Skit..

Mår rätt skit just nu. Låg nyss nere på hallgolvet ocg grät som en annan idiot. Saknar min älskling så himla mycket. Hatar att alla bara försvinner. People always leave. Förstår vad hon menade när hon sa så. Älsklingen är Findus då för er som inte är tankeläsare...

Sen är det klart fler jag saknar. Ganska många faktiskt. Men de säger ju att allt har en mening. Kanske var det meningen att vi inte skulle ses mer. Kanske är jag ämnad för andra människor. Bättre vänner. Eller? De säger att hoppet är det som håller en vid liv. Jag får väl lita på det.

Var ute med Hannes igår. Vi satt ute typ två timmar igen. Skrattade sådär härligt mycket. Sådär som jag alltid gjorde förut men aldrig längre. Har verkligen saknat det. Riktigt skönt var det att skratta sådär så att hela kroppen fyllt med lycka att det nästan bubblar över. Måste vara bästa känslan? Det är något jag verkligen saknar.. Men allt går ju upp och ned. Jag kanske bara har en period när allt är väldigt mycket ned? Hoppas bara att det vänder snart. Hopp.

Ett par fina vänner har jag i alla fall. Simon och Rebecca, ni är bäst. Rebecca är ju självklar, simon kanske inte lika självklar. Jag menar, vi ses ju bara i skolan.. när jag är där. Men du gör mycket för mig i alla fall. Även fast du inte vet det. Hoppas du och jag fortsätter vara bra vänner länge till. Hopp.

Kul att detta blev en emoblogg till slut. Men bloggen har jag för att skriva ner mina tankar och känslor. Det jag saknar och det jag hoppas på. Hopp. Det jag älskar och det som gör mig ledsen. Älskar de som lyssnar utan att döma. Lyssnar utan att avbryta. Lyssnar utan att försöka ändra på det jag säger. Tyvärr är de väldigt få, typ en. Men du är bäst. Min ängel, utan dig vore jag ingen. Därför ska du bli min första tatuering. En ängel i nacken som alltid finns där och påminner mig om hoppet och bättre dagar. Hopp.

<3 J.F

Sämst

Det var vad Rebecca att hon skulle säga  om mig om jag blev sen och det är vad jag säger till mig själv nu när jag ligger här hemma i sängen fast jag faktiskt borde sitta i skolan. Varför gör jag så här mot mig själv?? Det blir ju så jävla jobbigt.. Idag var anledningen att jag glömde ställa klockan igår. Hur lyckas man? Då hör liksom till historien att jag brukar kolla så jag ställt klockan typ 3 gånger innan jag somnar. Men så var visst inte fallet igår nej.. Så nu ligger jag här och funderar på om jag ska gå till skolan eller om jag ska ta en dag hemma och plugga en massa som jag missat. Känner mig inte sådär jättekry heller så det skulle kanske göra mig bra. Sämst bara för jag tycker ju om att vara i skolan. Sämst sämst sämst. Det är vad jag har att säga.

Nu frukost sen plugg. Antingen hemma eller i skolan, vi får se.

<3 J.F

091125

Det var det där med uppdatering ja.. hur var det i sa? Juste, jag suger!

Idag hade jag prov i Graf B, något jag alldeles glömt bort. Kom på det först i morse när jag låg i sängen och funderade på när jag skulle gå upp egentligen. Helvete det är ju provfan idag! Och eftersom jag inte har pluggat ett smack fast det var en hel del att läsa in bestämde jag mig ganska snabbt för att kunde inte gå dit och prova. Jag vill fan inte riskera att då G på ett prov i det ämnet för jag vet att jag kan mycket bättre. Så jag drar iväg ett sms till Simon och säger att jag inte kommer komma.

Sen flög jag upp ur sängen, slog upp böckerna och pluggade som ett anus asså. Läste och skrev förbrilt och hjärnan gick på så mkt högvarv att det började lukta bränt. Det slutade i alla fall med att jag hann plugga in allt på knappt en och en halv timme så jag sprang till skolan och skrev provet. Hur bra är man inte på en skala? Och det bästa med det hela var att det funkade faktiskt. Jag kom ihåg allt jag pluggat på. Sen att jag missat plugga ett par saker, det är en annan femma. Men det var så små delar så jag tror inte det kommer spela så stor roll. Pluspoäng till mig! :D

Vad har mer hänt... jo, jag har precis packat tre lådor till inför flytten. Också väldigt duktigt av mig ^^ Jag har haft lite ångest för detdär. Vad ska man ha med? Vad behöver man? Vad får plats? Vilket kan jag packa ner utan att jag saknar det nu innan flytten? Ja.. många frågor i mitt lilla huvud, det blir mycket efter ett tag. Så då fungerar jag så att så stänger jag av, slutar tänka och gör inget alls. Bra taktik va? ;) Men nu har jag då alltså tagit tag i det hela, till en början i alla fall och packat ner en hel del. Fan vad grejer jag har! Och nu har jag ändå inte packat nåt viktigt.. Skit asså. Hoppas allt får plats ^^

Fick lite inflyttningsprellar av mamma idag också, hon är ju för söt ibland! :D Jag har bestämt mig för att jag vill ha udda, lite antika tallrikar. Så jag fick två såna, jättefina! Och sen fick jag en gammal gammal kokbok som heter Prinsessans nya kokbok eller nåt sånt. Sjukt fin. Tack tack tack!

Nu ska jag röra mig nedåt och kolla på Las vegas som jag spelat in, me like! ;) Vi hörs väl när vi hörs. Ingen idé att jag lovar nåt eftersom jag e så dålig på att hålla det, fy skäms! Puss så länge! :D

<3 J.F

Onsdag

Shulilulu

Nu har det vart dött här på bloggen ett tag, nästan inte skrivit alls. Men det har inte hänt så mycket här faktiskt. Jag har mest gått i skolan, nästan varje dag.. sen har det inte hänt så mycket. Haft en massa cellolektioner, försökt plugga en del. Det som däremot hänt är att det har blivit lite utgång för min del nu äntligen. Efter snart ett år som artonåring har jag ju inte vart ute något alls nästan eftersom jag inte haft nån att gå ut med. Men nu har grannen äntligen blivit stor så nu kan vi leka tillsammans. Så grymt också att vi bor grannar så vi får sällis både dit och hem, riktigt najs.

Sen har ja träffat en grabb också. Det är inget nu men det är trevligt att mysa med nån ibland. Jag har ju mina små problem med närhetsberoendet ^^

Och idag har den största grejen av alla hänt. Jag var i skolan tidigt idag ocg gymmade i en timme! :D Hur bra är inte det? Det är fan en riktigt stor bedrift för att vara jag. Jag som knappt orkar gå upp ur sängen utan att bli andfådd.

Nej nu kallar plikten i skolan, lektionen börjar. Tjingeling!

<3 J.F

What's new?

Ja ni.. vad har egentligen hänt i mitt liv sen vi hördes sist? En rolig grej hände i måndags faktiskt. Eller.. den va ganska äcklig också. Vi fick besök av en råtta i vår bil! Den har gnagt sig in vid insuget till fläkten och sen har den sprungit runt och bajsat o hela bilen och tuggat på lite olika ätbara saker och papper (?). Så vi hade värsta råttjakten här med ficklampor och allt. Drog ut vår granne Thomas också som fick vara med och leka råttjägare. Men till skut kom vi fram till att den måste ha lämnat bilen. Så vi har täckt för det hålet nu och vi har numer en råttfri bil. Bra va?

Sen har det inte hänt så mycket mer än så faktiskt. Pratat några gånger med Annie om lägenheten. Vi ska ses nå gång snart och skriva alla kontrakt och så och så ska vi prata lite om vad hon ska göra i lägenheten innan jag ska flytta in. Typ vad hon ska flytta ut och sånt. Åh, jag kan inte bärga mig till jag får lämna det här huset och dra!! Visst, min familj är väl trevlig när den har sina stunder. Men jag tror på att bo själv. Jag tror på det som alla säger som flyttat. Relationen till familjen blir en helt annan. Då kan de inte längre klaga på vad jag gör och inte gör för det har de inte med att göra, skönt! Och så blir vi mer som jämnlikar. Umgänget kommer nog bli mer på ett annat sett. Träffas man så är det för att umgås inte för att man råkar springa på varann i hallen. Ja, det kommer bli bra.

Nu ska jag sätta på bra musik och försöka röja upp i min svinstia till rum. Jag tror det ska finnas ett golv här nånstans? Har för mig det i alla fall. Puss på er så länge!


Foto: Jag | Min älskade

<3 J.F

Söndag

Sista dagen på lovet.. idag har jag inte gjort ett skit. Var hemma för att jag skulle städa och skriva en novell men inget av de blev gjort tyvärr.. Men det var ändå rätt skön måste jag säga. Och just nu gör jag något så obetydligt som att kolla på Jävulen bär prata, riktigt mysigt det med faktiskt.

Imorn är det skola som gäller igen. Jag måste fan skärpa ihop mig med det där. Jag ska ha bra betyg. Annars kunde jag ju gått kvar på METG och gått ut i vår. Skärpning! Nu måste jag återgå till filmen. Puss!

<3 J.F

Söndag

Sista dagen på lovet.. idag har jag inte gjort ett skit. Var hemma för att jag skulle städa och skriva en novell men inget av de blev gjort tyvärr.. Men det var ändå rätt skön måste jag säga. Och just nu gör jag något så obetydligt som att kolla på Jävulen bär prata, riktigt mysigt det med faktiskt.

Imorn är det skola som gäller igen. Jag måste fan skärpa ihop mig med det där. Jag ska ha bra betyg. Annars kunde jag ju gått kvar på METG och gått ut i vår. Skärpning! Nu måste jag återgå till filmen. Puss!

<3 J.F

RSS 2.0