Home at last

Nu är jag hemma och sitter och mumsar på en fattig riddare med blåbärssylt från igår. Yummy for my tummy!

Och nu ska det börja pluggas... mindre kul.. Ska se om mamma kan ta en bild på mig sen också så ni får se min bondeoutfit ;)

<3 J.F

What to do?

Hade tänkt åka och fika med Emma idag men det var jag tvungen att ställa in på grund av jävla skolan. Kan man inte ens få ha en veckas ledigt från plugg och bajs? Nej, självklart inte.

Visst, vi kanske inte fått uppgifter i alla ämnen men den här terminen har jag verkligen bestämt mig för att hänga med från början och inte skita i allt.. Jag ska bli plugghäst med andra ord! Så sant som det var sagt.

Nej, fuck allt jag sa. Nu blir det mys med Nisse i alla fall. För det vill jag ^^ Moahahahahahahahaaaa DAMP!



<3 J.F

Nu lämnar jag i alla fall datorn i skolan så det bli inge mer bloggish förns jag kommer hem.

Bonde

Nu har jag fått höra att jag ser ut som en bonde idag. Och jag måste kanske hålla med. Pigsjal på huvudet och gummistövlar på fötterna. Bonde - bra eller dåligt?

<3 J.F

Slöjmamma


Mindre sexig pose kanske. Men sån är jag ^^

<3 J.F

Allmänbildning?

Måste berätta något tragiskt som hände igår. Kanske är det bara jag som tycker såhär. Men wtf, denna blogg handlar om mina åsikter.

Jag och mamma var igår i Skärholmen centrum för mamma ville ha ett par byxor från Carlings som bara fanns i butiken där. Så vi fick åka dit då så klart. Sen när vi var på H&M så kommer det fram en tjej till mig och frågar:

Ursäkta, jag har en jättepinsam fråga. Men vart har du köpt dina skor? (Mina svarta tygskor)
Jag har köpt dom på Urban outfitters
Hon tittar förrvirrat på mig och säger. jahaa... vad är det?
Öh, en affär?
Jaha, vart ligger den?
Den ligger inne i stan. Tittar fortfarande på mig som om jag var från en annan planet. Typ vid Stureplan
Ahaaaa. (?) Fortfarande lika förvirrad

Är det sant? Visste hon verkligen inte vart Stureplan låg? Eller vad Urban outfitters är? Visst, alla kanske inte är lika shoppingintresserade som jag men vafan.. Det går väl inte att gå miste om? Och Sureplan. Är det nåt man hittar till i stan så är det väl det? Stureplan, Plattan och Åhléns city. Det vet man vart det är! Då kunde jag inte undgå att fundera på lämnar de här människorna aldrig Skärholmen? Kommer de alla födas, leva och dö här?

Nej, för mig känns det som ett mysterium. Men som sagt. Det kanske bara är jag. Vad tycker ni? Känns det inte som en del av Stockholms-allmänbildningen?


<3 J.F

Horigt eller snyggt?

Blev inte så mycket blogg idag för jag åkte inte hem för en gångs skull. ^^ Min älskade Fanny (<3) ringde och föreslog en fika på Café 60. Och jag är ju inte den som tackar nej direkt. Och sen fick jag med mej Petter från min klass också, helmysigt! :D Och sen när jag kom hem var det SATC med Johanna fram till nu. Kan det bli bättre? Känns som att det här kan bli ett riktigt bra läsår. Förutom att jag lyckats glömma att jag har ett omprov i genetik imorrn. Fan i hela helvetet! Jag har ju pluggat men inte tillräckligt. Och det var ju idag jag hade tänkt fråga Olle om några saker som var oklara också. Helvete! Varför måste jag ha minne som en jävla guldfisk?? Fuck!

Och nu till den horiga delen av detta inlägg.. Jag berättade ju i förut att jag köpt något som gjorde mig lycklig. Utöver SATC då alltså. Can you gess? Klart.. det är skor! Inte vilka skor som helst heller. Ett par riktigt snygga, jävligt sexiga skor. Nackdelen är bara att jag inte får ha dom för min mamma. Hur orättvist är inte det på en skala!? Jag har ju jobbat in pengarna själv. Då får jag väl spendera dom som jag vill. Och det är ju inte som att jag ska ha värsta horkläderna till dom. Jag har väl lite omdöme?

Men här är dom i alla fall. Vad tycker ni? Horigt eller snyggt?


Zara 800 kronor.

<3 J.F

Shoppade lite mer igår förresten. Tröjan jag hade på mig idag och en likadan i vit. Och ett par superfina trosor. Har tyvärr dom på mig så därför blir det ingen bild ^^ Dessutom letade jag satan efter en kofta till hösten. Provade typ fem men ingen levde upp till mina förväntningar. Och jag vill att det verkligen ska säga BOM. I'm waiting for mr. right.

Pics.





Tröja; H&M
Klol / klänning; Gina
Tunnt midjeskärp i leopardmönster; H&M
Skor; Skopunkten

<3 J.F

Good girl

Idag lyckades Alexandra äntligen få med sig laddaren till kameran. :D Så när vi har lunch kommer jag kunna ta bilder på mina kläder för dagen. Good huh?

Nu har vi kemi B. Besos!

<3 J.F

Mormor

Hejsan hoppsan

Ledsen att det inte blev nån blogg innan jag gick från skolan. Det ver faktiskt min plan. Men allt gick så fort och sen hade jag inte tid att dra igång datorn som jag varit dum nog att stänga av. Men men, shit happens.

Vad har jag gjort idag då? Jo, efter skolan åkte jag och mötte upp pappa på PC city i Sicka där jag äntligen fick köpa min externa hårddisk. Har ju längtat så jävla länge! Och nu blev den min för 600 soänn! Helt sjukt! 500 gig liksom. Fucking awsome dude!

Sen efter det åkte vi em och lämnjade av grejorna men sen bar det av igen. Jag skulle till doktorn för att få mina provsvar - inget fel, allt ser bra ut. - och så skulle hon bara kolla hur jag mår allmänt vilket är bra för stunden. Men det går ju i vågor det där.. Men jag tor att det beror på att jagbåde sover och äter väldigt dåligt vissa perioder. V8ilket ör väldigt dumt. Men jag har bara så svårt för att äta när jag inte är hungrig. Även om jag älskar mat typ fruktansvärt mycket skulle jag älska att leva ett liv där man inte behövde äta. Konstig kombination av åsikter? Whatever.. Men jag är i alla fall frisk och pigg nu och ¨det känns bra. Sitter nu ensam hemma hos min mormor medans hon är och får massage, den lilla jäveln! Ska väl gå ner i kika lite på tv nu tror jag och sen blir jag hämtad av mamma om nån timme eller så. Då blir det hem för att käka mat och sen blir det nog en hel del SATC för mig ikväll. Kanske lite ballerinakakor till det också? MUMS!


<3 J.F

Enjoy the silence

Nu sitter jag på fysiklektion Ny lärare. Första intryck - Nej, fy i helvete. Jag kommer aldrig stå ut med henne i ett år! Jag har absolut inget emot invandrare men jag hör faktiskt inte vad hon säger. Förstår kanske vartannat ord. Och det märks att hon inte vart lärare på gymnasiet innan. Hon har bara vart lärare i ett år på grundskolan - högstadiet. Det är det jobbiga med nya skolor. Att det ofta är många nyutexaminerade lärare. De har liksom ingen erfarenhet om hur det funkerar i skolar med elever och allt sånt. Jajaa.. nu ska vi gå igenom den nya boken och sen ska jag ha svenska. Besos!



<3 J.F

Luckiest women on earth

Jag är så lycklig just nu att det spritter i hela kroppen. Och gissa varför? Jo.. självklart har det med shopping att göra. Who could guess? ;) Vad är det då jag har köpt? Jo det är en del saker. Men den sak som bringar all denna lycka är............. SEX AND THE CITY-BOXEN!! Förstår ni nu varför jag är så fruktansvärt lycklig? Haha. Vilken tjej skulle inte vara det liksom? Nåt riktigt stupid i så fall!

Och de andra sakerna jag köpt är också helt fantastiska. Ni anar inte! Men.. det får ni inte veta förns imorrn. Den enda som vet är Carolina. And the secret stays with us ;) Men jag vill nite berätta utan att visa bilder och eftersom min kamera är stendöd blir det svårt i nuläget. Men imorrn, då jävlar!! :D:D


Ber om ursäkt för det något rörga inlägget. Men jag är så exalterad att jag knappt vet vad jag heter. WIIIIH!

<3 J.F

Beautyqueen

I eftermiddag, efter skolan ska jag gå och göra mig ännu vackrare. Om det nu är möjligt ;) Så vad ska jag då göra? Jo, jag har sån lyx att en utav mammas bästa kompisar håller på att tlugga till hudterapeut. Så hon håller ju på och övar på en massa roliga grejer. Och nu ska hon ha prov i benvaxning. Så då ska hon få öva på mig :D Så ikväll kommer jag ha mjuka och sköna ben. Isn't that great ;) 100 spänn kostar det bara. Awsome! Ska försöka kolla om jag kan gå dit och göra en ansiktsbehandling och ögonfransfärgning och så. Skulle ju vara helnajs!

Nu ska jag vara mer uppmärksam på vår mentorstid. De kanske tillochmed säger nåt intressant ;)

<3 J.F

Back to business

Ja, man hade kanske väntat sig en liten mjukstart på dagen såhär första dagen i skolan. Men icke. Nu är det Matte D som gäller. Trigonometri, tangens, sinus, cosinus och hela gänget. Vi har tillochmed fått en läxa om skiten. Men fan, det är lika bra att komma igång. Ingen idé att dra ut på det. Som att ta bort plåster. Dra fort som fan.

Förresten. Tror ni inte Alexandrajäveln glömde laddaren! Så det blir ingen kamera för mig. Men jag har iaf min webcam i datorn. Så lite bild blir det.


Liten del av klassen. Happy people!


Jag på min första lektion som tvåa.

<3 J.F

Work work

Idag har det varit ännu en tråkig jobbdag. Inget nytt alls. Och nu ska jag vara ännu mer tråkig och plugga. Men i morgon är det skola och då åker självklart datorn med. Och så ska jag se till att Alex har med sig kameraladdaren också så blir det bilder på kläderna också. Känns skönt när det händer lite kul saker här i bloggen. Får verkligen ångest när jag är såhär tråkig.. :P Men man måste ju jobba om man ska kunna köpa alla de där godingarna man vill ha ;) ^^


Kissimissi. Mormors katt. Foto; jag. (Fixad i photoshop också.)

<3 J.F

Helt vanlig dag

Idag har jag inte gjort så mycket speciellt. Jobbade hela dan, inget intressant. Sen när jag kom hem var jag så jävla duktig så jag pluggade till Genitikprovet jag ska ha på torsdag. Är så jävla stolt över mig själv ;)

Och nu kom jag hem från Henke för ett tag sen. Det var jag, han, Danne och Jocke. Helmysigt faktiskt. Lyssnade på lite musik, snackade och så. Helt lagom myskväll liksom. Like it a lot ;)

Och punkt punkt punkt ... Ni som vet, ni vet ;)

<3 J.F

Dagens ståhej

Första skoldagen blev alldeles lagom. Något långtråkig med all information som ska ut men det var ju ingen nyhet direkt. Så är det ju vid varje skolstart.

Efter skolan så åkte jag hem till min älskade kusin och glodde på tv och var allmänt lat. Sen lagade vi tacos och åt den och sen åkte jag hem. Ganska händelselös men ändå supermysig dag! Klart nöjd. Fyra av fem toasters, superkul!

Har smsat Henke också och frågat om inte han vill ha en liten filmkväll hemma hos honom ikväll. Får se hur det blir med den saken, han var inte hemma än. Och jag kan ju inte vara upp hur sent som helst. Ska jobba imorrn... :/

Juste! Min lilla arselkompis Alexandra glömde ta med sig kameraladdaren idag så jag har ingen kamera under helgen. Sämst Alex! DÖ!


Finns det nåt sötare? Helens ängel Tilde. Bilden har jag tagit och även fixat till.
<3 J.F

Can't wait

EXAKT FYRA MÅNADER, IDAG, TILLS JAG BLIR ARTON ÅR! WIIIIH!

<3 J.F

22 januari

God morgon!

Det är en riktigt stolt Jonna som vaknar idag. Jag trodde verkligen inte jag skulle orka upp men jag vaknade till och med innan min klocka ringde. Så jag är skitglad nu. Har hunnit fixa mig ordentligt och hinner till och med blogga innan jag åker. Hur ofta i världshistorien har det hänt liksom? Haha

Så här ser vi ut första skoldagen. Måste jag skämmas? ;)




Kofta; L.O.G.G; H&M
T-shirt med döskallehjärtan; H&M
Jättevida byxor; H&M (börjar se ett mönster...?)
Halsband; Eget
Ring; Glitter
Klocka; "Gucci"; Ärvd
Till det tänkte jag ha min lila jacka med stjärnor. Men jag vet inte vilka skor... Jobbigt!

<3 J.F

Dagens


Robyn - Cobrastyle

Finns ingen video till den här låten. Men den är är det nån snubbe som har gjort. Duktigt ;)

<3 J.F

Take a walk

Precis tillbaks från en 50 minuter lång kvällspromenad med en sjukt gammal kompis. Vi gick typ i samma skola när vi var små. Kul att se honom igen :) Ganska skönt att gå ut och gå sådär på kvällen också så man blir lite lagom trött och somnar gott när man kommer hem. Sen att jag sitter vi datorn i 100 år i stället är en annan femma.. Höhö.

Sitter här nu och har smått panik. Vad fan ska jag ha på mig imorrn?? Det är lugnt, sa Sofie. Du har jättefina kläder ju. Och visserligen håller jag med. Jag älskar mina kläder. Men jag känner aldrig att jag hittar rätt när jag ska sätta på mig nåt. Allt känns bara gammal och tråkigt. Även om det är helt nytt. Hur går det ihop? Sajk! Vet inte om det är jag som är nördig men första dagen i skolan efter lovet känns grymt viktig för mig. Då ska man typ visa alla i skolan att man blivit nån ny mycket coolare under sommaren. Man har fått ascool stil och blivit en mycket skönare människa helt enkelt. Fast man egentligen är samma gamla tråkiga Jonna.

Vad säger ni? Är det fler än jag som har dessa dumma tankar som små jobbiga, surrande getingar i huvet såhär innan första skoldagen? Jag känner mig typ som 6 år igen. Innan man skulle börja skolan med alla de "stora" barnen. Varför försöker man alltid vara någon bättre än den man är. Vad är det för fel på gamla hederliga Jonna. Jag vet att jag gillar henne i alla fall. I smyg då förstås..

<3 J.F

Kläder för dagen


Hahaa, ser ut som jag har värsta trollöronen ^^ Men mina öron syns inte ens. :P Konstigt ljus?





Skjorta; H&M
Blå jeans; Bik Bok
Tunns midjeskärp; H&M
Klocka; "Gucci"; Ärvd av mamma
Och självklart vad flätan i luggen med ^^
Och till det hade jag mina bruna skinnstövlar (när jag åkte till stan)
men när jag åkte hem hade jag mina nya gummistövlar (eftersom det bästemde sig för att det skulle vräka ner regn... Suck!)

Tänk om man kunde vara en utav de där som alltid blir bra på bild. En annan ser alltid förjävlig ut.. Fast det kanske är bättre att vara snygg i verkligheten än på bild? Fast bäst skulle det förstås var om man var lika snygg på båda...

<3 J.F

My new love

Hittade idag mina älskade stövlar som jag så länge letat och längtat efter. Eller... har nog mer längtat än letat. Men fan, jag har varken haft tid eller pengar. Men idag såg jag till att ha det och se hur bra det gick :D


Stövlar; Viking; Åhléns 499kr


Passade på att köpa lite skolsaker inför starten också. Så dom ska jag sitta och fixa med nu :D Löööv it!

<3 J.F

Let it rein

Nu bär det iväg på en shoppingtur med mor min. Målet är att hitta ett par rosa eller röda gummistövlar med snörning fram. So cute! Önska mig lycka till! :D

<3 J.F 

Torsdag = Ångestdag

God morgon

Vaknade precis, alldeles för sent vill säga, och insåg att det här är sista dagen på mitt sommarlov.
Det är fan helt obegripligt. Jag har inte ens fattat att det börjar och nu är det slut. Ska det vara nåt sorts skämt? Sommarlovet ska ju vara 10 veckor. Och det är en lång tid. Har all den tiden lyckats passera utan att jag märkt nåt? Ja, det är konstigt det här med lov. Visserligen kanske jag inte haft så mycket lov eftersom jag jobbat nästan hela tiden. Men fan, jag har ju haft många lediga dagar också. Jag borde väl hunnit med lite mer roliga saker?

Nej, jag kommer bli knäpp om jag fortsätter fundera över det här. Och säkert deprimerad också. Och det skulle ju vara just snyggt såhär innan skolstarten. Det är ju man måste vara pigg och fräsch och redo för en nystart med nya bra tag. Så det är väl det jag ska fokusera på idag. Hur man nu gör det?

Men missförstå mig inte. Det ska bli riktigt skönt att komma tillbaks till skolan också. Då känner man i alla fall att man gör något av sitt liv. När man har lov kan det lätt bli så att man bara sitter av all tid och inte hittar på nåt. Men när man går i skolan är det alltid något som händer och de få lediga dagarna man har känns mer värdefulla. Det ska också bli riktigt kul att träffa alla igen. Visst, vi sågs nåra stycken i Hagaparken, men det kan fan inte räknas. Mer onödig kväll får man nog leta efter. Haha.

Nej, nu har det blivit dags att ta tag i den här dagen. Ska börja med att gå och äta frukost och sen blir det en prommis med hunden. Sen får vi se vad som händer. Kanske ett pass med min nya pilates-DVD? Känns som det lutar mot det faktiskt.


En utav några härliga dagar denna sommar. Göta kanal med familjen <3

<3 J.F

18 & 19 Augusti


Alex och jag själv. Gammal vänskap!  <3


Gangbang i soffan.


Me and my baby <3


Så jävla nöjd med brudarna ;)


Mitt i showen ;)


Bästa brudarna!
<3 J.F

Crazy people

Ja, idag har vi sagt adjö till sommarlovet som snart är slut. Det var jag, Sofie, Jossan, Carro, Aller och Johanna som var hemma hos Henke med nåra av hans killkompisar och partade gärnet. Riktigt kul var det. Och nu är vi hemma. Jag och mina puckon till kompisar. Haha, men missförstå mig inte, jag menar inte puckon som något dåligt. Det är något jävligt bra! Dom är så jävla sköna och jag har alltid kul med de här brudarna alltså. Så tack tjejer för ett jävligt bra sommarlov med en massa roliga minnen att se tillbaks på när man sitter på någon riktigt tråkig lektion i skolan. Typ.. Kemi B. Usch!

Nej, nu tror jag att det är bäst att släcka lampan så att folket kan sova. Känns som att det kommer behövas. Vi var ju hos Henke igår också. Och det blev inte mycket sömn då kan jag säga.

Mitt batteri i kameran har dött förövrigt så därför blev det inga bilder på outfiten. Men ni överlever nog ;)

Sofie hälsar att alla katter är kattiga katter!
Och Jossan hälsar att flodhästar inte bor hemma.


En utav kvällarna med brudarna. <3

<3 J.F

Måndag

Nu har pappa stängt av mitt internet också av nån anledning som jag inte riktgit förstår mig på så nu kan jag inte ens blogga om jag vill. Om jag inte gör som nu och sätter mig vid mammas dator. Men det är ju segt eftersom jag har allt i min egen. Men jaja, slutklagat.

Tänkte visa er lite bilder från när jag var grym och satte ihop min nya bokhylla och även mina kläder för dagen. För en gångs skull ;) Kände att det var ett tag sen. Enjoy!


 


De säger att hnatverkare är fett sexiga. Kan nog inte säga att jag passar in i den katergorin. Inte i kategorin hantverkare heller för den delen.. Hahaa. Med min nerrullade byxdress och pappas skruvdragare. Men duktig var jag som gjorde allt själv! ^^

Min fantastiskt fina bokhylla - 199kr Ikea

Och så kläder för dagen




Blå jeans; Bik Bok
Grå T- shirt med tryck; H&M
Svart väst; H&M
Smycken; Egen design


<3 J.F


Förklaring

Hej, har precis kommit hem från en dags arbetande och festande. Det är ungefär så mina senaste dagar har sett ut. Därför har jag inte haft tid för så mycket bloggande. Har knappt hunnit med att sova vilket känns rejält i kroppen kan jag säga.. Usch och fy!

Men jag känner att jag inte riktigt kommer hinna med bloggen nu den här veckan heller. Tror inte jag kommer ha nåt inressant att säga heller. Så jag säger så här. Bloggen kommer igång som vanligt igen när jag börjar skolan. Dvs på fredag den 22. Vi hörs då!

<3 J.F

Winnerbäck

Var precis inne och kollade läget på Magnus bilddagbok. Och där hittade jag en del "snygg" bilder på mig själv. Haha, var nog ingen som var särskillt vacker där då det var spöregn och paraplyförbud. Idiotisk regel förresten!

Tyvärr gick det inte att spara och lägga ut bilderna men ni kan ju gå in och kolla själva vettja. Lägger ut konsertbider sen när jag fått tag i Nisse.

<3 J.F

Onsdag fucking onsdag

Nej, jag har faktiskt inget emot den här onsdagen. Eller andra onsdagar heller för den delen. Har bara allmänt tråkigt och jag antar att jag då tar ut det över denna onsdag. Usch och fy för mig!

Vad har ni för er då? Något skoj som händer? Skulle bli ganska lycklig om någon utav mina vänner hörde av sig nu och sa att de skulle parta ikväll. Låter inte det som en bra idé? Det tycker jag iaf.

Ja, kul blogginlägg det här blev kände jag.. fullständigt ointressant. Haha. men bloggar senare från andra datorn, då blir det lite roligare. Har i alla fall bilder där. :)

<3 J.F

Music makes me loose control


I kissed a girl - Katy Perry

<3 J.F

Mornin'

God morgon, god morgon!

Nu har jag vaknat, ätit frukost men fortfarande inte klätt på mig.. Orkar inte...! Men snart måste jag faktiskt göra det för jag ska åka och möta upp mormor som ska vara moraliskt stöd under min största mardröm. Jag ska ska ta blodprov! Jag mår ju lite dåligt typ hela tiden. Är hängig, konstigt trött, ingen ork, spyfärdig. Ja, lite alla möjliga dumma symptom. Så nu tycker både min mamma och jag att det är dags att köra en koll på mig. Men frågan är bara om jag kan utstå tanken på vad som kommer att hända. Kommer jag springa och gömma mig under en fotölj igen som sist det var sprutdax?

Det är inte det att jag är rädd för att det ska göra ont eller nåt sånt. Det har jag inget problem med alls. Det är bara själva grejen jag är rädd för. Ja, det går inte riktigt att förklara. Men jag snackar iaf om sån där panik-hyperventilera-börjagrina-ångest-rädsla. Alltså inte den lätta sorten.. Så snälla, håll tummarna allihopa för att jag lyckas ta mig igenom det här. För det är inte helt säkert måste jag säga. Men det känns ju lite pinsamt att som snart en vuxen, artonårig tjej springa och gömma mig så fort jag ser en nål. Nån gång måste det ju ske.. Men måste det vara nu? Bläää!
 
Vi kör en dagens låt också när vi ändå håller på;
Miss li - Why  don't you love me


<3 J.F


Bad girl

That's me. Och nu var det ingen saftig hemlis jag tänkte dela med mig av utan jag syftade mer på min dåliga uppdatering. Men som vanligt har jag ett bra själv till det. Denna gången har det varit jobb, fest, sömn och musik som kommit i vägen. Med musiken menar jag Winnerbäcks grymma konsert som jag var på igår med Emma + kompisar & Magnus + kompis. Asmysigt! och vilka var förband om inte Markus Krunegård och Miss Li. Awesome dude!

Men mer om allt detta kommer när jag lagt vantarna på bilderna som togs under kvällen och när jag är hemma hos mig själv och intebehöver vara social mot min kära kusin. För det är hemma hos henne jag befinner mig just nu. Blev bara påminnd om att jag inte skrivit på några dagar när hon uppdaterade sin blogg. Trevligt med vänner med samma intressen ;) Höhö.

- Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in, jag vill bli din. 
- Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel Lev me re' !
Markus Krunegård

Jag är en vampyr / Ibland gör man rätt ibland gör man fel

<3 J.F

Mer om min musiksommar tänkte jag skriva senare i ett annat inlägg. Om de fåå konserter jag lyckats komma iväg på vill säga.. Så håll utkik efter det! :D

I think I'm in love



Carolina & Jag själv

<3 J.F

Shopaholic i Sthlm


H&M


Gina


Svanströms


Glitter


Stånd vid Norrmalstorg


H&M


H&M - Världens bästa. Fungerar utmärkt och luktar himmelskt!


H&M


H&M


Glitter


Urban outfitters


Sen köpte jag ett till par jeans men dom ska jag lämna tillbaka. Pengarna växer ju tyvärr inte på träd...


Denim for Girls; Koola Anna

Lite saker för smyckestillverkningen inhandlades också men det inte inget som är intressant på bild. Visar sen när jag lyckats göra något ist ;) Nu ska det tittas på film och sovas. Imorgon blir det en vild dag i stan. 080808! WIIIIH!

<3 J.F

Tjenare, läget?

Nu har vi inte hörts på ett tag igen och det känns lite tomt. Men jag tänkte i alla fall ändra på det nu. Har precis fått tillbaka min gamla dator  från Pernilla som lånat den ett tag så det är den jag sitter vid just nu. Och just därför har jag inga bilder heller. Men jag tänkte att det är bättre att skriva lite granna i alla fall så kan bilderna komma sen. Så ni inte tror att jag har dött eller nåt ;) Höhö.

Vad har jag haft för mig då? Jo, igår var det en heldag med tjejorna kan man säga. Från halv ett till ungefär 12 i dag. Så det var ett tag. Vi shoppade en jävla massa och hade riktigt mysigt. Ingick i en hemlig klubb och lite sånt där annat töntigt mysigt. Men men om det får ni veta sen. För stunden får det förbli en hemlis. Bilder på all min shopping kommer sen också. Jag kan lova er att det är en hel del godbitar ;)

<3 J.F

Hemma bäst.

Det blev en fika på tu man hand. Bara jag och Johanna alltså. Riktigt mysigt i alla fall måste jag säga. Två brudar, två latte, en cola och en chokladboll på Kofi. Hur gött låter inte det? Helgött och du frågar moi! Nu är jag hemma, har precis gjort mig iordning inför sängen och allt sånt. Känns så skönt. Har äntligen ryck upp mig och börjat ta hand om min hy igen. Smörjer in mig varje kväll, tvättar ordentligt och allt sånt. Det är fan bra, man ska satsa på sig själv lite mer. Man har ju bara en kropp, bäst att ta hand om den. Ska rycka upp mig på träningsfronten också. Men det får bli vid ett liite senare tillfälle. En sak i taget...

Kläder för dagen ;

Nej, nu har jag suttit här i 20 minuter och försökt ladda upp en bild men den vill inte.. Så jag försöker igen imorrn, nu vill jag sova. Natti!

<3 J.F





Långt linne; Billabong; Stadium
Vit hoodtröja; Puma; Stadium
Svarta tights; Gina
Svart skinnjacka; Josefssons?
Till det hade jag mina guldiga Converse. Mysoutfit ;)

<3 J.F

Film och skitsnack med en god vän

Ja, det är precis vad den här regniga dagen har innehållt. Ganska skönt och riktigt mysigt faktiskt. Den goda vännen var grannen Johanna. Vi pratade om en massa skit och kollade på Eva & Adam. Fan vad söta dom är! Tänk om man kunde ha ett sånt där puttinuttigt förhållande. Utan en massa problem. Iof har de lite problem i den filmen men fan.. det har jag glömt ^^

Nu är det hundpromenix som gäller sen ikväll vet jag inte. Jag och Johanna är taggade på att dra ut någonstans och parta. Men det verkar inte som att resten av ungdomssverige tycker likadant. Så det kanske blir en fika med brudarna i stan? Inte helt fel det heller måste jag säga. Även om det skulla vara kul att dansa röven av sig. Kanske en annan gång?


Övar in några sjysta dansmoves ;)


<3 J.F

Musik

Gammal klassiker. Antar att det är fler än jag som får en härlig känsla i magen av den här låten. Och samtidigt längtar tillbaks till när man var liten och slapp allt som var jobbigt. Am I right or am I right?



<3 J.F

Good morning

Ja, då vaknar man upp till ännu en grå och tråkig dag. Usch vad segt det känns med det här äckliga vädret. Man blir verkligen inte peppad till någonting, vill bara sitta hemma inomhus och uggla. Men det känns ju ganska dumt eftersom sommarlovet snart är slut och jag borde ta vara på den här sista lediga tiden. Men vad ska jag göra då? Vad gör man när det är dåligt väder? Det känns att man blivit bortskämt med bra väder ett tag nu. Jag har glömt bort vad man gör annars.

En sak är i alla fall säker. Och det är att man kan alltid äta oavsätt väder. Så det ska jag göra nu. Tjingeling!


Blir det ännu en dag fylld med regn?

<3 J.F

Kläder för dagen

Lite sent påtänkt. Men det här är tiden då jag går och lägger mig. Och även tiden då jag tar mig tid att sitta vid datorn. Jag vet inte vad som har hänt men den där speciella dragningskraften som fick mig att sätta mig vid datorn hel tiden förut. Den verkar i alla fall försvunnit. Vet tyvärr inte om det är bra eller dåligt. Bra för mig men dåligt för bloggen kanske? Betyder det att jag fått ett liv? HAHA, nej!


Min nya shorts/byx -dress från Stadium. ÄLSKAR den! Nya favvoplagget! (Undrar vaffan jag gör med mina fingrar dock.. ? Hahaa. Fult ser det ut iaf!)

<3 J.F

Ledig dag

Tudiluuu folket.

Har ju inte hört av mig på ett tag nu igen, det vet jag.. Och först var det för att jag jobbade. Sen var det för att jag gick och blev en liten sjukling. Och sen när jag ville blogga igen. Visa vad jag har shoppat och även vad jag hade på mig den dagen. Ja, då funkar inte vårat internet. Är det inte typiskt? Jag tycker fan alltid att det är sådär. Men men, det är ju inget jag kan rå för i alla fall.

Men jag tänkte i alla fall visa er mina nya älsklingar nu och även en liten outfit som är dågra dagar gammal. Enjoy ;)





Alltihop är från Stadium som just för tillfället har en sjuk rea. Åk dit! Halva reapriset på typ allt! Awsome!


Höga shorts; Gina
Lila T-shirt; H&M
Till det hade jag mina älsklingssandaler

Nu ska jag bädda ner mig i min säng och kolla på en film. Bästa sysselsättningen när det är sånt här äckelväder!

<3 J.F

RSS 2.0