Back to business

Ja, imorgon ska jag gå till skolan för första gången på tre veckor. Känns jätteskönt och jättejobbigt på samma gång. Såå himla kul att få träffa alla igen men nu kan jag tyvärr inte fortsätta låtsas att jag inte missat så mycket... Kommer vara såå jävla mycket efter och det känns verjligen jättejobbigt. Vet inte om jag kommer fixa att jobba igen allt.. tror inte det. Det kanske blir ett avhopp i alla fall? Fan.. var jag tvungen att bli såhär sjuk. Bajs.

<3 J.F

Dagens

The killers - Human
<3 J.F


I'm alive

Ja, jag tänkte bara säga att jag fortfarande lever.. Men är tyvärr fortfarande sjuk också så nu har jag inte varit i skolan på tre veckor!! OMG! Och det blir nog ingen imorrn heller. Och antagligen inte på fredag då heller eftersom det är en lektion. Känns lite onödigt om jag ändå vart hemma resten av veckan? Ja, vi får se hur det blir med den saken. Imorrn ska jag i alla fall åka och möta Danne i stan efter han har slutat jobba. Ska kolla ut en vinterjacka till honom så han slipper frysa röven av sig. Haha.

Men nu: sova! Ciao!

<3 J.F

Dagens


Sugarbabes - Girls
<3 J.F

Time passes by

Tiden går så jävla fort! Nu är det typ bara tre veckor kvar i skolan och bara en månad till julafton! Jag fatta nada! Tycker vi precis började skolan... :S Knas! Idag har jag vart hemma och hostat hela dagen, inge kul. Imorrn tänkte jag nog försöka pallra mig iväg till skolan men vi får se hur det blir med den saken. Jag kan ju inte sitta i skolan och hosta som en dåre liksom. Då stör jag ju både mig själv och alla andra. Not good.
 
Nu ska jag nog... ja, ingen aning om vad jag ska göra. Men jag ska sluta sitta framför darorn i alla fall. Städa? Ja, vi får se vad som händer. Ciao så länge.

<3 J.F

Tävling

Var precis med och tävlade om en bärbar dator. Gör det ni med. Klicka bara här. Man kan vinna en dator, digitalkamera eller mobiltelefon. Good luck!

<3 J.F

Söndag

Idag är ingen bra dag.. Jag har en jävla mördarhosta som aldrig tycks gå över och det dröjer ännu en dag innan jag kan träffa mina älskade vänner.. Jag kom på att vi kunde fika idag allihopa eftersom vi inte träffats på hundra år. Alltså jag har inte träffat dom. Men dom har ju träffat varan.. Men icke. Då blir lilla Jonna mer sjuk och måste säga att hon inte kommer. Så de får träffas och ha ännu mer kul tillsammans och jag får sitta här och skämmas, kul! Fan vad jag hatar det här. Jag vill bli frisk! Blir antagligen ingen skola imorrn heller... SUCK!

Kvällen igår var förresten lyckad även om jag blev lite trött och seg mot slutet. Men det var absolut kul! Järngänget vid bordet var bäst! ;) Jonna, Tilda, Rebecca och Niklas

<3 J.F

Kläder & smink för dagen

Nu ska jag alldeles strax åka iväg på personalfesten vi ska ha med jobbet. Hoppas jag inte är allt för trött bara.. idag har jag inte mått någe vidare nämligen.. Har sovit hela dagen för jag var sådär utmattad igen, jobbigt!

Det ska i alla fall bli kul att träffa Tilda och Rebecca och det ska bli gott med lite god mat! :)






Långärmad tröja i spets; Gina
Linne; JC
Kjol; JC
Skor; Din sko

Som sminkning blev det en guld,grå,brun sotning.

<3 J.F

OMG!

Det var ungefär min första tanke när jag tittade ut i morse. Hela marken, alla träd och allt är täckt av snö. Helt stört! Och jag som tog mina nya högklackade till Danne igår, smart! Så jag fick pulsa hem i dom. Haha, måste sett kul ut för dom jag gick förbi. Men det gick bra i alla fall. Jag ramlade inte och nu sitter jag här och värmer mig med en stoor kopp te, gott!



Lägg märke till att luvan inte syns för den har ett tjockt lager snö på sig.. Haha.


Fina skor?




Findus älskar snön. Så han blev glad när han fick komma ut och leka!
<3 J.F

Plans

Nu pyser jag iväg för att spendera natten hemma hos Danne. Så jävla skönt att komma utanför mitt hem äntligen!! :D Halleluja! Så vi hörs imorrn. :)

<3 J.F

Fredag

Nu är jag äntligen hemkommen efter en riktigt lång dag. Hoppade över skolan en lektion idag men jag gick till jobbet i alla fall. Så jag har jobbat från 12 till 19, jobbigt! Har ju så jävla mycket hosta, vilket känns lite svårt när man ska snacka med kunderna och hosta samtidigt... Men jag klarade mig i alla fall så det känns bra. Då är jag på bättringsvägen :)

Sen efter jobbet hade min gulliga pappa bestämt att vi skulle äta sushi till middag så så blev det, så jävla gott! Nu ska jag kolla slutet på idol och sen ska jag nog träffa Danne tror jag. Om jag inte somnar innan dess vill säga...

<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma från farsta igen. Och jag är heelt slut. Gick hem från bussen ju (en kvart) och jag håller på och dö. Är helt andfådd, svettig, hjärtat bankar och aa.. usch! Var väl inte så pigg som jag trodde.. Hur fan ska jag orka jobba sju timmar imorrn!?

Hittade i alla fall superfina saker i Farsta! Så nu har jag allt som jag ska ha på mig på lördag. Och jag äger nu ett par superfina vanliga blåa tighta jeans. Blev helt lycklig när jag provade jeans på Bik Bok! De satt helt perfekt och var så jävla snygga. Det var bäst längd, passform, allt! Och sen är de superbilliga också, fattar inte! Jag var typ i himlen! Så dagens tips; vill du köpa jeans? Gå till Bik Bok!!

Lägger ut bilder senare.. Nu måste jag lägga mig ner och vila.. Som en riktig kärring... Kul!

<3 J.F

Dagens smink

Tänkte att jag skulle försöka börja lägga ut lite bilder på mina sminkningar. Inte för att de är sådär jättefantastiska kanske men det är kul i alla fall. Det är sämst bara för det går typ inte att fånga på bild. Tog typ hundra stycken... Men i alla fall. Ni får ta det för vad det är.



Brun-rosa-guldig make.

Så blir man sådär gulligt skelögd när man ska fösöka fota ögonen också.

<3 J.F

Torsdag

God morgon

Blev ingen skola idag heller.. Mamma tyckte inte det var en bra idé. Ska försöka plugga mer matte, lite kemi. Och sen ska jag åka en snabb sväng till Farsta C för att gå på Bik Bok där. Ni har väl inte missat att de har 20% på hela sortimentet där idag om man går in på deras sida och skriver ut en speciell kupong. Tänkte kolla om de har ett par snygga, vanliga jeans.

<3 J.F

Inspired

Tittade på Leila's Jul. Ni vet "Leila bakar tjejen". Och jag blev helt inspirerad och fick en massa julkänsla. Så nu vill jag bara fylla hela köker med en massa bakverk och godis och bröd och kryddor och.. allt! Jag är redo att bli en riktig bullmamma!

Men innan jag kommer orka med något sådant måste jag bli frisk. Så man kanske skulle satsa på att somna innan halv sju idag? Höhö.

<3 J.F

Bik bok

Antar att det är fler än jag som har upptäckt Bik Bok's uppryckning. Det är verkligen som en helt ny butik om man går in och kollar kollektionen. Jag tyckte Bik Bok kändes som en sån där B förortsaffär förut men nu har de riktigt snygga grejer. Jag vill bara dit och shoppa loss på en gång! Här är lite saker jag blev sugen på.



<3 J.F

Onsdag

Tjenare, läget?

Inatt var en riktig mördarnatt! Kunde verkligen inte somna. Var helt klarvaken, bara låg där. Somnade inte förns halv 7 på morgonen (!) och sen var det dags att åka hemifrån vid 8 för att jag skulle röntga mitt jävla knä. Kul! Sen när jag kom hem somnade jag i fotöljen, förvånad?

Annars händer det ingenting idag. Precis som vanligt i mitt nya sjuka liv. Börjar verkligen få ångest nu. Snart måste jag fan tillbaka till skolan och omvärlden. Tror jag ska försöka ta mig dit imorrn. Då får jag känna om man pallar jobba på fredag också, smart. Känns så jobbigt bara eftersom jag har missat massor när jag vart borta. Så jag kommer vara efter i allting och det finns fan ingen värre känsla än det. Usch!

Nee, nu ska jag sluta klaga och börja kolla lite på matten i stället. Bra va? ;)

<3 J.F

Tisdag

God morgon.. eller inte?

Inget liv, ingen bloggning. Gör fortfarande inget intressant. Eller.. nu ljög jag. Jag gjorde massa kul grejer igår! SHOPPADE! :D Men jag känner att jag inte har nåt intressant att skriva så.. det blir lite bilder på de ja köpte.


Fiiiinaste skorna någonsin! :D 400 kr Din sko

Chinos; 299 Gina

Suupernice nagellack H&M

Überfin mössa från JC 99kr


Vinterjacka från Reddevil, Adidas 800 (ist för 2000!!!)
<3 J.F

Aj!

Jag har så jävla ont i magen och det går inte över! Är helt uppsvälld och det är inte kul! Antar att det är alla mediciner... Och sen är jag så jävla trött också vilket också suger för jag vill ut och träffa människor! Idag var jag tvungen att tacka nej till att träffa Muums fast jag inte träffat honom på över tre månader! Fan.. Och han är inte den enda.. Varför vill folk alltid ses när man inte kan? Jag tycker fan alltid att det är så. Men de där dagarna när jag kan då kan ingen annan så då får man sitta hemma och ha tråkigt..

Gaaaaaaaaaaah, jag behöver luft! Jag behöver känna mig som en människa igen! Jag känner mig som ett litet djur i en bur. Let me out!!!!

<3 J.F

WHAT!?

Tittade upp från min bok nu fan vad bra den är förresten! och upptäckte då att det snöar ute? Jag trodde inte mina ögon. Ställde mig upp, sprang fram till fönstret och bara kollade ut i chock. Knäppt hur förvånad man blir varje år. Jag menar.. den kommer ju nån gång för första gången. Men jag hade verkligen inte väntat mig det idag! Det var ju nästa lite soligt i förmiddags och det har väl inte varit sådär superkallt? Igår gick jag ju i kortärmad och skinnjacka utan att frysa.. Nej, knasigt det där. Fast det är ganska mysigt att kolla på :) Synd bara att det blir så jävla slaskigt på marken..



<3 J.F

Update: Fan vad snabbt det går!

Syns inte riktigt lika bra på bilden men gräsmattan är helt snötäckt nu fan! :S

<3 J.F

Tid

Ja, det är just det jag har nu. Och alldeles för mycket dessutom. På ett sätt är det väl skönt. Men på ett sätt blir jag nästan stressad för jag har så mycket tid men inget att göra. Helt fel alltså.. :P

Nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa min nya bok. Det är sånt jag inte har tid med annars. Hinner aldrig läsa en bok. Men nu ska jag göra det! Bye!



<3 J.F

Dagens


Solange - Sandcastle disco

Alphabeat - Boyfriend

<3 J.F

Ordning&Reda




Sorterade bland mitt smink. Slängde alla hundra äckliga gamla saker och sorterade upp det. Upptäckte att jag har många fler ögonskuggor är vad jag trodde. Bra att jag kollade, för jag hade tänkt köpa massa nya. Fan vad kul det är med smink! Idag ska jag försöka komma på en rolig grön sminkning tänkte jag. Får se om jag klarar av det. Då blir det kanske lite bilder på det också ;) Men ingenting lovas!

<3 J.F

Söndag

God morgon mina kära vänner!

Idag mår jag... ja, jag vet inte riktigt skillnaden mella det där längre. Lite ont i örat, trött i ögonen, tung i huvudet. Och nu har jag dessusom fått hosta.. Jävla skit! Mamma säger att det är för att alla mediciner bryter ner mitt emunförsvar.. Suck!

Men jag tänkte i alla fall visa de där jävla outfitbilderna. :P Från igår och förrgår. Sen tänkte jag även visa bilder på ett litet projekt jag startade på igårkväll. Lika töntigt som alltid när det har med mig att göra. ^^ Bilderna på allt jag köpte har jag dock inte tagit än. Kanske gör det idag. Men jag vågar inte lova något mer nu, som ni kanske förstår... Jag kan ju inte riktigt lita på mig själv.



Vit tröja; H&M
Rosa linne; JC
Tights; Gina
Leopardskärp; H&M




Lilla stickad kortärmad; Vero Moda
Halsband; Vero Moda
Tights; Gina
Två svarta linnen; H&M
<3 J.F

Bland det sjukaste och vackraste jag någonsin sett!


<3 J.F

Mikael Elias Teoretiska Gymnasium

För ett tag sen var det en tjej som skev till mig och bad mig berätta om min skola. Så hon kunde veta om hon ville söka eller inte. Mitt svar på den frågan är; JAJAJAJAJAJAJAA! Älskar min skola och allt som hör till. Nej.. inte att den har flyttat ifrån Odenplan men annars!

Lokalerna är faktiskt superfina nu. Det är stort och bra. Alla får plats att vara i skolan och det finns grupprum, uppehållsrum, café och mysiga soffgrupper utspridda över hela skolan.

Lärarna och undervisningen är bäst! Det är ett väldigt högt tempo men hey, nu är vi på gymnasiet. Det är så det ska vara. men vi har ändå inte överdrivet mycket att göra hemma. Det är så man klarar av det. Bara man inte ligger hemma och pillar sig i naveln hela dagen så är det helt lugnt! ;) Alla lärarna är unga och roliga och.. härliga? Det är inga gamla tanter och gubbar som har jobbat på nån gammal komunal skola sen istiden. Är är det nya och fräscha idéer med lärare som faktiskt vill lära ut saker och som faktiskt bryr sig om eleverna. De tar sig tid att lyssna på vad man har att säga och att lära känna en. Och det känns bra. Det är en väldigt mysig och familjär stämning i skolan. Både mellan lärare och elever. Det är ingen mobbning eller utfrysning eller så. Alla är öppna och glada. Möter man någon i korridoren hälsar man, så är det.

Ja.. vad finns det mer? Sjukt snyggt gym! För alla er hurtbullar som orkar ta sig dit vill säga. Jag önskar att jag gjorde det... Det är en fantastisk möjlighet faktiskt! Och sen har vi väldigt god mat på bra restauranger. Det finns alltid nåt man tycker om att äta. Man behöver inte gå hungrig! Matkorten funkar perfa och vi har flera olika matställen att välja på. Awesome!

Så, du anonyma lilla flicka/pojke (?), jag tycker absolut att du ska söka till våran fantastiska skola. Bra lokaler, bra lärare, bra elever, skön stämning.. Bra allt! Just go for it! Du kommer inte ångra dig.

<3 J.F

Wakie wakie

Fan.. den där lilla svängen till stan kanske inte var så bra i alla fall. Nu har jag legat däckad i soffan i flera timmar. Fick värsta smärtorna i bröstet och magen. Tror det beror på medicinerna... Och sen är jag så fruktansvärt trött, inte kul!

Vet inte.. ni får väl ha tålamod de här dagarna.
För mitt välmående går upp och ner som en jävla berg-och-dal-bana. Först är jag pigg, springer runt och hoppar och är asglad. Sen faller jag ihop i en hög och vill bara försvinna från jordens yta. Så de där bilderna jag lovade... Ja, de kommer väl någon gång. Men inte nu. Det är ett alldeles för stort projekt för mig för tillfället.

<3 J.F

Musik


Kerli - Walking on air

<3 J.F

Hemma

Hejsan hoppsan!

Jag är helt lycklig nu! Nyss hemkommen från stan och jag har köpt såå många bra saker. Eller.. inte så många med dom var bra! Riktiga fynd också. Det känns så bra och shoppa då. När man känner att man gör en bra affär. Jag har fått bra grejer till bra priser. Awesome!

Bilder lägger jag ut senare. Måste bara ta dom först också. Haha.

<3 J.F

Dagens


Sara Bareilles - One sweet love

Idag blir det en lite mer livlig dag. Sitter här nu och äter müsli och proppar i mig alla piller jag ska ta. Sen ska jag iväg till stan för att kolla på en vinterjacka från Adidas som de har annons på på Red Devil nu. Hoppas, hoppas den är så fin som den ser ut på bilden! Sen efter det ska jag bege mig till H&M för att köpa två ögonskuggepaletter. Vill egentligen ha den med 88 färger från Coastal scent. Men... det är ju lite halvdyrt att skicka grejer från USA. Så jag tänkte att jag börjar med lite budgetvarianter. Och för att fortsätta på budgetspåret ska jag ta mig till Kicks för att köpa nya penslar också.

Jag har kommit på att jag ska försöka bygga upp ett föråd med massa fina sminksaker så jag kan hålla på med det som jag tycker är så grymt kul. För nu har jag bara några få färger och en pensel så jag kan ju bara göra samma sak hela tiden. Vill kunna göra massa roliga saker. Och dessutom måste jag ju börja öva nån gång om jag ska bli bra! Övning ger färdighet ;)

Nej, nu har jag inte tid att sitta här och dega mer. Då kommer jag aldrig fram till stan och då kommer jag heller aldrig hem. Så, ciao!

Lägger ut outfitsbilder från igår och idag när jag kommer hem. Så kom tillbaka! ;)

<3 J.F

Dagens


Club 8 - Jesus walk with me

<3 J.F

Nästan normal

Nu börjar det kännas som att jag lever lite igen. Jag har ju suttit inspärrad här hemma. Skitig, äcklig, luktat illa, utan någon kontakt med omvärlden. Men nu har jag duschat, klätt på mig och gjort mig lite fin. Och så har jag pratat med lite människor. Träffade till och med Danne igår kväll. Känns så jävla skönt!

Men jag tror fan på det där. För om jag sitter hemma o är äcklig för länge, då blir jag aldrig frisk. Jag tror på att fixa till sig lite, ta hand om sig själv. Klä upp sig som att man skulle träffa nån, fast man bara ska vara hemma. Det får i alla fall mig att krya på mig. Känner mig mycket fräschare och då även lite piggare och friskare. Skönt! Så nu sitter jag här i mina fina kläder, ont i örat och låtsas att jag är helt frisk och normal.



Får se sen om Danne vågar sig hit igen. Skulle vara mys! Om han inte blev ivägskrämd igår av en mindre söt Jonna i pyjamas ^^ Höhö.

<3 J.F

Juste, glömde helt bort! Jag har klippt mig också! :D Det gjorde jag igår. Tröttnade som sagt på det gamla äckliga. Haha. Så jag klippte till luggen och klippte upp det lite där fram. Skitnöjd blev jag! Första gången jag lyckades med uppklippningen. Wihoo!
<3 J.F

;

Shoo peeps!

Tänkte ta och berätta om allt som hänt nu då. Känns som det är lite på tiden..

Allting började förra tisdagen i skolan. Jag fick ont i huvudet, örat, tanden, hårbotten och nacken/ryggen. Och inte vanlig verk då.. Sprängande verk (!) så jag trodde att jag skulle gå sönder. Sen fortsatte det så resten av veckan.

Sen när jag vaknade på söndagmorgonen hade jag så ont att jag inte kunde röra mig. Så jag fick ringa mamma från mobilen och be henne komms in i mitt rum. Så skulle hon försöka hjälpa mig att sätta mig upp. Första försöket kom jag bara några centimeter sen gick det inte mer. Sen andra gången lyckades jag sätta mig upp men då spydde jag på en gång i stället.

Och då hade jag alltså fått alla symptom som visar på hjärnhinneinflamation. Så mamma ringde sjukvårdsupplysningen som sa åt oss att åka in till akuten på en gång. Så det gjorde vi.

Där kollade de hela mig. Med reflexer, lysa i ögonen.. Ja, vanliga saker. Sen tog de blodprov min största skräck i hela livet! Därav de övervunna fobierna. Sen gjorde de även en hjärnröntgen för att kolla att jag inte hade en tumör, blödning eller propp i hjärnan. Och det hade jag inte heller. Och blodproverna visade inte heller något ovanligt. De tog även ett boreliatest som också visade negativt. Så då hade de alltså ingen aning om vad det var. Och jag mådde inte bättre.

Sen på måndagen vaknade jag upp och mådde jättebra. Helkonstigt! Verken hade gått över, jag spydde inte, mådde inte illa. Halknäppt. Men sen framåt kvällen blev jag helt slut igen. Och ännu senare på kvällen började jag bli förlamad i ansiktet och örat svullnade upp. Så då ringde mamma sjukvårdsupplysningen och vi fick åka in akut igen.

Det var då jag äntligen fick min diagnos. Herpes i örat. Ja, jag vet. Det låter som ett skämt men det är faktiskt sant. Det är precis vad jag har. Så då fick jag utskrivet massa mediciner, de tog blodprov igen (!) det var då jag fick klistermärken och så fick jag en lång gasbinda instoppad i örat som var dränkt med alsolsprit. Och så sa de att om det blev mer rött eller svullet var vi tvugna att åka igen.

Och kvällen dagen efter blev det självklart det så vi fick åka in ännu en gång. Då plockade han ut den gamka grejen och stoppade in en ny. Som en stod skumgummiboll dränkt i öronsalva. Sen fick jag åka hem.

Dagen efter hade jag inbokat återbesök så det blev sjukhusbesök igen. Då blev jag av med all skit i örat och fick utskrivna örondroppar.

Så nu käkar jag en jävla massa mediciner, har äckliga droppar i örat men mår hyfsat bra. Lite ont gör det men jag kan i alla fall röra på mig.

Fiskar då? Jo, jag fick tre fiskar av mamma för att jag varit så duktig under de senaste dagarna. En jättevit fisk Lika blev som jag var när jag var sjuk så den fick heta Herpes. Sen en svart fisk med vita fläckar, den fick heta pongo. Och sen en till fisk som fick heta Sten.

Jättedåligt skrivet. Så som det blir när man tittar på tv samtidigt som man skriver.. Men nu vet ni i alla fall vad som hänt mig under de här senaste dagarna, en hel del!

<3 J.F

Dagens


Bethany Joy Galeotti - Feel This ft. Enation

Jag vet. Jag har bara försvunnit de senaste dagarna. Men jag har riktigt bra skäl vill jag lova. Tänkte berätta allt imorgon. Konstiga symptom, övervunna fobier, sjukhusbesök, fanclubs, fiskar och klistermärken inblandade. Så kika in här imorrn. Om ni vill veta vad som hänt vill säga. ;)

<3 J.F

Lördag

Shoo peeps!

Idag mår jag inge vidare alls. Har ont lite överallt. Örat, tande, huvudet, ögonen... känns som jag ska falla sönder i småbitar typ. Inte alls kul kan man säga.

Filmen igår var bra fast inte alls i närheten av boken! Sjukt läskigt var det i alla fall. Jag och Amanda satt och höll krampaktigt grepp under hela filmen.. Haha. Och vi skrek högt flera gånger. Så jag ringde till Danne efter filmen och frågade om inte jag kunde få sova hos honom för jag vågade inte gå hela vägen hem. Sprang hela vägen från bussen till honom för jag var så rädd.. Haha, liten tönt är vad jag är!

Idag har jag bara legat framför tvn och vilat, har så jävla ont. Hoppas att det går över snart. Tar så mycket på kroppen att ha såhär ont! Och jag vill ju vara med på dansen på tisdag (!) så tills dess måste jag fan bli frisk!

Dagens


Beyoncé - If i were a boy
<3 J.F

Fredag

Jag vet.. sämst uppdatering. Och det tråkiga är att jag inte ens har en anledning till det.. Jag har bara.. dålig inspiration? Sämsta ursäkten ever! Haha. Men men.. det är så det är och jag hoppas jag är tillbaka snart i alla fall.

Jag har i alla fall tagit lite putfitbilder under veckan så de kommer nu :D



Tröja; Bik Bok
Väst; H&M
Strumpbyxor; Åhléns
Halsband; Ärvt
Benvärmare; H&M?
Skor; Converse

Body; Gina
Kjol; JC


Klänning; H&M
Väst; H&M
Glansiga tights; Gina
Skor; Catwalk

Nu ska jag iväg på bio med Fanny, Amanda och Simone. Vi ska se Låt den rätta komm in. Vi har allihopa läst boken och älskade den! Så nu hoppas jag verkligen att filmen lever upp till mina förväntningar. Fast jag har en känsla att den inte kommer göra det? Men skit samma. Det blir en mysig kväll med tjejorna. Fika innan också :D

<3 J.F

Smink

Här är sminkningarna jag gjorde till halloween. Tyvärr blev Jossans kamera snodd under kvällen så sminkningarna jag gjorde på dom har jag inte längre bild på.

Jag som catwoman




Jag i Carolinas sminkning som vampyr (inte målat maskara än dock)



<3 J.F

Kläder för dagen





Tisha; Levi's
 Jeans; Crocker (Mina nya jag köpte med mormor :D)
Kofta; Vero Moda
<3 J.F

Tillökning..

..till musiksamligen

Jag har varit så jävla trött på all min musik så länge nu. Känner bara att jag lyssnat på allt hundra gånger. GE MIG NÅGOT NYTT! Så nu har jag letat upp lite nya artister. En hel del pärlor. Denna gång blev det typ bara indie. Det är det spåret jag är inne på just nu. Känner mig sådär mysig just nu. Antar att det har med hösten att göra. Det här är sån musik man har lite mysigt i bakgrunden när man sitter med en bra kompis och snackar skit med en stoor kopp te och tända ljus. Eller läser en bok till eller en tidning. Ja, gör nåt mysigt! :) Men ni som känner mig vet att det där ändras ganska snabbt.
  • Angus & Julia Stone
  • Anna Ternheim
  • Catherine Feeny
  • Damien Rice
  • Elin Sigvardsson
  • Fiona Apple
  • Hello saferide
  • Kate Bush
  • Sheryl Crow
  • Marit Bergman
  • Kate Nash
Inte heelt nya artister direkt. Men det är bra i alla fall. Hoppas att några av er också hittar några nya favoriter här i listan. Det har i alla fall jag gjort! :) Ha det så mysigt ikväll nu. Själv ska jag plugga engelska... och lyssna på lite bra musik ;)

<3 J.F

Dagens

Gabriella Cilmi

<3 J.F

Nya tag

Imorgon är det måndag. Ny vecka, nya tag. Hur många gånger har jag sagt det? Men nu ska jag verkligen försöka.. För nu är det verkligen nu eller aldrig. Jag måste försöka rycka mig upp ur det här. Jag har försökt hela året, det har jag. Men jag ska försöka lite till. Vet inte om det är möjligt men det här funkar inte längre.

Ska det hålla på som det gör nu kommer det gå riktigt illa... Men... nya tag.

<3 J.F

Söndag

Tjingeling pling

Riktigt dålig uppdatering här nu igen.. Ledsen för det. Men jag har liksom inte haft nåt att skriva, inga bilder att lägga ut, ingenting. 

Igår var Johanna här för jag skulle sminka henne för hon skulle på maskerad. Härmapan skulle vara catwoman så det var ju inte så svårt med sminkningen. Samma som jag hade och ska visa bild på senare.. Sen kom moster Maria med Sören och även mina små kusiner. Det bjöds på fisksoppa till middag och sen blev det glass till efterrätt. Sen kom Danne över lagom tills vi skulle äta ost och kex, mys! Sen gick vi upp, jag tvingade honom att genomlida ett avsnitt av One tree hill. Moahahaaa! Och sen somnade vi som två stockar. Haha, tror vi somnade vid typ halv tolv. Skönt! 

Idag har vi varit och handlat nya fiskar till akvariumet. Mamma bestämde sig på nytt för att vi skulle börja ta hand om dom där små blöta jävlarna så de kanske kan överleva liite längre. Så nu har vi i alla fall en massa fina fiskar som simmar runt runt. 

Resten av dagen tänkte jag spendera i sängen. Jo Danne, man kan ligga i sängen hela dagen! Tänkte börja med att kolla på Gossip girl. Sen blir det någon utav alla hundra filmer jag lyckats skaffa mig. Uuuh, så myspysigt. Eller hur? Och har jag tur kanske jag får sällis av Danne ikväll igen. :) 

<3 J.F


RSS 2.0