Mysdagar

Igår, hör och häpna, gick jag upp halv sex på morgonen. Det för att åka till min kusin Fredrica och kolla Harry Potter heela dagen. Sjukt mysigt var det och fan vad han är bra den där Harry. Sov dock hela första filmen för ja va så trött.. men den har man ju sett ett antal gånger så det gjorde inte så mycket. Sen somnade vi tyvärr efter halva sista också så den har ja inte heller sett. Får göra det hemma nån kväll. Har ju den där också. Sen idag gick vi upp ganska så tidigt också för att se klart slutet. Men jag somnade då också.. lyckat ;) Sen har jag legat här och sovit tills för ungefär en timme sen. Jag är så trött så jag nästan vill spy..

Men det blir inge sova ikväll inte. Först måste jag hen och duscha och göra mig tjusig, sen ska jag åka in till stan och möta upp Rebecca och mormor för att gå på opera, ska bli så himla kul! Är verkligen jättetaggad för det. Sen efter det ska jag nog gå en liten stund till Harrys för det har jag lovat.. Orkar egentligen inte men det känns som det skulle vara kul. Men jag kommer absolut åka innan 12.

Sen imorn och på söndag är det jobb jobb jobb, inte det roligaste, speciellt när man är så utmattad att man vill dö och egentligen borde vara hema och skriva en novell. Men det är ändå rätt kul på jobbet och det är rätt viktigt att jag drar in varenda krona nu när jag ska flytta och allt! :D Wihooo

Nu ska jag rota i skåpen här o se om jag hittar något att äta. Sen ska jag bestämma mig för om jag ska åka hem nu eller sen.. Hmm...

<3 J.F


Död

Den här dagen kunde jag lika gärna varit det. Jag har sovit heela dagen. Jag hatar de dagarna! Men imorn ska jag faktiskt göra nåt annat. Jag ska träffa Anette i stan vid 1 så ska vi fika o gå runt på stan lite. Sen efter det ska jag kanske träffa Simon också, riktigt skoj! :D Så imorn blir förhoppningsvis en lite bättre dag.


Foton: Jag | Drevviken

<3 J.F

Bilder



Jag och bästisen utanför fotoutställningen

<3 J.F

Måndag

Hej allihopa!

Nu är det måndag, första dagen på lovet. Och jag har inte gjort ett skit. Jag har legat och kollat på film nu i et par timmar och innan det var det tv och annat oviktigt. Jävligt skön dag med andra ord men nu börjar jag faktiskt bli lite rastlös...

Helgen har varit sjukt grym! En massa roliga saker har hänt!

Lördagen började med att jag och mamma gick upp tidigt för att åka och äta frukost på pappas café, riktigt gott och mysigt. Skulle fan äta där varje dag om jag kunde! Sen tog vi med oss honom och åkte till Enskede gård och där hände det roligaste och bästa som hänt mig på jag vet inte hur länge. Vi åkte dit för att kolla på en lägenhet som jag antagligen flyttar in i i januari!!!!! Asså jag är så glad och exalterad att det är heelt sjukt! Det är en alldeles lagom stor etta. Ett vanligt litet rum där typ bara en soffa och säng får plats. Men sen är det ett ganska stort kök där man kan sitta så den är grym! Allt är vitt och väldigt enkelt så man får verligen sätta sin egen prägel på den med en massa prylar och så. Det är genom mormor vi fick reda på det här. Det är nämligen hennes arbetskollega som bor där nu och hon ska ut och resa i ett år. Så från januari till december kommer jag få bo helt själv!!! Hur sjukt är det inte?

Sen efter det åkte vi hem till mormor för att berätta hur det var och så. Sen slutade det med att jag stannade kvar där för att mysa lite med henne och för att sen äta middag med henne, Lennart och Björg. Gott var det, så gott att jag åt alldeles för mycket och somnade efter maten :P Och det för att sen bli väckt av rebecca som säger att det är dags att åka mot tobbe där vi skulle föra innan vi skulle ut och fira martin. Så jag vaknade och tog mig dit.

Väl där var det skittrevligt. Det var ölspel, korttrick, massa skratt och skitsnack, bra kväll alltså. Sen när alla, utom jag, blivit tillräckligt runda under fötterna åkte vi in mot staden. Väl framma bestämde sig Rebecca för att åka hem och sova i stället men jag stannade kvar i alla fall och röjde natten lång. Alldeles för långt faktiskt.. :P Vi hamnade på Soft kök och bar där vi hade en sjukt rolig kväll. En massa skratt och dans och så. Mycket showande från min sida med hatten och allt. Grymt roligt!

Sen på söndagen var det upp tidigt igen.. för att åka in till stan med mamma för att möta upp Rebecca, Lussi och min älskling Viktoria för att gå och se på High school musical. Den va bra faktiskt men de svenska texterna var mindre bra. Men.. 18åringar är kanske inte målgruppen? :P Efter det blev den en mysig fika på Weynes tror ja.. ? Sen var jag och Rebecca tvugna att kila iväg för vi skulle på en fotoutställning om Rolling stones. Skitfina bilder men de va dock bara typ 7 stycken. Haha. Det var en liten besvikelse men ändå värt för det var riktigt fina bilder.

Efter det strosade vi runt en stund o Sturegallerian och hittade en massa saker vi skulle köpa om vi hade aningen mer pengar. Rebecca köpte även två armband åt oss med en stjärna på. Så nu är vi stjärnsystrar ^^

Sen åkte jag hem och inte så mycket mer hände.

Vad säger ni? Rätt så okej helg va? Därför tycker jag inte att det var så farligt att jag bara var hemma och inte gjorde ett skit idag. Har ju hunnit med så mycket under helgen.

Nu ska jag gå ner och se va la familla håller på med. Sen hoppas jag att det blir någon form av middag snart också. Puss från en riktigt lycklig Jonna som inte kan bärga sig tills hon bor ensam!!!

<3 J.F

.


Foto: Jag | Min älskling


<3 J.F

Lovlovlov

Nu är äntligen det väntade lovet kommet! Så himla skönt att vara lite ledig. Det här lovet ska jag försöka fylla med en massa skoj också. Har redan lite skojsiga grejer inplanerat så det blir nog gött!

Redan imorn händer det något RIKTIGT skoj! Men jag tror att jag väntar med att berätta det tills imorn ;) Nu är det IDOL! :D Go Erik och Tove!!

Herre gud.. jag är så speedad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har så mycket energi så det känns som jag ska sprängas. Och jag pratar i 180, non stop hela tiden. Min mamma kommer nog smälla till mig snart om jag inte lugnar ner mig. ^^

<3 J.F

Torsdag

Nu är det färdigförhandlat, flygbolaget kan ta sig i röven. Mark kommer inte imorn. Som tur var fick han iaf tillbaks sina pengar så vi ska hitta ett nytt datum han kan komma. Fan, så himla synd att det blev såhär. Hade verkligen sett fram emot att han skulle komma. Men det kommer bli ett bra lov iaf med en hel del roliga saker inplanerat. Och så får vi hoppas att han kan komma hit snart.

Nu ska jag fortsätta kolla på mammas pojkar, så töntigt program haha. Men ändå kul att kolla på. Imorn måste jag vara i tid till skolan! Alla ska vara utklädda imorn inför halloween men in my ass att jag kommer klä ut mig. Kanske kan sminka mig lite mörkare än vanligt? Ja, vi får se.


Foto: Jag | Drevviken, vår brygga


<3 J.F

Pics.

Foto: Jag | Drevviken

<3 J.F

News

Ja, nu har det nästan gått en vecka sen jag skrev sist och det är en hel del som hänt faktiskt. Det mesta handlar så klart om Mark. Han ska ju som sagt komma hit på fredag men nu har fucking Ryan air fuckat upp sig nu kan han kanske inte komma. Jag fattar inte riktigt vad som händer men de ska iaf ta bort hans bokning och göra en ny på nåt sätt. Och då kan han antagligen inte få på samma datum vilket betyder att han antagligen inte kan komma eftersom de är de enda datumen jag kan.. så allt är rätt fucked up just nu och jag känner att jag tröttnat på hela grejen. Kan inget nånsin funka utan en jävla massa problem? Måste det alltid vara en massa hinder på vägen. Nej, usch och fy för det.

Något mer som hänt? Hmm, nej inte dirket. Jag har väl varit i skolan.. nästan alla dagar.. och jobbat lite, degat lite, nördat facebook och caféworld ^^

Inga andra roliga nyheter alltså. Mend det kommer väl. Vi hörs!

<3 J.F

Torsdag

Fick en del kommentarer på förra inlägget jag skrev. Skrev ju om mina vänner och det. Och det blev väl lite väl kanske och jag formulerade mig dumt för att jag var sur och ledsen i stunden. Men om jag läser det nu ser ja att det är väldigt töntigt skrivet. Hade jag läst det i någon annans blogg hade jag garvat och tyckt det var patetiskt. "Hon vill bara ha uppmärksamhet" Men det var ju inte riktigt så jag menade och kände. Jag är mer väldigt trött på att vara utanför. Och det är klart att det ligger hos mig också. Jag är ju inte heller den som ringt varje dag och tjatat. Mend et rann väl över lite när de allihopa var tillsammans och jag inte var bjuden.

Lustigt, när jag sitter och skriver det här kan jag inte sluta tänka på en exakt likadan händelse. Vi var allihopa hemma hos Jossan, precis samma, och Isabelle var inte bjuden. Det var iof inte direkt meningen heller tror jag vad jag kan komma ihåg. Men då var det nog i alla fall jag som var mest anti Isabelle. Och nu sitter jag här i samma sits. Det kanske är jag som får igen?

Ja, de får väl ringa och höra av sig om de vill ses. Jag vill inte ringa och tjata och tränga mig in i deras gäng som dom faktiskt har. Vi får väl hoppas att vi fortsätter hålla kontakten och så i alla fall för det är bra brudar. Och en ny utlandsresa skulle ju inte vara helt fel nästa sommar. Det går ju inte att komma ifrån att den va bäst.

Tänka att jag skulle rätta till det lilla missförståndet. Nu ska jag lägga mig och sova. Imorn blir det fika med Petter hoppas jag. Något jag verkligen ser fram emot! Saknar honom massor!

<3 J.F

Måndag

Idag kom jag i alla fall iväg till skolan, dock inte i tid, riktigt dåligt. Sen gick väl skolan inte sådär jättebra idag heller. Jag var väldigt ofokuserad och hade faktiskt gjort lika mycket nytta hemma som där om inte mer?

Borde egentligen plugga nu för jag har prov i både matte C och samhälle imorn. Matteprovet borde gå bra. Tror inte jag kan plugga så mycket mer till det. Men samhällsprovet känns mer klurigt. För det är mer luddigt, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Finns ju inga direkta rätt och fel man måste bara tänka jävla mycket. Vilket jag ofta är bra på men just det här ämnet.. ja, vi får se hur det går.

Sen har jag nu insett att jag på riktigt är utesluten ur gruppsex, känns väl mindre bra. Det betyder att jag nu officiellt inte har några kompisar kvar alls in prinsip, mycket skoj. Visste att de självklart umgås mer med varann än med mig, de går i samma skola fan. Men nu är jag nog inte ens ett alternativ längre. Vet inte vad jag ska säga egenligen. Klart jag är ledsen men vad gör man? Sa ju att det skulle bli så redan när ja bytte skola. Synd bara, vi hade ju kul ihop. Wish u luck girls.

<3 J.F

Fredag, kära fredag

Fredagar är verkligen sköna dagar. Och varje fredag blir jag förvånad över att det redan är fredag. Att veckorna går så fort som de faktiskt gör. Och det är verkligen en skön överraskning. Att upptäcka att skolveckan är slut och man är helt ledig, skön känsla!

Skolan idag gick bra förutom att jag kom försent när jag lovat både Makkan och Simon att verkligen inte göra det, förlåt. Men idag var det faktiskt inte mitt fel och det är sant.. Den här dagen får jag skylla på någon annan utan att det är en dålig undanflykt.

Sen har dagen varit allmänt skön, kom hem, kikade lite på tv och varvade ner. Sen tog jag mig i kragen och pluggade lite samhälle eftersom vi faktiskt har prov på tisdag.. hemska tanke. Sen efter det belönade jag mig med att nörda lite NFS, alltid lika trevligt.

Och sen har resten av kvällen spenderats med Johanna. Så kul att träffa henne igen. Vi har inte setts på flera månader och då bor vi bara några hus ifrån varandra på samma gata, cp! Vi kollade på idol, åt godis, snackade en jävla massa(!) skit och sen gick vi ut och tog en riktigt lång promenad. Satt också typ en timme i en busskur och snackade vilket var rätt mysigt på sitt sätt det med. :P Kom nyss hem från den promenaden, ganska frusen och fingrar och tår men jag håller på och tinar upp mig med en stor kopp Chaite, tjockt med najs!

Nu ska jag kolla om det finns nåt som är värt att se på tv annars ska jag nog se Walk the line igen. Har glömt lite av den nu men jag kommer ihåg att den va riktigt bra och att jag grät - alltid ett riktigt gott tecken.

Imorgon är det jobb och sen faktiskt utgång tror jag för ovanlighetens skull. Har fan aldrig vart ute "på riktigt" och då har jag snart vart 18 i ett år, knas! Vi hörs när vi hörs. Besos!

<3 J.F

Tisdag

Idag var jag inte heller i skolan. Orkade inte i morse helt enkelt. Och det var inte bara för att jag var trött.. Jag börjar bli lite orolig för mig själv faktiskt. Känner att jag är tillbaks till där jag var i ettan förut. När jag skolkade hela tiden och fick 3 IGn. Anledningen till att jag gick om. Jag kan ju inte gå om igen för fan. Och nåt jävla IG tänker jag ju inte få. Inte nåt G heller för den delen. Hatar skiten. Och jävla familjen får man inte dirkekt stöd av. De lyssnar ju inte ens och försöker förstå. De bara skäller och skriker och låter mig inte prata till punkt. Jag behöver någon som lyssnar och försöker förstå inte någon som kommer med utskällningar och hot. Men det är det ingen som vill lyssna på..

Orkar inte mer nu.. Jävla bajs. Undrar vart det här ska sluta?


<3 J.F

Jävla dag

Idag var jag sådär tjejigt jävla pinsam.. Kan inte fatta att det var jag faktiskt. Jag gick inte till skolfotot idag för jag såg förjävlig ut när jag vaknade. Jag vet, pinsamt. Men min läpp var sprucken och svullen och min hy var inte okej. Jag vill inte föreviga det utseendet direkt..

Sen har dagen sugit sen dess i princip. Jag skulle plugga hemma men det gick inte för jag fattade inte istruktionerna vi fått av läraren. Och jag kan inte fråga honom förns på onsdag... Sen har mamma varit allmänt grinig idag och när det var dags att åka till orkesterrepet bröt ett riktigt jävla bråk ut vilket slutade med att jag sprang ut och satt på ett berg i 40 minuter. Jag är så trött på att de aldrig försöker lyssna på vad jag säger. De säger att jag avbryter och inte lyssnar med det är precis det dom gör. Så trött på att alltid känna mig ensam och misslyckad. Vart tog Jonna vägen som hade hittat sig själv och för första gången faktiskt hade mer än en vän och mådde allmänt bra.

Tur jag har min älskade kusin. Annars hade jag nog inte orkat något alls. Man går fan under av att bära på all jävla skit. Usc vad jag hatar allt ibland.

Så, nu har det här officiellt blivit en emoblogg, enjoy!


Foto: Jag  | Skånes himmel denna sommar

<3 J.F

Nystart

Undrar hur många nystarter en vanlig blogg genomgår i snitt.. Jag tror att min i alla fall drar upp det snittet. Jag vet inte hur många gånger jag slutat/haft paus/glömt bort att skriva och sen bett om ursäkt och lovat att jag minsan från  och med nu ska vara jätteduktig och skriva helst flera gånger om dagen. Och sen börjar man om så 1000 gånger. Visst är det irriterande?

Men så tänkte jag i alla fall börja om nu igen. Tänkte att från och med nu och fram till nästa slut/paus/glömska så ska jag försöka börja skriva igen. För jag har ju ändå några trogna läsare kvar. Fattar inte riktigt varför eftersom jag aldrig skriver.. men iaf, TACK! Och sen är det ju faktiskt ganska roligt för mig själv att gå tillbaka och kollat vad man sysslat med, vad man har haft på sig hur man har tänkt och mått och så vidare osv...

Så imorgon då tänkte jag försöka fotografera mig själv och lägga ut en bild på outfiten imorn då jag ska ha skolfoto. Hemska tanke... Hatar verkligen skolfoto! För de stämmer alltid in med en sån där dålig period som man har ibland. Jag har nu lite extra dålig hy, väldigt torra och spruckna läppar och mitt hår vill inte riktigt som jag vill. Nej, då tar vi ett jävla foto som sen alla Huddingeskolor kommer kunna kolla på. Weey, bra idé! Eller inte..

Men nu ska jag inte klaga. Jag är asglad faktiskt och tänkte nu gå och lägga mig och få min skönhetssömn, behövs! Så hörs vi förhoppningsvis imorn då. Puss så länge!


Foto: Jag | Taget från fönstret på planet hem från Spanien

<3 J.F

RSS 2.0