crap

Emma, Ida och lille Hugo var här och hälsade på igår. Så jävla söt den där bäbisen. Igår var han väldigt grinig dock men det får man vara ibland tycker jag. Ida och Hugo gick rätt sent och Emma stannade ännu senare så jag somnade inte direkt tidigt igår. Så imorse kunde jag inte gå upp ur sängen (soffan). Jävla skit. Sen har jag inte gjort någon nytta alls idag. Bara spelat spel och kollat tv och film, fy skäms. Men jag tänkte väga upp det lite med att åka och träna nu i alla fall. Så behöver jag inte känna mig riktigt lika värdelös. Hörs sen!

<3 J.F

pics.



Foton: Jag

<3 J.F

Skolavslutningshetsen.

Nu är sommaren här och skolavslutningen närmar sig. Då ska alla ut och leta efter snyggaste klänningarna och skorna och hela baletten. Alla tjejer och killar ska ut i affärerna och röja. Man springer in och ut i varje affär och inte hittar man den där perfekta kreationen man tänkt sig. Och eftersom alla är ute och röjer ligger alla kläder i stora högar så det är på med dykarutrustningen för att dyka ner i botten där det kanske kan ligga något snyggt. Och precis när luften håller på att ta slut hittar man något som liknar klänningen man drömt om. Så man simmar upp till ytan av högen för att upptäcka att den är fem storlekar för stor. För självklart har alla haft samma tanke på hur klänningen skulle se ut och alla andra hinner ju alltid först så allt i normal storlek är slut. Och samma sak är det med skorna. Allt man hittar är i storlek 42. Och vem fan har 42 i skor som tjej? Då ska man ju vara en jätte eller väldigt lång och manlig.


Och varför denna stress inför just skolavslutningen? Man har ju under hela året gått klädd precis som vanligt dödlig, utan större finess. Vissa dagar har man inte orkat så man har nästan gått i skolan i pyjamasen. Med halvskitigt hår uppsatt i en slarvig knut. Och eftersom man alltid sover in i det sista hann man aldrig med sminket. Alla har alltså sett att man inte alltid är den snyggaste. Men just på skolavslutningen, då ska man visa att man visst kan. Man ska visa hur man egentligen ser ut. Typ snyggast på jorden. Med snyggaste håruppsättningen, mest avancerade sminkningen, snyggaste klänningen med de mest brunbrända ben som avslutas i så höga klackar att man behöver en person på varje sida för att inte tippa åt något håll. Sen ska man sitta på en stol i två timmar i skolan för att lyssna på rektorns tal för att sen gå hem. Det är ju knappt att någon hann se hur snygg man var.


Tänk om alla bara skulle gå till avslutningen med ett par shorts och ett linne. Om ingen riktigt brydde sig. Vad mycket enklare det skulle vara och vad mycket billigare det skulle bli. Och mindre stressad skulle man vara också om man slapp det där letandet som kan ta flera veckor. Men sen måste man erkänna. Det skulle ju faktiskt inte vara lika kul. För visst njuter man när man har hittat den där supersnygga klänningen med de perfekta skorna. Och när man gjort sig i ordning, tittar sig i spegeln och faktiskt tänker att fan vad snygg jag är, nu har jag lyckats. Och man går in i skolan, rakryggad som aldrig förr med huvudet högt för man vet hur snygg man är. Man känner riktigt hur alla vänder sig om med hakan nere vid knäna för att man ser så bra ut. Visserligen är det inte så. Det är ju ingen som lägger märke till någon annan eftersom alla är så upptagna med att beundra sig själva eller gråta i takt för att man ska sakna varandra under sommaren. Men bra mår man. Och riktigt snygg känner man sig. Så när man tänker efter var nog stressletande värt det. För när man går från skolan med skoskav och alldeles för kort klänning med betygen i handen. Då man ju som bäst. Man känner sig störst bäst och vackrast och lättnaden över att skolan är slut gör inte saken värre.


Så ut och leta nu. Dyk djupt i alla klännings- och skohögar. Så ses vi, snyggare än någonsin på skolavslutnings-dagen. Det ska i alla fall jag göra!


<3 J.F


tjingaling

Idag har varit en riktig mysdag. Eller.. det började redan igårkväll då Simon följde med mig på en dansföreställning som en kompis hade på Dansens Hus. Sjukt duktig var han förresten, det var dem alla. Lätt avundsjuk på att jag inte fick vara med. :P I alla fall.. efter det åkte vi hem till mig för att släppa in och mata katten och för att hämta lite saker så jag kunde åka och sova hos Simon. Väl där somnade vi som stockar ganska snabbt för att sen få bästa uppvaknandet i morse. Tack älskling!

Sen åkte vi in till stan "hela familjen" för att träffa Daniel och Helena (Simons brorsa + sambo) och deras två barn Teo och Oliver. Grymt söta båda två. Så vi var i en park där barnen lekte och vi "vuxna" drack kaffe och åt glass, mys! Sen tog vi en liten spontan sväng på stan och jag hittade de mest perfekta klänningen och de MEST PERFEKTA skorna!!!!!! för bara 650 kronor tillsammans. Och jag letade inte ens! Bara råkade springa på dom. Så nu är outfiten inför skolavslutningen kirrad ;) Måste bara fixa en schysst bränna också. Mindre enkelt...

Sen när jag kom hem släpade jag med mig dator, iPod, telefon och ramlösa och gick ner och satte mig på bänken vi fått på baksidan och knåpade ihop en krönika. Eller.. den tog 10 min att skriva :P

Nu är jag inne igen. Tänkte försöka komma på vad den där jävla samhällsuppgiften går ut på.. Och kanske käka något. Magen är så tom att den börjar bukta inåt, not good.

Hörs kanske sen. Puss!

<3 J.F

pic.

Foton: Jag

<3 J.F

Friday, I'm in love

Idag har varit en riktigt seg dag. Kändes inte som jag gjorde något vettigt i skolan. Eller.. jag gjorde iof min presentation i flash. Bara lite script kvar den är det klar! :D Sen var det jobb som stod näst på schemat. Men det var typ inte en kotte där så jag stod mest av tiden. Hatar det. När jag jobbar vill jag jobba också. Inte bara stå där och inte göra någon nytta. Då kan man lika gärna gå hem?

Nu har jag suttit och pillat lite med datorn och läst bloggar.  Tänkte laga lite mat. Är inte så hungrig så jag tänkte steka mackor med ägg, tomat och bacon. Så jävla gott! Har varit sugen på det i 2 dagar. Ja, jag är inte riktigt som andra. Sen kläckte Carro på jobbet ur sig en jävligt smart sak idag. Guacamole och nachochips. Så det ska jag också göra idag. Efter middagen alltså. Petra skulle också det för det lät så gott. Haha. Tre härmapor.

Nej.. nu kurrar det lite i magen faktiskt. Och jag skulle kanske försöka äta innan halv 10-10 någon dag.. PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ!

<3 J.F

Onsdag

Tjing tjong pling plong.

Nu är det äntligen sol igen, känns mycket bra. Simon sov hos mig igår, vi blev försenade... och nu är vi hemma hos han. Vi ska faktiskt plugga. Eller, jag ska det i alla fall. Det har jag  bestämt. Och Simon sa att han skulle det så jag håller tummarna för honom.

Sen blir det middag här också, jävligt gött. Så jävla god mat jämt!

<3 J.F

Fashionista

Johanna sov hos mig efter strippen igår, skitmysigt. Enda negativa var väl att hon var seg imorse så vi missade tunnelbanan. Men vi hade bara eget arbete i skolan ändå så det gjort väl inte så mycket.

Imorse då så diskuterade vi modet och olika trender. Vi kom fram till att vi båda verkligen gillat dehär senaste trenderna. Gadiatorsandaler, nitar, axelvaddar, rockstilen. Ja, det har varit mycket snyggt. Men nu.. de nya trenderna. Cancerögonbryn och mjukisbrallor. Hur tänkte dom? Måste ju varit så att de fick slut på idéer och ba, nemen.. Vi kör på något helt osmakligt, ser hur långt vi kan ta det. Se hur många som hakar på.

Fast.. om jag känner mig själv kommer jag stå där i höst med mjukisgharemsbrallor och ljust målade ögonbryn. Eller.. ögonbrynstrenden kommer jag fan inte haka på. Man ser ju sjuk ut?

Är så jävla förbannad just nu. Jag kommer kaske att få G i engelska. KANSKE! Och det är om jag jobbar röven av mig IDAG och skriver klart två uppgifter. Jomen.. det kommer nog gå skitbra. Och sen är det alla andra hundra ämnen jag har där jag också ligger äckligt mycket efter.. Usch man kan ju dö av mindre..

Så nu ska jag gå och dränka mina sorger i en extra fet kebab i Skogås centrum, bra skit!

<3 J.F


Värmeslag

Det är vad man får om man vistas i min lägenhet när det är mer än typ 10 grader ute. Och det är det definitivt nu. Och syrebrist får man också för den delen.

Idag var jag på bilskolan och körde. Det gick väl hyfsat bra, jag körde långt och i högre hastigheter utan några missöden. Men det kändes inte riktigt på topp ändå.. Kändes inte som att jag hade samma stenkoll som jag haft innan. Kollade inte lika mycket, tänkte inte lika mycket i förväg. Men man har väl sina svackor antar jag. Och sen blir man ju lätt trött i skallen i det här vädret. Men men, jag körde i alla fall och det gick inte dåligt så det var ju bra.

Vad händer nu då? Jo, jag tänkte dra i mig lite vatten nu så jag inte tuppar av, bra idé! Sen tänkte jag väl vila lita. (borde plugga..) Sen ikväll blir det stripp igen, gaalet roligt!

Sist jag var där hade vi vikarie förresten och hon jobbar där på Dancing Queen där de har bara stripp. Och hon frågade om jag hade varit på polestrip. Hon såg att jag skulle gilla det tydligen. Av mina juckmoves jag låg och gjorde på golvet. Haha. Men då sa jag i alla fall att jag inte har det men verkligen vill. Men kan inte för det är så himla dyrt. Men då sa hon att de ska antagligen köra en intensivkurs i pole nu till sommaren som då inte blir lika dyr. Och eftersom det blir mer intensivt lär man sig bättre, grymt! Sen tänkte jag på en grej. Man kan ju gå instruktörsutbildning där så man kan hålla egna klasser. Och då tänkte jag att det skulle ju vara hur jävla sjukt kul som helst! Tänkte om man kanske skulle köra en sån nästa gång som tillfälle ges. Superkul!

Nej.. nu ska jag sluta ordbajsa. Vi hörs kanske senare eller så hörs vi imorn. Puss!


Foton: Jag

<3 J.F

Typ asballt!

Tjingeling!

Var nyss inne och kollade min mail för at se om jag fått svar på en jobbansökan jag gjort. Självklart inte kommit. Men däremot hade jag fått mail från Smartson där de skrev att man kunde anmäla sig för att bli testpilot för en systemkamera. Canon EOS 550D. Så det var ju solklart att jag anmälde mig. Man kulle  anmäla sig som team så jag och Simon blev testteamet Team unicorn. Simons dröm att ha den kameran så det skulle ju vara hur ballt som helst om jag fick det. De väljer åtta team så chansen är inte superstor men ändå. Skitballt! Jg anmäler mig fan på alla dedär testgrejerna de skickar ut.

Ni kan också anmäla er. Gå bara in här så skickar man in anmälan. Lycka till!

<3 J.F

Balleballe

Nu har det gått utför med publiceringen igen. Vad är det för fel egentligen? Den här gången vet jag inte ens vad jag gjort. Jag har väl kommit ur mönstret med att blogga så jag kommer inte ihåg att göra det. När man bloggar flera gånger om dagen så sitter det liksom i fingrarna och man känner när man inte bloggat på ett tag. Men nu har jag kommit ur det mönstret så då måste jag liksom påminna mig själv att blogga och då glömmer jag, dåligt..

Men nu gör jag det iaf. För tillfället sitter jag hemma hos mamma och pappa. Tänkte sitta ute och plugga. Men det gick ju inte eftersom man inte ser något på datorn ute.. skit. Det får bli solpauser i pluggandet helt enkelt. Sen lite senare idag kommer Thomas hit och så ska vi övningsköra. Sen ikväll är det middag här med svärföräldrarna och Simon. Det ska bli sjukt kul. Har längtar i en vecka. Eller.. egentligen sen jag träffade hans föräldrar. Men jag har ju längtat ännu mer sen vi bestämde en dag. Grymt kul!

Vi får höras lite senare. Nu ska jag försöka skriva en krönika. Det blir hysterin som uppstår när första solen kommer. Eller om hur synd det är om småbarnsmammor i lägenheter. Publicerar de här sen kanske om de blir bra.

<3 J.F

;:

Nu är jag något mer normal än i natt. Att jag inte lärt mig, man ska inte skriva på nätterna. Det är då man drar igång alla tankarna. Men nu känns det bättre. Skittrött eftersom jag somnade så sent men jag ska gå upp nu om typ tio minuter. När Bullerbyn är slut på tv.
Sen om en timme ska jag åka mot Skogås där jag ska övningsköra med Thomas. Det är så himla kul att köra bil, jag önskar jag fick köra varje dag. Men innan jag kan åka måste jag äta, duscha och packa. Mycket att göra på en ynka timme. Men det ska jag nog klara ;)
<3 J.F

vart sitter off-knappen?

Jag är rädd  för mina tankar, rädd för mig själv ibland. Just nu. Det är jag själv som förstör allting. Så fort jag är lycklig och mår bra börjar jag tänka på allt. Tänker åt hel fel håll. Blandar in saker som är totalt oväsentliga. Varför ska jag göra så jämt? Tycker jag om att få mig själv att må dåligt. Mår jag bra av att få klaga lite och tycka synd om mig själv.

Det går jävligt bra för mig nu. På de flesta områden. Varför kan jag inte se det och vara nöjd? Måste jag börja kritisera och förstöra allting som är bra. Fan.. det är allt gammalt. Måste allt alltid komma tillbaka och måste världen vara så jävla liten? Kan inte allt gammalt bara stanna i det förflutna? Och kan jag låta mig själv stanna i nutid? Jag vill gärna dra tillbaks till då- eller framtid. Eller.. jag vill inte det. Men mina tankar lever sitt eget liv och drar vart fan dom vill.

Och sen, varför måste det alltid vara mer? Nu har jag det jag ville ha, räcker inte det? Kan jag inte vara nöjd? Visst det är inte direkt så som jag tänkte mig att jag ville ha det. Men grundtanken är ju densamma och i mitt fall är den bättre än jag kunnat drömma om dessutom. Jag kunde aldrig drömma om en sån uppskattning. Det var absolut inget jag trodde jag skulle få se och känna på. Visst, jag har drömt flitigt och hoppats innerligt. Men trodde inte att det skulle hända en sån som jag. Att jag skulle vara värd det. Det är ju för alla dedär andra människorna. Dedär som det går bra för. Det gör det inte för mig. Eller? Det är vad mina tankar säger åt mig. Det de vill få mig att tro. Och det värsta är att jag är så blåst och naiv så jag lyssnar på allt. Jag tar allt det värsta och suger åt mig som en svamp.

Fan fan.. nu fuckade jag min "nystartade" blogg också. Det som bara har varit fjärilar, regnbågar och en dans på rosor den senaste tiden.. Det är det jag säger! Så fort det går bra och jag känner mig lycklig. Då måste jag fundera ut en anledning till att jag inte ska få vara lycklig. Och jag borde få pris i den egenskapen. Jag kan hitta hur många anledningar som helst. Det tar inte slut, finns ingen ände.

Jag älskar dig. Men jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland och jag har alldeles för svårt med mig själv. Jävla bajsskit.. Helt instabil. En sån människa man ska undvika. Inte komma för nära. Det är då problemen hopar sig och man smittas och dras ner i skiten. Det gör allt komplicerat.

Fan, de här tankarna fanns inte ens för en kvart sen. Vart kommer de ifrån. Djävulens tankebank i min hjärna? SLUTA TÄNK! Jag vill inte tänka mer, vill stänga av. Vill låta allt vara som det varit. Men nu känns det som att det är försent. Att jag kommit för långt. Vägen tillbaks är borta, utelåst. Snälla låt mig glömma. Låt mig blåsa bort dehär onda tankarna som till slut förstör allt. Det vet jag att de gör. Jag har varit med förut. Jag vet hur jag och mina tankar fungerar. Det bryter ned det som gör mig lycklig till småbitar. Sakta sakta en bit i tagen. Den börjar i mitt huvud. Får mig tvivla på mig själv. Sen börjar jag tvivla på andra. Sen tror jag att allt är fel fel, gör en stor jävla tabbe för att sen inse att det vad förjäves. Jag vill inte göra fler tabbar. Jag vill inte gå ned i en jävla svacka. Jag vill må bra och vara lycklig ett tag till. Jag vill kunna lite på mig själv. Lite på mig själv så bra att jag kan lite på de runt omkring mig. Just nu går det inte jättebra. Jag har svårt att tro på det som är bra. Det som leder till lycka. Men det som leder till sorg. Det sväljer jag helt utan att tugga eller tveka.

Fan.. en jävla massa ord. Jag vet inte ens vad jag skriver längre. Det är alldeles för sent och jag har tänkt alldeles för mycket. Det började smått sen satte jag fart på dom och skenade iväg hur långt som helst. Triggar mig själv.. jämt. Nu måste jag sluta. Måste sova. Måste glömma. Måste leva... Skit..


<3 J.F

I'm the best, fuck the rest

Idag är jag faktiskt stolt över mig själv. Först var jag i tid till skolan, bra. Sen efter skolan gick jag hem till Sandra och pluggade matte för provet, bra. Sen skrev jag provet också vilket jag nästan tänkte strunta i, bra. Sen gick jag hem till min mamma och drack kaffe i solen, bra. Eller.. trevligt i alla fall. Sen hjälpte jag henne att åka till plantagen och handla kryddväxter och plantera eftersom hennes hans paj, bra. Sen åt jag middag där, gott. Sen tog jag tag i mig och plockade ihop, DVD, filmer och spel och tog med mig hem, bra. Sen när jag kom fick jag värsta rycket och storstädade heeela lägenheter, BRA! Jävligt bra om man får säga det själv. Känns grymt gör det också.

Sen är jag nöjd med mig själv också. Jag sa till Simon att vara med Stopher idag och inte med mig. Även fast jag ville att han skulle vara det. Ville mysa och spela tvspel. Men vi är ju med varandra varje dag så vi måste skaffa egna liv. Som jag skrev lite tidigare.. Öva...

Nu sitter jag här och känner mig helt tom när jag inte har något att göra längre. Eller.. jag skulle ju kunna vika in kläderna i garderoben också men nu orkar jag fan inte mer. Det får vara nog?

Hörs kanske senare. Annars god natt så hörs vi imorn!

<3 J.F

walking on sunshine

Igår var jag och körde bil med Thomas igen. Det gick grymt! Backade runt gathörn fan ;) Sen åkte jag hem till mami och åt god soppa och sen åkte jag hem till min sjukling och sov med honom. Riktigt mysigt. Och idag mår han bättre så nu är vi i skolan. Fick reda på att jag fick VG på mitt grafprov. Balleballeballe!!

Idag har jag jävla matteprov också. Nationella i matte C och jag kommer få IG. Det känns förjävligt. Matte är mitt favritämne och det som jag verkligen vill ha MVG i. Men nej nej. Då ska man få en jävla skitäckelefterblivenhorlärare som inte kan lära ut ett skit. Har lärt mig allt fram till nu själv. Men nu börjar det bli så avancerat att det fan inte går längre. Och fy i helvete vad frustrerande det är. Vill elda upp matteskitboken...

Nej usch vad mycket depp det blev. Det är strålande sol igen och det ska fan stekas på lunchen hade jag tänkt! Nu ska jag skissa på en barnbok som jag tänkt göra. Ciao!

<3 J.F

happyhappy

Det är strålande väder ute! Det finns inget som gör en lycklig på samma sätt som ett riktigt strålande väder, hur grymt som helst! Och då sitter jag här inomhus... suck.. :P Men jag har faktiskt varit ute. Det är ju lite svårt för mig eftersom jag inte har någon balkong eller uteplats eller så. Men jag satte mig vid bänkarna vid kiosken mitt emot mitt hus och pluggade lite matte, bra gjort tycker jag.

Varför är jag hemma då? Jo.. jag har ställt mig samma fråga. Jag vet fan inte. :S Jag antar att jag tänkte att jag inte orkade eller nåt. Hemma är jag iaf.. Simon är ju också hemma så då blir det ju faktiskt inte lika kul heller. Men han börjar bli bättre nu så jag hoppas få träffa honom igen. Usch, jag känner mig så patetiskt. Jag har blivit en av dedär tjejerna som jag hatar. Skaffar pojkvän och är sen med honom varje dag, klarar sig typ inte själv. Det är det värsta jag vet. Jag har alltid sagt. Fan, man kan ju inte vara med varann varje dag. Det pallar man ju inte. Måste ju få vara själv. 2-3 dagar i veckan kan man väl ses. Och nu är det så att om jag inte har varit med Simon på en dag längtar jag typ ihjäl mig. Hur töntigt som helst ju.. Jag klarade mig ju innan jag träffade honom? Nej, jag måste öva på att vara ensam för såhär kan jag inte hålla på. Det börjar gå ut över annat också och då är det fan illa. Usch!

<3 J.F

back on track

Känns grymt att se att det är så många som är inne och kollar här fast jag inte skriver. Betyder ju att det är några små som bryr sig om mig där ute :P Sen har jag ingen aning om vilka ni är men det är en annan femma.

Jo.. det har ju varit väldigt dött här på senaste tiden men jag har helt enkelt inte varit sugen på att skriva och då blir det bara fult om man försöker krysta fram något. Så då fick det bli en liten paus. Men nu känner jag hos orden bara rinner ur fingrarna och jag är sugen på att skriva igen. Sen om det blir intressant.. ja, man måste väl kanske ha ett intressant liv för att ha en intressant blogg och det har ju inte jag så.. nej, det blir inte intressant.

Helgen har varit riktigt hård! I fredags jobbade jag. Sen åkte jag hem och packade för att sova hos Rebecca. På lördagen gick vi upp klockan fem för att åka till Norrköping på Stadiumolympiad. Fy fan vilken galen dag! Bland de roligaste dagarna över huvud taget tror jag. Folk var så roligt utklädda och det var många som riktigt bjöd på sig själv. Vårat lag var helt värdelöst men vi hade en jävla kämparglöd och förlorade med stil. Det var streetbasket som var den stora grejen. Sen var det lite mindre tävlingar och även livebetting som jag och Frida ägde, grymt! Sen till kvällen var det en grymt god middag och fy fan vad många det är som jobbar på Stadium, hur mycket människor som helst! Sen efter middagen var det ett live band. MITT FAVVOBAND!!!! Hoffmaestro & Craa. Asså, jag dog typ. Stog längst fram och mosadet ihjäl mot staketet men fan, det var det värt!

Sen efter det var det massa massa dans. Jag och Rebecca var värst tror jag. Vi dansade som galningar heela kvällen. Från typ.. 8 till 2 på natten. Tänkte till och tog på mig conversen och det är jag glad för. För jag hade inte kunnat köra lika hårt i hi heels.

Igår var tanken att jag skulle plugga hela dagen men det gic såklart åt skogen. Jag var hela förstörd efter gårdagens händelser. (Kom hem halv fem så det var 100% hålligång i ett dygn.) Så jag sov heela dagen. På kvällen kom Simon och gjorde mig sällskap också och vi sov tillsammans. Tyvärr blev han sjuk med feber så han kokade så man knappt kunde ta i han och så frös han samtidigt så han skakade, stackarn.. Så idag är vi hemma. Ville inte dra upp han när han mår sådär så då stannar frugan också hemma. Tänkte att jag kan göra lika mycket nytta hemma som i skolan. Om inte mer. Har redan gjort klart min argumentative essay till engelskan och skickat in, känns jävligt skönt. Ett steg på vägen.

Nu ska jag kanske frulla lite och se hur mannen mår. Sen blir det mer plugg. Puss!

<3 J.F

RSS 2.0