Fika med Denise

Nu ska jag åka in till stan för att möta Denise. Har inte träffat henne på typ ett år :S Men vi började prata på msn i veckan och bestämde oss då för att det var dags för en fika. Så på den vägen är det. ^^ Men nu måste jag kila så jag inte kommer för sent.

<3 J.F

Skit

Fan, allt är bara skit just nu. Allt går åt helvete. Jag bråkar med mina vänner, skolan går åt helvete. O de som jag verkligen tyckte om visade sej inte vara särskillt intresserade. Vad gör man när man inte orkar mer? Det känns som att jag är så jävla mycket efter att det inte går att jobba sig tillbaka.. Att det har gått för långt.

Men jag orkar bara inte tänka på det. Jag typ försöker göra en massa andra saker ist. Men det känns som att snart kommer det rinna över. Så man kanske ska göra nåt innan det går alldeles för långt.. ?

--

Dålig uppdatering, jag vet. Men jag har typ slitit med mitt rum hela dagen. Kom på lite fler projekt medans jag ändå höll på. Som det oftast blir.. Så jag är fortfarande inte riktigt klar. Men jag lägger ut "efterbilderna" i morgon. Jag lovar. :)

<3 J.F

Rensning!

Idag känner jag mig sådär duktig och nyttig. Kanske för att jag gick upp ungefär 5 timmar tidigare än vanligt? Haha. Men nu håller jag iaf på och rensar ur hela min garderob. Och det är ganska (JÄVLIGT) mycket kan jag börja med att tala om. Jag har alltid vart en sån här nörd som inte slänger nånting. Men nu ska det bli ändring på det. Ut med all skit som jag inte ens använder och in med nya fräscha nyheter!

Åh, det här känns jätteskönt! Varför har jag inte gjort sånt här tidigare ^^

Här kan ni få se lite bilder på hur det ser ut i mitt kaos just nu. Det är inte fint asså. haha. Men det är det jag ska fixa till. Ni får se "efterbilderna" sen ;)

image121  image122  image123

Bara de gamla kläderna än så länge, de nya har jag inte börjat sortera än. ^^

<3 J.F


Uppe med tuppen

Ja, jag vet, det är helt sjukt. :S Jag fattar inte hur jag kan vara uppe så här tidigt.. Jag brukar annars vara den som ALDRIG kan vakna innan typ.. halv 2 på helger. Och idag vaknade jag klockan 8. Jag fattar ingenting.. :P Nu har jag legat och kollat lite på barnprogrammen som går på tv. Bl.a Pokemon. Haha, sjukt länge sen man tittade på det. Haha. Och jag har försökt somna om men fan, jag kan inte. Så då är det väl lika bra att gå upp. Eller? :P

<3 J.F

Ny piercing

Jag håller på och kollar på nya piercingar till naveln på internet. (LÄNK) Men det finns så många fina att det blir svårt att välja. Vad tycker ni? Vilken är snyggast? :)

image115  image116  image117       
              101 kr                                    128 kr                            105 kr                
image119image120image118
           16 kr                                      51 kr                                      44 kr

<3 J.F

Sjukling

Vaknade i morse med värsta huvudverken och ett illamående. Inget kul sätt att vakna på! Så därför har jag stannat hemma idag. Ganska skönt ändå eftersom jag fick sova ut ordentligt. Känns som att det var länge sen..

Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska skriva i den där jävla engelskaartikeln. Det går verkligen inte bra! Jag har skrivit en inledning. Och den är helt okej. Men, den är det ju bara resten också.. Jag har liksom skrivit ungefär en tiondel! Vilket suger..

Så nu ska jag fortsätta kämpa med det här. Berättar hur det gick sen ;)

<3 J.F

Jag är bäst!

Jag är skitstolt (läs skitnördig) för att jag lyckas med det här ^^ YES!

image114

<3 J.F

Krönika

Jag har nu kommit på att jag är jättemissnöjd med krönikan jag skrev om melodifestivalen. Den sög verkligen! Så nu vill jag skriva en ny. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva om. Så jag skulle verkligen uppskatta om ni kom med lite förslag. Helst inga jättetunga ämnen. Jag vill skriva om nåt jättelarvigt som man ändå irriterar sig på. Något som egentligen inte har så stor betydelse i samhället. Typiska I-landspromlen.. ^^

<3 J.F

Lite vila

Nu har precis några tjejer från min klass varit och pratat med vår mattelärare så vi får ha mattprovet efter lovet ist. Annars skulle vi haft det imorrn! Det känns ganska skönt faktiskt. För nu har jag mer tid att verkligen lära mig allt. Kände mej sjukt stressad innan. Fast nackdelen är att vi har massa grejer den veckan så ja, det kan bli mer stressigt också. Men men, det blir säkert bra. ^^ Nu får jag iaf tid att fixa till krönikan och skriva artikeln.

<3 J.F

Lite kläder

Tänkte lägga ut lite bilder på fina kläder som jag hittade när jag kollade runt på olika sidor. Vill ha! Men tyvärr har jag ju inte så mycket pengar kvar.. :/

image108

Jättesöta shorts från Asos 361 kr

image109
Skitsnygg bikerjacka från La Redoute 459 kr

image110

Söt, stickad topp. Jätteenkel att få till en snygg outfit. Ett par lite mörkare blå stuprörsjeans, höga stövlar (ex. mina bruna) och ett långs halsband. Skitsnyggt!
Från La Redoute 329 kr

image111
Grymt coola skor! Tänk dom till ett par stuprörsjeans. Kanske gråa?
Från Asos 520 kr

image112

Skitsöt stickad klänning från La Redoute 819 kr

image113

Assnygg skojortklänning. Älskar såna här mönster! Jag tyckte även väldigt mycket om den här modellen. Fina ärmar, bra längd och fint med knappar.
Från Asos 722 kr

<3 J.F

Planering

Jag hade ett ganska långt samtal med vår idrottslärare Mathilda igår där ja berättade att jag kanske inte riktigt mår så bra och att det inte går så jättebra för mig i skolan. Och anledningen till att det inte går så bra är att jag har hamnat efter lite i de flesta ämnena vilket gör att jag har massa uppgifter utöver de som vi håller på med nu.

Så vi pratade iaf om hur jag ska kunna ta mig ur den här onda cirkeln och komma igång. Det som jag framförallt måste börja göra är att planera och prioritera. För just nu tänker jag bara på hur mycket jag har att göra. Och till slut blir det så mycket att jag inte gör någonting alls i stället. Vilket inte är så bra.. Därför måste jag varje vecka sätta mig ner och göra en lista över de saker som jag måste göra just den veckan. Och vilka dagar det ska vara klart. Så måste jag sätta press på mig själv för att verkligen klara av det.

Och då tänkte jag så här. Att om jag lägger ut mina mål för varje vecka i bloggen borde ju det sätta en större press på mig själv. För annars ser ju alla om jag misslyckas.

Så här kommer då min första veckans mål:

[  ]  Omarbeta krönikan och lämna in (torsdag)
[  ]  Skriva klart eng. artikeln och lämna in (fredag)
[  ]  Plugga in mattemålen inför provet (onsdag)  Behövs inte längre eftersom det blev uppskjutet :D
[  ]  Komma i tid varje dag

Jag tänker utöka listan varje vecka. Men jag börjar med småsaker. Som att komma i tid på morgonen. Det har vart svårt nu eftersom jag bara får ångest av att tänka på hur mycket jag har att göra. Men nu är det en ny start. Och jag ska börja det här nya med att stänga ner datorn och koncentrera mig fullt ut på lektionen. Så bye bye ;)

<3 J.F

Chanel coco phone

Höll på och kollade runt på lite olika bloggar då jag hittade bilden på den här telefonen från Chanel. (Hittade den först i Eleonors blogg Ytligheter)

image104image105


 

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här mobilen. Jag skulle ju ljuga om jag sa att den var ful såklart. Men ja, jag vet inte riktigt. Lite delade åsikter har jag om designen. Men jag måste ju även tillägga att jag aldrig skulle tacka nej till att få den. Det är ju ganska mycket respekt att ha en mobil från Chanel med grymt annorlunda design. Det kommer ju inte vara många som har lika dana iaf.

Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha den här annorlunda mobilen?

<3 J.F


Är man stor och stark måste man vara snäll

Jag trampade ihjäl en myra igår. Och det var helt med flit. Och då tänker ni säker, jaha? Och? Varför skulle jag bry mej? Och så tänker jag också egentligen. Men eftersom jag har kommit in i nån konstig period när jag tänker överdrivet mycket på allting så började jag fundera på hur stor makt vi människor har. Tänk att vi styr i princip hela världen. Vi kan göra i princio vad vi vill. Och det har vi också gjort. Kanske lite för mycket tillochmed. Jag menar, det är ju inte direkt grisarnas fel att det just ju pågår en växthuseffekt som kan förstöra allting. Jag antar att alla har sett Alvedons nya reklam Är man stor och stark måste man vara snäll. Det ligger ganska mycket i det faktiskt.

Som med mig och myran. Bara för att jag har så stora fötter (jämfört med myrans storlek) så betyder ju inte det att jag bara kan trampa ihjäl den. Hur snällt är det egentligen? Jag skulle ju inte vilja bli ihjältrampad av nån som är större än mej? Skulle du?

Så tänk på det! Var snäll mot dom som är mindre! :)

image103

<3 J.F

<3

Var på fest hemma hos Emma i fredags. Grymt lyckad fest förövrigt. Vi hade skitkul! TACK! Men då iaf så sa Magnus en sak till mig som jag blev så himla glad för. Vet dock inte om det var alkoholen eller hjärtat som talade. Men jag blev lite varm i hjärtat iaf ^^

"Det är så skönt Magnus, för vi har typ pratat om allt som går nu."
"Ja, jag tror faktiskt att.." *funderar* "Ja, du är nog min bästa tjejkompis just nu. Och jag hoppas att det förblir så väldigt länge"

Därefter fick han en stoor kram av mej. :) Jag är så glad att jag har träffat honom. Han är så himla snäll!

Och vi kom fram till att vi måste tacka Muums för det. Så tack så mycket, tack för att du fick oss att träffa varann. :P Tänka sej, alla är bra för något. ;)

<3 J.F

Låt

Jag har fått en låt på hjärnan. Så irriterande när det blir så.. Man försöker fokusera tankarna på nåt annat men den man hör fortfarande den där låten ligga och spela bakom alla tankar. Den slutar liksom inte. Sjukt irriterande! Men det är lite skönt att det är en bra låt iaf. Ibland fasnar ju sånna låtar som man hatar och då är det ju ännu mer irriterande. Då vill man bara slå sig själv i huvet för att få tyst på skiten. :P Haha. Kanske inte.. men nästan ^^

Låten som spelar i mitt huvud är Monsoon med Tokio hotel.

<3 J.F

Bloggar

Jag var precis inne på tv4's hemsida och kollade på intervjun med Blondinbella och StinaLee (och en tredje tjej som jag inte minns vad hon heter, sorry!). De pratade om att bloggvärlden växer nu och så. Det är fler och fler som startar bloggar och även fler som läser dom. Och de tog även upp frågan om varför man bloggar. Medans BlondinBella gör det för att tjäna pengar gör StinaLee det för sig själv. Och det fick mig att ändra intällning till BlondinBella lite. Jag menar, jag håller helt med StinaLee. Man bloggar ju för sin egen skull. Visst, jag tjänar inga pengar så jag kanske inte riktigt kan uttala mig om saken. Men en blogg känns inte som något man gör för pengar. Så kan man väl bli journalist eller nåt. Men en blogg skriver man ju för att skriva om sina egna tankar och åsikter. Man skriver om sånt som rör en själv. Nej, att göra det för pengar, då känns det inte lika ärligt längre. Då känns det som om man bara sitter och hittar på en massa inlägg bara för att man ska tjäna pengar. Inte för att man verkligen har nåt att säga.

Nej, där fick jag mej en liten funderare.. Jag bloggar iaf för att jag tycker att det är så himla kul. Och det är bara för mej själv. Det är ganska kul faktiskt att gå tillbaka och se vad man har skrivit om. Då kan man se hur man utvecklas och förändras. Kul!

<3 J.F

Lovesong

Tänkte lägga in en liten kärlekslåt såhär på alla<3dag och allt. Lyssna på texten. Antar att det är många som kan känna igen sig. Jag vet iaf att jag gör det.

Tyvärr finns det ingen video så ni får nöja er med det här snygga bildspelet som nån har gjort.



Hope - Who am I


<3 J.F

Det är fel på Sveriges väder!

Fick precis en smärre chock när jag kollade ut genom fönstret. Det är helt vitt på marken! Och nu blåser det typ storm också! Vafan är det här? Tidigare idag var det ju vårsol liksom :S Fattar ingenting asså. Det är nåt fel på Sveriges väder, helt klart!

image101


<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma igen och alldeles utmattad! Gäspade till och med på danslektionen.. Då är det illa ^^ Men det var skitkul även idag :D Vi började på en ny koreografi till en Kylie Minogue-låt. SKitsnygg koreografi. Tack Dan!



Kylie Minoque - Speakerphone
Gick tyvärr inte att lägga upp den med videon. Men om ni vill se den kan ni gå in här :)


Jag lovade ju att berätta allt skoj vi fick göra i skolan idag så det är väl bäst att jag gör det nu då.

Hela skolan var indelade i 6 grupper. Sen skulle man gå runt på olika stationer och göra vissa grejer.

1a rummet
Där fick vi köra "jag har aldrig". Det var en jätterolig början. Tyvärr var det ingen i vår grupp som vågade säga nåt "kul". Vi körde typ "Jag har aldrig varit i Spanien". Det roligaste vi körde var väl typ.. "Jag har aldrig badat naken". Men de andra grupperna hade visst varit lite mer intima eller vad vi ska kalla det. De körde påstående i stil med "Jag har aldrig kommit på några ha sex" och "Jag har aldrig haft sex i skolan". Alltså, lite roligare frågor. Men men..

2a rummet
Där gjorde vi den där leken när lärarna sa ett påstående ex. "Vart går gränsen för otrohet?" Om man tycker att den går vid en puss på kinden ställer man sig i ena änden av rummet och tycker man att den går vid sex ställer man sig i andra änden. Och sen kan man ställa sig där i mellan också. Beroende på hur mycket man håller med. Så det var ganska kul att se vad folk tyckte. Och det fick en själv att fundera lite på vad man själv egentligen tycker också.

3e rummet
Då var det alla-hjärtans-dag-pyssel. Så vi fick skriva dikter och göra alla-hjärtans-dag-kort. Mitt blev självklart skitsnyggt. ;) Eller inte..

4e rummet
Där delades killarna och tjejerna in i olika grupper. Sen fick vi skriva frågor till varandra. Så vi tjejer frågade killarna saker som vi ville veta om dom. Och killarna ställde frågor som dom ville veta om oss. Det var skitroligt faktiskt. Killarna ställde lite roliga frågor dock. :P Typ "vad gör ni tjejer i omklädningsrummen) Vårat svar: Byter om.

Det var nog inte riktgigt det svaret de hade hoppats på ;)

5e rummet
Där hade skolsyster en liten föreläsning och frågestund angående sex och samlevnad. Och så fick vi kondomer också. Det var också kul. Och det blev en hel del fnitter kan jag ju säga. ^^

6e rummet
Då var det dags för den stora "finalen". Där var hela skolan samlad. Tidigare i veckan så har varje klass röstat fram en "herr och fru" från varje klass. Från min klass blev det jag och Falk. Så vi skulle då göra olika tävlingar mot herrarna och fruarna från de andra klasserna. Och även en herr och fru lärare. :P Då var det två deltävlingar och sen en final.


1a deltävlingen
Då drog Amina, som höll i tävlingen, en lapp där det står två kroppsdelar. T.ex lillfinger mot arm. Då ska man hålla i den lappen mellan lillfinger och arm. På varandra då alltså. Och självklart fick jag och Falk "mun mot mage". Så jag fick böja mig ner och hålla i lappen med min mun mot Falks mage. Det så liite fel ut för publiken kan jag ju säga.. Jag tänker inte ens säga vad det såg ut som. Haha.
De två lag som tappade lapparna först åkte ut.

2a deltävlingen
Då var det en sånglek. Paret står mitt emot varandra så att den ena ser en bild på visas med projektorn och andra står med ryggen mot bilden. På bilden är det någon artist. Så ska den person som ser den sjunga något med den artisten så att den andra kan gissa. Jag sög på den där jävla leken. Jag fick total blackout så jag kom inte på en enda låt! 0 poäng för vårt lag alltså. Det var då vi åkte ut ^^ Vi och det laget som fick näst minst poäng.

Finalen
Då var det individuell tävligt. Alltså, lagen splittrades.Då var det en frågesport om sex och sånt. Och den tjej och kille som fick mest poäng vann. Så det slutade med att Sp07B vann. Grattis! :)

Sen var det lite rosutdelning och diktuppläsning och så och sen fick vi gå hem. :)


Men nu måste jag springa iväg och plugga lite näringslära, har prov imorrn.. Suck!

<3 J.F

Snabbis

Nu är jag hemma, bara en snabbis, innan jag ska åka iväg till dansen. Dansar Commercial Hip Hop på Danscenter. Skitkul! Tänkte bara skriva en snabbis innan jag drar. :) Har precis vart och handlat middagsmat på Konsum nu. Kändes kanska vuxet att gå där och plocka på sig, potatis, lök, mjölk m.m. Lite skoj sådär ^^

Vi hade temadag i skolan idag eftersom det är alla hjärtans dag. Berättar sen hur kul (pinsamt) vi hade det.

Men nu måste jag springa iväg till tuben om jag ska hinna i tid till dansen. Tjingeling så länge ^^

<3 J.F

Natti

Nu är det dags att gå och lägga mig. Är trött som ett as! I morgon är det alla hjärtans dag så då ska vi bara leka och ha kul i skolan. Så jag vet inte riktigt om jag ska med mig datorn.. Men annars bloggar jag när jag kommer hem från dansen på kvällen. Bye!

<3 J.F

Mikael Elias Teoretiska Gymnasium

Det kanske är några utav er som funderar på att söka hit? Gör det.

Men om ni vill se hur vi har det så kan man komma hit och prova en dag. Då får man alltså vara med på lektionerna under en hel dag. Eller en del av dagen om man vill.

Låter det intressant?
Ist kan ni maila vår rektor eller ringa till skolan
e-mail: [email protected]   tel: 08-610 32 00

Ni kan även gå in på vår hemsida http://www.teoretiska.se

<3 J.F


Mobilhelvete

Min mobil har typ gått sönder! Eller.. den har varit halvtrasig ett tag men nu börjar den fucka ur totalt.. I morse hade den stängt av sig så jag försov mig igen.. Och igår och i förrgår gjorde den nåt konstigt så att ingen kunde ringa mig. I måndags hade jag helt plötsligt 7 missade samtal. Bara för att de inte gått fram tidigare. Hur kul är det på en skala? Så idag ska den in på lagning. Ska få ha pappas gamla så länge. Och den är ganska ny iaf så jag får klara mig med det. Även om jag kommer sakna min älskade  mobil.. ^^

Nu ska jag analysera låttexter på engelska.

<3 J.F

Torra läppar?

Jag har alltid haft skittrorra läppar, speciellt på vintern. Och jag har provat allt! Men ingenting funkar. Eller, det funkar i en vecka men ser blir jag typ emun mot det. Men sen åkte jag till apoteket och pratade med en tjej där som tipsade mig om den här krämen. Så jag köpte den och hade väl inte sådär jättehöga förväntningar. Men den funkar faktiskt skitbra! Så det är en bra tips till alla torrisar ^^ 95 kronor på Apoteket.

image100
Vishy laboratoires - Nutrilogie lévres
(eller nåt sånt)

<3 J.F

Myspys med kusinen

Nu är maten nere i magen. Fan va skönt. Var så himla hungrig efter dansen.

Nu ska jag och Rebecca äta grönsaksdipp och kolla på Notebook. Var så himla länge sen ja såg den filmen! Men den är verkligen världsbäst! Om ni inte sett den, se den! NU! En riktigt tjejig kärleksfilm. Så den ska vi kolla på nu. Får se om jag bloggar mer sen. Annars säger jag god natt så länge. :)

image99

<3 J.F

DANS

Det var skitkul på dansen idag :D Fick dansa med Johan och Johan. :P Haha. Nya och gamla. Skit bra killar så då blir det så himla kul att dansa. Älskar det!

Men nu ska jag äta makaroner och köttbullar. Rebecca hade lagat mat så den var färdig när jag kom hem. MYS!

<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma igen. Sitter och äter en chiabatamacka med keso och tomst på. Gott! Jag slapp göra musikredovisningen idag. Skönt som fan ^^

Men snart måste jag dra igen för jag ska åka in till stan och dansa. börjar kvart i sju i Odenplan. Bloggar mer sen när jag kommer hem.

Tänkte bara tipsa om en hudkräm som jag fick låna av Emma igår. Den var från The body shoop och luktade asgott! Hett tips ;)

image98

<3 J.F

Musikredovisning

Håller just nu på att skriva ihop en musikredivisning som jag ska göra om Erykah Badu. Skulle egentligen gjort den förra veckan med det glömde jag. Så då skulle jag göra den här veckan ist. Men självklart så glömmer jag bort det igen... Suck! Ibland blir jag så trött på mig själv.. Men det går nog ändå. Jag får ju ha powerpointen som backup så jag kommer ihåg vad jag vill säga.

image97


<3 J.F

Irriterad

Asså fan vad irriterad jag blir på blogg.se. Det bara krånglar heela tiden. Speciellt på kvällarna.. Det går liksom inte att logga in. Sjukt irriterande. Men nu lyckades jag iaf till slut. Efter att ha försökt i typ en kvart..

Nu ska jag fortsätta kolla på Jordan rättsläkare :D

<3 J.F

Tävling

Är med och tävlar om en jättefin T-shirt på en annan blogg. Var med ni också! :D Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

image96

<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma :) Hemma hos mig och Rebecca då vill säga. Åh, det känns så himla skönt. Och jag blev ju inte mindre lycklig när jag upptäckte att det finns trådlöst närverk så jag kan använda min laptop :D TACK MORMOR! (eller grannen..)

Sitter och kollar på CSI nu. Älskar det programmet men jag har inte kunnat se det på jättelänge bara för att vi bytte från Boxer till Viasat. Fast på onsdag kommer femman även till Viasat. :D Skoja om jag blev glad när jag fick höra det. Asså, den här dagen har verkligen varit bra. Det har bara hänt en massa bra och roliga saker. Fan vad jag älskar sånna dagar!

<3 J.F

I skolan

Nu sitter jag på dagens första lektion, kemi. Jippie! Sen är det datakunskap och efter det är den lunch! YES! Kebabgryta m. ris på cesannas är vad som står på menyn. Smarre barre!

Vill passa på att berätta om min älskade hudkräm. Den finns att köpa för 95 kronor på Kicks. Det som är bra med denna kräm är dels att den fungerar väldigt bra, man blir mjuk och len även om man är väldigt torr från början. Det som också är bra är att den är baserad på ekologisk jungfruolivolja. Alltså inga konstiga tillsatser. Och jungfruolivoljan är även känd för för att förbättra hudens struktur och balans.

image95

<3 J.F

Måndag

Jahapp, då var det dags för ännu en ny vecka. Ny vecka med nya tag. Så nu är det bara att rycka upp sig och försöka göra alla de där grejerna som man tänkte att man skulle börja med förra veckan. Ja, som sagt, försöka. Haha. Vi får se hur det går med den saken. Men jag har faktiskt börjat bli liite mer seriös i skolan. Det känns bra. :)

Men nu ska jag gå ner o slänga i mej en macka o sen är det dags att dra till skolan. Bloggar mer när jag har kommit dit.

<3 J.F

Bloggfix

Håller just nu på att soretar in alla mina inlägg i olika kategorier. Så att det ska bli lättare att hitta det man vill läsa om. Men det kommer ta ett tag att fixa. Bara så ni inte undrar varför jag har ett inlägg i varje kategori. Haha.

Fixa fixa

Tänkte även lägga upp en visningsbild och en liten presentation om mig själv. Tycker det är dags att den här bloggen utvecklas lite. Haha. Eller vad tycker ni?

<3 J.F

H&M katalogen

Tänkte bara visa lite snabbt vad jag planerar att beställa från H&M's nya vårkollektion.

image88

Tänkte köpa den vita med svarta blommor men den fanns inte kvar. Vill ja ha en svart? 198 kr

image89
En skitsöt liten svart väska. Kommer passa perfekt i vår. 98 kr

image90
Vill köpa en massa scarfes till i vår. Skitsnyggt att knyta i håret för att fixa lite roligare frisyrer. 59,50 kr

image91
Guldiga, väldigt enkla örhängen. Älskar sånna här modeller! 29,50 kr

image92

En skitsnygg skjortklänning som känns helt rätt i vår. Ville ha en sån här redan förra året men då hittade jag ingen snygg. Men nu jävlar. ;) 198 kr

image93

Det var kärlek vid första ögonkastet när jag sågden här klänningen. Men jag vet inte om jag ska köpa den ändå. Vet inte om den passar mig. Vad tycker ni? Hur snygg är den? 298 kr

image94
En väska som jag hittade med inte är riktigt säker på. Snygg och stilren men.. nja, vi får se. 179 kr

<3 J.F

JIPPIE

Åh, jag är jätteglad just nu ^^ För nu är det bestämt att jag och Rebecca ska få flytta hem till mormor nästan vecka och bo där själva. För er som inte vet det så är min mormor i USA nu och kommer hem på söndag. Och det ska bli så himla kul att bo där ensam med henne. Och jävligt skönt om inte annat. ;)

Och det ska bli kul att se hur bra vi klarar av det. För vi ska ju flytta ihop sen på riktigt när vi blir äldre. (Första lägenheten) Så nu märker vi om vi klarar av att bo med varandra. Åh, det ska bli så mysigt. Och det kändes så jävla kul när Rebecca ringde och sa Men när kommer du hem imorrn då? Hur blire med middagen? Jag vet inte, men det kändes så vuxet på något sätt. Haha. Kul som fan iaf! :D

Så nu måste jag ta fram alla mina kläder och planera veckans outfits ^^ Skönt ändå att ha hela veckan planerad i förväg.

Sen när jag har gjort det så är det dax för mig att sova. Så, God natt!

<3 J.F


Smyckeskärlek

Var inne på cocoo.se och kollade runt lite. Och de har ett armband där som jag bara måste ha! Älskar det! Tyvärr kostar det lite väl mkt. Men jag har för mig att jag har sett ett liknande på H&M. Så jag måste ut och leta lite ;)

Sen är det ju självklart cocoos bambooörhängen. De är ju typ bäst. Men ja, jag köper de sen när jag vunnit på triss eller nåt. Haha

Dessutom ännu ett armband. Jättefint tycker jag. Skitsnyggt att ha för att piffa till en enkel outfit. Men jeans och någon snygg top kanske?

<3 J.F


Skit också.

Fan då, jag har blivit spelberoende igen ^^  Ännu en gång har jag fastnat för Winterbells...

Sverige, blåa strutsfjädrar i Serbien?

Var det någon som såg melodifestivalen i lördags? Det gjorde jag. Eller, i alla fall slutet. Den delen när det är två som går vidare till final och två till andra chansen. Och jag måste ärligt säga att jag ångrar att jag ens såg så lite. Jag måste säga att det här med melodifestivalen känns mer som ett sätt för SVT att dra in lite pengar än att få fram Sveriges stora artist. Det är helt klart pinsamt. Och de artister de får fram? Helt ärligt, Christer Sjögren. Inget personligt mot honom men frågan är hur många i Sverige som lyssnar på hans musik. Möjligtvis den lilla grupp äldre damer som tycker om att gå ut och dansa på fredagskvällarna. Den generationen som fortfarande uppskattar den sortens musik. Jag måste säga att jag verkligen skämdes över att tillhöra det svenska folket efter att ha sett det där. Är det så här vi vill representera Sverige? Med en 57årig gammal gubbe som lite käckt står och knäpper med fingrarna i takt till musiken medans ett gäng unga, snygga tjejer springer runt honom med piffiga kjolar och tillhörande solfjädrar i samma blåa fjädrar som ser ut att vara lånade från någon B-teater i Sverige där de satt upp en B-kabaré. Är det så vi ser på Sverige? I så fall måste jag ha missat något. För enligt mig är Sverige ett land som är väldigt bra inom musiken. Jag tycker faktiskt att vi kan vara stolta på den fronten. Och då måste jag kanske tillägga att jag inte räknar Christer Sjögren och Vikingarna till kategorin "Bra svensk musik". Tyvärr, men jag gör det bara inte.


Jag måste även tillägga att det här nya upplägget med en massa delfinaler, en andra-chansen-final och till sist den stora finalen. Det känns bara som ett försök att tjäna mer pengar. Det är inte ens underhållande att se på. Bara långtråkigt. Man hinner ju tröttna på låtarna innan de ens kommit till Globen eftersom varje artist får sjunga sin låt ungefär fyra gånger innan den ens kommer till finalen. Allt för att folk ska rösta flera gånger. Därav de extra pengarna. Jag brukade älska det här programmet. Hela tävlingen. Men det känns som att de har glömt bort vad den egentligen handlar om. Precis som allt annat i dagens samhälle handlar det bara om att tjäna mer och mer pengar. Och det är så synd! För den här tävlingen kunde faktiskt vara ett utmärkt tillfälle att visa resten av Europa att vi faktiskt inte är så värdelösa här uppe i kalla Sverige. Om de faktiskt la ner lite mer seriös tid på att hitta riktigt bra artister med riktigt bra låtar så kunde det bli riktigt bra. Men nu verkar de bara gallra fram låtar som drar in röster vilket innebär pengar.


Och varifrån kommer egentligen den här fixeringen vid pengar? Som om det inte finns viktigare saker här i världen? Gör en välgörenhetsshow dit folk kan ringa in pengar som skänks till något viktigt. Men lämna melodifestivalen utanför, snälla. Finns det inte några kvar som fortfarande tror på musiken, som jag gör. Som älskar musiken just för känslan den tar fram i en. Är det bara jag som fortfarande tror att musik kan förändra människors liv eller syn på olika saker och ting? Är det bara i mitt liv musiken spelar en oerhört stor roll?


Visst, ni får tjäna hur mycket pengar ni vill. Men låt det för Guds skull inte gå ut över musiken. Det finns fortfarande de som tror att musik är något mycket större än bara ett gäng toner som slagits ihop. Det finns fortfarande sånna som jag. Så än en gång. Snälla, lämna musiken utanför era pengaaffärer. Tack!


Ge gärna konstruktiv kritik på den. Så att det kan bli ännu bättre. Tack :D

<3 J.F


Lördag

God morgon

Dålig uppdatering igår igen. Men för det första så kom jag hem ganska sent efter bion med Magnus. Och för det andra så höll Blogg.se på att fixade med sidan igår så det gick inte att logga in. Men nu är jag här iaf. :D

Bion igår ägde! Asså den var grym. Det tyckte både jag och Magnus. Vi gick båda ut därifrån grymt imponerade. Så jag förstår mig inte på de där människorna som säger att den är dålig. De kan ju inte ha nån smak. De förstår sig inte på film helt enkelt!

Jag måste berätta en jätterolig sak också. :D Eller, det är iaf roligt för mig. Jag skrev klart min krönika igår. Det tog typ bara en kvart. :S Fick värsta inspirationen. Haha. Jag skrev om Melodifestivalen. Tänkte att jag skulle lägga ut den här i bloggen. Så kan ni ge mig tips på vad som kan förbättras. :)

Men nu ska jag gå ner och göra toast i vårat toastgärn. Blev typ sjukt sugen på det när jag vaknade. ^^ Har inte ätit det på år och dar känns det som. Så det ska bli riktigt smarrigt ;)

<3 J.F

Öppet hus

God morgon

Jag lyckades busa till det och smita iväg till en dator här på öppet hus. Även om det kanske inte var riktigt meningen. Det är ganska mycket folk här nu faktist, det känns bra. :) Hoppas vi får en massa roliga ocg trevliga ettor till nästa år. Det ska bli så kul att de skolan växa! :D

Ska som sagt på bio sen efter med Magnus och se National tresure 2. Hoppas verkligen att den är bra. Fick höra att jag inte skulle ha så höga förväntningar, att den inte riktigt håller samma klass som ettan. Men jag hoppas.. Sen efter det kanske jag ska fika med tjejorna. Så det blir en riktig mysdag :D

Nu är det dax för mig att dra här ifrån och möta upp Magnus. Men jag bloggar mer sen när jag kommer hem. Då kan jag säga hru filmen var också.

"Just nu tänker jag på alla snygga SP-killar i vår skola. Naturkillarna håller ingen klass i jämförelse med SP-grabbarna. Jag önskar att det fanns fler snygga naturare. "
/Max SP07B

Fasst det ligger ju en del sanning i det han säger. Eller.. ?

<3 J.F

Förlåt igen

Förlåt för att jag inte bloggat förns nu men jag har inte haft tillgång till en dator på hela dagen.. :/ För jag tog inte med mig datorn till skolan idag eftersom vi först hade gym på morgonen, vi hade spinning, fan va jobbigt det var! Och sen hade vi bara en lektion efter det och på den skulle vi kolla film. Så då kändes det onödigt att släpa extra vikt fram och tillbaka. Och sen efter skolan åkte jag hem och mös hos Alexandra :) Vi gjorde hemmagjord pizza och sen kollade vi på en film och åt popcorn. Asmysigt och ungefär det jag kände att jag orkade med ikväll, är cptrött! :P
Så nu kom jag precis hem därifrån. Och då kände jag att det var dax att blogga lite. Så ni inte tror att jag har dött eller nåt. ;)

Imorgon är det öppet hus i skolan, kom dit! (11-13) Så jag ska va i skolan 10.30. Lagom kul att vakna så tidigt på en lördag.. Men det är ändå kul att vara där. Kul att prata med folk och så.

Men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp i morgon. Ska försöka skriva när jag vaknar, men sen blir det inte förns jag kommer hem. Ska på bio med Magnus efter öppet hus också. Vi ska se National tresure 2 :D

<3 J.F

Godnatt

Asså jag är verkligen sämst på att blogga de här dagarna. Eller.. den här veckan. Men jag mår verkligen inge bra. Eller jag mår bra med jag är så sjukt trött så det finns inte. Så fort jag får en ledig stund så sätter jag mej och sover. Och jag vet inte hur många gånger jag somnat under lektionerna den här veckan.. Helsjukt.. Men jag ska försöka att verkligen vila ut nu i helgen så jag är pigg och fräsch nästa vecka. :) Ska då även försöka ta lite nya tag med bloggen. För jag skulle verkligen vilja vara sådär seriös och skriva flera gånger om dagen. Som jag gjorde ett tag förut..

Men vill ni veta en kul grej? :D Fick idag reda på att jag får jobb på Stadium Hamngatan, i kassan. Asnajs! Kommer iof bara jobba var tredje helg. Men vafan, det är alltid något. :D Då vet jag iaf att jag alltid kommer ha lite pengar, utöver studiebidraget. Så då kanske ni ser mej där sen ;) Haha.

Nu ska jag kolla på avsnitt 13 av Gossip girl och sen ska jag somna. Om jag inte lyckas göra båda samtidigt.. Haha. Det är ganska stor risk känns det som ^^

<3 J.F

Nytt ordspråk

Dum, dummare, Anders

Jävla blogg

Jag kanske ska börja med att säga god morgon. Men sen vill jag säga att blogg.se suger ibland. Igår försökte jag skriva ett inlägg i typ 10 minuter men jag kunde inte ens logga in. Irriterande!

Vaknade för sent i morse igen. Så det blev en snabbmorgon. Vaknade, duschade, klädde på mig gick. Och det var exakt det jag gjorde. Inte en grej till. Nej föresten, nu ljög jag. Jag packade ner mina böcker och datorn i väskan också. Så nu sitter jag här, osminkad och med ofönat hår. Jag kör på naturlig look idag ;) Haha. Synd att man är så jävla blek bara annars hade det ju nästan sett bra ut.

<3 J.F


PLUGG

Nu ska jag börja plugga igen. Är ni inte avundsjuka? ;) Ska visa en bild också så att ni kan bli riktigt suktade av hur kul jag har det!

image87

<3 J.F

Pluggpaus

Åh, vad duktig jag känner mig. Har faktiskt pluggat stenhårt nu i minst en timme. Mer säkert, ingen direkt koll på tiden. Men nu tog jag en liten paus och la bl.a in bilderna från min kamera som är jättegamla och såg då att jag hade flera bilder där som jag tagit för att publicera i bloggen. Men sen har jag tydligen glömt det då. Eftersom de aldrig ens kom så långt som till datorn. ^^

Men bättre sent än aldrig. Eller?

Först några bilder på min födelsedagstårta som min älskade pappa gjorde till mig <3
     
Till er som inte vet om det kanske jag ska säga att min pappa är bagare och konditor. Och nu mera ägare till ett café som ligger i Sundbyberg. Inte coolaste stället direkt men man måste ju börja någonstans. Det kommer mer sen, jag lovar ;)

Sen lite bilder på hur det ser ut när jag sitter och gör mina smycken. Och även lite på hur det ser ut när de är klara. Haha. Ursäkta den dåliga skärpan men det är min kamera som suger..
image84  image85  image86
Väldigt enkla smycken, men ändå. Det är grymt roligt. :) Och sen blir de fina också, tycker jag iaf.

Ja, det var väl det ^^

<3 J.F

At home

Ja, besöket på Svenska akademien var inte så tråkigt och ointressant som jag hade trott. Även om jag somnade Det var faktiskt riktigt intressant tycker jag. Ganska coolt ändå. De gör exakt lika dant där än i dag som de gjorde på 1700-talet. Sekreteraren till och med skriver protokollen på stora "hörde-inte-vad-de-hette-papper" som sen binds ihop på ett speciellt sätt och sparas i deras arkiv. Så de kan liksom ta fram ett protokoll från typ 1745 och kolla vad som hände då. Ganska coolt egentligen sånt där.

Men nog om det. Nu är det dags för mig att börja plugga lite kemi. För jag har trots allt ett ganska stort läxförhös i morgon.. Jobbigt. :/ Vi håller på med syror och baser nu. Ganska enkelt egentligen. Men man behöver ändå plugga in en del. Lära sig vissa beräkningar och sånt. Men det ska nog gå bra ^^

<3 J.F

Dags att åka

Nu är det dags att dra till Gamla stan där vi ska besöka Svenska Akademien. Sjukt tråkigt! Fast ändå ganska coolt. För egentligen får typ ingen komm dit. Vi är första skolklassen i hela historien som får komma dit. Lite respekt ändå ;)

Bloggar sen när jag kommer hem. :)

<3 J.F

Dagens outfit

image80
Vit lång stickad klänning, Bik Bok
Vitt baslinne, H&M
Svarta rubbade strumpbyxor leggings, H&M
Vita benvärmare, H&M
Svart skinjacka, Axelssons
Vita converse

<3 J.F

Gårdagens outfit

image79
Vit vanlig T-shirt från H&M
Grå klänning med tre knappar och lite "ballongmodell", Gina tricot
Tunna svarta leggings, H&M
Lila overkneestrumpor, H&M
Vit tjocktröja, Puma
Lång lila halsduk, H&M
Skinjacka, Axelssons
Svarta stövlar med blombroderier, Björn Borg

<3 J.F
Blogginfo.se

Onsdag

God morgon

Nu har vi precis haft ett informationsmöte om profilvalen inför årskurs två. Och även om högskoleansökningar och sånt. Och jag blev skitirriterad. Det här nya systemet med Komvux. Helt ärligt, det är ju idiotiskt. De har ju gjort om systemet nu så man får inte längre plugga upp betyg där. Eller, man får. Men man måste göra det på distans. Och när man väl sen söker till högskolan så hamnar de som pluggat upp betyg på Komvux i en lägre grupp än de som inte gjorde det. Även om man lyckats plugga upp allt till MVG. Vad är det för skillnad på en som fått alla MVG i gymnasiet och en som fått det på Komvux? Man har ju lyckats lika bra. Man kanske har haft det jättejobbigt under gymnasietiden. Det kan ju finnas en massa olika orsaker till det. Eller så kan det ju vara så att man gått i en dålig skola helt enkelt. Så, nej. Det där sugeer..

Och sen en annan grej med de här profilvalen vi ska göra i skolan nu inför årskurs två. Då har skolan sattt ihop tre olika profiler utav de individuella valen.. Och när jag var på öppet hus för att söka hit så sa de att man fick byta ut vilka kurser man ville sen för att man kanske kom på att man ville läsa någon annan kurs som inte ingår i profilen egentligen. Men nu är det inte så. Vill man läsa någon annan kurs får man läsa den på distans.. Och man får bara läsa en distanskurs i taget. Så det suger! För jag vill typ bara läsa kurser som inte finns med i profilen. Åh, jag blir så irriterad. Det finns så mycket som jag vill läsa..

Nu ska jag vara lite duktig och intressera mig för det vi håller på med på engelskalektionen. Vi håller nämligen på att kolla på Almost famous. Jag har aldrig sett den faktiskt så det blir skoj ;)

<3 J.F

Misslyckad; svar ja

Yes, jag gjorde det igen. Deadline för krönikan är i morgon. Och tror ni jag ens börjat? Svar nej. Skrev några meningar nyss, gjorde ett desperat försök att försöka få ihop något i sista sekunden. Men lyckades dej? Svar nej. Det blev bara skit så allt är nu raderat. Jag kan verkligen inte bli klar med saker i tid. Iaf inte skrivuppgifter. För jag kommer liksom aldrig någon vart. Jag tillåter inte mig själv att bara skriva. Det måste liksom vara perfekt från ord ett. Men det så jävla nördigt egentligen. Jag menar, ofta en författare skriver en bok en gång och sen är det klart. Nej, snarare 100 gånger. Och är det nästan ändå inte färdigt. Det ska tas bort, läggas till, fixas til, ändras.. Ja, alla skrivprocesser tar ju tid. Så jag vet inte riktigt vad det är jag förväntar mig av mig själv. Som om jag skulle vara värsta gud på en gång? Går det? Svar nej.

Fan för skrivuppgifter. De ger mig ångest!

Nu är det iaf dags för mig att gå och duscha och sen gå och lägga mig. Jag ger upp hoppet om att försöka lyckas till imorgon. Det är lönlöst. Får försöka förklara situationen för Åsa på något sätt. Hur det ska gå till har jag ingen aning om men ja.. det får gå som det går. Vi har ju faktiskt en chans till sen. Imorgon är bara första inkastet. Sen ska den slutgiltiga in om några veckor eller nåt tror jag. Vet inte riktigt faktiskt. Om ett tag iaf kan jag säga ^^

Tack och god natt

<3 J.F

Äntligen hemma

Kom precis innanför dörren efter att ha varit och dansat. Mina disdagar är låånga asså. Jag åker hemifrån vid 7.15 på morgonen och kommer hem 21:30. Det är fan fjorton timmar och en kvart från hemmet. Vilket är en jävla lång tid!

Det var inte så jätteroligt på salsan idag. Eller.. jo, det är alltid skitkul men grejen var att jag fick dansa med en kille som sög! Först körde vi koreografi som vanligt. Och det är alltid roligt. Sen fick jag dansa med nån kille som jag inte vet vad han heter. Men han är bra iaf. Och rolig är han också ^^ Och sen fick jag dansa med Johan. :D Då blev jag asglad. För han är jätteduktitg. Även om han inte tror det själv. Men ärligt, han är skitbra! Lätt att dansa med och så. Han är liksom så stabil när han dansar och väldigt bestämd när han för så det är bara att flyta med och följa hans rörelser. Men sen då klart så sa Gabbe åt mig att dansa med en kille som sög. Tack för den Gabbe! Tack! Fattar inte riktigt varför dock.. Han behövde väl hjälp eller nåt. Bara för att han är sämst! Nej usch, vad elak jag är. Det är inte riktigt så jag menar. Men grejen är, det är är fan F2. Då är det inte dansa runt på skoj utan att kunna tekniken längre. Nu börjar det bli mer avancerat. Nej, han borde gå om F1 enligt mig. Verkligen.. Men men, det är alltid skoj att dansa :D ^^

Nu sitter jag bara och väntar på att min kära familj ska komma hem från handbollsträningen. (Min lillebrorsa spelar i Huddinges P94) Eller ja, min mamma och lillebror iaf.. Pappa är ju på jobbet som vanligt...  Så att vi kan börja smaska på laxpuddingen som står i ugnen och bara väntar på att komma ut. Åh, jag älskar mammas laxpudding. Så god! Lööv it!

Nu ska jag duka lite på bordet och så så att det går snabbare att börja äta sen när de kommer hem ;)

<3 J.F

Skolan

Jag lyckades övertala Sebbe att jag skulle få låna hans dator. Han var inte direkt helt positivt inställd till idén men... vem kan motstå min charm? ;)

Nu har vi precis kommit tillbaka från lunchen på Sandy's Tonfiskmacka utan lök och gurka som alltid ^^ Fan, i morse asså. För det första blev vi sena hemmifrån. Och sen var det typ för mycket tåg på spåret eller nåt så de körde aslångsamt! Och sen stod de stilla på varje station i typ hundra år! Och sen när jag äntligen lyckades komma fram till Universitetet (där Alexandra väntade för hon hittade inte heller) så virrade vi runt åt helt fel håll typ aslänge så vi kom försent till innebandyn. Oh no! (Ironi) Så vi fick värma upp själva på en egen plan. ;) V.I.P. Men det gick inte så dåligt att spela som jag trott faktiskt. Förutom att jag inte hade några skor. Så jag halkade omkring som Bambi på hal is där på planen. Men Sebbe sa att jag vet bra back. :D Visserligen var inte jag vad en back är.. Men det säger vi inget om. ;) Okej?

Nu vill Sebbe ha tillbaka sin dator, han går typ fram och tillbaka i klassrummet och ser jätteirriterad ut. ops!

Slutar halv fem idag (efter estetisk verksamhet - musik) sen måste jag vänta i två och en halv timme innan dansen börjar. Så frågan är vad jag ska göra då.. Typ, dra hit nån toffel som jag tvingar umgås med mej en stund ^^
Äh, det blir säkert bra.

Men nu måste jag dra innan Sebbe slänger nåt i huvet på mej. Hahaa

<3 J.F


Tisdag

God morgon

Hoppas att ni sovit bättre än vad jag har gjort.. Somnade typ halv tre och så gick jag upp nu, 07.30. Det var inte sådär jättebra kan jag säga.

Jag pratade med 'M' igår. :) Jag fick honom att läsa blogginläggen palla fega människor. Det visade sig att han inte kände samma som jag. Han hade typ inte ens tänkt på det. Men det kändes bra iaf. Att berätta det för honom. Det känns bra att han vet. Sen om det leder någonstans.. Det är en annan femma. Men nu är jag iaf ärlig. :) Och han sa att han tyckte det var bra att jag berätta också. Hoppas han menade det också.. :P Men sen började vi prata som vanligt, det var så himla skönt, har typ saknat honom. Vi brukade alltid snacka på kvällarna förut. Men det var jävligt länge sen sist nu känns det som. Men vi pratade igår iaf. :) Och vi kom fram till att vi ska dra till Donken nån dag sen. När han har fått sin bil, för då kan han hämta mig. Hahahaa. Men sen i nästa mening säger han att han är nog inte mogen för att ha körkort. Så vi får se hur det blir med det där. Tror ni jag vågar hoppa in i bilen.. ? Äh, jag får lita på honom. :)

Måste berätta en annan sak också. Det kommer typ inte bli nåt mer bloggande idag förns ikväll. För vi har ju innebandy med skolan nu på morgonen i Frescatihallen. Så jag kommer bara ha en lektion i skolan. Sen har jag dans ikväll till 20.15. Så jag får blogga ikväll när jag kommit hem. Typ 22 eller nåt. Vi får se hur det blir. :)

Men nu måste jag gå och bortsta tänderna och sånt ^^ För vi ska åka om typ 10 minuter.

<3 J.F


Palla fega människor

Asså jag fattar inte. Är det så svårt att stå för sin åsikt!? Jag håller på och försöker fråga ut 'M' om varför han ljuger och beter sig som han gör =inte okej men han svarar inte ens. Asså jag blir så jävla ledsen.. Förra veckan tänkte jag träffa honom för att berätta hur jävla mkt jag tycker om honom. Men nu vet jag inte ens om jag gör det längre.. Han pratar ju knappt med mej längre. :S Pratar fan mer med Magnus än med honom.. Och då är det ändå han och jag som brukade snacka hela nätterna typ varje dag förut. Och vi pratade om typ allt mellan himmel och jord.

Jag vet att han inte läser det här men..

"Du fattar inte hur mycket jag tycker om dej. Var så glad för att jag träffat dej. Du var så jävla snäll och gullig och allt förut. Men nu fattar jag íngenting! Du har blivit så jävla förändrad. Till en helt annan person. Inte den som jag blev kär i. Okej nu har jag sagt det.. Men skit samma. Jag pallar inte mer. Grejen är att jag vet inte vad jag tycker om dej längre. Just nu tycker jag du kan dra. Men samtidigt finns det känslor kvar. Vafan, varför kan du inte bara vara som förut!? Och varför kan du inte känna som jag.."

Snälla, sluta försöka spela nån. Var bara som du var förut. Det är så jävla mycket snack nu bara känns det som. Vem är det du försöker vara? Och vilket intryck är det du försöker ge? Om det är ett positivt du vill ge borde du tänka om. För det är allt annat än det just nu. Snälla 'M', kom tillbaka..

<3 J.F

Känner mig typ nördig och patetisk genom att jag skriver det här inlägget. Men.. det är så det känns. Jag är eller.. var.. (?) .. kär i honom. Tycker/tyckte iaf jävligt mkt om honom. Men nu vet jag inte längre. Det är så svårt när personer förändras så mkt. Speciellt när de förändras till det sämre. Skit också! Det som började så bra..

Jag har gått och tänkt på det här länge nu. Och då menar inte jag länga, typ en vecka. Då menar jag länge. Men jag har typ tänkt att han säkert kommer visa nåt om han tycker om mig. Och så har det verkat som det på msn, sms och sånt. Men så klart, man tolkar väl alltid sånt där som man vill? Men grejen är att jag har skitit i att säga nåt till honom. Har tänkt att det kommer väl. Men nu gör det inte det. Och nu har det kommit till den punkten där det är nu eller aldrig. Det är därför jag till slut publicerar nåt om det här. Har inte gjort det innan för jag var rädd att han skulle få veta. Men vafan. :S Det är väl det jag vill? Egentligen.. Men nej, nu är det här verkligen inte är roligt längre. Pallar inte mer, jag bara går och väntar och väntar. Men det börjar kännas jävligt patetiskt.. Det är dags att jag gör nåt åt saken. Annars kommer jag bara fortsätta vänta, och det kommer fortfarande inte hända nåt.. Men nu kanske jag iaf får ett svar. Och om svaret är att han inte känner lika som jag alls. Och inte vill träffa mig mer. Då vet jag iaf det. Och då kan jag gå vidare. Eller så vill han fortsätta vara bra kompis. Och då vill jag det också. Eller så känner han som jag också då får vi se vad som händer. Är ju inte sådär jättelycklig på honom just nu. Mina känslor har svalnat rejält kan jag säga. Snart brinner lågan ut helt. Men jag måste iaf ha ett svar nu. Så att jag kan börja leva igen. Känns som om jag liksom fastnat i det här och bara trampar runt i cirklar på samma ställe. Nej, nu är det dags att bryta mig ut från cirkeln, komma ut ur garderoben. Dags att gör nåt åt mitt liv.

JAG ÄR UTE UR GARDEROBEN. JAG HAR KÄNSLOR FÖR 'M' OCH JAG VILL VETA VAD HAN VILL! YES! JAG HAR SAGT DET!

Tanken var att jag ville säga det IRL. Men han har ju "aldrig tid" så då kommer det ta hundra år.

<3 J.F (nr 2)

Utökning

Jag har fått utökning i min älskade skofamilj ^^ Okej, det är mina mammas egentligen.. Men jag har typ halvt adopterat dom. Och dom är såå fina. Lööv them :D

      image75  image76 image77  image78

Nike - Finns att köpa på bl.a Stadium. Vet iof inte om det fortfarande finns några kvar. För det här paret var iaf sista på Hamngatan ^^ Moahahaa.

<3 J.F

Vad jag gjorde igår

Vill börja med att tala om att jag sitter och äter Riesen just nu. Asså det är ju så gott! Jag typ trycker i mej dom som om jag inte sett mat på en vecka. :S Hela påser kommer typ ta slut på några minuter. Haha. Tur att de e så sega, annars hade de redan vart slut. ^^

Igår så vaknade jag först med Isabelle och Alexandra eftersom de sov hos mig efter lördagens mys. Vi gick upp astidigt för att fixa det sista hemma, som vi inte hunnit med dagen innan. Så gick vi ut med Findus också (min hund). Och sen när vi kom in efter vi vart ute i kylan kröp vi ner i soffan (fast jag satt i fotäljen ^^) och kollade på en film. Fast vi hann bara se början innan vi somnade. :P hahaa. Det var inte direkt uppskattat av min mamma att vi låg och sov i hela soffan när hon kom hem men.. det var inte direkt meningen. Vi ville verkligen se den där filmen. 'School of rock'

Sen när det var dags för Isabelle och Alexandra att åka hem så åkte jag samtidigt som dem. För jag skulle hem till Tobbe i Stadshagen där han och Magnus höll på och målade för fullt. Visserligen tog de en ganska lång paus medans jag var där men.. De målade innan ^^ För Tobbe har precis flyttat dit. :) Fan va skönt, att ha ett eget ställe. Jag vill också! Skulle va såå mysigt!! Men jag ska flytta ihop med Rebecca sen :D Min älskade älsklingskusin <3

Sen när jag kom hem från Tobbe så åt jag lite middag och sen somnade jag. :P Haha, liite trött kanske? ;)

<3 J.F

Så, vad har hänt idag?

Jo, det ska jag ta och tala om. ;)

Jag åkte direkt efter till spanska till Swedband i Farsta C för att jag var tvungen att kompletera min legitimationsansökan med en namnunderskrift (för de jävlarna som jobbar där märkte ju inte att den saknades första gången vi fyllde i skiten!). Till historien hör då också att jag kom till banken klockan 16:55. Då skulle jag skynda mig att bara skriva min namnteckning, sen skulle jag springa ut där mamma stod med bilden så hon kunde köra mig till min cello som började 17:15 (Alltså 20 minuter senare.) Men som alltid när man har brottom så var den en jävla kille framför mig som stod i typ hundra år. Så jag hann fan inte. Till slut stormar mamma in och säger åt en utan killarna i ena kassan (det jag skulle göra ska man göra i kundtjänsten, Inte kassan) att hjälpa oss. Så då gick det. Men stört irriterande. Stå inne på en jävla bank i 20 minuter när man har asbrottom. Och sen inte ens hinna med det man kom dit för. Nej usch, sjukt irriterande. Men nu är det fixat i alla fall. Så nu är det tre veckor ungefär tills jag får min legitimation till slut. (Min förra blev snodd för ungefär ett år sen, I skolan!)

Det kan man ju fan också skriva en krönika om. Att det alltid skiter sej och går illa när man har brottom. Men de gångerna som man planerar in lite marginal och har aslång tid på sig, då går det skitfort. Varför är det så? Ere Gud som sitter där uppe och driver med oss bara för att hans eget liv är så jävla tråkigt? Nej, fan asså.

Sen när jag kom hem från cellon (Det blev ingen cello för jag kom dit när det slutade så hon hade redan börjat gå hem) så pluggade jag lite matte medans mamma lagade mat. Kycklingklubbor med pastasallad och stekta champinjoner (som ni ser var det lite ta-det-som-finns-hemma-mat, men det blev gott ^^ ) Sen år vi. Och sen efter maten pluggade jag matte igen och nu har jag inget att göra och har jättelust att skriva så nu blire en massa inlägg ^^

<3 J.F

21:40

Jag har verkligen glömt bort att blogga. Förut när jag skrev så mycket så blev det liksom en vana. Men sen i fredags, när jag inte bloggade alls. Det liksom förstörde hela rytmen på något sätt. Så nu är det inte samma vana längre, att jag skriver så fort jag får en ledig stund. Jag skriver när jag börjar skolan på morgonen och sen glömmer jag bort det. Men jag ska verkligen försöka skärpa till mig. För det är ju så kul att ha många inlägg. :) Och det känns så tomt att logga in när man inte skrivit på aslänge. Ensamt liksom. Haha.

Nu sitter jag i alla fall och funderar på vad jag ska skriva i min krönika som vi håller på med just nu i svenskan. Det är skitsvårt.. Jag har ju en massa åsikter om en massa olika saker men sen vill man ju att det ska bli så bra så då blockerar man typ alla idéer man har. Man liksom fokuserar så mycket på att det måste vara bra att man glömmer bort det man egentligen ska komma på. Det kanske man kan skriva om? Att man får prestationsångest så fort man ska göra något som ska visas för någon annan. Att man tänker så mycket på att det måste bli bra att man inte kommer på någon idé alls. Och får ta en skitidé till slut för att det inte finns någon tid kvar, typ dagen innan deadline. Som det oftast blir för mig.. FY! Vad tror ni? Kan det fungera? Det är i alla fall något som jag vet någonting om. Haha. Sen om det är bra eller dåligt, det är en annan femma. ;)

Ja, jag får se hur jag gör. Jag skriver sen och berättar hur det blev. ;) Möjligt att jag publicerar den också, om jag blir nöjd vill säga..

<3 J.F


Måndag

God morgon

Förlåt igen..

Fan, den här helgen har inte varit bra för bloggen alltså. Först sket det sig i fredags och nu även i söndags. Och vad har jag att säga till mitt försvar.. ? Njaa, inget direkt. Bara att jag gjort väldigt mycket den här helgen. Och i kombination med att jag nästan inte sovit något allt har det betytt att jag typ inte fått någon datatid över huvud taget.

Men jag har haft en jättebra helg i alla fall.  :) Vi hade skitkul hemma hos mig med tjejorna. Även om det spårade ut lite.. Haha. Inga kommentarer. ^^ Och sen så träffade jag även nåra som jag inte träffat på typ två år. Helkonstigt. Blev helt chockad när han ringde. Men det var kul. Även om jag tvivlar lite över anledningen till att han ringde. Men skit samma. Det var kul. :)

Men nu har jag datakunskap. Så jag får blogga mer senare.

<3 J.F


Hemma efter stormen

Vart fan kom snöstormen ifrån?? Jag fattar ingenting. Men jag kan ju säga att jag inte är särkillt glad på det i alla fall. Jag hatar snö! I alla fall här, inte om man är i fjällen eller nåt. Då ska det ju vara snö. Men jag tycker vi kan skita i snön här. Det funkar på jul o nyår men inte mer!

Men nu är jag hemma igen i alla fall. Var helt full med snö i håret när jag kom in.. Eller, hela jag var full med snö förrsten. Men håret är ju extra jobbigt.. Haha.

Nu har jag i alla fall ätit middag och tinat upp mig lite. Så nu håller jag på och städar och fixar tills tjejorna kommer hit. :) Ska precis bädda i mina nya påslakan som jag fick i födelsedagspresent. De är såå fina :D:D

Shoppade liite dag :D Ett par vita långa benvärmare, ett par lila overkneestrumpor, ett tvåpack svarta vanliga legging och en maskara. Loréals dubbel extension var på rea så jag slog till på en sådan för 109 kronor. Och allt detta hittade jag på H&M. H&M är bäst!

Jag kan lägga in bilder på mina inköp lite senare idag eller i morgon. Men nu måste jag fortsätta städa och fixa ;)

<3 J.F

Lördag

God morgon

Jag vet, jag vet. Det blev ett litet glapp i bloggen igår. Men jag var typ upptagen hela dagen och sen somnade jag i princip. Jag gick inte till skolan igår för jag var så jävla trött. Orkade typ inte röra mej. Men sen åkte jag och jobbade iaf. Och sen när jag kom hem så åt vi middag med mormor och hennes sambo. Och sen spelade vi Stockholmsspelet. Och sen somnade jag framför tvn.
Så jag var aldrig ens vid datan igår. Skitkonstigt känns det. :S Hahaa. Jag som alltid nbrukar sitta vi datorn typ 24/7. Haha. Men men, så vare iaf.

Men idag tar vi nya tag ^^

Vaknade för några timmar sen. Eller, vaknade och vaknade. Jag blev upptvingad av mina kära föräldrar. För de ska åka till Sala över dagen så de ville prata om lite grejer.. Blablabla.. Haha. Sen efter de hade gått så gick jag och la mig i soffan och halvsov medans jag kollade på Disney channel (bästa kanalen!) Och nu har jag precis duschat. Så jag sitter fortfarande med handduken runt håret. Haha

Jag ska ju ha lite mys med mina vänner ikväll. :) Men jag vettefan vad jag ska ha på mej. :/ Jag känner att jag vill shoppa! Typ NU! Jag har inte shoppat ordentligt sen.. aa, jag minns inte ens när :P Men jag har typ inte tid att göra det idag.. Så jag får väl försöka rota fram nåt. Det brukar lyckas, även om det tar ett tag.

Men nu måste jag gå och föna håret och sånt skit. Kanske lägger ut en bild sen om jag lyckas hitta några kläder..

<3 J.F

RSS 2.0