Glömske Jonna

Ja, jag är allt glömsk. Och klantig också. Eller också har den här dagen bara varit helt baklänges. Nu ska jag tala om vad som har hänt.

1. Jag försov mig i morse så jag hann med nöd och näppe i tid till gympan.

2. Jag skulle jobba i dag från klockan tre. Så jag åkte till jobbet tills kvart i för att hinna fixa iordning lite saker innan jag började och så. Men sen när jag är några meter från jobbet kom jag på att jag glömt den jävla mobilen i skolan. Och jag kan ju inte vara utan den hela helgen. Därför, var det bara att vända om för att hämta den. Och det resulterade i att jag blev en halvtimme sen till jobbet. I stället för en kvart tidig som jag planerat.

3. Jag hade helt glömt bort att jag skulle på teater efter jobbet med mormor, kusinen och min lillebror. Det var därför det inte blev någon blogg förns nu.

Men som sagt var jag på teater. Skitbra var dom! Var och kollade på Enskedespelet. Det är en amatörteater med typ 100 personer. Skitcoolt när det är så många. Det var en liten tjej som var med där och spelade råtta. Fan vad söt hon var. Typ en meter lång och utan framtänder. En liten blond saker. Världens sötaste! :D Om två år har de nästa uppspel. Då ska jag vara med :D

Nu ska jag kolla klart på Ondskan som går på fyran. Sen ska jag sova för i morgon är det jobb igen. Och på kvällen är det personalfest på den där tacobåten jag berättade om. Så ingen blogg i morgon. Haha, väldigt lilte blogg nu för tiden med tanke på att jag precis börjat. Man tycker ju att man borde börja starkt.. Men så blir det när man har ett så fantastiskt liv som jag har. ;)

Tack och godnatt mina vänner.

<3 J.F

Fredag

God morgon

Nu är jag i skolan igen. Och nu har jag även skrivit klart min krönika och lämnat in den. Känns så himla skönt. Att jag i alla fall har fått klart en sak. Nu är det bara en massa andra saker kvar... Suck.

Men nej, inget depp. Jag är alltid positiv! Idag har jag min nya body på mig och jag känner mig såå snygg. Jag älskar den verkligen. Tror fan jag ska köpa en i varje färg! Haha. Eller kanske inte? ;)

Nu måste jag snacka ihop mig med min grupp om engelskaredovisningen vi ska ha i eftermiddag.

<3 J.F

So you think you can dance

Nu har vinnaren korats i Sveriges bästa tävling. (!) Mona blev den stolta vinnaren och jag måste säga att det var helt rätt beslut. Hon är en grym dansare med bra teknik och en fantastisk utstrålning. Tänk om man kunde se ut som henne när man dansade. Helt sjukt. Jag vill se ut och dansa som henne. Helt klart!

Och ni som tittade idag, såg ni hennes äckligt snygga byxor från Adidas? Så jävla fina. VILL HA! Måste försöka leta upp dom allså. Någonstans måste de väl finnas?

image327

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen ska jag sova. I morgon är det Idrott första lektionen då vo ska spela volleyboll. Klockan halv 9 på morgonen :O Så första inlägget för morgondagen kommer inte först efter det. Så vi hörs då helt enkelt. Puss på er gullungar! ^^

<3 J.F

Dagens inköp

Här kommer då, precis som lovats, blider på mina underbara älsklingar. :D Varsågod och dreggla fritt. Mihii.
image321image322 image323 image324



Hallonrosa body Gina Tricot 129kr
Svart tubklänning / kjol Gina Tricot 149kr
Svarta shorts Gina Tricot 249kr
Leopardmönstrat skärp 79,50kr
Gult skärp 49,50kr

Bildern är tagna i solljus. Därför ser det ut att vara så tråkig färg. Men både shortsen och klänningen är kolsvarta. :)

<3 J.D

Fäärdig

Yes, då var engelskan färdig! :D Åh, vad skönt det känns. Fast det känns midre skönt om jag tänker på hur mycket jag har försenat min grupp. Förlåt hörrni! Jag vet att jag är sämst att ha i grupparbeten..

Men jag tänke att jag skulle tipsa om en bra liten ögonkräm. Som jag nämnt förut så har jag väligt torr hy. Så även på ogonlocken och under ögonen. Så jag gick helt enkelt till Apoteket (<3) , berättade om mina problem och köpte sedan en jättebra ögonkräm som har funkat alldeles utmärkt. Mina ögon är jättebra nu! Och sen är ju förpackningen så söt också. Och så var den inte dyr heller. Minns inte priset med det var under 100lappen iaf. Mellan 50 och 80 eller något sånt.

image320
Ögonkräm från Aco.

<3 J.F

Hem ljuva hem

Japp, nu är jag äntigen hemma igen. Tog lite extra lång tid att ta mig hem för jag fick ett litet ryck och åkte och shoppade i Farsta först. Blev en hel del fina saker faktiskt. :D Tror nog att jag ska ha på mig något av det när vi ska åka på Tacokryssning med jobbet på lördag.

Jag kan lägga in bilder på mina nya älsklingar sen. Men först måste jag äta lite och skriva klart det där jävla engelskaarbetet. Det blev ju inte så mycket gjort igår.. (A)

<3 J.F

VIKTIGT!

image318


Jätteviktig kampanj som pågår just nu. Det handlar om att det måste vara slut med alla dess dumma saker de säger om att tjejer är skyldiga till våldtäkter i flera fall. T.ex att de hade kort kjol på sig, var sminkade eller alla andra såna där dumma anledningar.

Om ni precis som jag har fått nog, gå in på den här sidan och skriv på.

image319

<3 J.F


Klar

Nu har jag gjort klart proven. Och hur gick det? Ja, jag har ingen aning över huvud taget. Helkonstigt. Jag vet verkligen inte. Det kan verkligen vara antingen skitbra eller skitdåligt. Jag får väl se det om en vecka eller något när man får resultaten.

Nu blir det mer plugg.

<3 J.F

Torsdag

Hejsan hoppsan

Nu kom jag till skolan. Vi ska bara ha kompleteringsprov idag så vi har inga andra lektioner. Varför har jag inte bloggat innan nu då? Jo, jag åkte till mammas jobb till halv åtta för då började hon. Sen sov jag typ 1,5 timmar och sen satt jag där och pluggade inför dagens prov.

Nu ska jag snart ha prov så vi hörs sen. :) Gå ut och njut av vädret nu! :D

<3 J.F

Fel fel fel

Nej, vet ni vad jag kom på. Det blir inte alls nåt plugg nu. Det blir Girlicious och sen Sex and the city.

Jag vet, jag vet. Först klagar jag för att jag inte har tid och sen tittar jag på tv. Men fan, jag orkar inte. Jag skiter i det helt klart. Jag gör bara minsta möjliga. Jag ska satsa som fan i tvåan. Det lovar jag både er och mig själv. Så det så ^^

<3 J.F

image317

Hemma

Tja peeps. Yes, då var man hemma igen då. Cellorepet gick helt okej måste jag säga men fyfan vad arg jag blev när jag kom dit. Vet inte om jag nämnde det tidigare men jag var tvungen att springa tidigare från föreställningen för att hinna till min cello i Huddinge klockan 6. Så jag hann inte se klart den och jag hann heller inte träffa alla efteråt och så. Skittråkigt för jag har verkligen längtat efter det här i ett år. Så det var skittråkigt! Men i alla fall. Sen då när jag kommer fram till cellon klockan sex. Då säger min lärare Det blir klockan sju. Men vad trevligt att man fick höra det innan då.. Då har jag liksom missat allt för att stressa mig dit. Helt i onödan. Jajaa.. I-landsproblem kanske. Möjligtvis så att det finns värre saker att oroa sig för och vara irriterad på. Men i alla fall. Det var lite taskigt...

Nu sitter jag i alla fall här med ett stort glas Oboy och tänke gå ner och plugga lite matte och näringslära inför proven imorgon. Vad sägs om det? ;)

<3 J.F

Tänkte bara säga att jag lämnade mitt kamerabatteri till Alexandra idag så snart har jag en kamera igen. ;)Tur att jag har min lilla bög. Vad skulle jag göra annars? Kärlek till Alexandra! <3

<3 J.F

Onsdag

God morgon / lunch kanske..

Japp, inte förns nu har jag fått tid att blogga lite. Tro det eller ej men jag har faktiskt pluggat hela morgonen. Nu är engelskaarbetet snart klart och jag har börjat förbereda mig inför proven jag ska ha i morgon. Det är så jobbigt nu när det är så kort tid kvar i skolan. Nu måste man verkligen bli färdig med allt och jag har ingen aning om hur jag kan klara av allt.

Mitt skolarbete som jag har kvar att göra:
29/5
Matte- Icke(Äckel)linjära funktioner, prov
Idrott & hälsa - Näringslära, prov

30/5
Engelska - Bookreport, inlämning. (Har massa sidor kvar i boken)
Engelska - Engelskaprojekt, inlämning.

2/5
Kemi - Laborationsrapport, inlämning. (Knappt halvfärdig)
Svenska - Novell, inlämning (Knappt skrivit hälften)
Svenska - Krönika, inlämning

3/5
Datorkunskap - Datorteori, prov (Ingen aning om någonting)

Allt är saker som tar en massa tid att göra. Tid som jag inte har vill säga. Och samtisigt ska jag jobba typ alla dagar och sen försöka göra något roligt och hinna med och träffa alla kompisar.

Idag kommer jag typ inte hinna något heller. Här är planen för dagen;

Gå i skolan
14:45
Möta upp pappa utanför Dieselverkstaden så han kan lämna min cello och mina noter till mig.
15:00 Kolla på min Kulturamas nior när de har sitt genrep inför förestälningen i helgen.
16: 45 Gå till bussen för att åka till cellon
18:00 Rep med celloensemblen inför celloavslutningen som är snart.
19:30 Åka hem för att äta middag och typ dö av utmattning.

Alltså, inte mycket tid för pluggande. Men fan, man ska ju se allt positivt. Tyvärr kan jag inte hitta något sådant i all denn röra. Skit! Nu ska jag iaf försöka hinna plugga lite.

<3 J.F



Kläder för dagen + mys med Kinesfanny

Dagen till ära har haft på mig detta:


Kinesfanny:


Äcklig glass från Donken (Chocolate-dream - DO NOT EAT IT):

<3 J.F

Hemma

Nu är jag hemma hos kusinen. Myspys! Har saknat henne såå mycket. Knas hur mycket man kan sakna något bara för att man inte setts på en vecka.

Lite jobbigt var det bara eftersom hon skulle hem en timma senare än mig. Men jag fick sitta och dricka lite cola med hennes pappa under tiden jag väntade. Alltid trevligt.

Vi har precis käkat middag nu iaf och ska börjar göra oss i ordning för att åka till danser.Visserligen är det några till kvar tills vi ska åka men man vill ju vara redo liksom ;)

Nu ska jag försöka varaöite social och slita min från dumburken. Vi hörs i morgon när jag kommer till skolan.


<3 J.F

Tisdag

Tisdag, jävla tisdag. Jag hatar den här dagen! Jag försov mig i morse som vanligt så jag stressade som ett jävla as för att komma i tid till skolan. 8.20 alltså. Och jag lyckades komma i tid också. Jävligt tidigt.. Jag var i skolan 8.20 och fick då reda på att jag inte behövt komma förns 14.10 då vi har våra musikredivisningar. Vad fan är det för skit!? Där fick man för att man gick hem och var sjuk igår.

Och till råga på allt hade min dator inget batteri, jag hade ingen laddare med mig och det var inte en kotte i skolan eftersom alla låg hemma och latade sig.

Men dagen ska iaf bli bättre från och med nu. Nu är det dags att gå och käka lunch. Och sen efter maten ska jag åka och träffa min älskade Kinesfanny :D:D Har saknat henne såå mycket så det ska bli jättemysigt. Vi ska nog dra till Café 60 och trycka i oss något oyttigt ^^

Men nu måste jag kila så jag inte hamnar längst bak i kön. Kommer antagligen inte bli något mer bloggande idag eftersom min dator är död och jag inte ska hem efter skolan. Jag ska först hem till Berta, käka middag, åka och dansa. Sen hem till henne igen för att sova.

JUSTE! Måste be er att hålla alla tummar ni har för att det ska gå bra för mig på musiken idag! Vi ska spela upp vår låt idag alltså. Och Berta ska komma och kolla. Vill inte skämma ut mig! Det MÅSTE gå bäst!

Här är låten vi ska spela upp. Riktigt bra tycker jag. Lite jobbig för min röst bara. Den ligger precis på skarven så det blir lite jobbigt när jag ska ta i som fan. Men det kommer bli grymt ;)

<3 J.F

Natti natti

Japp, nu är tiden inne för mig att gå och lägga mig. Måste ju upp tidigt som fan för att hinna till skolan. Måste ju duscha på morgonen och allt. Fan vad lång tid det tar! Bara för att man har så långt hår som tar 100 år att få torrt. Haha. Ska iaf upp kvart i 6. Alltså väldigt tidigt. Ska gå hemifrån kl 7!

Alltså, tack och god natt för mig! Puss

<3 J.F

Hot tip ;)

Jag tänkte tipsa om två jäkligt bra återfuktande ansiktskrämer. Ni som känner mig vet ju att jag haft väldigt mkt hudproblem och så. Alltså acne.. Men ni vet också att det nästan är helt borta nu. (JIPPIE:D) Så vad har jag gjort då för att bli såhär snygg igen? ;)

Jo, i sommras åt jag en kur med antibiotikatabletter. Har inget minne av vad de hette med de funkade bra iaf. Men sen någon månad efter jag slutat med tabletterna så kom det tillbaka igen.. Så jag gick till apoteket och köpte mig en tub Stioxyl (den milda varianten, det finns två) som jag har hållt på och smörjt in mig med. Och den funkar skitbra! Det som är lite jobbigt bara är att man inte får sola med den.. Så därför har jag slutat med den nu. Sen är det ett litet problem med den också. Den tar bort acnen genom att torka ut huden och göra så att den fjällar. Och visst, det är ju bra eftersom acnen försvinner då men det är ju inte så kul att gå runt med massa fjäll i fejset. Så då kommer vi till det här med ansiktskrämer som jag sa att det här inlägget skulle handla om från börjar. (Jag är bra på att sväva ut. Tänkte bara att ni behövde lite bakgrundsfakta.)


image305 image306

Båda två finns att köpa på apoteket. Och jag tror inte att de är så dyra heller. Den vänstra innehåller aloe vera vilket i sig har en lite läkande effekt. Den är med som en gel om man tycker om det. Den högra är mer som en vanlig kräm. Skillnaden är bara att den inte är sådär fet som jag och många andra brukar köpa. Men sen beror ju det på vilken hudtyp man har också. Vilken sort man ska köpa. Jag har iaf väldigt torr hy samtidigt som jag har acne. Jag behöver alltså inget som "fettar på" huden mer. Den har en skön konsistens, torkar in jättefort och man får en lite kylande uppfriskande känsla i ansiktet efter att man smörjt in den.

Men mitt allra hetaste tips till alla er med något slags problem. Gå till apoteket och fråga dom där. Dom är skiduktiga och vet vad de snackar om. Visst kan man hitta bra grejer på H&M och sånt men på apoteket vet man verkligen att det är bra grejer. Så besök apoteket mer! Det har iaf jag börjat med.

<3 J.F

Forever21

Jag surfade precis runt lite på nätet och hittade Forever21's sida. Fan vad fina saker dom har! Finns en hel del där som skulle kunna passa perfekt i min önskade dröm-vår-garderob. Synd att allt kostar pengar bara.. Kan dom inte öppna en affär här i Sverige? Det skulle ju vara perfa!

Tänka iaf visa er en hel del fina saker som jag hittade. Och ja, det är väldigt många saker. Men, se det som en liten inspiration till era nya vårgarderober.

<3 J.F

One tree hill

Some people write what they can't say out loud.
Jag är 'some people'
<3 J.F

Hemma

Japp, det blev så att jag inte klarade av mer. Så nu ligger jag hemma i sängen och ska kolla igenom resten av Gossipgirl avsnitten. Sen blir det nog lite The sims spelande också kan jag tänka mig.

Och Alexander säger att jag inte är nörd?

<3 J.F

AJ!

Jag kom precis tillbaks från lunchen på Cesannas. Men det var knappt att jag klarade av det kan jag ju säga. Jag har så fruktansvärt ont i magen att det inte är sant. Jag vill bara lägga mig ner och dö! Det värsta är att det inte går att göra något åt heller. Det är bara att sitta och ha ont och kämpa emot för att inte spy. Fan för att vara tjej. Det suger röv! AAAAJ!

Vet inte om jag stannar i skolan eller om jag åker hem.. Har inte riktigt bestämt mig. Men vi hörs väl senare iaf.

<3 J.F

Gossip girl

Jag har precis upptäckt att jag har tre härliga avsnitt kvar att se av Gossip girl. Vilken fröjd! Så nu måste jag genast ta och titta på dom. Iaf det första. Så datalektionen får komma lite andra hand.

<3 J.F

Måndag

God morgon folket!

Nu har jag precis kommit till skolan. Försov mig i morse så jag hann inte göra mig i ordning eller nåt. Men men, så blir det ibland. Eller vid närmare eftertanke.. alltid!

Hur är det med er idag då? Med mig är det sådär faktiskt.. Jag har som en stor klump o halsen som gör jätteont.. Men jag är inte förkyld eller något. Vad fan är det för nåt? Onödig sjukdom! Och jag vettefan vart jag har fått det ifrån. Kan det bero på fredagens äventyr? Nee, tror inte det heller faktiskt.

Nu ska vi städa labbsalen efter vår förra labb. Suck.. kan inte Peter göra det!? Vår lärare alltså.

<3 J.F

God natt

Så, då har man slösat bort ännu en dag på absolut ingenting ^^ Först har jag ägnat typ halva dagen åt att försöka installera The sims 2. Och nu har jag ägnat resten av dagen åt att spela det. Haha, det är fan kul! Men man måste kanske vara lika nördig som jag för att förstå sig på det. Men jag ser inte min nördighet som något negativt. Jag ser positivt på allt! (eller... ?)

Nu har jag iaf spelat så mkt att ögonen börjar gå i kors så jag tror det är tid för mig att krypa ner i sängen. Yes, så får det bli. Jag säger god natt nu och går och lägger mig. Hoppas ni får en bra sömn i natt och att ni vaknar utvilade i morgon. Det har iaf jag planerat att göra. Får se hur det blir med den saken.


<3 J.F

Rolig historia

Här kommer en historia från mitt skojiga liv ;)

Igår var det ju Eurovisionfinalen. Jag såg ju då inte hela. Det var lite väntat iof. Jag började titta efter ungefär 10 låtar. Åt lite chips och så med mamma och lillebror. Sen, någon gång under programmet har jag somnat. Något jag inte har ett minne av alls. Jag kommer inte ens ihåg att jag la mig ned i soffan. Helskumt.

Sen i morse vaknade jag i sängen och hade ingen aning om hur jag hamnat där. Jag hade alltså gått upp ur soffan, upp för trappen, in i mitt rum, klätt av mig alla kläder och gått och lagt mig. Och jag har alltså inget minne av det. Så jag berättade det för mamma. Att det kändes så himla konstigt.. Då berättade hon det här;

mamma hade tydligen "väckt" mig och sagt åt mig att gå upp och lägga mig. Då hade jag ställt mig upp på typ en sekund och sagt skithurtigt: "Japp, det ska jag göra!" Sen hade jag tagit en näva chips, kollat på mamma och sagt; "Jag ska ha dom här!" Sen hade jag tydligen gått upp för att lägga mig. Och tappat två chips i trappen på vägen upp.

Visst är det konstigt hur mkt saker man kan göra i sömnen. Att man liksom är helt medveten, vet man själv och vad andra säger. Ser sager och gör saker. Ja, helt knas alltså. Att hjärnan är vaken när inte kroppen är det. Hur funkar det?

<3 J.F

Dagen

Under dagen idag har det inte allt hänt så mycket. Jag vaknade ganska sent, 12.10. Gick upp, drack ett glas oboy - Bästa frukosten ;) Och sen dess har jag bara legat och slappat och faktiskt inte gjort något vettigt alls. Bara onödiga saker. Som att istallera The sims 2 med alla tilläggsgrejer på min dator! Wihoo :D Har längat efter det de senaste dagarna. Nörd som man är! Så när det är färdiginstallera. Om sådär en 100 år! Så ska det spelas tills jag dör! Haha. Jag älskar The sims!

Nu har jag alltså kommit ut ur garderoben igen. Andra gången i denna bloggs historia. Känns nice ;)


<3 J.F

Ville även passa på att säga att jag för tillfället inte har någon kamera. Eller.. jag har en men jag har inte köpt en laddare till den än. Därför blir det lite tråkigt här i bloggen ett tag framöver. Eftersom jag inte kommer ha några bilder. Om jag inte lyckas låna Alexandras kameraladdare. Hon har nämligen en lika dan som mig. Men men, nu vet ni det iaf. Men fan, då har ni något att se fram emot iaf. ;) Fantastiska bilder från Moi ;)

<3 J.F

Long time no see

Hej kära blogg!

Nu tror jag att jag bestämt mig för att aktivt börja blogga igen. Det känns som ett bra beslut då jag flera gånger under den här uppehållstiden bara läängtat som fan efter att skriva i bloggen. Jag hoppas bara att den inte blir lika tråkig och intressant som förra gången. Alltså innan jag slutade.

Jag hoppas alltså på en lång tid tillsammans. Från och med nu ^^

<3 J.F

Förklaring

Ja, här kommer en förklaring till en del som händer i mitt liv just nu. Och även till en del som redan hänt.

Jag har, som många säkert vet, mått jävligt dåligt ett tag och det har varit skitjobbigt. Det blev så mycket att jag tillochmed började gå till Bup. Men nu mår jag mycket bättre och känner mig nästan som en helt annan person. Jag känner mig mycket starkare och mycket mer självsäker. Jag vet vem jag är och jag vet vem jag vill. Det känns så himla skönt att ha kommit fram till alla de här sakerna. Man kan säga att jag kommit till en slags klarhet, en sorts insikt i mig själv. Jag vet, det låter helkonstigt och jätteflummigt men det är faktiskt sant. Det är som att en helt ny värld öppnat sig och jag förstår så mycket mer nu. Jag har börjat förstå varför jag reagerat som jag gjort i vissa situationer. Jag har även förstått varför det här med 'M' känns så jobbigt.

När jag har skrivit om att jag har mått dåligt här i bloggen så har det ju mest handlat om 'M'. Några gånger har det handlat om mina föräldrar men mycket har handlar om 'M'. Många utav mina tankar har dessutom kretsat kring honom. Men nu har jag kommit på varför. Egentligen har han nog inte betytt mer än någon annan. Och det är inte honom jag varit ledsen över. Saken är den att jag har varit så fruktansvärt ledsen i mig själv men jag har inte riktigt vetat varför. Jag har inte haft någon riktig anledning.. Och då har det varit ganska skönt och lätt att ta ut allt genom 'M'. Så just därför har jag omedvetet förstorat upp hela saken och det har sett ut som att jag varit helt förstörd över allt det här när jag skrivit om det i bloggen. Men egentligen bryr jag mig inte så mycket. Det har jag kommit fram till nu. Visst, jag tyckte jättemycket om honom och så. Men inte mer än någon annan jag tyckt om. Det känns så himla töntigt när jag tänker på det och när jag läser mina gamla inlägg. Jag har höjt upp honom till någon slags gud eller nåt. Haha, jag vet inte. Jag har iaf skrivit om honom som om han vore någon mycket, mycket bättre. Men i själva verket har han många gånger betett sig som en riktig skit.

Jag kände bara att jag var tvungen att komma ut med det här. Hur det blir med mitt framtida bloggande vet jag inte riktigt än. Men som ni märker har jag svårt att hålla mig undan.

Jag kan iaf säga att jag mår jävligt bra just nu. Det finns ingenting som tynger ner mig eller som gör mig ledsen. Jag har nu lärt mig att bara strunta totalt i människor som gör mig illa. Som får mig att gå tillbaka i min depression. Precis som 'M' gjort. Nu skiter jag bara i allt. Låtsas inte om det. Jag mår bara jävligt bra helt enkelt och jag låter mig inte påverkas av andra. Känns som att det bara kan gå uppåt härifrån och det är en känsla som är så otroligt befriande att det är inte sant. Ni anar inte hur lättad jag känner mig nu. Som en helt ny människa, redo att börja om på nytt.

<3 J.F

RSS 2.0