Bloggtorka

Yes, nu har jag inte skrivit på en vecka.. Börjar få klagomål så det är kanske bäst att höra av mig lite här. För att säga att jag lever typ. Så mycket mer har jag inte att säga tyvärr. Lite skrivkramp i fingrarna och inte så intressant liv. Det som händer nu är skola, plugg, jobb och övningskörning. Och när jag får lite tid över är jag med min man. Så det blir liksom inte så mycket att skriva om. Inge kil att läsa massa ordbajs bara?

Kan däremot säga att jag har världens bästa pojkvän. Och grymt snygga skor. I söndags köpte han mina drömskor till mig. Utan något jättespeciellt att fira, hur gulligt är inte det? Det var de nya höga conversen med låg sula, i lila! Så snygga att man nästan dör.

Nu ska jag slökolla American Pie och göra en kopp te tror jag. Länge sen och oh så gott ;)

<3 J.F

Torsdag

Idag var jag sjuk när jag vaknade igen, fan vad ja är trött på det här nu! Låt mig vara frisk för fan! Det är inte roligt längre!

Men idag blev en mycket bra dag i alla fall. Jag piggnade till sådär runt 1-2 som vanligt... Men var alltså inte i skolan. Men Rebecca kom hit så vi har storstädat min lägenhet, sååå skönt!! Sen lagade vi supergod mat lax i teriaki med ris och vitlökssås. Sen har jag även pluggat lite, gjort klart två uppgifter. BRA! Sen har vi pratat och myst och allt och även fixat lite till en överraskning som jag håller på med till Simon. Världens bästa present, enligt mig. Och det som är kul är att den är lika kul att göra som att ge. Men tyvärr kan jag ju inte säga vad det är eller lägga ut bilder eftersom Simon läser mig blogg.. Eller.. han vet redan vad det är iof. Det är en kalender med bilder på mig. Något roligare än porträttbilder kan jag säga... Så jag och Berta har gjort klart februari idag. Tog så jävla snygga bilder! Jag ser grym ut! Och jag är så taggad att jag nästan dör. Och sämst på att hålla hemlisar.. så jag har ju nästan berättat allt för Simon redan. (A) Men jag ska hålla mig. MÅSTE! Skulle vilja lägga ut några bilder här också så ni kunde få se hur fin jag blev men.. det går ju inte. Det skulle ju sabba överraskningen helt för Simon. Åh, jag längtar tills dagen kommer då det är dags att ge den till honom!!

Fan vad det här blev ett konstigt inlägg. Men jag håller ju på att sprängas för att jag vill komma ut med de här bilderna. Och sen är jag ju så himla glad också för att de blev så bra. Hur najs som helst!!

I morgon ska jag gå till skolan, ska! Sen är det jobb och efter det personalfest. Vad ska jag ha på mig!? Fan.. alltid samma dilemma.. Ska plocka fram något snyggt nu.. Vi ska göra en skitrolig grej, grymt kul! Berättar vad imorgon ;) Sämst bara för jag skulle ju sovit med Simon.. Men men.. det kommer fler nätter. Älskar dig mest av allt Simon!

Är han inte världens finaste? Det tycker iaf jag!

<3 J.F

brum brum

Körlektionen idag gick grymt. Jag vet, man ska inte skryta om sig själv. Men fuck that säger jag! Jag är så jävla duktig! Körde på 3an idag och fick köra runt själv utan att han sa något också. Nästa gång ska vi köra i traffiken och antagligen på en större väg också så jag kan växla upp till 4an och köra snabbare, hur coolt som helst. Ska även köra tillbaks till bilskolan själv, skitnärvöst! Men det känns jättekul. För det betyder ju att han litar på att jag kan köra så pass bra så jag kan köra bland andra. Och det bara efter två lektioner, eller.. typ en och en halv. Fan vad jag är bra!

Nu kollar jag Anna Anka, sen ska det lagas mat och efter det måste jag plugga.. :( Går en bra film på sexan ikväll men jag måste börja prioritera skolan före nöje. Så ikväll blir det plugg. Tråkigt men bra. Om jag ska ha en chans att få betyg så måste jag börja kämpa lite nu. Skulle inte stå ut med mig själv om jag fick IG. Det är inte acceptabelt någon stans.

<3 J.F

Onsdag

Imorse var vi tid. Jag gick upp innan Simon och gjorde mig iordning och käkade frukost, bra gjort Jonna!

Vart i helvete kom snön ifrån? Igår var det smällsol och asgrymt väder. Och vad fan är det nu? Jävla novemberväder! Och jag som ska övningsköra idag.. då är det ju skönt med sol. Men.. det kan kanske vara bra på något sätt också, jag ska ju köra i snö sen när jag har körkortet så.

Nu ska jag plugga lite. Efter bilskolan är det jobb.. hörs ikväll

<3 J.F


Tisdag

Idag var en väldigt trög och seg dag. Det slutade med att jag somnade i skolan så jag åkte hem innan matten. Var helt slut och fick huvudverk igen.. Kan den inte gå över snart? Det börjar bli rätt tröttsamt..

Sen jag kom hem har jag bara legat utslagen i soffan. Skulle tränat idag med men jag orkade inte... fan, jag måste börja nu!

Har inget mer kul att säga tyvärr.. tror det beror på mitt trötta huvud. Kan däremot säga att jag är mycket glad för Simon kommer och sover med mig ikväll. Juste, idag är det 4 veckor med min älskling!

<3 J.F

.

Nu är jag hemma i Huddinge. Har precis käkat supergod mat igen, som vanligt när man är här. Nu sitter jag och kollar på när Makkan och Simon spelar Final fantasy XIII. Eller.. Makkan spelar och Simon kollar också. Något mer intresserat än mig dock.

Har inget mer intressant att skriva tyvärr.. Kanske kommer på något sen.

<3 J.F

oh yeah!

Körlektionen gick skitbra. Fick inte göra så jättemycket men ändå.. det jag gjorde gick skitbra. Jag är mycket glad över min inlärningsförmåga. Jag behöver bara höra samma sak en gång, sen räcker det. Och ofta sätter jag saker på en gång. Jag tror faktiskt det har med dansen att göra. Man lär sig motorik och sen att studera detaljer. Se alla små saker om andra gör och sen härma exakt. Det är jag bra på. Lägga märke till småsaker. Det är en jävla fördel när man ska lära sig saker.

Har även bokat in två till lektioner. På onsdag och måndag. Och på lördag ska jag köra med Thomas förhoppningsvis. För nu. Nu jävlar ska jag ha det här körkortet! Ska kötta som fan, köpa boken och börja läsa den. Ja, nu jävlar!

Idag skulle det varit stripp. Men jag känner mig för sliten i kroppen för ett sånt hårt pass. Så jag tänkte springa ute istället. Men sen började det regna och jag har inga bra kläder för regn. Kanske bara en dålig ursäkt? I vilket fall.. nu ska jag duscha sen hem till mannen igen. Och Nilla. Hon var orolig att jag gjort slut igen :P Hörs sen!

<3 J.F

mååndag

Ny dag, ny vecka, nya tider. Är det inte så man tänker varje vecka? Den här veckan ska jag börja om, ta tag i mig själv. Jag ska börja äta ordentligt, ta tag i träningen, börja plugga, gå och lägga mig i tid, blogga bättrer. Ja, det finns massor. Ja, jag är en av dedär måndagsmänniskorna. Varje måndag lovar jag att ta tag i mig själv och aldrig lyckas jag..

Men idag är i alla fall en liten start som jag verkligen ska börja ta tag i. Jag sa ju igår att jag skulle göra något skitkul idag. Nu ska jag berätta. Jag har bokat en testlektion på bilskolan! Jag ska alltså ut och övningsköra idag med bilskolelärare, första gången. Fett kul och fuck så närvöst. Jobbigt att sitta där med värsta främlingen och köra för första gången sen i höstas. Andra gången någonsin i mitt liv. Men jävligt kul. Vill verkligen komma igång med det här på riktigt nu. Målet var ju att ha körkortet till sommaren men nu är det till efter sommaren. Till skolan börjar. ? Hinner man det? Kanske, om jag köttar som fan och ger mig fan på att jag vill och att det går. Ska boka in en till lektion på körskolan och sen ska jag tvinga ut Thomas och köra med mig. Yes, det här kommer bli tjockt med najs jao!

Nu ska jag plugga lite. Vet iof inte vad vi håller på med men jag kan säkert hitta på något att göra.

<3 J.F


söndag

Dålig uppdatering denna helg. Varför? Jobb, jobb, jobb..

Fredagen med Muums blev jättemysig. Vi såg två skitfilmer men det gjorde inget. Sällskapet var ju bra. Han sov över även denna gång, trevligt. För att gå upp halv 6 dagen efter för att jobba. Det var inte lika trevligt. Speciellt inte för honom. Men det kan han ha ^^

Lördagen på jobbet var heelt galen! "Värsta dagen på skor i Stadiums historia" -Andrew Idag var det jobb i Globen. Det var riktigt bra drag där med. Dubblade budgeten, fan bra gjort. Efter jobbet åkte jag hem för att matta katten o slänga på mig nya kläder. Sen åkte jag hem till mitt andra hem i Huddinge. Nilla började bli orolig att jag gjort slut med henne så jag var tvungen att komma hit och visa att jag inte alls gjort det. Knäppis dedär.. ^^ Fick grym mat som vanligt och tillochmed efterrätt. Grymt god paj med blåbär och jordgubb, tjockt med gott! Nu ska jag och Simon sova. Imorn är det i tid till skolan som gäller.

Efter skolan imorn händer något J Ä V L I G T roligt! Vad det är berättar jag imorn ;) Puss


<3 J.F

fredag

Fredag fredag.. det ska ju vara en såndär härlig dag fylld med förväntan inför helgen. Den där lyckokänslan som man bara får på fredagar när man vet att man har två härliga lediga dagar. Den känslan har jag inte idag. Nej, inte alls.

Vaknade sjuk i morse. Kul. Har varit sjuk i typ hundra år, blir äntligen frisk. Tror ni det håller i sig? Jo, fy fan, två hela dagar fick man! Wohoo. Så nu är jag alltså tillbaks i snorträsket, mm så mysigt det är.

Men.. man ska ju tänka positivt.. Idag är det strålade sol igen, gillart! Jag ska vara med Muums ikväll, gillas mkt. Tanken var väl att vi skulle fikat eller gått ut eller nåt men eftersom vi både är lite småsjuka och fattiga så bestämde vi oss för en myskväll hemma hos mig med film. Det känns som ett bra beslut. Precis vad jag är sugen på.

Sen helgen då.. den jag skulle vara förväntansfull över.. njee. mina förväntningar för helgen dog lite när vi hörde att vädret antagligen skulle krossa våra planer att dra till Skogås bikepark på söndag. Vi= ja, Simon och Felix. Var skittaggad på det.. men man kan ju inte cykla när det är blött så.. det blir inget av med det. I stället blir det jobb hela helgen. Hamngatan imorn och Globen på söndag. Det är iof rätt kul eftersom det öppnar lite nya möjligheter för mig och det är skönt med lite omväxling men ändå.. det var inte jobb jag var sugen på den här helgen. Mer att umgås med min älskling och njuta av solen. Men men.. man kan inte alltid få som man vill.

Nu måste jag göra iordning både mig och lägenheten tills Muums kommer. Wish me luck ^^

<3 J.F

kvällis

Det blev en superdag idag. Efter skolan åkte jag, Makkan och Simon in till stan. Först gick vi och kollade på lite kläder och grejer till grabbarna och sen gick vi och köpte glass och mat och la oss i Kungsan och solade. Eller.. jag solade, grabbarna snackade. Men det var mysigt i alla fall och jag njöt till max. Somnade till och med där i solen, hur skönt som helst! Vi passade även på att gå in och hälsa på Rebecca när vi var i stan. Så glad att hon och Simon kommer överens så bra. Han gav henne en riktig kram när vi skulle gå. En som jag såg att hon inte räknat med, hur skönt som helst! Jag är verkligen glad för det.

Sen efter stan åkte jag och Simon hem till mig och la oss i soffan och kollade tv och mös. Sen var tanken att jag skulle åka och träna med Berta o Suzi ju men huvudverken slog till och jag kände att det inte hade funkat. Jag fungerar så att jag måste vara helt frisk innan jag tränar, annars blir det bara värre.. sämst. Men mysigt i alla fall för då fick jag mer tid med Simon. Jag gjorde pannkakor åt oss som vi åt, de blev faktiskt rätt lyckade fast konstiga. Inte alls som dom brukar se ut. Men Simon slängde ut sig så de var tydligen uppskattade.

Nu är han hemma och hämtar grejer han glömt och jag har precis duschat. Snart kommer han tillbaks och då är det Cougartown som gäller eftersom vi missade det igår. Sen ska vi sova, supermys!

<3 J.F

onsdag

God morgon.. ?

Igår blev en väldigt mysig dag, bättre än planerat. Skulle ju åkt och kollat på Simon när han cyklade (skulle också vart mysigt iof..:P) men jag åkte i stället hem till Rebecca för att mysa och käka middag och så. Vi åt skitgod mat och pratade om typ allt man kan tänka sig. Bland annat våra barn som vi ska få. Haha, planera en aning i förväg.. Sen slutade det med att jag sov där också. Det blev sent och jag ville inte lämna min älskling heller.. Så Viggo fick spendera natten ute. Hoppas han inte är allt för sur på mig nu... Förlåt älskling!

Idag verkar bli en grym dag. Vädret ser ut att bli riktigt varmt och fint. Och eftersom det är onsdag så är det min Simondag, bästa dagen på veckan.. Ska föreslå att vi åker in till stan och sitter i solen och käkar glass nånstans. Känns som en sån dag, skulle vara skitmysigt! Sen så ska jag antagligen träna med Rebecca och Suzi ikväll, är inte jättetaggad men det ska bli väldigt skönt. Sen sover älsklingen med mig och det är ju alltid uppskattat ^^

<3 J.F


häärligt

Så jävla skönt att det varma vädret äntligen hittat tillbaks till Sverige. Låg ute och solade idag på rasten, hur skönt som helst. När vi väntade på bussen hem sen satt jag i linne också och det var nästan för varmt. Åh, vad jag njuter av solens värmande strålar! Awesome!

Efter skolan åkte jag och Simon hem till mig för att plugga inför samhällsprovet imorn. Det kändes bra till en början men sen gick det utför. Jag kom fram till att jag inte ens vet vad jag ska plugga på. Det får bära eller brista imorn för jag har fan ingen aning. Antagligen kommer det gå åt skogen, fan..

Sen har jag äntligen varit och tränat idag. Fy fan vad kul det var! En grym koreografi och sådär härligt jobbigt. Kände dock av att jag varit sjuk och inte tränat på tre veckor. Det blev tungt mot slutet. Men jag är bestämd på att jobba tillbaka så det kommer. Vänta bara!

Nu sitter jag och kollar på svenska holleywoodfruar och har smällt i mig stuvade makaroner och falukorv, tjockt med gott! Väntar på att min man ska komma hit och sova. Hur mysigt som helst, älskar att vara med honom. Skulle gärna spendera varje sekund av min vakna tid med honom. Men det funkar ju inte riktigt. Måste ha ett eget liv också.. (A) Älskar dig Simon!

<3 J.F

2010 04 12

God morgon god morgon!

Idag lyckades jag och Simon faktiskt gå upp i tid. Så mycket i tid att jag sminkade mig ordentligt, åt frulle och tillochmed drack kaffe, grymt. Min dag börjar verkligen mycket bättre om jag börjar med en kopp kaffe. Det blev lite väl sent igår så idag känner jag mig lite sliten i både kroppen och huvudet. Jag och Simon låg uppe och snackade alldeles för länge. Men det var mysigt. Vi kom fram till att vi kan verkligen prata om allt med varandra. Det är så jävla skönt och väldigt viktigt. Om det ska fungera en längre tid är det ju viktigt att man kan prata om saker. Och speciellt att man lyssnar också. Och tar till sig vad den andra säger.

Det har bara gått tre veckor nu, officiellt. Men det känns som många många månader, hur länge som helst. Och jag kan tänka mig att det fortsätter flera år framåt, helt sjukt men väldigt skönt.

Idag blir det ännu en liten nystart i mitt liv. Efter tre veckors sjukdom börjar jag äntligen bli frisk igen, kan andas iaf.. så idag blir det första träningspasset på allt för länge. Ska bli jätteskönt att komma igång igen. Börjar med stripp sådet blir grymt! Känns som att jag måste komma tillbaka lite till mitt liv och den riktiga världen. Har levt lite som i en drömvärld med Simon ett tag nu känns det som. Och även om jag vill stanna där jämt så funkar det ju inte riktigt så. Något som jag också måste börja med är skolan. Jag måste verkligen ta tag i mig själv nu. Det är bara åtta veckor kvar av skolan nu och jag har en del att göra. Kommit fram till att jag och Simon borde utnyttja att vi går i samma klass och har samma uppgifter. Det är ju ett guldläge egentligen då vi kan hjälpa varandra och så. Denna vecka ska det pluggas för samhälle. Okej Simon?

Det där med att bry sig om skolan. Kanske ska börja nu då (A) Hörs senare! Tjing!

<3 J.F


hemma?

Jag börjar tro att jag bor här.. hos Simon alltså. Börjar göra saker som man bara gör hemma typ. Nu har jag duschat här första gången också. Det gick rätt så bra. Bara ett litet missöde... (A) Nu blir det alltså en andra natt här hos min älskling. Kunde inte slita mig och åka hem. Jag vet... katten.. men han klarar sig. Har lovat mig själv att sova hemma hela veckan nu så han ska få massa mat och kärlek. I alla fall alla vardagar.. På helgen får man väl ledigt va? .. kanske inte..

Ja, det var väl allt jag ville säga för idag. Nej, hos Simons brorsa var det skittrevligt. Grym tårta och en av de sötaste ungarna, Teo alltså. Grymt söt. Han fick en polisbil som man kunde få att låta. Den blev han överlycklig för och sprang runt och tjöt med. Sen fick han en gunga också men lådan till den var nog den bästa prellen. Den kunde man ju stoppa saker i, stoppa sig själv i, åka runt med med Hammo (farmor) och även använda som trumma. Multifunction, mycket praktisk och oj så skoj.

Nu ska jag lägga mig nyduschad och fräsch, jävligt skönt. Utan sovtröja.. internt.. PUSS PUSS PUSS!


<3 J.F

Proppmätt

Tänkte försöka höra av mig lite fast jag inte är hemma i mitt eget lilla hem. Är för tillfället i mitt andra hem i sköna sjuan ;) Har fått plankstek till middag, grillat kött och mörkelsås. Asså... jag dog för det var så gott. Matorgasm, yes! Så nu är jag proppmätt. Jag kunde ju liksom inte riktigt sluta äta när det var så gott.. Och dessutom är jag trött som ett as. Jag och Simon tänkte kolla Shutter Island nu. Hoppas jag orkar hålla mig vaken hela filmen.. Känns tveksamt måste jag säga.

Imorn blir det barnkalas. Simons brors son Teo fyller två år så det ska firas. Ska bli skitkul. Mysigt att träffa resten av Simons familj. Allt har gått så fort men det känns grymt. Känns som jag hittat rätt nu, hittat hem. Grymt!

Nu tackar jag för mig och kryper ner brevid min älskling för att somna till filmen. Mys.

<3 J.F

shuliluluuu

Nu är jag här igen.. Igår var en hektisk och mycket mysig dag. Började med att jag vaknade aningen försent så det blev en turbostädning av lägenheten. Inte riktigt den grundliga jag hade planerat. Sen efter det blev det en snabb tur till affären för att inhandla lite av varje. Efter det hem och i superfart slänga i sig en pizzabit och packa in käket i kyl och frys. Efter det var det jobb på schemat, mycket intressant...

Efter jobbet mötte jag upp Simon och Danne och så gick vi på Donken och käkade middag, riktigt fint o trevligt där asså.. Sen gick vi till bion, hämtade ut biljetter till Kickass. Sen köpte vi godis, mötte Luka, satt och vänta ett jävla tag för att sen se filmen. Och fan vad bra den var! Det var skitgrym. Både jag och Simon hade jättehöga förväntningar och båda blev mycket glatt överraskande. Den hade liksom allt. Och sen var den så skön för man kunde aldrig tänka sig vad som skulle hända. Den va väldigt random och sjukt rolig. Hela salongen asgarvade högt och aplåderade flera gånger under filmen, precis som det ska vara. Grymt!

Sen åkte jag och älsklingen hem till mig och mös och sov, skönt. Sen idag var det jobb i Globen för första gången. Lite roligt att byta butik sådär och få lite omväxling. Sen är det ju nära hemmet också vilket är grymt!

Nu tänka jag göra en god smoothie och hälla i mig tillsammans med ett glas tropisk juice, smarre! Sen ska jag försöka plugga lite för ikväll ska jag till Simon och käka och sova igen. Hörs kanske senare. puss!

<3 J.F

vafan hände?

Ja, det där med att komma tillbaka efter påsken... det blev inte riktigt så va. Men jag har jobbat lördag till tisdag.. så då finns det ju inte så mycket att skriva...

Det var sjuuukt tråkigt på jobbet. Inte en kotte i butiken så det fanns inget att göra. Förtom att stå där och se dum ut och känna sig helt onödig och öveflödig... Tråkigt! Med igår hade jag däremot jävligt skoj!

Började med att jag åkte till Simon efter jobbet i tisdags. Eller.. ja va hemma lite i mellan men de va inge intressant.. ^^ Så kollade vi på TV och lite så. Daniel va där också så det var kul att träffa honom också. Sen igår var vi med varandra heela dagen jag och Simon. Så jävla mysigt. Vakna tillsammans, äta frukost, mysa framför tvn, käka våffellunch, åka in till stan och shoppa Sommarens nya favvoplagg! Alldeles för dyr men ack så snygg!, åka hem igen, mysa lite till framför tvn, käka good mat, mysa mer, kolla Kalle och chokladfabriken, få nackspärr och sova... Dedär sista va väl ingen höjdare med.. Allt annat va skoj. Har fortfarande nackspärr. Jävla äckelsoffa... Men saken var den att jag låg inte ens konstigt... Dumt!

Nu är jag hemma i min lilla lägenhet igen. Tanken är att jag ska plugga hela dagen. Verkligen jättesugen på det när det är superfint väder ute... men jag måste..... Puss sålänge!

<3 J.F

tillbaks

Jo, det har varit påskledigt här i bloggen ^^ Men nu är jag tillbaka igen. Superspeedad efter allt påskgodis jag tryckt i mig ^^
Det gick skitbra hemma hos mina föräldrar med Simon. Dom gillade honom och han gillade dom. Var så skönt, jag trodde han skulle vara fett blyg men det var han inte alls. Han tog för sig, snackade och skojade, hur najs som helst. Det kändes verkligen som att han brukade vara där, allt var jättenaturligt, superskönt! Sen åkte vi hem till mig och hade det skitmysigt!
Igår var det påskmiddag hos mormor, ääälskar!! Skattjakt som vanligt med 5 olika brev innan man kommer till skatten. Jag vann! Yeah!! Sen följde Fille med mig hem så vi kollade film och åt godis och sov. Sen idag har det varit jobb.. inte alls kul. Och älsklingen är på Älgö så honom kan jag inte mysa med heller.. sämst. Så jag sitter här i min ensamhet och trycker i mig mer och mer godis... Kommer rulla fram om det ska fortsätta såhär fan.. Men.. det gör inget, det är ju lite mysigt ;)
<3 J.F

bajs

Idag mår jag inge bra alls. Halsen jag cpont och jag hostar som en gammal kärring, inte alls najs. Fan, den här dagen som skulle bli så bra. Känner mig ju aningen otaggad nu måste jag säga.. Men jag kan berätta det roliga i alla fall för planerna står kvar. Efter skolan (eller.. efter Simon slutat skolan, ja e hemma) ska vi hem till pappa och mysa lite. Sen har jag cello som han antagligen får hänga med på. Sen ska vi tillbaka hem till mina föräldrar och äta middag. Det blir första gången de träffa honom, askul! Eller.. första gången på typ 10 år iaf ^^ Sjukt..

Sen efter det följer han med hem till mig och sover, mys!

Nu ska jag käka lite frulla, sen duscha, sen plugga, sen kommer pappa och hämtar mig så vi kan åka till skolan och hämta böcker sen hem till honom, najs!

<3 J.F

00:44

Det blev en liten utgång ikväll i alla fall. Vi åkte och satte oss på Ojojoj på Medis, skitmysig uteservering. Förstår verkligen Rebecca, det blir nya favvostället!

Nu ska jag kolla på tv och somna i soffan tror jag, så jävla skönt. Imorn ska jag åka lite senare till skolan, börjar med bokvenisarsen vi ska ha, trevligt trevligt ^^

Imorn kommer bli en superbra dag! Berättar varför imorn! :D

<3 J.F

RSS 2.0