åt helvete med allt

Allt är skit och det gör ont i hela kroppen. Jag visste att den här dagen skulle komma men jag har liksom ignorerat det och låtsas som att jag inte vet. Men jag vet.. och det gör så förbannat ont. Fick nyss reda på att min bästa vän sen 12 år tillbaka ska dö. Den 14 september eller kanske tillochmed i veckan ska han somna in och aldrig vakna mer. Jag pratar om min finaste, snällaste och gulligaste hund Findus.
Älskar dig plupp <3

<3 J.F



lycka

Tjolahop! Har köpt en ny telefon idag :D Det är den jag skriver på nu. Var ju tvungen att kolla så det funkar. Men nu måste jag sova. Första dagen i skolan imorn, då måste man ju vara lite fräsch iaf :P Natti<3 J.F

Tillbaka

till kalla Sverige.. det är skönt att vara hemma men tråkigt i alla fall. Nu är man tillbaks till kylan, tjatet och problemen. Där borta var det bara lugn, värme, glädje och alla andra sköna adjektiv man kan komma på :P Grymt kul har vi haft. Mycket bättre än jag trodde dessutom. Trodde det skulle vara mer bråk, mer hemlängtan och svårare att klara sig själv. Men vi har varit duktiga och klarat oss riktigt bra. Allt har flytit på och jag har bara gjort av med hälften av pengarna jag hade med mig vilket känns riktigt skönt. Kul att ha lite cash i Sverige också och inte behöva vara pank, aldrig skoj..

Just nu sitter jag och försöker ladda upp alla bilder på facebook men det tar ju ett tag.... speciellt när man får göra om det 5 gånger.... usch för facebook ibland asså. Men det är värt det sen när alla bilder är uppe.









Det var lite av bilderna. Kanske kommer fler, kanske inte. Alla kommer på fb iaf så kolla där. :D

<3 J.F

NÄRVÖS

Imorn åker jag och brudarna till Spanien. Men jag kan knappt säga att jag är taggad för det känns fortfarande så overkligt. Kan inte riktigt tänka mig att vi ska åka, känns asknäppt.. Vi åker hemifrån vid typ 11 imorn, planet går klockan 2. Sen ska vi vara där i 16 dagar !! Vi kommer hem den 18e. Kommer nog bli galet skoj och mysigt. Skönt att verkligen få slappna av och äntligen få lite sol på sig också. Jag mår som bäst i solen. Helt klart.

Nu ska jag packa ner det sista. Håll tummarna att jag inte får övervikt ^^


<3 J.F

RSS 2.0