Inspiration


Nomy - Cocaine

Dagen har varit helbra. Vaknade till den här låten och sen har det vart myspys sen dess. Nu är det SATC med min Älskling med stort Ä! I morgon är det första dagen på en ny vecka och den ska äga! Måste prata med Petter i morgon också. Han måste prata allvar med mig om mina rädslor för det här fungerar inte längre. Jag är en sån jävla tönt!

<3 J.F

Kläder för dagen


Väst; H&M
Vit, långärmad; H&M
Klol; Åhléns
Leggings; ?
Halsband; Mormors gamla

Hittade även gamla outfitsbilder från förra veckan som jag gkömde lägga in. Ops!

Langar snyggaste posen jag kan ;)

klänning; H&M
Leggings; Åhléns
Stövlar; Andiamo
Adidaströja; Stadium
Halsband; Min Dogtag ;)

<3 J.F

Nothing to say

Jag hatar att bloggen är såhär dålig just nu och jag hatar verkligen att läsarantalet rasar.. Men det är väl inte så konstigt eftersom det inte finns något att läsa.. Vad kan jag vänta mig? :P

Jag kan i alla fall säga att jag mår jättebra. Var en helt okej kväll igår. Den började som skit men blev bättre mot slutet. Danne kom hit och det var kul att träffa honom igen, var ju ett tag sen.. Ikväll är det födelsedagsmiddag hemma (mitt "riktiga" hem) för min lillebror Felix fyller år. Eller.. han fyller egentligen 3 oktober men vi firar honom idag. :D Så det är vad jag ska göra ikväll. Kanske ska träffa Danne senare också, vem vet? ;) Snyggdanne

<3 J.F

Myskväll

Blev en riktigt mysig kväll. Kevin var ju här och vi kollade på Wall-e. Den var skitsöt! Ville näsan gråta i skutet. Ni måste se den! Promise ;)

Sen gjorde jag min potatissoppa till mig och Rebecca. Supersmarrig som vanligt ;) Och vad vi gör nu kan ni antagligen gissa.. SATC ;) Och det ska ja fortsätta med nu.

Ledsen för den dåliga bloggen just nu. Men jag hoppas det blir bättre nästavecka. Då är jag hemma och då kanske internet i skolan kommit igång också. :)

<3 J.F

..

Blev en hemmadag idag med. Riktigt skönt! Kände att der verklugen behöves. Men imorgon blir det nya tag. Då ska jag släpa mig upp och ta mig till skolan och jag ska va på så jävla bra humör! Och sen på kvällen kommer Kevin hit också och då ska vi kolla på Wall-e! :D Så det har jag ju att se fram emot! JIPPIE

Men nu ska jag gå och lägga mig om jag ska ha minsta lilla chans att ta mig upp imorn :P BESOS


<3 J.F

..

Dålig dag och jag mår som skit! Jag har ont överallt och är trött i hela kroppen. Hatar det för man känner sig liksom instängd på något sätt. Bara ligga och vänta på att må bra igen..

Sitter nu och kollar på SATC med Rebecca och om ungefär en halvtimme ska jag åka och dansa. Jag vet.. mår skit.. men jag kan inte hoppa över den. Jag får åka dit och vara asdålig men det är det värt. Och så får jag träffa Nisse också! :D

Sämsta inlägget i historien?

<3 J.F

SMART IDÉ

Jag har registrerat mig på en sida som heter bloggkoll. Antar att många redan hört om den men den är fan skitsmart, så himla bra. Då kan man kolla ut om alla de bloggare man följer har skrivit nåt i stället för att klicka in sig 500 gånger om dagen bara för att upptäcka att nej, hon har fortfarande inte skrivit nåt.. Och sen kan man ju välja vilka inlägg som verkar intressanta och bara läsa dom. Skitsmart ;)

Följ min blogg med bloggkoll

<3J J.F

Lonley

Ja, det blir en ensam natt för mig här idag.. Rebecca har fått magkatarr stackarn så hon åkte hem för att kurera sig, Hon ska till vårdcentralen och så tidigt imorrn bitti så hon hade ingen ork att ta sig hit. Men det kan man förstå? :P

Så nu ska jag alltså vara här helt ensamt i ett sort mörkt hus. Jag är liite skraj måste jag säga! Asså inte rädd så.. men det känns lite obehagligt. Jag är jävligt mörkrädd när det kommer till sånt här. Tror det ska stå folk bakom varje hörn, kika in folk genom alla fönster. Ja, allt kan hända när man är ensam, det är mina tankar. Nej, usch! Nu vill jag inte tänka på det här mer! Nu ska jag gå ner, dricka vaniljte och kolla på tv, mys!


<3 J.F

Helgens bravader

Som ni kanske märkt blev det inte så mycket uppdatering från helgen. Men det skyller jag helt och fullt på "internetsituationen".. Men i lördags hade jag tjejmiddag hemma, det var asmysigt! Inget röj direkt, alla var typ assega. Men det var mysigt i alla fall.

Sen igår pluggade jag satan och mot kvällen kom Petter över och hälsade på också. Sen kom även Rebeccas kompis Jimmy för att hålla oss sällis en stund. Men en stund blev till en hel natt. Vilket gjorde de tliitesvårt för mig att sova eftersom dom låg o skrattade och pratade fööör länge! Kul för som, mindre kul för mig!

Nu ska vi ha kemilabb. Efter skolan blir det cellolektion, sen middag, sen plugg.... Bajs!

<3 J.F

::

Hej allihopa

Dålig uppdatering som fan.. Men som vanligt har jag en anledning till det :P Igår pluggade jag heeela dagen efter skolan. Och sen på kvällen kom jag plötsligt på att.. fuck! Jag ska ju fan flytta till mormor imorrn. Vart helt övertygad om att det var måndag hela dagen.. Så jag började alltså packa vilket tog nästan hela natten. Jag är verkligen sämst på att packa! Speciellt bär jag ska vara bort så här länge också.. Ska liksom bo här i två veckor! Och jag älskar mina kläder och saker för mycket för att kunna lämna dom hemma (A) Så därför tog det liite extra tid att enas med mig själv om vad som fick följa med och inte..

Och idag då? Jo, i skolan idag var det kaosmycket.. Och de stunder vi var lediga la jag mig och typ attacksov. Har varit så trött idag att det är helt sjukt! Och sen efter skolan var jag först med Petter och sen men Fanny. Och sen efter med var jag med Rebecca på dansen. sen kom vi hem, åt middag och kollade på SATC.

Försökte då blogga samtidigt eftersom jag tog med mig min dator. Men självklart kommer jag inte åt nåt jävla internet. Så nu sitter jag här vid mormors tjockdator och uppdaterar lite. Men vad gör man inte liksom? ;) Men.. eftersom jag inte har internet här så kan jag inte använda min dator. Och då kan jag inte lägga in bilder. Så det komme vara lite tråkigt här i bloggen i typ två veckor nu.. Så ni är beredda på det.. Kan ju försöka lägga in i skolan men det är inte säkert stt det hinns med..

Men nu måste jag verkligen sova. Ska upp supertidigt imorrn.. Har skolfoto och jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig! Skit!

<3 J.F

Helt sjukt kul!

Jag har hittat en blogg som är så stört rolig. Jag rekommenderar er alla att läsa den! Det är en sexblogg där de är väldigt öppna om allt. Men den är så jävla humoristiskt och bra skriven så man kan inte hålla sig för skratt. Man bara garbar sig igenom alla inlägg. Läs!

<3 J.F

NV2B




Vi är helnördiga men så jävla bäst!

Dagens


Guru Josh Project - Infinity

<3 J.F

<3

Mina älskliingar ^^ Så söta är dom!






<3 J.F

Måndag?

Jag hade ju studiedag igår så den här dagen känns verkligen som en måndag.. Och det känns smått deprimerande. Men vad gör man? Något bra var i alla fall att jag gick upp i bra tid i morse. Jag har göra mig i ordning ordentligt och hann till och med ta bilder på mig. Bra va!? ;)




Jeans; Salt(?)
Klänning; Gina


<3 J.F

Nya bloggare

Fick precis reda på att en gammal killkompis till mig börjat blogga. Så jag gick in på den och kollade och blev starkt förvånad. Alla killkompisar jag haft som skaffat bloggar har gjort skämtbloggar där de bara driver om alla som bloggar. Men den här killen kör "tjejbloggstilen" och det är stakt jobbat måste jag säga. Tycker verkligen att vi behöver fler killar som bloggar! Vi har ju "grymtroligperson" i toppen men han e liite för ensam.

Här har ni en utav de nya bloggarna :D

<3 J.F

Lång natt

God morgon folket!

Vaknade precis.. inte direkt meningen kanske. Jag tänkte vara lite duktig och gå upp vid typ halv tio idag, sätta mig ock plugga, bli klar så jag kunde göra lite annat idag också. Men planen sprack rätt rejält. Var inne och snackade på msn tills klockan fem imorse. Och sen efter det var jag ju bara tvungen att se klart en film :P Så jag somnade väl vid sex nångång.. Hoppsan!

Men nu måste jag verkligen plugga. Har ett äckligt biologigrupparbete som jag måste bli klar med. Annars blire avrättning på mig, det vill jag lova!

<3 J.F

Olikheter

Det är ju ingen nyhet att alla människor är olika. Och det är heller inget negativt. Jag ser det som något bra. Fuck vad tråkigt det skulle bli om alla var lika dana. Helt ointressant! Men ibland funkar det verkligen inte. Som när man bråkar. Och man försöker argumentera och komma fram till någon. Men den andra personen blir bara mer och mer arg. Vad ska man göra då?

Om jag har gjort något fel brukar jag försöka be om ursäkt till den personen och förklara min anledning till varför jag agerade som jag gjorde. Men den här personen vill inte ha några jävla ursäkter! och allt jag säger gör bara allt värre. Jag känner mig bara helt.. mållös? Fattar ingenting och har ingenting att säga. Jättesvårt verkligen. Speciellt eftersom det är en person jag inte vill bråka med. Jag vill att bråket ska ta slut så vi kan vara vänner igen. Men det kommer nog tyvärr inte bli så.. För vad jag än säger är det fel.

Sen när blev det fel att säga förlåt?

<3 J.F

Back in the old days


Vengaboys - We're going to Ibiza


Dr Bombay - S.O.S


Vengaboys - Bom Bom Bom Bom


Markoolio - Orkar inte mer


Markoolio - Åka pendeltåg

Vi sitter nu här i klassrummet efter att vi har slutat och lyssnar på gamla låtar. Såna som man har en massa söta minnen till. Typ alla danser man gjorde.. ;)
<3 J.F

uttråkad!


Såhär tråkigt har jag....

<3 J.F

Idétorka

Jag har världens bloggsug. Vill verkligen skriva ett sånt där riktigt långt, bra inlägg. Men dessvärre har jag ingen fantasi över huvud taget. Inget intressant att skriva om. Vad gör man då? Jag menar.. ordbajs e ju inge intressant att läsa. Då kan man lika gärna vara utan. Men jag vill ju så gärna skriva..

Fuck vilket snurrigt inlägg. Men sån är jag - snurrig!

<3 J.F

Monday fuckin' monday

Vad är det med måndagar. Varför ska de kännas så jäävla långa och jobbiga? Egentligen borde de ju kännas sköna. Ny vecka, nya saker som händer, en chans att få en bättre vecka än den förra. Men så positivt tänker man ju inte. Man tänker bara på att det kommer nya jobbiga saker, nya problem, fler saker som tar tid från sömnen. Varför är man inte lite mer positiv? Livet måste ju bli såå mycket enklare.. Men men.. nu är det såhär. Och nu måste jag gå tillbaka till den här jävla måndagen. Vilket innebär fukin' engelskalektion med vår engelskalärare som jag inte tål.. Eller, inte i klassrummet i alla fall. Annars är hon trevlig. What to do.^^

<3 J.F

Shopping

Ja.. eller får det kallas så? Jag köpte en bok idag och det var det.. Köpte Karin Alvtekens Skugga. Har läst hennes bok Svek och den var grym så jag hoppas den här är lika bra! :)Nu är det natti natti för min del. Vi hörs imorrn! :D



<3 J.F

Rysningar?


Mia Rose

Hon är ju helt sjukt söt den där tjejen. Och så duktiig också!


<3 J.F

Hemkommen

Har precis kommit hem från en riktigt seg men mysig kväll. Denna gången var det hemma hos Leo.. nån här i Trånkan som jag gick i skolan med för typ hundra år sen. Lite skoj. Var där med Henke och Danne och så träffade jag Kevin också. Som jag inte sett på två år. Så det var lite trevligt. ;) Vi bestämde att vi ska ses om två år igen, haha.

Juste.. vi kollade på WallE också :D Den som jag velat se sen den började göras reklam för. Tyvärr somnade jag typ ganska tidigt så jag vet inte om den var bra eller inte ^^ Men det ska jag allt ta reda på!

Nu är jag trött som ett jävla djur så jag ska sova nu!

<3 J.F

Lördag

God morgon

Försökte logga in igår kväll och skriva men det fungerade inte av någon dum anledning, typiskt! Dagen igår var riktigt lugn i alla fall. Vaknade kvart över tre helt slut i hela kroppen. Hade typ ont överallt, vilket jag fortfarande har... Tittade på tv stort sett hela dagen. Men på kvällen gick jag hem till Johanna som hade tjejmiddag, badade jacuzzi och hade allmänt mysigt. Sen när hennes kompisar åktr gick vi ut på en promenad, mötte Danne och Robin, sen gick jag hem, kollade på Gossip girl och somnade som en stock. Det var min gårdag ;) Idag ska jag jobba hela dagen så vi hörs ikväll.

Kläderna igår;

Linne; H&M
Stickad tröja; Bik Bok
Halsband; Vero moda
Shorts; H&M
Leggings; Gina
Strumpor; H&M
Sen hade jag min älskade kofta från Vero moda och mina favvoskor (bruna med klack) från Din sko.


<3 J.F

ZzZzZzz

Nu är jag äntligen hemm och jag är trött som ett jävla as. Men det har varit en riktigt lyckad dag och kväll så jag är helnöjd! Träffade en söt göteborgare också så det var najs ;)

Nu är det sova som gäller. Höll fan på att somna flera gånger på vägen hem från tåget. Usch (!) vad jobbigt det var! GOD NATT

<3 J.F

Taggad eller inte taggad?

.. det är frågan.. Måste nog tyvärr säga att jag är mer otaggad än taggat och det känns förjävligt.. Men det är svårt att vara jätteöverlycklig när det är sånt här jävls skitväder och vi ska vara utomhus heela dagen. Inte okej! som Nisse hade sagt ;)

Nu ska jag äta frukost så jag inte får en svimmatack eller spyr eller nåt. Och hörs gör vi inte förns imorrn. Om jag inte får nåt cpryck i natt när jag kommer hem eller så. Men det låter inte särskillt troligt..

<3 J.F

Random

Nu kom jag precis hem. Det blev inte riktigt bara en fika. Det blev till att åka hem till Petter och chilla gaalet där. Skittrevligt men lite.. annorlunda kan man säga. Är inte alls taggad inför morgondagen måste jag säga. Känns som det kommer bli ett stort misslyckande! Ingen är taggad. Det är ingen supertalang eller så i våran klass så att vi kämpar för att vinna. Vårat tema är sämst och det kommer vår utklädnad också vara. Jättråkig inställning, jag vet, men vafan.. Jag kan bara inte vara positiv inför det här. Men det som är mest hemskt är väl att jag ska gå hemifrån typ 7.30 imorrn och sen kommer jag inte vara hemma föräns klockan 1 på natten. För vi ska ha fest efter OS och så. Så det kommer bli en riktig heldag kan man säga.. Powernap under nån bänk eller nåt på Stadion?

Nej.. nu måste jag verkligen sova om jag ska orka någonting imorrn.. Eftersom jag kom hem lite sent nu och så så har jag ju inte hunnit packa eller planera eller nåt. Så det kommer bli en jävla stressig morgon imorgon, det vill jag lova! Men nu - Läggdax!

<3 J.F

Eftermiddagsplaner

Vi har nu slutat svenskan och om en halvtimme börjar körsången. Ska bli skitkul! Missade ju den förra veckan så nu är jag extra taggad! Wiih!

Sen efter det blir det en fika med Petter, Mys!



<3 J.F

Kläder för dagen


Tröja; H&M
Kjol; JC
Kofta; gammal
Skor; Urban outfitters.

Diggar mina fjun på sidan av huvet. ;)

<3 J.F

Halleeååååå

Nu har alla de andra METG-skolorna kommit hit och det är skitkul. Malmö har sina saker på vår våning så jag har stått där och lyssnat på dialekten. Haha, det låter så kul. Och det roligaste är ju att jag typ alltid driver med den skånska dialekten. Säger massa saker på skånska och så. Typ Halleååå, rroligt och lite annat. Alla kanske inte tycker att det är lika kul men det gör jag ^^ Men sen ÄLSKAR jag skåningar. Så det är inget sånt. Det låter bara så kul!

Försov mig i morse trodde jag så jag fick skynda mig som in i helvete. Kom sen till skolan, försent, knackade på dörren och stog och väntade utan att någon öppnade. Stod där en stund, sen lyssnade jag på dörren - knäpptyst. Tog då upp mitt schema och kollade och insåg att jag visst började nio. Inte 20 över 8 som jag hade trott. Kul!

Nu ska jag ägna mig åt svenskan. Vi hörs senare.

<3 J.F

Brand new

Jag har kommit på ett nytt uttryck. Man har ju bad hairdays - känt uttryck. Men för oss nördar som har fastnat i bloggarnas värld finns ett nytt bekymmer - bad bloggdays. Och en sådan har jag definitivt haft idag. Igår klädde jag som vanligt på mig varmt på morgonen för att det är så fucking kallt. Men sen fram mot eftermiddagen blir det så jävla varmt så då måste man gå och bära på allting. Att man aldrig lär sig? Det är fan samma sak varje dag! Jag gick i alla fall och bar på mig skinnjacka igår. I bröstfickan på den hade jag min skåpnyckel som jag naturligtvis har tappat någonstans. Så idag kunde jag inte komma in i mitt skåp, alltså inte komma åt min dator och därför heller inte blogga. Fast den anledningen håller ju bara för en liten del av dagen. Jag kommer väl hem sen liksom.. ?

So, what the fuck have I been up to? Jo, efter skolan hängde Alexandra med hem hit och myste en stund. Vi drack lite te, kollase SATC. Sen när hon åkte hem fortsatte jag kolla ensam och sen efter ett tag kom Johanna och gjorde mig sällis ist. Så det är i princip det enda jag gjort idag, kollat SATC. Like a lot!

Nu ska jag göra nåt I like not so much däremot.. jag måste läsa ett häfte i vi fick på svenskan som känns som det är minst hundra sidor långt.... suck! Men men. U gotta do what you gotta do ;) Jävla massa engelska utryck i det här inlägget. Dont you think? It's freakin' awesome dude!

<3 J.F

Kär på nytt

Det blev lite shopping med mamma i Haninge centrum idag.Varför Haninge? tänker ni då.. Men det var för att jag skulle köpa ett par skor på Scorett. Men de fanns självklart inte där utan bara i citybutikerna... suck! Men då lyckades jag ju självklart springa på några älsklingar som jag absolut inte kunde leva utan! ^^ Så här kommer bilder på tillskotten i familjen!


Vero Moda 280kr

JC 300kr


Vero moda 400kr

Och SJÄLVKLART blir det ingen riktig shopping utan minst ett par skor (A)


Nån affär jag inte minns namnet på 1400kr

<3 J.F

Over and over again

Dom säger att man lär sig av mina misstag. Men ganska ofta undrar jag om inte jag är ett undantag i det där ordspråket. Jag vet var jag gör för fel och jag lovar mig själv att aldrig göra om det men ändå hamnar jag där om och om igen. Lovar mig själv att inte somna om på morgonen när klockan ringer, lovar mig själv att äta ordentligt så jag inte spyr på alla på tunnelbanan, lovar mig själv att verkligen ta tag i skolan så det inte blir som förra året, lovar mig själv att inte börja tycka om någon så som jag gjorde förut. För jag vill inte må så dåligt igen.

Men alla de här löftena bryter jag om och om igen. Vad är det för fel på mig? Ibland undrar jag om jag inte på något sätt njuter av att må dåligt. Tycker om att tycka synd om mig själv. Kan det vara så? Och vad fan är det för fel på mig i så fall? Kanske behöver hjälp? :S

Nu sitter jag i alla fall ensam utanför mitt klassrum eftersom jag självklart kom för sent. Självklart stängde jag av klockan i morse för att sedan somna om igen. Självklart blev jag så sen att jag missade den lektionen jag verkligen behöver för att klara av den här skiten. Fan Jonna, vakna nån gång! Inse att det är allvar nu!

<3 J.F

Klarhet?

Precis tillbaka från en promenad med Johanna med väldigt djupa samtal. Vet inte riktigt varför jag känner såhär men jag är inne i en sån där djup depperiod igen. Och den här gången känns det mer jobbigt än innan.. Anledningen till det är att jag verkligen kännt att jag har mått superbra i flera veckor nu. Sa det till min mamma senast i typ förrgår. Asså, jag mår verkligen så himla bra nu. Känner mig bara helt lycklig på något sätt. Men nu har det bara tagit en tvärvändning. Nu har jag en sån där period där jag bara skulle vilja stänga in mig i mitt rum, sitta och gråta för mig själv och bara vara helt deprimerad och tycka synd om mig själv. Det är i såna här stunder som det är jävligt bra att skolan finns. För då måste man avbryta sig själv från allt deppande och verkligen koncentrera sig på annat ett tag. Då glömmer man liksom bort att vara ledsen en stund.

Känner mig som ett litet deppigt emobarn just nu och ni få som läser det här får säkert intrycket av att jag är ett litet pucko och helt psykstörd. Men det kanske jag är också? Jag vet inte riktigt. Jag vet bara att det inte känns riktigt rätt i min kropp just nu. Jag känner mig inte riktigt fullständig.

Har inget mer att skriva. Har en massa tanka i mitt huvud som far runt men jag kan inte få ut dom är i ord. Kom fram till en massa saker ute med Johanna. Men det kanske är skillnad när man verkligen vet att någon lyssnar. Då väger man sina ord och sitter och funderar ut något bra. Men det här är det ju inte ens nån som läser..

Nu ska jag kolla på Kung fu panda, låtsas att jag är liten igen och bara glömma allt. Sen någon gång i natt lär jag väl somna. Sen hörs vi i morgon.

<3 J.F

Remeber this

Every story has an end. But in life every ending is just a new beginning.

<3 J.F

Movie time

Nu börjar en utan världens sötaste filmer på femman; Uptown girl. Se den! :D

<3 J.F

Music

Har haft den låten på hjärnan hur länge som helst och nu tog jag tag i att hitta den äntligen. Here it is ;)


Sirusho - Qele Qele

<3 J.F

Söndag

God dag allihopa!

Gårkvällen blev helt okej lyckad men inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kräftskivan var kul men ganska seg.. Det var däremot en hel del roliga lekar och det var en jävla massa skratt kan jag säga! Men sen när skivan var över skulle ju alla dra vidare. De flesta skulle till klubb 54 och jag ville självklart hänga med. Men jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in så jag sa att jag skulle åka hem. Men efter mycket övertalning från alla följde jag med i alla fall. Men det blev ju så klart som jag trodde, jag kom inte in.. Så irriterande! Så jag fick gå till tunnelbanan i mina fina kläder och åka hem. Och ingen kunde jag träffa heller för alla var upptagna.. Så jag var väl lite småsur sådär när jag kom hem.. Började bråka med mamma så jag blev ännu surare och så blablabla...

Men skitsamma. Om man inte tänker på avslutningen på kvällen så var det riktigt kul att vara med Tilda och Rebecca. Tjejgänget på jobbet som ska hålla ihop i vått och torrt ;) Helnajs! Såå kul att träffa Tilda igen också, känns som det var evigheter sen. men det ska vi ändra på! Från och med nu måste vi börja umgås. Är du på bruden? ;)

Nu ska jag nog plugga.. eller kanske träffa nån. Blir en lugn dag här hemma i alla fall, skönt!

Bilderna från igår lägger jag upp ikväll. Så kika in här då :D

<3 J.F

Good times bad weather

Nu har jag precis gjort mig i ordning så att jag är sådär supersnygg som bara jag kan vara och om cirkus en timme bär det av mot pendeltåget där jag ska möta upp Tilda. Sen ska vi ta oss till Fridays där vi ska möta upp Rebecca. Väl där blir det lite ölande för deras del medans jag får sitta där som en liten tönt och titta på. Superkul! Jo, men det ska bli kul. Alltid lika trevligt att umgås och alkohol är bara onödigt dyrt. Jonna has spoken!

Sen efter Fridays beger vi oss till Stadium Hamngatan där vi ska ha personalfest ikväll. Kräftskiva närmare bestämt. Ska bli riktigt gott och riktigt roligt. Vi ska alltså ha kräftskiva inne i butiken så jag tycker synd om de stackars jävlarna som ska komma och handla i morgon. Haha, det kommer ju stinka som en hel kräftfabrik ^^

Sen efter skivan vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske åker jag hem, kanske åker jag och hittar på nåt annat bus. Den som lever (imorrn) får se ;)



Konstigt det där med att håret alltid får en helt annan färg på bild.. Knas!

Tight fodralklänning; H&M
Grå tights; Stadium
Adidas-VCT- Stadium
Till det tänkte jag ha min skinnjacka och mina svarta högklackade skor. Och kanske en halsduk?


<3 J.F

Good mornin' peeps

Idag blir det en riktigt slapp dag. Ska plugga kemi och matte hela dagen lång hade jag tänkt. Lite gammal biologi också för den delen.. Känns skönt faktiskt. Vill inte ha en repris på förra året så då är det bara att ta tjuren vid hornen och sätta sig med alla böckerna. Jävligt bra sjävkänsla får man också. Blir helt stolt över mig själv när jag har pluggat. :D

Sen ikväll blir det en hel del skoj. Men det får ni höra mer om senare ;)

<3 J.F

Nattugglan

Hittade inga stövlar idag.. Men jag lämnade ändå tillbaks skorna. Fan, det känder måste jag säga.. Sorgligt värre! Eller.. jag hittade ett par stövlar.. Som såg exakt ut som jag vill att dom ska men.. dom var ljusa och jag har redan ett par ljusa. Kanske skulle ha ett par mörka? Vad säger ni?

Och vad har jag gjort idag då? Jo.. efter stan åkte jag hem till Danne en stund. Satt där och väntade på att få energi och ta mig hem. Och sen när det blev dax för mig att gå, tror ni inte det börjar vräka ner regn då? Det var helt sjukt. Solen sken och det var värsta sommarvärmen när jag kom dit men inte när jag skulle gå. Icke! Sen gick jag hem till Johanna och kollade lite på film. Sen var det middag. Efter det blev det en promenad med Johanna som slutade hemma hos Danne, Johanna gick hem.. Där har jag typ kollat mer på film och vart allmänt trött ^^ Och nu kom jag precis hem därifrån.

Jätte osammanhöngande inlägg och kanske även ointressant. Men jag kände att jag behövde uppdatera här lite. ^^ Men vi hörs mer i morgon när jag inte är lika trött som en gru. TJINGELING!

<3 J.F

Fredag

Japp, idag är det fredag. En riktigt onödig skoldag för min del. Börjar nämligen halv nio och slutar halv tio... Kul? Och dessutom är det Kemi B jag har så det lockar ju inte så jävla mycket heller. Visst, jag tycker att det är kul men inte så jag åker hela vägen till skolan med ett leende på läpparna och är glad över att få va i skolan en timme. Ta med i beräkningarna att jag måste åka en och en halv timme innan för att hinna i tid och sen tar det lika lång tid hem också... Suck!

Så vad gör jag kvar i skolan nu då? Jo, jag har varit ich ätit lunch med Emma och Carro och nu sitter jag här och har ont i magen för jag ska alldeles strax åka och lämna tillbaka mina älskade skor. Fuck, vill verkligen inte. Kommer typ börja grina eller springa därifrån eller nåt. För jag älskar de där skorna! Ibland tycker jag mindre om min mamma måste jag säga... Jaja, jag får väl se det som så att jag blir 800 kronor rikare. Det är alltid ett plus. Vem försöker jag lura? Det gör mig fan inte mer lycklig..

Jaja, jag får trösta mig med att jag i alla fall ska köpa ett par andra skor för pengarna. Ett par riktigt snygg höststövlar ska det bli. Tänker mig nåt mörkbrunt med en hög tjock klack. Sonuds great? ;) Visar bilder sen när jag kommer hem. Om jag hittar nåt vill säga, det är ju inte säkert..



<3 J.F

Seeego

Har vart så jävla seg idag.. Försökte dra till mitt gamka knep med att dushca, klä mig snyggt och sminka mig. Brukar bli så pigg av det. Mer än att bara ligga o vara seg och ofräsch i alla fall. Haha. Men jag vet inte, funkade inte idag.. Så nu sitter jag här helt snygg och är trött som en apa. Plus är i alla fall att jag har blivit frisk nu :D Eller, jag hostar fortfarande lite men jag behöver inte knarka halstabletter och hålla på i alla fall.

Minus är att jag verkligen ville träffa någon idag men ingen kan.. Har ingen lust att bara sitta här hemma i den här dåliga stämningen och bli på dåligt humör.

Slutklagat,  nu ska jag önska er en helt underbar kväll så hörs vi senare! PUSS

<3 J.F

Dagens


ATC - My Heart Beats Like a Drum (Dam Dam Dam)

Här ser man verkligen att utveklingen gått framåt.. Bättre nu eller förr?

<3 J.F

Bra jobbat...

Jahapp, det blev visst en hemmadag idag med. Försov mig rejält kan man säga.. Vaknade halv 10 fast jag började klockan 9.. Måste gå hemifron en och en halv timme innan jag börjar för att hinna.

Men det ger mig i alla fall tid att plugga igen jävla biologin från förra året.. Suck!

<3 J.F

Hej och godnatt

Min dag har bestått av; Serietittande One tre Hill - Oh, fuck (!) vad jag längtar tills nästa avsnitt. Sååå spännande, Filmtittande Walk the line - Helt okej film. Inget super, men lagom, Kemipluggande - Bättre än gårdagen! Fattar allt nu också :D, Och alldeles för lite bloggande - Hoppas ni överlevt dagen ändå ;)

Och nu är jag så trött så trött så jag måste sova omedel bums ^^ Först ska jag bara visa bilderna från igår som jag lovade. :)


Och en bild från mig "sjukstuga" jag hade här hemma idag. Mysigt vare faktiskt ;)


Och en dagens låt så har jag kompenserat liite för den dåliga uppdateringen ^^ Höhö


Helkonstig video jag såg på MTV idag.. Vad tycks?
Kid Sister - "Pro Nails" (ft: Kanye West)
<3 J.F

Sann lycka!

Dom har nu släppt säsong 6 av One tree hill :D:D:D Gissa vad jag gör efter frukost!

<3 J.F

Tjejsjuk

God morgon bloggen

Idag ligger jag hemma i sängen och mår inte något vidare bra.. Känns skittråkigt för jag ville verkligen till skolan idag. Min älskade Carolina skulle äntligen komma tillbaka och dessutom har vi körsång på schemat! Men men, jag ska inte ligga här och klaga. Tänkte berätta lite om gårdagen;

Efter skolan stannade jag kvar där lite för att plugga kemi. Men jag fattade ingenting så jag gav upp efter ett tag. Sen efter det blev det en lång fika på café 60 med en hel del olika människor. Nåra kom o nåra gick.. till slut var det i alla fall jag, Fanny och Amanda som satt där och snackade en jävla massa skit ;) Precis som det ska vara.

Sen när jag kom hem var det middag så klart. Och sen mera plugg. Men det gick inte så bra då heller för jag blev tvungen att hjälpa min bror med heeela hans läxa i matte så det blev ingen tid över för mig.. inte så bra måse jag säga...

Nu ska jag gå ner och frulla. Sen blir det nog till att dra på en rulle på dartorn. Har fixat lite nya! ;D

<3 J.F

Kommer lite bilder från igår senare idag också så kom tillbaks ;)

Back in school


Tillbaks i skolan då då efter en mycket ansträngande luch.. Åt som en hel häst och jag är så jävla mätt. Och samtidigt är jag så jävla varm och så jävla trött. Känns som en bra kombination? Skulle helst av allt bara vilja lägga mej nån stans och dö nu.. Men då måste jag plugga kemi. Känns kagom kul kanske.... Suck!

<3 J.F

Kläder för dagen

Kläder torsdag 28/8


Vit långärmad tröja; H&M
Blå jeans; Bik Bok
Sjal; H&M
Halsband; Mammas gamla

Kläder måndag 1/9


Klänning; H&M
Tights; Stadium
Hårband; Cubus
Till det hade jag min tunna vita kofta och en svart vit blommig sjal och mina bruna pumps. Grejt ;)
<3 J.F

Tisdag?

Är det bara jag eller blir man lite vimsig när man är sjuk? Jag glömmer bort och blandar ihop saker. Och i morse var jag helt övertygad om att det var onsdag (då vi börjar 9) men när jag kom fram upptäckte jag att det var visst tisdag.. (Då vi börjar 8.20) Så jag kom liite för sent. ^^

Nu är det fysik, så jävla tråkigt! Jag dör på den här jävla läraren, ursäkta mig!

<3 J.F

Dagens låt


The Cure - Friday I'm in love

Får mig att tänka på en utan mina absoluta favoritserier. ANDRA AVENYN!

<3 J.F

Peace



Nu ska jag ta och röra mig hemåt. Känns ganska nördigt att sitta kvar i skolan efter att man har slutat. Tar bilder på mina kläder för dagen när jag kommer hem. För jag har ingen tillgång till kamera just nu.

<3 J.F

Bästa på länge

God måndag. Eller?

Vet inte hur jag känner inför den här måndagen. Det är kul och skönt att vara tillbaks i skolan och vardagen men samtidigt vill jag ha tillbaks den gångna helgen. Det var den bästa på riktigt länge. I fredags var jag inställd på en riktigt tråkig dag. Vi skulle ha aktivitetsdag på dagen med ettorna och allt så vi skulle lära känna varandra. Och det hade vi också. Men det som var najs var att vi fick sluta 12 i stället för 14 eftersom det regnade. Skoja om jag bli lycklig. Då åkte vi till Café 60 och mös och torkade.

Sen efter det blev det tråkigt igen för då skulle jag åka och jobba även om jag hade blöta fötter från regnet och var trött som ett litet as.

Och när jag kom hem blev det ännu mer tråkigt för då var jag tvungen att städa min rum helt kliniskt för åp lördagen skulle vi ha fest hemma för att fira mammas 40årsdag. Så... jag satte igång att städa och var lakom deprimerad. Men då får jag ett samtal från en viss Daniel som frågar om inte jag vill hänga med och festa. Och det är klart jag ville det. Så min mamma körde mig dit. Men när vi kom fram fick jag inte komma in så han följde med hem till mig i stället. Heltrevligt ;)

Sen på lördagen var det festdagen. Så hela dagen tillbringades med att förbereda mat, dukning och allt sånt. Sen på kvällen var det party party. Alex kom också Och hade klippt sig så hon var så jävla snygg! Sen kom även Danne och Viktor senare på kvällen också så det var trevlans.

Och på söndagen var det en riktig degdag. Men det var ganska najs det med för jag och Danne degade tillsammans. Kollade på film och typ sov ^^ Sen på kvällen var det promenad med Johanna, det var ju så jävla länge sen.. Sen när jag kom hem var jag så jävla trött att jag stupade på en gång.

Nu är det dagt för lunch. Vi hörs sen när jag kommer tillbaka. Så kanske det blir en liten bild också. Har dessvärre glömt min kamera men nån annan kanske har? Annrar blir det väl en liten från webcamen. :D BESOS!

<3 J.F

RSS 2.0