Jag måste verkligen sova nu. Gick ju upp 6 imorse och jag ska faktiskt jobba imorrn. Förresten.. ni kanske märkt att det vart lite bloggtorka på senaste tiden? Känns skittråkigt men samtidigt har jag inte riktigt haft nåt val. Först var det ju veckan vi bodde hos mormor. Då funkade inte internet så det gick inte. Vi försökte ju nalla på grannens men utan framgång tyvärr. Sen har jag bara jobbat sen jag flyttade hem. Förutom idag och då har jag vart iväg hela dagen. Men ni får helt enkelt ta det som det kommer. Jag kommer skriva om jag har nåt att berätta. På jobbet är det ju typ samma sak varje dag så det är inte så intressant. Men jag kanske bara kan publicera lite fina bilder? Ja, vi får se hur det blir helt enkelt. Men sen när skolan börjar, då jävlar ska det dras igång på heltid igen. Det längtar jag till! Wiiiih. Tills dess får ni hare bäst!

<3 J.F

Sunshine

Tja babes! Hur har ni det idag? Själv har jag det helt underbart! Jag njuter verkligen av det här vädret. Jag känner att jag är i mitt rätta element på nåt sätt. Awesome! Lite extra mysigt har vi haft det också eftersom Rebeccas kompis Helene kom hit med sin lilla Tilde, två år. Typ sötaste ungen. Så jävla cool också!

Och här tänkte jag lägga ut lite bilder för att visa hur vi haft det. Men jag har försökt i tio minuter med en bild och det gåår inte. Ibland hatar jag jävla skitdatorer!

<3 J.F


Hoooome :D

Nu är vi här hemma hos mormor och har det mysigt som fään. Känns så skönt att vara ensam så här. Man får ett helt annat lugn i hela kroppen.Vet inte vad det beror på men det är en känsla som slår det mesta vill jag lova. Längtar verkligen tills vi får vårt eget place där vi kan rå om varandra såhär varenda eviga dag. Wiiih!

Tyvärr är det så jävligt att vi båda inte kan koppla upp oss på nätet samtidigt så därför har jag inte min dator och heller inte mina roliga bilder som jag hade tänkt lägga ut. Det var ju ett sånt där überregn idag när dropparna (läs sjöarna) står som spän i backen. Då var i alla fall jag och min bror snabba att ta på oss badkläderna och springa ut i regnet. Mamma efter med paraflax och fotade oss när vi gjorde allt möjligt dumt. Var ute en liiten stund men satan i gatan vad blöta vi blev. Ja, ni får se bildbevis sen när jag lyckas få internet till min dator.

Nu ska vi myspysa som bara den så datorn får slänga sig i väggen! Ciao

<3 J.F

Finns inga ord

Jag var precis inne på Blondinbellas blogg och läste. Jag vet inte hur många fler som gjort det men det står i alla fall där att hon blev utnyttjad av en kille i Italien så nu ska hon åka hem en vecka tidigare.

Fy fan vad hemskt. Känns så jävla fel att något sånt här ens ska kunna hända. Ska inte en tjej kunna gå ute själv utan att oroa sig för att nåt sånt här ska hända. I dagens samhälle har ju detta blivit till vardag och det är så fel!

Ibland blir man verkligen rädd för den värld vi lever i.

<3 J.F

Söndag

God morgon. Höhö

Nej, nu ljög jag. Jag var faktiskt vaken vif klockan 11 i morse. Tänkte bara skriva och berätta att jag lever, i fall någon undrar alltså.

Idag har jag inte gjort något av intresse. Därav bristen på intressanta blogginlägg. Fast lite kul har jag att berätta i alla fall. Nämligen att jag flyttar till mormor imorgon tillsamman med min älskade kusin. Det är nämligen så att mormor åker till Dalarna i en vecka så huset står tomt. Så då är jag och Rebecca där och vaktar både det och katten. Och sen får vi ju lite tid att rå om varandra på kuppen också. Vem klagar?

Så idag körde vi dit lite av mina saker. Asså, jag måste ju säga att det kan inte finnas nån sämre på att packa än mig. Eller, alla tjejer har väl det där problemet med att man alltid packar liite för mycket. Men jag är verkligen sämst. Tar alltid med mig allt. Men jag kanske kommer vilja använda den här? Tänk om jag kommer på en ascool outfit där jag behöver just den här tröjan, som jag annars aldrig använder.  Ja, det är ungefär dom tankarna som snurrar runt medans jag packar. Min pappa kollade på mig som om jag var dum i huvet när han kände hur tung min väska var. Jag har faktist dator där i, det är den som väger! Yeah right. Den och alla hundra kilo kläder. Men vafan, det är charmigt ;)

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng så jag får den skönhetssömn jag behöver. Och då menar jag det. Lite extra skönhet skulle verkligen behövas. Känner mig så jävla schleten nu. Har gjort det ett tag. Varför får man såna där perioder ibland. När man bara vill lägga sig under täcket och vänta på bättre tider. Gömma sig så ingen kan se hur hemsk man är. Men egentligen är det väl ingen skillnad. Varför känns det då så?

Fan, ska inte börja spekulera i sånt här på kvällen/natten. Då kan jag aldriag sluta. Så, god natt!

<3 J.F

Dagens låt


Håkan Hellström - Kär i en ängel

Har fortfarande inte fått bilderna från bror min. Skriver om resan så fort jag fått dom, lovar! :D Jag har en del riktigt coola saker att berätta, det vill jag lova ;)

<3 J.F

Familjeveckan är över

Nu var man fri som en fågel då! Wiii! Nee, det har faktiskt vart riktigt mysigt. Kom hem igårkväll vid typ 9-10 och då var jag så trött att jag höll på o tuppa av så jag gick och la mig. Och idag har jag inte vart så mycket piggare. Men jag ska i alla fall försöka göra någonting av dagen och åka hem till Alexandra som jag inte träffat på föör länge. Och sen ska jag försöka hitta på något ikväll också. Vill verkligen inte bara vara hemma de här sista dagarna av semestern. Det är bara att bita ihop!

Jag tänkte att jag skriver om vår resa typ i morgon eller så. För de flesta bilderna är i Filles mobil så jag vill ja dom först. Och dessutom har jag liite brådis nu eftersom Alexandxra sitter hemma och väntar på att jag ska åka.


Kan i alla fall bjuda på en bild på Håkan från konserten igår. Fuck vad bra han var! Lööv him!


<3 J.F

Lååångt inlägg

Ja, det har vart lite dött här i blogget ett par dagar kan man säga men det har sin lilla anledning. Det är nämligen så att vi har vår familjevecka nu här med familjen så det är fullspäckat schema från morgon till kväll. Så jag hinner inte ens fundera på datorn. På ett sett är det väl skönt men jag måste säga att det rycker lite i fingrarna ibland. Dom måste liksom få skriva av sig. Så jag passar på nu när jag har en liten ledig stund.

Vad är det jag har hållt på med då? Jo, i förrgår var jag med min moster först hela dagen. Vi åkte runt och fixade massa saker för både min och hennes present till mamma som fyller år idag GRATTIS! :D Sen var jag med Berta hela kvällen. Kände att jag behövde komma bort från min familj bara en liiten stund. Andas lite. Så vi lagade middag tillsammans och så eftersom hon bor ensam hemma nu i några dagar när resten av familjen är på landet. Vi gick ut en stund på kvällen hem till hennes kompis Tobbe och kollade på film där sen gick vi hem och bäddade ner oss tillsammans, mys!

Sen dagen efter, igår alltså, var det upp tidigt som fan för att åka hem och hinna umgås med familjen. Stressa, stressa. Vem har sagt att man ska ta det lugnt på semestern? Så igår var vi ute vid Taxinge slott och fikade och promenerade, hälsade på lite djur och så. Skitmysigt var det! Vi fikade för fyrahundratrettiotvå kronor (!) på cafét där. Och det pinsamma var att det var inte ens sådär fruktansvärt gott.. Det var okej liksom. Men allt var typ slarvigt gjort. Så det var lite synd men vafan, vi hade mysigt!





Sen på vägen hem så åkte vi förbi ett lågprisvaruhus mitt ute i skogen bara för att det var så roligt att se hur det såg ut. Och fy fan! Dom hade så mycket skit så det var pinsamt. Men jag lyckades ändå hitta en klänning och en kofta. Hahaa, så komiskt! Asså det här varuhuset var som.. ja, tänk en blandning mellan typ Lidl, Coop och Rusta eller nåt sånt. Dom hade allt och det var bara skit. Och där lyckas jag köpa kläder. Ja, ibland lyckas man ;)



Klänning från Hedlandet i skogen. ;) Ska ha på mig den idag.

Sen efter vi hade varit där åkte vi hem och lämnade hunden och sen bar det av mot nästa aktivitet. Vi gick nämligen och såg Mamma Mia på bio i Sickla. Den var bra, skitrolig. Men det var inte den bästa jag sett kan man lugnt påstå. Det blev lite fult när de där skådespelarna skulle vara musikalartister. Det blev verkligen spelat. Inte så äkta. Men men.. den var bra iaf. Bra musik och rolig så man skrattade högt genom nästan hela filmen.

Sen efter det blev det middag på Texas burger. Jag åt dock inget för jag var så jävla mätt efter alla kakor & chips vi tryckt i oss under dagen. Och efter det åkte vi hem till min moster för att fixa mammas present. Mamma fick sitta kvar i bilen medans vi gick in och fixade. Vi gjorde en tavla där jag, pappa och Fille tryckte våra händer. Riktigt snygg tycker jag att den blev faktiskt. Egen desigt och allt ;)


Mamma ser sjukt läskig ut på den där bilden! Men det är hon inte. Hon är jättesöt! :D

Och idag då? Jo, precis som jag nämnde tidigare så är det ju mammas stora dag idag. Så jag och min moster hade smitt ihop en liten rolig plan för att överraska mamma. Deras present var nämligen ett litet bort och två stolar till vår nya altan. Så dom var här tidigt som attan och monterade ihop allt och så. Och så hade dom även med sig frukost och allt. Så sen gick vi upp allihopa och sjöng för mamma så hon fick ett litet... annorlunda uppvaknande. Skitkul! Skoja om hon såg förvånad ut! Det var ja, Fille, mormor, Lennart, Maria och Sören. Så det var ganska många som stod där i sovrummet. Vem skulle inte blivit paff då?



Och planerna för idag då? Jo, vi ska åke ner (upp? det var det där med geografin...) till Ljungby i Småland och titta på en konsert med Magnus Uggla och Håkan Hällström, skitkul ska det bli! Två riktigt bra sommarartister. sen ska vi sova över där på nåt hotel eller så så vi kommer hem först imorrn. Får se om det blir nåt sktivande då eller om det blir som de senaste två dagarna.. Får väl hoppas på det förstnämnda va?


Nu måste jag packa ihop mina saker för sen bär det iväg mot Småland. Ha det skitbra allihopa!

<3 J.F

Sleep tight

God natt mina kära vänner! Sov så gott och dröm sött! Nu ska jag kolla på Crossroads till jag somnar..



<3 J.F

Shopaholic i Sthlm


Blå "jeans" från Bik Bok. Lite mörkade än de ser ut på bilden. Jättefina!!

Enkel men söt sommarklänning från Bik Bok.

Skön "sommarkvällskofta" H&M.
<3 J.F


Familjedag

Nu har vi precis kommit hem igen efter en heldag med la familla. Det var så att jag hade hittat en utställning på Historiska muséet som verkade kul att gå på. Det var en utställning och bröd och bullar och så. Min pappa är bagare. Därför är vi nördiga när det kommer till sånt. Så vi åkte dit allihopa, köpte biljetter och gick in och alla fyra kollade sig om kring och började garva Är det här allt!? Det var typ massa fula ritade bilder och typ godsedjursbullar. Skitfult! Så vi gick ut efter en minut och så lyckades mamma få pengarna tillbaka. Haha, vilket misslyckande!

Men då åkte vi och spelade minigolf på Söder ist så det blev ändå en lyckad kväll. Trots muséefiasko. Jag förlorade så klart och pappa vann. Ingen blev förvånad.. Suck! Men vi hade jävligt kul iaf. Jag hade lite föör kul så det var därför jag förlorade. Skrattade som ett jävla as. Min brorsa skrattade tillochmed så mycket så att han ramlade ihop i en hög på marken. Så av den anledningen var det liite svårt att koncentrera sig :P

Nu blir det mys framför tvn med lite varma mackor. Mums! :)

Juste.. shoppade lite idag när jag och mamma var i farsta C för några ärenden som hon hade. Kan fota och lägga in bilder senare. Köpte bla mina drömbyxor! :D

<3 J.F

I said jump!



Bevis på hur oerhört snygg jag kan vara ;)

<3 J.F

Misslyckat

Som ni märker är jag hemma liite för tidigt. Var tillochmed hemma för ungefär en timme sen. Och vad beror det på? Jo, käre lille M ställde in som vanligt.. Han skulle jobba på Gotland? Vad fan gör man där? Men men, jag blev typ inte så förvånad. Hade typ räknat med att inte träffa honom. Men men, det blev en skön hemmakväll i stället. Ganska skönt det med eftersom jag jobbar nästan 8 dagar i sträck. (Ledig en)

Har precis varit ute och tagit en massa bilder med min brorsas mobil. Vi tog en massa när vi hoppade studsmatta och gjorde andra knäppa grejer. Haha. Skitkul var det. Kan lägga in nåra sen. Just nu håller de på och laddas in i datorn och sen måste jag kolla igenom dom och så också. Men titta förbi senare så kanske de är här ;)

Nu ska vi åka iväg och hyra nån film som vi ska kolla på hela familjen. Känns så skumt. Jag kan inte ens minnas sista gången vi gjorde nåt tillsammans allihopa. Knas!


Gäspar stooooort
(Smakprov från dagens bilder.)


<3 J.F

Kläder för dagen + smink

Fick ju lite extra tid så då passade jag på att göra bland det roligaste jag vet. Sminka mig. Gjorde en lite annorlunda grej idag som inte jag gjort tidigare. Men det blev bra faktiskt tycker jag. Så himla kul när det blir bra resultat.






Klänning; H&M
Shorts; Savann

Ser ni sminkningen också? La en grön puderögonskugga från face. Grundade först med en pärlemofärg och sen la jag den gröna. För att det inte skulle bli för mycket la jag den även på bara halva ögonlogget. Annars kan det lätt se "kladdigt" ut. Och det gillar vi inte! Sen tog jag även mitt färgade läppgland från Lypsyl och smetade på läpparna. Väldigt olikt mig med snyggt ändå måste jag säga. (Om man får säga så själv.. ?)
<3 J.F

Stressad

God morgon

Vaknade just i panik för att jag försovit mig. Klädde på mig fort som fan och gick in och väckte mamma för att säga att jag försovit mig och att hon då måste köra mig till pendeln nu! Eftersom den går om 10 minuter. Hon frågar då vad klockan är och jag svarar 20 i nio. Men Jonna, du börjar ju klockan 11? Pendeln går alltså om en timme. Bra jobbat! Så jag är inte alls försenad. Snarare tvärt om. Men jaja, det bli bra. Nu hinner jag verkligen göra mig iordning och så. Najs!

Ha det bäst idag! Sola för mig om det blir bra väder och stressa inte! Jag ska ju som sagt ut ikväll efter jobbet så det blir nog inget bloggande förns imorrn. Puss!

<3 J.F

Fika + mys

Tjenare, lääguuut?

Idag var det ju jobb som vanligt.. Vaknade trött som ett as, orkade inte gå upp ur sängen. Sket i att fixa iordning mig. Drog på mig sköna kläder och åkte till jobbet bara. Sket i allt. Saken var den att jag skulle fikat med Fanny efter jobbet idag men eftersom jag var så trött i morse och är lite småsjuk så tänkte jag att det kunde jag ställa in. Vi kan ju ses snart..

Men självklart blev det inte så.. För hon hade fixat så Simone, Amanda och David skulle komma också. Och då blev det helt plötsligt fyra personer som jag inte träffat på göörlänge ist för en. Så då kände jag att jag inte riktigt ville ställa in det. Så det blev till att åka till Stureplan och möta upp dem även om jag var skitofräsch och luktade illa ^^ Höhö. Men det var skitmysigt. Satt där en timme eller två och snackade om allt möjligt.

Sen var det dags för mig och dra. Och självklart så smsade Johan då också och frågade om inte vi kunde ses. Var ju sååå länge sen! Så han hämtade mig i Trånkan med moppen och sen åkte vi hem till mig. Skitkul! Har inte träffat honom sen... ja, när fan var det? En massa månader sen... Så han kollade först på medans jag åt middag samtidigt som han drack en latte som jag gjorde själv! Sen gick vi ner till vattnet och satt och möt och snackade en massa saker. Fick reda på en hel del kul om min lille vän. Han har ett väldigt händelserikt liv kan man ju säga. Han har gjort typ.. allt! Man känner sig lite mobbad när man sitter brevid honom och han berättar alla sina historier. Jag typ.. Jag spelade bowling med min mormor en gång :O WOW!

Och imorrn blir det mer skoj. Eller.. jag hoppas att det ska bli det iaf. Efter jobbet ska jag nämligen träffa M. Ja, ni vet... Har inte träffat honom sen jag minns inte när heller så det ska bli.. intressant. Vet inte riktigt vad jag kan vänta mig med det blir säkert kul. Han e ju trots allt en trevlig liten prick den där. När han vill vill säga... :P

Nej, nu är det till att se klart på Harry Potter som jag började se på igår. Kommer säkert somna innan slutet idag igen men fan.. då har jag ännu en HP-kväll att se fram emot. Fan vad liten han är i första filmen :O


Grannens vinbärsbuske..

<3 J.F

Dagens band

MARY'S OPERATION

Det är min pappas band som är helt okända och allt. Men dom är faktiskt riktigt bra. Har alltid suckat varje onsdag när han sagt att han ska iväg o repa.. Töntigt! tänkte jag. Och jag vet ju att de inte är dåliga men jag trodde inte dom skulle va bra. Men fan, dom är grymma :D Like it a lot. Favvolåtarna är Jealousy, undying och Become.



<3 J.F

Ändrade planer

Ja, dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss kan man ju lugnt påstå. Visst, vi hade mysigt. Men inte riktigt på det sätt vi tänkt oss. Vi åkte ju till Nåtarö för att sola och bada och bli kolsvarta. Och när vi stod i hamnen och väntade på båten var det skitfint väder. Yes! tänkte vi. Det här kommer bli såå najs! Men icke.. När vi tagit oss ut på "vår lilla klippa" på Nåtarö. Tror ni inte solen går i moln då? Tror ni inte det börjar regna? Tror ni inte det blir kallt? Jo, det blev det. Så fick fick ligga under våra filtar ist för på dom. Inte riktigt vad man planerar för en badutflykt? Ligga med tjocktröja under en filt och frysa. Men men.. vi hade god matsäck med oss och vi hade trots allt varandra. Det var ju tur det!




Som ni ser började det riktigt fint!


När vi kom fram var vädret lite sämre..


Men vi försökte hålla ut, utan filtar.




Det gick inte så bra.. vilket förklaras ganska bra utav dessa bilder..


Men sen gick det lite mer åt skogen.. Det var nämligen så att jag somnade där på klippan. Och sen när jag vaknade så hade jag jätteont på ett ställe. Då kollade jag där och såg att jag fått typ som en.. ja, inte böld men.. A, äckel var det. Och den hade spruckit, ASÄCKLIGT! Så jag fick tillbringa min första lediga dag på en vecka på Nynäshamns sjukhus. Mys! Men innan det gick vi på Lindex och shoppade underkläder :D:D Så nu har jag nya fräscha ;)


Alltihop är från Lindex. Sista bilden gör inte dom trosorna rättvisda direkt. Resåren är limegrön. Ascool! Likadana som dom vitrosa fast med annan färg. Najs! Sköna "jobba- / gå-i-skolan-trosor"

Juste, kanske skulle säga att det inte var nån fara med det där. Fick brungråa kapslar som jag ska knapra i mig tre gånger om dagen i en vecka och sen så ska vi lägga om det varje dag. Vi får ha som en lite sjukstuga här hemma och fixa o sånt ^^ Så det är vad jag gjort på min lediga dag. Vad har ni gjort?


Jag fick iaf ett plåster och ett Mimmiklistermärke när jag var hos doktorn :D

<3 J.F

Nåtarö

Nu har jag slitit mig upp från min sköööna säng Kan lova att det var jobbigt som fan! Pernilla har precis kommit också så vi ska snart åka iväg till vår badutflykt. Men FIlle skulle tydligen spela golf med mormor idag så det blit tjejligan som åker. Men det är väl ingen som klagar på det heller ;)

Såhär ser jag ut när jag sitter här helt nyvaken;


Schtekigt va? ;) Oh ja!

Gult fodral; Gina
Svart röd adidaströja; Stadium
Till det tänkte jag ha mina nya "gladiatorinspirerade flipflops/sandaler" Hahaa.

Nu måsta jag packa ner de sista grejorna innan vi ska åka. Men vi hörs när jag kommer hem. Ska ta med mig kameran också så jag kan fota. :D

<3 J.F

Sommarkväll

Hade jättemysigt med Magnus ikväll. Först åt vi middag med min familj och mammas kompisar. Sen var det lite fika och så. Jag kirrade biffen med kaffemaskinen ;) Sen efter maten gick vi ner till vattnet och satt där och pratade och lyssnade lite på musik och så. Fan, tycker om honom mer och mer varje gång vi ses. Vi har ju nästan aldrig umgåtts själva. Idag var typ andra gången vi pratade bara han och jag. Och idag pratade vi lite mer seriöst och så. Annars är det ju typ bara att jag är typ allmänt högljud och jobbig enligt mig. Men idag nere vid vattnet kom min seriösa sida fram och vi pratade mer på riktigt, så himla skönt. :)

Men det som var mindre kul var att han berättade att han kanske ska flytta till Skåne! :O Fan, vill inte det. För jag är helt säker. Även om både han och jag vill att vi ska fortsätta vara kompisar, bestämmer att vi ska hälsa på varann och ses och sånt så kommer det aldrig bli se. Jag vet inte.. det kankse bara är jag som är pessimist. Eller så kan det ha att göra med det faktum att jag tappat förtroendet för det där med vänner för en längre tid. Det är alltid bara massa skitsnack. Vi är bästa vänner. Vi ska va vänner livet ut. Vänner förevigt? Jo tjerna. Det finns inget som heter evig vänskap. Inte var jag har märkt iaf. Men vem vet. Mange kanske inte är som alla de andra?

Nu ska jag ner och äta lite räkor med min bror sen ska jag sova och tidigt imorrn bär det iväg på badutflykt på Nottarö med mamma, Felix och Pernilla. Mys! :D Ska bli så himla skönt att bara bada, sola och vara med min älskade familj. Jag vet inte om det är för att jag börjat mogna och bli lite äldre men jag har verkligen börjat uppskatta min familj. Allt de gör för mig och den kontakten vi har med varandra. Jag har tillochmed börjat tycka om min lillbror. Någon jag nästan aldrig gjort förut. Låter hemskt men det är faktiskt sant. Men jag tror att det har att göra med att han också blivit lite äldre nu och fattat att jag faktiskt är hans vän, inte fiende. Älskar dig Felix!


Länge, länge sen. Jag är fjortis och Felix är en liten skit. <3
<3 J.F

Jonna = Nattdjur

God natt (?)

Nattugglan Jonna sitter vid datorn och vill inte sova.. Som vanligt? (A) Jag har precis städat mitt rum och fixat. Sorterade lite bland mina smycken och hårgrejer bland annat. Det är nog en utav de bästa grejerna jag vet. Att ha sorterat allt så det är perfekt. Ja, jag är pedant och kontrollfreak. Men samtidigt är jag en riktig slarver som lätt kan få mitt rum att likna ett bombnedslag! Hur går det ihop? Nåt mer konstigt är att jag alltid får sån där lust att städa när klockan är runt 1 på natten. Alltså inte på dagen. Och det är ju också stört. Borde man inte vilja sova på natten? Nej nej, inte jag. Jag får värsta energin och börjar göra ALLT. Japp, jag är nog ett litet nattdjur.

Är glad idag också. :D För imorrn ska jag träffa Magnus. :D Han ska komma hit och käka med mig och min familj och sen ska vi typ kolla på film eller nåt sånt. Bara chilla gaaalet med andra ord. Flipp chill som jag och Nisse skulle sagt. Knas det där med lille Magnus. Har inte kännt honom alls länge och vi träffas inte så ofta heller. Men ändå säger jag till folk att han är min bästa killkompis. Och det är inte bara så att jag säger det då. Jag tycker att han är det. Han är en söt liten prick den där. <3 Hoppas bara han tycker det samma om mej. Pinsamt annars.. Höhö.


Ingen bra bild på nån utav oss tror jag men vad gör man. Enda jag har tyvärr. :(

Nej ni. Nu måste jag försöka tvinga mig själv att sova. Kommer aldrig orka jobba imorrn annars. Och definitivt inte orka va med Magnus på kvällen. Eller, nu ljög jag. Jag har ju den där superenergin som kommer fram när solnedgången börjar närma sig. ^^

<3 J.F

Tisdag

Idag har jag inget intressant att berätta över huvud taget. Och jag glömde fota mina kläder. Kom på det när jag klätt av mig och då orkade jag inte ta på dom igen. Men dom var inte så jättespeciella så ni missade inget fantastiskt. ;) Höhö. Bara liiite.

Jag och min bror åt färska räkor idag och det var gott. Yes, det var nog det mest intressanta från denna tisdag. Klart slut.

<3 J.F

Måndag

Hej allihopa!

Idag har jag ju jobbat, som ni vet. Det gick bra, var ganska mycket att göra så dagen gick lagom fort. Sen efter jobbet åkte jag till Medis där pappa hämtade upp mig med bilen. Sen var det middag hemma hos mormor. Mamma och Felix kom dit också och jag blev så himla glad! Jag har ju inte träffat dom på en vecka eftersom de båda har varit i Gbg. Mamma har jobbar och Felix har vart på sin kompis landställe. Och fan vad brun han var när han kom hem. Usch!

Sen när vi kom hem från middagen gick jag direkt ut och träffade Johanna. Det blev som en liten avskedspromenad kan man säga eftersom hon åker till Grekland i morgon bitti. Så nu kommer jag inte träffa henne på en vecka.. :( Ha det så jävla bra där! Och sola lite för mig ;)

Nu måste jag sova så jag är någorlunda fräsch i morgon på jobbet. Men först ska jag bara visa mina...

...kläder för dagen; Även om man bara ska till jobber och tillbaka är det ändå så kul att "klä upp sig"


Oj, vad jag såg ut som en man i ansiktet på helkroppsbilden.. Haha!

Svarta upprullade byxor; Vero Moda
Vitt T-shirt; Stadium
Hängslen; H&M
Halsband; ?
Till det hade jag min lila prasseljacka, guldiga Converse och min röda väska (Nya favvon, Tack Carrio :D)

<3 J.F

Lördag

Tjenare hoppsan peeps!

Idag har det inte heller hänt nåt. Sovit, blivit sönderriven av kaninen, solat och badat med Johanna. Och nu sitter jag och väntar på att Magnus ska ringa så jag kan åka till honom. Jag Tobbe och han ska nämligen vara där och typ chilla galet. Ville egentligen festa men det känns ändå skönt att bara ta det lugnt. Ska ju jobba i morgon och allt..

Känns så segt att börja jobba nu. När brännan äntligen börjar arta sig och man börja njuta av ledigheten för att man äntligen fattat att det är sommarlov. Och sen kommer jag ju inte kunna blogga någonting heller när jag jobbar. Ett inlägg om dan kanske när jag kommer hem. Men jag kommer ju inte ha nåt intressant att säga så det känns segt.. :/ Men men, man blir ju rik? Det är inget fel med det direkt. ;)

Håller just nu på och lägger in en massa musik i min mp3. Har fan inte bytt ut den där skiten sen jag la in den efter att jag fått den i julas. Lat som man är så känns det alldeles för jobbigt ^^ Men nu gör jag det! :D



<3 J.F

Dålig uppdatering..

Goddag på er allihopa

Idag har det inte hänt någonting nästan. Ganska vanlig slapp sommarlovsdag. Vaknade vid rtt ungefär Det blev en oväntad utekväll igår här i Trånkan. Sen var det bara ut och steka en stund, leka med kaninen och mata den. Sen gick jag och Johanna ner och badade och solade en stund sen har jag gjort mig i ordning för att alldeles strax åka hem till mormor och äta middag. Ska bli riktigt trevligt faktiskt.:) Sen efter det kanske det blir lite mer party här i Trånkan, vi får se. Annars är väl plan B att jag och Johanna går till berget igen antar jag. Det brukar ju bli så när ingen av oss har nåt att göra. Men vi får väl se.


Johanna hoppar från ett bord. Fotografen är jag.

<3 J.F

Smultronstället

Jag och Johanna har precis varit ute igen. Gissa vart vi var.. Ja, juste - berget, vårt egna smultronställe. Vi är typ där varje dag men vi tröttnar aldrig. Så himla skönt att gå dit, prata ut och andas lite. Bara ta det lugnt. Nu sitter jag med pappis och kollar på tv. Har inte varit bara hemma på jättelänge. Se kvällar jag vart hemma har jag vart ute med Johanna till typ 12 - 1 så nu känner jag att jag vill umgås lite med honom. Vi är ju ändå ensamma hemma den här veckan. Då borde vi ju umgås liite iaf. ;)


Varför ser jag ut att vara typ åtta år på alla bilder?


<3 J.F

Dagens låt(ar)


Queen - I want it all



Queen - I want to break free


<3 J.F


Jag och Carro såg två coola breakdansare



Fotade bara den ena för han var snyggast (A)


Lyckades bara filma pyttelite. Min kamera är ju som ni vet gammal och sämst... :P

<3 J.F

Nya älsklingar


1 & 2 Skor från Catwalk - Grev Turegatan 3 & 4 Paraflax från H&M


1 Trosor från H&M 2 Linne/tunika (?) från H&M 3 Flipflops/gladiatorsandaler i en salig blandning (höhö) från Topshop


<3 J.F

Kläder för dagen (igår)



Vit T-shirt; H&M
Svart hög kjol/klänning/nånting?; Gina
Röd väska; Kommer inte ihåg vad den lilla affären hette
Halsband; Ärvt av mormor min.
Till det hade jag även mina nya högklackade skor. (Visas i nästa inlägg ;) )

Helkroppsbilden blev tyvärr så ful så den kan jag inte förmå mig att publicera. Även om jag inte brukar vara så kinkig med sånt. Men den var verkligen hemsk. Ser både tjock och efterbliven ut. Hahaa. Hot.. ? NOT!

<3 J.F

Torsdag

Goddag och tjenaremors!

Dålig uppdatering, i know. Men det blir så ibland. Igår var jag i stan hela dagen med Carolina.
 Köpte flera finfina saker. :D
Och bra saker också, inget jag kommer ångra så det känns gött. Sen när jag kom hem åt jag middag med pappa och sen var det ju massa bra program på tv hela kvällen; Crowned, Project runway, Pussycatdolls 2, Sex and the city x2. Sen efter det gick jag ut en sväng med hunden och sen var det ner i bingen. Var så himla trött.

Idag har jag varit med Emma Nisse hela dagen, mys! Hon kom typ 10 minuter efter att jag vaknat så därför blev det ingen uppdatering i morse heller. Nisse var viktigast! (<3) Vi har varit och matat kaninen, badat, solat, bråkat med småbarn, gjort omelett, ätit den, bakat kladdkaka. Så nu ska vi äta den :D Smarrebarre!

Lägger ut bilder på shoppingen och så sen när Emmis åkt hem.

<3 J.F

Onsdag

God morgon, sovit gott?

Det har inte jag gjort.. Fan asså, det tog mig typ 100 timmar att somna igår, seriöst! Somnade inte förns 4 - halv 5 nånting. Helt värdelöst! Men men, nu är jag iaf uppe så jag får slita ut mig totalt idag så jag somnar tidigt av utmattning ikväll. För jag måste fan börja vända tillbaka dygnet. Börjar jobba igen på söndag och från och med då jobbar jag nästan varje dag. Och då kan man fan inte hålla på och somna vid 4. Det fungerar bara inte så.

Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska jag åka in till stan för att träffa Carro. Då ska jag köpa ett linna som jag la undan igår och lite andra grejer. Och så ska jag gå till den där skoaffären där vi var igår så Carro också kan få hitta ett par nya skor. Jättefina fanns det och det var überbilligt. Hurray för skor!

Nu måste jag gå ner och piggna på mig lite, äta frukost och gå och mata min nya kompis kaninen. Sen hoppas jag på lite sol så jag kan steka en stund innan jag åker, najs! ;)

<3 J.F


Bild från filmkvällen hos Jossan. - Alexandra försökte bära mig på sina axlar. Tyvärr utan något vidare resultat. Hahaa. Men det var jävligt kul medans vi försökte..


<3 J.F

Kläder för dagen

Blir lite annorlunda outfitsbilder idag då. Men man ser ju kläderna iaf ;)


Posar gaalet ;)


Minus mjukisarna dåra ^^

Fodral; Gina
Senapsgult midjeskärp; H&M
Till det hade jag mina guldiga converse och min nya röda väska. Tjusigt ;)

<3 J.F

Bilder från "fotbollskvällen" med tjejerna


Jonna & Carolina


Carolina, Jonna & Alexandra


Partyt i Kungsan efter att Spanien vunnit :D


Carro, Jonna och coola spanjorer ;)

<3 J.F

Leker fotograf


Jag och min bästa vän


Jonna och Johanna


Johanna


Leker porrig eller nåt (?) Haha Bjuder på den ;)


Himlen som speglar sig i vattnet


Skvätter vatten


Ja, det var det det. Fler bilder kommer när ni minst anar det ;)

<3 J.F

Sammanfattning av dagen

Hejsan hoppsan. Det blev en ganska händelserik dag. Väldigt lyckad sådan också. Har gjort saker ända fram tills nu då därför har det inte blivit någon uppdatering.

Först åkte jag och mötte upp Emma i stan för att gå och fika. Det blev inte ett litet hak utan det blev en fika på Fresco på Grev turegatan i stället. Världens godaste latte. Alla latteälskare, åk dit! ;) Sen när vi suttit där ett tag kom Emmas brorsa Erik dit också. Så vi satt där och chillade tillsammans.

Sen när vi fikat klart blev det lite shopping, visar sakerna imorrn. Orkar inte fota det nu..

Sen efter det åkte vi hem till dom, lekte med deras übersöta lillasyster, typ 2 år (?) gammal, åt nudlar, gick ut och gungade, träffade konstiga människor som vi ljög lite för Kan berätta hela den ljugarhistorien en annan gång när jag är mindre trött (läs svimfärdig... ;) )

Sen när jag kom hem därifrån gick jag direkt ut med Johanna och Findus ner till vattnet. Där snackade vi lite skit och tog en maaaaaaassa bilder. Vi typ försökte leka lite modeller lite oseriöst.. Och så lekte jag lite fotograf också och tog en massa coola naturbilder. Så jävla fint där nere vid vattnet! Jag orkar inte lägga in alla nu, det kommer ta hela natten. Men ett litet smakprov kan ni få. Och sen kan det komma några lite då och då framöver. :)

<3 J.F

Gör ett nytt inlägg med bara massa bilder <3 J.F

Tisdag

God morgon / god dag ?

Nu har jag precis gjort mig iordning för att kunna åka iväg och träffa min älskade vän Emma. Har inte träffat henne på tre veckor och det känns hemskt! Har saknar henne så jävla mycket. Men idag smäller det! Vi ska gå och fika på ett litet hak vid Stureplan och sen ska vi bege oss till Beyond retro där Emma ska se om hon kan hitta en sån där cool jacka som jag köpte. De flesta va tyvärr i storlek XXL ungefär men jag håller tummarna för henne! :D

Juste, tänkte lägga in Kläder för dagen men eftersom mitt kamera batteri är hemma hos Alex blir det lite svårt. Men då kom jag på den briljanta idén att använda min gamla (dåliga!) kamera. Men så klart var den också urladdad. Så den är på laddning nu och så kanske jag lyckas ta en bild med den ikväll när jag kommer hem. Så då får ni komma förbi här igen ;) Höhö

Nu måste jag ner och slänga i mig lite hallonkräm så jag inte svälter ihjäl och sen ska jag åka.

<3 J.F

RSS 2.0