onsdag

Idag var det volleybollturnering i skolan. Team Gerugamesh vann iaf gruppen men sen åkte vi tyvärr ut när vi spelade mot nåra röda jävlar. Men men.. det var ju kul i alla fall. Och vi kämpade bra tycker jag.

Idag fyller min älskade kusin 20 år! Helt sjukt vad tiden gått. Jag kommer ihåg när vi fortfarande var små och lekte dumma lekar. Kommer ihåg första fyllan jag hade med henne. Jag kommer ihåg när vi klättrade i trädet vid gungorna i Älta. Jag kommer ihåg när vi var på Singö och plockade smultron och blåbär på grässtrån. Ja, vi har mycket vi gjort tillsammans och mer ska det bli. Älskar dig grisen!

Så ikväll ska jag hem till hennes föräldrar på födelsedagsmiddag, skitmysigt ska det bli. Sen var planen att vi skulle gå ut men jag tror inte jag kommer orka det nu. Är trött så ögonen går i kors och jag känner att jag börjar bli ännu mer sjuk. Vilket jag inte alls pallar vara nu på lovet.

Nu måste jag fixa lite här hemma så jag kan åka sen. Ikväll blir första natten av tre utan älskling.. kommer sakna dig.

<3 J.F

tisdag

En vecka med älskling idag!! :D:D 

Skoolan! I tid, fan vad jag är bra. Eller.. vi är bra, jävligt bra! Lite frulle har man käkat också, grymt! Idag blir en lång dag.. till kvart över fyra.. Men, man har ju bra sällskap så det blir bra i alla fall.

Igår när jag åkte hem till Simon var inte han hemma. Han och hans papi var och hämta skorna som han beställtm, skitsnygga för övrigt! Så jag knallade in där och satt och snackade med hans mamma. Så himla najs. Vi pratade om massa saker, jätteskönt verkligen. Känns bra att jag kommer så bra överens med dom. Familjen är ju bland det viktigaste för mig så att jag kan komma bra överens med hans familj är värt mycket. Sen att han är bäst också.. Det gör det fucking amazing ;)

Nej nu ska jag sluta snacka massa skit... Måste rycka upp den här bloggen förövrigt. Dåligt med uppdateringar, dåligt med bilder och ett jävla pissinnehåll. Inte något av intresse.. Nej, ska försöka ändra på det. Får se hur det går med det. (A)

<3 J.F


..

Usch, skäms nästan lite över förra inlägget.. Det känns så flickig och töntigt.. Men jag kanske är så.. äh.. fuck no! ^^ Nemen, det är så jag känner och det är ju det den här bloggen handlar om så.. deal with it ;)
Nu ska jag packa ihop mig för att sova ännu en natt med min älskling. :) Skulle ju egentligen tränat men jag lyckades självklart fastna framför datorn och missa tunnelbanan då det blev inget med det.. :( Buhuu! Fast sen insåg jag också att det var kanske bra eftersom jag hostar som en idiot och dessutom fått en jävla huvudverk nu.. Så, tur i oturen kan man säga? ;)
Nu måste jag rappa lite så jag inte missar ännu en tunnelbana idag..
Förjävla snygg.. måste ju säga de va ^^
<3 J.F

måndag

Fy fan vad galet kär jag e i dig (a) jag har aldrig varit så här kär som jag e nu <333
Simon

Jag är så lycklig. Jag har världens bästa pojkvän och han tycker om mig för att jag är jag. Och jag är så lycklig med honom att jag nästan dör. När jag är med honom känner jag mig lycklig, trygg.. ja, allt som är bra. Mår som bäst när jag är med dig älskling..

<3 J.F

Tvättdag

Yes, idag tvättas det för fulla muggar här. Fan vad mkt kläder man har... shit. Och ändå har jag inget att ha på mig? Jag undrar om jag ens kommer hinna tvätta allting på den tiden jag har.. hmm..

Sen när jag tvättat färdigt ska jag i alla fall hem till min farfar och äta våfflor, ska bli jävligt gott! Har inte ätit det på länge. Sen efter det ska jag möta upp Rebecca och Simon så ska vi fika. Känns skönt att de äntligen träffar varann, det är på tiden! :P

Va hände igår då? Jo.. jag åkte ju till centralen, han hämtade upp mig med bilen. Sen var tanken att vi skulle åka till 60 så vi åkte in på gatan bakom för att parkera. Men då fastnade vi i värsta grejen. Det var typ 5 polisbilar och fyra brandbilar och en jävla massa gubbar.. Så dom spärrade av enda vägen ut, alla andra av enkelriktade. Så vi fick stå där och glo bara. Men det var skitskumt för folk fick fortfarande gå på den där gatan så det kan ju inte varit något stort. Men då undrar jag varför det var så jävla många där. :S Och sen hissade dom upp en snubbe i en sån där korg så han typ lös med en ficklampa på taket. Sen tog dom ner han igen och sen åkte dom typ. :S Hur skumt som helst. Fattade ingenting...

Sen när vi lyckats köra runt hela stan och hitta en parkering gick vi i alla fall till 60 och fikade, smarre! Deras chai e fan den grymmaste! Sen när vi suttit där ett tag tröttnade vi på värmen och den höga ljudnivån så vi åkte hem till mig istället och kollade på film på tv. Men Muums somnade och jag med. Han gick o la sig i min säng i pausen för att vila lite, klart somnade han. Sen somnade jag i soffan också för att sen vakna vid kvart över tre. ^^ Då gick ja för att väcka Muums, han ba, Va?! Är reklamen redan slut. Hahaa. Det är så kul när folk snackar i sömnen. Och sen sa ja typ men jävla tjockis, flytta på dig. Och han ba, vafan har ja gjort nu då!? Typ skitarg. Haha. Sen somna han igen, sämst kille..

Så han sov alltså kvar här inatt i alla fall. Asnajs. Så jävla skönt att vi är så bra kompisar igen. Känns helt grymt!
Nu ska jag kolla körslaget och vänta på att maskinerna ska bli klara...

<3 J.F

plans

Nu har vi bestämt oss. Det bli fika i stan. Ska möta honom i centralen nu så ska han hämta mig i bilen. Hjälp... jag som lovar mig att aldrig mer åka med honom :P Men.. det går nog bra.
Så ser man ut just nu. Söt? oh yeaaaaah!
<3 J.F

usch

Mitt liv är så tråkigt nu för tiden. Eller.. nu sitter jag fan och ljuger. :S Den här veckan har ju vart skitkul? Förutom incidenten i tisdags så jag glömde legget så har veckan varit grym. Jag blev tillsammans med Simon, äntligen.. Sen var jag på Saras skiva i onsdags, det var grymt kul. Träffade folk jag inte träffar ofta och dansade tills jag nästan smälte, sjukt skoj! Sen i torsdags var jag på Johannas skiva, det var också grymt kul. Dansade supermycket men var tyvärr tvungen att gå hem mitt i det roliga eftersom jag hade engelskaredovisning dagen efter vid halv nio.. mindre kul. Det som var kul däremot var att det gick väldigt bra på den. Och jag fick veta att jag kan få VG i engelska om jag bara lämnar in två grejer, super! Sen hade vi volleybollträning igår inför turneringen och vi spelade fan bra. Riktigt imponerad över min egen insats om man får säga så ^^ Sen efter skolan var det jobb, ingen höjdpunkt men helt ok. Sen efter det mötte jag upp Rebecca i Gullmars så åkte vi hem till mig sen. Snackade skit, åt chips och kollade film. Ingen av oss va hungriga på middag, knas :S Sen sov hon kvar också så imorse gick jag upp med henne och fixade superfrukost. Varsin blåbärssmoothie och mackor med massa gott pålägg, najs!

Sen idag har det var jobb heeela dagen... Det har varit så jävla mycket, helt sjukt! Första dagen med drag sen jul fan. Helt galet. Folk har väl äntligen hittat ut ur sina iden typ och insett att de behöver vårkläder och skor. Och sen är det väl så också att det är först nu som folk har lite pengar och spendera. Först är det ju jul och nyår. Och sen februari är alltid en död månad. Men nu är det mars och lönen har kommit. Och satan vilket drag det blev. Lite skönt ändå. Äntligen lite liv i butiken, behövdes! Fast all nedskräpning kunde ja gärna sluppit... Får ju halv panikångest när butiken är så stökig.. usch!

Nu måste ja käka o duscha. Sen ska jag träffa Muums. Vi skulle ju gått ut men både han och jag är trötta så det var snack om bio ist. Får se hur det blir. :) Mysigt ska det bli iaf att träffa honom! Mkt!

<3 J.F

onsdag

Igår skulle jag ju på Veronicas skiva. Var inte taggad alls men under tiden vi fixade oss och på vägen dit började jag ändå tagga till. Så när vi väl var framme var jag riktigt sugen på att gå in. Men vad har dumma jävla Jonna gjort då? Jo, hon har glömt legget hemma... Så jävla trött på mig själv.. Bara att åka hem och lägga mig i soffan, käka chips, kakor, påskmust och te. Allt på en gång! Tyckte jävligt synd om mig själv.
Sen idag var det bio med skolan, supermys! Vi såg Linas kvällsbok, ÄLSKAR den filmen! Så jävla skön rakt igenom. Och Ivar är ju så söt så man dör. Lite lik Simon faktiskt ^^
Sen följde älsklingen hem till mig och vi har bara myst fram tills att han åkte hem för typ 10 minuter sen. Jättemysig dag. Nu håller jag på och tinar fisk för jag ska göra en thaigryta som jag såg recept på i Buffétidningen. Får se hur det blir. Önska mig lycka till allihopa ;)
Ikväll är det skiva igen, Saras, legget ska med! Och det ska bli ett jävla drag!
<3 J.F

Officially of the market

Sorry grabbar.. bara Simons tjej nu! ^^ Wiiih!

<3 J.F


.

Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times we had tonight
I'm gonna find a way to make it without you


<3 J.F

Söndag

Idag ska bli en pluggdag, hela dagen.. Får se hur det blir med den saken... Tänkte i alla fall börja nu. Sen om en timme eller så kommer min älskade kusin så då blir det ju paus på ett par timmar. Tänkte att jag kanske kunde försöka övertala henne till att åka och handla mat med mig. Då får jag ju två flugor o en smäll liksom. Mat inhandlad plus skitsnack med min bästa.

Btw, vart fan kom snön ifrån nu då? Hatar fucking aprilväder... Kan dom inte bestämma sig för ett väder (soool) och sen hålla sig till det? Ska det vara så jävla svårt? :O

Nej.. nu måste jag börja så jag hinner göra något innan Bertis kommer.

<3 J.F

<33

Mycket kärlek idag. I natt vid halv fyra födde Ida en liten prins. 3810 gram vägde han och var 52 cm lång. Är inte det är fantastiskt? Och samtidig helt sjukt! Pratade om det med Björn idag, Simons pappa, att det är så sjukt att det fungerar. Man gör barn, det är ju inte så himla svårt. Två delar "träffas" och sen börjar ett litet liv ta form där inne. Sen nio månader senare kommer en helt färdig människa ut. Och det i sig är ju fan fantastiskt det med. Att den kommer ut också! Att det går så pass smidigt ändå, helt galet.

Sen är det självklart mkt kärlek eftersom jag varit med Simon i två dagar. Efter det kan man inte må annat än bra. :) Tycker om honom, mycket. Fast det ger en ju lite ångest också. Hatar att livet ger en så många val. Kan man inte få en bestämd väg att följa? Allt skulle bli så mycket enklare då. Fast tråkigare också iof. Nee.. ångest, skuld och skam.. Tunga ord.

Ikväll skulle jag ju gått ut med Muums. Det har varit bestämt i en vecka. Men nu orkade inte han... Jävligt tråkigt. Fast samtidigt var det väl skönt eftersom jag är jävligt trött. Och hela dagen imorn måste jag plugga heela dagen. Har massor att göra inför nästa vecka. Och det blir ingen fritid under veckan för jag ska på skiva tisdag, onsdag och torsdag. Fan det kommer bli en riktigt tung och hård vecka.. Men kul också. Jag får se det så ^^

Imorn ska jag nog hem till Simon igen och sova där hoppas jag. Om jag lyckas gå upp imorn när klockan ringer vid 9 och faktiskt plugga hela dagen sen. Självdiciplin Jonna! Det är nu all den ska fram! Men Simon borde ju vara en bra morot för att vilja jobba ordentligt. Får hoppas det. Nej.. nu blajar jag bara. Dags att sluta skriva!

Nu blire Beck. Verkar va en läskig jävel. Får se hur jag klarar av det.

<3 J.F

GAAAAH!

Vi är påväg att få tillökning! 20.02 skrev Ida att hon var påväg till förlossningen. Jag dör av spänning! Kommer ligga på helspänn med telefonen hela natten! Förhoppningsvis kommer lilla bebben imorn bitti nån gång. Åh, det ska bli så mysigt!! Längtar som sjutton!
<3 J.F

@Simons

Nu är vi hemma här igen. Jag är så trött att jag nästan somnar.. Ligger och kollar på AFV, skrattade precis så mycket att jag nästan dog. Fan.. det är jobbigt när man skrattar så man får kramp i magen. Fast ändå är det lite skönt på något sätt också. De säger att ett skratt förlänger livet. Då borde jag leva jävla länge!
Ikväll blir det mys och film. Antagligen inga fler inlägg. Men man vet aldrig ;) Besos!
<3 J.F

Fredag

Uppe i tid. Usch vad det var jobbigt.. Enda som inte fick mig att gå o lägga mig igen var jag ska vara med Simon ikväll. Måste upp och duscha! Ja.. jag undrar verkligen hur min skolgång sett ut utan Simon. Hade nog inte vart där så många dagar tror jag.. Mina föräldrar borde älska honom.. ^^
Nu är det dags att borsta tänderna sen kubba till tuben. Hörs kanske hemma hos Simon annars imorn, puss!
<3 J.F

..

Idag var jag inte i skolan, mådde skit i morse. Var däremot hemma hos pappa och mös. Tittade tv, spelade trummor på GH, blev bjuden på sushi, grymt! Sen åkte vi in till pappas café där mamma hade en liten grej med sina polare. Så jag fikade där och snackade skit lite för att sen få skjuts hem. Så skön relation med mina föräldrar nu när jag inte bor med dom. Att rekommendera för att som är trötta på att bråka med päronen!

Var hemma hos Simon igår, jävligt najs! Älskar verkligen att va med han.. och ja e typ kär i hans föräldrar ^^ Men igår va en lite ny upplevelse, blev lite förvånad nästan. Men de va najs, kände mig lite som en tonåring högstadiet igen :p Haha, skitnajs.

Nu ska jag väl duscha.. Imorn åker jag till Simon efter skolan för att sen sova där :) Hur mysigt som helst.

<3 J.F

;:

Could you spit me in the face
Could I starve a houndred days
Whatever it takes to break this spell
I can't get over you


Whatever it takes to break this spell
I've got to get out of this hell

<3 J.F

Ångest..

Det gick ju rätt bra för mig och bloggen där ett tag. Men nu är jag inne i en torka. Jag vill blogga, jag vill skriva. Men jag har liksom inget att skriva om.. då blir det svårt. Daah? :S

Men... Ni får väl underhålla er med nåt annat under tiden. Nu ska jag spela lite cello. Sen matteplugg.. yey!

<3 J.F

Ingen skrivglädje alls...

Outfit i torsdags(?)
Shorts; Bik Bok
Tröja; Stadium



Gråbrunlila sminkning med en "kattig" eyeliner


Mongokussarna på Donkish innan Grease


SötMartin


O vem fan är det? :S


Snyggaste jag känner.


Mina fötter imorse. Jävligt snygga!


Mitt sovsällskap inatt, mys!


Outfiten idag
Byxor; Weekday, Cheap monday
Linne; Gina
Kofta; Köpt nånstans i skogen :S
Halsband; Triceratops, mammas gamla ^^

Jacka; Stadium
Glajjer; Stadium
Halsduk; Stadium
Converse; Stadium

<3 J.F


jag är inte död..

Tänkte att jag kanske var tvungen att säga det då det varit rätt tyst här ett tag.. Men det blir så när man jobbar hela dagarna.. usch, jag är verkligen less påt' Men.. pengarna behöver man ju så...

Ikväll fick man månadens input av kultur då. Grease på Göta lejon med alla kussarna, hur mysigt som helst. Det blev en middag på Donken också innan det så kvällen blev fulländad. Plus en goood mörk öl som jag fick smarra på av Martin på ett ställe efter sen. Vi, stora barn gick och satte och där en timme efter musikalen var slut, trevligt! Musikalen var inte så bra som jag hoppats på.. har rätt höga förväntningar och blev mycket besviken. Men resention efter var; ansträngt och tillgjort.. Det var så det kändes. De kunde ha övat ett par veckor till typ.. Det var alldeles för svåra koreografier för "amatördansare" och de var inte alls bra på att sjunga. Det var väl en tre guldkorn som var riktigt bra men resten kunde nästan stannat hemma... Jag fick mest ett rörigt intryck. Det kändes oplanerat och allt var osynkat.. Synd, riktigt synd. För det var ju upplagt för succé. De hade lyckats göra om den till "svenskt" på ett väldigt bra sätt och musiken och storyn är ju grym. Men tyvärr föll det pladask... Men men.. allt kan inte va bäst. ;)

Nu ska jag sova för jag är supertrött. Ska upp nio imorn för att jobba hela dagen.. Men jag har att se fram emot för Simon kommer hit och sover på kvällen! :D Hur grymt som helst, längtar massor.

<3 J.F

..

Tänkte bara tala om att jag inte kommer skriva nåt nu ikväll. Jag är så sjukt trött, vet inte vad som hände. Somnade hemma hos pappa efter maten. Nu har jag precis kommit hem och tänkte faktiskt sova.. Hörs imorn!

<3 J.F

Let's make out in the middle of the street

Idag var jag uppe 6 igen, men det var mycket tyngre än igår kan jag lova. Tror det var lite för att solen tog så mycket tid på sig imorse. Men nu är den framme och det innebär att jag mår super. Sen har vi klart ett par anledningar till till varför den här dagen är grym och jag känner mig superglad. Tog bilder imorse på kläder och smink men jag gjorde något så min tid tyvärr tog slut så jag hann inte lägga in dom, men det görs ikväll! Den här dagen kommer förövrigt bli sådär jävla lång.. Upp klockan 6, skola från halv 9 till kvart över fyra, sen stanna i skolan til kvart i 6 för att sen spela cello 5 i till kvart över 6, efter det hem till pappa, käka mat, packa ihop alla mina vårjackor som jag tydligen lämnade kvar där. Sen ska pappa få den äran att köra mig hem igen. Han tycker nog att det är superkul. Lille Wofflis ^^

Of all the lonely people, I wanna be loved by you!

Nu ska jag kanske jag ska ta och ägna lite tid åt skolarbetet... Så hörst vi väl senare ikväll då. PUSSPUSSPUSS!

<3 J.F


100310

Kameran fick åka med idag så här får ni dagen i bilder.








Foton: Jag

Mycket egopics.. men den bjuder vi på idag ;) Det blir ju inte så mycket sånt nu för tiden men de e lite kul ^^

Jag var verligen lycklig idag. Det är solen, den gör att jag mår såå bra! Och sen har jag ju mysen också, han bidrar hel del. Så mycket att jag inte kunde låta bli att åka dit efter skolan idag i alla fall även fast den här "Simondagen" skulle bli en plugg dag. Men.. det är ju så svårt att låta bli? (A) Sjukt mysigt där i alla fall. Skulle kunna stannat hur länge som helst. Fick kebab till middag också, hans föräldrar e så jävla najs asså. Skitgulliga och roliga. Fick skjuts hem också när Simon skulle dra och cykla, hur gulligt är inte det? Mycket! :) Nu ska jag då ta tag i det där pluggandet... Läsa massa sidor och plugga matte.. Kanske börja med matte? Det är ju det roligaste. Allt för att dra ut på det tråkiga... :P

<3 J.F


Its alive!

Jag har varit vaken sen sex men jag mår superfint och jag lever! Its a miracle! ^^

Har även lagt ner lite tid på kläder och smink idag så jag tänkte ni skulle få se det också för en gångs skull. yeah!





Shorts; Weekdah
Linne;
Monki
Kofta;
Gina
Solglajjer; Stadium



Sminkning; Aprikos och Savanna(gråbrunguld typ)

<3 J.F

bra skit

Väldigt mkt Simon nu för tiden ^^

<3 J.F


Till Indien för en kväll

Yes, den resan gjorde jag ikväll tillsammans med Rebecca och Suzi. Det var bollywod på dansen, hur kul som helst!! Kunde inte sluta le och tilloch med skratta högt när vi vad där för det var så kul. Grymt! Och sjukt bra träning för magen. Man måste ju spänna hela tiden för att kunna vicka på röven ordentligt.. ;) Haha.

Nu måste jag läsa mer i boken... känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Har redan planerat ut min outfit för imorn, så jävla snyggt! Tänk: VÅR!

<3 J.F

failure

Jag stannade uppe till typ halv två igår och läste. Sen började mina ögon gå i kors så det gick inge mer. Och imorse orkade jag inte gå upp ur sängen.. Jag hade ont i huvudet och min kropp kunde inte röra sig. Så det blev ingen skola för mig idag.. Så nu ska jag läsa ännu fler sidor i bokfan och även plugga matte eftersom jag ligger 30 tal efter där med och vi har prov nästa torsdag.. yey!

<3 J.F

två låtar i läspausen..



Nu dyker jag ner i min bok igen. Det är såå kul. Fortfarande 100 sidor kvar. Verkar inte som det blir så mycket sömn för mig inatt.. suck!

<3 J.F

awesome!

Koreografin på stripen idag var hur grym som helst! Sådär så man aldrig någonsin vill sluta dansa den. Den var sådär skönt avancerad också så jag fick dra till mina dansarskills. Något som uppskattas mycket! Vi körde avslappning till en asskön cover på Brittans Toxic sen också. Fast den var mer najs där än hemma i mina nördhögtalare. Grymt mycket bas sådär så hela kroppen vibrerar, skönt!



Nu; Läsa hundratjugo sidor i min jävla engelskabok.. Har laddat upp med Chai och mackor så jag kanke orkar. Och min "bralista" på spotify, great!

<3 J.F

barn av solen, vi är solskensbarn

Att vi människor påverkas av solen, det är ingen nyhet. Men jag är nog en av dom som påverkas extra mycket. Under vinterhalvåret går jag alltid in i en depression. Något som speglas i allt jag gör. Typ jobb och skola.. konstigt att skolan inte gått så bra för mig? Sen så fort solen tittar fram är det som att jag vaknar ur någon slags dvala. Idag har solen skinit hela dagen och det känns i min lilla kropp. Jag är alldeles lycklig. Det känns som om det frigjorts en hel massa lyckoämnen i kroppen som gör att det nästa spritter i benen på mig. Åh vad det är härligt! Vi väntade typ 25 minuter på bussen idag. Men det gjorde inget för det var superhärligt att sitta där och känna solens värme, härligt! Imorn inhandlas även min nya vårjacka och solglajer, då börjar våren på riktigt! Bye bye dunjackan, din tid är nu över!


Förra årets första vårbild!

<3 J.F

splittrad

Det var ordet. Jag trodde det här var över. Men det är väl så att varje gång jag tror det jagar det upp mig igen. Fuck, jag är trött på komplicerat och jobbigt. Det var så skönt när allt bara var enkelt och bekymmerslöst ett tag.. Ta mig tillbaka tack? Fast å andra sidag kanske det här leder till något mycket bättre. Det är det man inte vet.. Fan.. jag vill ha facit först så jag vet vad jag ska välja. För just nu har jag inte den blekaste.. Nummer ett, två eller tre?

<3 J.F

kväll

Tjingeling!

Nu är jag hemma från bion. Den var bra. Men inte så superbra som jag trott att den skulle vara.. 3D var också jävligt ballt men lite jobbigt ändå för det blir liksom lite suddigt och oskarpt. Men ballt ändå, cool teknik. Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Men jag tycker den var värd att se på bio i alla fall. Det är ju en väldigt speciell film och såna gör sig alltid bäst på en riktigt stor filmduk.

Hur gick det för mig idag då?? Jo, jag lyckades knåpa ihop halva engelskauppgiften. Det betyder alltså att jag gjort en och en halv grej det här lovet. Av typ 100... Grejt.

Nu; Kolla en film på 3an "Music and lyrics" den verkar helt ok.

<3 J.F

;:

Idag är sista dagen på lovet. Min sista chans att ta igen det jag missat och visa att jag inte alls är nån jävla latmask och att jag faktiskt kan en hel del i skolan. Jag är duktig och kan få höga betyg. Men i stället för att ta vara på denna chans ligger jag kvar i sängen halva dag. Snoozar med att kolla på tv. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning men fortfarande inte ens skänkt en tanke åt att plugga. Varför gör jag såhär mot mig själv? Det blir ju något slagt självplågeri eftersom det värsta jag vet är att ligga efter. Det värsta jag vet är att känna mig sämre än andra. Jag vill vara bäst och jag vet att jag skulle vara det om jag bara ansträngde mig liite grann. Varför inte bara göra det då? Hur svårt kan det vara? Alla dehär människorna som har det svårt i skolan. De pluggar ju jättemycket. Och så sitter lilla bortskämda jag här som bara behöver anstränga mig minsta möjliga nästan för att få högsta betyg. Och så slänger jag bara bort allt det. Fan, blir ledsen på mig själv när jag tänker på det. Så jävla onödigt!

Men nu ska jag börja läsa lite tills mamma kommer och hämtar mig. Sen får jag fortsätta pluggandet hos dom för att sen bli bjuden på en god middag. Och sen ikväll ska jag och pappa gå på hans födelsedagspresent från mig - Alice i underlandet i 3D. Det ska bli skitkul! 1. Jag har aldrig varit på en 3Dfilm. 2. Jag älskar den gamla Alice i underlandet. 3. Älskar att spendera tid med min pappa. Kan sägert kommer på fler andledningar för att det här kommer bli supernajs men det blir bara till att ta mer tid från pluggandet. Och det vill vi ju inte... eller?

Nu ska jag äta upp min grapefrukt, sen plugg.. Wish me luck! Berättar om filmen ikväll!


Jag och min favoritbror<3

<3 J.F

lördag

Jobbar hela dagen, jättetråkigt. Eller.. det var iof inte tråkigt att jobba. Men jag hade haft roligare om jag varit ledigt. Det var ju så himla fint väder idag också. Mysig dag för att sitta ute på en uteservering i solen. Fast det hade varit jävligt kallt iof men jag vill ha solen!

Ida mötte mig på jobbet idag, åkte hem till mig, åt middag, drack te, åt kakor, hade mysigt. Och så fotade jag henne! Kanske visar nån bild sen när den har fixats och jag fått hennes godkännande.

Kvällen igår var hur bra som helst! Mycket senare än planerat dock, var inte hemma förns halv fem typ. Först gick vi till Medusa, men det var så tidigt så det var rätt segt där så då skulle vi då till ett annat ställe. Men då smsade Muums och sa att han sett mig gå förbi där han satt på After så vi gick tillbaka och var med dom ett tag. Sen drog Anette och Max och de andra till Harrys men jag stannade kvar med Muums, Anton och Dennis. Vi hade hur kul som helst! Tycker verkligen om att vara med Muums, har aldrig tråkigt då iaf ^^ Sen när de skulle dra vidare till Nipe gick jag tillbaks till Medusa där Carl och gänget var. Så kvällen fortsatte där med ännu mer skratt, hur kul som helst. Och jättenajs ställe!

Nej.. jag måste sluta skriva, skriver dåligt och osammanhängande.. Men det är för att jag tittat på Secret window samtidigt. Läskigt att titta själv! Jag som är så mörkräd.. men jag kände att jag ville se den. Kommer ihåg att jag tyckte den var bra.



Foton: Jag | Ge mig sommar!
<3 J.F

För jag kan inte säga nej. Inte när du rör vid mig.

I löööv Spotify. När man börjar klicka kommer jag ju fram till en massa gamla godingar som man glömt, hur najs som helst!

Ikväll blir det utgång. Ett nytt ska provas, Medusa i Gamla stan, blir nog jävligt najs. Carl ska med, skitkul eftersom jag inte träffat honom sen den där kräftskivan... Visst kort på deras konsert men det räknas inte riktigt va.. Anette och Max ska med också såklart så det blir nog en helt okej kväll. Värd att gå ut för i alla fall. Även om jag är trött och gärna skulle dega i soffan framför en film. Det går en hel del bra ikväll faktiskt.. Men what to do?

<3 J.F

Allt går med våld

Kände att nu fan får det vara nog! Och så var det det också. Nu känns allt JÄVLIGT mycket bättre. Tack fan!


<3 J.F

Tired

Trött på hela skiten faktiskt. Jag vet inte ens om jag är intresserad av att försöka länge. Känns som bästföredatumet gick ut för flera veckor sen. Det var kanske inte meningen. För det här är fan inte normalt. Inte som jag ser det iaf..

Var hos tandläkaren idag, usch gillar det verkligen inte! Hade tydligen lite tandsten! Så nu har jag inhandlat munskölj och tandtråd. Nu jävlar ska vi få fina tänder. Men hon sa faktiskt också att jag hade väldigt fina tänder i övrigt och jag har aldrig haft hål, hur najs som helst.

Nu ska jag kolla på film, utan Simon. Yey!

<3 J.F

good day!

Dagen idag blev en mycket bra dag. Först mys med min bästa, sen plugg och god mat sen mys med en annan bra, min mamikompis Ida. Kom precis hem därifrån efter att ha varit och fikat, spelat spel, snackar skit och haft det allmänt trevligt och mysigt. Gillar dig a lot Ida!


God brunchmacka. Keso, tomat, morot, skinka, majonäs och salt&peppar


Slappa kläder för dagen
Tights med skindetaljer; Kappahl
Tisha "Enjoy the silence"; Stadium
Mammas gamla skjorta; Levi's
Mössa; Stadium

Cpkaninen som Ida är vakt åt. Vilken jävla kanin springer runt som en galning och leker med en fotboll samtidigt som den bajsar ööverallt. Riktig bajsmaskin dedär asså, cp!

Good fika! Chokladte och ballerina kladdkaka, en mycket positiv överraskning! Nästan ny favvo där faktiskt tror jag!

Retro spel ^^ Jag ägda Ida! (Egentligen inte.. men ja va jäävla bra!)

Nu ligger jag här i sängen och tinar upp mig efter den kalla promenaden hem från bussen. Rätt skön ändå att gå på kvällen. Och vinterluften är ju sådär härligt frisk. Synd bara att den ska kyla ner en så jävligt.. Har bestämt att jag ska fota Ida med magen i helgen också, antagligen lördag. Det känns jätteroligt! Dels för att jag vill fota en gravidmage då jag tycker det är typ det finaste nånsin(!) och dels för att känns jättekul att hjälpa henne med det. Blir ju ett roligt minne för både henne och barnet. Såhär såg jag ut när du var inne i magen.

Imorn ska jag plugga mer. Ska börja med en jävligt jobbig uppsats tänkte jag.. Sen skriva klart en engelskagrej, läsa lite politik och kanske lite matte på det som en belöning? Bra va? Sen på kvällen blir det Floorstrip och efter det kommer min älskling och sover med mig. Kan det bli en bättre dag? Tror fan inte det!

Nu; Klä av mig och göra mig i ordning för skönhetssömnen. Tror jag ska dra på en film att somna till. Lööv it! Tjing!

<3 J.F

nytta

Idag har jag till mig egen stora förvåning faktiskt fått lite gjort. Jag har skrivit en svenskauppsats och läst ett kapitel i engelskaboken. Tänkte läsa lite politik nu också och kanske dammsuga lägenheten. Älskar känslan av att ha bidragit med något. Jag får alltid lite ångest när jag bara legat en hel dag och inte gjort något vettigt alls. Får ni också det? tror det är rätt vanligt..

Sen ikväll då när jag vill chilla galet framför tvn och kanske till och med käka lite chips, då kan jag göra det med gott samvete för jag har gjort lite bra saker idag också. Bra va? :D Mer sånt fan!

<3 J.F

Onsdaaaag!

Ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar lite musik. Väntar på att Annie ska komma hit och säga hej på till Viggo innan hon drar iväg till Thailand senare idag.  Förstår att det är jobbigt att säga hej då till den där katten asså. Jag undrar hur det ska gå för mig när det är dags.. hemska tanke..

Simon kom hit igårkväll förresten, sa jag nog aldrig. Supermysigt. Kollade TV och hade det allmänt trevligt. Nu ligger han här brevid och verkar inte sådär jätteglad för att jag är uppe och jättepigg. Men bryr jag mig? Nope. Jag ska nog få upp honom också.


Väldigt ny bild på mig ;)
<3 J.F

sämst

Jag gick och la mig lite tidigare igår för att kunna gå upp tidigt idag så jag skulle hinna plugga. Tror ni jag gjorde det? Nej nej. Jag vaknade kvart i tre - sämst! Så nu sitter jag här i soffan och kollar på TV och käkar nutella igen.. Konstigt man går upp i vikt? (A)

Om en timme måste jag åka hemifrån för att ta mig till träningen. Innan det måste jag städa och fixa. Och anledningen till att jag åker tidigt är för att jag måste hinna handla lite på ICA innan. Simon ska komma hit ikväll. Då är det ju lite trevligt om det finns nån mat. Eller.. typ bröd iaf ^^

Hörs ikväll. Har inget intressant att säga.

<3 J.F

qoute

Muums; "Älsklingshora!" Jag; Skitglad och skitnöjd. Bästa han kunde sagt typ.. Liite annorlunda kanske men vafan ^^ Vi är jävligt konstiga han och jag. Men det är det som är det braiga lixx.

Idag var det gryymt kul på stripen. Sådär kul som det var första gången. Jag körde tills mitt linne var bokstavligt talat helt blött! Jag såg typ stjärnor och var helt snurrig eftersom jag inte ätit knappt idag. Men jag körde gärnet iaf för det var så satans kul! Så jävla grym koerografi :D

Nu ska jag fortsätta äta min gooda mat som jag lagade. Orkade egentligen inte så jag bara hällde i och hoppades på det bästa. Och jäävligt bra blev det!

Tjingeling pling!

<3 J.F

Relaxed

Känner mig så avslappnad att det är helt sjukt. Superskön känska. Det blev verkligen en heldag dr på Centralbadet, rekommenderas alla! Det är ju faktiskt inte så dyrt helle3. 130 kronor för att gå in så kan man njuta där en hel dag, super!

Nu måste jag snabbt tvätta håret, glömde schampoo så mitt håår är fullt med klor och annat äckligt. :P Sen ska jag iväg till gymmet för att köra strip. Tror inte att det kommer gå så bra för jag är helt slut i hela kroppen. Men det ska bli kul som fan!


1. Blommor jag fick i lördags. 2. Min frukost denna morgon. 3. Frikostsällskapet..

Kläder för dagen, osminkad tjej
Kort spetströja: Monki
Linne; H&M
Tights med skindetaljer; Kappahl
Halsband; Cubus, Gina

<3 J.F

internetfan!

Tänkte blogga lite innan jag ska iväg till centralbadet med brudarna nu och bara jacuzzi och basta och mysa. Men tror ni att min dator vill sammarbeta? Icke! Så bilderna jag tagit nu på morgonen får läggas ut senare när jag kommit hem igen. Ni får ha det så bra så länge!

<3 J.F

RSS 2.0