Bilder

Tänkte visa några bilder som jag tagit här hemma för att hjälpa min moster. Hon har nämligen en bakblogg där hon lägger ut massa recept och tips och så. Då har jag hjälpt henne fota. Vill ni se dem i dess rätta sammanhang, klicka här.






Gott va? ;) Det är så jag lever nu för tiden. Yummy!

<3 J.F

Torsdag

Tjenare... bra mina löften blir jämt. Jag har ju sagt till mig själv att sluta lova saker om bloggen.. Men ändå gör jag det hela tiden, dumt!

Jag har i alla fall varit cptrött hela den här veckan. Så igår och i förrgår gick ja o la mig åtta. Helt sjukt! :p

Nu ska jag åka och fixa lite ärenden på banken. Sen ska jag hem, hämta cellon o sen iväg o spela. Det blir cello typ hela kvällen, coolt ;)

Muums ringde nyss förresten! :D Nu är han äntligen tillbaka i Stockholm. Wihoo! Han skulle kommit halv sex i morse.. Schyst försening... Fy fan asså. Sitta där i kylan utan nåt att göra. Fan, att vänta måste ju vara det värsta som finns! Men aa.. nu måste jag gå om jag ska komma iväg nån gång :P

<3 J.F

Shuliluu

Det har varit lite torrt på bloggfronten den här helgen. Men det är för att det varit fylld med part och roligheter och alldeles för lite sömn. Ska försöka skriva ihop en summering ikväll med lite bilder och så. För det har hänt en hel del skoj jag vill dela med mig av! Men ni ska jag fortsätta med lite läxläsning och mys med med kussen min. Kolla lite Gilllmore girls som har laddats ner. Najs! PUSS

<3 J.F

Bläää

Idag är jag så trött att jag bara vill lägga mig i ett hörn och dö.. Undrar fan om man pallar hänga med ut ikväll igen.. Tvivlar på det.. Fast på ett sätt känns det som att jag måste det. Eftersom vi sa fira Emma. Men egentligen har vi ju redan gjort det, typ tre gånger (om man räknar släktkalaset idag)
Och det är egentligen dumt att tänker att jag måste. Jag menar, vi kommer ju gå ut massa fler gånger, det är jag övertygad om. Ja fan.. svåra beslut. :P

Nu ska jag dö i min säng en stund. Sen måste jag städa. Och sen måste jag göra mig i ordning för att åka till Lidingö och fira.. Hoppas huvudverken släpper innan det...

<3 J.F

Hemma

Nu kom jag precis hem från en utekväll med brudarna. Fan vad kul jag haft! Träffat massa nya människor (vissa ska jag träffa på söndag igen :D) och lyssnat på en massa bra musik och dansar massor, som vanligt. ;) Nu är jag så trött så jag dör! Somnade på bussen men vaknade precis innan min station där ja skulle gå av, tur!!

Nu ska jag sova. Lär bli en låång sovmorgon imorn ;) God natt!

<3 J.F

Mitt Ältarum <3




Nu syns lite av mitt smink o mina penslar också. Men de finns mer ;)

<3 J.F

Baklänges

Det är skönt att gå på Östra, haha. Skulle haft en ektion idag bara men den blev inställd, den med! Igår blev två lektioner inställda - de två som jag skulle gå på. I tisdags var jag ledig för då har jag inga lektioner och i måndags var "min" lektion också inställd. Sen  var jag på väg till cellon idag. Nej, då ringer hon och säger att den är inställt och ensemblen också. Hallå? Vad har folk emot mig?

Nu ligger jag i alla fall här i min säng under täcket, med doftljusen tända och tinar mina stelfrusna tår. Ge mig sommar!

Ska försöka göra några bildinlägg sen med lite saker. Men först ska jag lägga upp dem på facebook så inte alla tjatar ihjäl mig :P Puss!

<3 J.F

Segdag

Idag har inte gjort ett smack! Och det har varit såå skönt! Jag kommer verkligen njuta til hndra procent av mina tisdagar den här terminen! Jag kan bara göra precis vad jag vill, like a lot! Kollade på Moulin Rouge idag, fuck vad bra den filmen är. Och det är så knäppt. Det går verkligen inte att kolla på den filmen utan att sjunga med i alla låtar haha. Älskar dom!



Nu blir det snart middag, nån wok med röd curry, sound great! Det är gott att bo här! I går bakades det maränger i fina färger. Jag gillar att min moster är ett bakfreak! Haha. Spana in hennes blogg här förresten så får ni se hur gott jag har det ;) Några av mina bilder finns där också.

<3 J.F

Good morning

Idag var det då tänkt att jag skulle åka till Teoretiska och lämna tillbaks min dator. Jag hade tänkt vara där runt tio-halv elva.. Men nej, jag vaknade för en liten stund sen.. bra jobbat. Saken är den att jag somnade inte sent igår så jag fattar inte varför jag är så trött.. Men förra veckan var ju ganska slitig och jag har ju sovit dåligt ett bra tag.. Äh, fan.. Kul att sitta och läsa när ja analyserar min trötthet? Not!

Igår började jag på pardans igen! :D Satan vad kul det var! Men det kändes jätteovant. Jag har ju inte dansat pardans på ett år. Och inte med partner på et halvår ungefär (gick på salsa). Men det gick ganska fort att komma in i det igen och det var så jäävla roligt! Jag ville dansa i två timmar till ^^ Minst!

Juste, nu har jag flyttat till Älta också. Och jag har inte lyckats koppla upp min dator mot nätverket än så det är lite si och så med bilder.. Fotade dock mitt rum och så igår så när jag lyckas ladda in dom får ni se hur jag bor nu i en månad. Supermysigt! :)

Nu ska jag sluta snacka en massa skit och gå och ta en kopp te i stället. Puss!


<3 J.F

Söndag

Shoo!

Är lagom trött nu måste jag säga.. Håller just nu på och plockar fram och plockar ihop mina kläder. Ska nämligen flytta hem till kusinen imorn i en månads tid. Ska bli riktigt skönt faktiskt. :) Låter kanske hemskt men jag tror det är bra att komma bort lite från familjen. Men bor ju så tätt inpå varandra hela tiden så efter ett tag är det klart man går varandra på nerverna. Älskar såklart att bo med min familj, de är bäst. Men aa, lite omväxling känns skönt. Dumt bara när jag äntligen har börjat i en skola nära. Då ska jag flytta långt ifrån den igen.. intelligent ;)

Så jävla svårt att packa. För en månad dessutom! I mitt huvud känns det som ett år. Och jag packar typ därefter också :P Hahaa. Men jag har så jävla svårt att vara ifrån mina kläder och saker, känns jättejobbigt! Men jag ska nog överleva.. tror jag...

Kvällen igår var sjukt kul och jag tog en massa bilder. Men jag har inte lagt in dom i datorn än. Gör det imorn tror ja. Nu orkar jag verkligen inte. Orkar ingenting. Så det blir mer skriverier imorn. Puss så länge!

<3 J.F

6 februari

Shoo peeps!

Idag var jag på Teoretiska och fixade med lite papper och så. Fick även träffa tjejorna och min älskade Lotta. Jättemysigt! Ska förmodligen dit på tisdag igen och hälsa på. Ska lämna tillbaks datorn också... Snyft! Usch, det är inget jag ser fram emot. Även om datorn är typ sämst så har jag blivit fäst vid den. Dessutom har jag massa saker och program i den. Så nu blir det till att köpa en ny... Mini eller vanlig? Det är frågan...

Sen efter skolan så åkte jag in till stan för att möta Alexandra. Vi skulle kolla smink och kläder till imorn då vi ska på Nisses 18årsfest! Så jävla kul! Hon ska ha 80talstema så jag kommer se ut som en klubba typ haha. I alla färger du kan tänka dig ;) Ska ta bilder och så imorn så ni får se. Även på sminket! Måste fan ta lite bilder på allt mitt smink och så snart också. Samlingen börjar växa sig större! :D Fick massor i födelsedagspresent ju.

Men nu måste jag sova. Ska nämligen jobba hela dagen imorn innan festen.. kul! Och även på söndag. Lär ju må bra efter det. Haha. Det blir typ till att festa hela natten, inte gå o lägga sig och sen dra till jobbet direkt på morgonen. Nee, är nog ingen vidare smart ide när jag tänker efter... :P Men aja, god natt! Vi hörs nog inte förns på söndag. Kanske måndag om jag stupar direkt på söndag när ja kommer hem.. :P

<3 J.F

Good morning

Fuck (!) vad jag är trött idag asså, det är heelt galet.. Mitt löfte om att somna 1 igår gick inget vidare. I stället kollade jag på Twilight och somnade efter 3 någon gång... Bra jobbat ;) Men satan (!) vad den där filmen var bra asså. Det var helt galet. Den var så bra och vacker att det gjorde ont. Helt på riktigt, det gjorde ont i mitt hjärta genom nästan hela filmen. Sen kunde jag inte sluta le heller. Låg där i min säng för mig själv med värsta smajlet. Och sen grät jag i slutet, som en äkta brud.



Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska jag åka till Teoretiska. Men det beror på om rektorn har tid idag. Annars blir det imorgon. Nu är det i alla fall lite frukost som gäller. I alla fall en kopp te.. Löv it ^^

<3 J.F

Nighty night

Yes, nu har det blivit dags för mig att sova. Lite tidigare varje dag, känns bra. För några dagar sen höll jag ju och somnade vid fyra på morgonen.. det funkar inte så bra... Igår somnade jag halv två kanske så det är på bättringsvägen. Idag satsar jag på klockan 1. Hoppas jag klarar det. :P Ni får sova så gott så hörs vi imorn :) Ska förhoppningsvis till Teoretiska imorn efter plugget. Åhh, saknar dom såå himla mycket! :'( Trodde inte det skulle vara så svårt men det är det. Tror inte ens jag har insett att jag aldrig kommer tillbaka dit. Känns typ som att jag skolkar eller typ.. bara gör nåt annat ett tag. Sen ska jag tillbaks dit. Men det ska jag inte.. Vet inte.. det här kanske gick lite väl fort? :S jag fick en fix idé och sen efter typ en vecka gick jag redan i nya skolan. Folk visste inte ens att jag skulle byta. Inte ens mina lärare. Rektorn vet det nog inte än tror jag :S

Ja, fan.. jag är bra på det där med fix idéer. Vet inte om det alltid blir så bra.. Hoppas den här blir det! Det känns ju i alla fall bra i nya skolan. Men när jag inser att jag aldrig med kommer gå i NV2B och kommer ta studenten ett år efter dom. Då kommer det nog bli ganska jobbigt.. Tur att jag inte insett det än ;)

<3 J.F

Två outfits


Rockoutfiten. Haha. Innan konserten då alltså
T-shirt; H&M
Jeans; Dr Denim
Väst; H&M
Skärp; Miss sixty
Armband; H&M


Dagens dåra. Ingen gullif pose. Men vafan.. jag kan ju inte va supersnygg jämt ;) Haha
Långärmad, rosa tröja; Bik Bok
Klänning; MQ
Strumpbyxor; Åhléns
Halsband; H&M

<3 J.F

Dagens

Har inte kommit nån dagens låt på länge känner jag. Fy skäms!


Brett Dennen - Heaven


Brett Dennen - Closer to you

<3 J.F

Mary's operation

Här kommer några bilder från Marys första spelning (sen återföreningen. :P) Mary's operation är alltså bandet där min pappa är trummis. Helt amatörmässigt men riktigt bra! De e inga superstars än men vem vet? Kanske ;)






Jävligt kul var det att stå där o leka rockfotograf. Haha. Mitt framtidsyrke kanske? ;)


<3 J.F

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma, det känns bra. Brett Dennens Heaven ljuder i högtalarna och mina tår börjar tina. Kan det bli bättre? ;) Ja det kan det. Ska gå ner och ta en kopp med gamla hedliga earl gray. Man ska inte ändra ett vinnande koncept aiight?

<3 J.F

4 februari

Shoo

Nu sitter jag här i skolan och har medieprosuktion.. tror jag? Nån mediakurs iaf. Håller på med Illustrator igen. Men eftersom jag är så jävla grym så är jag redan klar. Inte så bra blev det men vafan.. Det är bara vår första uppgift. Så nu sitter jag här och kollar på grabbarna när de spelar sina häftiga spel.... Skitkul ;) Jävla läraren e sjuk så jag vet inte vad jag ska göra. Men palla klaga på att man inte har nåt plugg.. :P

Nej, usch vad töntigt det här blev. Måste fan sluta skriva innan jag gör bort mig mer.. Men jag kände bara att jag skulle  höra av mej.


Här är mitt fina arbete jag gjort? Sexy huh? ;)

<3 J.F

Todiluu!

Ja, idag var det ju meningen att jag skulle åkt till min gamla skola och fixat lite saker och även träffat alla. Men tror ni det gick bra? Nope! Först försov jag mej. Men jag gick upp och fixade mig i alla fall, åt frukost och så. Det var ändå rätt viktiga saker jag skulle göra idag. Men sen när jag hade ätit så kände jag att jag var så jävla trött att jag inte ens kunde stå upp typ. Så jag gick och la mig igen.. med kläder och allt. Vaknade igen för typ en timme sen. Kan den här jävla trött heten försvinna nån gång!? Eller... kan jag gå och lägga mig i tid nån gång? Kan jag sluta vara uppe hela natten? Kan jag vända tillbaka mitt fucking dygn? Svar; kanske.. Det är så jävla svårt det där med att vända dygn. Speciellt om man har både en dator och en tv i sitt rum.. usch! Haha. I-landsproblem på hög nivå ;)

Det funkar fortfarande inte att lägga upp bilder.. bajs!

<3 J.F

Illustrator

KOLLA VAD JAG GJORT HEELT SJÄLV! är sååå stolt! Har jobbat med den 4 idag hahaa. Men liten paus för middag. Lärde mig idag i skolan. Typ vilket verktyg man använder. Fattade ingenting typ. Så när jag kom hem var jag tvungen att prova. Och se hur bra det gick! :D Wihooo!



<3 J.F

2 februari

Hola amigos!

Jo, nu har det gått sådär dåligt igen. Men det har varit full rulle hela helgen kan jag lugnt påstå. Alltså ingen datortid what-so-ever. Sen har det varit lite mycket med skolan och så. Har bytt nu, helt och fullt. Började min första dag i fredags och idag blev alltså andra dagen. Det känns väl bra än så länge fast jag tror jag kommer få überdamp på min klass om ett tag. De är så barnsliga och jobbiga att jag blir helt mållös. Jag fattar ingenting.. Under redovisningen står de bara och skrattar, säger inget vettigt. Killarna bara drar en massa dåliga skämt och stör. Alla bara leker och gör ingenting. De bara glider runt. Visst att jag inte alltid är fett seriös men det här är helt galet. Men men.. väljer man en linje med 40 poängs intagning kan man kanske inte räkna med så mycket...

Har i alla fall lärt mig en del roliga saker. Idag gick vi igenom adobes ilustrator-program lite granna. Skitkul var det. Så nu ska jag sätta mig och leka lite med det tänkte jag, se om det blir nåt bra.

 Vad gjorde jag i helgen då? Jo.. Jag käkade middag med Amanda och Simone i Kungshallarna, jättemysigt! Taco bar ^^ Wihoo. Sen efter det drog vi runt lite på stan, gjorde ingenting typ. Sen träffade vi på några random snubbar i Skanstull så det slutade med att jag och Amanda åkte hem till den ena killen som bodde i Älta. Så där satt vi i hans vardagsrum och lekte jag har aldrig och snurra flaskan. Helknäppt. Hahaa. Sen när vi skulle åka hem upptäckte vi att bussjäveln skulle inte gå förns om en timme var 20e minut my ass! så då gick vi hem till min kusin och slängde oss i Sebbes säng som nu för tiden står tom. Så jävla random kväll att de va inte sant. Haha. Men vi hade ganska mysigt i alla fall jagoch flickvännen :)

Sen på lördagen var det upp och jobba som gällde, lite småsegt sådär med det funkade. Efter jobbet åkte jag hem till Berta igen, åt middag fixade oss. Sen tyckte Berta att det fan var dags att inviga mitt legg så vi åkte till Chaplins bar där vi mötte upp hennes pojkvän Martin och hans kompis Goran. Satt där och snackade, lyssnade på dåliga kareokesångare, drack öl och apple martinis. Smarre! ^^  Sen blev det en mindre kul äventur då G spårade totalt och blev lite väl full. Så det var ett äventyr att ta honom hem och allt som hörde till det... Behöver inte gå in på detaljer men det var.. intrssant. Haha. Men samtidigt väldigt kul. Även den väldigt annorlunda kväll men ändå lyckad. Jag är helnöjd med min helg!

Söndagen spenderades med mamma, mormor, Berta och Maria. Vi åkte och fikade, gick på Ikea och hade allmänt mysigt. Sen åkte jag hem med mamma. Vi åt mat och lite så. Sen vid 1 på natten nån gång fick jag för mig att jag skulle göra om mitt rum så det gjorde jag. Haha. Så typiskt mig. Får alltid en massa fix idéer mitt i natten. Men det blev fint! Har gjort på mina hyllor och ställt massa ljus överallt, supermysigt! Köpte massa goda doftljus på Ikea igår så nu luktar mitt rum som en fruktaffär typ. :P Mums.

Nej, nu ska jag leka lite med datorn och äta Ballerinakakor! Ska försöka fota lite i mitt rum sen så ni får se. :)

Om Alexandra, Josefine, Sofie, Carolina eller Charlotta läser det här ska ni veta att jag saknar er grymt mycket och skolan känns tom nu när ni inte är med.. Är rädd att vi ska glida i sär. Det får aldrig hända! Promise. Ni är bäst! och vi är bäst tillsammans. :) <3

<3 J.F

RSS 2.0