Fredag

Jag har nu flyttat hem igen. Inte najs. Blivit sjuk med äckelhosta, ännu mer onajs. Jag ska jobba ikväll och imorn, mer onajs.

Inget mer kul att säga. Förutom satt jag lyckades fynda två skjortor på julklappskvällen på jobbet igår. Två rutiga från herravdelningen, najs som fan! En röd- svart rutig och en typ gul, oragnge nånting rutig. De kostade 299 fråm början men vi hade bara de två kvar så de var nedsatta till 149 och sen hade jag 30% på det. Najs som fan! ;)

Nu orkar ja inte mer. Ciao!

<3 J.F


Tisdag

Tjingeling!

Fan asså, det här med att ta tag i mig själv och komma i tid, det funkar! Nu har jag, två dagar i rad gått upp så fort klockan ringt. Har inte ens legat 5 minuter. Stora framsteg från att ligga 1-1,5 timmar och dra mig ^^ Ja, visst det är bara två dagar. Men i alla fall. Jag är ändå väldigt stolt över mig själv. Och till råke på allt har jag tillochmed ätit frukost dessa två dagar, bara en sån sak ;)

Idag hade jag en mysdag med mamma. Vi åkte till Länna och shoppade lite saker till min lägenhet på rusta. Fan va gött det är med billiga affärer asså. Man köper och köper men ändå kostar det typ inget. Iof gick det på 400 spänn men då var det med en julkulla för 100 och två kuddar gör 60 st. Så då var det ändå bra pris på allt annat skräp jag fick med mig ;) Bl.a typ godaste tvålen! 10 spänn, oh yeah! ;) 

I morgon kommer bli en riktigt bra dag. Den börjar iof lite halvjobbigt då jag ska upp klockan 7. Börjar egentligen halv 12. Men det är det värt för anledningen till det är att jag ska vara i Mariatorget klockan 9 och möta Rebecca för vi ska gå och äta frulle på pappas café, hur mysigt som helst! Så det blir två timmars skitsnack och mys och dessutom smaskiga mackor och kaffe, hur gött som helst!

Sen är det en skoldag som är relativt kort så det är najs. Sen efter det ska jag hem till mitt hus och förmodligen kommer Ida och hälsar på med gravidmagen. Så mysigt, hon har lovat att jag ska få klappa den ^^ Den sparkar tydligen nu också. Fan, jag kan inte låta bli att bli lite avundsjuk.

Nu väntar sängen och typ 6 timmars sömn. Varför är det så svårt att gå och lägga sig i tid? Det är den där jävla tv'ns fel. Bajstv.

<3 J.F


All by myself

Det är så skönt att bo här hos mormor och bara behöva ta hand om mig själv. Hon är ju som sagt i USA så ja bor här all by myself. Skönt är det också att det ligger så nära tunnelbanan för då är det lättare för folk att hälsa på och så. Och det är även lättare för mig att ta mig till olika ställen. Förutom till skolan då... Men det har vi ju pratat om tidigare att det är nog något positivt. Kollade precis sl btw och det tar faktiskt bara 35 minuter. Sen får man lägga på 10 minuter som det tar att gå till tuben. Det är ju hel okej? Jag hade räknat med en timme ungefär. :P

Så vad har hänt sen sist? Tove har åkt ur idol! Vafan är det för skit?? Och jag som röstade 3 gånger och allt ^^ Fattar ingenting. Tror det blev en Ola. Folk glömde att rösta. Det är i alla fall det jag hoppas på för hon borde gått till finalen och vunnit. Men nu ska Erik vinna och det är också bra. Vad hände mer i fredags? Jo, jag flyttade ju hit förstås. Och sen var Hannes här och hälsade på också. Mitt i natten så klart.. Jävla nattuggla dedär asså. Tillochmed värre än mig och då är det illa :P Han sov här vilket var bra eftersom det var första natten. Det är lite småjobbigt att vara helt ensam iaf. Så lite sällskap är alltid bra. Även om man bara sover, det känns tryggt liksom.

Sen i lördags så mötte jag Emma i Sandsborg och så gick vi på julmarknaden där. Inte riktigt så kul och mysigt som jag tänkt mig men vi köpte glögg det var gott och vi fick träffa varandra vilket var riktigt trevligt! Vi köpte sen en hel flara glögg på ICA och gick hem till mig och drack den och åt pepparkakor och snackade en massa skit. Sen lite senare mötte vi upp hennes brorsa Erik och deras lillasyster Lina, 5 år. Så vi gick och fikade med dom lite och sen gick vi tre tjejer hem till mig en stund. Sen var det dags för dom att åka och även för mig för jag skulle hem till Sara på tjejmiddag. Det var riktigt trevligt och väldigt gott. Nästan lite för gott för vi alla åt tills vi storknade. Det var nästan så vi fick rulla hem. Sen skulle egentligen Simon sovit hos mig efter det men eftersom vi är så pissiga på att planera så blev inte det av den här gången heller, bra jobbat. ;) Men jag klarade mig själv i alla fall, så det var ju bra.

Sen idag har jag varit på advensfika hos min faster med familjen. Det var supermysigt! Fick julskinka också, så jävla gott! Med en maassa senap på, me like!!

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. För i morgon hade jag tänkt att jag skulle börja mitt nya liv som Jonna som är i skolan varje dag och dessutom i tid och gör allt hon ska. Låter bra va? Måste verkligen lägga lite krut på skolan nu. Börjar hamna alldeles för mycket efter. Börjar kännas som förra gången på METG när det slutade med att jag fick gå om. Och det kan ju inte göra igen liksom så är det sagt att lägga i nästa växel och köra gärnet! Så puss på er så länge så hörs vi ;)

<3 J.F


Natt

Shulilu.

Kollade precis statistiken över läsare på bloggen. Det är ändå en del som läser, kul att veta. :)

Kom precis hem från en nattlig promenad med Hannes. Det var bra faktiskt. Vi prata lite och det känns som han förstår mig nu. Hoppas bara det blir någon skillnad också. Att han verkligen tänker på vad han gör. För jag tycker ju om att vara med honom liksom. Sämst bara att han ska åka iväg till Italien typ snart.. Då känns allt så värdelöst på nåt sätt i alla fall. Men ändå, vi har ju kul nu liksom som det är ju bra. Man ska ju leva i nuet säger dom.

Imorn är det programdag i skolan. Svenska hela dagen. Litteraturhistoria.. kul? Vet inte riktigt. Tror det kan bli rätt segt asså. Från 9 till 3. Fan lång dag... Sen efter det ska pappa köra mig och mina saker till mormor. Det blir så att jag flyttar imorn i stället för idag. Hade konsert idag och allt så det blev så lite tid över. Skönare att sova hemma i natt i stället. Sista dagen med nära till skolan.. Hårt som fan. Men ändå tror jag det kan vara bra för mig. För nu tänker jag liksom varje dag att äh jag kan ligga kvar. Det tar ju bara en kvart till skolan. Och så kommer jag försent.. Men om jag vet att det tar en timme. Då måste jag verkligen gå upp och åka i tid för att hinna. Jo.. jag tror det där kommer bli bra.

Men nu måste jag verkligen sova för annars kommer jag inte orka imorn.. Hoppas Simon kommer bara. Han sa att han kanske inte skulle det. :/ Inte bra. Fast iof kan jag inte uttala mig om saken eftersom jag stannar hemma rätt ofta. Jag kanske ska ge honom en dag i alla fall. :P Fast nej, jag vill ha han i skolan ^^ Men.. God natt!

<3 J.F

Tomt

Ja, det är vad mitt rum är just nu. Jag har packat ner nästan allt nu.. Lite smink och krämer kvar bara. Och så möblerna då förstås. Men sen är allt annat borta. Känns jätteskumt. Mitt rum brukar ju alltid var fyllt med en jävla massa prylar. Men nu.. bara tomt. Knasigt.

Pratade med Hannes idag för första gången sen i lördags. Jag vet inte om jag överreagerar med hela den här grejen. Antagligen gör jag det lite även fast alla andra säger att jag inte gör det. Men jag vet inte, det känns inte helt okej i magen. Och det ska man väl lite på? Och jag är inte den som går under en lång tid och tycker nåt är dumt utan att säga nåt. Jag gör hellre saken klar från början. Sen om man inte kommer överens. Ja, då kan man gå skilda vägar på en gång i stället för att ödsla en massa energi på något som ändå är dåligt. Men fan, när det är bra är det jävligt bra. Men det är det där i mellan. Det där som suger en jävla massa energi. Och det är det sista jag behöver. Mår inte sådär jävla bra i alla fall. Jag behöver umgås med folk som är jävligt stabila och enkla. Ingen skit. Jag har egna problem. Har inte tid och ork för andras just nu. Även om det låter egoistiskt..

Jag vet vem jag vill ha egentligen. Om det bara varit lite annorlunda. Så taskig situation! Allt på grund av mina töntiga principer. Skit i dom?

Nu måste jag sova. Prov i morgon. Provet som jag började plugga på för några timmar sen... Varför är jag alltid ute i sista sekund? Jävla Frollo som han hade sagt.

<3 J.F

Packning

Ja.. Idag har ännu en låda packats.. Idag var det köksgrejer. Jag och mamma var ute och länsade förrådet på en massa gamla saker de sparat åt mig. Man får inte slänga! Så nu har jag husgeråd så det räcker och bli över vill jag lova. Eller. det är ju fortfarande vissa bitar som saknar. Men jag har tallrikar, bestick, koppar, fat, skåla, ugnsfasta former, stekpanna, traktörpanna, sockerströare, uppläggningsfat.. Ja allt sånt där tjafs som man älskar att ha en massa fint av. Nu är kanske inte mitt av den finaste sorten.. än.. Men det kommer. Saker och ting får väl uppdateras allt eftersom. Måste in lite cash på kontot först. Sen kan man göra av med dem ;)

Imorn är det en massa saker som står på listan. Så himla mycket saker som måste fixas. Allt måste ju vara klart innan torsdag för då flyttar jag till mormor och är hus- och kattvakt För när jag kommer hem därifrån blir det bara till att tvätta kläder och lite så sen flyttar jag in i lägenheten på en gång. Så man kan säga att jag flyttar hemifrån redan på torsdag. Vilket är om två dagar!!!! Vilket är helt sjukt!!!

Nu ska jag kolla på första avsnittet av julkalendern. Se vad de hittat på för dumt nu. Tacka vetja på gamla goda tiden. Bästa julkalendern genom alla tider? Trolltider! Bästa ever. Har hela inspelat på VHS, drar fram den, dammar av den och kollar ibland. Älskar!!

<3 J.F

Fix

Idag var jag i lägenheten och pratade med Annie om saker hon ska flytta ut och töma och så innan jag flyttar in. Jag skrev på papprena också så nu är det officiellt. Men kontrakt och allt! Frågan jag får är hur känns det nu då? Känns det kul? Och det är klrt det känns kul, tror jag? Det känns så konstigt och abstrakt på något sätt. Inget man kan ta på direkt. Så jag kan inte riktigt säga hur det känns. Jag kan bara säga hur jag kan tänka mig att det kommer kännas sen när jag väl flyttat in. För just nu känns det inte så mycket alls faktiskt. Det känns rätt overkligt. Jag kommer nog fatta vad det faktiskt handlar efter att jag bott där själv i en vecka eller nåt sånt. Då kommer jag nog fatta vad det egentligen är jag håller på med. Just nu har jag ingen aning. Som det mesta nu för tiden. Jag är så förvirrad nu för tiden att jag stundtals blir rädd för mig själv. Det är nästan så jag behöver bli påminnd att andas fan. Det börjar bli sjukligt. Visst, alla glömmer grejer men fan, jag har ingen aning om nånting alls nu för tiden. Knasigt värre.

Imorn ska jag till skolan. Har inte varit där sen i onsdags. Konstigt länge sen. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen. Och kul att träffa mysisen. :) Nu måste jag sova. Har lovat att komma i tid imorn ^^

<3 J.F

RSS 2.0