Time to go

Yes, nu måste kila iväg till bussen. Vi ska nämligen vara hos Lotta lite tidigare för att käka pizza och göra oss iodning tillsammans och så. :) Ska försöka fota så mkt som möjligt och så kommer alla bilder imorrn.

<3 J.F

Fredag

God morgon

Idag tog jag en sovmorgon, riktigt skönt! Tänkte att det skulle behövas idag eftersom det lär bli en ganska sen kväll/ natt.

Igår var jag hemma hos Danne hela kvällen, supermysigt! Sen när jag kom hem kollade jag tv med Felix och somnade i soffan. Vaknade vid klockan 2 och insåg att det kanske var dags att gå upp och lägga sig. :P

Nu ska jag gå ner och äta frukost. Sen ska jag duscha, lägga ansiktsmask och fixa lite med mig själv så man känner sig riktigt fräsch ikväll. Sen ska Carro komma hit så vi ska mysa lite innan det är dags att åka iväg till Lotta för att göra oss i ordning. Åååh, fan vad jag är taggad! Det ska bli så jävla kul! :D

<3 J.F

Tjejmys

Johanna kom precis hit så vi ska leka lite. Skoj!


<3 J.F

Dagens

Asså finns det nån skönare än henne? Hon är alltid så jävla klockren. Kolla bara den här videon. Fuckin' amazing! ;) Haha


Pink - So what
<3 J.F

Dagens


Jack Johnson - Go on
<3 J.F

Torsdag

God morgon

Nu är det bara en dag kvar till vår halloweenfest och jag är helt pirrig i hela kroppen! Ser vekligen fram emot det här, kommer bli så jävla kul! Men idag ska jag har en sån där superpluggdag igen så att jag kan gå iväg imorrn med gott samvete. Men vi hörs väl kanske lite senare under dagen. Hare'!

<3 J.F

Tjenaremors!

Idag har varit en heelt ointressant dag. Därav den dåliga bloggningen.

Men jag har övat på sminket inför fredag! :D Det kommer bli såå coolt. Är riktigt nöjd! Riktigt kattigt! Höhö

Nu ska jag kolla på one tree hill och gossip girl och sen ska jag sova. För imorgon ska jag gå upp tidigt och plugga för att sen kunna träffa min lilla bög på kvällen. Har inte träffat henne på superlänge ju!

<3 J.F

Onsdag

Tjillevippen!

Nu har jag ätit frukost och fått min dagliga dos barnprogram. Känns awesome ;) Och nu ska jag plugga lite matte och fysik. Man måste ju göra lite nytta på lovet också.

Hörs sen!

<3 J.F

Dagens


Play - It's a hard knock life

Något annorlunda version på denna låt. Men den är ändå bra. :)

<3 J.F

Dagens


Play - It's a hard knock life

Något annorlunda version på denna låt. Men den är ändå bra. :)

<3 J.F

Tjolahopp!

Nu är jag äntligen hemma igen. Blev verkligen en lång dag idag. Åkte ju hemifrån vid halv tolv och nu kom jag hem vid 10 ungefär..

Men det har varit en riktigt lyckad dag. Fikan med Fanny blev supermysig. Även om jag frös sönder! Har verkligen saknat henne supermycket! Och vi hade såå mycket att prata om! Och dessutom kom Johan förbi också. Han var där och skulle fika med en annan kompis. Så det var också kul. Honom har jag inte träffat sen sommarlovet!

Shoppingen inför halloween gick också bra men FY vad dyrt allt är. Som tur var behövde jag inte köpa så mycket saker. Exakt vad jag köpte får ni se sen när det är dags att ta på mig det ;) Det vill säga på fredag.

Dansen var också superkul. Vi har bytt från pianist till trumslagare så det var häftigt. En helt annan känsla liksom.

Nej, nu känner jag att jag skriver som en kratta igen... Lika bra att sluta. HEJ DÅ!

<3 J.F

Tisdag

Tjenare!

Nu sitter jag hemma hos Fanny och väntar på att hon ska sminka färdigt sig. Sen ska vi gå till café 60 och mysa och prata ut om allt som hänt. Vi har ju inte träffats på år och dar!

Sen efter det ska jag möta upp Jossan så ska vi gå och köpa kläder till halloweenfesten vi ska ha på fredag. Jag ska bara catwomen så det bli lacktights, body, öron och hela baletten. Kommer bli awesome! ;) 

Sen efter det är de dans och sen hem till mormor. Så vi sent inte förns seent ikväll.


<3 J.F

Time for bed

Jag och mormor jobbade bra med svenskasaken. Jag vet precis vad jag ska skriva nu och jag har faktiskt kommit hamvvägs. Det största arbetet är ju förarbetet. Sen är det bara att skriva det också. Vilket inte alltid måste vara så lätt i och för sig. Men ofta går det ju av bara farten bara man har börjat.

Men efter att mormor åkt hem tittade jag och mamma på filmen Definetly, Maby. Jättebra film! Skitsöt och alldeles.. alldeles... underbar! Och nu är jag alldeles.. alldeles.. skittrött! Godnatt.

<3 J.F

Hemma

Tjolahopp! Nu är jag hemma igen. Det blev en lite längre dag än vad vi räknat med men det var helmysigt! Först var det bowling. Sen lunch på Taco bar. Efter det blev det shopping med mormor samtidigt som Felix gick och friserade sig. Jag köpte ett par superfina jeans! Kan visa bild på dom senare.

Nu ska jag och mormor försöka skriva den där svenskagrejen. Sen, ikväll, ska jag mysa med mina tidningar! :D



<3 J.F

Dagens


Chris Brown tf.Keri Hilson - Super human

<3 J.F

Planer

Tjenare mors igen! Nu har jag precis fixat mig snygg och allt och vi ska alldeles strax åka. Det är jag, Felix, mamma och mormor som ska åka och bowla. Kul! Och sen efter det ska vi nog gå en stund på stan, kanske fika lite. Och efter det ska jag hem till mormor för hon ska hjälpa mig med ett svenskaarbete. Great huh? ;)

Så vi hörs väl någon gång ikväll när jag kommit hem därifrån. Hoppas eran dag blir bäst! :)



Lila linne; H&M
Svart linne; Cubus
Kjol; Gina
Strumpbyxor; Åhléns

Ser lite smått mongo ut på den där bilden men de bjuder jag på ;)
<3 J.F

Måndag

God morgon. Sovit gott?

Det har i alla fall jag. Eller.. ganska gott i alla fall. Om man bortser från att jag vaknade i panik halv sex imorse och trodde att jag försovit mig till skolan. Helt cp! Det var samma sak igår. Fast då vaknade jag vid sju. Vadå orolig? Haha.

Idag ska det bli en riktig mysdag med familjen. Mer om våra planer kan jag berätta lite senare. Nu ska jag gå ner och äta en mysfrukost med min mamma. Sen tänkte jag vara lite duktig och plugga fram tills vi ska åka iväg. Hare'!

<3 J.F

:

Nu är jag hemma igen! Jippie! Eller.. jag har vart hemma ett tag faktiskt. Jag har ätit, duschat och fixat lite saker. Men nu sitter jag här och degar framför datorn och väntar på att Danne ska höra av sig så då passat det sig alldeles utmärkt att blogga lite tänkte jag ;) Tyvärr har jag som vanligt inget intressant att säga. :P Men skit samma.

Nu ska jag äta lite vinergum och läsa massa blogginlägg som jag missat. Wiiih! :D

<3 J.F

Söndag

God morgon!

Ledsen att jag inte skrev något mer igår men jag och mamma hade en tjejmyskväll som slutade med att vi båda somnade soffan.. Vi åt varma mackor och drack te till middag. Sen kollade vi på film och åt chips och godis. Jättemysigt var det! Länge sen jag var med bara mamma..

Idag blir det jobb igen. Sen efter jobbet vet jag inte. Kanske ska träffa Danne. Men vi hörs nog när jag kommer hem i alla fall. :)

Kläder för dagen

Tröja; Cubus
Jeans; Gina

Såå himla kul det här med jobboutfits... :P Hahaa.

<3 J.F

Lördag

God morgon!

Det blev en jättemysig kväll med Danne igår. Han blev inte rädd för mina föräldrar och dom blev inte rädda för honom ;) Hahaa.

Kom hem vid nio imorse.. sen dess har jag ätit frukost, fixat i ordning mig och tittar på Disney channel.Och nu ska jag åka till jobbet. Kommer bli en hel del att göra idag. Löningshelg samt ett erbjudande på Ta tre par skor, betala för två. Så ni Stadiummedlemmar, åk o kolla!

Vi hörs sen när jag kommer hem! :)


Tröja; H&M
Skärp; Miss sexty
Jeand; Bik Bok
<3 J.F

Kläder för dagen

.. Efter att jag bytt tre gånger... (A)



Strumpbyxor; Åhléns
Klol; H&M
Tröja; H&M
Skärp; H&M
Jacka; H&M

<3 J.F

Busy women

Ja, idag gar varit en ovanligt händelserik dag. Eller, jag har kanske inte gjort så många saker. Men jag har gjort fler stora saker och jag har åkt runt en hel del så därför har jag varit busy ;)

Började med kemiprov i skolan. Det började halv 9. Jag gick tio i 9. Hahaa. Snabba puckar. Men det kändes ändå som att det gick okej. Om jag inte svarat fel på allt förståd. G eller VG, det beror om det ja svara va rätt. :P Men det är i alla fall jävligt bra om man jämför med förra terminen!

Sen efter det åkte jag hem, umgicks lite med min pappa och åt lunch. Sen var jag tvungen att duscha och fixa mig och sånt. Allt jag inte hann imorse då jag försov mig igen! :P Haha. Sen efter det åkte jag till tekniska för att få helkroppsmassage av mammas kompis Cilla som håller på och utbildar sig till hudterapeut. Så jävla skönt! Och det bästa var att jag inte behövde betala en spänn! Vissa har det bra ;)

Sen efter det åkte jag hem, fixade lite hemma. Sen bar det iväg mot Huddinge där jag hade cellorep. Gick helt okej. Bättre än förra veckan iaf! Tur det...

Och nu kom Danne hit, han ska äta middah här och sen ska vi hem till honom och sova och kanske kolla på Heroes eller nåt? ;) Haha.

Men nu ska jag vara social! BESOS!

<3 J.F

Torsdag

Tjenare peeps!

Idag har jag en pluggdag hemma för mig själv. Känner att det kommer att ge mer än att gå till skolan. Imorrn är det ju kemiprov så jag måste plugga satan till det. Och efter lovet har vi matte prov i matte C. Det måste jag också plugga som in i helvete till. Vi har dessutom en argumenterande text på engelska och en filmanalys i svenskan. Och på det har vi även en labbrapport i biologin som ska vara ca. 5 sidor.. Och juste, vi har fysikprov också.

Vadå lov? Jag ska plugga varje dag. Det kommer bli värre än att gå i skolan fan!

<3 J.F

Dagens


Dancing - Elisa

Blev kär i den här låten efter att ha kollat på cameron och lacey dansa till den hundra gånger om.



<3 J.F

kläder för dagen



Linne; Cubus
Kjol; Gina
Strumpbyxor; Åhléns
Overkneestrumpor; Åhléns

<3 J.F

Jävla onsdag!

Ja, idag är jag bitter. Ni vet ju hur jag försover mig och kommer försent varje dag? Idag försov jag mig också. Men då börjar vi självklart klockan nio! När i helvete ska jag lära mig det!? Jag har allvarliga problem med det där! Tur att jag har min älskade Falk! Vad skulle jag göra utan dig älskling? Nu ska jag dö en stund. Sen är det Matte C

<3 J.F

Dagens


Kent - Socker

Ledsen för att bloggen är så dålig just nu. Men det finns inte så mycket intressant att skriva om.. Jag går i skolan, pluggar och sover. Och dansar. Men det är bara samma sak varje dag. Och är jag är så trött att jag somnar bara jag sätter mig ner jävla mörker... så jag kommer inte på något annat intressant att skriva om. Men nästa vecka är det lov. Då kanske det händer liite roligare saker i alla fall. Men jag ska i alla fall fortsätta lägga ut bilder på mina kläder och lite musik också. Så att det i alla fall händer något. Men då förstår ni anledningen till min pissiga och ointressanta bloggning. Nu är jag så trött att ögonen går i kors. God natt!

<3 J.F

Kläder för dagen



Tröja; Gina
Linne; Cubus
Tights; Gina
Halsband; ?

<3 J.F

Tisdag

Godmorgon! 

Fan vad det känns hemskt att sitta här och låtsas att man är pigg när det är helt kolsvart utomhus. Det går ju liksom inte ihop! Blir kortslutning o hjärnan på något sätt. Det ska inte se ut såhär när man är vaken, det lärde man sig redan i tidig ålder. Är det ljust är man vaken. Är det mörkt sover man. Easy? 

Men jag är i alla fann uppe. Vilket val har man? Har även fotat mina kläder för dagen men nåt har knasat med det trådlösa nät verket så jag kan inte komma in på internet i min dator där bilden ligger så jag kan tyvärr inte lägga upp den nu. Men jag lovar dock att göra det ikväll. 

Idag är det en sån där lång dag igen.. Skola heeela dagen. Sen är det dans. Så jag kommer väl hem nån gång vid tio ikväll... Så vi hörst förmodligen inte förns efter det nån gång. Hare!

<3 J.F

Kläder för dagen



Body; Gina
Vida jeans; H&M
Halsband; ?
Ps. Äcklet på min spegel är foundation som jag lyckades spruta ut.. Bra jobbat.... Usch!

<3 J.F

Måndag

Ny vecka, nya bekymmer men inte så mycket att skriva om tyvärr. Och inte mycket tid över heller. Eller.. nu ljög jag faktiskt. Jag har fan suttit och "sovit" framför tvn i typ.. 4 timmar nu så tid fanns det allt. Men jag hade dock inte så mycket att skriva om.

Fast nu kom jag på en sak faktiskt. Gjorde en lite pinsam grej idag...
Anders tappade min mobil i golvet imorse och efter det blev den helt fucked up. Det stod hela tiden att jag skulle sätta i simkortet men det var ju i så jag fattade ingenting. Helt övertygad om att mobilhelvetet gått sönder. Efter två veckor! Så jag gick till The phone house, skitförbannad och talade om för dom att min mobil pajat efter två veckor, visade honom vad det stod o allt. Och då frågar han men har du satt in simkortet då? Men döööh, klart jag hade. Så dum är jag väl inte! Men han öppnar min mobil o säger nemen, du har ju inte alls satt in det. Man måste klicka in det såhär.. Så där står jag som en jävla dum blondin. Pucko som inte kan sätta in ett simkort rätt! Men det har ju funkat i tre veckor... ?

Jaja, det var min dag i alla fall. (Shoppade en liten grej på Gina också... :P Men den ska jag nog ha på mig imorrn så då får ni se ;) ) Hoppas eran dag vart bäst! Natti natti!

<3 J.F

Kväll

Hej på er! Haft en bra dag? Min har vart... jävligt seg men helt okej. Har fått lite gjort och dessutom har jag tagit det lugnt och bara degat, asskönt! Nåt som behövdes,

Nu ska jag gå hem till Danne och mysa en stund. Vi hörs imorgon igen.

<3 J.F

Ändrade planer. Han kom hit istället. Och då var han så snäll att han tänkte ställa upp på att kolla Andra avenyn med mej. Tror ni det funkar då? Nej nej.... Suck! Men det var mys iaf! :) Nu ska jag fortsätta kolla Andra avenyn. Självklart funkade det efter att han gått... :P


<3 J.F

Söndag

Jahapp, då har det gått ännu en vecka då. Fan vad veckorna går fort, känns inte som att man hinner med någonting fast man kämpar som fan. Någon mer som känner så?

Kvällen igår var i alla fall jättemysig! Träffade lilla Victoria 4 år igen. Typ världens sötaste lilla unge. Hon är sådär gulligt lillgammal och såå jävla söt. En riktig flicka - älskar nagellack, läppstift, halsband, har alltid klänning eller kjol. Ja, supersöt är hon. Och jag lovade henne att hon ska få komma hem hit och leka med mig någon dag så det måste vi ordna!

Nu ska jag återgå till mitt matematikpluggande. Tog en paus för att äta lite revioli och skriva/läsa lite blogg. See ya!

Glömde fota min outfit igår.. Kom på det när vi kom hem och då kändes det inte så lockande att ta kort på mig själv. (Hade somnat i bilen och såg ut som en zombie)

<3 J.F

Stört?

Helt stört. Det här är låten bakom min älskade Infinity. Vilken jävla skillnad. Haha.


Guru Josh - Infinity (1990)

Förlåt för att det bara blir en massa youtubeklipp idag... Men det är vad jag sitter och underhåller mig med just nu. Kollar runt och ser vad jag hittar. Och när man hittar såna här godingar är det klart man måste dela med sig! ;)Kände att jag verkligen inte orkade plugga.. Det får bli en heldag imorrn istället. När jag är lita piggare och fräschare.

Nu tror jag fan att jag ska gå och ta en lite kallare dusch. Sen ska jag lägge en ansiktsmask och om typ en timme eller så blir det promenad med Johanna. Måste verkligen vakna till lite nu och få lite energi. Känner mig helt dööd! Måste även känna mig lite fräschare. Känner mig såå äcklig just nu. Varför gör man alltid det när man sovit hos nån annan? Det är ju ingen skillnad egentligen? Mer än att man är två. Knas.. :P

<3 J.F

Dagens nr 2

Okej, här är en riktig jävla nostalgilåt. Tänker på Henke som fan när jag hör den här låten! Och Alexandra och Jocke.. Fan, det var tider det, det måste jag säga..


QBN Flow - Dagboken

<3 J.F

Dagens

Lite nostalgilåtar. Lyssnade på Flipsyde JÄMT(!) förut..


Flipsyde - Happybirthday


Flipsyde - Trumpets


Michelle Branch - Everywhere
<3 J.F

Lördag

Godmorgon!

Nyss hemkommen från Danne. Det blev så att jag sov kvar där igår. Kanske lika bra också med tanke på att det springer runt maskerade kvinmän här. Haha.

Har ätit lite frukost med familjen och nu ska jag börja plugga lite matte. Sen ikväll blir det middag hos några familjekompisar. Vi hörs senare!

<3 J.F

Fredag

Hej på er allihopa! Hoppas ni mår super! Idag har jag haft en sån där duktig dag. Jag gick i skolan kom dock försent.. sen när jag kom hem har jag pluggat, städat, övat cello och fixat mig och sånt.

Känns så bra när man kan känna att man åstadkommit något under en dag. Och då har jag ändå kollat två avsnitt av gossipgirl och duschat extra länge. :P Bra va? ;)

Är mest stolt över kemin jag gjort idag. Vi hade nämligen testprov i skolan idag och jag svarade på en fråga och sa sen att jag inte fattade nånting, som vanligt..Men nu, när jag är hemma provade jag igen. Jag läste frågorna ordentligt och tänkte till lite. Och då klarade jag hela provet! Utan hjäp! :D Sen vet jag iof inte om det är rätt men det är jag ganska säker på att det är. Wihoo! :D

Här är mina kläder för dagen förresten;




Klänning; MQ
Tights; Gina
Halsband; H&M
Sen gjorde jag en liten söt "snurra" i håret.
Till detta tänkte jag ha min skinnjacka och sen har jag inte bestämt om det blir stövlar eller tygskor... Hmmm. :P

<3 J.F

Det blir vad man gör det till

Hösten med all kyla och mörker kan ju känner trist och det inte allt för sällan jag säger att jag hatar den. Men idag utnyttjade jag och Johanna både mörkret och de fallna löven och tog en massa roliga bilder. :D










<3 J.F

Kläder för dagen



Linne; H&M
Tröja; H&M
Tights; Gina
Halsband; Vet inte

<3 J.F

Vart är världen påväg?

Man läser ju varje dag om alla dehär hemska sakerna som händer överallt. Och varje gång blir man lika förvånad över hur mycket sjuka människor som finns. Och varje gång tänker man skönt att jag bor i lugna trånkan i alla fall så det inte händer mig. Men den lilla önskedrömmen ändrades för ca. en halvtimme sen när jag var ute med Johanna och hon berättade vad som hänt igår. Den var en man som gått in maskerad i ett hus uppe vid centrum (ca. en kilometer från där jag bor) och knivskurit mamman i familjen. Halv nio på morgonen! :O

Hur sjukt är inte det? Det måste ju vara någon riktigt psygsjuk människa som ger sej ut den tiden på dygnet. Eller så var det nån lejd snubbe. Asså en "yrkesmördare" ( eller.. skadare? :P)

Nej, usch!

Vill ni läsa aftonbladets artikel, klicka här.

<3 J.F

Torsdag

Tjenixen!

Det blev ännu en hemmadag för min del. Dels var jag heelt slut i morse när jag vaknade. Även fast jag inte somnade så sent. Och dessutom hade jag cpont i magen. Ingen bra kombination med andra ord. Så det blev till att klä av sig igen och krypa ner i sängen för att sova bort det onda.

Sen har jag suttit och jobbad med webbdesignen sen jag vaknade igen. Runt 11 ungefär. Det är riktigt kul måste jag säga! Rekommenderar alla dataintresserade (och designintresserade) att läsa den här kursen. Man lär sig nya saker hela tiden och det går snabbt att se resultat. Riktigt skoj!

Nu måste jag fortsätta. Har 60 sidor att läsa. :P Men vi hörs senare. Ska försöka fota mina kläder också. Puss!

<3 J.F

Myskväll.

Kom precis hem från Danne. Sitter här med en kopp varmt mangote och känner mig allmänt glad i hela kroppen. Känner att mitt liv är bra just nu. Jag anstränger mig i skolan sen kanske det inte går så jävla bra men jag kan med gott samvete säga att jag försökt!, jag har jättebra vänner som jag litar till hundra procent på (!).. ja, vad finns det mer? Några jävligt bra människor jag inte skulle klara mig utan. Nämner inga namn här men jag tror ni vet vilka ni är <3

Riktigt töntigt inlägg kände jag med jag känner mig bara så glad och kärleksfull just nu och kände att det behövde komma ut.

Haha. Ska förmodligen träffa Danne i helgen och vi pratade lite om vad vi skulle göra. Vi kollar ju alltid på film.. :P Hans förslag var romantisk middag på Oasen. Haha, fy fan! Det kanske bara är jag men romantisk och oasen passar inte riktigt i samma mening. Och jag kommer aldrig sätta min fot på oasen. Tror jag... Trånkans alkiselit liksom. Känner inte att jag kvalificerat mig för den klubben än. Kanske om ett par år? Haha.

Nu ska jag sova innan jag flummar loss ordentligt. Love yaah ;)

<3 J.F

Mi habitación



Liite skillnad kanske. :P Det är fortfarande stökigt men nu kan man i alla fall leva med det ;)

<3 J.F

Kläder för dagen


T-shirt - H&M (Herravdelningen strl XL)
Svart linne - H&M
Strumpbyxor - Åhléns
Ring - Alexandras
Halsband - Dogtag
Strumpor - Åhléns

En lagom snygg och lagom mysig outfit för att inte göra något speciellt. Känner mig fräsch utan att vara uppklädd och känner mig riktigt bekväm också. Redo för att mysa galet ^^

<3 J.F

Onsdag

God morgon

Fast, min morgon var inte så god måste jag säga. Vaknade i panik kvart i 11 och insåg att jag bara städat hälften av mitt rum. Somnade på golvet medans jag städa igår.. Haha. Så det var bara att flyga upp ur sängen, dra undan allt snabbt som attan och sen köra en dammsugning av hela rummet. Så jävla äckligt hur mycket damm det finns under sängen. Och då tycker jag ändå att jag inte dammsuger där såå sällan. Typ en gång varannan vecka? Eller.. det kanske är sällan? :P

Nu ska jag spela lite dataspel, sann nörd som man är. Sen blir det plugg och efter det ska jag nog träffa Dannne. Helskoj. Men vi hörs senare idag. Har bilder från gårdagens outfit samt före-och-efter-bilder på mitt rum. Haha.

<3 J.F

Kär.

 

Tisdag

Hej mina små kisskorvar!

Idag har det inte hänt mycket alls, en helt vanlig dag. Skola, dans, mat, blogg. Det var typ det.. :P

I skolan idag städade jag och Falk hela klassrummet, fixade nya möbler, skrev en planering, ställde upp alla stolarna och var allmännt duktiga. Både han och jag är lite halvpedantiska när det kommer till det där. Får ångest när det är så jävla rörigt. Hur fan ska man kunna koncentrera sig ordentligt då?

Och sen på dansen hade vi en vikare som var så jävla bra så jag och Emma ska kolla om vi kan byta till hennes grupp ^^ Helgrymt! Fast jag älskar ju dansen i alla fall. Min andra lärare är också asbra. Men det här var grymt ;)

Nu måste jag städa satan i mitt rum. Det kommer en jävla snubbe och ska besiktiga vårt hus imorrn. Suck!

<3 J.F

Dagens

Det blir en riktigt gammal goding idag ;)


Maroon 5 - She will be loved

<3 J.F

:D

Kom hem från Danne för ett tag sen, gick till honom efter min och Johannas promenad. Var så skönt att träffa honom igen, hade börjat tvivla. <3

<3 J.F

Måndag

Nu, äntligen har jag fått lite tid att sätta mig framför min älskade dator. Glömde nycklarna hemma så jag kunde inte komma åt min dator jag har i skåpet... Sämst!

Igår blev det en myskväll. Först middag hemma med familjen. Sen hem till Petter för att sova där, mys. (Ett poäng Rebecca) Sen idag har det varit skolan heeela dagen lång och sen efter det var det cellolektion, intresting ;)

Måste bara berätta om biologilektionen idag, så himla kul! Vi håller på med människokroppen nu så vi skulle göra lite labbar på varandra för att undersöka vissa saker. Så lektionen idag gick ut på (för vissa av oss då då- de som fick agera försökskaniner) bland annat; Käka massa koffeinpiller, äta 400g choklad, ligga och lata sig, bli skrämd, bli smekt (upphetsad). Låter det kul? :P Haha, ja det är sånt vi håller på med på Mikael Elias, helskoj ;)

Nu ska jag spela lite nördiga spel. Sen blir det middag och efter det en myspromenix med Johanna. Besos.

<3 J.F

Har fortfarande inte fått bilderna från Alexandra.. Därför finns dom inte utlagda än... Suck!

The day after the evening before

Idag är det en riktigt trött och sliten Jonna som sitter framför datorn. Kvällen igår blev faktiskt riktigt lyckad. Jag och Alexandra slet som djur med det var riktigt roligt. Ett liitet smakprov på jobbet som bartender ;) Helskoj!

Idag är det en jävla massa plugg som väntar. Ni anar inte asså, det är helt sjukt mycket! Just nu sitter jag och håller på med min distanskurs i webbdesign. Jättekul (!) men det tar sån jävla tid. Det är ungefär en 4-5 timmar jag måste lägga ner i veckan på den. Så det sitter jag och göra nu och lär antagligen hålla på med det ett bra tag till...

Vi tog en del bilder med Alexandras kamera igår och även i förrgår. Så jag ska försöka få henne att skicka dom till mig så jag kan lägga upp dom. Problemet är ju bara det där att jag aldrig är inne på msn längre.. Då blir det så att man glömmer dom där grejjorna. Men vad gör man?

<3 J.F

Dagens


Kate Nash - Nicest thing

<3 J.F

Bilder och sånt från kvällen igår kommer senare. Om jag har tid. Idag är den en massa plugg och ikväll ska jag hjälpa till på pappas klassfest (de gick ut nian för 25 år sen), jag ska stå där i baren o se till att de sups under bordet ;) Höhö.

<3 J.F

Torsdag

Orienteringen gick väl sådär idag. Eller, jämför jag med mig själv gick det väl bra. Jag deltog och jag tog fler än noll kontroller. Alltså bra för att vara jag. Jag är stolt över min insats! Och det är väl ändå det viktigaste?

Sen dess har det varit en jävligt slapp dag. Gick runt i Farsta centrum med Alexandra och kollade i affärer. Ingen av oss orkade åka hem. Det blev en del shopping och två Donkenbesök. Tjockisbarnen nummer ett! Vad jag shoppade får ni se imorrn, tänkte nämligen använda båda sakerna redan imorrn ;) Är som ett litet barn.. kan inte hålla mig! Ääälskar nya kläder. Eller, nytt över huvud taget!

Nu är jag så trött att ögonen går i kors så det vore nog en god idé att sova lite. Imorgon blir det till att gå upp vid halv sex för jag måste duscha och fixa mig ordentligt för imorgon har vi insparksfest i skolan och jag kommer inte hinna göra mig i ordning mer under dagen. Eller.. byte kläder och lägga på lite mer smink typ. Men mer om alla planer kan jag berätta imorrn när jag kommer hem - typ klockan 1.

<3 J.F

Lyckat..

Jag blev inte klar med svenskan, jag somnade. Och nu är jag så trött att jag ska gå och lägga mig. Ingen middag, inget plugg. Livet är verkligen underbart ibland.. Och imorgon har vi en fucking jävla orienteringsdag i skolan. Dumt påhitt! Så morgondagen kommer jag spendera runtspringandes i en skog. Blir inte förvånad om jag går vilse heller.. jävla skit.. Jag är inte pessimist..

<3 J.F

Onsdag

God dag

Idag är det en riktigt seg dag. Försiv mig.. igen (!) och sen har jag varit allmännt seg och trött hela dagen. Just nu har jag svenska men sen ska jag ha körsång, det ska bli kul som fan!

Sen ska jag hem och göra svenskan.. mindre kul. Men sen, efter det, ska jag nog träffa Danne så det kommer i alla fall bli ett bra avslut på denna segdag.

Nu slutar jag skriva innan jag gör detta inlägg ännu sämre! ;)

<3 J.F

Dagens


Amy Mcdonald - This is the life

Hoffmaestro & Craa - Highway man


Hoffmaestro & Craa - Seize the day
<3 J.F

Tisdag

God morgon (för ett tag sen..)

Försov mig i morse som vanligt.. fattar inte vad det är för fel. Igår gick jag ju och la mig i tid. Men jag blev bara ungefär tio minuter sen så det var inte såå farligt.

Just nu sitter jag på fysiklektion, sjukt tråkigt. Vi håller på och går igenom hur ögat funkar, hur man ser och sånt. Kul? Nope! Och efter det är det svenska, kolla på film. Helt okej, inte jobbigt i alla fall. Men jag lär ju inte kunna hålla mig vaken.. kommer lätt somna, är så jävla trött! Höll på att somna stående på tunnelbanan i morse. Då är det fan illa. Om man somnar när man står upp!

Nej, det här blir inge bra inlägg eftersom jag halvt lyssnar på läraren samtidigt. Alltså blir det inget sammanhängande och inte något intressant. Sitter bara och skriver en massa blaj. Men men, jag hörde i alla fall av mig ;)

<3 J.F

Sturken

Var ute med Johanna på en promenad idag/ikväll. Var jättekul att träffa henne igen, var hur länge som helst sen sist. Och som vanligt hade vi ett låångt samtal med mycket disskussion. Idag var ämnet droger. Vi kom fram till att det är helt sjuk hur många som håller på med det där och det är så jävla läskigt! Jag tycker i alla fall att det känns jätteobehagligt. Det som är så läskigt är att det inte riktigt funkar att bara prova en gång. För det är ett sånt beroende i det där att det är lätt att man gör det igen. Och har man gjort det två gånger är det lätt att man fortsätter. Och om man gör det, då är man körd. Sånt där är ju så himla svårt att komma ur. Har man hamnat i det går det ju inte utan riktig hjälp.

Och då finns det tjejer och killar i min ålder, alltså "småbarn", som redan är djupt nere i det där och håller på hela tiden. Hur sjukt är inte det? Du kan få reda på att din närmaste vän håller på med det. Och vad säger man då?

<3 J.F

Music

Cause when I'm with him
I am thinking of you

What you would do
If you were the one who was spending the night
Oh I wish that I was looking into your eyes


Thinking of you - Katy Perry

I'm still breathing - Katy Perry

Så jävla vacker text på båda dehär låtarna. Kärlek är svårt...

<3 J.F

Seeeeg

Jag är så jävla seg. Är fortfarande kvar i skolan för jag orkar inte lyfta på mitt feta arsle och släpa mig hem. Bara tanken på det ger mig rysningar genom hela kroppen, hemska tanke! Fast jag måste åka ganska snart nu för jag har cello klockan sex... Och det orkar jag inte heller. Speciellt inte eftersom jag inte hunnit öva på hela veckan så jag kommer vara skitdålig! Men fuck, nu får jag sluta klaga. Sämst att läsa skiten. Helwierd inlägg.. men fan, det är sån jag är. Wierd!

<3 J.F

Dagens


The cure - Friday I'm in love

<3 J.F

Måndag

Idag är jag trött som ett litet as! Jag var uppe till typ tre i natt och kollade på Andra avenyn. Fan vad bra det var! Nu har jag bara två och ett halvt avsnitt kvar. 

Nu till något kul. Sofie och Lotta "råkade" låsa in sig i ett grupprum utan handtag. Så Olle fick springa runt i skolan och leta efter något han kunde öppna dörren. Och som tur var (eller.. OTUR) så hittade han något så nu är dom ute.. Skönt om han inte hittat. Då hade vi inte haft lektion.. ;)

<3 J.F

Söndag

Tjenare hoppsan.

Kom precis hem från Petter. Det blev film där som planerat, asskönt. Bara ta det lugnt liksom. Behövdes verkligen.. och om jag hade åkt hem efter jobbet ist hade det inte blivit så mycket "ta det lugnt" det vill jag lova.. då hade jag städat, pluggat och en massa andra onödiga grejer. :P Så det här var mycket bättre!

Haha, vet ni vad jag har glömt bertätta!! Jag köpte fan en ny mobil i förrgår. Helt stört att jag glömt nämna det! Men såhär ser den ut iaf. (N'är man öppnar den är det blommor på baksidan! Såå fint ^^) Tycker den är jättefin även om jag älskar min gamla mest i hela världen! Och den är helt okej bra. Knapparna kommer förmodligen att gå sönder mej hey, då är det bara att lämna in den och under tiden kan jag ha min gamla :D Wihoo!

<3 J.F

Nu kanske ni undrar vafan ja bytte för om jag älskar min gamla så mycket.. :P Jo, det är för att den inte är så bra längre. Lite knappar har ramlat av, den är seg som fan. Går liksom på halvfart kan man säga. Så därför är den inte alls någe bra. Men jag vill ändå ha den! Drömmen skulle nog va att få en likadan fast en ny som fungerar som den ska!

<3 J.F

Lördag

Idag har jag bara jobbat hela dagen, inget intressant alls. Fast det vad jävligt kul kan jag säga! Stod med Johanna hela dagen och vi bara garvade hela tiden.

Nu ska jag gå hem till Danne för att sova där och imorrn blir det mer jobba. Och efter det kanske jag ska hem till Petter för att kolla på en film vi missade i skolan. Så det kanske inte blir så mycket blogg imorrn, men man vet aldrig  ;)



T-shirt; H&M
Bolero; Bik Bok
Jeans; H&M

<3 J.F

Lättnad

Träffade Danne idag och pratade med honom om lite grejer. Kändes jätteskönt för jag har verkligen haft ont i magen hela veckan när jag gått och tänkte på det.. Så nu känns det jättre bra igen och jag ska nog träffa honom imorrn. :D

<3 J.F

Gårdagen

Ja, som jag skev igår (inatt) så sög gårdagen så jävla hårt! Ända från morgonen fram tills kvällen, allt gick fel!

Dagen började med att jag försov mig rejält så jag hann inte göra i ordning mig ordentligt och jag fick stressa till skolan som fan. Men sen när jag kommer fram till skolan inser jag att jag börjar inte alls 8.20 som jag trodde utan jag började klockan 9. Så jag var alltså alldeles för tidig och hade stressat ihjäl mig i onödan! Men då satt jag ute en stund och väntade på Falk, och när han kom satt vi ute och snackade så det blev så att jag kom försent i alla fall! Fasst jag hade varit tidig... så jävla sämst! Sen blev det lunch.. då gick alla ifrån mig av nån jävla anledning. Helt plötsligt var alla borta och jag fattade ingenting. Men jag fick iaf gå med killarna så det var bra. Och sen hade jag lämnat datorn hemma så jag kunde inte skriva ut arbetet jag suttit och slitit med som ett djur dagen innan. Men sen lyckades jag låna Anders dator för att skriva ut så då kändes allt bra igen. Tills jag upptäckte att skrivarjävel är trasig så det blev ingen utskrift och mitt svenskaarbete är då försenat som fan.. Sen efter skolan skulle jag fika med Fanny, skitkul eftersom jag inte träffat henne på föör länge. Men då var hon sämst så hon kom så sent att vi inte hann ses. Eller.. vi skulle setts en stund för att typ säga hej men hennes mobil fucka eller nåt så jag fick inte tag i henne alls. Så jag har ingen aning vad som hände.. Men det slutade i alla fall med att jag fick fika ensam.. Sen bestämde jag i alla fall att jag skulle hem till Mange för att träffa honom och käka middag där och så så jag beger mig mot centralen för att ta tåget till Bro. Men när jag kommer fram upptäcker jag att jag missat tåget precis så jag får vänta i en halvtimme, kul! Sen när jag sitter där och väntar och lyssnar på musik så drömmer jag mig bort så mycket att helt plötsligt ser jag att tåget jag skulle med åker förbi. Då har jag alltså lyckats missa ett tåg till fast jag suttit på perongen i en halvtimme (!) så det blir till att sitta där en halvtimme till för att vänta på nästa tåg. Så då ringer jag och berättar om det för Mange och när jag lägger på tappar jag mobilen i marken så att den fuckar ännu mer, den som redan va helt fuckad. Sen kommer jag hem till Mange iaf efter en jävla tid. Plingar på tre gånger men ingen öppnar. Kollar runt lite och det är helt släckt... Vafan! tänkte jag, ringde upp honom för att fråga vart fan han tagit vägen. Men då visade det sig att han bara stod i duschen så det var lugnt.. Sen ska jag åka därifrån.. då tar filmen slut så att jag precis inte hinner till 22.47 tåget så jag får ta det 23.17 ist vilket var lite väl sent.. Men men.. Går på det tåget och åker hemåt i alla fall. Men då lyckas jag självklart somna och vaknar upp två stationer efter att jag skulle gått av så då får jag sitta där i typ 100 minusgrader i en halvtimme för att vänta på tåget tillbaka. Sen när jag kommer till Trånkan är jag så jävla kall i hela kroppen så tanken på att gå ut i kylan igen känns inte så lockande. Och min mobil har självklart dött så jag kunde inte ringa efter någon. Så jag lägger mig på en bänk inne i vänthallen för att värma upp mig. Där ligger jag i typ 20 minuter för att sedan gå hela låånga vägen hem. Väl hemma möter jag en orolig mamma som undrar vart fan jag har varit. Hon kunde ju inte få tag i mig eftersom min mobil vart avstängd...

Dessutom fick jag mens igår så jag hade mensverk som ett djur. Och inte nog med det.. jag hade träningsverk som en liten sate också så jag kan ju inte gå normalt heller. Och min mp3 dog och så glömde jag minneskortet till kameran hemma i datorn så jag kunde inte ta "kläder för dagen" fast jag lyckats få kameran med mig. Sämst!

Så så fantastisk var min gårdag. Hoppas verkligen att eran var betydligt bättre!

Fast det var sjukt kul att träffa Mange igen. Har saknat honom som fan! Var hur länge som helst sen sist. Och snygga hade han blivit också. Klippt sig o grejer ;)

<3 J.F

Helvetesdag

Den här dagen har varit helt hemsk! Jag den måste haft något starkt emot mig. Men om jag ska rabbla upp allt nu kommer det ta en evighet så hela hatlistan får ni imorrn... Nu är det läggdags, hoppas att den här natten inte har något emot mig så jag kan få sova ordentligt i alla fall! 

<3 J.F

:D !

Glöm skiten jag sa om att spela dator! Nu är det Andra avenyn som gäller, har ju helt glömt bort att sitta på det!

<3 J.F

Victory!

ÅÅÅÅÅÅÅH! Fan vad skönt! Har precis skrivit klart min jävla svenskauppsats och det är som ett helt jävla mount everest släppt från mitt bröst. Ingen jävla småsten här inte! Och det trots att jag suttit och nördat mig och spelar Age of empires liite för länge.. Ops! Men fan, jag blev i alla fall klar. Det är det som är det viktiga!

Nu ska jag spela lite till och sen ska jag nog sova. Kanske skulle ta en dusch också? Jag har hört att sånt kan va bra.. ;) Och kanske packa upp mina jävla väskor som tar över hela mitt golvutrymme?

<3 J.F

Dagens


Rio - Shine on

<3 J.F

Höjden av olycka

Mina jeans sprack idag! Det måste ju vara bland det värsta som finns... ? Så nu måste jag verkligen köpa ett par nya jeans för nu har jag inga alls. Eller jag har ju mina utsvängda men inga "vanliga", alltså stuprör. Jag skulle vilja köpa ett par märkes men sen är det så att jag måste spara mina pengar så jag ska nog söka igenom H&M's sortiment och hoppas att jag hittar ett par fina, kanske två (?) om de är riktigt billiga.

<3 J.F

Brandos.se


899

1099

Var inne och kollade lite skor. Dom här två - me like!

<3 J.F

RSS 2.0