sent..

Nyss hemkommen från en jävligt random kväll, rolig var den och helt sjuk :P Började med att jag och Johanna gick till Rasmus i Skogås där de satt o hade lite chillkrök med grabbarna. Stannade där till ett ungefär. Därifrån skulle vi gå hem till JB och kolla film var planen men på nåt vänster lyckades jag och Johanna hamna på en fest hos hans granne. Senare kommer JB och några till dit också och de va ett jävla drag. Skitkul! Lite söta pojkar träffade man också.. :P Så för en halvtimme sen ungefär började jag och Johanna vandra vägen hem mot oss, usch vad det är segt att gå den vägen asså! Inte allt skoj.. Nu sitter jag här och knaprar mentos som jag fick av mormor idag, gott som fan! ;) Ska väl krypa till kojs om en liten stund för jag skulle behöva några timmars sömn innan jag ska upp igen. Känns fullt nödvändigt.. Ska träffa Muums imorn innan han ska upp till skogen igen, fan att han ska tillbringa all sin tid där.. Blir så knas när vi aldrig hinner ses. Har fan inte träffat honom på nästan 2 månader nu, känner som man typ glider ifrån varann lite då och det suger ju helt klart..

Men fan, ja ska sluta snacka en massa gojja och gå o lägga mig ist. Hörs imorn!

<3 J.F

Tjingeling pling

Det blev rätt sent igår.. JB och Rasmus gick vid typ fyra. Och det var ju inte som att jag gick och la mig då :P Utan jag satte mig såklart framför datorn och sen läste jag lite och SEN la jag mig för att sova. Vet inte vilken tida det var men alldeles för sent :P

Idag har jag sprungit runt ute i bikini hela dagen, skönt som fan och jag har fått färg som fan! Men dock rätt ojämt.. :P Mormor och Lennart var här på besök så då satt vi ute och solade och då sken solen på mig på min vänstra "baksida" så där är jag väldigt brun.. :P Sen typ vid halv 4 gick jag in och skulle kolla på tv en stund men då somnade jag och vaknade nyss. Skönt som fan!

Händer ikväll då? Jag ska hem till Thomas i min klass tror jag om det inte ändrats i planerna. Och då följer nog Alexandra och Johanna med och sen pratade jag med Rebecca också, saknar henne så mycket. Det suger att vi inte träffas lika ofta längre. :/

Men nu ska jag börja sminka mig och fixa :) Hörs!

<3 J.F

Update

Nu är JB och Johanna här och en annan grabb på ingång. Vi ska kolla på nån film och typ chilla galet. Får jag iaf visa upp mina schtekiga tights. :D

<3 J.F

Helt i guld




Orkar inte fota allt sminket nu. Det får bli ett något senare projekt. :P Idag har jag som vanligt fixat mig till tusen och gjort mig fett fin men då händer det såklart inget så jag sitter här helt fin och allt med mamma o pappa framför tvn, skoj! Not...

<3 J.F

Gårdagen

Kvällen igår var bäst! Jag och Anette åkte ju på clubkväll på Makeupstore och det kändes som att jag handlat hela affären när jag gick därifrån.

Först när vi kom dit så fick ett varsit glad champagne och lite frukt och så, supersmarrigt! Jordgubbar & champagne ftw! Sen fick man gå runt och kolla läget lite. Sen efter ett tag visade de lite av de nya produkterna de fått in och den nya kollektionen. De visade då en sminkning på en tjej, skitsnyggt blev de! Och jag har alla dom färgerna hemma! Wiih, härmis.

Sen blev det shopping för hela slanten. Jag handlade för 1000 kronor och då fick man en skitfin necessär med fyllt med en ögonskugga och läppglans. Ögonskuggan var väl inget att hoppa högt för men läppglanset var fint! Lila! Sen köpte jag deras nya parfym och då fick man värsta goodiebagen för det också. Ska fota allt jag fick sen, det var en jävla massa kan jag säga!

Nu sitter jag här och försöker hjälpa JB med matten, går mkt bra. Begåvad pöjk dedär.. Sen ska jag åka in och jobba. Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Vill hitta på nåt fan!



<3 J.F


Torsdag

God morgon alla glada! (?)

Känner mig så dålig, hoppade över skolan idag bara för att vi skulle ha Coopertestet. Jag tänkte att jag skulle vara med och försöka men i morse när jag vaknade kände jag bara att det skulle bli allt för pinsamt. Usch, jag vill inte vara den som kommer i mål sist, långt efter alla andra. Nej, det är inget jag kände att jag ville fylla min torsdag med. Så vad ska jag göra idag då? Det är ju ingen sol så då blir det inomhusaktiviteter i stället. Jag tänkte att jag skulle ta och baka lite mer. Har recept på kolasnittar som ser riktigt smarriga ut. Och sen blir det nog lite kokosbollar också för jag är så himla hokladsugen! Yummy!!

Nu ska jag gå ner och äta lite mackor med philadelphiaost, smaskens tango! :D

<3 J.F

Onsdag

Idag har varit en riktigt bra dag! Först var jag och Fanny och kollade in trumkårsgrabbarna när de hade högvakt. Träffade Möller sen också men jag har typ bara säga hej, sen blev han överfallen av turister som ville fota sig med honom, haha. Han fick en hel fanclub, lite kul att se. Hann iaf säga typ hej och hej då och fick två kramar, yey! Haha.

Sen satt jag och Fanny vid kajen en stund i solen och pratade om ditten och datten. Efter det åkte jag till skolan för graflektionen, är snart klar med min hemsida! :D Och sen efter det gick jag till Skogås C där jag hade konsert. Träffade Jeppe, JB och Linus där också. Fick lite panik när de sa att de skulle kolla men de gick sen så det var lugnt ;) Sen efter det åkte jag vidare till Huddinge och spelade en till konsert. Haha, värsta turnén :P

Sen efter det åkte jag hem, åt middag och kollade på en film. Nu sitter jag här och fixar med alla bilder från dagen. Lägger ut några från högvakten sen när de är klara. :)




<3 J.F

MusikRUM Västerås


Träffade Johan på tåget helt random, kul som fan! :D


Vi åt godis på tåget

Vi vandrade en massa

Som sagt..

Soren med fiolen

Det var parader i stan

Arméns trumkår. En av grabbarna ragga ja lite på o vi ska ses igen! Wiih, skitsöt va han! :D

Mera parader

Mera trumkår. Blev typ knäsvag bara ja såg dom. Fattar inte grejen egentligen, killar i uniform.. Ååh..

God mat fick vi också.. USCH!

Andreas och Katarina på restaurangen

Några lyllos åkte häst o vagn

Ja, det får vara allt för den här gången. Sen kommer bilde från när vi spelade och lite andra bilder jag tog på staden och så. Jättemysig stan btw, iaf runt Stora torget. Utanför är den ganska grå och trist. Nu ska jag kolla SATC, NCIS och sen sova. Pussis!

<3 J.F

Dagen



<3 J.F

Tjolahoppsan

Idag har jag legat ute och solat heela dagen lång. Och läst en ny bok som jag började med idag, riktigt bra faktiskt. :) Och jag har till min stora lycka fått rejält med färg dessutom, känns grymt bra. Skrev till Muums och berättade om min lycka men han svarade med att han ändå är bunare än mig, äckel... Orättvist det där. Värför kan inte jag också få vara sådär härligt brun året runt som han? Taskigt om ni frågar mig!

Har fortfarande inte fixar med bilderna med helgen så då känns det dumt att skriva om det. Är lättare att låta bildern tala :P

Ikväll har jag cellorep och imorn har jag två konserter, najs.. Fattar inte.. När fan blev jag värsta cellisten? Känns som att spelar hela tiden och det var ju inte riktigt meningen. Jag höll ju bara på och spelade lite halvhjärtat en gång i veckan och var fullt nöjd med det. Nej, jag hänger inte riktigt med i min egen utveckling måste jag säga.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Luktar inte så fräscht efter att ha legat ute o svettats hela dagen :P Haha. Hörs sen!

<3 J.F

Jag är inte död

.. bara väldigt trött och upptgen ^^ Skriver om helgens bravader lite senare idag. Ska ladda in alla bilder jag har tagit också, det blev en liten samlig iaf.

<3 J.F

Onsdag

Så, nu var den stora dagen som jag längtat efter så länge! Dagen då jag och min cello ska få åka till Västerås en hel helg!! Who am I kidding.. Den här dagen suger röv. Jag önskar jag vore död. Eller iaf brutit armen eller nåt, då kan man ju inte spela va?

Vad hände igår då? Jo, jag och Johanna gick först till mossen o kolla på grabbarna när de spelade fotboll. Sen knatade vi hela vägen bort till Skogås för att JB skulle lämna vin till några. Sen vandrade vi därifrån och hem till mig för att kolla på bolt. Den var så himla bra!! :D Bolt the superdog! Johanna somnade men jag och JB såg hela. Sen låg vi o prata om en massa rologa saker. Eller mest han, det är han som är bäst på historier. O ja älskar o lyssna när andra berättar. :P Förutom vissa.. som jag inte tål.

Men jag har inte bestämt än om jag ska ta med mig datorn eller inte. Känns fett onödigt att ta med den eftersom jag antagligen inte kommer ha nåt internet men samtidigt skulle jag vilja ha den, onödig som jag är ^^

Men ja, vi lär väl höras på söndag iaf när jag kommit hem. Tar med mig kameran så ni kan få kolla på allt skojjigt vi gjort där tillsammans. Ni kommer bli så avundsjuka och önskar att de va ni som va bandgeeks på bandcamp. Hoppas de blir som american pie bandcamp. Då skulle ja va nöjd. Haha. Nej, nu måste jag packa ner det sista och städa lite. Sen börjar resan bort från mitt fabulösa liv i Sthlm. Tss

<3 J.F

Nutid




Har lockat håret och gjort en gul sminkning. :D Ska ta lite bättre bilder sen så man ser hur det ser ut.

<3 J.F

Onsdag

Tror ni jag somnade i bra tid igår? Svar: Nej. Tror ni jag vaknade i tid imorse? Svar: Nej. Tror ni jag kan duscha och fixa mig? Svar: Nej. Tror ni jag kom i tid? Svar: Nej.

Så, med det utrett. Vad händer nu då? Jag sitter och laddar in lite ny bra musik i mp3n och kollar runt på nätet. Checkar bilder på facebook, läser mail, läser andra bloggar. Det gamla vanliga asså ;) Har ju min jävla långa håltimme idag på tre timmar. Och eftersom Anette inte var i skolan och kunde leka med mig så bestämde jag mig för att åka hem och sitta här och dega ist. Har dammsugat och fixat lite i mitt rum så mamma blir glad. Tänkte att jag skulle duscha och lite så också eftersom jag inte hannn det imorse. Då kan jag iaf vara fräsch halva dagen haha. Puss!



Två bilder jag tagit från mitt fönster
<3 J.F

Tisdag natt

Nu är jag tillbaka framför datorn igen efter dagens alla bestyr. Jobbade ju som sagt idag, det blev mellan halv 2 och halv 6, rätt skön tid. Då hinner man liksom inte bli trött. Man orkar vara fokuserad och jobba bra hela tiden. Sen åkte jag till skogås och repade med ensemblen i en och en halv timme. Prata lite om vad vi ska ha på oss och vad vi ska göra och sånt också. Sen var det hem och käka mat och slappa lite framför tvn med mamma och Fille. Sen gick jag och Johanna ner till Sjöängen där vi mötte upp JB. Satt sen där och snackade typ en timme tills JB kände att de va dags att rulla hem. Då följde vi honom hen. Ända borta i Skogås... Sen stannade vi där ett tag och gjorde bort oss lite. Haha, jag och Johanna visade våra bästa sidor när vi bara garvar och fuckar ur totalt. Sen så knallade jag och Johanna hela vägen hem igen. Rätt bra promenad ändå.

Sen när jag kommer hem och ska gå in så är dörrjäveln låst! Och jag har inga nyckar. Så jag började med att ringa pappas mobil, inget svar, Filles mobil, inget svar. Så jag kastade småsten på Filles fönster tills han vaknade och kom och öppnade, lagom glad med att ha blivit väckt ut sin skönhetssömn. :P Förlåt älskling (A)

Ni sitter jag då här igen framför datorn mitt i natten som jag mer eller mindre lovat mig själv att inte göra. Slutar väl med att jag somnar typ 5 igen och det blir ett helvete att gå upp imorn.. Men upp ska jag för imorn måste jag gå i skolan!


Tyckte inte alls att den här låten var speciellt bra första gången jag hörde den. Men nu tycker jag den är riktigt bra. Skönt att det äntligen var en bra låt som vann. Det händer ju tyvärr inte så ofta..
<3 J.F

Tisdag

Halloj!

Idag skulle jag typ tagit det lugnt, kanske bakat nåt med, spelat cello. Men nu ringde mamma från jobbet och sa att en har åkt in akut på sjukhuset. Så då är det bara för mig att slänga på mig kläderna och trycka i mig lite käk och dra fort som fan! Sen efter jobbet har jag cellorep inför resan. Så vi hörs väl nån gång ikväll :)

<3 J.F

Tillbakablick

Tänkte berätta vad jag har gjort för dumheter i helgen.

I fredags jobbade jag sen gjorde jag inte ett skit men jag somnade ändå vid typ 5 på morgonen...

I lördags jobbade jag också, rätt trött, sen på kvällen var jag med Johanna och Alexandra och kollade eurovision, rätt låt vann helt klart! Kul med en skandinavisk seger också! :D Sen lite senare kom JB och joinade oss också. Då sjöng vi ABBAsingstar (Jag och JB ägde sönder de andra ;) ), snackade skit och lyssnade på musik. Jag plågade dem lite med mina screamlåtar (A) Tihiii.

Sen i söndags låg jag nere på ängen i Sjöängen i bikini med Johanna och solade, helmysigt! Läste en hel del i boken då också som är så jävla äcklig! Det är typ så att jag inte vill läsa den. Fast samtidigt vill jag för jag vill veta att hon överlever i slutet. Och det är också väldigt intressant och man börjar fundera en hel del, får sig en tankeställare.  Det kan vara grannen eller kompisens pappa liksom, jätteläskigt!

Kolla vad jag lärt mig!! :D Övar fortfarande men det är på G iaf.


<3 J.F


Bakning

Detta har jag sysslat lite med idag.

Det blev inte riktigt 7 sorters kakor, men 5! Kardemumma&socker, kanel&socker, hallonsylt, mandel&pärlsocker och choklad. Har inte smakat nån än men degen var grym och bror min säger att även kakorna blev bra. Han har smakat en av varje. :P Testpanelen ;)
<3 J.F

Music




<3 J.F

Natt

Ännu en händelselös dag. Vaknade, degade, jobbade, kom hem, kollade tv, åt chips och dipp. Grejjt fredag. Anette och Jessica skulle ut och ville dra med mig. Men jag kände att jag behövde en skön fredag framför tvn. Imorn blir det nog lite rajtan tajtan nere vid vattnet eller kanske lite chill hemma hos mig då päronen ska på eget grillparty. Får se vad som händer. :)

Nu ska jag läsa lite i boken och sen sova, imorn är det jobb igen. Puss!

<3 J.F

Worktime

Nu ska jag om exakt en kvart gå till bussen för att åka till jobbet. Ska då börja med min nya bok också! :D Har precis läst ut boken Deluxe, helt okej var den. Inte en av de bästa jag läst men ingen slöseri med tid iaf. :P Nu ska jag läsa 14 år till salu som sägs vara årets viktigaste bok och det tror jag fullt på. Det handlar om en 14årig tjej som blir våldtagen och därefter börjar sälja sex på nätet. Fatta, 14 år gammal! Det är helt sinnessjukt! Och det som är ännu sjukare är att det här är en helt sann historia om en tjej i Sverige. Fatta att den här skiten pågår mitt ibland oss. Äckliga gubbar som utnyttjar småtjejer sexuellt och sen slänger till som en femhundring som tack. Om ens det. Vissa fick hon inte ens betalt av. Usch säger jag bara!

Nej, nu ska jag sluta vara upprörd och börja göra i ordning för att knata :P See yah!




Som ni ser är själva boken sjukt snygg iaf. Den är chockrosa med gulddetaljer på. Oh så tjusigt! ;)


Läs denna bok!

<3 J.F

Fredag

Shoo

Vaknade nyss av att mamma ringde. Hade visst glömt ta med mig telefonen (väckarklockan) upp igår på kvällen så det blev ingen väckning i morse, smart! Så idag är jag faktiskt inte sjuk jag har bara försovit mig. Men eftersom jag började skolan för en timme sen känns det lite dumt att åka dit så idag blir jag hemma. Fram till typ 2 iaf så jag ska åka till jobbet, inte taggad!

Kanske ska försöka stöka undan något skolarbete också.. Jag har ju faktiskt programmen på min gamla dator. Men problemet är då hur jag ska kunna skicka iväg dom när jag inte har något internet på den.. tricky!

Nu ska jag ner och käka frulle. Sen får vi se vad jag tar mig för. Röja lite i rummet kanske så det inte blir stökigt igen. Sen kanske ta en promenad, läsa i boken.. Gud vad jag så inte kommer göra det. :P hahaa

<3 J.F

No action

Det har varit två ganska händelselösa dagar. Har inte varit i skolan någon av dagarna då jag vaknat med igensvullen hals och huvudverk, inge kul. Men det dummast är att det går över sen framåt eftermiddagen. Och då känns det ju som att man varit hemma i onödan. För då mår jag ju helt bra och är fullt kapabel att gå till skolan.. Jävla sjukdomar hit och dit, onödigt om ni frågar mig!

Igår hade jag iaf konsert med Jassa (Namnet på vår nördiga ensemble) Det gick ganska bra för mig. Förutom en dålig början på solot. För de andra gick de mindre bra. De tappade bort sig, spelade i otakt och spelade falskt. Vilket SM-material, eller inte! Blir så jävla förbannad. Pratade med Sara igår iaf. Hon känner likadant som jag. Att det känns helt värdelöst att offra sin tid och anstränga sig för den här gruppen när ingen annan gör det och utveckligen knappast går framåt. Nej, efter den här resan blir det nog jag som överges Jassa. Men det känns tråkigt ändå för det är väldigt kul att spela i en grupp. Men då måste ju alla vilja vara med. Och det måste vara med kul än tvång. Förändring måste ske iaf, det är ett som är säkert!

Idag har jag legat i gårdagens kläder, som jag somnade i, och luktat illa och kollat SATC, heela dagen. Rätt skönt ändå. Stänga av omvärlden en liten stund. Men efter ett tag blev stanken för mycket så jag gick upp och duschade och nu här datorn alldeles fräsch och gott doftande. Har övat cello också, duktigt Jonna! Har rep om circus en timme så det var bra.

Nu måste jag slänga i mig nåt liten, sminka mig en aning och packa ihop den fyrsträngade kompisen där nere. Vi höres!

Internet på min dator är borta så jag får sitta vid pappas om jag vill skriva. Och där sitter han nästan hela tiden så det kanske inte blir nåt mer inlägg idag..

<3 J.F

Måndag

Försov mig imorse igen som vanligt.. smidigt. Vaknade 9 och började 9, ingen höjdare. Så det blev till att köra som en galning till skolan för att sen sitta och dö framför tråkiga dokumentärfilmer, skoj.. Sen följde jag med grabbsen till pizzerian för dom skulle käka men jag själv hade inga pengar så det blev ingen lunch. Inte så smart för sen höll jag på att hungra ihjäl ^^ Sen gick jag och mötte Anette i skolan, satt i sofforna och degade, snackade och lyssnade på musik. När vi sen suttit där ett tag åkte vi till Farsta och mötte Jessica och fortsatta snacket och myset där, blev en lite fika också med latte och morotskaka, muums!

Nu är jag och Anette hemma hos mig, har precis kollat upp kurser för strippaerobics!!! Så jävla kul! Vi ska bli porriga och vältränade som fan! Tjockt med najs! Nu ska vi gå ner till soffan, dra igång SATC och mysa. Sen senare ska jag åka till centrum och hämta resten av mina böcker som kom idag!! Wiiiih! Nu ska jag socialisera (finns det ett sånt ord?) mig med Anette. Inte så kul att sitta och umgås med en datanörd, helt osocialt. Besos!

<3 J.F

Jävla tjat

Ja, det har varit mycket snack om att vara trött hit och dit den sista tiden men det är just vad jag är just nu, trött som fan! Idag har jag också varit det. Var i skolan först, där jag visserligen fick en del gjort men sen när jag kom hem somnade jag. Sen åkte jag iväg för att käka Donken med brorsan, gäspade hela tiden. Sen när jag kom hem somnade jag och sov fram tills middagen. Sen efter det har jag legat framför tvn och halvsovit. Jag gick inte ens på dansen idag för jag sov. Helt ärligt, nåt fel måste det ju vara på mig? Kan ju inte vara fullt normalt att vara såhär trött! Men men..

Nu ska jag läsa min bok, har inte läst på flera dagar! :O Sen ska jag somna och sova gott. Och imorn hoppas jag att jag är en aning piggare. Lär ju iof inte bli så jävla pigg av att vara i skolan klockan 9 på morgonen och kolla på dokumentärfilmer från Sydafrika. Men vem vet, man kanske blir överraskad. :P



<3 J.F

Måndag

Jag skrev ett inklägg igår men det hade tydligen intepublicerats, knas. Igår var i alla fall en sån där dagen-efter-schleten-dag när jag bara mös och tog det lugnt. Vaknade av att Johanna ringde. Sen kom hon hem till mig och vi glodde lite tv. Sen gick vi hem till henne, åt god lunch och badade jacuzzi, helt okej!

Sen efter det låg jag hemma med datorn och kollade Gossip girl, fan vad jag älskar det! Nu sitter jag i skolan och ska designa ett DVDomslag, får se hur det går med dej saken. Som vanligt har jag sån prestationsångest så jag kan typ inte göra nånting. Måste fan jobba på det där. Blir ju så jobbigt när jag allting har allting kvar sista dagen och måste göra allt på en gång, då blir det ju bara ännu sämre. Men nu ska jag jobba, hörs!


<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma igen. Kvällen som började lite segt slutade som lyckad! Snacka med lite nytt folk, träffade mina älsklingar, hade en lyckad kväll helt enkelt. Kul som fan att träffa brudarna och det var kul att iaf två av killarna i klassen kom. Kul att ses lite utanför skolan, blir ju en helt annan grej liksom.

Det blev så att vi drog ner till Sjöängen sen i alla fall när mamma och pappa kom hem. Tänkte först att det skulle bli för kallt och jävligt. Men vi hittade en eld, satt där och chillade galet och hade det mysigt som fan! Träffade Jeppe också, typ hundra år sen sist så det var kul. Ska försöka dra ihop att vi badar hos Johanna på lördag i hennes jacuzzi, skulle ju vara skönt som fan! Fixade lite nya saker på listan också, kul som fan! För övrigt måste jag fan börja jobba på den där listan asså, går inge vidare bra för mig, två poäng, pinsamt! Det blir grejen från och med nu, kirra lite poäng från listan, nya löftet.

Nu är jag trött som ett as, ska ta bort sminket och fixa allt sånt sen kryper jag ner i sängen och somnar som en stock, det vill jag lova. Hörs!

<3 J.F

Lycka

Nu har Alex, Carro och Jossan kommit hit och Anette är påväg och jag är helt lycklig! Är så glad att jag hoppar runt som en liten gräshoppa. Snart kommer Thomas och hans flickvän också så kvällen är på G nu. Har fixar med stereon också så man kan spela från min mp3 så fan vad bra det här kommer bli! :D



Josefine; Jag planerar att bli jättefull ikväll. För det har inte jag varit på jättelänge.

<3 J.F

Fixa fixa

Yes, nu håller jag på och städar och gör fint i hela huset så att det ska se bra ut när mina kära vänner kommer över ikväll :) Jag tycker faktiskt om att städa när man gör det för sig själv. Alltså, jag mår ju såå mycket bättre om mina kompisar kommer hit när det ser bra ut. Annars blir det ju så att man skämt  lite och det är inge kul. Man vill ju kunna visa upp sitt hem och känna sig stolt och det börjar jag göra nu :) Det börjar kännas som jag vill att hemmet ska vara.

Mamma har köpt potatis och en massa sallad så det ska jag blanda ihop sen med en vinägerdressing. Sen har alla tagity med sig eget att grill men jag ska äta chorizo :D Älskar korv! Min favvo ^^

Nu sitter jag här och pustar ut en liten stund mitt i allt städer, lyssnar lite skön och stämmningsfull musik. Snart ska jag dra igång dammsugaren på nedervåningen och fixa i vardagsrummet. Åh, det ska bli så kul att träffa alla. Det är så sällan man gör saker tillsammans. Speciellt nu för tiden. Så jag längtar verkligen! Som ett litet barn dagen innan julafton, så känner jag mig.


Soko - I'll kill her
<3 J.F

LÖrdag

Shoo bre!

Somnade inte igår igen.. Eller.. somnade typ halv 5 nån gång i morse. Så ni kan ju tänka er hur jag mår nu, mindre bra. Och nu ska jag åka iväg och spela cello i fyra timmar och vara pigg och alert, det lär ju gå bra. Haha.

Gör mig en tjänst nu och håll tummarna för skönt väder ikväll! Annars vettefan vad jag gör.. Nu måste hag på toa innan jag kissat på mig och sen måste jag försöka ruska lite liv i mig själv. Besos

¨<3 J.F

Music

<3 J.F

Natt

Tjingeling

Kom hem för ett litet tag sen. Det blev en ganska misslyckad kväll. Fast ändå trävligt att träffa Anette och så :) Vi åkte ju som sagt till Tumba för att kolla på en spelning med några av Max kompisar. (Dödsmetall, oh så bra..) Men vi fick sitta där och vänta i typ två timmar innan dom spelade. Satt och kollade på hockeymatchen, oh så skoj! (not) Sen spelade dem och det var som sagt inte min typ av musik direkt så det kunde jag vart utan. Sen skulle vi gå därifrån, då hade det börjar spöregna. Så smsade jag mamma och frågade om dom kunde hämta vid tåget. Då var hon sjukt dryg och otrevlig.. som vanligt. Så jag blev jätteledsen.. Men min älskade pappa kom och hämtade mig i alla fall och han är alltid snäll. Älskar min pappa, han är bäst!

Imorgon har jag cellorep nästan hela dagen, mellan 10 och 2. Sen efter det ska jag möta upp Anette så ska vi handla. Sen ska vi hem till mig, göra en potatissallad och sen vänta på folket som ska komma hem till mig och grilla. Skitmysigt ska det bli! :D Hoppas det inte regnar bara.. då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då dör alla mina planer för kvällen och stämningen kommer nog dras ner en del då också. Man blir lite opepp när vädergudarna sviker.. Ska i alla fall bli kul att får träffa alla mina vänner! Det händer ju allt för sällan nu för tiden.. så himla tråkigt.. Men det gör i alla fall gångerna vi ses mer värdefulla och det är inte helt fel. :)

Nu ska jag tvätta bort sminket och mysa ner mig sängen. Ska försöka läsa ett kapitel eller två i min bok, om jag inte somnar först. Så jag kan börja med mina nya som jag beställt! :D Har inte hämtat ut dom än dock.. ska försöka hinna det imorrn :)





Klännig i spets; Gina
Lila kjol; H&M
Tights; Gina
Halsband; H&M
Armband; Gjort själv

Smink; Flamenco & Champagne (MUS) , Svart från maybelinne. Svar kajal vid övre fransraden och "i" ögat.

<3 J.F

Fredag

Hej hopp! Har jättebrottom så det blir ett snabbisinlägg!

Har målat med Anette idag, det blev jättefint! Fast det är bara halvfärdigt. Nu ska vi åka iväg till Tumba där det är några som har en spelning. Och jag hoppas att Karl kommer vara där också. En snygging som jag träffade på Harrys en gång. Håller tummarna för den! :D

Nu måste jag springa till bussen! Bilder kommer kanske senare om jag fotar inatt när ja kommer hem :P



<3 J.F

Tjolahoppsan

Det blev en riktigt smarrig middag idag. Champinjonsoppa. Och sen fick vi vofflor till efterrätt för det var jag så himla sugen på! Men hallonsylt och grädde, smaskens tango!

Ni vet den där fucking cellogruppen. Den har ställt till med ännu mer problem.. Jag, Ida och våra mammor skulle gått på konsert på onsdag och sett Josefine LIndstrand. Men nu ska vi ha konsert då så jag kan inte. Och det suger verkligen!

Men nu ska jag kolla på One tree hill

<3 J.F

fail

Det blev inte så mycket läsning i solen för min del. Det blåste ju så jävligt.. sämst! Och nu har solen gått i moln också. Vad är det här? Jag vill ha steksol och värme! Ge mig!

Så idag har jag i stället spelat piano, spelat cello och nördat vid datorn. Helt okej helt okej. Ingen springnig lär det bli heller för den delen. Usch vad jag är dålig!

Men ikväll blir det nog lite rajtan tajtan för Östra har studentskiva. Så det blir nog så att jag och Anette åker dit och röjer. Om inte hon fastnar i tejpen hemma där hon förbereder för att vi ska måla om hennes rum imorn.

Fick precis sms från Adlibris också. Mitt paket går att hämta ut efter klockan 5 idag :D Wiiih!

<3 J.F

music


Maia Hirasawa - And I found this boy
Helt vrickad video :P


Maia Hirasawa - Gothenburg


Maia Hirasawa - South again

<3 J.F


torsdag

Tjingeling!

Idag vaknade jag faktiskt i tid men jag kunde bara inte förmå mig att pallra mig till skolan. Känner mig så jävla misslyckad just nu.. Skit också. Men idag har vi gympa och jag tror vi skulle springa så jag kanske ska försöka ta mig i kragen och springa här hemma? Då kan jag i alla fall lätta mitt samvete en aning.

Nu ska jag käka lite sallad från middagen igår sen ska jag sätta mig i solen och läsa en stund. Hörs!


Var så vackert ute så jag var tvungen att springa ut och käppa av några bilder.


<3 J.F

Internetshopping

Jag har aldrig vågat mig på det här med internetshopping. Jag har kännt det som att jag ska bli lurad och bli av med alla mina pengar. Men sen jag shoppade första gången kan jag typ inte sluta. Det är ju så enkelt att bara klicka hem en massa saker. Livsfarligt! Min senaste last är böcker. Jag har blivit helt boktokig. Så nu har jag beställt 10 böcker på mindre än en vecka (A) På Adlibris.se, skitbilligt! Typ alla pocket (utom de nya) kostar 39 kronor. Såå mycket billigare än i affär. Fast jag älskar att gå och handla böcker fysiskt också.. Men men, man kan inte få allt. Kan inte bärga mig tills jag får åka och hämta mina nya böcker! Tror första laddnigen kommer imorn! Sen kommer nästa om en vecka typ. Bokmalen Jonna är i farten! Watch out! (Eller hur fan man stavar.. :P)

<3 J.F

natt

och det betyder att man ska sova. Men det gör inte jag.. som vanligt. Undrar vad jag har för fel.. Tv berorende tror jag det kallas. Varför måste alla bra serier gå mitt i natten för? Helidiotisk om ni frågar mig. Det skulle vara förbjudet att visa nåt på tv efter typ klockan 11 på kvällen! Fast då skulle jag väl iof häcka framför datorn eller dra igång en film. Fan, det finns för mycket underhållning i mitt hem. I-landsproblem...


Yiruma - Riwer flows in you
Håller på och försöker lära mig den här nu. Har kommit två och en halv takt av tre sidor.. Tjockt med svår asså! Abooow!

<3 J.F

Jävla cello

Visst, det är jävligt kul att spela cello men den ställer ju till så mycket problem hela tiden. Idag slutar jag skolan halv fem men jag ska vara i Huddinge kvart över fem. Då frågade jag min lärare om jag kunde gå en halvtimme tidigare och det fick jag. Men då hinner jag ändå inte. Fuck, jag hatar att gå tidigt om missa saker och jag hatar att komma försent! Man känner sig så jävla dum när man kommer in där som ett mongo mitt i och stör. Usch fan..

Men nu ska jag sluta vara en klagande jobbig jävel och jobba lite i stället. Vi hörs ikväll när jag har spelat färdigt.


<3 J.F

Kläder för dagen



T-shirt - Stadium
Jeans - H&M
Sjal - H&M
Halsband - Ärvt
Glajjor - Glitter

Nu åker jag till skolan. Ciao!

<3 J.F

HEJSAN HOPPSAN

Och hoppsan var ordet denna morgon.. Vaknade nyss av ett sms från Anette. Och jag började skolan 9.50. Bra jobbat. ;) Men fan. Jag somnade typ hav sex imorse så lite förlåten borde jag allt bli. Min nästa lektion börjar klockan 2 idag så jag har inte direkt brottom men jag tänkte åka till skolan för att vara lite med Anette. :) Så nu ska jag dra i mig nå käk o göra mig i ordning sen drar jag till skolan. Puss

<3 J.F

Music


Empire of the sun - We are the people


Swingfly - Singing that melody
<3 J.F

Alldeles för sent

Ja, vafan gör jag uppe nu? Det kan man fråga.. Till mitt försvar har jag faktiskt redan sovit i fotöljen men nu har jag vaknat för att gå upp och lägga mig i sängen. Ligger här och är trött som fan och hör att dagen är på väg. Fåglarna har vakar och sjunger små sånger. Ganska mysigt att lyssna på faktiskt. Idag har jag jobbat och sen ätit, kollat tv och sovit. Så det var inte en sådär jätteintressant dag.

Ni vet den där fucking cellotävlingen ja berätta om? Just ja, den som skänkt mig så mycket glädje och välmående..... Nu visar det sig att den förstör ännu mer för mig. Muums var ju hemma i helgen men då kunde vi inte ses så vi har inte setts på två veckor. Och nu nästa gång han kommer hem. Om ytterligare två veckor. Gissa vart jag är då. Just ja, fucking cellishitet. Fan vad irriterad jag blir. Jag vill inte åka!

Att bero på Muums så smsade vi ganska kul idag.

Vad har ni gjort idag då?
Vi kamouflerade oss och spanade
Haha, såg du ut som en buske då?
Ja, faktiskt. Vi satte på oss mossa och grenar och så.

Haha, jag ser honom framför mig där han springer omkring med en massa grenart o shit på sig. Haha, måste sett rätt kul ut. Hoppas han har det på bild nånstas! :D

Nu måste jag nog sova så jag kan vara liite pigg och fräsch imorn. och håll tummarna allihopa för att det inte blir regn! Me don't likie.


Mando Diao - Dance with somebody
<3 J.F

Dans

är vad som står på schemat nu. Så nu åker en zombietrött Jonna iväg och tröttar ut sig ännu mer. Smart smart. ;)

<3 J.F

Hej hej hej hej hej!

Det har vart dött på bloggfronten den här helgen. Men det är nog för att jag har ett liv numera. Haha.
Har nästan inte varit hemma något så då blir det som det blir. I torsdags var jag ju i skolan som sagt. Stannade sen kvar ganska länge med Anette och satt och solade och mös. Sen när jag kom hem var det panik med att försöka komma på vad jag skulle klä ut mig till. Åkte i panik på moppen till Farsta för att köpa vingar när jag bestämt mig för att vara Tingeling. Men de hade så klart stängt.. Så det slutade med att jag vart typ halvt utlklädd till nån i Grease eller nåt :P

När jag väl skulle åka iväg var jag sjukt otaggad och ville bara stanna hemma. Men det vände såklart när jag kom innanför dörrarna. Stämningen var på topp och det var ett skitmysigt ställe. Men det ändrades snabbt då vakterna var sjukt dryga och otrevliga och allmännt dumma i huvet. De hade sålt fler biljetter än va det fick plats folk så Rebeccas kompisar med biljetter fick inte komma in. Vad fan är det för stil? Så de står där utanför dörrn utklädda och allt och får bara knata hemmåt igen.

Slutade i alla fall med att jag sov hemma hos en kille som jag träffade där inne. Har var fett bra på att dansa och rätt söt. Men jag ångrade mig lite dagen efter kan man säga :P Haha. Men fan, man lever bara en gång. Då måste man passa på att göra lite av både de ena o de andra. ;)

Sen i fredags vad jag så trött och sliten så då var jag bara hemma hela dagen och kvällen, inge skoj alls. Låg typ som en död hög i soffan och orkade ingenting.

Sen lördags var det jobb som gällde på dagen och sen blev det ett helt oplanerat chillkrök med Fanny i Orminge. Sen blev mysigt det med. Det var hemma hos en kille som var sjukt skön. Haha, ascool. Dreads, badshorts och flipflop. Och när vi kommer dit står han och fixar köttet de skulle grilla och lyssnar på Cornelis Wreswijk. Något otippat. Sen hade vi värsta flaxet och fick skjuts hem med en kille som var där. Adam hette han, rätt söt han med (A) Försökte lägga in en stöt med de gick inge bra. Haha. Får se till att hamna på samma ställe som han igen så kanske det går bättre. Så jag sov med Fanny hemma hos hennes kompis på söder. Mys det med. Kollade på 8 mile och somnade som en stock.

söndagen var det jobb igen och efter det åkte jag hem till Rebecca och käkade middag, kollade på Juno och sov i hennes nya lägenhet. Skitmysigt! Inte lite avundsjuk på alla som flyttar hemifrån.. ! Vill också! Jag vill jag vill jag vill! Men det kommer väl sen antar jag. Måste fixa lite cash först kanske. :P

Så det är därifrån jag kommer nu. Det blev ingen skola. Vaknade som en zombie och kunde typ inte röra en fena. Nu har jag ätit lite glass och ska väl duscha snart. Lagom fräsch efter att ha sovit borta hela helgen i samma kläder (A) Hahaa.

<3 J.F

RSS 2.0