Dött

Ja, det har inte varit mycket liv här i bloggen. Men jag har haft mycket för mig helt enkelt och det är väl kul iof? Men lite tråkigt är det allt att få ett sånt här långt glapp mellan inläggen. Vad har jag egentligen haft för mig då.. ? I torsdags var jag och Simon hemma hos Makkan igen, gjorde inget vettigt alls bara chillade galet. Sen efter det åkte jag in till stan och mötte upp tjocka släkten på Donken så käkade vi middag där. Sen gick vi till Kinateatern och kollade på musikalen Hairspray. Asså det var nog bland det bästa och roligaste jag sett. Jag skrattade så jag låg dubbelvikt o kramper stundtals, så rolig var det. Jag säger till er alla, SE DEN!!

I lördags var jag och tränade innan (!) jobbet. Jag, Rebecca och Sussi var på ett Crossfit pass, fan det var det jobbigaste jag någonsin gjort tror jag. Men ändå var det fett kul. Trots att jag låg ner på golver i mitten av passet och trodde jag skulle dö.. Och trots att jag skakade i hela kroppen när vi gick ut därifrån. Det var helt enkelt värt det! Ska gå på fler såna pass tror jag. Kul att se skillnaden efter att man varit där några gånger.

Sen efter jobbet åkte jag hem till Simon och var där ett tag. Sen gick vidare hem till Makkan och kollade på en film som gick på tv, skitmysigt. :)

Idag har jag jobbar med sjukaste träningsverken i rygg, bröst och armar. Men det gick bra. ;) Nu är tanken att jag ska städa min lägenhet... Får se hur det blir med den saken. :P

<3 J.F


Stolt!

Genomförde första passet på Balance idag, fan vad bra jag kände mig efteråt! Det var jag och Johanna som kämpade oss igenom en timmes pass med kampsport. Hur kul som helst men fuck vad jobbigt det är. Det känns verkligen att jag inte tränat på hur länge som helst. Men det ska det bli ändring på. Nästa vecka är tre pass inbokade! Wohoo! Beach  2010 here I come! ;)

Nu mys framför tvn. Väntar på att Simon ska duscha klart så han kan komma till datorn och prata lite. Sen ska jag krypa ner i sängen. Känner att jag kan behöva somna tidigt idag.

<3 J.F

LYCKA!

Som ni alla vet har laddaren till min systemkamera varit borta. Något jag varit väldigt ledsen över. Jag jar missat att fotografera hela vintern! Självklart letade jag i den påsen där jag packat ner alla sladdar och laddare. Typ en fyra gånger. Men igår när jag flyttade saker från den påsen till en låda. Vad låg där i botten om inte min laddare? Blir så jävla trött på mig själv.. Men nu har jag äntligen den så nu jävlar ska det fotograferas! Höjden av lycka!

<3 J.F


Hemlighetsmakeri

Mycket sånt har det varit här. Börjar tröttna. Men snart så. Måste bara bestämma mig. Sen måste det ju hända nåt också. Då jävlar. Wiih!

Kom nästan i tid till skolan idag förövrigt. Så svårt att gå upp bara när man har en kelig kat som ligger på axeln och gosar. Verkligen svårt att slita sig från det!

Idag blir det första passet på balance, jävligt bra. ;)

<3 J.F

Schleeten

Yes, det blev en riktigt hård helg.

Fredag. Upp halv sju, skola hela dagen, va med Makkan och Simon, hem och käka middag med familjen, till Harrys och träffa Annette och Max, hem, somnade 2.

Lördag. Blev väckt vid 4 (sovit 2 timmar) av att Hannes ringer, kan kommer över, jag somnar aldrig om, jobbar hela dagen, hem till Sandra på middag, spelar massa spel, kollar Mysteriet på Greveholm, somnar klockan 6.

Söndag. Upp vid 9, hem och fixa för kalas, kalasa hela dagen, hem til Simon, spelar Rock band, kollar tv, missar bussen, väntar en timme, somnar på bussen, åker för långt, tar taxi hem, somnar vid 4.

Konstigt man är sliten? Njaaaeeee.

Var jag i skolan i måndags? Njaaaee. Sov heeeela dagen. Gick upp vid halv 6 nån gång, gjorde mat, åt, kollade lite tv, somnade om. Så jag sov nästan i ett dygn. Idag var det rundvandring i Rikstagen, rundvandring i Gamla stan, hem till mormor och käka pannkakor och mysa, hem och kolla tv, spela cello. Bra dag, lagom ansträngande men däremot alldeles för kall.. Mina ben var blåa när ja kom hem från Gamla stan!

Väldigt informativt och kort inlägg, inte det roligaste jag gjort kanske? Hmm. Har egentligen mer kul att berätta men det går inte riktigt på grund av vissa som läser den här bloggen. Eller.. bara en person faktiskt. Det har att göra med mitt förra inlägg.

<3 J.F

<33

Du gör mig lycklig och pirrig i hela kroppen!

<3 J.F

Glädjetårar

Ja, jag önskar det var såna som hade rullat ner för mina kinder idag när jag satt på busshålssplatsen med Makkan och Simon men det var det inte. Fan, det kändes så jävla jobbigt.. sitta där med dom och grina som en annan idiot. Men det blev bara för mycket. Kom och tänka på hur jag mådde min förra födelsedag. Aldrig varit mindre sugen på att fira. Då ville jag ju bara ha Danne tillbaka, inget annat. Och sen tänkte jag på vilka som var hemma hos min och firade. Har ingen av dom kvar nu. Eller det skulle vara Alexandra då.. Så allt sånt blev för mycket. Fick en sån där ensamångest igen.. usch!

Men det blev en bra dag till slut i alla fall. Efter skolan åkte jag och Simon hem till Makkan. Väl där spelade vi det konstigaste spelet nånsin. Eller.. grabbarna spelade och jag låg dubbelvikt av skratt. Sen kollade vi på när Makkan spelade COD också en riktig jävla underhållning. Helt vild när han spelar. Haha. Skitkul och riktigt mysigt!

Sen åkte jag hem och familjen kom med sushi som dom köpt med sig och så åt vi födelsedagsmiddag här hemma. Och så fick jag paket. Träningsväska, träningsskor, träningsbyxor, träningsstrumpor och pengar till träningskort. Och av bror fick jag mössa och DVD.

Snart ska jag nog åka till Harrys en kort sväng och träffa Anette och Max. De ringde nyss och det var ju hur länge sen som helst vi sågs. Tänkte, en timme kan jag väl orka.. För imorn är det upp tidigt, frukost på pappas jobb.

<3 J.F

Födelsedagen påminner mig om personer jag saknar..


En av flera jag saknar som fan. Och det var över ett år sen.. <3

</3 J.F


Hurra hurra hurra hurra

Ett fyrfaldigt leve för mig själv som fyller 18 år idag! Tackar tackar.

Emma kom ju till mig igår så vi hade en mysig kväll tillsammans. Vi lyssnade på musik, kollade på ovh ritade. Haha, vi kom båda på att vi vill bli bättre på att rita. Så vi körde min favvo; youtubetutorial, grymt! Gjorde en skitsnygg kalligrafigrej också. Kan försöka fota den och lägga ut här sen. Blev rätt nöjd för att vara första gången.

Här i skolan är det ingen partystämning direkt och planerna för dagen och helgen är fucked upp. Skulle fyllt år förra helgen i stället.. Men men, thats life.

<3 J.F


Thursday

Kall om tårna och huvudverk. Den här dagen är ju helt fantastisk! Eller.. ?

Säsongspremiär på cellon idag, hur kul som helst! Harf vikarie nu. Från början känndes det dösegt men nu när jag trättaf henne känns det grymt kul! Hon var hur skön som helst och håller mycket på med improvisation, pop och singer songwriter sydligen så det kan ju bli hur spännande som helst. Nu har jag sagt .. som helst hur månger som helst.. höhö.. onajs.

Nu sitter jag och kollar på tv medans jag väntar på att min älskade Nisse ska komma hit. Åh, vad det ska bli mysigt! Hörs senare! Tror jag..

<3 J.F

Åldersskilnad

En tanke. Hur ser vi på åldersskillnad mellan en kille och en tjej i ett förhållande egentligen? Jag är väldigt kluven i frågan för tillfället. Alla säger satsa! Jag säger.. nej jag vet inte vad jag säger.. Yngre tjej, äldre kille - okej? ja. yngre tjej mycket äldre kille - okej? hmm. en 5-6 år är väl okej iaf? äldre tjej yngre kille - okej? Hmm. frågan återstår..

</3 J.F


Success

Kom i tid i morse, jävligt grymt. Tog till och med en tidigare buss. Och det trots att Hannes ringde mig mitt i natten så jag inte fick sova så mycket fast jag gick och la mig hyfsat tidigt. Stolt tjej idag!

<3 J.F


Läggdags

Imorn måste jag vara i tid! Allihopa, håll tummarna för att jag lyckas!

<3 J.F

;:

Blev försenad idag igen...... Så trött på mig själv!!! Skulle vila en kvart.. vem försöker jag lura? Det finns inte en jävel som kan ligga och vila en kvart. Klart man somnar om! Dumma fan, skärpning!

Men idag lovade jag Patrik att jag ska komma i tid 15 gånger i rad. Då ska han köpa en kaffe till mig :D Jävligt najs med ett pris för 6 kr.

Var och fikade med Sandra i Farsta idag, hur mysigt som helst! Gillar verkligen den där bruden, så skön. Glad att du valde matte C vännen!

Pannkakssmet i kylen som står och gottar till sig innan den ska tillagas, smarre! Nu tänkte jag försöka mig på lite plugg... engelska och matte blir det. Shuliluu!

<3 J.F

20100119,23:12

Idag har jag varit hemma. Började med att jag försov mig, sen fick jag huvudverk sen verk i magen. Bra dag? Ja, helt okej faktiskt. Jag har diskat, städat, duschat, myst med katten. Och just kollat på en jättebra film som gick på trean. Och sen var det ju det där med de goda nyheterna också. (Sandra du borde kunna räkna ut vad det är för nyheter. Tänk 19 dagar tillbaks)

Just nu sitter jag och kollar på NCIS och väntar på att mysen ska duscha klart och sätta sig vid datorn igen så vi kan prata lite. Sen när NCIS är slut måste jag verkligen sova. För imorgon ska jag inte försova mig. Jag ska vara i tid! Jag ska åka bussen med Simon och grabbarna, måste det!

<3 J.F

Relief

Fick goda nyheter idag. Riktigt goda! Så nu kan jag andas lugnt igen. Najs!!

<3 J.F

Fjärilar...

... i min mage. Du får mig att bli som en liten fnittrig flicka. Kärlek.

<3 J.F

Släktband


Foto: Jag | Kusinerna

<3 J.F


Katten Katt

Ja, nu har mannen här i huset äntligen fått sällskap av sin kvinna och det verkar han vara glad över. Det låter i alla fall så om man lyssnar på honom när han ligger här på min mage och kurrar, mysis det där.


Lite svårt att se och skriva med en katt i fejjan..


Idag var en riktigt seg dag i skolan. Var så sjukt trött, började med att jag försov mig och sen var resten av dagen på samma spår. Men det var en mysig dag också. Låg typ i Simons knä halva dagen och sov så det var helt okej, inga problem på mig ;) Han e min mysis och så är det med den saken!

Nu; NCIS och myspys med katten. Sen; matlagning. Mer sen; äta maten i soffan och kolla Halv åtta hos mig samtidigt, tjockt med najs!

<3 J.F

Hallojsan

Denna helgen, min första lediga helg på typ två månader, blev verkligen lyckad! Precis som jag hade hoppats på. Den kunde iof blivit liite mer lyckad, några saker uteblev som jag sett fram emot.. men jag är helt klart nöjd med de gångna dagarna.

I fredags blev det ju bara hemmakväll med katten som ni vet men det var jävligt skönt det med, bara vila ut. Igår blev det lite mer drag däremot. Först var jag, mamma och pappa på moderna muséet och kollade på Dalís utställning, så jävla ball! Kul att vi gick också för jag har velat gå sen den började. Vrickad snubbe den där Dalí, helt klart! Och vilken musche sen ;)

Sen efter det så åkte jag hem till mormor och åt middag, supergott! Med pensionärstanterna och även min älskade kusin, hur trevligt som helst! Sen åkte jag och Rebecca hem till mig och tokstädade min lägenhet som var en smärre katastrof.. För på kvällen fick vi besök av en hel drös med folk. Det var jag, Rebecca, Sara, Hannes, Mika, Yåga, Joel, Spång, Johannes och Gustav. En rätt stor skara. Vi krökade, spelade gitarr och sjöng allsång, spelade Twister och hade det jävligt trevligt. Grym kväll. Fick även en hel del sagt som kändes väldigt skönt. Sen fick jag höra en del grejer också iof både igår och idag som gjort mig lite fundersam och tilloch med rädd.. Så nu är jag väldigt kluven och vet inte alls vad jag ska göra. Och ingen kan jag prata med om det heller.. fan det är sånt här som gör att man mår dåligt. Hej huvudverk...

Sen idag, söndag, var jag och Rebecca först på Galleri Ikon på Söder och kollade på en fotoutställning av Lennart Jonasson som har fotograferat kändisporträtt under Storsjöyran i över 20 år, jättefina bilder, grym fotograf. Som det stor på baksidan av hans bok, vissa konstnärer och fotografer har verkligen "det" och det kan man lätt säga om honom. Har har lyckats fånga det bästa i alla.

Sen därifrån drog vi och käkade lunch på pappas Café (Blooms på S:T pålsgatan), så jävla god sallad! Med paprikabulgur som var helt gudomlig om man får säga så utan att bli utskrattad ^^

Nu ska jag hämta in katten och lägga mig och kramas med honom i soffan och sätta på nåt slappt program på TV, grymt! Sen kanske en kopp te på det? Hmm...

<3 J.F
och kolladeSitter här i soffan och äter lite godis som jag inhandlade igår. I ugnen befinner sig en bit av lasagnen som jag gjorde igår. Fuck vad god den blev asså! Och jag skojar verkligen inte, den vart grym. Bland de bästa jag ätit faktiskt. Helt sjukt.

Skulle inte jag vara i skolan? Jo, det var ju tanken det. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Inte idag heller alltså. Men fan, det här var första veckan, det går att acceptera. Men från och med nästa vecka ska jag fan rycka upp mig! Kan inte hålla på såhär längre. Måste gå och lägga mig tidigt och gå upp i tid. Men just nu, vila o käka ;)

<3 J.Fvar det

Fredagkväll

Ja, nu är det fredagkväll, har precis kommit hem från jobbet, det är min första lediga helg på jättelänge och jag har inget att göra.. Jag är sugen på att gå ut och dansa röven av mig men det verkar inte bli nåt av med det.

Nu är det i alla fall barnaskrik och jäkelskep på tv, med Dag-Otto alltid något ;)

<3 J.F

.

Alla som känner mig vet ju att jag är galen i Andra avenyn. Men för tillfället har de juluppehåll, hur fan man nu kan ha det efter jul :P Men i alla fall.. Då bestämde jag mig för att kolla på Riverside istället som handlar om samma skola och det är en av karaktärerna som är samma. Fy fan vilket besvikelse det var! Jättedåligt filmat och skitdålig story. Hur fan tänkte dom? De tar Kim som är bäst i Andra avenyn och kör ner honom i skiten, dåligt!

<3 J.F

Tjing

Sitter här i soffan och äter lite godis som jag inhandlade igår. I ugnen befinner sig en bit av lasagnen som jag gjorde igår. Fuck vad god den blev asså! Och jag skojar verkligen inte, den vart grym. Bland de bästa jag ätit faktiskt. Helt sjukt.

Skulle inte jag vara i skolan? Jo, det var ju tanken det. Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Inte idag heller alltså. Men fan, det här var första veckan, det går att acceptera. Men från och med nästa vecka ska jag fan rycka upp mig! Kan inte hålla på såhär längre. Måste gå och lägga mig tidigt och gå upp i tid. Men just nu, vila o käka ;)

<3 J.F

En god gärning

Idag gjorde jag en insats för att hjälpa de fattiga. Jag skänkte 50 kronor till Röda korset för hjälp till offren på Haiti. Gör det ni med! Smsa AKUT till 72900.

<3 J.F

Nakenchock

Ja, jag fick ju lite reaktioner på bildinlägget jag gjorde i förrgår. Iof hade jag inte väntat mig något annat men ja.. Jag ville bara förtydliga att det inte var nåt "pornografiskt" syfte bakom. Det var bara det att jag tyckte bilderna var fina. Sen att jag råkade vara utan kläder, det blev bara så. Jag tyckte de var mer konstnärligt fina, inte så porriga. Men sen beror det väl på vem som kollar kanske.

Det var det jag ville säga, puss!

<3 J.F

Torsdag

Tjingeling.

Kom inte iväg till skolan igår för klockan ringde inte, jävligt onödigt. Tror ni den ringde idag då? Nej då, inte alls. Så nu sitter jag här försenad igen. men jag orkar inte ens stressa. Fan, hatar och komma såhär mycket försent, då känns allt så onödigt. Jag kommer typ åka dit till lunchen, då har jag missad tre lektoner, värt. Men då får jag i alla fall engelskan och matten och det känns viktigt.

Johanna kom hit igår helt random. Hon ringde vid typ 7 och frågade om inte hon kunde komma hit. Javisst sa jag, det vore ju kul. Så lite drygt en timme senar kom hon här och knackade på dörrern, riktigt trevligt. Har inte träffat henne sen innan jag flyttade, vilket var ett tag sen. Och hon har alltså aldrig varit här så det blev en första gång, också riktigt trevligt.

Nu står hon i duschen och jag sitter här i sängen och försöker komma på en bra anledning till att inte gå till skolan alls. Men jag kommer inte på någon som håller.. Känns segt bara eftersom det är två lektioner bara med en timmes håltimme i mellan dessutom. Och sen kommer inte Simon vara i skolan heller så de blir det ju ännu tråkigare, lite ovärt men det måste väl göras.. Så det blir så att jag åker härifrån vid 11, när Johanna ska åka så kommer jag i tid till lunchen, det känns viktigt ;)

Vi hörs senare, ciao!

<3 J.F

Inspiration eller rent vansinne?

Jag tror det lite av varje. Jag blev i alla fall så nöjd att jag vill visa dem här sen får ni säga vad ni vill om saken.


<3 J.F

 


Pling plong

Hemma framför datorn igen. Var i skolan idag, i tid och allt! Lyckades matcha grabbarnas buss dessutom till deras stora förvåning :P Nu är skolan igång på riktigt igen, fan de känns lite drygt ändå. Men ändå skönt på nåt sätt med dagliga rutiner.

Nu har jag precis ätit lite av köttfärssåsen jag lagade igår (som tyvär blev misslyckad på grund av en jävla krossade-tomater-förpackning med äcklig vilökssmak.) så nu var man mätt också. Och på TVn är det Halv åtta hos mig, fan kul program det där.

Men nu känner jag att jag bara skriver osammanhängande för att jag kollar på TV samtidigt. Så nu får jag ge mig, möjligt att vi hörs senare.

<3 J.F

Måndag

Ny fräsch star på den första riktiga skoldagen! Eller? Nej i morse vaknade jag och var sjuk igen och kunde inte resa mig ur sängen. Så början på den här veckan blev riktigt seg. Hoppas bara inte den här dagen sätter prägel på resten av veckan, då blir jag fan deprimerad..

Sitter och kollar TV nu igen. Sen lite senare tänkte jag koka till en riktigt stor jävla köttfärs och sen tänkte jag gör mitt livs första lasagne, wish me luck! ;) Jag kan behöva det.... Hörs!

<3 J.F

Du och jag Nisse

<3 J.F

Söndag

Idag mådde jag sämre igen.. Fick iof inte sova inatt heller eftersom en viss ung man ringde vid halv 5.. Det verkar vara hans nya tid. Sen pratade vi en timme om det mesta och sen somnade jag inte förns 7 igen. Men jag tror att dagens mående berodde på att jag blivit mer sjuk också. Så det blev bara två timmars jobb idag. Jag skulle jobbat 10.45-17.15 men istället blev det 13-15. Efter det åkte jag hem och åt middag och sen var det fika hos min "farfars" sambo som fyller 65. Rätt trevligt blev det faktiskt. Han har sina stunder den gubben ibland.

Nu sitter jag och kollar på Click som går på TV, har för mig att den var rätt okej fast jag minns den inte riktigt. Hörs senare eller imorn, skoldag..

<3 J.F

Pics.


Söt osminkad tjej i gårdagens outfit


Halvdeppig Amanda vid ett väldigt fint dukat bord

<3 J.F

Grymt



<3 J.F

Hemkommen

Precis hemkommen från arbetet. Fan, det var en tung dag idag. Funkar inte så bra att jobba när man bara för sova i 4 timmar... Jag sa ju att Hannes skulle komma till mig igår om han kom i tid. Tror ni han lyckades? Nej då. Halv 5 plingar han på min dörr. Fyfan vad sur jag var asså. Skulle kunnat slagit honom helt klart. Men men, fick i alla fall sovsällskap, får väl se det positiva i det.

Ikväll blir det rester från tacosen igår och lite film på tv. Gick nån enkel film på Ztv som ja tänkte fördriva tiden med. Hörs kanske senare, puss puss puss.

<3 J.F

Helkväll

Det blev lite drag här ikväll i alla fall. Från början var vi 5 stycken som skulle käka middag helt sofistikerat. Sen bangade två så vi var bara tre små tjejer som skulle äta lite och ha det trevligt. Men det blev det så att trillade in två pojkar också vilket alltid är trevligt. Hannes och hans kompis Joel var det så gled förbi. Så vi käkade och sen blev det dans och asshaking i vardagsrummet och tillocch med lite drinkblandning á la Jonna. Riktigt trevligt faktiskt. Och nu sitter jag här ensam kvar och kollar TV medans de andra är ute och gör stan. Vissa av oss måste ju stanna hemma och städa upp efter röran och sen har man ju ett arbete som måste skötas. Så så var det med den saken. Men jag är i alla fall nöjd med kvällen. Blir kanske mer nöjd sen om Hannes lyckas komma tillbaka i tid. Han insisterade (tjatade och tjatade tills jag inte orkade mer) på att han skulle sova här ikväll sen. Och eftersom jag är en så svag människa så gav jag med mig till slut. Men jag sa senast klockan 3! vilket han inte riktigt höll med om så vi får se hur det blir med den saken. Men kvällen skulle ju kunna få ett bra avslut om han lyckas hålla tiden.

Men nu ska jag glo lite på dumburken (usch vilket gamlingsord... :S) och sen ska jag slagga gaalet. Hare gött! Kommer lite bilder på vår trevliga middag imorn.

<3 J.F

God morgon

Yes, jag klev precis upp ur sängen. Skulle egentligen varit i skolan i morse vid halv nio men nu mår jag ännu värre. Är inte det konstigt? Jag klarar av att jobba i värsta stressen flera dagar i streck. Men när jag går i skolan ett par timmar däckar jag direkt när jag kommer hem och är helt slut dagen efter. Hur fan hänger det ihop egentligen? Men idag är jag i alla fall hemma. Snyggt, redan andra dagen i skolan är jag borta.

Så idag blir det väl TV hela dagen. Sen är saken den att jag bjudit hit 4 personer på middag ikväll också, får se hur det går med den saken. En av dehär personerna är dessutom hyperallergisk mot djur vilket jag inte kom på förns igårkväll. Och jag har en katt som gjort en hårig matta av hela lägenheten. Tror inte det skulle vara sådär jävla uppskattat av David och hans lungor faktiskt om jag ska vara ärlig. Men det skulle vara jävligt trevligt om dom kom. Speciellt eftersom vi inte setts på typ ett halvår. Men vi får se, jag kanske ryckt upp mig till ikväll.

Nu ska jag försöka rota fram något att äta, sen betala lite räkningar sen ska jag bara sova framför TVn. Det är också en grej. Jag hade tänkt handla mat idag. Men inte fan orkar man gå ut i kylan och handla mat om man mår skit? Jaja, det får gå.

<3 J.F

Supertired

Har försökt komma in på bloggen sen jag kom hem från skolan men det har inte funkat... Men nu funkar det iaf, yeey! Fyfan, jag är helt slut. Började kolla på TV när jag kom hem. Det var typ mini-Glee-mataron, tre avsnitt i rad. Sen efter det började det en film men jag somnade typ direkt och vaknade nyss. Och jag är så trött så jag skulle bara vilja gå o lägga mig i sängen o sova men samtidigt e jag jättehungrig så nu håller jag på och lagar mat ist... Saknar mammas mat just nu fan. Uppskatta era mammor och pappor som ser till att det finns mat på bordet! Det är så sjukt jävla värt!

<3 J.F

Pluggish

Tillbaka i skolan. Hur känns det? Inte s ådär värst bra faktiskt. Eller det e ju kul att träffa folket men själva skolan e ju så jävla seg. Men det blir väl bra det med. Får tänka på att det kommer vara värt det när studenten äntligen kommer. Bara ett och ett halvt år nu.... Wiih.

Nej fuck this. Hörs senare.

<3 J.F


Back from the city

Nu är jag tillbaka från stan. En 15 meters närverkskabel är inköpt och inkopplad. Så nu sitter jag här och kollar på tv medans kattten sitter på magen och trampar, riktigt trevligt. Vi har det bra här. Jag och mannen i mitt liv, Viggo.



Hörs senare nu ska jag ge Glee min fulla koncentration.

<3 J.F

Good morning sunshine!

Åh, vad det är härligt att sakta få vakna upp i sin egen, nybäddade säng i sin alldeles egna lägenhet för att sedan gå upp och äta en riktigt god frukost med te, juice och nybakat surdegsbröd leverans från pappsen ^^ Ja, vissa har de gött fan.

Efter att ha varit utan TV ocg dator i lite drygt tre veckor så kom grejerna jag behöver för att få det att fungera äntligen igår. Och som ni märkt fungerar datorn utmärkt. Men däremot fungerar inte TVn hem. För nätverkskabeln de jävlarna skickar med är typ två centimeter lång men jag behöver en som är typ 15 meter för den ska räcka från hallen och fram till TVn. Dåligt planerat Telia, oruttinerat vill jag säga! Men ett liitet plus i kanten för att det var så smidigt att koppla upp sig på nätet. Ett litet lösenord så va det klart. Inget fix med installering, uppdatering, omstart och dittan och dattan som det kan vara med såna där prylar ibland.

Men i alla fall. Idag ska jag alltså ta mig in till staden för att köpa en lång jävla nätverkskabel för att sen åka hem och koppla färdigt allt så att jag äntligen kan få min TV, såååå skönt! Kommer inte vilja lämna lägenheten på hela veckan då fan ^^ Men det måste jag för snart måste jag fan ta mig och handla mat. Kanske ska passa på och göra det idag med... ?

Nu måste jag klä på mig och sånt annat tjafs så jag kan åka in till stan. Vi hörs nog senare. Ciao!

<3 J.F

Back to the adiction

Äntligen efter alldeles för lång tid har jag internet igen. Så nu jävlar ska det bloggas vill jag lova ;) Kan börja med att säga att jag älskar att bo ensam, trivs som fisken i vattnet, min lägenhet är grymt fin! Nu ligger jag i soffan med kussen och kollar sex and the city. Ska surfa runt lite mer nu och se vad mer jag missat och jag ska njuta av varje sekund! Imorn hörs vi ;)

<3 J.F

RSS 2.0