Nu;

Ägg och bacon!

<3 J.F

Tisdag

Halloj!

Inget spännande har hänt i mitt liv de senaste dagarna. Jag har mest glidit runt och haft det bra. Var som sagt och träffade Muums o några fler i lördags, blev en riktigt mysig dag faktiskt. Först var vi på djurgården. Satt där o solen och chillade grabbarna spelade frisbee och brottades. :P Sen gick vi vidare till en restaurant på söder som heter Mississippi in där de åt mördarhamburgare, asså där kan vi snacka american size :P Sen efter det åkte vi till Skeppsbar och hälsade på Muums pappa och efter det åkte jag hem och sov i Beras säng, skönt som fan!

I söndags då.. Jo, då jobbade jag ju i Jens butik i Nacka. Jag hade två kunder på hela dagen så det var inte dirket mycket att göra. Så jag gjorde om i hela butiken i stället. Rensade, ordnade, sorterade. Gjorde om allting helt enkelt. Och det blev riktigt bra om jag får säga det själv. Hoppas bara att han tycker det samma.. :S

Igår var jag och badade med Johanna igen, måste ju passa på att fånga upp de soltimmar man får! Sen gjorde jag ingenting resten av dagen. Idag ska jag städa och packa och fixa inför Roskilde för vi åker ju ikväll!!! Gah! Jag kan inte fatta det. Det känns så långt bort. Inte som att vi ska åka om 10 timmar, galet!

<3 J.F

Lördag

Halloj!

Nu ska jag snart åka iväg till arbetet för en lång, varm och utrtöttande dag. Sen efter det ska jag åka till Djurgården och träffa Muums och hans vänner. Typ spela frisbee och chilla tror jag :) Sen sover jag nog i Älta och imorn jobbar jag i Nacka Forum så vi hörs väl imorn kväll tror jag. Hare tills dess!

<3 J.F

Igår


Max och Anette på Anchor


Max 20årsprelle från Stefan. En riktigt stor öl.


Nästan för tung för att dricka med en hand ^^



ÄlsklingsAnette


RökArn


Klänning; Vero Moda, Skor; Belle


Me and mi hun


Två babes på toan, schtek!


Preach


Headbang


Snyggot :D


Mer headbang


Gitarrist


Hittade en liten kotte när jag skulle gå hem från centrum

<3 J.F

Jobb

Det är det som står på schemat för dagen. Ska åka nu och kommer hem vid halv nio kväll nåt sånt. Så vi får höras då helt enkelt. Ciao!

<3 J.F

Hemma

Kom precis hem från min utflykt till staden. Mycket trevlig kväll även om jag var trött som en bäver..

Har hört nu också att Michael Jackson är död! :O Helt sjukt. Jag trodde dom skojade först när dom sa det men jag kollade aftonbladet nu precis och det är fan sant. Är typ i chocktillstånd. Jag tycker inte om Michael så mkt, tycker han har så mycket konstigt för sig men man kan ju inte tala något illa om hans musik. Han är ju en sjukt grym musiker och artist. Det kan man aldrig ta ifrån honom. Han är fan i klass med Elvis. Hans musik kommer aldrig dö och alla vet vem han är, han är en legend helt enkelt. Vi har King of rock i Elvis och Michael är King of pop.



Men nu ska jag krypa till kojs. Måste försöka få några sovtimmar inatt i alla fall. Berättar om kvällen imorn om jag kommer ihåg. Har bilder också :D

<3 J.F

Torsdag

Ännu en riktigt härlig sommardag som spenderats i solen med bra musik och gott sällskap. Jag, Alex och Johanna var brudarna som var nere vid Kärringbadet och njöt av dagen. Riktigt gött! Jag tror jag låter dagens bilder tala för sig själva, finns inte så mycket mer att säga. PZ


Alexandra och Johanna "Vågar vi..?"


"Ska jag verkligen?"


Första hoppet!


"Jag vet inte om jag också vågar.."


"Vi tar det lite förstiktigt vid första gången"


"Fucka uuur!"



Alexandra..


Wihooo!


Johanna skiter i vattnet?


PLUMS!


Fucked up bild. Johanna tror hon flyger?


Alexandra är Jesus - går på vattnet



Simtur


"Jag vågar inte!"


Nu jävlar!


Graciöst ballethopp? :S


Mot oändligheten och vidare!


Alla samtidigt


Tripp trapp trull


Min och Alexandras lunch som jag slängde ihop lite sådär. Hittade på den själv och det blev skitgott! :D Pasta, pesto, mosarella, tomat, avokado, blanda, färdigt! :D

<3 J.F

Brownie

Det är jag fan nu asså! Satan vilken bränna jag fått! :D Jag har legat ute sen 11 i morse med Johanna. Vi har varit nere vid vattnet så där blir jag ju ännu brunare. Så har vi badat lite också, årets första :D Det var fan riktigt skönt när man väl kom i!

Tog några bilder också. Glömde tyvärr minneskortet hemma så jag kunde bara ta några få.. Men men.. Nu ska jag göra mig i ordning och äta och så och sen ska jag åka in till stan och möta mamma för vi ska gå och kolla på Eric gadd, riktigt najs! Han är fan bra.


Två mongon i solen


Fina Dreviken

Sola solaaa!


Ananas och jordgubbar hemma hos Sturken


Yummmy!


Solning hemma hos Johanna

<3 J.F

Tisdag

Hejsan hoppsan!

Idag har varit både en bra och dålig dag. Det började med att jag, pappa och Felix åkte med Findus till vetrinären för att kolla alla hans utslag och äckel han har fått, nutten. :( Så de tog odlingar och blodprov och så och ska göra en ordentlig utredning. Så får vi hoppas att min lilla älskling blir frisk! En massa mediciner och sånt fick han iaf så det är alltid nåt.

Sen efter det åkte vi till Farsta C för att hämta ut hans mediciner och då passade jag på att gå in på Expert och kika på lite kameror. Och det skutade sen med att jag kom därifrån med en helt ny kamera, jag köpte en ^^ Jättefin är den och ger okej bilder. Men jag har väl blivit bortskämt med min systemkamera kanske :P Blir ju lite skillnad i den kan man säga. Köpte alltså en kompaktkamera nu, och extra batteri och grejer såå det kommer äga i Roskilde. Kan jag fota och filma massor! :D Wiiih!

Efter det åkte jag hem och la mig i solen och stekte, var ju så jävla bra väder idag! Me like!! Sen kom Max och Anette och hämtade mig med bilen och så åkte vi till Magelungen och badade vid några klippor, skitmysigt. Fast jag badade inte idag heller ^^ Jävla tönt man är asså.. Usch!

Efter det åkte jag och Anette hem till henne, åt lite käk och bara tog det jävligt lugnt. Riktigt skönt faktiskt. :) Nu har jag precis kommit hem, sitter och kollar på Morden i Midsommer, bra som fan! :D


Max, våran schafför ^^


Mina ben i solen


Anettes vovve Sebbe


Anette själv


Skogås tågstation

<3 J.F

00.07

Shuuliluu

Det har vart lite torrt här har ni kanske märkt. Det är för att far min krypterade vårt internet och sen inte var hemma och kunde ge mig WEPnyckeln. Då blir det såhär, knas alltså.

Vad har hänt sen senast då? Jo, midsommar har det varit och det vart en riktigt lyckad sådan faktiskt! Började kanske inte så bra iof, jobbade först, party! Sedan mötte jag upp Alexandra och vi tog tåget till Bro. Där mötte vi upp Mange för att sen åka vidare till Rasmus som bor på Smidö, långt åt helvete med andra ord. Mitt i skogen! Trädparty! :D Där grillade vi, chillade och hade det allmänt gött. Lite bugg nere på dansbanan också, kan det bli bättre? ;) Lite bättre blev det kanske sen när det var sovdags och vi fick sova i Bosses bil, not! Haha. Vi fällde sätena i hans lilla bil och låg sen, halvt i bakluckan, halvt i baksätet och snusade. Jag, Alex och Bosse på rad. Riktigt cozy ;) Vaknade sen 9 på morgonen och kunde inte somna om, mindre cozy kanske.

Då var det dags för midsommardagen då. Den började med att vi var kvar hos Rasmus, sega som fan! Sen vidare till Farok i Bro där det inhandlades kebak med bröd, mycket gott sådär dagen efter! När den var uppätet åkte vi hem var och för sig. Jag kom hem vid typ fem. La mig i sängen, somnade och vaknade sen vid tolv på natten. Fucked up! Gick då upp, onödigt pigg, mötte JB och hans kusin Adam, mys. Gick hem, somnade om vid typ 3 för att sen gå upp tidigt dagen efter och jobba.

Idag jag varit och fixat pass, äntligen! Sen åkte jag hem till Petter och mös en liten stund. Efter det åkte jag till Älvsjö och mötte upp Max. Sen åkte vi hem till Kajsa och badade i hennes pool. Eller.. alla badade utom jag (A) Sen åt vi lite käk, spelade monopol och nu kom jag precis hem. Jävligt lugn kväll alltså. Men ändå är jag trött som fan därför blir det här inlägget jävligt dåligt känner jag. Men vafan, man kan inte vara på topp jämt ;)

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och bli ännu mer trött sen ska jag sova, puss!

Ni får en bra låt som kompensation ;)


<3 J.F


01.23

Nu går en trött Jonna och lägger sig. Morgondagen kommer bli väääldigt lång.



<3 J.F

Mormor

Nu ska jag snart bege mig mot min älskade mormor, hon fyller nämligen år idag. GRATTIS! :D Får se om jag är så hurtig att jag cyklar dit. Annars blir det till att gå till bussen och ta sig den vägen.

Tjingeling!

<3 J.F

Kläder för dagen



T-shirt; Stadium
Shorts; BikBok
<3 J.F

smink




Dagens. Blev en väldig massa färg idag! Jag har använt: Pascal, Ra, Dora, Flamenco, Cheerleader och Champagne. På en bas av Hightechlightern Cleo. Gillar det skarpt! :D
<3 J.F

trött som ett svin

Det är just vad jag är nu. Ligger i sängen och orkar fan inte gå upp. känns alldeles för ansträngande.. Men ja ska nog pallra mig upp och duscha och lite så. Då kanske man kommer igång lite :)

<3 J.F

nattugglan

Nu kom jag hem.. blev en riktigt jävla lång dag idag asså, galet. Jobbade ju som sagt hela dagen lång och sen kom jag på att jag skulle ju med Anette på Banditfest på Harrys idag så jag mötte upp henne och en massa andra efter jobbet och så gick vi dit. Lite senare kom även Emma & Ida och Co dit så det var jävligt skoj! Har saknar de brudarna såå mkt asså. Vi ses alldeles för sällan! Sen nu när ja åkte hem gick jag och mötte JB och chillade galet i busskuren igen. Börjar bli lite av en vana. :P Mkt trevligt och mkt kallt!

Nu sitter jag här i min ensamhet och tröstäter en massa godis. Tjockt med najs måste jag säga!

<3 J.F

oNSDAG

Shoo peeps!

Nu ska jag cykla hemifrån, hörs ikväll!

<3 J.F

natt

Precis vart ute och mött JB och fått min älskade cykel, Gördis, tillbaka. Känns mycket bra måste jag säga! Nu är det sova som gäller. Imorn ska jag upp halv 8 för att åka och jobba till 19.30, känns mindre bra kanske. Men fan, det är cash och det är alltid välkommet! Hörs imorn.

<3 J.F

Skolavslutning 2009






Blev inte så mkt bilder men det här är lite iaf. Mkt trevligt kväll!

<3 J.F

Rebeccas mottagning



Sötaste ungen nånsin, Tilde

Studenten Rebecca :D

Jag Martin (Bertas pojkvän) och Rebecca själv

En av de snyggaste jag vet - Melina

Något osmickrande bild på mig själv men ändock

<3 J.F

Norsk rap

Ett av Roskildebanden, rätt intressant. :P


Klovner i Kamp - Varsko
<3 J.F

Tisdag

Shuuliluu!

Nu är jag lite piggare än sist jag satt här och knåpade med orden. Första natten jag sovit mer än typ.. 6 timmar, känns bra. Det var verkligen på tiden!

Till gårdagen, måndag, jag var och fikade med Anette på Espresso House på Sveavägen, riktigt mysigt. Var en skitttrevlig kille där som gjorde en extra god Chai till mig, yummy! :D Därifrån gick vi till Donken vid Hötorget där Max mötte upp oss också. Sen gick vi runt i olika skatebutiker och kollade kläder till Max, täyvärr utan framgång. Efter det mötte jag upp Alexandra och vi gick och köpte tält, sovsäckar, liggunderlag och stolar som vi ska ta med oss till Roskilde. Fy fan va skoj vi ska ha!! Sen blev det ännu en sväng förbli Donken för hon skulle äta.

Sen när vi kom till Trånkan och skulle åka hem upptäckte jag att nån hade kraschat min moppe, mycket trevligt.. Eller.. den funkade och köra hem men de har brytit loss sisten och snott hjälmen som låg under. Och sen har de brutit loss lite andra grejer och så också.. Så jävla tråkigt. Kan man inte lämna andras grejer ifred!?

Sen när vi kom hem åt vi i alla fall mat och sen började jag och Alexandra leta upp typ alla artister som ska vara på Roskilde och se om det va nå bra skit. Lite var det faktskt. :) Alltid kul att hitta nåra nya godingar!

Nu ska jag frulla lite sen ska jag sätta mig ute i solen (?) och börja på en ny bok. Brödraskapet heter den, tror det kommer vara riktigt bra! :D

Hann förresten med lite annan shopping igår ^^ Åk till Bik Bok! Überrea!

399 kr

99 kr

99 kr

Glansig body med dragkedja i ryggen 75 kr

99 kr

Halsband - 19kr, örhängen - 79kr

Minns ej priset, 199 kanske(?) Stadium

199 kr Stadium
<3 J.F

mer

Idag har det vart fullt upp dagen lång. Med jävligt bra saker och jävligt mkt mindre bra saker. Men just nu är jag trött som en liten gris så jag pallar inte berätta om det. Får se hur det blir med saken imorn. Nu ska jag krypa ner blevid Alexandra i sängen och sova som en stock. PZ!

<3 J.F

Måndag

Halloj!

Idag har jag äntligen sovit länge. Gick upp för typ en halvtimma sen kanske, skönt som fan! Har precis fixat mig och så. Ska gå ner och äta nåt litet sen ska jag in till stan med Anette och fika. Ska bli mys som fan, har inte träffat henne på år och dar känns det som, hunny!


Bit av outfiten. Kameran e död :(


Hörs senare! Pz

<3 J.F

Några dagar senare..

Jo, jag vet att det varit lite torrt på bloggfronten. Men jag har varit sådär härligt upptagen nu igen, kännt på lite hur det är att ha ett liv ;) Jävligt skoj men OJ så jobbigt. Är trött som ett litet djur nu kan jag säga. Känns som jag bara ska falla ihop i en hög fan.

Skolavslutningen då, de var första dagen ja inte skrev. I onsdags. Det blev en lyckad dag faktiskt! Det började ju lite dystert sådär med regn och allt, inge vidare skoj, finklänning och regnjacka e ingen höjdare ihop asså.. I skolan var det sjuk tråkigt och utdraget så det var inget att hoppa högt för men sen när vi gick från skolan blev de helt okej. Vi gick först till Skogås C för att kirra lite grejer. Därifrån vidare till Billy där grabbarna knäckte första bärsen och vi hämta lite grejjor. Sen gick vi direkt hem till mig och dagen var igång. Blev lite panik bland grabbarna till en början eftersom far min var hemma men de va lungan sen. Så från halv tolv till tolv ungefär var vi hemma hos mig och hade galet skoj! Vi krökade, spelade Guitar Hero (Jag ägde JB!!), sjöng lite singstar och hade det allmänt trevligt. Grillade lite korv gjorde vi också ^^ Riktigt skojjigt. Jag och typ en 12 grabbar, de e så vi gör de ;)

Sen dagen efter, torsdagen var man ju lagom sliten kan man säga.. Men då kommer ja fan inte ens ihåg vad jag gjorde.. Det står helt stilla ^^ Jo juste!!! Jag var hemma hos Olle, min gamla mentor på klassfika med gamla klassen, riktigt mysigt faktiskt :) Kul att träffa alla igen också! Sen när vi gick därifrån mötte jag Petter så vi fick hälsa lite också. Sen åkte jag hem. Sen senare på kvällen kom JB över också, mycket trevligt. Vi låg och var trötta tillsammans, alldeles lagom sådär dagen efter sklavslutningen.

Efter torsdag kommer ju fredag som alla vet och då var jag och jobbade på dagen, mycket underhållande! ;) Trött som ett as var jag också. Men sen efter jobbet var det personalfest och det var kul om nåt. Det var revbensspjäll, tillåtet tafsande, dricka, dans, småbråk, flirt och allmänt roligt. Vi var först på ett ställe på Djurgården där vi åt och lekte lite lekar. Sen drog vi till Högbergs på Söder och efter det blev det 54 vid medis, hellyckad kväll! Kom sen hem vid hakv 5 på morgonen efter..

.. alltså på lördagen och då var det bara upp och gå till jobbet igen, fy fan!!! Den va inte rolig asså, det kan jag ju säga! Sen efter jobbet åkte jag hem och åt sen hem till JB och kolla film och halvsova. Fick träffa hans småbröder och pappa också, hela familjen ^^ Lite skoj sådär. Sov sen kvar där för att gå upp idag

söndag och jobba igen, inte kul... Sen var det hem, baka pizza (Som blev heelt sjuukt jävla  god!!!), äta den och nu sitter jag här vid datorn och summerar all min tid som ni gått miste om att ta del av.

Tänkte göra lite bildinlägg senare. Dels lite bilder på mig själv med smink och sånt skoj. Har även lite från Bertas studens och min avslutning. Pz!

<3 J.F


Kväll

Hallojsan

Efter att Thomas gått hämtade jag mamma vid bussen sen åkte vi hem och lagade jättegod mat! Potatisgratäng och kött och god sallad, mums! Efter att jag ätit klart gick jag och mötte JB, vi gick hit, gjorde inget särskillt och nu har han precis gått hem. Ska kolla lite 2½ men på tvn och sen sussa sött. Måste ju vara pigg och fräsch imorn, skolavslutning och allt.

<3 J.F

Tisdag

Tja fan!

Idag skulle vi ju knatat runt i skogen som sagt men när vi kom dit sa de att det var frivilligt och att de mätt fet.. Det var visst inte 7 km det var 9,4. Jomen tack hörru! Så jag och Thomas kände att det var inget vi ville göra frivilligt så vi åkte hem till mig ist. Sen dess har vi bara legat framför tvn som två hösäckar och degat satan. Skönt som fan! Nu har ja precis duschat o fräschat upp mig och ska väl kanske vända mig om och vara lite social mot min vän, snart iaf ^^

<3 J.F

Måndag

Idag har jag varit så sjukt trött! Den sömnlösa helgen slog tillbaka idag. Jag har ju nästan inte sovit nånting alls på hela helgen men ändå känns mig lagom pigg, helgött! tänkte jag men icke.. nu kommer det som en überbaksmälla och klappar till en i fejset, usch säger jag bara! Och till råge på det kollade jag just upp vädret för veckan. Det är regn och sol på alla dagar utom på onsdag då är det bara regn! Vad är det för jävla skit? Det är min skolavslutning vafan! Bajs!



Vad har jag haft för mig då eftersom jag inte bloggat på två dagar? Jo, det ska jag ta o tala om. Igår var jag först och gjorde min plikt som medborgare och röstade för första gången, bra jobbat! Sen åkte jag med mamma och köpte lite saker till cykeln och även lite käk och sånt. Sen meckade vi med min cykel typ hela dagen. Bytte däck och sadel. Skoja om min sadel e tung asså ;) Lite bredade och med fjädring och extra vaddering o grejer, man sitter som en kung fan! Fast man får ändå lite ont  i punanin asså.. den är inte helt van vid hela sadelgrejen, måste ut o öva tror ja.

Men jag blev jävligt stolt över mig själv för att jag kunde cykla iaf! Har ju inte cyklat på år o dar och har alltid gått o sagt till alla att jag inte kan. Men igår bevisade jag för mig själv och alla andra att jag faktiskt kan! Cyklade till och med hela vägen hem till JB och sen tillbaka hem igen, det gick som smort ;) Låg hemma hos han hela kvällen och kollade film, riktigt skönt faktiskt. Slutade med att jag somnade också. :P Han väckte mig o ba Jonna du måste cykla hem nu och ja ba Nej jag orkar inte, *snark*! Men det var bra att han körde iväg mig för annars hade jag fått en utskällning.. Thank you hun!

Idag har jag sovit mäst hela dagen. Sen moppade jag till kussen i Älta som fyllde 16 i torsdags. Så hade vi lite kalas med goda tårtor o grejer. Sen moppade jag hem, kollade tv och sen hamnade jag där. Inte sådär värst intressant dag kanske ;) Nu ska jag spela lite spel tror jag, sen sova ^^ Måste va lite pigg för vi ska iväg o knata typ 100 mil imorn.. fan, jag lär ju däcka i ett dike på vägen nånstans. Thomas, gör dej berädd på att behöva bära mig halva vägen ;) Eller.. typ hela ^^


Västerås
<3 J.F

Lördag

Ännu en random kväll igår. Verkar bli så så fort man umgås med JB. :P Först var det ju mottagning hos Bertisen, efter det 20års"fest" hos Billy i min klass, det var väl inte kvällens höjdare direkt. :P Sen gick jag, Jeppe o JB runt i Skogås lite, ringde runt o kolla va folk gjorde och lite så. Slutade som vanligt med film för mig och JB men denna gången hemma hos honom, mys. :) Slutade med att jag sov kvar där också. Eller aa, jag sov en timme efter att ha sett 2 och en halv film typ :P Riktigt najs. Så det var lagom pinsamt i morse med jordens walk of shame. Gick från JB i Skogås hem till mig o partyklänning, hår och smink från dagen innan, högklackade skorna i handen för jag hade så jävla onda skavsår. (Och en vattenblåsa UNDER hälen - AJ!) Sen när kag kom hem vart det turbofart med att byta kläder och packa ner lite smink så jag kunde fixa mig på tåget sen åkte jag till jobbet. Det var kaos där idag, helt galet mycket att göra! Kändes typ som julrush :S Fattade nada.

Så nu har jag duschat, ätit och fixat och sånt. Är sjukt nöjd med dagen sminkning btw! Bilder finns att visas vid ett senare tillfälle. Som vanligt orkar jag inte fixa med dom ^^ Hihi.

Ska väl gå ut o möta JB sen tror ja och kanske Jeppe också. Eller så slutar det med att jag sitter hemma helt fixad o fin igen :P Hahaa. Brukar ju sluta så ^^


Jonna för tillfället. Cute huh? ;)
<3 J.F

This is me


<3 J.F

Fredag

God morgon god morgon!

Idag är det Rebeccas stora dag! Dagen då hon tar studenten, är så himla glad för hennes skull! Jag ska åka till hennes mottagning vid fyra men innan det ska jag åka och fixa hennes prelle :D Så nu ska jag frulla lite sen ska jag fixa mig superfin o fräsch! ;) PUSS!

<3 J.F

Babydoll

Nu sminkning sådär på kvällskvisten. Nåt måste man ju underhålla sig med? :P



Jag har använt Babydoll, flamenco och champagne från MUS

<3 J.F

Rensening

Har precis rensat upp bland mina underkläder, det behövdes kan jag säga. Nu är det fint och fräscht på den avdelningen ;) Känns otroligt najs. :P

Nu sitter jag och sjunger med till Fairytale och hart allmänt tråkigt. Men man kanske inte ska ha kul på torsdagar? Det kanske är en sån där tråkig vila-sig-innan-helgen-dag, eller? Jag vet iof folk som e ute och festar idag.. bara mig det är synd om, buhuu.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen in på facebook och spela crazy taxi! Wiih! Det får bli min torsdagsunderhållning.

<3 J.F

Music

Från filmen A walk to remember - Only hope, Mandy Moore


<3 J.F

Film

Har precis sett en av de bästa filmerna nånsin! Den var fan i klass med Dagboken och den ör verkligen nåt extra! A walk to remember hette den. Jag grinade som ett djur!! SE DEN!


<3 J.F

Promenix

Nyss hemkommen. Först var det promenad med JB, då spöregnade det!! Sen när han gick hem mötte jag upp Johanna och promenerade med henne också, då var det inte regt, gött!

Nu kollar jag på disneychannel, snart är det mat.

<3 J.F

Pics.


Västerås


| Foton; Jag |

<3 J.F

nothing is happening

Helt händelselös dag och jag börjar bli väldigt rastlös. Har gjort allt man kan göra nu typ. Kollat på de sista avsnitten av Gossip girl - LYCKA! Jag har kollar igenom hela facebook, läst alla bloggar, fixat bilderna i datorn.. usch vad jag har tråkigt! Jag vill gå ut och möta nån men det är ingen som svarar, bajs va ja hatar den här dagen.

Man kanske skulle baka? Spela lite cello? Städa rummet? Dammsuga? Nej.. jag orkar inte :P Hahaa. Lataste bruden i stan.

Nej, nu ska jag sluta skriva massa bajs innan jag skrämmer iväg de få läsare jag faktiskt har. :P

<3  J.F

Tisdag

Fan vad jag hatar regn! Jag hade tänkt åka till skolan idag och prata lite om min betyg, som sätts imorn!! Och lämna in en grej. Men nu spöregnar det så då är det inte så jävla najs att åka moppe. Och inte att gå heller för den delen för vi har inge paraflax, jävla skitväder... Varför kan det inte vara sånt här härligt väder jämt? Så som det varit de senaste dagarna. Då skulle man va jävla brun o fräsch iaf ;)

Så vad händer idag då? Jo, jag sitter och spelar spel på sprays spelsida.. kul? :P Hahaa. Det är iof ganska kul men inte sådär så man hoppar i taket direkt. Jag vill leka med nån!!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen fortsätta spela ^^ Ciao!

<3 J.F

nyduschad

och fräsch :D Nu är det SATC och efter det NCIS wihooo, vilken toppenkväll ;)

<3 J.F

Älskling <3


Min älskade Findus <3 | Foton; Jag
<3 J.F

Bandfoton




Snygga va? :D Jag är nöjd iaf. :)
<3 J.F

måndag

Idag är ännu en sån där sliten dag. Lackade satan på mamma igår igen så jag bestämde mig för att inte komma hem förns väldigt sent. Var väl hemma vi 3 inatt eller så. Så jag orkade klart inte gå till skolan imorse. Så idag har jag inte gjort ett skit. Suttit vid datorn och suttit i solen.

Mer  igår då? Jo, dagen igår ägde sönder faktiskt. :) Väcktes av att Muums ringde så då åkte jag in till stan och mötte upp honom vid centralen. Efter det promenerade vi bort till Djurgården. Satt på en mysig uteservering på Strandvägen och solade oss. Lite senare kom han pappa och gjorde oss sällskap också så han söp mig typ under bordet haha. Starköl o smällsol sätter sig rätt fint det. :P Så vi satt där alla tre i flera timmar och snackade och skrattade en massa. Satan vad rolig hans farsa är asså, jag höll på att dö av garv hela tiden. Värsta träningsverken i magen! :P

Sen när vi suttit klart där tog i en taxi till centralen, farsan orkade inte gå :P Väl där blev ja bjuden på en öl till hahaa. Vid det laget va ja redan rätt full kan ja säga. Följde sen Muums till tåget, tråkigt som fan, han borde stanna!

Sen när han åkt åkte jag till Medis och mötte Emma och Johan, köpte två sexpack öl på Konsum och följde Johan till tåget. Därifrån gick vi till Tanto, satt där och drack öl och mös. Sen kom Emmas kompisar förbi, ett band som hon är manager för :P Haha. Hon skulle hjälpa dem och ta bandfoton men jag tog över showen och blev the photographer ;) Sjukt kul var det faktiskt och dom blev jättenöjda så det ägde verkligen! Ska fota dom en till gång sen har vi bestämt, fast med in kamera då. Igår hade vi Emmas kompaktkamera bara.

Sen när de gått satt vi kvar ett tag till, Johanna kom och joinade oss också. Vi blev packade allihop, gick och fyllekäkade hamburgare från nån grill där i närheten. Sen skulle vi åka hem och jag hade bara linne på mig, dumt val! Det var fan svinkallt ute. Så gullige JB gick ut och mötte mig med en tröja. Satt sen med honom i en busskur och mös i typ 2 timmar hahaa. Fy fan asså, fattar inte. :P Det var kallt som satan och båda var trötta som fan. Haha. Men det var kul iaf. :)

Yes, det var min söndag det, den ägde! :D

<3 J.F

RSS 2.0