Helvetes jävla skit!

Ursäkta rubriken...

Jag hade skrivit ett aslångt inlägg. Men typ 6 långa stycken. Sen cpade sig min dator så jag loggades ut och allt försvann! Åååh, fan vad irriterad jag blir. Och jag orkar verkligen inte skriva om allt.

Men det hela gick iaf ut på att jag hade skitroligt!!! på dansen. Att jag övade massor när jag kom hem. Vi dansade till Britney Spears låt 'Toy soldier'. Vi åkte och fikade hos min mormor och hennes sambo en snabbis för dom ska åka till USA på lördag. Jag är jättejätteavundsjuk. Dom ska åka till New York och Florida. New york är min drömstad att åka till. Jag vill åka dit och plugga dans. Jag ska jobba imorgon fast egentligen vill jag inte. Men på lördag ska jag kanske träffa M och sen på kvällen ska jag träffa Fanny, Simone, Amanda och nåra andra av mina bästaste vänner :D Så det kommer nog bli en lyckad helg till slut. Allt kanske sket sej så att jag dampar satan på måndag.. Haha 

Ursäkta att inlägget sög..

Men jag är skittrött och ska typ sova nu. Och jag hade ingen lust att skriva om allt det där långa som jag skrivit innan. Så nu radade jag bara upp allting. Helt osammanhängande och all, jag vet. Men jag skiter i det just nu.. ^^

<3 J.F


SKITGLAD

Yes!!!! Jag är asglad just nu. Vi fick precis tillbaks geometriproven. (Geometri A+B) Och jag trodde att jag skulle få typ IG eller bra. Och jag fick ett klart VG :D Hade ju självklart hoppats på MVG men jag visste att det inte var möjligt eftersom jag pluggade unegfär en vecka av de två månaderna vi höll på med avsnittet.

IIIH, nu ska jag hoppa runt och skrika ut min lycka ^^

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 J.F

Torsdag

God morgon

Jag är verkligen sämst ibland. Jag var i Hötorget på mammas jobb klockan sju. Men ändå kom jag en kvart försent till skolan när jag började tjugo över åtta. Och hur lyckas man med det då undrar ni säkert. Jo, man gör såhär. Man åker till mammas jobb, äter frukost sätter sig i en fotölj i fikarummet och somnar.. Haha. Japp, det var precis så det gick till. Den fick jag sminka mig och fixa håret på fem minuter och sen springa iväg till tunnelbanan för att inte komma allt för sent till skolan. Men men, shit happens.

Men visst är det konstigt det där. Att man alltid kommer för sent om man ska någonstans nära. Men sen när man är långt bort så det tar längre tid att åka, då är man oftast i tid. Iof har jag alltid problem med att komma i tid.. Men det går lättare om jag intre är för nära målet på resan.. Haha.

Nu ska jag lära mig lite mer om evolutionen. Känns jättespännande..... inte.

<3 J.F

Middagstid

YES! Det gick asbra! Det här var nog bästa konserten jag spelat. Fan va najs det känns. Jag spelade, som sagt, med en tjej som är asgrym! Asså hon är typ lika bra som min lärare. Och jag menar, då är man bra.

Och sen måste jag bara säga så här också. Fan vad grannar är bra! Jag har ju en pappa som är egen företagre. (Ett bageri) Och det innebär att han jobbar ungefär 24 timmar om dygnet. Vilket innebär att jag typ aldrig träffar honom. Men sen så har de gjort upp en jättesmart idé han och hans partner. Att varannan vecka jobbar den ena natt och den andra dag och sen den andra veckan gör de tvärt om. Men det är bara det att varje gång det är min pappas dagvecka (som innebär att han är hemma och kan träffa vår familj på kvällen) så skiter det sig så att han får jobba både dag och natt. Och det i sin tur innebär att vi aldrig träffar honom. Och det, det suger!

Men i alla fall. Jag skulle ju komma till varför grannar är så bra.
Det var en bagare som blivit sjuk idag på bageriet. Så då är ju självklart pappa tvungen att åka dit och jobba istället för honom. För de har ju mycket att göra. Så om de är en man kort så hinner de inte göra klart det de ska göra. och då när min pappa jobbade idag kunde inte han köra mig till cellokonserten. Och då fick jag lite smått panik. Hur fan skulle jag lyckas ta mig till Skogås med cello i spöregn. Och dessutom hinna göra allt som jag skulle göra innan jag åkte. (Hade typ en timma på mig).

Men då i alla fall kom min pappa på den smarta idén att jag kunde fråga min kära granne Annika om inte hon kunde hjälpa till och köra mig. Så jag ringde henne och frågade med min allra mest ödmjuka röst om inte hon kunde köra mig. Och självklart kunde hon det. Så jag slapp bli blöt! och jag kom till och med fem minuter tidigt. ;)

Så grannar är jävligt bra att ha. Jag har säkert varit hos dem typ 5 gånger för att jag varit utelåsy också. Eller så går man dit för att låna nånting man glömt köpa hem till maten. Grannar är absolut nödvändiga alltså. Kan fungera som jävligt bra sällskap om man är ensam om inte annat. Nej, fy fan för dem som bor alldeles ensamma ute i skogen med typ en mil till närmsta granne. Nej usch! Jag skulle nog få krupp! Haha.

Men nu måste jag gå och göra en tomatsallad som min mamma vill ha till maten. Jag gör ju trots allt den godaste tomatsalladen ;) Ciao!

<3 J.F


Tid att dra sig hemmåt.

Vi fick sluta tidigare idag igen. Fast idag var det en bra sak ;) För idag har jag inget att vänta på. Idag måste jag bara hem. Faktiskt, så har jag ganska brottom. Men jag ska blogga lite först ändå. Vi fick sluta när vi gjort klart labben och räknat ut koncentrationen vätejoner i svavelsyran. Kul va? Nej, inte särskillt.. Men det är väl sånt man får ta när man har valt att  gå naturlinjen.. Haha.

När jag kommer hem ska jag:

*Duscha och fixa till mig.

*Städa mitt rum som ser ut som ett jävla bombnedslag. Det är saker från min födelsedag, packning och skit från sälenresan. Och dessutom massa kläder som ligger överallt.

*Öva cello. Har ju trots allt cellokonsert ikväll. Och jag ska spela med Saga som äger, och det gör inte jag.. Men det ska nog gå bra. Hoppas iaf. :S

Men nu är det dags att åka hem och göra allt det där då.. Måste gå och göra Isabelle sälskap också. Annars kommer hon dampa satan och börja slåss. Och det vill jag ju inte!

<3 J.F


Onsdag

Godmorgon

Hur är det med er idag? Med mig är det ganska bra. Om man bortser från det faktum att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag. Jag förstår inte vad som händer med mig. Håller jag på att bli sjuk igen? Det hoppas jag verkligen inte..

Försov mig i morse dessutom. Hann ingenting! Det blev alltså sköna jeans och en vit tjocktröja från Peak som outfit idag. Inte det snyggaste kanske men däremot är det så jävla skönt!

Nu ere svenskalektion. Håller på o läser om Svenska akademien.. Åååh, så spännande! NOT! Fattar inte varför man ska lära sig om en massa tråkiga ointressanta saker. Men men, det är väl bra för nåt antar jag..

<3 J.F

Utslängd

Nu får jag inte sitta kvar i skolan längre.. Stackars mej! Haha. Eller jo, jag får stanna. Fast jag får inte sitta vid datorn för vi ska ha öppet hus här nu igen. :) Mikael Elias Teoretiska Gymnasium. Börja! Om två timmar ska jag dra iväg till terminens första salsalektion. Det ska bli så jävla roligt. Har saknar dom allihopa! Jag dansar på Gabbes dansskola i Odenplan. Jag vet, det låter fett B. Och egentligen är det nästan det också. Men det är så jävla bäst så jag kan inte ta mig därifrån. Men fan, det är billigt, jävligt kul, underbara människor. Och jag lär mig en hel del dessutom  ;) Det är helt klart bäst.

PUSS

<3 J.F

Gossip girl

Gossip girl Gossip girl Gossip girl Gossip girl Gossip girl Gossip girl Gossip girl

Ja, jag gillar verkligen den här serien. Ni MÅSTE se den ikväll! Promise! ;)

<3 J.F





När är det dåligt att sluta 2 ½ timmar tidigare?

Jo, det ska jag ta och tala om. Det är idag. Vi skulle slutat halv fem men vi slutade två i stället. Och vilken annan dag som helst skulle ju det vara perfekt! Typ helt underbart. Men inte idag.. För min dans börjar kvart i sju. Och om vi slutat halv fem så hade jag bara behövt vänta 2 timmar. Men du måste jag väntar typ.. 5? Så ja.. nu har jag lite tid att slå ihjäl. Vad gör man då? Jo, man kollar igenom alla Gossip girl avsnitt ;) Så, adjö!

<3 J.F

Fuck

Asså fan vad det här suger. När jag äntligen tar modet till mig och bestämmer mig för att tala ut och berätta mina innersta känslor. Nej, då skiter det sig. Då kan inte den där jävla personen! Jag som typ laddat upp och samlat mod enda sen igår och verkligen bestämt mig. Men nej, då får jag inte ens chansen att börja. Jävla skit!

Fan vad livet suger ibland.

<3 J.F

Matematik

Blir man inte alldeles upphetsad av att rita massa grafer, skriva funktioner och göra värdetabeller. Eller är det bara jag?

OBS! Lägg märke till ironin i detta inlägg


Tisdag

God morgon

Sovit gott? Det gjorde iaf jag. Fast tyvärr fick jag sova alldeles för lite.. Jag förstår inte varför jag blivit så trött nu. :S Jag var ju liksom hemma och sov hela dagen igår.. ? Det är konstigt det där.. Ibland är man jättepigg och typ flyger upp ur sängen på morgonen. Men ibland är man så trött så det känns som om man behöver sova en vecka minst för att komma ikapp. Knas.

Nu till något trevligare. :D Jag kollade på Gossip girl igår! :D Jag vet, det har premiär ikväll. Men jag är ju så jävla bra så jag har redan 7 avsnitt. ;) Och igår såg jag de två första. Det kommer absolut bli en utav mina serier som jag följer. Visserligen kommer jag följa dom på dsatorn men det räknas också. Är det någon mer än jag som läst boken? Jag kan iaf berätta att det är precis som den. Så jag visste ju allt som skulle hända. Men det gör inget. Tyckte den vad skitbra ^^ Sådär lagom (super)ytlig som är så skönt att kolla på ibland.

Nu ska jag jobba lite med evolutionen, har ju biologilektion...

<3 J.F

Ops, skulle vart olycka.

Såg nu att rubriken på det förra inlägget inte stämde så väl in med själva inlägget.. Men det visar ganska bra vad en tv-serie kan göra med en. En stund var jag såå lycklig. Bara för att de i serien var det. Men sen när jag började skriva om det, tänka på det, då kom mitt eget liv fram mer och mer. Och då kom inlägget till en vändpunkt. Där det gick från lycklig tv-serie till ett olyckligt liv.

<3 J.F

Lycka nummer två.

Har precis sett de två första avsnitten av säsong 5 av One Tree Hill och fan fan fan, jag vill se mer! Det är konstigt det där. Att en tv-serie kan bli till ett så stort beroende. Man bara måste se mer mer mer. Vad är det egentligen som får en att fastna? Försöker man att se sig själv i karaktärerna? Kan det vara så att man genom karaktärerna i serien kommer ett litet steg närmare mot att lära känna sig själv. Eller är det en längtan efter att glömma vem man är. Bara skita i allt och börja om på nytt, bli den man vill vara. Visst är det skönt ibland. Att bara sjunka in i en tv-serie, en film, en bok eller en låt kanske. Bara glömma omvärlden och bara fokusera all energi på just den saken. Strunta i allt man måste göra eller fixa. Skita i den där grejen man glömde göra. Strunta i allt som gör ont!

Glömma det där du går och tänker på heela dagarna. Och drömmer om alla nätter. Bara titta på den där tv-serien. Och för en stund låtsas att mitt liv är sådär lyckligt just nu. Jag fick killen jag så (jävla) länge drömt om. Jag har alla de där bästa vännerna som alltid bryr sig osh ställer upp. Som alltid finns där.
Som älskar och bryr sig om dig för den du är.

Fan att mitt liv inte är en tv-serie. Då skulle jag nog inte ha så ont.


< / 3 J.F 


Höjden av lycka

Blev så jävla glad! Var inne och kollade runt på Tankafett och såg då att det har kommit en säsong 5 av One tree hill :D:D:D Min favoritserie number one! Så nu ska ja kolla på avsnitt ett och två :D:D:D

IIIIIHH

<3 J.F


Internetshoppa

Ja, det verkar ju vara nya trenden nu. Att beställa hem en massa från internet. Men jag har inte riktgit nappat på det där än. Eller.. jag har inte vågat snarare. Och dessutom vet jag inte vart jag ska gå in någonstans. Självklart går jag in och beställer från H&M men det känns inte riktigt som att det räknar.. Hehe.

Ni kanske har några tips på sidor man kan gå in och kolla på? Skulle behöva inhandla lite nya fräscha vår och sommarkläder. Det är mest mysiga höstkläder som fyller min garderob just nu. Skulle vara jättebra om ni kundre tipsa. :)

Ni kan också gärna tipsa om bra secondhandaffärer. För några sånna skulle jag också vilja besöka. Hehe. Gud, vad jag känner mej nördig nu. Hahaa. Men fan, nån gång måste väl vara den första? Har inte vart så intresserad av mode och kläder och så förut. Det är först nu som jag börjar bli lite smått beroende av det. (A) ÄLSKAR kläder och smink och design! Så snääälla hjälp mig :D  

<3 J.F

Måndag = DÖD

God morgon

Hemma från skolan idag, är så jävla trött! Och dessutom är jag fortfarande lite sjuk. Det blev ju inte bättre av att inte ha sovit på tre dagar.. Men det var ändå värt det! ^^

Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren, bara en sån där rutinkoll. Inga hål! :D Känns bra.

Håller på och kollar på lite tv nu. Nåt naturpsogram med orangutanger o deras små söta bebisar. Tänk och ha en liten sån hemma i vardagsrummet. ;) Myspys.

<3 J.F


Hemma

Nu är jag hemma från Sälen. Vi hade jätteroligt! Jag är så himla glad att vi åkte och jag hoppas att vi gör det här till en årlig tradition. Mera Sälen!

Jag håller på och skriver ihop en fullständig rapport från resan. Än så länge är det två sidor på dator och jag har knappt kommit till hälften... Så det är jävla långt! Ni får se om ni orkar läsa igenom det sen. Men det är ganska mycket för mig själv också. För att minnas allt skojigt vi gjorde den här helgen.

Och jag började som en värdelös skidåkare som ramlade på ALLA sätt som går. Men det slutade att jag enligt "pappa Anders" gjorde snygga parallellsvängar och åkte riktgit bra faktiskt.. Inte dåligt iaf. ^^

Nu ska jag till på Allt en tjej vill ha. Älskar den filmen! Det är verkligen allt en tjej vill ha. Vilken tjej vill inte vara med om det som händer henne liksom? Det finns nog INGEN!

Hoppas ni allihopa har haft en lika bra helg som jag. Även om jag tvivlar på det ;)

<3 J.F

Hej då - i 3 ½ dagar

Nu har det blivit dax för det allra jobbigaste med att åka bort. Avskedet! Funderar på att stanna hemma, bara på grund av detta hemska avsked. Det gör mig ont enda in i hjärtat när jag tänker på att lämna er alla.

Nej, jag skojade bara. ^^ Det ska bli så jävla skönt! Så, HEJ DÅ FUCKERS!

<3 J.F

Torsdag - Sälendag

God morgon

Nu är Sälendagen här! :D Jag e alldelles pirrig i hela kroppen för det ska bli så jävla kul att åka iväg. I morse hade jag ju med mej en rullväska till skolan. + min datorväska. (Mamma har resten av packningen, hon ska med) Fan vad man känner sig stor och i vägen när man åker i rusningstraffik med för stor väska.. Man liksom kollar på alla andra lite ursäktande. Typ förlåt för att jag stör er tunnelbadefärd till jobbet. Jag ber så hemsk mycket om ursäkt. Jag lovar, nästa gång försöker jag bli skjutsad. FÖRLÅT!

Nej, det är lustigt det där med att man alltid känner ett behov av att ursäkta sig för alla. Jag tror att det är den här svenska uppfostran som vi har. Man ska inte ta för stor plats. Man ska inte tro att man är bättre än andra. Helst ska man inte tro att man är bra alls.. Man ska heller inte tro att man har rätt att ta nån större plats i samhället. Man ska alltid anpassa sig efter alla andra. En själv ligger alltid LÄNGST ner på prioriteringslistan. Man ska alltid tänka på sig själv sist. Men vafan är det för system egentligen? Man måste väl ändå få ta hand om sig själv. Och vara glad och stolt för att man är bra på något eller för att man har lyckats.

Jag har bestämt mig för att skita i det här tramset. Om jag tycker att jag är bäst på nåt. Då säger jag det. Vissa personer, som inte känner mig så bra, tycker ofta är jag är skrytsam och typ.. tror att jag är överlägsen alla på allt. Men så är det inte. Och det märker de oftast efter ett tag. Jag pallar bara inte gå runt och ursäkta mig och säga att jag är halvdålig på allt jag e bra på. Det är ju bara nördigt. ?

Så nej, NER med den här jävla svenska nördtrenden. Hit med lite självgoda egoister. ;) Esgoist, javisst!

<3 J.F


Isbit

Nu är jag hemma igen efter att ha uträttat mina små ärenden. Hehe. Tog moppen till Farsta C. Fy FAN vad kallt det var! Ärligt, jag har typ frostskador över allt nu! Rekomenderar inte att åka moppe nu asså. Det är vänta tills sommaren som gäller för min del iaf. Men det var jävligt kul o köra igen. :)

Nu ska jag göra lite te, krypa ner under filten i soffan och värma mig lite. Kanske kan försöka tina upp mig. :P För jag är stelfrusen!

<3 J.F

Onsdag

Ja.. godmorgon? Lite sent för det kanske.. Hehe.

Fan va skönt det var att vara ledig idag! Sov ut riktigt ordentligt i morse. Och det behövdes kan jag säga! Sen har jag typ gått runt och degat och tagit det lugnt hela förmiddagen. Och nu har jag duschat, fixat iordning mig och även gjort lite nya smycken. :) Ja, det var ännu en grej jag ännu inte berättat. Jag gör egna smycken utav pärlor och så. Försökte ta foton på de nya men min kamera suger så det blir så dålig skärpa att man typ inte ser något alls.. Tyvärr!

Men nu måste jag åka och handla lite mat och så som vi ska ha med oss till Sälen. VI ÅKER IMORGON!! JIPPIIIE! Men jag skriver lite mer sen. Och slänger kanske in en bild på dagens outfit. Något tråkig och ful idag men.. Whatever.. :P

<3 J.F

Filmtajm

Nu ska jag ta och titta på Vingar av glas som går på ettan. Har sett den för jättelänge sen. Men då fick jag aldrig se slutet.. Hehe.

Sen tror jag att jag ska sova så det här blir mitt godnatt till er. :)

JAG HAR STUDIEDAG IMORGON :D Så då blir det garanterat lite blogg ;)

<3 J.F

Lumpen

Var precis inne och kollade på http://www.lumpen.nu/. Kollade lite på deras utbildningar och så. Anledningen var att jag ville veta vad man gör om man är amfibiesoldat. Jag hittade då en hel text om vad man får göra och lära sig. Och en sak som stod var det här: Du får lära dig använda er utrustning med bland annat robotar, minor, kulsprutor, granatkastare och granatgevär. Är det bara jag som tycker att det låter läskigt? Asså, jag tror säkert att det är jättekul att göra lumpen. Man har nog asroligt under tiden. Men.. samtidigt fattar jag inte. Vet inte riktigt när man skulle ha användning av att kunna använda en granatkastare liksom. Hehe. Visst kan man ju få åka iväg "på riktigt" och vara med och hjälpa olika länder och så. Men det förstår jag ännu mindre. Man kan ju dö! Nej, usch. Skulle helst inte vilja att någon utav mina nära och kära åker iväg på nåt sånt där. Fy fan om det händer nåt!

Men min granne var faktiskt i Kosovo för några år sen när det var lite oroligheter där. Då var han där ett år och hjälpte till. Det har  alltid varit hans dröm att vara med i ett krig. Och visst, det kan väl vara en erfarenhet. Och man lär sig nog jävligt mycket om både sig själv och andra. Och framförallt blir man ju verkligen insatt i mindre lyckligt lottade människors livssituation och vardag. Usch vad läskigt..

Fan, nu blev det ju massa fördelar.. Det kanske är lite nyttigt att vara med om iaf.. ? Har jag kanske börjat ändra åsikt.. Nej, jag tycker fortfarande det är läskigt!

Men det jag tänkte säga från början var att.. Han min granne, han har liksom fru och två barn. Kul för dem om han dör? Asså jag vet inte vad jag skulle göra om min pappa dog. Jag vettefan hur jag skulle klara mig! Nej, jag mår så jävla dåligt bara av att tänka på det.

FAN FÖR KRIG OCH JÄVLIGHETER!

<3 J.F

Födelsedagsblomma

Min söta vän S i skolan gav mig en ros idag i skolan. Hon är så himla söt :) TACK SÖTNOS!
image66  image67

<3 J.F


Dagens outfit

image63        image64
Jeanskjol från Gina tricot, svart baslinne från H&M och en lila stickad, puffärmad tröja från Bik Bok. Sen hade jag även ett elefanthalsband från H&M.

Hemma till sist.

Nu är jag hemma igen. :) M kom och mötte mig efter skolan idag och sen åkte vi och fikade lite och drog runt lite på stan. Stog ett tag i T-centralen och hängde också.. Coolt va? Det är sånt som jag brukar göra på tisdagskvällarna. Och framförallt på mina födelsedagar. Hänga inne på T-centralen.. Skitkul! Hehe.

Sen när vi skulle skiljas åt för att åka hem så träffade jag min älskade mormor som var på väg hem efter att ha varit och letat efter ett par nya skor. (Vill också ha!!) Men tyvärr hade hon inte hittat några. :/ Synd. Men i alla fall så bjöd jag med henne hem på födelsedagsmiddag så nu är vi här allihopa. Alla utom pappa iaf. Och så plus mormor och Lennart. Så nu ska vi alldeles strax äta maten som jag valt ut ^^ Smarrigt värre ska det bli!

Så nu ska jag vara lite social mot mina kära gäster ^^

<3 J.F

Tisdag

Ja må mig leva, ja må mig leva ut i hundrade år! Hurra hurra hurra hurra!

Yes! Idag är det min födelsedag, som ni kanske förstod på inledningen :P Hehe. Nu sitter vi mitt uppe i att planera matinköpen inför vår klassresa till Sälen. Vi ska åka på torsdag och kommer hem på söndag :D Det ska bli jätteroligt! Men bussresan tar 5 timmar utan stopp. Jag kommer ju typ dö! Jag klarar inte av att sitta still i fem timmar. Min röv kommer ju typ domna bort. Haha.

Men nu ska vi ha svenskalektion. Jag tror vi ska gå igenom hur man skriver krönikor. Kul tycker jag :) Jag vill verkligen kunna skriva bra krönikor. Hehe. Tar alltid alla tre tidningarna på morgonen (Metro, City & .SE) bara för att läsa krönikorna. Hehe.

Kanske slänger in en dagens outfit senare idag ;)

<3 J.F

Helgens outfits

Fredag

image49   image56   image55   image51
Grå kappa - H&M. Klänning - Gina Tricot. Vit T-shirt. Svarta leggings & Vita knästrumpor från H&M

Lördag

image57   image58   image59
Vit skjorta med svarta knappar och midjeband, svarta jeans, röda pumps.

Söndag

image60   image61   image62
Lila T-shirt, vitt linne - roxy, svarta jeans.

Måndag

Äntligen kommer ett nytt inlägg. Jag vet.. det var alldeles för länge sen sist. Men jag har firat 4 olika personer i helgen.. Och det tar en del tid ^^

Men jag har iaf tagit bilder på mina outfits hela helgen så det kan ni få se. :)

Har kemilektion nu. Vi håller på o snackar om syror och baser. Så jag skriver mer sen när jag har mer tid. :) Lägger ut bilderna senare också.

<3 J.F

Fredag

Nu är jag i skolan igen.. Skönt att ha nånting att göra och ha några att prata med men.. det är ju inte så jävla kul att ha alla lektioner.. Första lektionen hade vi genomgång om näringslära. Kul? Som om man inte lärt sig det typ femmiljarder gånger.. Som om inte min mamma snackar med mej om det typ sjuttielva gånger om dagen... ?

Nej, färdigklagat..

Imorgon är det kalasdagen nummer ett! Först är det födelsedagsfika för mig och min pappa på förmiddagen (Jag fyller 17 på tisdag :D:D) Sen på kvällen är det födelsedagsmiddag hos min farbror. Sen efter det ska jag iväg till Bro eftersom M fyller 20 på söndag och då tänkte ha lite kalas på lördag. Så det ska bli trevligt. :D A och S ska följa med dit också. :) Så att jag inte känner mig så mobbad bland alla människor jag inte känner (A)

Nu tänkte jag att jag skulle tvinga A att ta lite foton på mig så att jag för en gångs skull kan lägga ut en "dagens outfit".
<3 J.F

Torsdag

Godmorgon

Eller.. jag kanske skulle säga god förmiddag :P Som ni kanske förstår är jag hemma och är sjuk idag igen. Fy fan vad skönt det är att verkligen sova ut på morgonen! Att man inte har någonting att göra, ingen press eller stress.Det är bara att vara. Bara ta det lugnt. Detr är verkligen bäst!

Nu ska jag ta och äta lite lunch. Spagetti och köttfärssås från igår. För jag sov ju när frukosten var.. ^^

<3 J.F

Mums mums & kakor

Ja, lite fördelar finns det ju med att vara hemma och vara sjuk. Nu har jag fått mums mums och kakor av mamma. Hon är så söt ibland ^^ Och det var typ hundra år sen jag åt mums mums! Kan inte ens minnas sista gången..

<3 J.F

Film

Jag har sett försoning nu. Den var bra men inte jättebra. Slutet var jättesorgligt men fick mej tyvärr inte att gråta som jag hade hoppats på. Men den är absolut värd att se. :)

image47

<3 J.F

Äntligen!

Nu är datumet spikat för årets Way out west!! :D Jag måste dit i år! Lyckases tyvärr inte åka dit förra året. :/ Men i år, då jävlar. Åååh, vad jag längtar!

image46

<3 J.F

Onsdag

God morgon

Vaknade precis (med värsta huvudverken). Blev ingen skola idag precis som jag trodde.. Kände mig inte alls redo att studsa upp ur sängen, göra mig iordning och dra iväg till skolan och skriva biologiprov.. Speciellt inte det där med provet ^^

Nu ska jag äta lite frukost och koka massa the! Vi hörs senare.

<3 J.F


Läggdags

God natt
Nu är det dags att gå och lägga mig igen. Jag tror att jag är hemma från skolan imorgon så då blir det lite bloggning.

Men nu är jag så trött så att ögonen går i kors så det är bäst jag springer upp och lägger mig.

<3 J.F

Seg.

Jag kollade på Shrek the third. Den var bra faktiskt. Iof älskar jag Disneyfilmer ^^ Men vissa utav alla de här nya animerade filmerna tycker inte jag riktigt håller måttet. Men.. Alla Shrekfilmerna har faktiskt lyckats tycker jag. :) Självklart är ettan bäst men så är det väl alltid.

Shrek rocks!

image45

<3 J.F

Hemma, för tidigt.

Fick feber och började frysa som fan på lunchen idag.. Så pappa kom och hämtade min i skolan. Tur att han är så snäll ^^ Och dessutom tog han med en dammsugare, en kokosboll och en cola från jobbet. Lite positivt finns det med att vara sjuk iaf.

Nu tror jag att jag ska bädda ner mig i sängen och titta på en mysig film. Förhoppningsvis piggnar jag till innan imorgon. Eftersom jag har biologiprov då... :/

<3 J.F

Tisdag

God morgon

Jag har blivit ännu mer sjuk. :( Fan också, jag har verkligen inte tid med det här. Det passar inte in i mina planer! Och dessutom är det bara en vecka (idag) kvar till min födelsedag! Och jag kan ju inte va sjuk då! Det går ju inte? Man ska ju vara glad och må jättebra på sin födelsedag..

Nu har jag biologilektion.

Hej hopp! ^^

<3 J.F

God natt

Ja, tyvärr blev det en dålig bloggdag idag.. Men jag har fullt upp med att plugga hela dagen. Så när jag kom hem ville jag bara koppla av i sängen med en bra film och en kopp the (jag tror att jag druckit minst tio koppar idag). Och det var precis det jag gjorde.. Jag såg Stardust. Den var jättesöt faktiskt. Ännu en film om äkta kärlek när man minst anar det. Ödet som för två personen samma.

Haha, vad det där lät nördigt. Men nu försår ni alla fall vilkne typ av film jag menar. Jag kanske ska tillägga att det är en fantasyfilm också. Men för mej är det absolut inget minus. De kan trolla lite bara. Men det är väl trevligt?

image44


Nu ska jag sova så att jag förhoppningsvis kan slippa den här jävla influensan. Ha det så bra! Och håller borta från smittan säger jag bara!

<3 J.F

Sjukling

Fan, jag har precis fått reda på att jag typ har influensa. Eller iaf början till det. För I som jag umgåtts ganska mkt med de senaste dagarna ligger hemma i influensa nu.. Och jag har samma syptom som hon hade innan själva influensan bröt ut.. Jag har ont i halsen, huvudverk, hosta och känner mig allmänt seg i hela kroppen. Så nu håller jag på o knarkar the, halstabletter och ipren.

Någon som har nåt tips på hur man kan hindra att det bryter ut? För jag har verkligen INTE tid att bli sjuk nu!

<3 J.F

Såå irriterande

Haha, nu börjar jag med att klaga igen..  Men det här var faktiskt stört irriterande..

I morse så vaknade jag i lagom tid för en gångs skull. Så jag hade till och med tid över. Och då tänkte jag yes, nu kan jag ju morgonblogga för en gångs skull. Men som vanligt så skiter det sig för mig så när jag försökte gå in på blogg.se så fungerade inte sidan. Hur irriterad blir man inte då liksom? När jag för en gångs skull har tid att blogga så fungerar det inte... typiskt! Men men.. Nu är jag iaf i skolan o chillar. För vi hade ingen första lektion... För skolan tänkte inte på att den läraren vi skulle haft nu hade en annan lektion samtidigt.. Det är också en sån där typiskt grej. När man kommer till skolan i tid. Och dessutom tidigare. Nej, då är lektionen inställd. Men heelt negativt är det inte för det är faktiskt ganska mysigt att sitta i skolan o snacka lite skit och sånt. ^^ För jag älskar min klass!! :D

<3 J.F


Godnatt

Ja, den där filmen var... konstig! Helskum faktiskt. Men den var väl helt okej att kolla på en söndagskväll när man inte har nåt bättre för sej. Men det är dock inget jag rekomenderar. :P

Men nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara gå ut med hunden först. Han måste ju också kissa ^^ Hare bra! Vi hörs imorrn.

<3 J.F

Filmtajm

Nu har jag, F (min lillebror) och mamma nyss haft en turnering i tärningsspelet duell. Mamma vann såklart. Mamma vinner alltid! 

Nu ska vi mysa ännu mer och kolla på en film som precis började på trean. :) D.E.B.S heter den och det är en action. Handlar om fyra sexiga skolflickor... Nej, det är inte porr vi ska kolla på. Hahaa. Kanske skriver ett litet godnattinlägg sen. :)

<3 J.F

SKOR

Att jag har en kärlek för skor vet nog alla som känner mig. Jag har ännu inte nämnt det här i bloggen men då kan jag passa på att göra det nu. Tänkte visa lite skor som jag är hel kär i och bara måste ha!
Här kommer dom :D

image37  image38  image39  image40 
Alla fyra paren är från vagabond. Älskar de allihop! Den första tycker jag var extra cool eftersom att den är så ovanlig. :) Och den lsista är en favorit som jag under en lång tid gått och spanat in på Åhléns.  Tyvärr gör inte bild nummer två den skon rättvisa. På bilder ser den jätteB ut. Men jag lovar att den är skitsöt i verkligheten!

image41  image42  image43

Desa tre är från Scorett. De två första är visserligen väldigt lika men jag skulle ändå vilja ha båda paren.  Den sista skon är visserligen bara en vanlig svart tygsko. Men sånna behöver man ju också. De är aldrig fel! Lööv them!

Självklart finns det typ hundra par skor till som jag vill ha. Men det här var några jag hittade när jag bara kollade runt lite på internet. :) Ett par skor som jag ska köpa men som jag tyvärr inte hittade en bild på är ett par svarta ballerinaskor som finn på H&M för endast 98 kronor! Kan det bli bättre? :D H&M är verkligen bäst ibland. Okej.. nästan jämt ;)

<3 J.F


Kenzas tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.


<3 J.F


Hata skolan

Asså nu har jag pluggat nästan hela dagen. Jag har iaf pluggat flera timmar idag. Men jag fattar fortfarande inte mer än vad jag gjorde i morse. Asså, jag fattar inte hur jah tänkte när jag valde naturlinjen. Asså, jag tycker ju att det är kul och intressant och så men vafan...

Iof skulle jag nog fattat allt om jag inte skolkat typ hela förra terminen.. (ja, jag vet. jag får skylla mig själv. men jag hade mina anledningar.. jag kan säga såhär; jag mådde inge bra förra terminen. men nu är jag på väg tillbaka) Grejen är att jag fattar allt til hälften. Men jag kan det inte så bra så att jag kan formulera ett svar på provet sen. Vafan gör man då liksom? När provet är på ONSDAG. (!) Nej, usch det här suger.

Jag har tänkt på en grej.. eller, egentligen var det inte jag som tänkte. Det var J som gjorde det. Han sa Asså jag förstår mig inte på det här med bloggar. De bara klagar och gnäller om en massa olika saker. Och då tänkte jag att Nej, det gör jag väl inte? Men nu när jag tänkt på vad det är jag skriver så är det ganska mycket om hur tråkigt och jobbigt jag tycker att saker och ting är. Och hur kul kan det vara att läsa på en skala? Ja, jag vet inte riktigt. Men det jag skriver i min blogg. Det är saker som jag tänker på just då. Eller saker som hänt mig som jag vill berätta om. Det är inte så att jag tänker jag ska bara skriva sånna här grejer i min blogg. det som handlar om "sånt där" ska jag inte ha med. Jag skriver bara det jag känner för. Och sen får jag se vad det blir.

Jag hoppas iaf att det är någon som uppskattar det jag skriver. Tyvärr är det ju lite torrt på kommentarfronten.. Vi (ni) kanske kan ändra på det ;) TACK

<3 J.F

Suck..

Inte nog med att jag redan ätit pizza och en tårtbit.. (+ pizza igår) Nu kommer mormor och hennes sambo också så nu ere fikadax.. Det betyder ännu mer tårta. JIPPIE.. (?)

Jag borde ju tacka nej. Men det är ju lite svårt när det är prinsesstårta som är stört god... Fan, beslutsångest.. Jag får väl säga som mormor "en liiten bit bara då"

image36


<3 J.F

Jonna = Tjockis

Ja, jag sa ju att jag åt pizza till middag igår.. Nu ska jag äta lite mera pizza (man kan ju inte slänga resterna!) Fan att det ska va så jävla gott. Tänk vad bra om allt onyttigt skulle va skitäckligt. :P Men nu är det ju tyvärr inte det så MUUMS vad gott det ska bli med lite pizza nu ^^

image35


<3 J.F

Fan för arrangerade äktenskap

Har precis sett klart avsnittet från Andra anenyn nu och jag e skitsur. Det är en kille i serien som är kär i en tjej. Och fram tills nu har det verkat som om hon är intresserad av hans bror. Så han har vart jätteledsen för det. Men sen idag så målade hon av honom (naken) och då sa hon hur fin han var och så. Och sen slutade det med att de började kyssa varandra. Men sen backar hon undan. Och han fattar ingenting. Då säger hon "Nej, det går inte" "Jag är bortlovad". Och sen springer hon iväg. Asså fy fan! Jag kan inte ens föreställa mig känslan. Att behöva tacka nej till äkta kärlek bara på grund av en jävla tradition. Nej, det är helt fel! USCH!

Jag tycker att de ska lägga ner det här med arrangerade äktenskap. Alla människor har en fri vilja och därmed även rätten att välja sin partner. Och alla människor borde väl ändå ha rätt till att känna äkta kärlek? Det tycker i alla fall jag. Och jag hoppas även att jag hittar den snart. Förhoppningsvis är jag redan nära.

<3 J.F

Trååkigt

Måste det vara så jävla tråkigt att plugga.. Kunde de inte göra det lite kul istället. Då skulle man ju vilja göra det hela tiden. Hahaa. Men nej, det ska vara cptråkigt så att man sitter hemma och blir deprimerad bara av att tänka på det. Så därför, ska jag inte tänka på det nu.. ^^ Jag ska bara tänka på vad jag ska skriva för spännande här i min blogg.

Jag kan berätta att min pappa kom hem med en prinsesstårta nyss så jag har redan smällt i mig en bit (A). Och för att ni ska förstå varför min pappa kommer hem med bakverk lite titt som tätt så måste jag även berätta att han är bagare och konditor och nu även ägare av ett café i Sundbyberg. (café solna strand) Tyvärr är det ett café som ligger i ett industriområde så det är bara kontorsfolk som går dit och äter lunch och så. Så tyvärr har de inte öppet på kvällar och helger.. :/ De stänger klockan tre på vardagar. Men jag ska försöka få dom att rusta upp sig lite så att de kan ha öppet även kvällar och helger. Iaf lördagar. Och då får ni komma dit och fika :D Självklart går det nu med men då måste det vara innan tre.. Och just nu är det inte så speciellt där. Men det ska jag fixa till ;)

Nej, nu måste jag kolla på ett avsnitt från Andra avenyn. Så att min hjärna får vila från alla korsningsscheman, geometriska figurer och spanska verb...

<3 J.F

Söndag

God morgon allihopa :D För en gångs skull har jag gått upp när det fortfarande är ljust ute (innan typ 3...) och det känns faktiskt ganska skönt. Visst är jag skittrött.. men det går nog över efter ett tag. Ska sätta mig och plugga biologi, matte och spanska snart. Ska bara få i mig lite frulle innan. Tänkte att jag skulle koka två ägg och äta. Det var så himla länge sen ^^

Jag kanske skriver sen när jag måste ta en liten paus från allt pluggande. Annars får jag önska er alla en superbra dag :D

<3 J.F

Natti natti

080112 23:58 och det är dags för lilla mej att krypa till kojs. ^^ Så jag ville bara säga godnatt till er alla.

GOD NATT

<3 J.F

image34

En Jonna med flätor som ser glad ut ^^ Eller nåt...

Jävla skit

Sandra åkte ut! Iof ingår hon inte i min supertrio men ändå.. Men det blir bra när Divina åker ut nästa gång ^^ Då är de tre bästa kvar. :D Men då måste jag bara bestämma vem som är allra bäst... Hmm.. Jobbigt, men det är ju iaf två veckor kvar tills dess.

Nu ere dags att kolla på På spåret. Mamis favoritprogram.

<3 J.F

YES!

Linda, Viktoria och Nina gick vídare :D Nu hoppas jag också att Sandra vinner över Divina i sångduellen!

<3 J.F

Beslutsångest

Nej usch. Alla är ju så jävla bra. (Utom Divina som är stel och tråkig.. :/) Det går inte och välja vem som är bäst. Lina, Viktoria och Nina är ettor och Sandra är tvåa. Shit asså, tänk att vara sådär duktig! Ååh, jag dööör!!

image27  image28  image29 
image30  image32

Ja, det blev lite mycket West end star idag känner jag.. Men som sagt är det min egen dröm att vara med i en riktig musikal på en stor scen någonstans.

<3 J.F

West end star

Jag vill bara tala om att jag fått en ny favorit! Eller, rättare sagt, jag har nu två favoriter. Det är Viktoria som har gått in på delad förstaplats. Fy fan vad duktig hon var idag! Hon sjöng så att man blev alldeles ledsen i hjärtat.

image26


<3 J.F

Hemmamys

Ja, det är det den här kvällen slutade med. Hemmamys med mamma och pappa. Så nu titter vi och kollar på West end star och äter glass med chokladsås ^^ Men det är väl inte helt illa det heller.. :) Jag älskar West end star :D Men liite avundsjuk blir jag ju. Största drömmen skulle vara att få vara med i en musikal på Broadway. Fy fan vad roligt!

Måste bara säga också att min favorit är hon rocktjejen, Nina. Hon som gjorde memory förra veckan. Så rösta på henne! ^^ Hon ska vinna!

Nej, nu ska jag ge programmet mer uppmärksamhet. Så jag inte missar nånting. Hare grajjt!

image23


<3 J.F

Fan fan fan

Skit också.. Nu kan jag inte gå på den där jävla cpbion.... För det var visst fler än vi som ville gå o se den. (sååå konstigt...) så nu är biljetterna iaf nästan slutsålda. Finns typ 15 kvar. Och dom lär ju vara sämsta platserna.. Det finns iof biljetter kvar till en som börjar halv 12. Men.. det är lite väl sent kanske. Inte riktigt vad vi hade tänkt oss.
Men men.. får väl se vad som händer..

Nej, nu ska jag äta lite pizza ^^ Jag älskar mina föräldrar ibland.. Haha. PUSS

<3 J.F

Ciao bella igen

Nu har jag sett klart den. :) Den var jättesöt. Jag tyckte om den. Men.. den var ganska seg som de flesta svenska filmer är.. Men jag tycker absolut att den är värd att se. Om man tycker om lite söt, svensk ungdomskärlek. Hehe.

image21


<3 J.F

Ciao bella

Yes, den ska jag titta på nu. :) Började sen den igår med I och A men vi hann inte se klart tyvärr. Och då lovade jag att inte titta utan dom.. Men jag måste se vad händer!

Förlåt tjejor ^^ (A)

<3 J.F

Hejsan hoppsan

Hej! Förlåt för att jag inte skrivit tidigare men jag vaknade i morse med värsta huvudverken och har mest legat i sängen hela dagen. Inte kul... :/ Men nu känner jag mig lite mer pigg och fräsch så är det klart att jag måste blogga lite ;) Ikväll ska jag ju på bio också. Åh, jag hoppas verkligen att filmen är bra. Tycker jättemycket om ettan.. För det värsta som finns är ju när man har sett en film som man typ älskar. Och sen när det kommer en tvåa på den så har man ju jättehöga förväntningar. Och sen när man har sett den så inser man att den är värdelös. Fy fan va förbannad man blir då! Om man inte kan leva upp till den första filmen (och helst slå det också..) då får man fan skita i att göra en film över huvud taget. Ja, det är iaf min åskit ^^

Jag kan ju skriva antingen senare idag eller imorgon eller nåt hur filmen var. Om den lyckades leva upp till mina förväntningar eller inte.. :P

Hare guld så länge ^^

<3 J.F

^^

En lite trevlig sak slog mig just. Imorgon är det en vecka sen jag startade bloggen ^^ Måste man inte fira lite veckojubileum då? :P Hahaa. Jag tycker det? Men jag ska faktiskt ha lite myspys imorrn. :) Ska gå och se National tresure med M & M :D Och sen efter det kanske jag ska åka och träffa min bästa vän I och leka lite med henne o hennes vänner. :) Eller så händer nåt annat. Ja, den som lever får se.

image20

Nej, nu är min lilla paus från pluggandet slut... :P Nu måste jag faktiskt ta och fortsätta.. Men det blir säkert några mer pauser. Eller så kanske jag kommer på något som är såå viktigt och som jag absolut, med en gång måste skriva in i bloggen. Jag brukar va bäst på att hitta på massa andra grejer att göra närjag egentligen måste plugga. Så varför skulle det bli skillnad nu? Hahaa.

<3 J.F

HELG!

Nu är det helg på riktigt :D För nu har jag slutat för dagen ^^ Vi fick tillbaka våra engelska prov (diagnoser).. Jag hade 39 fel hahahaa. Men hon sa att det var bra. :S Det var 104 frågor asså. Men det är ju inte så att man kan åka hem och lata sig nu bara för att det är lov. Nej nej.. nu ska man stanna kvar i skolan för att plugga biologi... SUCK! Hatar skiten. Eller, det är inte det att det är jättetråkigt eller så. Tycker det är ganska kul, eller, intressant iaf. Men jag har lyckats missa alla genomgångar (förra terminen) så nu ere lite jobbigt.. Framförallt eftersom vi har prov på onsdag. (!) Jag vettefan hur jag ska klara det. :S Det är typ jättestort prov också. Genetik...

Åh, måste bara snabbt berätta vad jag fick reda på igår i skolan :D Vi ska kanske åka till Barcelona med våran spanskagrupp :D:D:D
För.. tyskagruppen ska åka till Berlin. Och då tyckte ju självklart vi att det var alldeles för orättvist.. Så självklart klagade vi och sa till spanskaläraren att vi måste få åka till spanien då. Annars är det orättvist faktiskt!

Men men, det var allt för stunden.. Nu är det biologi som gäller.. JIPPIE.......

image18

Åh, vad det här är skojigt.. NOT

<3 J.F

Fredag

Äntligen fredag! :D Det känns så jävla skönt. Nu är första skolveckan avklarad. Nu ere bara.. en jävla massa kvar. Vi hade gympa i morse, första lektionen. Och det brukar oftast suga men i morse var det riktigt kul! Vi hade dans ^^ Bugg, vals, salsa och schottis. Schottisen var typ det roligaste jag har gjort. Fy fan va roligt det var! :D Hela klassen garvade så vi fick kramp i magen typ. :P Ett två tre hopp, ett två tre hopp, hopp, hopp. hopp, hopp.

Jag har kommit på en sak också. Jag ska aldrig mer snacka eller lova att jag ska lägga upp bilder på varken det ena eller det andra. För sen lyckas det alltid skita sig för mig och då känns det så taskigt. Att jag har lovat att t.ex lägga upp en bild på mina kläder. Och sen gör jag inte det. Så från och med nu så kanske det kommer lite bilder då och då. Men kommer dom så kommer dom men annars.. så gör dom inte det. :P

Ge gärna kommentarer på mina inlägg. Så vet jag om det jag skriver är uppskattat eller bra över huvud taget. För som det är just nu så har jag ingen aning.. Men jag kommer ändå fortsätta skriva. För jag tycker att det är så kul. :) Men det är klart att det är roligare om det finns några som läser det man skriver. Och dessutom tycker om det. :D

<3 J.F

Mellanrum

Sorry asså. Men jag sov inte hemma igår så jag har inte fått tillgång till en dator förns nu.. Men jag kan berätta lite i korta drag vad som har hänt sen mitt senaste blogginlägg.

Efter att ha stannat i skolan flera timmar efter vi slutat så gick vi och fikade några stycken på Coffeehouse by George. Så idag har jag och Isabelle även fixat till vår caféblogg. Den måste ni absolut spana in. :D http://FikaISthlm.blogg.se

Sen efter det så åkte vi hem till Isabelle, pratade om typ ALLT, lyssnade på musik, tittade på tv, åt middag (halv tolv på natten.. :P) och sen, så småning om, sov vi också. En liten stund iaf ^^

Sen idag så åkte vi till skolan (var så jäävla trött när vi skulle åka). Sen har vi bara gjort massa tråkiga grejer i skolan..

Ja, skittråkigt inlägg.. Men det blev bara en snabbis..

Föresten kan jag upplysa om att vi har öppet hus i min skola ikväll så kom hit och kolla vettja. :D Mikael Elias teoretiska gymnasium i Odenplan. Det börjar 5 och slutar 7. :) Kom hit och kolla läget. ;)

<3 J.F
Jag ber om ursäkt för att det här inlägget sög...

Musik musik

Nu har jag och min bästa vän Isabelle gjort en spelningslista (74 låtar) till vår datorkunskapslärare. :P För vi anser att han bara lyssnar på töntmusik. Vi har även påpekat det för honom flera gånger. Tyvärr förstår han inte riktigt vad vi menar. Vad menar ni? Det här ju skitbra! Men nej Johan. Din musik är inte bra. Eller, ibland lyckas han träffa nån riktigt bra låt eller artist men för det mesta så är det värdelöst. Men nu har han iaf 4,8 timmars cool musik att se fram emot. ;)

Och det roliga var att musiken verkade uppskattas. :) "Fan den här låten är ju skitbra."  "Åh, det här är ju en cover på en låt som va skitpoppis på 80talet"  "Åh, han e bra" Ja, det var några utav kommentarerna jag fick ^^ Känner mig faktiskt lite stolt. :) Men han har typ bara lyssnat på 3 låtar än så länge. Kollade bara igenom resten lite snabbt innan han var tvungen att kila iväg. Men vi får väl se vad han säger om resten av låtarna. Om det blev lyckat eller ej.. Ja, det återstår att se. :)

Men nu ska jag dra från skolan tänkte jag. Jaa, jag e fortfarande kvar i skolan fast jag slutade halv 3. Nej, jag e ingen nörd. :P
Men hej då

<3 J.F


Fy fan

Jag fattar inte vad folk tänker med. Har man ingen respekt för andra människor? Det har precis varit några killar här i skolan och stulit 11 datorer! (vi har egna bärbara som vi får av skolan). Det är helt stört! Men det jag inte förstår är hur de har kunnat komma in och gå ut med 11 datorer utan att någon lägger märke till det.. Men de gick in under lunchen så hela skolan var nästan tom. Men det är så jävla respektlöst! Och SÅ onödigt! De har nu stulit datorer för ca. 120 000 kronor och det räknas som grov stöld. Ååh, jag är så irriterad! Blir så jävla arg på det här. Jag förstår verkligen inte. Men jag är ju sjukt glad att din inte var min dator som blev stulen.. Åh, jag är så ledsen för deras skull.. De kommer liksom få betala 1000 kronor var nu.. Utan att de ens har gjort något. De gick och åt lunch liksom. Fy fan!

Om någon ser eller hör nån om det här. Snälla skriv! Antingen som kommentar eller maila [email protected] Och till er killar som gjorde det: ja, det finns inte så mycket att säga, har inga bra ord. Men FY FAN!

image17

<3 J.F

Morgon

God morgon :D Nu är jag framme i skolan. Svenskalektion.. men det kan nog vara ganska givande idag. Vi ska gå igenom jobbansökan. Och det kan ju vara bra nu när man är helt uppe i att försöka hitta ett jobb inför sommaren.. Hatar det här jävla systemet med att man inte får några pengar på sommaren. Visserligen har jag alltid jobbat alla sommrar. Men då är det ju mer för extrapengar. Till allt skoj man vill ha för sig på sommaren ^^ Men nu måste man jobba för alla pengar man ska ha. Alltså blir det inte lika mycket "skojpengar".

Jag kan ju också passa på och berätta att jag försov mig i morse (som vanligt) så ännu har inga foton blivit tagna. Men jag ska nog ta och adoptera Isabelle som min fotograf idag. :)

Men nu ska jag ta och försöka lyssna lite på vad vår kära svenskalärare säger. Det sägs ju att man lär sig lite mer då. Om man faktiskt hör vad de står och pratar om i en timme. Jag menar, något vettigt måste det ju vara. Annars skulle hon väl inte säga det.. eller?

<3 J.F

Bojkotta sömn någon?

Asså skulle det inte vara skönt? Om man liksom kunde vara vaken 24/7, aldrig behöva sova. Och ändå vara pigg och må bra och allt sånt. Fatta hur mycket man kunde göra. Ja, det känns som att allt skulle bli såå mycket lättare. Iof älskar jag och sova. Men fan, man kan vila? :P Jag kommer antaligen inte somna på flera timmar men det blir ändå ingen mer blogg förns jag har sovit. Så senare idag.. då jävlar. ;) Haha

Nu ska jag kolla på några avsnitt från Andra avenyn :D (Ja, jag vet. Skitnördig serie.. Men asså, jag e helt fast..) Jag älskar att man kan gå in på svt och så och kolla på massa program. Det är verkligen bäst. För man har ju inte alltid tid att kolla på det när det går på tv. Så då ere bara gå in o dra av typ 5 avsnitt på en gång. Och hur najs e inte det. ;) MYCKET!

<3 J.F

Tyvärr och godnatt

Ja, tyvärr lyckades jag inte ordna några bilder idag för min kamera hade visst dött (utan att jag visste om det. :S). Men nu är den iaf på laddning över natten så att den är pigg och fräsch imorgon ;) Jag hinner tyvärr aldrig morgonblogga eftersom jag går upp så satans tidigt (5.30) men jag hinner tvinga min mamma att fota mig och sen kan jag lägga ut dom när jag kommer till skolan. Tänkte ha mitt nya svarta linne och mina nya hårband imorgon så då får ni se dom ^^ Ni får tycka vad ni vill men jag är iaf kär ;P

Och så ska jag väl passa på och säga god natt nu också. :) För det börjar ju bli läggdaxtid nu faktiskt. Även om det inte innebär att jag kommer somna inom de närmsta timmarna men ja, andra vanliga människor (utan fel) brukar väl gå och lägga sig ungefär nu? :)

Får se hur det blir med min sömn iaf. Kanske är jag uppe hela natten och får för mig att lägga in lite konstiga blogginlägg. För de har ju en tendens att bli just det konstiga när man bloggar mitt i natten. När man liksom halvsover och börjar fundera på alla möjliga konstiga saker. Jaja, vi får se va som händer. Den som lever får se...

<3 J.F

Fixa fixa

Nu ska jag skala åtta potatisar till dagens middag. Vad menar du med onödig information? Jag fattar inte.. :P

<3 J.F

Home sweet home

Hemma igen :) Ja, det var ju ett tag sen jag kom hem men ändå.. Stannade en liten stund i Farsta också innan jag åkte hem. Smet in en sväng på Cubus och hittade ett linne och en tröja. Asså, jag börjar tycka om Cubus mer och mer. Förut skämdes jag för att gå in där. Kollade så att ingen såg mig liksom. Jättenördigt, jag vet. :P Men jag tyckte att det var en B affär som var lite wannabe H&M. Men dom har faktiskt riktigt fina grejer. Ibland.. Visst, man kan få leta ett tag och de har mycket konstiga, inte så fantastiska plagg men om man letar så kan man hitta några godbitar^^ Som dessutom inte kostar så mycket. Och det gjorde ju självklart jag idag ;) Jag tänkte egentligen gå in och kolla om de hade några snygga benvärmare eller roliga strumpbyxor eller nåt. Eftersom jag måste utöka mitt föråd på sådana saker.. Men självklart som vanligt kom jag ut med en påse fylld med helt andra saker. :)

Ett svart baslinne med knappar, en trekvartströja som är vit och rosa och med ett snyggs tryck på, flätat guldhårband, bruna strumpbyxor (som jag faktiskt tänkte köpa från början) och ett svart nagellack.

Allt som allt gick det på hela 253 kronor. Och det är väl inte såå farligt (A) Visserligen hade jag lovat mig själv att spara mina pengar jag har kvar och inte shoppa mer eftersom min garderob redan svämmar över. Men vafan, man måste ju leva lite? Eller hur.. ? ;)

image16


Kanske lägger ut bilder på dagens fynd lite senare men nu ska jag mysa lite i fotöljen med en filt och kolla på lite musikvideos på Ztv :)

<3 J.F

Kom på en sak..

På svenskan idag fick vi reda på att vi ska ha ett lärprojekt (igen..) och då fick vi tio böcker att välja på. Men jag vet inte vilken jag ska ta. Det kanske är någon som läst någon utav dom och har ett tips? :)


HELA BOKLISTAN MED BESKRIVNINGAR:

Khaled Hosseini: Flyga Drake

En barndomsskildring från Afganistan före talibanernas tid Amir och Hassan är två jämnåriga pojkar. Amir tillhör härskarfolket pashtun, medan Hassan föddes in i det förtryckta hazarfolket. Hassan riskerar allt för Amirs skull, men i en farlig situation sviker Amir sin vän. En lättläst och fängslande bok!


Susanna Alakoski: Svinalängorna

Susanna Alakoski berättar om sin barndom i Skåne. Hennes familj har invandrat från Finland och misären växer dag för dag. Vilka strategier använder ett barn för att överleva i ett ständigt kaos? Lättläst och gripande.


Gellert Tamas: Lasermannen

Verkligheten under det tidiga 1990-talets Stockholm, skildrat av journalisten Gellert Tamas. En berättelse som dels är en spännande deckare och ett kikhål in i en psykopats hjärna, och dels en nutidshistorisk berättelse om hur det gick till för inte allt för länge sedan, när rasister nådde ledande politiska platser och skinheads demonstrerade på Sveavägen.

En blandning av spänning och samhällsdebatt!


Gerd Brantenberg: Egalias döttrar

Tänk dig att du lever i ett extremt starkt matriarkat. Kvinnorna har all makt i samhället medan männen anses vara nyckfulla och fåfänga små varelser som inte lämpar sig för riktigt arbete. En satirisk roman som på ett underhållande sätt ifrågasätter könsmaktsordningen.


Frans Kafka: Förvandlingen

En lång novell om den olycksalige Gregor Samsa, som en dag finner att han har förvandlats till en överdimensionerad skalbagge. Enligt legenden tyckte Kafka själv att hans novell var vansinnigt rolig. Han lär ha skrattat så han grät under en uppläsning. För oss andra är den framför allt dyster, absurd och, på något mystiskt vis, fascinerande.


Dennis Lehane: Mystic River

Tre pojkar växer upp i en fattig förort. En av dem kidnappas av pedofiler och är nära att dö. Han lyckas fly därifrån men blir sig aldrig riktigt lik igen.

Många år senare mördas en ung kvinna. Hennes far är en av den kidnappade pojkens vänner, och misstankarna faller snabbt på mannen som är skadad av ett traumatiskt förflutet...

Om vänskap och hur det förflutnas demoner har en förmåga att komma ikapp en.


Selma Lagerlöf: Gösta Berlings saga

Nobelpristagaren Selma Lagerlöf skriver om ett magiskt 1800-talsvärmland. Här dansar älvor och vandrar skogsrået. Gösta Berling är en karismatisk men svårt alkoholiserad ung präst. Han "räddas" av den handlingskraftiga majorskan på gården Ekeby, men sitt hjärta har han förlorat till en vacker ung dam. Dessvärre är kvinnan i fråga redan gift med en annan man.

Romantik och mystik när den är som allra bäst!


Mary Shelley: Frankenstein

Mary Shelley var bara 18 år när hon, redan nybliven änka, författade denna roman för att få ihop pengar. Trots att det är närmare 200 år sedan den först kom ut, lever romanen ännu. Dr Frankensteins blinda tro på vetenskapen blir hans öde. Han ger liv åt en skapelse som ingen vill veta av.

En sorgsen och emellanåt otäck berättelse vars tema känns lika aktuellt idag.


Charlotte Bronte: Jane Eyre

1800-talsförfattarinnan Charlotte Brontes berömda roman (som visades på TV under jullovet) handlar om en fattig, men bildad, ung kvinna som tar jobb som guvernant (privatlärare) hos Mr Rochester. Slottet Thornfield, där hon nu får bo, rymmer många hemligheter och intriger. Hon attraheras av den buttre Rochester och drömmer om ett bättre liv, men vågar inte hoppas att det ska bli de två.

En romantisk och spännande roman som också beskriver de hårda arbetsförhållanden guvernanterna arbetade under.


Niccolo Ammaniti: Jag är inte rädd

En liten pojke på landsbygden i Italien leker en grym lek med några av sina vänner. Han utmanas att visa sig modig och beger sig till en farlig, plats. Där finner han vad han med barnets logik tror är ett fängslat spöke. Sanningen visar sig vara mycket hemskare än så.

Nervkittlande roman med kriminalinslag.


John Ajvide Lindqvist: Låt den rätte komma in

En svensk skräckroman som utspelas i Blackeberg väster om Stockholm. En mobbad pojke får en mystisk vän, som bara visar sig på kvällarna. Samtidigt inträffar en rad mystiska dödsfall...

Läskig vampyrhistoria och samtidigt en realistisk skildring av trasiga människor och förortsliv.


Det var hela listan det. Visst ser det skoj ut. ;) Den sista Låt den rätte komma in har jag läst och den kan jag absolut rekomendera. Det är absolut inte en bok som jag brukar läsa i vanliga fall. Brukar läsa vanliga tjej-kärleks-böcker annars. Men jag läste den här i nina när vi hade skräcktema i skolan. Det är riktigt bra faktiskt. Jag vet att det låter astråkigt o jättenördigt med en vampyrbok. Men den är inte något utav det. Den är så bra skriven så det känns som om det skulle kunna vara helt sant. Och det gör det riktigt läskigt att läsa den. Och även att man bara vill läsa mer mer mer! Rekomenderar den starkt. :D LÄS!

<3 J.F


Äntligen!

Yes, äntligen är skoldagen över. :D Vi fick sluta hela 40 minuter tidagre faktiskt ;) JIPPIE :D Mindre kul var väl att dagen avslutades med ett diagnostiskt prov i engelska.. God jul liksom, tack för den! Riktigt tråkigt sådant också. Fylla i ord som saknar i HUNDRAFYRA meningar! Ofta man ens orkar skriva ner så många meningar?
Men men, jag var bäst iaf. ;) (man ska ju tänka positivt?)

Nej, nu ska jag ta mitt pick och pack och börjar röra mig hemåt. :) Jag känner att soffan hemma längtar efter mig! Den bara vill att jag ska komma hem och lägga mej och sova några timmar ^^ Men sen måste jag faktiskt rycka upp mig för jag har matte och biologi att plugga. Men det löser sig nog :)

<3 J.F

Matematik

Godmorgon folket!
Nu är det mattelektion som gäller då. Asså, fan vad dum man känner sig när hela klassen typ räknat ut hela boken medans man själv inte fattar början. Jag hatar den här jävla skolan. I min förra skolan var jag typ bäst på alla de här ämnena. Men nu när man går med alla smartbarnen så är jag typ sämst. Men asså, jag är ju inte dålig, för då skulle jag inte kommit in här. Men man känner sig ju så dålig.. Och det i sin tur gör ju att man inte får någon vilja eller lust att jobba vidare. Och det gör att jag hamnar ännu mer efter.

Ja, allt är en enda stor ond cirkel. Och allt detta gör mig heelt deprimerad. Så skolan kan verkligen ta sig i röven! Synd att gymnasieexamen är så viktig idag när man ska söka jobb. Annars hade jag lätt hoppas av skolan nu.. För jag är så sjukt skoltrött. Jag har verkligen ingen ork för allt det här.

Men men, man ska väl inteklaga? (Därför har jag gjort det i ett helt blogg inlägg... :P Hahaa)

Nej, nu ska jag ragga upp någon som kan ta lite roliga bilder på mig. Så kan ni få se min snygga klänning som jag har på mig idag ^^

<3 J.F


Ångrade mej (A)

Ja, det gick inte så bra med att gå o lägga mig. Laddade in dagens bilder i datorn istället. :) Och då kan jag ju lika gärna passa på att lägga ut lite bilder här också. :) För att visa mitt fina linne som jag hade på mig idag :) Julklapp från mamma. Lööv it ^^  Tyvärr ville ingen ta bilder åt mig så jag fick ta lite spegelbilder. :P Men men, man kan ju inte alltid vara perfekt ;)

                    


<3 J.F

Hejsan hoppsan

Nu har jag vart o klippt mej :D Det blev skitbra! Men färgningen blev mindre bra.. :/ Asså framifrån är det skitsnyggt men på sidan har har gjort en jättebred slinga och det ser inte riktigt klokt ut. :O Men jag e väl typ nöjd med helheten.. Även om jag fick höra idag att jag ser ut som en marmorkaka.. Tack för den, jag älskar dej också.. Men men, han sa att det inte var nåt dåligt "dom är ju goda" så jag får väl ta det som en komplimang. Tänk positivt!

Kan lägga in före och efterbilder imorgon kanske. :) Och en närbild på fettoslingan. Men inte nu, för nu e jag så trött så  jag snart däckar. Och då är det ju en bra idé att gå och lägga sig. :P Jag menar, jag ska ju ändå upp halv 6 imorgon bitti FY FAN!

Jaja, tack och godnatt. ^^

<3 J.F

Sova

Klockar är alltså 23:52 just nu. Och det betyder egentligen att jag borde gå och lägga mig. Ungefär... NU (!) Men eftersom jag inte riktigt fungerar som alla andra så kan jag inte somna på kvällen.. Och det suger! För man behöver verkligen den där sömnen som man får när man sover ordentligt på rätt tid. För när man sover på dagen (som jag oftast gör) så får man inte samma sorts sömn som när man sover på natten. Och det gör att man blir skittrött (även om ja ibland sover 10 timmar) och får ont i huvet och blir sjuk o sånt. Och jag menar, hur kul är det på en skala. NOLL! Men imorgon kan jag iaf inte sova på dagen för jag ska åka och klippa mig och färga och slinga håret. :D Åh, vad skönt det ska bli. Har inte fixat till det sen i slutet på augusti :O Och det är alldeles för lång tid. Men jag har liksom inte hunnit.. Eller så har jag inte haft några pengar..

Nu har jag iaf lagt in nya låtar i min mp3 igen. :) Jag fick den i julklapp av mina föräldrar och den är såå fin :D Asså jag älskar den känslan. :) När man har lagt in alldeles nya låtar i mp3n och sen ska man lyssna på dom första gången. Jag vet inte varför det är så speciellt. Men det känns ungefär som när man köpt nytt smink och ska använda det första gången. Allt är liksom nytt och fräscht och det känns så bra liksom. Mycket bättre än det gamla.

Nej, nu ska jag ta och surfa runt lite på nätet och lyssna på min nya musik ^^ Kanske skriver igen senare om jag fortfarande har kvar mina sömnproblem. :P (vilket jag tror att jag kommer ha för nu börjar jag bli sådär pigg igen som man bli när man vart uppe förlänge och liksom passerat den där "tröttgränsen")

Puss så länge. :)
<3 J.F


Filmtajm

Yes nu ere dags att drömma sig bort i en lagom rolig, enkel film. :) Blev faktiskt glatt överraskad när jag såg att Man of the house går på trean idag. :) Så nu är det den jag ska titta på. Det är en sån där film som passar perfekt på kvällen när man är lite trött och inte orkar anstränga sig med nåt. Det är bara att titta och skratta lite då och då. Ingen sån där jobbig film där man måste förstå och hänga med hela tiden. Nej, en sån film kan man se när man sovit lite mer än vad jag har gjort. :P
Nej, nu börjar filmen igen. :) Hare gött

image8

Number one

Hej alla glada :D
 Ja, då var det första inlägget.. Tyvärr har jag inte tiden att sitta (ligga) och skriva ett perfekt, intressant långt inlägg just nu eftersom Victoria's Secret fashionshow precis började på trean. Och det kan man ju bara inte missa. Supersnygga underkläder, duktiga modeller, bra musik och coola sminkningar. Ja, kan det bli bättre? ;)
Jag kanske skriver sen när det är slut igen. :) Vi får se vad som händer. Vem vet? Jag kanske somnar eftersom jag var uppe till 8 i morse. :P Men fan, vi hade jävligt kul. ;)
Aja, hare grajjt ^^

<3 J.F

RSS 2.0