natt..

Blir arg på mig själv! Vad gör jag uppe nu? Jag måste ju sova tidigt. Imorn ska jag jobba, sen sova hos Simon, sen vakna tidigt för att åka til Elgö. Hur ska jag palla? Får väl hälla i mig kaffe eller något. Kommer säkert gå på något sätt.

Min och Simons dag var verkligen helt bäst, verkligen grym! Tog bilder men dom får visas typ.. Efter midsommar för jag orkar inte ladda in dom i datorn nu.. kan visa vad jag sysslat med på nätterna förresten. Bland annat... Tjejen utan liv.. ?

<3 J.F

Go morron, go morron!

En annan har ju redan varit utte i typ två timmar. Jajaa, jag vet att det inte är någon större bedrift men jag är stolt ändå. Ännu mer stolt är jag för jag ägnat morgonen åt att handla, städa och laga mat. För alldeles strax ska jag nämligen iväg för att möta Simon. Vi firar tre månader idag så jag har planerat en mysdag. Först ska vi gå och spela minigolf och sen går vi och sätter oss vid vattnet och äter picknick. Jag har gjort en stor pastasallad, köpt vindruvor och äppel&päroncider på glasflaska. Allt är godare i glasflaska!

Skulle köpt jordgubbar också men jag glömde.. Men men, det gör nog inget. :P Tar med mig kameran. Ska försöka komma ihåg att använda den också. Brukar bli roligare så.

Nu måste jag packa ner maten och allt i en väska sen drar jag mig mot söter. Tjingeling!

<3 J.F

fel fel fel

Det är fel på mig, trasig, kaputt, totalt förstörd..

Jag skulle lägga mig tidigt igår, igen.. Gjorde jag det? Nej, jag fastnade framför ett jävla minispel på nätet som jag säkert spelade fyra timmar för att jag inte lyckades få högsta påäng.. Gick och la mig någon gång mellan fyra och fem tror jag. Det är ju fan inte normalt!?

Idag skulle jag ju gå upp tidigt eftersom jag har tvättid. Men jag försov mig och missade som vanligt första 20 minutrarna av tiden. Som varje gång.. I och för sig hinner jag nog i alla fall men ändå.. Störigt som fan. Och förresten, det där med tvätten. Fy fan vad mycket!!! Det syns att jag inte tvättat på typ ett år. Undrade om min svarta tvätt ens skulle få plats i maskinen. Haha. Men det gick, tur!

Nu ska jag kolla tv, kanske somna om.. Om 45 min är det dags att gå ner och köra nya maskiner och torka det andra. Wish me luck on my very fun day!

<3 J.F

Kläder för dagen

Alla kläder; H&M
Smycken; H&M
Solglajjer; H&M
Alltså.. allt H&M ^^
<3 J.F

snubbigt..

Det gick bra med uppdateringe.. not. Men nu kommer det en update. Med bilder dessutom. Jag tror faktiskt jag låter dom tala för sig själva. Enjoy! ;)
Simon kollade på min cellokonsert.
Skolavslutning.
Vinkväll ute med Emma och fler.
Spontan picknick i Sjöstaden idag med Emma.
Mycket god middag.
<3 J.F

now what?

Sommarlovet är här, solen skiner. Och vad gör jag? Sitter inne och kollar på tv. Så jävla deppig tjej.. Men ikväll ska jag ut och få luft iaf. Jag ska in till stan med Emma, Manda och Muums och dricka lite vin och mysa. Det låter väl som en sommarlovskväll iaf? Oh yeah.

Igår var jag och Emma på Baristakurs. Så jävla kul. Vi ska dit på måndag igen, får se hur många gånger det blir. Så nu jävlar ska jag bli kaffeexpert ;) Då kanske jag äntligen kan få jobb på pappas café. Alltid bättre om man har något att erbjuda lixx ;)

<3 J.F

grattiiiis!

Idag fyller min älskling 18 år! Simon alltså. Nu äntligen har han också blivit stor så han får följa med de stora barnen och leka. :P

Vet att uppdateringen varit sämst. Ska ändra på det nu i sommar tänkte jag. De dagar jag inte jobbar vill säga. Tänkte börja köra lite mer smink igen. Kul eller?

<3 J.F

Kära återseenden

Det har varit lite reunion den här vecka och det verkar som att nästa vecka blir i samma tema. I tisdags var jag ju på Veronicas studentmottagning och där var även Michelle och Aller. Och idag var jag på Allers mottagning där samma gäng var. Plus även Adéle som jag inte träffat sen vi gick ut nian. Sen nästa vecka bestämde vi att jag ska på Michelles mottagning också så då ses vi igen. Känns skitroligt. Kanske tillochmed blir så att vi ses nån eller nåra gånger i sommar. Skulle vara skitkul för det är verkligen grymma tjejer dedär.

Hela helgen blir det jobb nu.. Helt värdelöst när det är så himla fint väder ute. Skulle gärna vara ute och sola hela helgen. Sitta i en park på dagen alldeles för lättklädd och ha picknick. Och på kvällen kan man ta samma park fast med mer kläder och ett par filtar att värma sig med. Det skulle fan vara underbart. Det är precis sånt jag längtar efter nu. Är så jävla cpglad att att skolbajs är över nu. Betygen är satta så det är inget att göra åt saken. Hur grymt som helst.

Nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Imorn börjar jag tidigt på jobbet. Första gången typ någonsin på en lördag känns det som. Jag börjar alltid 12 annars. Men imorn blir det 9.45. Skönt att man har så nära till jobbet!

<3 J.F

RSS 2.0