.

Nu bär det av mot skolan. Har bara gympa idag så de är skönt. :) Det som däremot är mindre skönt är att jag ska på skiva ikväll och vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till.. Panik?


Där här är jag idag. Bild på resten av outfiten kommer senare idag :) Puss

<3 J.F

Torsdag

= Zombiedag! Jag somnade visst med kläder och smink och allt igår. Fräscht.. bara däckade typ. Usch, man känner sig så himla äcklig efter en sån natt. Och min säng ser ut som helvete också. Lakanet är halvt borta. Vettefan hur jag har sovit alltså. Haha.

Det är i alla fall väldigt fint väder idag verkar det som. solsken ja tack! Så efter skolan ska jag nig försöka hinna med en liten stund i solen, det är ju så skönt! Börja på en ny bok eftersom jag läste ut min igår. Satan vad bra den var!!!! Ni måste läsa den! Ralphs party av Lisa Jewell. Jag har läst Vince & Joy av henne också och den var lika fantastisk. Grym författade där asså!

Vad händer ikväll då? Valborg och allt.. Jag ska på Rebeccas skiva med Carro så det blir nog inte så mycket valborg för oss. Kul som fan med skiva med lite synd i alla fall. Man skulle ju vilja vara ute vid en eld och mysa lite. Men vafan, man kan inte få allt här i livet. Och tur är väl det.. vad skulle jag då klaga över här i bloggen? Då skulle jag fan inte ha nåt att skriva :P Haha.



Nej, nu ska jag gå ner och försöka gräva fram något ätbart i skåpen. Ska nog ta en kopp te också, min hals är alldeles igensvullen igen.. Tjingeling!

<3 J.F

Ilska

Fan.. jag och min mamma har aldeles för många catfights. Och de flesta är så jävla onödiga. Helt töntiga saker. Jag känner att det är helt onödigt och töntigt att bråka om men ändå fortsätter jag. Fattar inte riktigt tankearbetet bakom det där...

Nu ligger jag då återigen i sängen och kollar på tv och håller på med datorn. Ska man inte lära sig av sina misstag? Ja, jag gör inte det i alla fall. Det är tydligt det. Kollade precis på Fråga Olle där Melinda Wrede var gäst. Kom då att tänka på hennes låt som jag lyssnade en hel del på typ.. förra sommarn? nåt sånt..

Äh, fan. Nu får det vara nog med dåligt skitsnack för den här dagen. Kommer mer imorn ;) Natti


Melinda Wrede - Det är slut

<3 J.F

As trött

Trött som ett as alltså.. Tröttheten från i morse har hållt i sig hela dagen. Jag är helt slut i kroppen och hela huvudet. Orkade inte ens gå till cellon. Förresten så ville jag inte heller. Inte för att jag var så jävla bra men dom är såå dåliga och såå jävla tråkiga!!! Jag spyr på dom. Alla sitter i sin egna lilla värld med sina tötiga instrument och lyssnar och pratar inte med nån. Dom är så tröga och fattar inget av det man säger. Nej, jag får damp...

Fattar inte hur jag ska stå ut en hel helg med dom när vi dessutom ska tävla mer vår pinsamt dåliga musik. Usch fan!

<3 J.F

Morgontrött

Idag är jag trött som fan! Var uppe alldeles för länge igår.. Pillade med datorn, kollade tv.. Sånt där som man vet att man inte ska börja med på kvällen för man kan aldrig sluta. Inte jag i alla fall..

Nu har jag gjort mig i ordning på typ 15 minuter och det är dags att springa ut till moppen som pappa lagat nu :D Sen får jag köra som en galning till skolan.

Hörs sen!



Klänning - H&M
Skärp - H&M
Tights - Vila

<3 J.F

Music


Helena Bergström - Aldrig ska jag sluta älska dig.
Jättebra folk faktiskt. Har inte sett den på evigheter dock.

<3 J.F

Shuuliluu

Fick en sån längtan efter min älskade mormor idag när jag stog på jobbet så jag bestämde mig för att åka dit och hälsa på när jag jobbat klart. Så det är där jag hållit hus hela kvällen fram tills nu. Vi har ätit korv med bröd, kollat på tv, druckit te och haft det väldigt mysigt! Hon är världens bästa mormor. Vet inte hur jag skulle klara mig utan henne.. Jag skulle aldrig tveka på att ringa henne en sekund. Jag vet att hon alltid kommer finnas där och hon kommer alltid vara villig att lyssna på vad jag har att säga. Oavsätt vad jag gjort. Älskar dig momo!

Nu ska jag kolla NCIS och sen sova som en stock. Kommer nog inte bli så svårt så trött som jag är. Ögonen går i kors och jag håller på och somna på tangentbordet.. Vi hörs i morgon bitti.


Väskan jag köpte i söndags. 279 kronor på Deischman. Som hittat! Jag behövde verkligen en stor väska!

<3 J.F

Försenad

Japp, nu har jag brottom som fan! Måste springa till bussen nu för jag ska åka och jobba. Vi hörs ikväll! :)


Ett smått galet leende. Stressad Jonna...
<3 J.F

God morgod God morgon

Eller är den verkligen det? Det är ingen sol.. precis som på alla mina andra lediga dagar. Och dessutom har jag huvudverk och ont i halsen.. Så inte en så jättegod morgon.

Nu ska jag dra mig upp ur sängen för att gå ner och få i mig nån frulle. Kanske det gör min morgon lite godare? :P

<3 J.F

Hemma hemma

Nu är jag hemma igen. Först var det dans, satan vad kul det var! Vi dansade först quckstep. Fan vad man känner sig vacker i standarddanserna. När man sträcker på sig sådär elegant, ååh, älskar det! Sen fick vi prova lindyhopp också. Det var så groteskt jobbigt men samtidigt så sjukt kul! Galet roligt!

Sen efter dansen gick jag svettig som en gris hem till Viktor och myste med han där i typ två timmar. Det var också kul, har inte träffat honom på ett tag. Han visade sin mest nördiga sida och gjorde massa mattesaker som jag inte förstod mig på. :P Skoj skoj.

Nu kolla jag på SATC och efter det är det NCIS och imorgon är jag ledig och ska ligga ute och sola hela dagen lång. Kan det bli bättre? :D Living the dream!

Nu: slut på skitsnack och mer fokus på tvn och Carrie Bradshaw :D

<3 J.F

Music

Sjukt gamlal låtar. När jag hör de här låtarna tänker jag på Aller, Henke och Mohlén. Vi hade rätt kul på den tiden fan. :) Och Jag och Alexandra pluggade hela texten till dagboken hahaa! Goda tider det..


Qbn flow - Dagboken


Qbn flow - Kärlek 98

<3 J.F

Det som var coolt då..

.. är inte riktigt lika coolt nu.

Idag satt jag, Linus och Thomas i matsalen och diskuterade olika namn, Vad man ville heta när man vart liten, vad man skulle heta om man föts som det andra könet osv. Då berättade jag att jag ville heta Linda när jag liten. För i min värld hette alla de tuffa och snygga tjejerna Linda. VIlket jag faktiskt fortfarande tycker stämmer lite.. Men i alla fall. Då berättar Linus och Thomas att när dom var små ville de vara som John Smith i Pocahontas. Varpå jag håller på och garva ihjäl mig! Ser Linus framför mig i det där lite långa blonda håret i halvt backslick. Ja, usch, jag fick ett helt scenario i huvudet hur han går där och ser skitball ut (tror han). Jag tyckte det var cpkul men de andra kunde inte riktigt förstå vad det var jag garvade åt eftersom de inte såg det jag såg helt enkelt. Dessutom fick jag inte fram ett ord mitt i mitt asgarv.


Linus och Thomas "drömjag"
<3 J.F

Några goda gärningar om dagen är bra har jag hört

Därför har jag gjort några. Nej, nu ljög jag förresten. Men lite bra och nyttiga saker har jag gjort. Som är liite mer viktiga än att sitta som en hösäck framför datorn. Jag har hjälpt pappa att baka av en deg och dessutom har jag övat cello, känns bra. Glömmer ju alltid bort den där jävlen. Den hänger så fint där på väggen utan att jag ser den..

<3 J.F

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har glott lite på tv och tryckt i mig min nya favoritglass. Sias hallonglass. Satan vad god den är asså, måste provas!

Nu ska jag väl glida runt lite på nätet, kolla läget, spela ett eller annat spel kanske också. Sen ikväll är det dans som står på schemat. Ska bli så kul att komma dit igen. Har inte varit där på en månad fan! Det känns inte så bra måste jag säga.


Först hade jag så klart en ögonprimer som bas. Sen la jag skuggan champanje (typ vit) över hela locket. Efter det la jag rouget nut i globlinjen. Sen avslutade jag med eyeliner, mascara och ögonbrynspenna.
Ögonskuggan och rouget är från MUS.

<3 J.F

At school

Nu sitter jag i skolan och funderar på att kanske börja jobba med något.. Har ett DVDomslag att göra men det känns så segt... Slutar väl med att jag sitter och fördriver tiden på facebook eller med att göra nåt annat dumt. Längtar bara ut till solen och hem till min älskling! (datorn..)

Ska i alla fall sluta skriva massa strunt nu. Vi hörs sen!

<3 J.F

Kläder för dagen


Jeanstights - Vila
Lila linne - H&M
Jacka - Beyond retro
Solglasögon - Glitter
Örhängen - H&M


Bilder på sminket lägger jag ut sen. Hinner inte redigera dom nu.

<3 J.D

Måndag

Tjolahopp!

Blir man inte alldeled lycklig när man vaknar upp och ser att solen skiner utanför fönstret? Det blir i alla fall jag. Det gör att jag faktiskt vill pallra mig upp ur sängen och ta mig utanför dörren. Är det mörkt och hemskt däremot, då ligger jag helst kvar hela dagen lång.

Nu är det dusch och annat sånt fix som står på schemat sen bär det iväg mot plugget. Bye bye

<3 J.F

Ny dator nya tider

Undrar hur många såna här "nya tider" inlägg jag skrivit egentligen... pinsamt..

Jag har i alla fall köpt en ny dator idag som man kanske förstår av rubriken. Så jävla glad! Det blev en Acer jag plockade hem från Expert. Är helnöjd än så länge :) Sen har det inte hänt så mycket mer sist. Jag knegar på både i skolan och på jobbet. Vart ute en del och röjt på stan, sovit massor, varit lite mer sjuk... suck! Shoppat!!! Lär väl hamna på lite bilder här så småningom.

Nej men jag tänkte att jag skulle göra ett nytt försök här med bloggen nu. Och funkar det inte är det kanske lika bra att lägga ner? Nej, det kommer jag nog inte göra. Men det går i perioder det där. Ibland känns det som att man har en himla massa att skriva om och ibland är det bara helt blankt i hjärnapparaten. Men det är väl så det är med hela livet. Ibland känns det som att livet leker och allt går som smort. Men ibland känns det som att det är kortslutning överallt och ingenting fungerar. Knas dedär.

Men nu är det dags för mig att krypa till kojs om jag ska lyckas komma i tid imorn. Nu när min moppe har pajat och allt... usch! Ja, jag vet, borde skaffa körkort och bil.. Men fan, det är ju så satans dyrt. Och somliga prioriterar ju annat här i livet som typ.. skor, dator, spanienresa.. (A) Nej, tack och godnatt! Vi höres imorrn.


Enda bilder jag lyckades hitta på min nya kompis. Den är blå, högblank på locket. Helt okej fin faktiskt. Fast den är blå... :P


<3 J.F

RSS 2.0