Mammas

Måste bara visa lite bilder på en jättesöt staty som mamma fick av mormor igår. Så jävla söt och rolig. Hahaa. Min mamma typ älskar söta nakenstatyer.. :P Så nu fick hon ännu en till sin samling ;) Den fick hederplatsen på byrån i hallen. Så att alla som kommer och hälsar på kan få se den.. Kul kul ^^

  
<3 J.F

Hemma

Hej hopp!

Nu är jag äntligen hemma igen. Det blev inte en så lyckad kväll trots allt.. Även fast vi hade så höga förväntningar och hade bestämt att den här kvällen skulle verkligen bli lyckad och bra eftersom det är min sista lediga på påsklovet.

Men jag och Ìsabelle åkte iaf in till stan och mötte Alexandra där. Sen gick vi och letade efter present till Rebecca. Jag hittade en så jävla perfekt present! Och det roliga är att det var typ första grejen jag sprang in i. Jag behövde inte ens leta. Jag bara såg den och insåg att den var perfekt. Sen att den var jävligt dyr var skitsamma för den var en fullträff och hon kommer nog blir jätteglad för den. Det hoppas jag iaf ^^

Sen när vi köpt sen gick vi till Gamla stan och satte oss och fikade på Café Cronan. Där köpte jag en så grymt god sak så det var typ inte sant. Det var en chokladmoussetårtbit med chokladsås ovanpå. Fy fan asså, den var så grymt god! Och till det tog jag en Moccalatte också. Vadå chokladberoende.. ? :P Haha.

Sen kom iaf Carro dit också så vi satt och snackade om typ allt möjligt där i några timmar. Så himla kul att träffa henne också. Var ju så länge sen eftersom jag var sjuk i en vecka innan lovet.. Känns så konstigt.. jag har liksom inte vart i skolan på två veckor. Jag börjar liksom vänja mig vid ledigheten nu.. Känns ju jättekonstigt att man ska tillbaks till skolan på måndag.. Vet inte riktigt om jag är redo för det..

Nu har jag iaf ätit lite middag och så.. Det blev mormors makaronioudding. ÄLSKAR den! Hon är så söt min mormor!! För när vi var och fikade hos henne för typ nån vecka sen så sa jag till henne att jag saknade hennes makaronipudding och att jag tyckte att vi kunde äta det hos henne nån dag. Så nu har hon gjort en sån som mamamma åkte och hämtade igår.. Så att jag kan äta den typ till lunch och så. Sötmormor ^^

Nu ska jag läsa igenom lite bloggar och så. Se vad man missat liksom ;) Hahaa. Imorgon ska jag jobba hela dagen igen så det blir nog inte så mkt bloggande då.. Och efter jobbet har jag lite planer på att antingen träffa Isabelle & dom. Eller Christoffer och gänget.. Eller så kanske jag ska träffa Amanda och Simone eftersom vi lovat varandra det i flera veckor nu.. :P Hahaa. Vi har pratat om att ta en fika typ sen... Förra terminen nån gång.. Väntar fortfarande på den där jävla fikan.. Hahaa. Men vi får väl se vad som händer. Vi hörs iaf imorgon när jag kommer hem.. När nu det blir :P

<3 J.F

Fredag

God morgon

Vi vaknade faktiskt inte riktigt såhär sent idag. Vi vaknade typ.. 1 tror jag. Men då gick vi upp och åt frukost och sånt. Och nu har vi duschat och gjort oss iordning för att åka in till stan och kolla läget. Jag måste ju försöka hitta en present till min kusin som fyller 18 på måndag.. Liite panik har jag för det ja...

Nu ska vi bara gå ut en sväng med hunden sen är det dags att springa med bussen så vi kan komma iväg nån gång. ^^

Vi hörs sen när jag kommit hem. Då kan jag berätta alla skojiga grejer vi antagligen kommer ha för oss inne i stan. ;) Hahaa.

<3 J.F

Youtubenörd

Jag har en ny idol. Och ja, jag  har hittat henne på youtube. Och nej, det är inte ännu en utav de där coverstjejerna. Det är en tjej med grymt härlig röst och som dessutom skriver en massa egna låtar som hon lägger upp på youtube.

Här är min favvolåt för tillfället. Men gå in och se resten av hennes videos! Eller.. lyssna (?)

Lyssna speciellt på texten. Ja, jag är helt klart imponerad. Jag skulle också vilja vara sådär bra. Kunna skriva en massa bra låtar på löpande band. Vara bra på gitarr. Lyckas skriva lite djupare texter med typ.. metaforer o grejer. Bra jobbat Ana!

<3 J.F

Earth hour

Var precis inne på Carros blogg och läste lite och då såg jag det här. Jag kommer absolut vara med! Coolt.. hoppas det är många som är med på det. Så sprid vidare till alla ni känner nu! TILLSAMMANS KAN VI RÄDDA VÄRLDEN. (eller iaf göra sverige väldigt mörkt? ooh, vad jag är rolig ibland ^^)

Den 29 mars klockan 20.00 kommer miljontals människor släcka sina lampor i en timme. Det kallas för Earth hour och det är Världsnaturfonden WWF som ansvarar för detta.
Varför ska man göra detta då? Jo, för att vi ska få världens ledare att ta klimathotet på största allvar.

image205


<3 J.F

19:30

Hello again!

Nu ska jag berätta vad vi har haft för oss sen sist. Som jag sa kollade vi på en film. Det blev Min stora kärlek. Den är så jävla rolig. Och samtidigt grymt söt.. Och tänk om det kunde vara sådär i verkligheten. Att man såg allas insidor. Då skulle man iaf aldrig falla för nåra dumhuven. Då skulle man bara gilla de bra och snälla killarna. Om man ändå lyckades med det..

Sen efter filmen var det dags för Alexandra att åka hem så jag och Isabelle följde henne till bussen. Vi passade självklart på att ta med lilla vovven ^^

På vägen tillbaka från bussen stannade vi i lekparken och gungade lite. Det var så himla mysigt. Som när man var mindre.. Vi satt där, andades den friska vinterluften, kollade upp på den mörkblå himlen och pratade om både det ena det andra. Mys!

Sen tog vi även en hel del bilder på Findus på promenaden också. Ni vet ju att jag älskar att ta foton på honom.. (A)



Nu sitter vi här och dricker lite the och väntar på att mamma ska göra klart middagen - pastasallad med cremefraichedressing. (Fint stavat ord?)



<3 J.F

Blev nåt knas med sidan så det här inlägget gick inte att publicera förns nu även om jag skrev det för över en timme sen.. Men men, nu är det iaf publicerat ;)

<3 J.F

Lunch

Nu har vi precis ätit lunch. Det blev kyckling, ris och en gräddsås. Jag lagade maten och Isabelle dukade och Alexandra.. ja, hon sa att hon underhöll oss men jag vet inte riktigt. Hon var mest bara ivägen. Nee, haha skoja ^^

Nu ska vi nog kolla på en film tror jag. Vi är alla tre helt sega och har inte så stor lust att hoppa runt och hålla på.. Så det blir till att krypa ner i soffan och mysa ihop oss framför en film. Mys!

<3 J.F

Torsdag

God morgon

Hur är det med er  idag? Själv är jag pigg och glad även fast vi somnade typ 4 igår. Eller.. Idag.. ? Eller nej.. nu ljög jag ^^ Jag är skittrött. Men jag är iaf vaken (det är inte de andra två) så då tänke jag att jag lika gärna kan skriva ett litet godmorgon inlägg. För att kanske vara liite bättre än igår (A) Hehe.

Vad händer idag då? För min det blir det nog lite mer umgås med Alexandra och Isabelle. Men sen hade jag även pratat med Magnus om att träffas eftersom det var ett tag sen nu.. Så jag har precis smsat honom så det är väl bara vänta och se vad han säger. Hoppas han inte planerat upp sig på nåt annat för det skulle vara kul att ses. :)

Vädret ser jätteskönt ut idag, om man tittar ut genom fönstret. Det är sådär härligt soligt som det bara kan vara på vinterdagar. Såna dagar som man känner för att gå ut och ta en långpromenad även fast jag hatar att gå. Haha. Men samtidigt ser jag att träden rör sig ganska mycket så dert är nog väldigt blåsigt. Och kyla och blåst brukar ju inte bli en så jättehärlig kombination direkt. Det brukar resultera i att man fryser röven av sig. ^^ Haha..

 
Orkade inte resa mig ur sängen för att fota vädret. Så jag tog lite bilder härifrån. Hahaa. Ni får se en hörna av mitt rum också. ;) Grattis!

Men nu ska jag sluta prata om väder och skit och typ.. försöka få liv i mina kära vänner. Eller ska jag låta dom sova ett tag till kanske.. ? Man vill ju inte ha o göra med två griniga jävlar ^^ Haha.

<3 J.F

Onsdag

Hej hopp ^^

Det blev lite sent för det första inlägget kanske.. :P

Men jag skulle ju som sagt jobba hela dagen idag. Det gick faktiskt jättebra idag :) Nu börjar jag känna mig mer säker. Det var jobbigt förut när jag inte kände mig säker på allt. Men nu, då jävlar ;) Haha. Lärde mig en hel del nya grejer idag (som jag listade ut själv ^^).

image195 
Snygga tröjan jag får ha när jag jobbar. ;) (Finns att köpa i vitt med svart text om nån vill va lika snygg som jag ^^)


Sen efter jobbet åkte jag och mötte upp Isabelle och Alexandra i Gullmarsplan. Vi åkte därefter till stammisstället Café 60. Och även idag träffade jag folk som jag inte träffat på jättelänge. Jag fattar inte.. Jag brukar aldrig träffa folk jag känner.. Haha. Men idag när vi satt på cafét så kommer en kille som jobbade där och bad oss tränga ihop oss vi ett bord så att några andra tjejer kunde sätta sig vid bordet brevid. Så vi flyttade oss. Och vilka är det då som ska sätta sig brevid? Jo, Rebeccas kompis Hanna. Haha. Så himla skumt. Att hon hamnar just brevid oss också.

Och sen lite senare kom Amanda från min förra klass dit också. Så jag satt och snackade med henne om en massa gamla minnen och massa grejer som hänt under året som gått sen vi slutade nian. Var lite halvelak mot Isabelle och Alexandra kanske.. Lämnade dom typ jättelänge för att sitta och snacka med Amanda. Men dom vet att jag älskar dom ändå ^^ Haha.


Lite coola bilder från kvällens cafébesök ;)

Sen var det iaf dags för oss att lämna cafét och dra vidare. Och då hamnade vi hos mitt ex Christoffer på söder. Och honom har jag inte heller träffat på år och dar. Var skitkul att träffa honom igen. :) Kändes lite som på gamla goda tiden.. När vi hängde i bastun. Hahaa. Tider det... ;) Vi var iaf med dom nån timme innan det var dags att åka hem igen.

Och när vi går på bussen i Gullmars. Vem sitter inte där om min granne. Snacka om tur. Jag menar, vad är odsen att vi hamnar på samma nattbuss en onsdagskväll.. ? I vilket fall fick vi skjuts av hennes pappa enda hem. Tur! Och skönt framförallt.. Annars hade vi fått gå typ en halvtimme i kylan.. Inte kul!

Nu är vi iaf hemma allihopa och det börjar kanske bli dags för mig att vara lite social mot mina vänner. Vi hörs imorrn.

<3 J.F

22:52

Nu var det dags för mig att krypa till kojs igen. Måste ju vila upp mig inför arbetet imorgon. (Ska jobba på Stadium) Man kan ju inte gärna komma dit och se ut som ett lik som inte sovit på 100 år. Haha. Det skulle ju se just snyggt ut. :P

Tror inte jag kommer hinna skriva något imorgon innan jag åker så vi hörs nog efter jag kommit hem. Alltså runt åtta på kvällen.. Så ni får hålla ut ;) Hahaa.

God natt!


<3 J.F


.

Hejsan hoppsan igen ^^

Jag åkte inte och träffade någon idag. Istället har jag och mamma varit och fixat lite grejer i Farsta. Först åkte vi till Närakuten så att jag kunde få något utskrivet för mina torra läppar. För nu börjar dom bli jättedåliga igen.. :/ Så nu kände jag att det nog var dags med något lite starkare och receptbelagt. Så nu har jag fått en kräm som jag ska smörja in två gånger om dagen. Och dessutom köpte vi en vanlig fet kräm som jag kan smörja med därimellan.

Sen köpte vi även en acnekräm så att jag kan få bort dom jävlarna också.. Hatar att ha så här dålig hy.. Det får en verkligen att må dåligt.. Jag vet att det kanske inte är så farligt med jag skäms typ när jag ska gå ut.. Och hur kul är det att gå runt och skämmas.. ? Så nu hoppas jag verkligen att den här fungerar.

Vi köpte dessutom en återfuktande ansiktskräm som jag ska smörja med efter. För min hud är ju dessutom jättetorr. Tänk vad lätt det skulle vara om man bara kunde gå och köpa en ny hud som fungerar bättre. Haha. Eller typ.. reklamera? Hahaa. Den krämen var iaf från Neutrogena (?)

Sen när vi kom hem fick vi våfflor. Det är ju trots allt våffeldagen idag. ;) Och det innebär att det är min pappa namnsdag (Han heter Wolfgang men kallas för Wofflan. Så då säger vi att våffeldagen är hans namnsdag. Kul va ;) Hahahaa.)

Och nu tänkte jag bara lägga mig och slappa ett tag. Smälta alla dedär våfflorna jag åt kanske.. :P Fan vad mätt man blir! Och jag åt ändå bara tre :S

<3 J.F

Skit också

Kom precis på en grej. Det är är ju idag som stänger av tunnelbanehelvetet. Fan också! Måste allt hända just där jag bor? SKIT!

<3 J.F

Tisdag

God morgon

Jahapp, då vae det ännu en vacker vinterdag.. I mars! Vad ska ni hitta på idag då? Själv har jag ingen aning.. Jag skulle vilja hitta på nåt. Men jag vet inte riktigt vad eller med vem. Haha. bra plan va? Men Isabelle e sjuk, Emma är i Frankrike... Och sen är det fler som ska åka bort o sånt. Så elakt. Kan inte jag också få åka till Frankrike liksom. Elakt!

Nu ska jag duscha och klä på mig och lite sånt. Sen ska jag försöka fundera ut vad jag kan hitta på.

<3 J.F

God natt

Nu har det blivit dags för mig att krypa till kojs. Eller.. jag ska kolla på de nya avsnitten av Andra avenyn först. Men jag lägger mig i sängen nu iaf.

Idag har jag bara varit hemma och slappat så det har inte varit så mycket att skriva om.. Hoppas att det blir mer i morgon ;)

Natti!

<3 J.F


Måndag

God morgon

Hur är det med er idag i snöovädret.. Fan, tar det aldrig slut? Jag trodde det var ett sånt där aprilväder som går över på en dag men nej, tydligen inte. Det här verkar hålla i sig ett tag.. Så då är det väl dags att plocka fram vinterstövlarna igen.. Visst älskar jag själva skorna men tanken på att behöva ha vinterkläder gör mig lite smått deprimerad måste jag säga.. Jag vill att det ska bli sommar NU!

Jaja, nu måste jag gå ner och få i mig lite mat i magen innan jag hungrar ihjäl ;) Hörs sen!

<3 J.F

Ops

Hej hej :D

Blev vist inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men det var såhär..

Min kusin var ju självklart på den där påsklunch/middagen hos min mormor. Och då kände vi båda två att det var alldeles för länge sen vi lekte med varandra. Så vi bestämde att jag skulle sova hos henne den natten. Alltså, igår. Så då kom jag ju aldrig hem. Och därför blev det ingen blogg då heller. Och sen idag så har jag varit där hela dagen och lekt med hennes lilla gudbarn Tilde som är världens sötaste unge! Asså, jag skojar inte. Hon är så söt så man dör. Och dessutom är hon så jävla skön. Ja, man bara garvar åt henne. Grymt söt! Och sen på kvällen så kom min familj hem dit också så vi åt middag tillsammans allihopa. och sen efter middagen kände jag att jag saknade min vän Alexandra också. Så då var jag ju tvungen att smsa henne och fråga om det inte var dags för en kvällsfika på Café 60. Var ju 100 år sen sist. Förut hängde vi där med jämna mellanrum - typ hela tiden. .

Så hon, jag och Becca åkte dit. Skitmysigt! Och sen kom även Rebeccas pojkvän och hans kompis dit. Askul! Jag hade aldrig sett honom förut ^^ Så det var kul. Och hans kompis var asskön också! Påminde jättemycket om en person som jag umgicks med väldigt mycket förut.. Kom fram till att jag saknar honom grymt mkt. :/ Fan.

Men nu har jag iaf precis kommit hem så då sprang jag såklart till datorn för att uppdatera er om vad som hänt i mitt otroligt fantastiskt händelserika liv. (Se ironin..)

<3 J.F


Jag måste bara berätta en grej som hände idag som gjorde mig alldeles lycklig..

När jag och Rebecca gick av i Rådmansgatan så hör jag någon ropa Jonna Jonna! Och jag blev typ skitförvånad. Typ.. är det någon som ropar på mig? Ska jag vända mig om eller kommer det bli pinsamt då för att den ropar på nån annan? Vet inte om ni kanske vart i den situationen själva nån gång? När man inte är riktigt säker på att det är en själv nån ropar på. Men det var det iaf den här gången. Så jag vänder mig om. Och då ser jag, i tunnelbananan, min gamla klasskompis Fredrik som inte jag träffat på år och dar. Så där i tunnelbanan står han och vinkar glatt till mig och jag vilkar ju självklart lika glatt tillbaka.

Jag blev iaf jätteglad av det. Att han liksom ropar ut genom tunnelbanan för att hälsa på mig. Det är såna där små saker som ändå gör en så himla glad. Jag vart alldeles varm i hjärtat efter ^^ Hahaa, gud vad jag känner mig nördig just nu. Men det var så det var iaf ^^ Take it or leave it ;)

<3 J.F

Lördag

Tjenare ;)

Nu är det dags att åka iväg till mormor på påsklunch och skattjakt. ^^ Sorry att jag inte skrivit tidigare men jag vaknade skitsent. Och vi kom hem jättesent igår också. Men vi hörs när jag kommer hem. :) Då kommer en bild på outfiten också.

Puss

<3 J.F

Hej då

Nu åker vi iväg på middagen. Jag ska bara springa ett varv med hunden. Vi kanske hörs senare ikväll när jag kommer hem. Annars hörs vi imorrn. ;)

Ha en bra kväll och njut av ledigheten.

<3 J.F

Smink

Tänkte att jag skulle visa er vilket smink jag använder.

image194


Fondation frå I.D makeup. En puderpondation som endast är gjord av mineraler. Jättejättebra fondation. Jag rekomenderar alla att använda sig av den. Speciellt dem, som jag, har ganska dålig hy eller problem med att använda smink och så. I och med att den är gjort av mineraler så har den även en läkande effekt på huden. Så det är inte bara så att den kan täcka över fläckar och kvislor och så. Den hjälper även till att läka dom. Skitbra! Väldigt dyr men det är den värd.Dessutom är den väldigt dyg så en burk kan räcka ett halvår om man använder den på rätt sätt.

Rouge från Isadora. Jag ville egentligen köpa även den från i.d men det skulle blivit alldeles för dyrt då så jag köpte den lite billugare kopisan då ist. Även den är gjort på mineraler. Men den är absolut inte lika bra som i.d. Så om ni har råd. Köp hellre allt i i.d än alla de här kopiorna som har kommit nu.

Maskara från Loréal. Duble extencion . Jättebra även den. Den gör fransarna långa ocg fylliga. Fast jag skulle nog rekomendera er att köpa en annan maskar att ha på vardagar. Den här passar nog egentlugen bäst på fest. Till vardags vill jag nog ha en maskara som bara förlänger. Men som inte gör dom så tjocka och så.

<3 J.F

Dagens

image193

Klänning - MQ  |  Bruna tunna strumpbyxor - H&M  |  Halsband med lila plastpärlor - Glitter

<3 J.F

Fredag


God morgon / God dag

Nu har jag vart uppe och städat och fixat i mitt rum igen. Jag har dammat överallt och dammsugit och allt sånt. Känns så himla skönt när man har gjort det. Det känns så rent och fräscht liksom. Tror jag ska torka golvet också så jag får den där riktigt rena känslan.

Nu tänkte jag bara hoppa in i duschen först så man kan vara lite fräsch och lukta lite gott när vi ska bort på middagen ikväll. Lite synd bara är att Isabelle kanske inte kan följa med för jag har tydligen lyckats smitta henne. Förlåt! Men hon vet inte riktigt än, vi får se hur hon känner sig lite senare. Men i vilket fall ska det bli trevligt att åka dit och träffa alla trevliga människor och så äta lite god mat dessutom. ;) Men jag har bara ingen aning om vad fan jag ska ha på mej.. Och att det snöar och är kallt gör ju inte saken lättare för då blir man ju begränsad till det också. Suck!

 

Pappa har ju självklart bakat en påsktårta som vi ska ta med oss dit och ha som efterrätt.

  

Här är bilder återigen tagna på min tomt på det här jävla vädret som håller på och äcklar sig just nu. Vaffan, imorgon ska ju vi på skattjakt hemma hos mormor med alla kusiner och så. Och då brukar det ju aldrig vara snö.. Vad är det här för skit? Nej till växthuseffekten!

<3 J.F

Som vanligt, klicka på bilderna för att se dom i större format. pusspuss

Sista inlägget för dagen

Tänkte skriva ett sista inlägg nu innan det är dags att fälla ihop datorn och lägga undan den. 

Nu har jag ätit en smarrig fredagsmiddag och myst med min familj ett bra tag. Vi fick kött, potatisklyftor och bearnaissås till middag vilket är bland det bästa jag vet! Nu sitter vi och kollar på gamla American Idolavsnitt. Shit vad sjuka människor det finns alltså :S Det är så stört att man bara vill tro att det är ett skämt. I vissa fall är det väl det också men vissa utav dom är ju sådär på riktigt! :S

Nu ska jag fortsätta kolla lite på "the crazy people". Haha. Sen ska jag sova och i morgon är det leeedigt som gäller igen ^^ På kvällen ska vi på middag hemma hos Pernilla och Magnus och då ska även Isabelle följa med! :D Det ska bli skitmysigt och trevligt och gott framför allt. :P

Sov så gott nu allihopa!

<3 J.F

Påsklov

Ja, då har man fått påsklov idag då. Fast det blir ju inte så stor skillnad för mig eftersom jag redan varit hemma en vecka. Känns lite konstigt faktiskt.. Lite som att jag inte riktigt förtjänat att vara ledig nu eftersom jag inte jobbat något på en vecka. Men jag får vara ledig ^^ Eller.. det beror ju på vad man menar med ledig :P Jag behöver inte gå till skolan men jag måste ju fortfarande plugga och jobba några dagar. Men men, men ska se allt positivt sägs det. Även om det är lättare sagt än gjort.

Vad ska ni alla göra på påsklovet? Själv har jag inga planer gjorda. Jag tänkte ta dagen som den kommer liksom ;)

<3 J.F

Lunch

Nu har jag precis ätit en riktigt smarrig lunch. Nämligen pappas pannkakor :D Tyckte det var på tiden, var jättelänge sen.

   

Innan jag blev väckt för att äta lunch hade jag faktiskt lyckats somna i fotöljen så jag är nog inte riktigt så pigg som jag trodde. Så därför tror jag inte att det blir någon dans för mig idag heller tyvärr.. :/ Men jag ska ringa och prata med dem sen och fråga om man inte kan gå på några andra lektioner för att ta igen de gånger jag missat. För jag har ju ändå betalt för dom! Vi får se vad dom säger, men jag tror att det är så dom gör. Det brukar iaf vara så på andra dansskolor. Men som sagt, vi får väl se vad dom säger.

Nu ska jag sova lite till. Är helt slut i hela kroppen. Konstigt.. :/ Det kanske är sjukdomen som håller på och går ur kroppen? Jag hoppas det iaf..

<3 J.F


One Tree Hill

Skoja om jag nyss blev lycklig när jag gick in på surfthechannel och såg att de lagt in ett nytt avsnitt av One Tree Hill!! :D:D:D Så det ska bli mitt trevliga lilla uppvaknande denna torsdsag. MYS!

<3 J.F


Jag är sämst

Smidigt Jonna, bra jobbat! Jag förssov mig såklart idag så jag hinner inte i tid i skolan. och då bestämde jag mig för, ganska snabbt att det inte var någon idé att åka till skolan alls. Det är ju ändå bara sista dagen innan lovet.. Jag kan lika gärna vara hemma och vila mig en dag till.

Iof har jag dans i eftermiddag. Jag får se om jag orkar gå på den. Den är ju ändå jävligt ansträngande.. Hmm.

Idag ska jag iaf städa mitt rum och fixa har jag bestämt mig för. och den här gången ska jag faktiskt ta kort på det och visa för er. Kom på att jag aldrig gjorde det förra gången.. Dåligt!

<3 J.F

Onsdagen i bilder

   

Mina kläder idag:
Vit stickad tunika - Bik Bok
Halsband med svart hjärta i plast - "Snott" av en avlägsen släkting som glömt det hemma hos oss
Silvrigt diadem - H&M
Svarta, tunna strumpbyxor - H&M
Till detta hade jag min svarta skinjacka, min lilla svarta väska och mammas svarta nikeskor.

  

Bilder på den jävla snön som jag är så irriterad på att den fortfarande kommer. Kan det inte vara över!? Kan de inte bestämma sig. Är det vinter eller vår? Hallå, är någon liite förvirrad kanske!?
Bilderna är på min tomt, tagna genom köksfönstret ( nr1 )och från vardagsrummet (nr 2&3 )

  

Bilder från min fika med Isabelle på John Chris. På tallriken låg det från början en chokladboll med pärlsocker. Men den kom vi på att vi ville ha en bild på först när den redan var slut. Smart! Så det fick bli en bild på det som blev kvar av den ist. Det vill säga ingenting. Haha. Vi satt tillochmed och pillade upp alla sockerkornen. Vadå sockerberoende? ^^ Och till höger är det alltså Isabelle - min bästa vän. <3

<3 J.F
(Kurstiva stilen hakade upp sig :S Därför är allt skrivet så även om det inte var riktigt meningen.. Suck!)

Onsdag

Hej allihopa! Det har visst inte blivit några inlägg idag och nu ska jag tala om varför genom att berätta vad jag har haft för mig under hela dagen.

Tanken var ju att jag skulle gått till skolan idag eftersom jag börjar må bättre. Men någonstans hade det brustit i komunikationen mellan mig och min mamma så det hade inte hon fattat. Så när jag, av mig själv, vaknar klockan nio två tre timmar för sent smsar jag min mamma och frågar vart fan hon hade tagit vägen. Jag skulle ju med? Då fick jag svaret; Oj, fattade inte det. Jag försov mig och sprang till jobbet. Sjyst liksom. Men jag antar att det där med att försova sig ligger i blodet. ;) Haha. Så det blev alltså ingen skola för mig iaf. Därav inget morgoninlägg när jag kom till skolan. (Jag skulle slutat 11 idag så därför brydde jag mig inte om att stressa dit för att vara där i 40 minuter eller nåt.)

Dessutom hade jag bestämt att jag, idag efter skolan, skulle fikat med Isabelle eftersom det inte blev något av det igår. Så då var jag ju tvungen att smsa henne också. Mamma glömde väcka mig, kommer inte till skolan, fortfarande fika efter? Och det ville hon ju så klart. Så jag åkte in till stan för att möta henne efter att ha fixat iordning mig och gjort allt sådant man brukar göra på morgonen (när man har lite mer tid är 10 minuter ^^)

Vi träffades alltså vid Åhlénsingången i T-centralen för att sedan gå och fika på John Chris på Drottninggatan. Där inne sitter vi i två timmar och pratar om både roliga och tråkiga saker. Jag måste säga att jag tycker vi hade ett väldigt bra samtal. Jag fick en ganska bra bild av hur hon egentligen mår och vad som händer henne just nu. Och jag tror att hon känner detsamma om min situation. Sen efter fikan bestämde vi oss för att ta en liten promenad men vi kom inte så långt.. Vi kom bara till H&M en liten bit bort för där kände jag att jag behövde gå in en stund. Jag har ju inte kollat på kläder på evigheter! Men duktig som jag var köpte jag inget iaf ;) Men vi gick där inne och kollade och jag kan ju säga att jag hittade en hel del grejer jag ville ha. Bland annat ett gäng jättefina T-shirtar som fanns lite överallt i butiken. Det var vita tröjor med ascoola tryck på. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara dom men.. de är lite konstnärliga och ser lite sådär slitna/borttvättade ut. Fattar ni? Haha.

När vi var klara på H&M var det iaf dags för Isabelle att dra sig tillbaka till skolan där hon lovat vara med Alex en stund. och sen skulle hon (Isabelle) dessutom ha sitt utvecklingssamtal klockan 4. Så då åkte hon och jag blev kvar i stan.

Men då var klockan bara 2 och jag skulle ju inte börja jobba förns klockan 3... Så då ringde jag min mamma och frågade vad hon tyckte att jag skulle fördriva tiden med. Men då var det sån nedrans tur att hon skulle ha lunch just då så jag kunde ha sällis med henne en timme innan det var dags för oss att gå ut och jobba igen, sida vid sida. (Ja, vi jobbar på samma ställe brevid varandra - kassan på Stadium) Så hon sprang iväg och käpte sin lunch på Rooster och passade samtidigt på att köpa en kycklingklubba med Teriyakkisås som kan kunde få tugga på. Jag var inte direkt hungrig på lunch men behövde nog få i mig lite käk.

Sen jobbade jag alltså mellan 3 och 7 och sen var det dags att åka hem.

Väl hemma var det dags att börja laga middag - spagetti och köttfärssås, igen... Vi orkade inte laga nåt annat. Och hallå, det är ju skitgott så? What's the problem ;) Även om vi åt det för några dagar sen. ^^

Sen efter middagen kom min moster för att hälsa på. Så vi satt och snackade skit med henne fram till halv 12 ungefär. Vi pratade självklart en hel del om det här bråket i släkten (tänker inte dra historien. Men det är ett fucked up bråk som pågår på min pappas sida av släkten. Och det gör att hela min familj mår fruktansvärt dåligt. Och det tär väldigt mycket på min mammas och pappas relation och det är dessutom oerhört jobbigt för mig och min bror..) Men sen pratade vi om lite trevliga saker också. Skrattade en del och så. Min moster är bäst!

Sen när hon hade åkt hem satte jag mig i fotöljen (min älskade) och tittade på NCIS och sen slutet av CSI. Älskar kriminalserier!!

Och nu.. efter den här grymt låånga dagen sitter jag här och sammanfattar alltihop. Och sen när jag är klar med det och har kollat igenom lite andra bloggar och så. Då är det dags för mig att dö i sängen. För då kommer jag nog vara helt slut.

<3 J.F


Gårdagens outfit

Nu kommer då bilderna på outfiten som jag inte kunde lägg ut igår.

 

Grymt dåliga bilder visst.. Men jag tog dom snabbt innan jag pkte iväg. Det är iaf...

... En långärmad polotröja från JC som min mamma lyckades hitta för 29 kr. Helt otroligt! Jätteskön tröja! Underbar kvalit'e och sen är lagom mysig samtidigt som man känner sig lite snyggt uppklädd i den.

En jeanskjol från Gina Tricot - Jättegammal, minns inte priset.

<3 J.F


Dagen outfit

Tänkte, för en gångs skull, visa er vad jag hade på mig idag. Det var inget speciellt egentligen men jag älskar tröjan! Jätteskön att ha på sig samtidigt som man känner sig lite snygg ;)

Men självklart så strular det med att lägga in bilder då så det sket sej.. Men jag kan lägga in dom imorrn ist.

<3 J.F

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen. Så vad är det då jag gjort all den här tiden?

Jo..

Jag sa ju att jag skulle iväg på läkarbesök.. Ja,  då ljög jag lite kanske. Eller, iaf nästan. Jag var faktiskt på bup och pratade. Tänkte först att jag inte vill säga det till er men.. Äh, det spelar väl ingen roll. I vilket fall så gick det jättebra där. Eller.. hon tanten verkade snäll och duktig iaf. Vi pratade om hela den konstiga situationen som vi har i vår släkt och familj. Det var jag, mamma och pappa där. Det vara bara för att det var första gången så att hon skulle bilda sig en uppfattning om mitt liv och hela problemet. Sen ska jag tillbaka dit den 8 april och prata igen. Sen hoppas jag att jag ska gå dit ganska mycket så att jag kan få prata ut med någon opartisk som kan lyssna och förstå och hjälpa mig komma fram till varför jag mår så dåligt.

Sen iaf så åkte jag och mamma till Farsta och fixade lite grejer och jag upptäckte då att de byggt om H&M där. Det hade blivit jättesnyggt! Det var så rörigt och jobbigt där förut men nu kändes det mer organiserat och modernt. Förut var det så rörigt så det bara kändes som en massa skitgrejer men nu när det var mer sorterat såg man att det var en helt del riktigt fina grejer. Och en massa nyheter dessutom.

Sen efter det så åkte vi hem och fikade hos mormor. Där pratade vi även ut lite mer om samtalet vi haft på bup. Hon är så jävla bra min mormor. Man kan nästan tro att hon också är psykolog för hon är så jävla smart. Älskar henne så jävla mycket!

Sen efter det åkte vi och kollade på en fondtapet vi kanske ska tapetsera upp i vår hall. Och efter det åkte vi och handlade lite mat som vi ska äta nu. Revbensspjäll och potatissallad. Gott!

Så nu är det dags för oss att äta det också. Så jag har inte tid att snacka med er mer nu. Hej då!

<3 J.F

Tisdag

God morgon

I morse vad jag inte täppt i näsan när jag vaknade. :D Framsteg. Fast.. nu är jag det igen.. Suck!

Idag skulle vi haft vårt första rep med bandet på musiken men eftersom jag inte är där kan jag inte vara med.. Men jag ska försöka övertala mamma om att jag ska få åka till skolan på sista lektionen så att jag kan vara med på det. För nästa rep är inte föräns om tre veckor. Och det blir ju svårt för mitt band att öva om inte alla är där.

Sen skulle jag dessutom haft salsa idag. Men det kan jag inte heller gå på. Fan! Vi skulle ju fortsatt på den där coola turen vi gjorde förra veckan! Ni skulle sett den! Haha. Kände mig som värsta proffset när jag gjorde den!

Jag ska också försöka åka iväg och ta en fika med Isabelle idag också. För vi skulle verkligen behöva prata med varandra. Båda två har lite jobbiga problem som det behöver talas ut om. Och som man behöver en bra kompis stöd till. Men även där måste jag få min kära mors tillstånd. Så jag får försöka övertala henne med det också. Önska mig lycka till! Haha.

Nu ska jag snart åka iväg på ett läkarbesök. Ska bara äta lite av gårdagens pastasallad till lunch först.

<3 J.F

Sista.

Sitter och kollar på 100 höjdare. Shit vad mycket sjuka människor det finns asså. Jag har svårt att tro att dom verkligen är sådär på riktigt. Det måste va ett skämt. Men uppenbarligen finns det folk som är helt sjuka. Man fan, det måste väl finnas sånna också. Haha.

När det här är slut ska jag gå och lägga mig så jag tänkte passa på att säga godnatt såhär nu i sista reklamen. Det blir ingen skola för mig imorrn heller så vi hörs då. :P

<3 J.F


...

Då var det ett nytt familjegräl på g.. Den här gången är det nog riktigt allvarligt. Det låter i alla fall som det. Det är ett sånt här gräl som slutar i skilsmässa om inte den ena erkänner att den har fel och att de kommer fram till en lösning tillsammans.

Och vad gör man då som barn i den här grälande familjen. Eller.. grälande föräldrar. Vems sida ska man vara på? Är det okej att bara hålla för öronen och vägra lyssna? Får man säga att man inte håller med. Det är ju trots allt jag som är barnet i den här familjen. Eller, ett barn av två iaf. Men ibland skulle jag vilja ta mina föräldrar, sätta dem vi köksbordet och tala allvar med dem. Framförallt få dem att tala allvar med varandra. Utan att de börjar skrika eller att den ena springer iväg och gömmer sig. Eller börjar skratta närvöst för att han inte vet vad han ska säga.
"Men du då!"

Nej, familjegräl är jobbiga saker. Man vet inte riktigt hur man ska hantera det. För jag är ju som sagt barnet. Och i vanliga fall när man mår dåligt av ett gräl går man ju till sina föräldrar. Men vem går man till om det är dem som får en att må dåligt. "Jo, du mamma. Det är så här att jag mår så fuktansvärt dåligt att ett gräl som pågår. Jaha, säger du det. Vilka är det som grälar då? Det är faktiskt några du känner. Det är du och pappa" Njaa, funkar inte sådär jättebra kanske..

Och man vill ju inte gå och berätta för vem som helst att man har problem hemma. Att mamma och pappa får en att må dåligt. Det är ju sånt som man ska hålla lite hemligt. Inte riktigt prata om. Sånt ska man hålla inom familjen så att ingen får veta nåt. (Nu har jag iof pratat om det här. Men fan, jag har typ 12 läsare. Och jag vet inte ens vilka det är. Och jag behöver få skriva av mig någonstans. Jag har ju som sagt ingen att prata med. Det är då man pratar med bloggen. Den är iaf jävligt bra på att lyssna. Det älskar jag. Jag har grymt svårt att prata om saker och ting. Men det är jätteskönt att skriva av sig. Då får man ut allt man tänker på. Utan att någon behöver sitta och titta medlidande på en.)


< / 3 J.F

Som sagt..

.. det är fel på Sveriges väder! Igår var det soligt och så även i morse när jag vaknade. Men när jag nu kollar ut genom fönstret så haglar det! Haglar! Vad är det för skit liksom? Och vart kom det ifrån. Nej, något fel måste det vara. Det här är verkligen inte naturligt. Fan för växthuseffekten!

<3 J.F

Lunch

Tjenare!

Nu sitter jag här och äter gårdagen spagetti och köttfärssås samtidigt som jag kollar på Nya tider. Haha, värsta nostalgiprogrammet. Haha. Stört länge sen. Kommer ihåg när jag älskade det programmet. Men det måste ju varit fleera år sen. Minns inte ens när.

Konstigt det där.. Idag är det ju nästan inga svenska serier som blir populära. Förr fanns det ju Nya tider, Vita lögner, Tre kronor. Ja, flera stycken. Men nu är det bara amerikanska serier som följs av svenska folket. Vad beror det på egentligen? Tycker vi inte att Sverige duger längre. Vill vi alla leva det lyxiga hollywoodlivet med fester och snygga killar och tjejer och allt. Jaa, vad är det med USA som lockar så egentligen? Hmm.. Haha

<3 J.F

Måndag

God morgon

Det blev ingen skola för mig idag heller.. Mådde inge bra. Men i morgon måste jag nog fan ta mig till skolan. Jag kan inte vara hemma mer nu. Det fungerar inte. Det är synd att det är så jobbigt att vara hemma och vara sjuk från skolan. Att det får så mycket konsekvenser liksom. Då kan man ju inte riktigt vara hemma och vila upp sig och bli ordentligt frisk. De e jobbigt.. :/

Nu ska jag gå ner och leta upp någon frukost som jag kan smälla i mig. Vi höres.

<3 J.F

22:00

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och kollat på lillebrors handbollsmatch. De vann med 10-9. Sista målet satte de med fem sekunder kvar. Snyggt som fan! För de hade legat under med 5 bollar i nästan hela matchen. Efter första halvlek var det typ 6-2 till Tumba (Andra laget, min brorsa spelar i Huddinge)

Haha, det lät ju nästan som att jag var liite sportintresserad där. Men låt er icke luras. Haha. Jag bryr mej inte ett skit ^^

Får ser om jag orkar gå till skolan i morgon. Känns som att jag behöver stanna hemma lite till. Jag mår allt annat än bra. Men fan, jag vill ju inte hamna mer efter än vad jag redan är... och dessutom har jag datorkunskapsprov i morgon. Fast jag kan ju åka dit bara till provet.. ? Hmm, får se hur jag gör.

Nu ska jag kolla på tre avsnitt av Andra avenyn och sen ska jag sova.

image170

<3 J.F

Äckelångest

Fick lite äckelångest idag. Har vart hemma i pyjamas och inte gjort nånting nu i flera dagar ju. Men idag fick jag nog. Så nu har jag duschat, fönat håret, klätt på mig vanliga kläder. Och dessutom städade jag nedervåningen. Jag tröttnade på att det såg ut som skit. Jag fick lite smått damp kan man säga ^^ Jag får det ibland. När det är för skititgt. Och speciellt om jag gått hemma i myskläder för länge. Så brukar det bli för mig på loven om jag bara är hemma en längre tid. Efter ett tag blir jag så trött på att bara vara så jag fixar mig typ skitsnygg. Sätter på mig fina kläder, sminkar mig lite speciellt och hela skiten. Bara för att känna mig lite fräsch och snygg ett tag. Jag vet inte.. Jag klarar inte av att vara sunkig för länge. Det går bara inte. Haha.

Jag har visserligen inte sminkat mig nu och så men jag känner mig helt klart mkt fräschare.

<3 J.F

Fan också!

Kollade precis på reprisen av Let's dance och märkte då att det var Danny som åkte hem den här veckan. jävla skit!!! Jag ville ju att han skulle vinna!! :/

<3 J.F

Till Isabelle

Jag kom på att jag började på en låtlista till Isabelle för jättelänge sen. Men jag gjorde aldrig klart den. Så jag tänkte att det kanske är dags att börja fundera på det nu. Jag kan lägga ut låtlistan här sen när hon har fått den. Innan dess är det en liten hamlis. ;)

<3 J.F

Söndag

God morgon

Vet ni när jag vaknade idag :O Halv sex! Fattar inte hur jag kynde vakna så tidigt. Men självklart vägrade jag att gå upp så tidigt så jag gjorde allt för att somna om. Då nu har jag sovit lite och bara legat och gragit mig fram tills nu. Nu kändes det lagom att gå upp.

Jag känner mig lite friskare idag men det är absolut inte bra. Men jag hade iaf inte lika mycket feber när jag vaknade och det var skönt. För det gör så jävla ont.. :/ Då vill man bara stänga ögonen och dö tills det gått över. Haha.

Nu är jag tillbaka framför tvn igen.. Börjar kännas lite enformigt nu asså. Har suttit klistrad i den här jävla fotäljen o tre dagar nu. Men jag vettefan vad jag ska göra annars. Jag orkar inte göra nåt som är ansträngande och ja.. då vet jag inte vad jag ska göra. Jag skulle ju kunna läsa min bok men.. det orkar jag inte.. Då kommer jag bara att somna ist. Haha.

<3 J.F

Lämnad ensam igen..

Jahapp. Då blir man ensam igen. Lagom till kvällen och middagen. Familjen ska iväg på min frabrors 30årsfest nu. Och jag får inte följa med! FAN! Jag vill verkligen dit.. :/ Jag tycker jättemycket om honom! Så min familj får åka iväg och ha trevligt men det får inte jag. För jag är för sjuk.. :/

Nu är mamma och köper en kebabrulle till mig som jag ska få äta till middag. MUMS! Var jättelänge sen. Så det är väl det enda positiva med allt det här..

Hoppas att de skyndar sig hem därifrån så vi iaf kan sitta och kolla på melodifestivalen tillsammans. :D Det är verkligen svårt att gissa vem som vinner ikväll eftersom det är så otroligt blandat. Men mina favoriter är nog.. Nordman, Sanna Nielsen & Rongedal. Perellis låt är bra men.. ja, jag vet inte. Jag har lite svårt för henne bara. Hon är så överperfekt på nåt sätt. Haha.

<3 J.F

Lördag

God morgon

Fan jag är fortfarande inte frisk.. Jag jag har blivit ännu sjukare.. :/ Jag har fått ännu mer feber och sprängande huvudverk. Fan! Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på en massa filmer. Jag börjar nu med Bugsy Malone. Har inte sett den på jättelänge men den e skitbra. :)

image169

<3 J.F

Ensam

Fan vad tråkigt det är att vara helt ensam hemma. Det finns liksom ingenting att göra. Det är typ sitta vid datorn eller titta på tv. Och det kanske är kul i början men inte en hel dag. Och då definitivt inte i två dagar. Jag var ju faktiskt hemma igår också. Och fan för att vara sjuk på helger.. Jag är kanske inte så mycket ute på helgerna iaf men när man är sjuk så han man ju inte ens ett val.. Och bara därför vill man typ gå ut. :P Bara för att man inte kan.. Haha. Typiskt. Man vill alltid ha det man inte kan få.. Varför är det så egentligen? Det är ju bara idiotiskt egentligen. Varför inte vilja saker som fungerar? Fast då har man iof inget att längta efter och drömma om. Ja.. det är svårt det där. ^^

Nu ska jag iaf kolla lite mer på tv... Deal or no deal.

<3 J.F

Lunch

Räk & Hummer soppa från Knorr.

Älskar deras soppor. De är perfekta när man vill göra en snabb och god lunch.  Mina favoriter är Romana soup, Blomkål & broccolisoppa och Räk & hummersoppa.

Smarre barre ;)

<3 J.F


Bumbibjörnarna

Är det bara jag som fortfarande älskar barnprogram. ^^ Speciellt de där riktigt gamla från när man var liten. Typ Bumbibjörnarna.. Till skillnad från alla de där nya animerade serierna där de bara skriker och slåss. Nej, det var bättre förr. Haha


image168

<3 J.F


Vad har ni för er?

Gör ni något roligt denna fredag?

Själv sitter jag har och har precis kollar klart på Kalenderflickorna. Var jättelänge sen jag såg den filmen. Det är bra faktiskt. :) Lite söt sådär.

image167

<3 J.F

Fredag

God morgon

Eller, jag vet inte om den är så god.. Jag ä fortfarande lika sjuk om inte sjukare. Idag har jag fått mer feber.. :/  Bra jobbat Jonna.. Bli sjuk lagom till helgen.. Och i morgon sjulle jag ju hjälpt till på vår loppis som vi ska ha med mormor och min moster o mina kusiner. (I Enskedeskolan lördag, söndag. Åk dit ^^) Det brukar vara jättekul att stå där.. Så jag får fan ta och bli frisk tills i morgon nu!

Nu ska jag försöka leta fram nån frulle i köket. Får se om jag hittar nåt smarrigt.. Haha. Sen ska jag komma tillbaka hit till vardagsrummet och fortsätta kolla på vakna med Voice. Skönt med lite musik såhär på morgonen. Och sen är de ju roliga de som snackar också. Haha.

<3 J.F

Ja, jag älskar tv

Tv400 på torsdagar ägen ^^ Först är det Ghost whisperer och sen är det L word. Kan det bli bättre än så? ;) Haha.

Nu är precis det första slut. Så nu börjar snart L word. Jippie ^^

image165
Hon är ju så jävla snygg också!! Haha..

image166

Finns det nån där ute dom är lika nördig och tv-beroende som jag är? (A)

<3 J.F

Middag

Mammas laxpudding - MUMS! :D

<3 J.F


Matematik

Nu har jag suttit och pluggat så mycket matte att jag blivit alldeles snurrig. Haha. Jag har hållt på med kvadreringsregeln, konjugatregeln och andragradsekvationer. Men nu har jag suttit så länge att jag inte fattar nånting längre. Det blir lätt så. Man kan bara sitta en stund. När man suttit för länge får man svårt att koncentrera sig och skilja på alla talen. Ja, man blir snurrig helt enkelt. Precis som jag är nu ^^

Så nu är det tv-paus ;) Jag ska se på Kockduellen. Det är Alex & Calle Schulman som ska tävla mot varandra. har aldrig sett det programmet förut men det kan säkert vara kul :P

<3 J.F

Bra skit

Här kommer lite låtar som jag har fastnat för :) Jag blir alltid så glad när jag hittat en ny favoritlåt. Lycklig på nåt konstigt sätt liksom. Kan ni också känna så ibland? Eller är det bara jag som blir lycklig av bra musik.. ?


Adele - Chasing pavements



Lykke Li - Litte bit



<3 J.F


YEEEEEEEEEEEEEEEES!!

Avsnitt 11 av One Tree Hill har kommit ut på surfthechannel !! Ska genast in och kolla. Gaaah!

<3 J.F

Outfit

Min outfit från middagen igår:

image163
Lägg märke till hundhåret... Nackdelen med att ha en vit hund som hårar som fan.. Suck!

image164


Hade jättebrottom så jag hann inte sa så många bra bilder. Man kan iaf se lite grann av vad jag hade på mej ^^

Svart klänning, MQ - 499 kr
Lila baströja, H&M - ?
Gult pärlhalsband, Glitter - Present
Svarta tunna strumpbyxor.

<3 J.F

The holiday

Såg den tidigare idag, Grymt bra film. Och Jude Law, hallå! Han är så jävla snygg!!

image162
Sämst bild men ni får se filmen själv ist ^^

<3 J.F

Findus

Jag har precis lekt hundfotograf med min älskling Findus (min Golden Retriewer). Han måste ärligt talat vara världens finaste hund. Älskar att ta kort på honom. Förut, innan vår förra dator krashade så hade jag jättefina bilder på honom när han var ute o snön. Asså, dom var grymma. Men nu är de så klart borta.. :/ Och det kommer ju inte så mycket mer snö som man kan fota honom i.. Så det suger! Fan för dåliga datorer asså!

Tänkte iaf visa er några utav bilderna. Det är inga superbra bilder eller så. Men det är iaf bilder på min älskling. Och det är därför jag tycker dom är fina. ^^
(Som vanligt, klicka på bilderna för att se dom större.)

    
   


<3 J.F

Torsdag

Hej allihopa!

Idag var det en sån där dag när man önskar att man inte vaknat.. Jag vaknade nämligen med sprängande huvudverk och ont i halsen. Det började redan igår med att jag fick hosta. Och sen framåt kvällen började jag få huvudverk också. Men nu i morse hade allt blivit värre. :/ Men jag tror att huvudverken kommer av att jag hostar så mycket. Eftersom man spänner sig så mycket då.. Eller nåt, jag vet inte ^^ Men ont gör det iaf. :/

Så jag är alltså inte i skolan idag. Och jag kan inte dansa heller! :( Det suger.. :/ Men det är nog bättre att jag är hemma och vilar så att jag blir frisk än att jag är ute och anstränger mig så att jag kanske förvärrar det. Det verkar ju sådär lagom smart.. :P

<3 J.F

Onsdag

Tjenare hoppsan!

Hade inte med mig datorn till skolan idag. Därför blev det inga tidigare inlägg. Men nu är jag hemma och nyduschad och allt så nu har jag tid att skriva. :)

Så hur har min onsdag varit hitills? Ja, jag kan säga så här. Jag hoppas verkligen att er onsdag har varit bättre än min. Först hade jag och Alexandra engelskaredovisning. Och det gick väl halvbra.. Kunde absolut blivit mycket bättre. Och sen hade vi det där jävla kemiprovet som jag inte pluggat till så det gick självklart åt helvete. Men jag orkar inte ens tänka på det nu. Det känns som att jag har viktigare saker att fundera över. Skolan får komma i andrahand.

I kväll ska jag som sagt på middag hos min faster som fyller 41 (tror ja..). Vi ska vara där klockan 6. Så då tänke jag att jag skulle ta vara på den här tiden och plugga in lite matte. Anledningen till att jag säger att jag skiter i skolan men sen också säger att jag pluggar matte hela tiden är att jag tycker att matte är kul. Så det är inte jobbigt eller tråkigt att plugga. Det skulle jag kunna göra frivilligt.

<3 J.F

Rast

Nu är jag tillbaka från lunchen - Kyckling m. ris & currysås på Cesannas. Det var helt okej, ingen höjdare. Var mycket godare förra gången jag åt det.. :/

Jag kollade precis igenom mina bilder i datorn och hittade några bilder på min fina klänning som jag fick av min kusin i födelsedsagspresent. Jag tog dem för att jag tänkte visa dem i bloggen men självklart glömde jag bort att lägga ut dem. ^^ Så då tänkte jag att jag gör det nu.

   


Den är från MQ men jag vet inte vad den kostade. Typ 400 tror jag. Men hon köpte den på rea så den finns nog inte kvar längre. :/ Synd (!) för den är grymt fin ^^

<3 J.F

Till alla tv-älskare

Fick ett jättebra tips idag om en hemsida som är ungefär som youtube fast med tvserier och filmer. Så då går man bara in där, klickar in sis på den serie eller film som man vill se och sen är det bar att sitta och njuta ^^ 

Själv ska jag kolla på resten av avsnitten från säsong 5 av One tree hill. Min absoluta favoritserie. :D Den är så jävla bäst! Bättre än Andra avenyn till och med ^^ Haha.

Vill ni också kolla? Klicka här då!

image148


<3 J.F

Cocoo.se

Var precis inne och kollade på cocoos sida. Dels har de ju de här bamboo-örhängena som jag skrivit om förut och som jag tror att ni alla har sett. Men jag kollade på lite armband och klockor idag. :)

   
195 kr                125 kr                  195 kr


Det guld-vita armbandet finns även i svart. Skitsnyggt (!) det med. Gå in där och kolla. De har en hel del fina grejer där nu. Många fina klockor och så. :)

<3 J.F

Tisdag

God morgon

Det blev inget bloggande igår för jag var så trött så jag gick och la mig direkt efter middag. Men mötet gick relativt bra iaf. Men vi bestämde inget igår. Det vi bestämde var att ska lämna in en egen plan efter påsklovet. 

Där ska jag svara på tre frågor:
1. Vad är orsaken till att det har gått som det har gått?
2. Vad kan jag göra för att komma igång och jobba. Något bra arbetssätt eller ett annat sätt att planera? Något "belöningssystem"?
3. Vad kan skolan göra för att hjälpa mig komma igång?

Jag lägger ut svaren sen när jag har kommit fram till dem.

Nu har jag biologilektion så då måste man stänga ner datorn och jobba ist. ;)

<3 J.F

Hola!

Nu är det spanskalektion som gäller. Vi ska kolla på slutet av den där jävla filmen.. Känns typ lagom intressant när man har missat mitten av den. Jag såg början och nu ska jag se slutet. Känns som att jag fattar jättemycket.. INTE!

Sen om en timme kommer mamma till skolan och då ska vi ha det där mötet. Hoppas att vi kommer fram till någon bra och konkret så att det inte bara blir en massa snack om saker jag redan vet om. Det jag behöver nu är en konkret plan. Men vi får se vad som händer. Kan berätta sen vad vi kom fram till. :) Men det blir när jag kommit hem från skolan.

<3 J.F

Vad händer i veckan?

VECKA ELVA

Måndag
Möte med min mentor och min mamma. Vi ska prata om hur det går för mig i skolan. Och dessutom lägga upp en plan över hur jag ska jobba tillbaka allting som jag missat eller struntat i. 16.15

Tisdag
Bokrecention (Svenska). Jag ska prata om boken Låt den rätte komma in. Skitbra bok! Tro mig, den är absolut läsvärd bok. Det låter helkonstigt och skittråkigt med en vampyrbok, det tyckte jag med. Men nu älskar jag den. :)

Salsalektion. Första lektionen med mina nya skor :D:D:D Åh, jag längtar!

Onsdag
Kemiprov - syra/bas. Får se hur det går. Jag är väl inte dirket jätteförberedd. Känns som att det skulle vara skönt med en vecka till som man kan plugga på.

Födelsedagsmiddag hemma hos min faster. Ska bli trevligt, de brukar bjuda på god mat. :) Men om min "ex-farmor" (Låååång historia bakom. Jag kanske tar den en annan gång. Det är en väääldigt invecklad & lång familjehistoria som är allt annat än kul att tänka på) kommer dit så vettefan om jag har lust att åka dit. Nej, då stannar jag nog hemma.

Torsdag
Spanskaprov. Vi har prov på kapitel 3A+B. Det är jag inte heller särskillt förberedd på. Det är sjukt mycket vi ska göra. 80 glosor till exempel!!! :O Och dessutom en massa regler.

Dans. Comercial hip-hop på Danscenter. KUL! Hoppas vi gör en ny koreografi.

Fredag
Ingenting inplanerat.. Skönt! Får se om jag kommer på nåt nytt ;)

<3 J.F


Måndag

Okej, då var det en ny vecka nu då. Nya tag & nya problem. Vem vet vad vi har att vänta?

Nu har vi precis haft kemilektion där vi gick igenom målen inför provet vi ska ha på onsdag - syra/bas. Är lite halvnervös inför det för det känns som om jag glömt bort allting. Bara för att vi inte jobbat med det på ett tag nu. Vi gjorde liksom diagnosen fär en månad sen. Det är inte direkt nyss..

Nu ska vi ha datakunskap alldeles strax. Vi ska typ gå igenom nått enkelt dataprogram. Typ Word. OJ vad svårt! Suck...

<3 J.F


The perfect man

Nu har jag precis kollat färdigt på The perfect man. Så himla bra film (!) ...enligt mig iaf. Men jag vet inte om det kanske bara är jag men, blir man inte lite småledsen av sådana där filmer. Hon hittar verkligen sin Perfect man. Drömkillen. Och det blir ett happy ever after slut. Hur många gånger har man inte suttit och dagdrömt om något sådant. Att man bara ska springa på den perfekta killen och allt bara klickar på en gång. Man bara känner att det är helt rätt. Jag har iaf spenderat otaliga timmar åt att tänka på sådant. Men sen kanske det bara är jag som är ensam och patetisk också. Eller nåt.. ?

Men jag vet inte, de här filmerna gör mig bara mer påminnd om hur ensam jag känner mig. Och tro inte nu att jag bara sitter och tycker synd om mig själv eller är värsta deprimerad och desperat eller någonting. För så är det inte. Jag vill bara känna att jag hör ihop med någon. Jag vill känna att jag inte är ensam. Att jag har någon som alltid finns där. Någon som man kan få lite närhet av.. Okej, nu låter jag patetiskt. Haha.

Men tänk om The perfect man bara dyker upp en dag. Och man känner på en gång att det här är helt rätt. Jag trodde faktiskt att jag träffade honom en gång. Alltid började så sjukt bra att jag tänkte att det måste vara för bra för att vara sant. Och senare visade det ju sig att det var så också. Konstigt hur det kan blir så egentligen. I början var det rätt på alla punkter. Allt bara stämde. Det var nästan läskigt bra. Vi hade exakt samma humor (= helt cpstörd). Vi sa alltid samma sak samtidigt. Vi är båda lite smånördiga. Haha. Vi hade bara så himla roligt tillsammans. Bara av att jag sitter här och tänker på det får jag ett leende på läpparna. Jag vet inte riktigt varför. Det bara kommer. Men jag tänker på alla de där gångerna jag satt framför datorn och asgarvade för mig själv. Jag menar, hur ofta gör man det. Och då menar jag inte bara en gång, ett litet skratt för att någon säger nåt roligt. Utan en hel konversation. Och man garvar så man typ ramlar av stolen. Det var sånt skratt. Sånt där skratt som man mår så himla bra av. Ja, han var verkligen speciell. Och ja, var inte är.

Tyvärr ändrades allt det där. Nu är han bara som vem som helst. En i mängden. Han som var något alldeles speciellt har bara blivit en utav de där "snygga, coola" killarna. Och det är så synd. Men egentligen är jag nog inte så ledsen. Mer besviken. Just för att vi hade så himla kul tillsammans, var så stört lika. Nu har vi inte träffats på typ 6 veckor. Jag har inte pratata med honom på hur länge som helst. Och det vi säger är typ Hej, hur är det, vad har du för dej? Ni vet sånt där som man säger till typ alla som är online på msnlistan. Inte sånt man säger till dom man verkligen tycker om och som man verkligen vill prata med. Sådär som han och jag brukade göra förut. Vi brukade sitta uppe hela nätterna och prata. Egentligen har jag ingen aning vad vi pratade om. Inget viktigt iaf. Vi pratade liksom om allt och inget. Det kunde ta typ 2 timmar att säga hej då. För vi kom alltid på nåt nytt att prata om. Och jag tror inte att ingen av oss egentligen ville gå. Kunde säga hej då 100 gånger var innan vi tvingade varandra att stänga ner datorn och gå. Men fan, nu orkar jag inte mer. Stick! Jag vill inte prata med dej mer. DRA NU!

Juste... anledningen till varför jag är besviken. Jo, det är för att vi har haft så himla kul. Pratat om så otroligt mycket. Varit så stört lika. Jag trodde liksom att det var börjar på någonting bra. Och nu menar jag inte att jag planerade livslång kärlek eller någonting. Jag syftar mer på en vänskap. Jag vet att jag kanske är oerhört naiv. Men det var bara det att det var nåt speciellt med honom som inte ens går att förklara i ord. Man måste uppleva den känslan. Och det hoppas jag verkligen att ni alla gör. För det är det bästa som finns. Känslan av att ha hittat rätt. Men nu pratar vi inte ens med varandra. Jag vet inte ens om vi kan kalla oss kompisar längre. Jag vet inte om vi har någon relation över huvud taget. Det skulle vara det där Hej, hur är det, vad har du för dej? isf. Men det är ju inte dirket mycket att hänga i julgranen. Och det är just det som jag är besviken på. Allt allt bara dog. Att han nu bara blivit nån tråkig ointressant helt vanlig grupptrycksmänniska. Ist för att vara den där speciella personen som sticker ut.

Det är konstigt egentligen hur mycket en person kan påverka en annan människa. Jag scrollade precis upp sidan för att se hur mycket jag har skrivit egentligen. Och det var visst ganska mycket.. Antar att det inte ens är någon som har orkat läsa enda hit. Med det gör inget. Just nu skriver jag bara för mig själv. För att jag behöver få ut de här orden ur mitt huvud. De har studsat omkring där inne alldeles för länge...

Men om du läser det här. (Du vet nog vem du är). Då ska du veta att du är en jävligt bra person. Om det inte är så att allt det där som du sa förut var något påhittat. Då är du kanske mindre bra.. Men du ska veta att du iaf har gjort ett jävligt trort intryck på mig iaf. Och jag kommer nog minnas dej vääldigt länge. Jag hade tänkt säga för alltid. Men tidigare händelser i mitt liv har läst mig att aldrig säga för alltid. För det finns inget sådant. Det tror iaf inte jag.

Jag vill också säga att jag inte är besatt av den här personen på något sätt. Han har bara gjort ett väldigt stort intryck. Och han har påverkat mig en hel del. Och han har fått mig att känna mig glad på ett sätt jag inte gjort på väldigt länge. Han fyllde en bit av mig som har saknats. Fast nu verkar den vara borta igen.. Men han har iaf visat att det finns bra människor där ute. Han har gett mig ett slags hopp. (Om jag kan säga så utan att låta alldeles för sentimental och nördig ^^)

Men nu tror jag att det är dags för mig att gå och lägga mig. Det här blev ett väääligt långt inlägg. Och det handlade inte direkt om det som jag tänkte skriva om från början. Jag hade typ tänkt säga att filmen var bra och att jag skulle gå och lägga mej. Men vafan, nu har jag ju sagt det iaf. Jag kanske använde liiite fler ord bara. (A) ^^

<3 J.F
image144
Ge inte upp drömmen om att hitta den perfekta killen/tjejen. För jag lovar att han/hon finns där ute nånstans. Iaf är det vad jag försöker tro på. Och det känns ganska bra att tro det. Det ger en lite hopps liksom. Och det gör att jag fortsätter sitta och dagdrömma om honom. Undrar vem han är.. ?

<3 J.F

Hejsan hoppsan

Nu har vi ätit en smarrig panpizza med oxfillé och bearnaisesås. Så jävla gott! Älskar det! Vi åkte och köpte den på en pizzeria o trångsund där de säljer "american pan pizzas". Kan inte bli bättre än så.

Men nu är det tv-mys med mamma. Vi ska först kolla på halva Singing-bee och sen är det dags för mina favoriter i Köping :D Jag är helt förälskad i Mats! Han är så himla söt ^^

image143

<3 J.F

Musik

I tisdags på musiken fick vi reda på vilka band vi ska spela i. (Vi ska delas in i band och sedan öva in låtar och spela upp dem) Sen när vi blivit indelade fick vi dra en lapp där det stod ett ord. Vårt ord var saknad  så då ska vi alltså hitta en låt med saknad, öva in den och sen lite längre fram på terminen ska vi spela upp den också. Så då gick vi ut från musiksalen och började fundera över vilka låtar vi kunde ta. Men vi kom inte på en enda. Som om det skulle vara så svårt att hitta en låt med saknad? Haha. Det finns ju typ 1000. Men det är just det där. Vi var så koncentrerade på att låten måste ha med saknad att göra att vi liksom blockerade oss själva.

Men igår när jag satt på tunnelbanan, på väg till jobbet, så lyssnade jag på min mp3. Och då kom låter When you're gone med Avril Lavigne. Klockren saknad. Och den är bra också, den låten. Jag tror den passar mig ganska bra att sjunga också och den är inte så svår att spela. Då det borde bli bra. :) Jag ska snacka med min grupp på måndag och se va de tycker. Håller de med mig så är det ju bara att börja öva in den. :) Åh, det ska bli så kul att få spela igen, var så himla länge sen nu. Sist var väl Spice girls. Eller hur Linnea ;) Hahaa.


Tyvärr gick det inte att lägga ut orginalvideon. Ni får nöja er med den här amatörgrejen. Det är iaf samma låt och samma artist som sjunger. :P

Nu ska jag plugga lite matte. Ickelinjära funktioner. Polynom och såna coola grejer.

<3 J.F

Söndag

Hej hej :) Sorry att det inte blev några inlägg igår. Men jag jobbade hela dagen och sen efter jobbet var vi bjudna på middag hemma hos min moster och mina kusiner så vi kom inte hem förns strax efter klockan 12. Alltså var jag väldigt trött när jag kom hem och gick därför och la mig på en gång.

Det gick iaf jättebra på jobbet igår. Det var ganska mycket att lära sig och mycket att komma ihåg. Men det gick jättebra iaf. :D Jag fick mycket beröm och de sa att det gått väldigt bra. Så det känns skönt. :) Men det är upp till bevis idag när min mamma ska räkna kassorna. Då ser hon alltså hur mycket fel det har blivit. Och förhoppningsvis har det inte blivit några fel allt. Hoppas jag verkligen!

Nu tror jag att jag ska slänga in en film i DVDn och lägga mig och halvsova i soffan ^^

<3 J.F

Morgondagen

Tänkte bara säga att jag ska jobba i morgon så det blir nog inte så mycket bloggande. Jag börjar kvart i 10 på morgonen så jag måste gå hemifrån vid halv 9. Ingen sovmorgon i morgon alltså som jag hade hoppats på. Men fan, jag får ju pengar ist. ;) och det är väl inte helt fel det inte. Jag ska in och lära mig kassa imorgon mellan 10 & 12 och sen ska jag tydligen jobba självständigt fram till klockan 5. Så nu får ni fan hålla tummarna för mig att det går bra. Känns ju lite scary att stå där och jobba på egen hand när man precis lärt sig.. Men det ska nog inte bli några problem. Jag brukar ha lätt för att lära mig nya saker. Så, no worries ;)

Men nu ska jag vetkligen gå och lägga mig. Nu är ögonen helt i kors kan jag säga ^^

<3 J.F

Läggdags

Nu sitter jag här i fotöljen och ögonen börjar gå o kors för att jag är så trött. Så jag tror att det är ett ganska bra tecken på att det är dags att krypa till kojs. Så det är precis vad jag ska göra nu. Kanske läsa några sidor i boken. Sen är det tack och godnatt!

<3 J.F

Singback sucks!

Nu när Så ska det låta tog slut bytte vi över till fyran för att titta på Let's dance. Och då när vi slår över så står Eros Ramazotti där och sjunger. Och då ser man jättetydligt att han sjunger singback. Killen står alltså där och mimar! Jag menar, vad är det för skit? Alla vet ju att killen kan sjunga så varför stå där och larva runt? :S Hellöjligt! Och då sitter alltså bandet där bak och fuskspelar också. Nördigt! Men nu ska jag kolla vidare när de dansar. Saknar tiodansen smo fan.. :/ Ska nog börja nästa termin igen ^^

<3 J.F


Myskväll

Jag struntade i att ringa tjejorna. Jag kände att jag behövde en skön hemmakväll ikväll. Det kan ju var skönt det också faktiskt. :) Så nu sitter vi hela familjen och kollar på Så ska det låta. Det är ganska kul faktiskt. :) Ikväll är Amy Diamond med. Fan va grym hon är på att sjunga för sin ålder. Det är svårt att tro att sen sån liten tjej kan ha en sån stor röst. Fucking unbelivable asså! Haha.

Nu ska jag stänga datorn och sjunga med i prigrammet. ;) Haha

<3 J.F

Nedvarvning

Nu är jag hemma igen :) Jag har precis kokat två ägg som jag tänkte börja smaska på om ett tag. Jag brukar aldrig äta ägg men nu helt plötsligt fick jag för mig att jag ville det. Haha. Konstigt sånt där. Att man bara får små infall ibland.

Det var en riktigt skön dag idag. Efter gymmet skulle vi egentligen haft lektion med Olle men eftersom han är sjuk så hade vi håltimme ist vilket då blev en lång lunch. Så vi hade tid att sitta och äta läänge - pastasallad med kyckling på Cesannas, jättegott! Och sen efter det kunde vi gå låångsamt tillbaka till skolan och sitta och snacka lite skit och dessutom göra klart vår engelskaredovisning som vi sen inte behövde göra iaf.. Irriterande! 

Men nu ska jag sitta här, äta ägg, kolla på tv och bara varva ner lite. Ta't lugnt liksom ;) Känner mig lite mör nu. Trött i hela kroppen på något sätt. Hoppas det går över. ^^

Tänka ringa tjejer från min gamla klass sen och kolla om inte de har lust att ta en kvällsfika ikväll. Hoppas de nappar på förslaget. ;) Vad ska ni göra ikväll?

<3 J.F

Fredag

God morgon / god dag / god lunch / God middag!    Eller vad man ska säga vod den här tiden på dygnet

Nu har jag precis slutat skolan och ska snart åka hem. Jag skulle egentligen haft engelskaredovisning sista lektonen men de andra tog för lång tid på sig så vi hann inte. Men det var ganska skönt för då kan vi få mer tid till att prata ihop oss och förbereda oss.

I morse hade vi gymträning på idrotten så alla skulle gymma med maskiner. Men eftersom jag inte var med när de andra sprang 5 km förra terminen fick jag göra det på löpband idag. Jag sprang på 41,28 minuter. Inte direkt en supertid men jag gick mesta av biten eftersom jag har svårt att anstränga mig på morgonen. Jag har lågt blodsocker och blir lätt svimfärdig då.. :/ Det suger!

Idag skulle vi lämna in våra profilval inför tvåan. Jag valde den estetiska profilen men bytte ut Bild och form & N   utida konst mot Företagsekonomi A & Webbdesign.  Hoppas att de kurserna är kul att läsa sen också. Jobbigt om man känner att man valt fel.. :/


Men nu ska jag packa ihop min grejor och åka hem. Vi hörs sen när jag kommit hem. ;)


<3 J.F



Torsdag

Godmorgon!

Jag tänkte bara skriva en snabbis nu på morgonen innan jag ska dra iväg till skolan. Vaknade precis så nu ska jag hoppa in i duschen snart. Man måste ju lukta lite gott. Haha. :P Tyvärr ser vädret jättetråkigt ut idag. :/ Kallt och blåsigt höstväder. Så det får nog bli ett par jeans och någon T-shirt idag. Bara enkla sköna kläder. Ja, vi får se vad jag lyckas hitta på.. Men nu måste jag springa in i duschen så jag inte kommer försent till min lunchdate med Alexandra. Vi tänkte äta hamburgare på Cesannas innan vi går till skolan. Gott!

<3 J.F

Backstreet boys

Måste bara visa er ett youtubeklipp med Backstreet boys innan de riktigt slog igenom. Det är på den tiden Nick Carter bara är 13 år, de har asfula kläder, gräsliga frisyrer och dansar skitnördigt. Men visst är de ganska söta ändå.. ? Haha


Backstreet boys - Loverboy (1993)

Jag antar att ni inte är vana att se den här sidan av Backstreet boys? Haha. Det är iaf inte jag kan jag ju lugnt säga. Fy vad vi garvade när vi såg det här idag. (Jag och Alexandra gör ett arbete om dem på engelskan så vi letade efter klipp med dem)

<3 J.F

Onsdag

Hej hej. Lite sent för ett första inlägg kanske men ja, nu blev det såhär. Men jag kan iaf glädja er med att jag tagit lite roliga bilder idag. :) Dels på resten utav det som jag shoppade. Och sen på en sak som jag och Alexandra såg idag. Iof var det inget roligt alls. Snarare tvärtom, ganska hemskt och sorgligt.

Anledningen till att det inte blir lika mycket bloggande längre är att jag helt tappat inspirationen. Jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Även om jag älskar att blogga och hela tiden kommer på saker som jag vill säga där så försvinner allt när jag väl sätter mig och skriver. Det blir som en kortslutning i hjärnan liksom.. Helkonstigt.. Men då är det iaf. Men jag ska verkligen försöka rycka upp mig på den punkten. För som sagt älskar jag att skriva här i bloggen. Och jag känner mig alltid lika glad och bra när jag skrivit något som jag tycker är bra skriver och som dessutom är lite intressant. :P Vilket det inte alltid blir ^^ Det känns som att jag mest skriver blajblaj när jag skriver nu för tiden. Och då blir det liksom inge kul. Det känns så meningslöst på något sätt. Men jag kanske ska börja gå runt med ett anteckningsblogg eller nåt. :P Haha. Och skriva upp allting som händer. Och saker som jag kommer att tänka på och känner att jag skulle vilja ta upp här i bloggen. Låter inte det som en ganska smart idé? ;)

Jaja, jag får jobba på det där. Och jag hoppas att ni fortsätter följa min utveckling ;) Nu kommer iaf bilderna jag tog. :)

Shopping

    

Vit sjal med svarta ringar - Åhléns 79 kr + Lilamönstrad sjal - Åhléns 49 kr + Lip butter med Grape - The bodyshop 95 kr + Bok "Dotter önskas - Katerina Janouch 79 kr (Nedsatt från 278!) Bokrea på Åhléns

Boken köpte jag för att det var en tjej som läste den i ninan när vi hade nåt bokläsartema på svenskan. Jag tror det var Veronica.. (?) Men iaf så tyckte hon att den var jättebra då. Så när den var sådär superbillig kände jag att det var dags att utöka mitt bokförråd lite ^^ Hoppas att den är bra. :) Den handlar iaf om en tjej som blir som besatt av att få en dotter. Hon bara måste ha en. Låter intressant tycker jag iaf. :P

Dagens sorgliga bilder
  

Så himla hemskt. Jag och Alexandra såg den här fågeln ligga död i en kruka utanför Cesannas. Och den ligger jättekonstigt. Som om den bara lagt sig där och dött.. Så himla sorgligt.. :/ Ligger där bland en massa fimpar och döda blommor liksom. Kul död? Nej fan, det var inge kul..

Boken jag läser just nu
 

Vet inte riktig vad den handlar om än. Och jag vet inte riktigt om jag tycker om den heller. Har inte lyckats komma in i den än eftersom den är ganska "gammeldags" med lite längre "komplicerade" ord och så. Men jag tror att det kommer bli bra sen. Kan skriva sen vad jag tyckte. (Om jag kommer ihåg vill säga ;) Haha)

Mina dansskor
   

Jag har äntligen köpt ett par latindansskor! :D:D:D (Används för tillfället för att dansa salsa. Men nästa termin planerar jag att gå tillbaka till tiodansen också. Så då blir det lite fler latindanser :D) Jag köpte dem på dansskolan där jag går Gabbes dansskola i Odenplan.  De kostade 699 vilket är jävligt billigt för ett par sådana här skor. De brukar kostan nästan uppåt det dubbla annars. Det blev ganska många bilder på dem men det är bara för att jag själv är helt förälskad i de här skorna! Tycker de är så jävla fina ^^ Och dessutom har jag velat ha ett par i typ två år. De ser inte jättesnygga ut på bilderna men jag kan lova att de e grymma när de väl sitter på fötterna!

Det var nog allt för mig tror jag. Det blev en hel del bilder iaf. ^^ Nu ska jag läsa några kapitel i boken sen är det sovdags. Ciao.

<3 J.F

  • Först måste jag än en gång be om ursäkt för min stört dåliga kamera.
  • Och sen tänkte jag säga att ni kan klicka på bilderna ovan för att se dem i ett större format.
  • Sen tänkte jag även säga att jag inte kommer ha med mig datorn till skolan i morgon heller eftersom jag bara har en lektion (För att Olle är sjuk) Börjar 12.20 och slutar 13.30 ;) Ganska skön skoldag om ni frågar mig! Och dessutom är det matte vi har. Så det kan ju inte bli bättre? Eller? ;) Haha. (Jonna = Mattebög ^^) Så imorgon blir det nog inget inlägg förns efter dansen. Tror jag kommer hem runt 7 - halv 8 nånting. Så vi hörs då! Puss sålänge ^^

<3 J.F


Tisdag

Hej allihopa! Nu är jag i skolan, något sent men ändå.. ^^ Sov under mattelektionen så jag åkte till skolan till efter lunch ist.

Blev så himla glad i morse är jag vaknade. Solen lös utanför fönstret och det såg alldeles sommrigt ut ute. Så jag och Findus (min hund) gick ut på altanen och satt och åt frukost där ute. Eller.. jag åt och han blev suktad.. ^^ Jag känner mig alldeles vårig och lycklig idag. Jag har klänning, vit sjal i håret, bellerinaskor och en gul sjal. Vårig med andra ord :D

Kan försöka leta rätt på en kamera så kanske jag tillochmed kan fota det så ni får se hur vååååårig jag är ^^

Jag kan också passa på och berätta att jag inte har med mig datorn idag eftersom jag inte orkade släpa på den. Så det blir nog inget mer bloggande förns jag kommer hem ikväll efter dansen. (Lånar Alexandras dator nu)

Hoppas ni får en bra och vårig dag. :D Vi hörs ikväll.

<3 J.F

Nattinana

Nu har jag kollar på CSI NY så nu är det läggdags. Ska bara läsa några kapitel i min bok Den stängda boken sen är det sova som gäller.

Har sovmorgon imorrn eftersom Olle är sjuk :D Så jag börjar 10.05 ist för 8.30 vilket är jävligt najs. ;) Så tack för det Olles baciller. :P Hahaa.

<3 J.F

Hemma

Nu är jag äntligen hemma igen! Jag och Alexandra stannade kvar i skolan för att plugga engelska. Och sen städade vi och rensade i hela vårt klassrum också. Fan va bra vi är Alex! :D Kände mig skitduktig efter det faktiskt ^^ Så då var vi ju självklart tvugna att belöna oss med en varsin påse lösviktsgodis. MUMS! :D Mitt kostade 27 kronor och Alex kostade 20. Det betyder att jag är mest tjock! ^^ YES!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen är det nog dags för middag. Tur det för jag är skithungrug.

<3 J.F


Måste bara berätta hur irriterad jag blev idag på lunchen. Jag sa ju att jag skulle äta på cesannas (?). Men när vi kom dit, tror ni inte att det är kö ända ut till dörren! Helt stört. Just där också av alla ställen. Så då bestämde vi oss för att gå på Lilla Bangladesh ist. Chicken tikka butter masala blev det då ist. Smarre! Men självklart så var det knökfullt när vi kom dit också. Men som tur var var det några som gick så vi fick sitta iaf. :)

Bara en liten instickare sådär. För att jag blev arg på kön ^^


<3 J.F


.

Hej igen :)
Nu har jag precis haft matteprov i funktionslära (Matte A+B). Det gick faktiskt ganska bra. Jag blev jätteförvånad eftersom jag inte har pluggat ett skit. Jag försökte lite på lovet men sen tyckte jag inte att jag fattade någonting så jag sket i det ist. Men idag på provet så gjorde jag iaf alla frågor och det kändes ganska bra. Jag vet att jag har ett fel och en är jag osäker på. Men resten tror jag blev ganska bra. :D Så nu känns det lite bättre. :) Nu känner jag mig inte lika värdelös längre. Hehe.

Nu har jag spanskalektion. Vi ska bara kolla på film så det blir skönt. :) Fjärilens tunga heter den. Någon som sett den?

Känner att jag inte har så mycket inspiration och skriva idag. Även om jag är på skrivarhumör. Konstigt det där. Det är därför jag kanske skriver lite hackigt? :P

<3 J.F

Lunchdags

Nu är det dags för mig att gå och äta lunch. Äntligen! Men det känns ju mindre kul att det började snöa alldeles lagom till att jag ska gå ut.. Tack! (?)

Det blir iaf fläskpannkaka på Cesannas idag. Får se om Denniz vågar hänga med mig dit. ;)

image127


<3 J.F

Höstlovets shopping

Självklart hann jag med en del shopping under lovet. :) Även om det bara var väldigt lite. Tyvärr dog min kamera innan jag hann fota allt. Men här kommer iaf två av sakerna.

     

En väska från H&M 98 kr & en T-shirt från Cubus 98 kr (Klicka på bilderna för att se dom större)


<3 J.F

Måndag

God morgon

Yes, nu är det vanlig vecka igen vilket innebär att det förmodligen kommer återgå till normal uppdatering på bloggen. Iaf några gånger om dagen. :) Låter bra va? ;)

I morse när jag kom till skolan var självklart Olle sjuk så jag hade kunnat sova en timme till.. :/ Irriterande som fan! Men då fick jag ist tid för att gå och prata med Lotta, vår typ alltiallo i skolan, om skolan och allt. Jag har ju kännt att jag är så jävla mycket efter så att jag inte riktigt orkar jobba tillbaka. Funderade på att hoppa av skolan och gå om ettan. Frågade hur det skulle fungera och så. Och det skulle fungera bra tydligen. Jag var rädd att det inte skulle gå eftersom ansökningstiden gått ut för 92orna nu. Men det skulle gå och lösa om jag ville det.

Men sen pratade vi även om alternativ till det. Och vi kom fram till att det nog skulle gå att lösa på annat sätt. Alltså kan jag gå kvar med mina kompisar och ta studenten samtidigt som alla andra 91or. :D Det känns ganska skönt faktiskt. Även om jag inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska göra. Men Lotta skulle iaf prata med Peter, min mentor, som i sin tur ska prata med lärarna som jag har så att de blir lite medvetna om problemet. Så kan vi tillsammans komma på ett sätt så att jag kan jobba ikapp. Kanske förlänga tiden eller få andra uppgifter. Ja, vi får ju se vad alla lärarna säger. Vad som kommer krävas och så. Och vad jag behöver göra.

Men det jag mest behöver jobba med. Det är mig själv. Jag måste lära mig att ta en sak i taget ist för att koncentrera mig på hur mycket jag har att göra hela tiden. Jag ska ist bryta ner allt och ta en sak i taget. Jag måste även lära mig att inte stressa upp mig så mycket för det leder bara till att jag inte klarar av typ nånting.. Dessutom måste jag förstå att jag inte kan ha så fruktansvärt höga krav på mig själv som jag har haft nu. Det funkar liksom inte. Det leder inte till något bra. Snarare tvärt om. Det går bakåt ist för framåt då liksom..

Så alltså.

* Inte stressa upp mig
* Sänka kraven på mig själv
* Göra en sak i taget
* Ta det lugnt

Jag antar att det är fler som känner som jag. Att man är sjukt stressad över allt som man ska göra i skolan. Men tipset är att faktiskt prata med någon i skolan så att de kan hjälpa till. Det är trots allt det de är där för. Och ta emot den hjälpen då också. För även om man kanske känner sig jättestor och vuxen men man klarar inte allt ändå. Vi är fortfarande barn. Och man kan behöva lite hjälp från de vuxna ibland. Även om det kan kännas jobbigt. Jag kommer självklart berätta hur det går. Vad de gör för att hjälpa mig och allt sånt.

<3 J.F

Fan för vädret!

Vi  skulle ju haft en vårpicknich idag. Jag & Emma och några fler. Men vi kom fram till att det kanske skulle blivit lite blött om vi haft en picknick idag.. Så vi hoppas på att det blir av nästa helg :D Håll tummarna för det! SOL SOL SOL!

<3 J.F

Gårdagen

Glömde ju berätta om fikan sen när jag kom hem. Så jag gör det nu. ;)

Det var jättekul att träffa Denise igen. Vi kom fram till att det var ett och ett halvt år sen! Vilket är helt sjukt! Så nu bestämde vi att vi måste ses snart igen! Vi tog iaf en varsin latte på café Bolero (mitt emot Åhléns city, på andra sidan gatan). Vi satt där och pratade och skrattade åt alla pucko människor som finns. Som det där paret som låg på varandra i soffan och grovgånglade :O Hallå!? Get a room! Visst att man sitter o myser lite på café. Typ pussas lite o så. Men vafan, vill man gå vidare så får man faktiskt gå hem. Ja, det är iaf in åsikt.

Sen efter det så skulle Denise på bio med en kompis så då ringde jag Magnus som precis slutat jobbet. Så vi mötter utanför sergelbion och sen gick vi och fikade. Haha, mkt fika för mej ^^ Fast då tog jag faktiskt ingenting. Men Magnus tog en macka och en kopp kaffe. Kommer inte ihåg vart cafét heter med det ligger iaf på Kungsgatan.

<3 J.F

RSS 2.0