28 januari

Tjenare

Jag tror jag börjar bli sjuk igen.. Är sjukt trött heela tiden. Så fort jag sätter mig ner somnar jag, helt stört. Skulle åkt till skolan och lämnat mina böcker och fixat lite saker idag men det blev inte av.. Först kunde jag inte gå upp på morgonen så då tänkte jag, äh jag åker lite senare. Sen somnade jag i fotöljen få tänke jag, äh jag åker till lunchen. Sen somnar jag på samma ställe igen. Då ringer Alexandra och väcker mig och säger att vi har inga lektioner så alla ska gå hem. Då pallar ju inte jag åka dit. Så jag åker dit i morgon i stället, det blir bra.

Nu ska jag lägga mig och kolla klart på Sex and the city filmen. Somnade till den igår.. otippat? Sen ska jag kolla senaste avsnittet av Andra avenyn, så jävla bäst!

Sen lär jag sova som en gris, hörs sen!

<3 J.F

Mision impossible

Jag sa ju att jag skulle försöka lägga ut bilder.. Och nu tänkte jag göra det också. Men fuck vad det är svårt att få på bild, går fan inte! Helt fucking omöjligt. Höll på i typ 10 minuter.. sen la jag ner. Ni får några bilder nu men det är snyggare IRL.




Den sista är fotat utan blixt. De andra två med

Först la jag en ögonprimer från MUS
Sen la jag den orangea dora (MUS) över hela locket och drog även upp det lite mot brynet.
Sen la jag den rosa cheerleader (MUS)i globlinjen och även i den yttre delen av ögat.
Efter det la jag en vit lite pärlemorskimmrande skugga från Isadora uder bryner som highlighter och även lite i ögonvrån.
Under ögat har jag den turkosa ögonpennan Felix från Face.
Ögonbrynen har jag målat med en ögonbrynspenna från H&M, den funkar alldeles utmärkt. Har även använt lite svart kajal från H&M också. Längs övre fransraden så att ögonfransarna ska se lite tjockare ut.
Mascaran jag använder är Define-a-lash volume från Maybelline.

Ska jag fortsätta skriva hur jag sminkar mig eller är det inte intressant? :P

<3 J.F

27 januari

Shoo folks!

Idag har jag varit och snackat med syon på nya skolan, det kändes bra. :) Sa att jag skulle fundera idag men jag är typ säker på att jag kommer byta. Jag pallar ju inte plugga igen allt iaf. Då skulle jag typ leta upp en annan skola.. men det känns ju överkurs. :P Sån himla tur också! Träffade Sara på bussen, en urgammal klasskompis, hon går tydligen där! SÅ skönt att känna nån! Sen kom Anna också. Henne känner jag lite halvt också så det var najs. Hon var min guide där idag, visade runt och så. Sen käkade vi lunch ihop där och satt och snackade skit. Kändes jättebra! Och asskönt den här terminen också.. För jag har ju redan läst alla kurser som dom går. Så jag kommer bara ha en lektion om dagan typ! Det är mediakurserna dåra, dom jag missat. Helgött! :D

Nu sitter jag här och leker med mitt nya smink som jag fick när jag fyllde år. Wiiiih! Massa smink och penslar och så från Make up store (!) skoja om jag blev lycklig!! :D Har nu gjort en sminkning med orange, rosa och turkos. Ascoolt faktiskt! Kan försöka kirra en bild sen.

Sen ikväll blir det utgång. Eller.. konsert. Eller.. liten spelning iaf. Haha. Det är pappas band som ska spela på Stampen. Ni borde komma dit allihopa! 80 kronor kostar det, helgött! Och så ska ni säga att ni kommer för Mary's operation. Så vi stödjer papi och bandet. Dom är grymma faktiskt! :D

Nej, nu ska jag sluta snacka en massa skit och duscha och så istället. Sen ska jag försöka göra om samma sminkning och välja lite tuffa kläder. Måste ju va lite poppig ikväll fan. Kan ju inte komma som värsta slusken, håller inte. Nej, NU duscho fix! SEN sex and the city filmen! :D:D Såg klart heeela serien igår. Satan vad bra! Jag grät. Hahaha.

<3 J.F

26 januari

Dålig jävla uppdatering igen.. Känner att det börjar bli ett mönster här.. NOT good! Till mitt försvar så har jag fyllt 18 år!! :D Och firat det. Så här kommer lite bilder på det.



Fick två kladdkakor och massa bullar av tjejerna i skolan. De kom in och sjöng mitt i lektionen! :D


Mycke' gott! ;)


Blev bjuden på middag på Fridays av familjen.


Mina föräldrar bjöd på en drink! Mohito Rasberry, så jävla god!

Från kalaset den 24e

Paketöppning


Jonna, Kusin, Mormor


Finaste vännerna! <3



Mina fina tårtor :D


Första biten!

Sen efter det drog vi vidare till Haninge där vi skulle fira att Marcus också fyllt 18! Blev en hellyckad kväll med en massa dans! Sen efter det åkte jag och mötte upp Muums i centralen så åkte vi hem till han och sov. Helmysigt. Blev så himla glad att han var hemma just den här helgen så han kunde vara med och fira. Sen sov vi till typ halv 5 dagen efter. Haha, så himla skönt! Har aldrig sovit så länge tror jag  :P Sen blev det hamburgare, bästa "dagen-efter-käket"! Sjukt gott och skönaste snubben som jobbade där i grillen :D Han vet allting om alla i Bro, helcool.

Ja, det är vad jag har haft för mig den här helgen. Helnajs. :D

<3 J.F

Skit

Satt och kollade igenom mina bilder på facebook och råkade hamna på en av mig och Danne från i somras och tårarna började rulla på en gång.. Fan, det gör fortfarande ont.. Saknar honom så himla mycket. Skulle verkligen vilja vara hos honom nu. Det vill jag hela tiden.. Jag vet inte varför men jag känner mig så jävla ensam nu. Jag har världens bästa kompisar runt mig som bryr sig hela tiden men ändå känner jag mig ensammast i världen.. Varför känns det så.

Fan vad jag önskar att han kunde ringa mig. Skulle vara så skönt att bara höra hans röst. Veta att han mår bra.

Vill verkligen vara honom nära, skit! Åååh, varför är det så jävla svårt! Undrar om han ens bryr sig.. Lät inte som det sist.. Fuck vad ont det gör!

<3 J.F

Orkar inte skriva nåt..


Antagligen bästa bilden från Kittelfjäll. Det är allt som blir här idag..

<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma igen. Eller.. jag kom hem halv sju i morse. Orkar inte skriva nåt långt nu, är heelt slut efter resan. Kan säga att det var galet kul dock! Liten försmak på vår resa till spanien också :D Fan vad jag längtar brudar!

Konstigt på hemresan bara. Helt plötsligt började jag sakna Danne som fan, jättekonstigt. Eller det är ju inte konstigt att jag saknar honom iof men det kom så plötsligt. Plötsligt önskade jag bara att det var honom jag var på väg hem till. Men så var det ju inte. Så det blev lite ledsamt. Men jag måste försöka tagga till mig lite nu. Kommer över det där. Snart är min födelsedag och allt. Då ska allt vara party och frid och fröjd. Önskar bara att han kunde vara där... Önskar att Muums kunde vara där också. Saknaden efter honom kommer också lite konstigt. Vi har liksom inte haft nån kontakt på nästan ett halvår. Men det kanske är för att jag nu vet att nu går det inte att få tag i honom. Och han var bra för mig de sista dagarna, just det jag behövde. Skulle behöva honom nu.

Fan, det här inlägget blev inte som jag tänkt mig. Det är konstigt.. börjar alltid fundera över en massa saker när jag skriver här i bloggen. Därför jag tycker om det så mycket. Fast ibland kan det vara jobbigt också. När man börjar fundera över saker som gör en ledsen.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på NCIS. Sen blir det nog sova. Imorn ska jag nog till skolan... tror jag. Sen har jag all packning att ta tag i och fixa saker inför min födelsedag och så. Mycket att stå i. Ha det bäst. Kommer med en summering. Men den kommer ta ett tag att skriva. Vill ha med bilder också och då vill jag vänta till jag ser vad de andra har. Men men, vi hörs!

<3 J.F

x3



Tycker jättemycket om den här bilden! Men jag vet inte riktigt varför. Leendet tror jag.

<3 J.F

Onsdag

Misslyckad dag. Vaknade för sent, tänkte komma till lektion 2, somnade om, vaknade halv 1.... Bra jobbat? Fler smarta idéer kanske?

Så jag har bara degat runt heela dagen lång och inte gjort ett smack! Urskönt! Spelat lite tvspel, tittat tv, sovit, ätit godis. Ja, levt livet helt enkelt. Men det var nog bra att jag tog en vilodag för imorn och i helgen kommer det bli allt annat än vila. Imorgon 6 på kvällen går bussen till Kittelfjäll dit vi ska åka på klassresa med klassen. Bussjävlen tar fjorton timmar. Hur fan ska jag och min röv klara oss? :S Det är ett mysterium.. Ja, sen blir det skinåkning för hela slanten i helgen och på måndag kommer vi hem 6 på morgonen. Hoppas som fan att jag får skjuts hem!

Så mig lär ni nog inte höra så mycket från denna helg. Om det inte är så att internetet är gratis där uppe, tvivlar på det dock. Men.. jag känner att jag har ingenting alls att säga. Får önska er en trevlig helg så får ni en rapport om hur vi haft det sen när jag kommer hem. Besos!

<3 J.F

Tisdag

Idag har jag varit i skolan, i tid till och med! Hade den där jävla svenskaredovisningen. Den gick helt okej faktiskt. Trodde inte alls det skulle gå så bra med tanke på att jag kom hem halv fyra på morgonen.. Det blev så att jag gick hem till Danne på kvällen/natten igår och stannade där ett bra tag. En annan Danne alltså..

Sen efter skolan åkte jag hem och la mig och sov eftersom det inte blev så mycket av den varan inatt.. Sen efter det åkte jag på öppet hus på Östra gumnasiumet i skogås dit jag kanske ska byta och gå om tvåan. Jag vet, jättedumt. Men saken är den att jag missade så sjukt mycket när jag var borta och var sjuk sådär länge så jag har liksom inte varken tid eller ork att jobba igen allt det. Därför känns det mycket lättare att börja om. Dessutom på en annan linje. Men vi får se hur det blir med den saken. De skulle snacka ihop sig lärarna där och så skulle de höra av sig till mig i nästa vecka. Så.. ni får veta vad som händer när jag vet det. :)





| Tröja; H&M herr | Väst; H&M | Jeans; JC | Skor; Din sko | Neutral ögonmake med röda läppar (stift från Mac)Till detta bars min skinnjacka |

<3 J.F

Bilder från igår


Gick till skolan



Skrev svenska med Alexandra och Sofie




Hade på mig mössa från JC, klänning från H&M, kofta från MQ, tights från Gina, strumpor från Åhléns, skor från Andiamo? Till det min skinjacka och lila halsduk. Sminkningen blev en lila/svart sotning.


Pluggade vidare med svenskan på stadsbiblioteket. Då behöver man lite snacks!

<3 J.F

..

Just nu skiter jag fullständigt i vad Daniel tycker om att han nämns i denna blogg. För jag är så jävla ledsen och han är så jävla elak och det hjälper för mig att skriva om det här. Då tänker jag göra det. Jag var precis hemma hos honom och det var det värsta jag varit med om.

Han säger att det hade tagit slut förr eller senare - Hur fan kan man gå in i ett förhållande med förutsättningen att det kommer ta slut. Då är det ju klart som fan att det tar slut!

Han säger att han visst hade känslor för mig innan men att han inte har några nu - Har man äkta känsllor för nån går de inte bara att stänga av. Jag älskar honom fortfarande även om jag vill det så jävla lite just nu. Egentligen vill jag hata honom och be honom dra åt helvete men det går inte. Alla känslor finns kvar. Även om de nu beblandats med nya. Det kommer ta lång tid innan jag slutar bry mig och innan han slutar betyda nåt för mig. Skulle han ringa och behöva mig av nån anledning skulle jag komma direkt.

Han säger att vårt förhållande inte betyder något alls för honom längre. - Jag fattar ingenting av samma anledning som ovan. Det går inte bara att släppa nåt som betyder så mycket i ens liv. Han var (är) mitt liv för i helvete. Han har stått mig närmast under nästa 4 månaders tid. Det är klart att det betyder något. Det är ju inte som att jag ska glömma och radera de senaste månaderna.

Han säger att vi aldrig mer ska ses och från och med nu är det som att vi inte känner varandra. - Fortfarande samma anledning. Jag fattar inte. jag vill inte släppa honom för allt i världen. Ofta vi aldrig mer ska ha kontakt med varandra. Så allt kul vi haft betyder inget? Visst att han inte vill ha mig som flickvän men vänskapen borde fan finnas kvar!

Han är så jävla känslokall att jag blir rädd nästan. Trodde verkligen inte han var så här. Men det är väl nu hans rätta jag kommer fram. Aldrig att jag trodde det kunde betyda så här lite. Jag fattar verkligen inte i hela världen hur fan jag ska kunna glömma allt det här och låtsas som att det aldrig har hänt. Nej, just nu är jag helt mållös. Samtidigt som jag är så jävla förbannad. Och under det är jag så jävla ledsen att jag håller på att gå sönder. Ja Danne, jag ska lugna ner mig... !

<3 J.F

Måndag

God morgon

Idag ör det än sån där morgon när jag inte vill gå upp över huvud taget. Har haft en liten morgonfight med min kära mor över den saken. Jag ville nämligen bara dra täcket över huvudet och somna om men hon sa att jag måste gå till skolan.. Så nu sitter jag här och äter frukost, är jätteförsenad men känner ingen stress. Jag tänker ta min tid. Nej usch vad jag kände mig som ett barn i trotsåldern just nu... Men det är inte så. Det är bara det att jag vill verkligen inte. Jag måste hitta nåt annat snart för skolan är verkligen inget för mig. Inte alls. Men men.. jag ska till skolan idag i alla fall, så småningom... Måste göra klart ett fucking svenskaarbete som ska redovisas imorn. Jävla antikens litteratur, yey vad kul!

Ska berätta vad jag gjorde igår förresten! Jag var hemma hos min moster som nyligen startat en blogg om bakning och matlagning. Hon är en riktig bullmamma hon, sån där som jag skulle vilja vara. Alltid hembakt bröd, goda bullar, grym mat. Ja, det är gott att vara där hemma kan man säga! I alla fall.. hon höll på och bakade en massa saker för bloggen igår och då var jag där och fotograferade åt henne, superkul! Vi sprang runt i huset och plockade fram både det ena och det andra som det kunde bli fint att fota med. Och det blev några riktigt bra bilder faktiskt! Kul att äntligen få använda kameran till nåt också. Det är ju så himla kul att fota när man verkligen har nåt att fota. Inte bara springa runt och knäppa av lite bilder på måfå. Nej, det är kul det där med att komponera ihop bilder. Hitta fina platser, bra ljus och bra rekvisita. Oj så skoj! Haha

Sen en tråkig grej.. igår åkte Muums upp till fucking norrland. Känns jättesorgligt, kommer sakna honom faktiskt. Men han lovade att försöka ringa när han får täckning, så det kommer bli bra! Och sen snackade jag och Fanny om att åka upp dit och hälsa på också. Men vi får se hur det blir med den saken.. går typ inte att bo nånstans där uppe. Lilla hålan liksom, finns inte ett skit där.. Haha.

Nu ska jag kolla om jag hittar nåt om hur antiken slutade och gick över i medeltiden. Ha en bäst dag!


Kör på änglalockarna idag. Tycker det är så himla fint. Yay för min braiga locktång!

<3 J.F

Lördag

Han ringde.. Men jag vet inte om det är bra eller dåligt. Nu är det i alla fall helt slut, ingen återvändå. Och han verkade inte så på på idéen med att ses så jag vet inte hur det blir med vänskapsprylen heller.. Fuck vad sånt här suger. Han sa att det var lika bra, samma sak som jag har sagt. Men när han sa det lät det inte lika bra. Då lät det bara jättedumt och jag sa emot.  Men det är nog lika bra. Vi passar nog inte så bra ihop. Du har rätt..

Men jag lovade att inte skriva om honom här så nu är det slut på det. Så då har jag inget att skriva om... tragiskt! :P Jaja.. god natt!

<3 J.F

Fredag

Idag var jag i skolan för första gången i år. Kändes bra faktiskt. Jag har ju inte vågat gå den här veckan eftersom jag kännt mig lite "instabil". Visste inte om jag skulle palla träffa människor. Och jag visste inte hur jag skulle reagera om nån fråga om Danne och så. Så jag bestämde att det var bäst att stanna hemma. Men idag så gick jag dit i alla fall. Och det gick jättebra! Inga konstigheter. Bara väldigt kul att se alla igen. Sen att skolan går åt helvete och jag inte pallar ett skit, det är en annan femma.. Men jag har mina vänner i alla fall och det är det som räknas och betyder nåt.

Sen var jag och fikade med Muums och Fanny efter skolan. Mange och Bosse kom senare också, helmysigt! Har inte träffat Mange på år och dar ju! Så himla mysigt med Muums också! Han har blivit så förändrad på nåt sätt. Som om han växt till sig lite på nåt sätt. :P Så gullig som han vart mot mej den senaste veckan har han aldrig varit. Och det känns jättekul, tycker ju såå himla mycket om honom. Men jag vet inte.. Kanske är lättare för honom nu när jag inte är intresserad längre. Det är ju svårt att vara nära med nån som man vet är kär i en.. Då vill man ju inte ge falska signaler direkt. Men det här är bäst. Han känns som en riktigt bra killkompis och jag tror det är vad jag behöver nu. Synd bara att han drar till fucking Arvidsjaur imorn och är borta ett år... Bra tajmat! Några fler smarta idéer? Jävla äckellumpen... dumt är vad det är!

Kan ni se honom som en farlig soldat? Jag vet mitt svar på den frågan i alla fall.. Haha

Sen hände det allra bästa idag också som gjorde att jag blev så jävla lycklig. Danne hörde äntligen av sig. Det kändes så jävla skönt. Även om han kanske bara vill säga att han hatar mig så känns det görbra att han kan prata med mig i alla fall. Höll på att bli tokig av hela den här grejen att han inte ville prata med mig alls.. Så imorn skulle han ringa sa han. Hoppas han vill ses också och hoppas han är villig att lyssna på det jag har att säga, en hel del vill alltså.. För jag skulle verkligen behöva förklara ett och annat för honom. Asså inga ursäkter, det finns inga ursäkter för det jag gjort, det finns det bara inte. Men nån sorts förklaring, även om det inte gör saken det minsta bättre eller mer acceptabel. Men i alla fall.. Jag vill förklara några saker. Och sen vill jag berätta hur jag faktiskt känner för honom också. Det var ju kanske inte på det här sätter och av den här anledningen jag ville säga det. Men om det ska vara slut nu så vill jag att han ska veta i alla fall. Även om det inte ändrar hans syn på mig.. Ja, som sagt. Hoppas han vill lyssna.

Men sen är den stora frågan bara; vill jag bli tillsammans med honom igen eller vill jag ha honom som vän. Antagligen lär han inte vilja något av det. Men jag borde ändå veta vad jag vill. Så jag vet vad jag kämpar för. Hans vän ska jag i alla fall göra allt jag kan för att få vara. För jag vill inte släppa honom helt!

Nej, nu ska jag sluta prata massa skit och gå och lägga mig. Jobb väntar imorn och sen ett viktigt samtal och förhoppningsvis ett viktigt möte. Sov så gott pluttisar.

<3 J.F

Torsdag

Jag fattar ingenting. Mina läsare ökar varje dag och ändå skriver jag ingenting. Är inte det lite underligt? Men kul i alla fall..

Hur går det med min utvekling då? Jo.. det gör fortfarande ont med det känns som jag är på rätt väg i alla fall. Jag har börjat gå ut också. Det är bra för då tänker man inte på det lika mycket. Var på bio med Muums igår. Vi såg Australia, se den! Sen imorrn ska jag fika med honom och Mange, skitmysigt. Har saknar dem båda två så himla mycket. Sen på lördag ska jag jobba och på söndag ska jag nog träffa nån kompis så jag överlever nog den här veckan i alla fall. Sen nästa torsdag åker jag upp till fjällen med klassen så då blir det full fart och ingen tid att stanna upp och tänka på. Det blir nog bra. Jag fasar dock för min födelsedag.. Danne skulle varit med och firat. Har har redan fått sin inbjudan och tackat ja.. Han fick en fint kuvert med mest hjärtan på... skit! Och alla bara frågar vad jag önskar mig. Ingenting! Jag önskar mig Danne i födelsedagspresent. Går det? Usch, jag känner mig asnördig. Men fan, är man kär så är man och jag saknar honom så himla mycket.

Jag hoppas i alla fall att vi i framtiden kan vara vänner. För vi har så himla kul, tycker jag i alla fall. Han kanske tycker jag är dötråkig. :P Nej usch, fortsätter jag skriva nu kommer det bara spåra ur känner jag, har ändå inget att skriva om. Så jag säger hej då och god natt för idag så får vi se om jag skriver nåt skojigt imorn. Puss!

<3 J.F

Insikt

Nu när det där första värsta smärtan börjar lägga sig. Den som gör att man bara vill gå under jorden och aldrig finnas mer. Den som gör att det känns som att man aldrig kommer bli lycklig igen. Nu när den börjar ge med sig känns det som att det faktiskt kan vara bra att det blev så här. Vi var nog kanske inte så bra tillsammans, inte som par i alla fall. Även om jag är som allra lyckligast när jag är med honom så väger inte det upp allt det onda däremellan. Jag har nog aldrig varit riktigt säker på honom, inte varit helt säker på att det faktiskt är mig han vill ha. Jag måste ha någon som tycker om mig lika mycket som jag tycker om honom, annars funkar det inte. Och det kanske är så att han gör det, men han visar det inte och det är det som gör allt så himla svårt.

Jag saknar honom varje vaken stund och om det var som det skulle borde han också göra det. Om inte vi har träffats på en dag längtar jag typ ihjäl mig. Medans för honom räcker det att ses typ nån gång i veckan. Jag vill sova med honom varje natt men han vill hellre sova med en kompis. Om någonting är viktigt för honom är det viktigt för mig. Men han bryr sig bara om det är något som han bryr sig om. Om han var ledsen eller ville prata med mig skulle jag släppa allt och åka till honom direkt. Men för honom är allt annat viktigare..

Ja, ni ser ju... det är lite väl mycket dåliga sidor. Det mästa handlar om tillit och intresse. Det som är det viktigaste i ett förhållande. Förutom att man trivs ihop och har jävligt kul tillsammans, vilket vi har. Därför känns det så jävla svårt! Jag skrattar alltid så jävla mycket när vi är tillsammans, han är så jävla rolig. Och han är världens mysigaste också. Känns så himla svårt att veta att jag aldrig kommer hålla om honom mer. Han kommer aldrig ligga brevid och hålla om mig när jag ska sova. Han kommer aldrig mer kyssa mig på halsen. Han kommer aldrig mer vara bara min... Och det gör så jävla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Fan vad jag önskar att allt bara kunde fungerat jättebra från början. Fan vad jag önskar att det aldrig hade tagit slut. Fan vad jag önskar att han kunde älska mig som jag älskar honom. Och fan vad jag önskar att den här lördagen som var aldrig hade funnits. Fan vad jag önskar att jag inte gjort bort mig så jävla mycket. Fan vad jag önskar att det kunde vara han och jag, utan några problem.

Och fan vad jag önskar att jag hade sagt att jag älskar honom innan det tog slut. För nu vill han inte längre lyssna.

<3 J.F

2009

Inte mycket blogg här inte.. Hoppas nya år har fått en kanonstart! Mitt däremot började på värsta tänkbara sätt. Just nu vill jag bara göra allt för att spola tillbaka till de sista timmarna innan 12slaget.

Nu har jag ingen pojkvän och mår sjukt dåligt! Jag vet inte när jag grät så här mycket sist. Och det värsta är att allt är mitt fel. Jag kan inte skylla det på någon annan än mig själv.

Det jobbigaste är att han inte vill lyssna på det jag har att säga. Det finns så mycket saker som jag vill att han ska veta om. Även om de inte kommer göra att han vill ha mig tillbaka. Fan, allt känns så jävla svårt  just nu. Jag vill bara lägga mig i en hög nånstans och dö... Gått nytt år... ?

Jaja, som sagt, hoppas ni har det bäst! Vi hörs när jag lyckas ta mig upp ur sängen...

Jag älskar dig Daniel.

<3 J.F

RSS 2.0